Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Εννέα σημάδια πως είσαστε παλιά ψυχή.....!!!!!!!

«Πόσων χρονών θα ήσασταν αν δεν ξέρατε πόσων χρονών είστε;» Satchel Paige

Υπάρχει μια ειδική κατηγορία ανθρώπων οι οποίοι νιώθουν μόνοι και απομονωμένοι από τη γέννησή τους.

Αυτή η μοναχική ύπαρξη δεν οφείλεται σε κάποια επιλογή ή αντικοινωνική συμπεριφορά – απλά είναι πολύ παλιοί. Παλιοί στην καρδιά, παλιοί στο μυαλό και παλιοί στην ψυχή, αυτοί οι άνθρωποι είναι παλιές ψυχές οι οποίες βλέπουν τις προοπτικές τους για τη ζωή πολύ διαφορετικά και πιο ώριμα από τους άλλους γύρω τους. 

Ως αποτέλεσμα, η παλιά ψυχή ζει τη ζωή της εσωτερικά, βαδίζοντας στο δικό της μοναχικό μονοπάτι ενώ οι υπόλοιποι σαν κοπάδι ακολουθούν ένα άλλο. Ίσως έχετε βιώσει κάτι τέτοιο στη ζωή σας ή το έχετε δει σε κάποιον άλλον. 

Αν συνέβη κάτι τέτοιο, τότε αυτό το άρθρο προορίζεται για εσάς με την ελπίδα να προσδιορίσετε τον εαυτό σας ή να καταλάβετε καλύτερα τους άλλους.

Αν δεν έχετε ακόμα ανακαλύψει αν είστε παλιά ψυχή, διαβάστε μερικά από τα αποκαλυπτικά σημάδια που ακολουθούν.

Έχετε την τάση να είναι είστε μοναχικοί
Επειδή οι παλιές ψυχές αδιαφορούν για τις επιδιώξεις και τα συμφέροντα των ανθρώπων της ηλικίας τους, δεν κάνουν εύκολα φίλους κάποιους με τους οποίους τους είναι δύσκολο να έχουν σχέσεις. Το αποτέλεσμα είναι… οι παλιές ψυχές να βρίσκονται τον περισσότερο καιρό μόνες τους. Οι άνθρωποι απλά δεν τους κάνουν.

Λατρεύετε τη γνώση, τη σοφία και την αλήθεια
Ναι… Ακούγεται λίγο μεγαλοπρεπές και αρκετά ευγενικό αλλά η παλιά ψυχή πολλές φορές τείνει προς την πνευματική πλευρά της ζωής. Οι παλιές ψυχές γνωρίζουν εκ φύσεως πως η γνώση είναι δύναμη, η σοφία είναι ευτυχία και η αλήθεια είναι ελευθερία, οπότε γιατί να μην επιδιώκουν αυτά τα πράγματα; Αυτές οι αναζητήσεις είναι πιο σημαντικές γι” αυτές από το να διαβάζουν κουτσομπολιά ή τα αποτελέσματα του ποδοσφαίρου.

Έχετε πνευματική κλίση
Οι πιο συναισθηματικές παλιές ψυχές τείνουν να είναι ευαίσθητες και πνευματικές στη φύση τους. Η υπέρβαση των περιορισμών του εγωισμού, η αναζήτηση της φώτισης και η προώθηση της αγάπης και της ειρήνης είναι οι βασικές επιδιώξεις αυτών των ψυχών. Γι” αυτές τις ψυχές, τέτοιες επιδιώξεις αποτελούν την πιο σοφή χρήση του χρόνου.

Κατανοείτε την παροδικότητα της ζωής
Οι παλιές ψυχές συχνά μαστίζονται από υπενθυμίσεις όχι μόνο της δικής τους θνητότητας αλλά και των άλλων γύρω τους. Αυτό τις κάνει επιφυλακτικές και μερικές φορές αποσύρονται αλλά εξακολουθούν να επιβάλουν σοφία στον τρόπο ζωής τους.

Είστε στοχαστικοί κι εσωστρεφείς
Οι παλιές ψυχές τείνουν να σκέφτονται πολύ… για τα πάντα. Η ικανότητά τους να στοχάζονται και να μαθαίνουν από τις πράξεις τους και τις πράξεις των άλλων είναι ο μεγαλύτερός τους δάσκαλος. Ένας λόγος γιατί οι παλιές ψυχές νιώθουν τόσο παλιές στην καρδιά είναι ότι έχουν πάρει τόσα πολλά μαθήματα μέσω της διαδικασίας του δικού τους στοχασμού και διαθέτουν πολλή διορατικότητα για τις καταστάσεις της ζωής μέσω της ικανότητάς τους να παρατηρούν αθόρυβα και προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω τους.

Βλέπετε την ευρύτερη εικόνα
Πολύ σπάνια οι παλιές ψυχές χάνονται σε επιφανειακές λεπτομέρειες όπως να αποκτήσουν άχρηστα διπλώματα, προαγωγές στη δουλειά τους ή μεγαλύτερες τηλεοράσεις. Οι παλιές ψυχές έχουν την τάση να βλέπουν τη ζωή από ψηλά, παρατηρώντας ποιος είναι ο πιο σοφός και λογικός τρόπος να την πλησιάσουν. 

Όταν αντιμετωπίζουν δυσκολίες, οι παλιές ψυχές τείνουν να τις βλέπουν ως παροδικούς πόνους που θα περάσουν και οι οποίοι εξυπηρετούν την αύξηση της ποσότητας της χαράς που θα έλθει στο μέλλον. Επομένως, οι παλιές ψυχές τείνουν να έχουν ήρεμες και σταθερές φύσεις ως αποτέλεσμα της προσέγγισής τους για τη ζωή.

Δεν είστε υλιστές
Ο πλούτος, η φήμη και η πιο πρόσφατη έκδοση του iPhone… απλά προξενούν ανία στις παλιές ψυχές. Η παλιά ψυχή δεν βλέπει κάποιον σκοπό στην επιδίωξη πραγμάτων τα οποία μπορεί πολύ εύκολα να τους αφαιρεθούν. Επιπροσθέτως, οι παλιές ψυχές δεν έχουν χρόνο και ενδιαφέρον για τα παροδικά πράγματα στη ζωή μια και γι” αυτές λίγο νόημα έχουν.

Ήσασταν ένα παράξενο, κοινωνικά δυσπροσάρμοστο παιδί
Αυτό δεν συμβαίνει πάντα αλλά πολλές παλιές ψυχές δείχνουν παράξενα σημάδια ωριμότητας σε μικρή ηλικία. Συχνά αυτά τα παιδιά χαρακτηρίζονται ως «πρόωρα», «εσωστρεφή» ή «επαναστατικά», ανίκανα να ταιριάξουν στις συμβατικές συμπεριφορές. 

Συνήθως αυτά τα παιδιά είναι εξαιρετικά περίεργα κι ευφυή, βλέποντας πόσο πολλά άσκοπα πράγματα τους λένε οι δάσκαλοι, οι γονείς και οι συνομήλικοί τους κι έτσι τους αντιστέκονται είτε παθητικά είτε επιθετικά. Αν μπορείτε να μιλήσετε στο παιδί σας σαν να είναι ενήλικος – πιθανότατα έχετε μπροστά σας μια παλιά ψυχή.

Απλά «Νιώθετε» παλιοί
Πριν χαρακτηρίσω το πώς ένιωσα εγώ, βίωσα συγκεκριμένα συναισθήματα, σαν να είμαι «παλιός» μέσα μου. Τα συναισθήματα που συνοδεύουν την αίσθηση του να είναι κάποιος παλιά ψυχή συνήθως είναι: μια αίσθηση επιφυλακτικότητας προς τον κόσμο, ψυχική κόπωση, προσεκτική υπομονή και απόκοσμη ηρεμία. 

Δυστυχώς αυτά μπορούν συχνά να θεωρηθούν ως απόμακρα και κρύα, αποτελούν όμως έναν από τους πολλούς Μύθους των Παλιών Ψυχών.

Ακριβώς όπως μερικοί ηλικιωμένοι περιγράφουν τους εαυτούς τους ως «νέοι στην ψυχή», έτσι και οι νέοι είναι «παλιοί στην καρδιά».






Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός 
http://www.the-open-mind.com

Ότι έκανες ή δεν έκανες, θα το βρεις σύντομα μπροστά σου….!!!!!!!

Όταν ήμασταν στο σχολείο, μας δίδασκαν στο μάθημα της Φυσικής πως όλα τα έμψυχα και άψυχα όντα αυτού του κόσμου διατηρούνται σε μια ισορροπία.

Έβλεπα τον καθηγητή να λύνει ένα σωρό μαθηματικές πράξεις στον πίνακα κι αναρωτιόμουν πού θα μπορούσαν να μου χρησιμεύσουν όλα αυτά αργότερα.

Μετέπειτα ωστόσο που βγήκα στην πραγματική ζωή, διαπίστωσα πως αυτός ο κανόνας θα πρέπει να διδάσκεται σε όλα τα μαθήματα γιατί τελικά διέπει ολόκληρη την ύπαρξή μας.

Συνειδητοποίησα εκ των υστέρων πως ίσως όλα αυτά τα βαρετά αξιώματα που διαβάζαμε τότε να έκρυβαν κι ένα αλληγορικό μήνυμα· Ό,τι δώσεις, η ζωή θα στο επιστρέψει. Ίσως όχι με την ίδια μορφή, από την ίδια πηγή, ή στο σωστό timing, αλλά σίγουρα θα σου το επιστρέψει.

Γιατί φίλτατε, δε γίνεται εσαεί να παίρνεις αχόρταγα από δω κι εκεί και να μη δίνεις τίποτε.

Είμαστε οι επιλογές μας. Κι ως γνωστόν, κάθε επιλογή έχει ένα τίμημα. Κι εδώ δε μιλάμε για τις επιλογές που δεν επηρεάζουν κανέναν πέρα από σένα, αλλά για τις άλλες, αυτές που παίρνουν στο λαιμό τους κι άλλο κοσμάκη.

Αν στις ερωτικές σου συναναστροφές υπήρξες ανέκαθεν ένας εγωιστής που το μόνο που έκανε είναι να εκμεταλλεύεται τα συναισθήματα των γύρω του, αργά ή γρήγορα θα βρεθεί στο δρόμο σου ένας «δάσκαλος» που θα σου δείξει πώς είναι να αγαπάς κι ο απέναντι να σε εμπαίζει.

Θα σου μάθει πώς είναι να συμβιβάζεσαι με τα ψίχουλα που ζητιανεύεις, την ίδια στιγμή που εκείνος τα δίνει απλόχερα κάπου αλλού. Με αυτό τον τρόπο θα αντιστραφούν οι ρόλοι κι από θύτης θα γίνεις θύμα. Θα περάσεις απέναντι και θα νιώσεις πώς είναι να σε θυμάται κάποιος και να σε παίρνει τηλέφωνο μόλις του τελειώνουν οι καβάτζες.

Σου θυμίζει κάτι;

Η ζωή δεν είναι λαϊκή αγορά που απλά περνάς και δοκιμάζεις το εμπόρευμα από τους μικροπωλητές. Πρέπει να πληρώσεις γι’αυτό που θα αγοράσεις.

Όλοι μας θα πληρώσουμε και θα πληρωθούμε για κάτι. Και δεν είναι θέμα εκδικητικότητας, αλλά δικαιοσύνης. Και ισορροπίας. Με κάποιο τρόπο πρέπει να ανταμειφθούν όσοι πρόσφεραν και με κάποιο άλλο όσοι δεν έδωσαν τίποτα. Μόνο έτσι διατηρείται η αρμονία των πραγμάτων. Διότι δε γίνεται να γεμίζεις συνέχεια το δικό σου δοχείο από τους άλλους, απαιτώντας να γίνεται το δικό τους μικρότερο.

Πως θεωρείς λοιπόν πως θα αισθανθείς μόλις έρθει η σειρά του απέναντι να παίξει;

Αν σου έχουν μάθει πως η φιλία είναι μια σχέση μονόπλευρη όπου οι έννοιες της συμπαράστασης και της κατανόησης είναι αποκλειστικά προνόμια του άλλου, αν πιστεύεις πως έχεις μόνο δικαιώματα κι ο άλλος μόνο υποχρεώσεις, τότε λυπάμαι, αλλά θα καταλήξεις μόνος.

Όσα έπραξες θα τα βρεις μπροστά σου. Ο κανόνας που σου έλεγα παραπάνω, θα σε βρει στην πιο αδύναμη στιγμή, κι εκεί που θα χρειάζεσαι περισσότερο από κάθε άλλη φορά να υπάρξεις η λαμπρή εξαίρεσή του, θα ανοίξει το τεφτεράκι του, θα δει ότι δεν ήσουν τίποτα άλλο παρά ένα αχάριστο ανθρωπάκι και θα σου τα ζητήσει όλα μονομιάς. Τέρμα η πίστωση.

Προσομοιάζοντας τις κοσμικές αρχές, δεν πιστεύω πως οι άνθρωποι είναι εκδικητικοί εκ φύσεως. Θεωρώ πως η συσσωρευμένη αδικία μέσα τους είναι που ζητάει διακαώς δικαιοσύνη και ισότιμη αντιμετώπιση.

Κάποτε αναρωτιόμουν γιατί ορισμένοι πατάνε επί πτωμάτων για να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους προκειμένου να ανέβουν στην εργασιακή ιεραρχία. Αργότερα τους συνάντησα στη διάρκεια της διαδρομής. Με τη διαφορά πως εγώ ανέβαινα αργά αλλά σταθερά ενώ εκείνοι έπεφταν παρέα με τη ματαιοδοξία τους.

Όσο πλήγωσες, θα πληγωθείς. Όσο μίσησες, θα μισηθείς.

Κάπως έτσι όμως θα μάθεις. Όχι μόνο εσύ, αλλά και ο απέναντι που υπήρξε σωστός.

Τα ίδια συνάντησα και με όσους ανθρώπους κοιμόντουσαν αγκαλιά με την καριέρα κι έκαναν πέρα τον έρωτα. Στο τέλος κατέληξαν μόνοι μαζί της.

Κάποτε πίστευα πως με το να ανταποδίδω τα ίσα στον άλλο, θα τον κάνω να πονέσει περισσότερο απ’όσο πόνεσα εγώ. Στη διάρκεια της ζωής λοιπόν, κι όσο έκανε τον κύκλο της, είδα με τα μάτια μου τη δικαιοσύνη να έρχεται από αλλού. Κι όταν τα παρατηρείς σαν απλός θεατής, η δικαίωση είναι μεγαλύτερη.

Τα πάντα εξισώνονται.

Για ελαχίστους ανθρώπους μόνο δεν επιβεβαιώνεται αυτό. Επειδή λοιπόν για τους περισσότερους θα επιβεβαιωθεί, μόλις φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, ο τσιγκούνης θα χάσει λεφτά, ο φίλος που σε μαχαίρωσε θα μαχαιρωθεί, ο πρώην που σε πρόδωσε θα προδοθεί.
Διάλεξε πλευρά.




Μαίρη Βασιλοπούλου.

Γιατί πρέπει να πληρώνεις συνέχεια για να ζεις στον πλανήτη...;

Έχεις καταλάβει γιατί πρέπει να πληρώνεις συνέχεια για να ζεις σ΄ αυτόν τον πλανήτη;;;

Έχεις κατανοήσει ότι αυτό που σου ζητάνε…το να πληρώνεις για κάτι που είναι παράλογο και απάνθρωπο…είναι το μεγαλύτερο έγκλημα εναντίον σου και εναντίον των παιδιών σου;;;

Έχεις κατανοήσει ότι αυτός ο οίκος ανοχής λειτουργεί μόνο επειδή σε κατάφεραν να πιστεύεις ότι χρειάζεσαι την Μερσεντές και το iPhone; Σε έπεισαν ότι το δάνειο είναι για το καλό σου ώστε να μην έχεις λιγότερα από τον γείτονα που είναι πιο ευτυχισμένος και εσύ το πίστεψες;

Δεν έχεις κατανοήσει ότι οι σωροί ψεύδους εναντίον σου… τα επαναλαμβανόμενα και με σύστημα κακά για την φάρα σου είναι μέρος της μεγαλύτερης απάτης που μόνο εσύ μπορείς να τους δείξεις ποια είναι η λύση και απελευθέρωση του μοντέρνου ανθρώπου;;;

Κατανόησε ότι κάθε φορά που σου λένε ΝΑΙ είναι ΟΧΙ..κάθε φορά που εσύ τους αφήνεις να σε δένουν από το λαιμό με δάνεια και επιτόκια σε ένα πλανήτη που τα έχει όλα τζάμπα…φτιαγμένα σπέσιαλ για εσένα…κατι φταίει…

Αν δεν έχεις ακόμα καταλάβει τι φταίει θα σε φάει η μαρμάγκα …αλλά βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι μόνο εσύ είσαι ικανός να αλλάξεις τον μισάνθρωπο πολιτισμό τους…

Βγες μέσα από την μισανθρωπιά της ψεύτικης ύλης και της πλάνης…εργάσου… μοιράσου… οργανώσου για όλα αυτά που η ζωή στον πλανήτη έχει να σου προσφέρει τζάμπα!!!

Δεν χρωστάς σε κανέναν ούτε μια δεκάρα…ολοι αυτοί που σε ονομάζουν τεμπέλη και απατεώνα δεν έχουν κατανοήσει σε τι παιχνίδι παίζουν και τι πιόνια είναι… είναι θέμα αντίληψης… δεν φταίνε που είναι ανίκανοι να βιώσουν την αγάπη προς την ζωή με τον τρόπο που μόνο ο Έλληνας αισθάνεται…




ΚΟΡΑΞ

Ο κόσμος της σκοτεινής φυλακής μας....!!!!!

Zoύμε σε έναν κόσμο πνευματικό αλλά και σκοτεινό, το πνεύμα μας είναι φυλακισμένο μέσα στην λήθη του σάρκινου σώματος το οποίο καλύπτει με το πέπλο της την ψυχή με το σκοτάδι του σώματος μας που το περιβάλλει.

Το ότι είμαστε συναισθηματικά όντα σημαίνει ότι συμπεριφερόμαστε ακριβώς όπως το είδωλλο του αληθινού πνευματικού φωτεινού κόσμου της αγάπης.

Αν λοιπόν θέλουμε πραγματικά να κατανοήσουμε την αληθινή μας φύση, και όχι το είδωλλο της, θα πρέπει να σκεφτόμαστε πνευματικά.

Πνευματικός άνθρωπος σημαίνει να σκέφτεσαι να εκφράζεσαι και πράττεις αληθινά μέσα από την ψυχή, κάτι που πολλοί το συγχέουν με τα πάθη και τα συναισθήματα.

Οι πρόγονοι μας όταν μίλησαν για την ψυχή και τον πνευματικό μας νου ήταν ξεκάθαροι σε αυτό, και διαχώρισαν τα συναισθήματα μαζί με τα πάθη τις επιθυμίες ως κάτι θνητό και σκοτεινό, αφού ανήκουν στις καθολικές ενέργειες του θνητού σύμπαντος μας της φύσης των αντιθέτων.

Αν λοιπόν υπάρχει το κακό μα και το καλό, δεν είναι τίποτα άλλο από την άγνοια μας προς την αλήθεια, διότι η αλήθεια είναι το αγαθό.

Αγαθός όμως δεν είναι ο δικός μας κόσμος, κι εμείς με την συμπεριφορά μας γινόμαστε σαν αυτόν, διότι εφόσον μας προσφέρει απλόχερα τον θάνατο γινόμαστε όμοιοι και ένα με αυτόν κι εμείς με τις πράξεις μας.

Αν λοιπόν κατανοήσουμε σε ποιον κόσμο ζούμε, θα μπορέσουμε να δούμε ως παρατηρητές της ζωής ποιοι κυβερνούν αυτόν τον κόσμο, τους δεσμοφύλακες, που μας κρατούν τυφλούς και φυλακισμένους συνεχώς, μέσα από τις επιθυμίες τα πάθη της ζωής και βέβαια από τα αρνητικά συναισθήματα, ώστε ποτέ να μην αντιληφθούμε ποιοι μας κατευθύνουν τις ζωές μας και να απελευθερωθούμε.

Διότι όταν δούμε καθαρά την αλήθεια, θα δούμε ότι είμαστε πνευματικά όντα ελεύθερα στις επιλογές μας, μόνον που οι επιλογές μας σε αυτόν τον κόσμο δεν είναι δικές μας, μα των κοσμοκρατόρων αυτού του κόσμου, και αυτοί είναι οι σκοτεινοί αποστάτες, όντα πολύ χαμηλών συχνοτήτων που πάλλονται σε χαμηλές και σκοτεινές δονήσεις ενός κόσμου πολύ κατώτερου των φωτεινών πεδίων όπου ζουν τα ανώτερα πνευματικά όντα που είναι και αθάνατα όπως το φωτεινό πνεύμα των ανθρώπων.

Το ότι μας κρατούν τυφλωμένους οι αποστάτες ώστε να μην δούμε την αλήθεια, είναι γιατί είμαστε η τροφή τους, διότι κάθε φωτεινή πνευματική ψυχή από εμάς, παράγει και εκπέμπει τεράστιες παλμικές δονήσεις, που ενοποιεί τις δυνάμεις του σύμπαντος και μέσα από την επικέντρωση των ενεργειών που συμπυκνώνει το φωτεινό μας πνεύμα, παράγει την ζωϊκή ενέργεια η οποία δίνει ζωή και υλοποιεί το περιβάλλον του τρισδιάστατου κόσμου στον οποίο ζούμε.

Αυτή την ζωϊκή ενέργεια αποζητούν οι δεσμοφύλακες μας, μέσα από τις αρνητικές μας σκέψεις τον φόβο τα πάθη τις επιθυμίες τα συναισθήματα, διότι κάθε θετική μας σκέψη τους απωθεί και τους διώχνει μακριά μας.




Δεν είναι το Θείο Σχέδιο, είναι η επιλογή μας να ζούμε σε αυτόν τον κόσμο....!!!!!!

Λέω πως ο κόσμος υπάρχει με τον τρόπο που υπάρχει, όπως και η χιονονιφάδα υπάρχει με τον τρόπο που υπάρχει, με σχεδιασμό. Εσείς τον δημιουργήσατε μ’αυτό τον τρόπο, όπως δημιουργήσατε και τη ζωή σας ακριβώς όπως είναι.

Θέλω αυτό που θέλετε. Την ημέρα που θα θελήσετε να μπει ένα τέλος στην πείνα, δε θα υπάρχει πια πείνα. Σας έχω δώσει όλα τα μέσα με τα οποία θα το πετύχετε. Έχετε όλα τα εργαλεία με τα οποία μπορείτε να κάνετε αυτή την επιλογή. Δεν την κάνατε. Όχι επειδή δεν μπορείτε να την κάνετε. Ο κόσμος θα μπορούσε να θέσει ένα τέλος στην πείνα του κόσμου αύριο. Επιλέγετε να μην το κάνετε.

Ισχυρίζεστε πως υπάρχουν κάποιοι καλοί λόγοι που 40.000 άνθρωποι την ημέρα πρέπει να πεθαίνουν από πείνα. Δεν υπάρχουν καλοί λόγοι. Κι όμως σε μια εποχή που λέτε πως δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε για να εμποδίσετε 40.000 ανθρώπους να πεθαίνουν κάθε μέρα από πείνα, φέρνετε 50.000 ανθρώπους την ημέρα στον κόσμο σας για να αρχίσουν μια καινούρια ζωή. 

Κι αυτό το λέτε αγάπη. Αυτό το λέτε θεϊκό σχέδιο. Είναι ένα σχέδιο που στερείται παντελώς κάθε λογικής ή ορθολογισμού, για να μην πω τίποτε περί συμπόνιας.

Σας δείχνω με ξεκάθαρους όρους ότι ο κόσμος υπάρχει έτσι όπως υπάρχει επειδή εσείς το επιλέξατε να υπάρχει έτσι. Καταστρέφετε συστηματικά το περιβάλλον σας και μετά τεντώνετε το δάχτυλο στις αποκαλούμενες φυσικές καταστροφές σαν απόδειξη σκληρής φάρσας εκ μέρους του Θεού ή των ωμών τρόπων της φύσης. Εσείς κάνατε τη φάρσα στον εαυτό σας και οι δικοί σας τρόποι είναι ωμοί.

Τίποτε, τίποτε δεν είναι πιο ευγενικό από τη φύση. Και τίποτε, τίποτε δεν έχει σταθεί πιο σκληρά απέναντι στη φύση από ό,τι ο άνθρωπος. Κι όμως, δεν το αποδέχεστε, αρνιέστε κάθε ευθύνη. Δε φταίτε εσείς, λέτε, και σ’ αυτό έχετε δίκιο. Δεν είναι θέμα φταιξίματος, είναι θέμα επιλογής.

Μπορείτε να επιλέξετε να σταματήσετε την καταστροφή των τροπικών δασών σας αύριο. Μπορείτε να επιλέξετε να σταματήσετε να αφαιρείτε την προστατευτική στιβάδα που αιωρείται πάνω από τον πλανήτη σας. 

Μπορείτε να επιλέξετε να διακόψετε τη συνεχή επίθεση στο θαυμαστό οικοσύστημα της γης. Μπορείτε να επιδιώξετε να ξανασυνθέσετε τη χιονονιφάδα ή τουλάχιστο να σταματήσετε το αδυσώπητο λιώσιμο της.

Θα το κάνετε όμως;

Απόσπασμα από το βιβλίο του Neale Donald Walsch «Συζήτηση Με το Θεό», μέρος 1ο, από τις Εκδόσεις Η Δυναμική της Επιτυχίας





Το μπαλόνι του Εγώ....!!!!!

Στην αρχή οι διεθνείς τραπεζίτες έλεγξαν το οικονομικό σύστημα της ανθρωπότητας με το να αποκτήσουν το δικαίωμα σε κάθε χώρα ή περιφερειακή ένωση να εκδίδουν οι ίδιοι το χρήμα και να το δίνουν στις χώρες με τόκο. Στη συνέχεια δημιούργησαν τη βιομηχανία της ύλης, παράγοντας άπειρα υλικά αγαθά.

Μέσω των Μ.Μ.Ε. μάγεψαν τον άνθρωπο και του δημιούργησαν την ανάγκη να θέλει διακαώς να τα αποκτήσει.

Για να μπορέσει να τα αποκτήσει, του έδωσαν ένα μπαλόνι για να βάλει μέσα το Εγώ του και μια τρόμπα για να το φουσκώνει.

Η τρόμπα για να βγάζει αέρα και να φουσκώνει το μπαλόνι έπρεπε το άτομο μέσα από τις επιλογές του να ναρκοθετεί το καλό του Εμείς και να τους το παραδίδει.

Όσο ο άνθρωπος φούσκωνε το μπαλόνι του Εγώ του και γκρέμιζε το Εμείς, τόσο οι διεθνείς τραπεζίτες του πρόσφεραν τη δυνατότητα να χαίρεται τα υλικά αγαθά που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Ο άνθρωπος έκλεισε όλη του την ύπαρξη και τη ψυχή μέσα σε αυτό το μπαλόνι.

Όσο το σώμα γευόταν υλικές απολαύσεις τόσο η ψυχή σάπιζε και το άτομο αισθανόταν επίπλαστη ασφάλεια.

Αυτή η διαδικασία τον πόρωσε και τον εξάρτησε από τη τρόμπα των διεθνή τραπεζιτών.

Από ελεύθερος έγινε εξαρτημένος. 

Τη στιγμή που τους παρέδωσε ολοκληρωτικά το Εμείς, φτάνοντας το μπαλόνι του Εγώ του στα απόλυτα όρια του, τότε αυτοί με το μαγικό τους ραβδί άρχισαν να σπάνε τη φούσκα του κάθε ανθρώπου. 

Τότε οι άνθρωποι ανέμεναν από το Εμείς για να τους συντηρήσει αλλά πλέον όλο το Εμείς είχε παραδοθεί στους διεθνείς τραπεζίτες.

Πλέον είχαν ελέγξει τη βιωσιμότητα του Εγώ, με το να λάβουν τον έλεγχο κάθε λειτουργίας που εκφράζει το Εμείς. 

Ο κόσμος άρχισε να αλληλοκατηγορεί ο ένας τον άλλο για αυτήν την εξέλιξη, ενώ στην ουσία η συντριπτική πλειοψηφία είχε μερίδιο ευθύνης για αυτό.

Αυτοί με την ισχύ του Εμείς και με τον κόσμο διαιρεμένο και αμετανόητο, ετοιμάζονται να σκλαβώσουν την ανθρωπότητα, φυλακίζωντας το Εγώ τους για πάντα στη Νέα Τάξη πραγμάτων της παγκόσμια δικτατορίας που θα επιβάλλουν.

Θα τα καταφέρουν;;; Αυτό εξαρτάται από μας!!! 

Εάν αναγνωρίσουμε τη δική μας ενοχή, μετανοήσουμε, αφυπνισθούμε και λειτουργήσουμε με γνώμονα το Εμείς, τότε θα καταφέρουμε να ανατρέψουμε τα σχέδια τους και να τους ρίξουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Αν όχι τότε τα χάνουμε όλα και μετατρεπόμαστε σε δούλοι.

Εσύ με τη στάση σου τι επιλέγεις να γίνει;;;

Αυτό που θα επιλέξεις αυτό θα γίνει. 

Το μέλλον θα καθορίσει τι επέλεξες τώρα.

ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

"Η πραγματική αξία ενός ανθρώπου προσδιορίζεται από το βαθμό και τον τρόπο που κατόρθωσε να ελευθερωθεί από το εγώ του." - Άλμπερτ Αινστάιν