Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Δημιουργείστε την μέρα που εσείς επιθυμείτε......!!!


                 

Ξυπνώντας το πρωί μπορείτε συνειδητά να δημιουργήσετε την μέρα που εσείς θέλετε και το πως επιθυμείτε αυτή να κυλήσει. 

Το μυαλό σας πάντα θα αναλύει τα πράγματα που θα πρέπει να κάνετε για να το πετύχετε αυτό και ίσως σας πάρει κάποιο χρόνο για να δημιουργήσετε την μέρα που εσείς θέλετε με σκοπό. 

Αυτό πάντως που έιναι σίγουρο ότι ξεκινώντας με αυτήν την πρόθεση και παρατηρώντας τον εαυτό σας και τα πράγματα γύρω σας θα δείτε ότι θα αρχίσουν να ξεπηδούν μικρά πράγματα από το πουθενά τα οποία είναι ανεξήγητα και τα οποία είναι αποτέλεσμα της δημιουργίας σας. 

Και όσο πιο πολύ λειτουργείτε με αυτόν τον τρόπο, τόσο περισσότερο δημιουργείτε νευρικές συνδέσεις στον εγκέφαλο που σας κάνει να περιμένετε μιά νέα πραγματικότητα όπως εσείς θέλετε.

Έτσι αν συνειδητά σχεδιάζουμε την μοίρα μας και εάν συνειδητά από μία κατάσταση απόλυτης επίγνωσης πιστεύουμε στην ιδέα ότι οι σκέψεις μας μπορούν να επηρρεάσουν την ζωή μας τότε έχουμε την αφετηρία για να δημιουργήσουμε την μέρα μας. 
Μπορούμε να λέμε στον εαυτό μας κάθε φορά πιστεύοντάς το ακράδαντα ότι αφιερώνουμε χρόνο για να δημιουργήσουμε την μέρα μας όπως εμείς την θέλουμε αλλάζοντας πράγματα σε κβαντικό επίπεδο.
Λειτουργήστε σαν ο παρατηρητής του εαυτού σας σε κάθε στιγμή της μέρας σας και παρατηρήστε μικρά πράγματα που εσείς δημιουργείτε τα οποία θα σας εκπλήσσουν με την ικανότητά σας αυτή. 

Και κάντε το αυτό χωρίς να σας δημιουργεί αμφιβολία ότι έρχεται από εσάς. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ζείτε μία μέρα σκεπτόμενοι την ιδιοφυία σας, την σύνδεση σας με τον Θεό και την αγάπη χωρίς όρια.

Αρχίστε να ζείτε σαν ιδιοφυία την κάθε μέρα συνειδητά. Καθώς θα το κάνετε σε διαστήματα της ημέρας μπορείτε να έχετε απίστευτες σκέψεις που σας έρχονται από πουθενά και που σας χαλαρώνουν. 

Οι σκέψεις αυτές δεν έρχονται φυσικά από το πουθενά, αλλά είναι ενέργειες που προκαλούν αντίδραση στο σώμα σας. 
Και δεν έρχονται από το πουθενά. Θα αρχίσουν να έρχονται όταν αποφασίσετε εσείς για αυτό, θα αρχίσετε να τις δημιουργείτε όταν συνειδητοποιείσετε τις δυνατότητές σας.

Αλέξης Αστερίου
EN-GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου