Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Αν θέλετε να έχετε θεραπευτικό χάρισμα, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Χαχασιάχ.....!!!

                            
Eίναι πολύ σημαντικό στις ημέρες που ζούμε οι άνθρωποι να έχουν τη δύναμη της αυτοθεραπείας

Στα Αρχαία χρόνια και κυρίως την εποχή της Ατλαντίδας επειδή υπήρχε μεγάλη εξέλιξη οι άνθρωποι είχαν το χάρισμα της αυτοθεραπείας και γενικά της ίασης σε όλα τα επίπεδα που σημαίνει «θεραπεύω ψυχή και σώμα». 


Τώρα ο σύγχρονος άνθρωπος επειδή έχει χάσει την επαφή του με την φύση και ζούμε οι περισσότεροι μέσα στις μεγαλουπόλεις οι οποίες δεν προσφέρουν ουδεμία φυσική θεραπεία λόγω της έλλειψης με την φύση είμαστε όλοι αγχωμένοι, τρέχουμε και δεν αφουγκραζόμαστε καθόλου την εσωτερική μας φωνή. 

Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι έχουμε σχεδόν ξεχάσει τις δυνατότητες που έχει ο εγκέφαλος μας να αυτοθεραπεύει το κτυπημένο κομμάτι.

Υπάρχουν όμως κάποια άτομα που έχουν ακόμα τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν την κρυμμένη ουσία μέσα στα πράγματα και να μπορούν μέσα από αυτό να εκδηλώνουν τα θεραπευτικά τους ταλέντα. 

Για αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ακόμα και όλες 
τις ιδιότητες που έχουν τα φυτά και τα βότανα γιατί είναι η κρυμμένη δύναμη του Θεού η οποία εκδηλώνεται μέσα 
στην φύση. 

Η ιατρική είναι η επιστήμη που ασχολείται με όλο το φάσμα της ίασης και παρόλο τις ανησυχίες όλων μας έχει προχωρήσει σε αρκετά επιτεύγματα κυρίως στις ημέρες μας. 

Για να ασχοληθείς πάντως με την θεραπευτική χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερο ταλέντο και να αγαπάς με πάθος και χωρίς αναστολές τον άνθρωπο. Αυτή είναι η βασική αρχή της θεραπείας. Από εκεί και πέρα ξετυλίγεται ένα κουβάρι εκπλήξεων και συνεχών θαυμάτων.

Ο Άγγελος Χαχασιάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 3 Δεκεμβρίου έως και 7 Δεκεμβρίου.

Είναι το κρυμμένο πρόσωπο του Θεού που φανερώνει την ουσία των πραγμάτων μόνο σε αυτούς που την αναζητούν. 
Και η αγγελική ιδιότητα είναι η θεραπεία μέσω της φύσης, 
των βοτάνων και της βιοχημείας.

Όσοι έχουν γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες εύκολα αντιλαμβάνονται το θείο έργο και κυρίως αυτό που εκδηλώνεται μέσα στην φύση. Αγαπούν πολύ τους ανθρώπους και την ζωή και γενικά είναι πολύ ανεκτικοί, ήρεμοι και πιστοί με τους γύρω τους. 

Επειδή έχουν έφεση στην κατανόηση των σωματικών αλλά και των ψυχικών ασθενειών και μπορούν ακόμα και διαισθητικά να αντιληφτούν από πού προέρχονται έχουν μεγάλο ταλέντο στην ιατρική, την φαρμακευτική αλλά και γενικά στις πρακτικές θεραπείες με βότανα και φυτά. 

Η εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στις πρακτικές μεθόδους 
της ίασης του κάνει πολύ ταλαντούχους σε αυτό το θέμα. Το μυστικό πρόσωπο του Θεού που είναι κρυμμένο το ανακαλύπτουν πιο εύκολα από τους υπόλοιπους και κυρίως στα θέματα που είναι βαθιά και πρέπει να βρεις την ουσία των πραγμάτων και συγχρόνως να εκτιμήσεις και την πρακτική τους χρήση. 

Χρειάζεται να είστε μόνιμα συνδεδεμένοι με τον Άγγελο σας γιατί μερικές φορές χάνετε τον δρόμο σας και επειδή αρέσκεστε στο εύκολο χρήμα μερικές φορές μπερδεύεστε 
και μπορεί να βρεθείτε να αμφισβητείτε όλους και όλα. 

Οι πιθανές προκαταλήψεις θα εξαλειφτούν όταν είσαστε συνέχεια συνδεδεμένοι με το θεϊκό σας κομμάτι και αυτό γίνεται με αυταπάρνηση και αυτοθυσία. 

Όσοι ασχολείστε με την ιατρική, την έρευνα, τα βότανα, την βιοχημεία και την φαρμακολογία, και την θεραπευτική ο Άγγελος Χαχασιάχ θα σας βοηθήσει αρκεί να τον ενεργοποιήσετε και να τον βάλετε στην ζωή σας.

Σοφέ Χαχασιάχ,
Τα συναισθήματά μου μερικές φορές με προδίδουν γιατί κάνω αρνητικές σκέψεις για μένα και για τους άλλους και μερικές φορές έρχομαι σε αδιέξοδα αλλά και ασθένειες αναίτιες. 
Βοήθησέ με να είμαι ήρεμος και γαλήνιος γιατί αυτό είναι ένα κομμάτι της θεραπείας της ψυχής μου και να ανακαλύπτω καθημερινά το πρόσωπο του Θεού που είναι κρυμμένο ακόμα και στα πιο μικρά και ταπεινά πράγματα. Θα προσπαθήσω μέσα και από την δική μου αρωγή να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σε αυτόν τον πλανήτη για να μεταμορφωθεί ένας επίγειος Παράδεισος για το καλό όλων μας.

Μπέλλα Κυδωνάκη
http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου