Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Συνειδητοποιήσεις - Πνευματική ματιά......!!!


Μέσα απο έλλειψη, φόβο, ανασφάλεια, εξαρτήσεις και προσκολλήσεις, οποιοσδήποτε σύντροφος ή περίσταση ή υλικό απόκτημα δεν μπορούν να καλύψουν κανένα κενό.

Η ευδαιμονία και η εσωτερική πληρότητα , είναι καταστάσεις του είναι σου και καμμία εξωτερική περίσταση, δεν μπορεί να τις απειλήσει. 

Πρέπει όμως να δώσεις προκαταβολικά στο πνεύμα, να χεις πίστη, καθοδήγηση και βήμα βήμα να κατανοείς, να αγαπάς και να συγχωρείς όλο και πιο βαθιά τον εαυτό σου. Σταμάτα επιτέλους να ρίχνεις το φταίξιμο στους άλλους και ανέλαβε την ευθύνη που σου αναλογεί. 
Τι αξίες έδωσες στα παιδιά σου, ποιο μέσο χρησιμοποίησες, ποιόν κακολόγησες, ποιόν έκρινες, ποιον εξαπάτησες, ποιον δε συγχώρεσες λόγω εγωισμό ; 

Ολοι μας έχουμε μερίδιο ευθύνης. Αν θες πραγματικά να βάλεις το λιθαράκι σου στην θετικότερη έκβαση θεράπευσε πρώτα τον εαυτό σου. Ετσι επηρρεάζεις άμεσα τον περιγυρό σου. 

Δεν χρειάζεται να αρωστήσεις για να βοηθήσεις έναν άρρωστο. Αποστασιοποιήσου από το πρόβλημα, γιατί αν εμπλακείς συναισθηματικά ή νοητικά, χάνεις την δυναμή σου.
Μόνο έτσι, μέσα από αταραξίά και πνευματική αγάπη, μπορείς να βοηθάς ουσιαστικά. 

 Δεν χρειάζεται να πείσεις κάποιον για κάτι. Πες την αλήθεια σου και αν κάποιος αντιδράσει, σημαίνει πως δεν είναι έτοιμος να σε καταλάβει. Τότε σώπα και θα εισαι εσύ εσωτερικά ο νικητής. 

Πολλοί γύρω μας είναι βαμπίροι ενέργειας. Επίσης μάθε να ακούς τα προβλήματα κάποιου μέχρι εκεί που αισθάνεσαι καλά. Από τη στιγμή που αισθάνεσαι ότι αρχίζεις να κουράζεσαι, σταμάτα το. Βάλε τα όρια σου. 

Το σύμπαν σε αναμετρά κάθε στιγμή όποιος δε συγχωρεί τον εαυτό του ,οποιονδήποτε άνθρωπο ή κατάσταση,καταδικάζει τον εαυτό του σε πόνο, οργή και έλλειψη αφθονίας. 

Πήγαινε στον καθρέφτη και πες δυνατά για όσο χρειάζεται
σ' αγαπώ και σε αποδέχομαι για αυτό που είσαι. Αγαπώ και αποδέχομαι το σώμα μου και αξίζω κάθε ευτυχία. 

Είμαι μια αυτοαξιά από μόνη μου.Πως αισθάνεσαι; Mήπως βγαίνει θυμός, πόνος, αηδία; Επανελαβέ το καθημερινά μέχρις ότου όλα τα αρνητικά συναισθήματα απελευθερωθούν. Κάποιοι απο εσάς είστε χορτοφάγοι και καλά κάνετε. 

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας είναι όμως εναρμονισμένα με την αγάπη; γιατί υπάρχουν και ρύποι μέσα από τις σκέψεις και τα λόγια μας,αρνητικές σκεπτομορφές, γλωσσοφαγιά, μάτι κτλ. πρέπει να υπάρχει και πνευματικό υπόβαθρο, δε νομίζετε;

Η ρίζα όλων των φόβων είναι ο θάνατος. Οταν όμως μπεις συνειδητά στο μονοπάτι αυτογνωσίας και μάθεις να συντονίζεσαι με τον ανώτερο σου εαυτό και μπεις σταδιακά σε δυνατούς διαλογισμούς, θα έρθει η στιγμή που εσύ ο ίδιος θα ανακαλύψεις πως όπου και αν βρεθείς, όλες οι αισθήσεις, σκέψεις σου είναι εκεί και μαζί με σένα,υπάρχει και μια παρουσία, ο ανώτερος σου εαυτόςπου πάντα είναι δίπλα σου.

Οι ενεργειακοί συντονισμοί και η εκμάθηση ρέικι,αλλά και οποιαδήποτε άλλα συστήματα ειναι σημαντικά κλειδιά , για να ανακαλύψετε την γνώση που πάντα είχατε. 
Ο καθένας ειναι δάσκαλος του εαυτού του και όλοι εμείς απλοί καθοδηγητές. Ανάλογα με την προσωπική δουλειά του καθενός, υπάρχουν και τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Μπορείς με πολύ λίγα πράγματα αλλά καλά δουλεμένα να δεις άμεσα αποτελέσματα ενώ κάνοντας πολλά που δεν εμβαθύνεις να μην έχουν τα αναμενώμενα αποτελέσματα. 

Οι άγγελοι απαντούν, της Νταιάνα Κούπερ,δίνει πολλές απαντήσεις σε ερωτήματα μας και μας βοηθά να έχουμε μια πιο πνευματική προσέγγιση στη ζωή μας. Για όσους ενδιαφέρονται το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου