Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

11 καθημερινές μάχες κάποιου που είναι και ευαίσθητος και δυνατός…!!!!

Αν είστε και δυνατό και ευαίσθητο άτομο, τότε ζείτε με έναν περίπλοκο συνδυασμό συναισθημάτων τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν.

Και ποιος μπορεί να τους κατηγορήσει; Δεν ζουν την ζωή που ζείτε εσείς. Δεν συνειδητοποιούν πως η δύναμη έρχεται από τις ταλαιπωρίες που υποφέρατε και το ευαίσθητο κομμάτι από την άρνηση σας να χτίσετε τείχη όπως τόσοι πολλοί έχουν κάνει. Βέβαια, έχετε κάποια εμπόδια αλλά όχι τόσα όσα οι υπόλοιποι. Έχετε συναισθηματική επίγνωση του τι συμβαίνει γύρω σας. Αυτός ο συνδυασμός περιπλέκει τους άλλους.

Εδώ είναι 11 καθημερινές μάχες κάποιου που είναι και δυνατός και ευαίσθητος :

1. Είναι κάτι με το οποίο παλεύετε κάθε μέρα.
Κάποιοι δεν ξέρουν πώς να σας αντιμετωπίσουν. Πως γίνεται το ίδιο άτομο που το μεσημέρι εμφανιζόταν τόσο σκληρό, να κάθεται την νύχτα και να αναρωτιέται για τα πράγματα που του είπαν κατά την διάρκεια της ημέρας;

2. Σκέφτεστε υπερβολικά πράγματα τα οποία δεν σας επηρεάζουν.
Συνεχώς αγχώνεστε με την πιθανότητα του να είναι κάποιος ενοχλημένος μαζί σας. Είτε έχει σχέση με κάποια απόφαση που πρέπει να πάρετε είτε με κάποια απόφαση που ήδη πήρατε, ξέρετε πως οι επιλογές σας επηρεάζουν τους άλλους και σας απασχολεί συνεχώς.

3. Υπερασπίζεστε τους φίλους και την οικογένεια σας
Ωστόσο, δεν συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας με τον ίδιο σεβασμό. Σε οτιδήποτε έχει σχέση με τους αγαπημένους σας, δεν ανέχεστε άλλους ανθρώπους να τους πληγώνουν. Δυστυχώς, τείνετε να αφήνετε τους ανθρώπους να σας χρησιμοποιούν και να σας κακοποιούν.

4. Σχεδόν κανείς δεν παρατηρεί ότι είστε στεναχωρημένοι
Δεν είναι επειδή προσπαθείτε να δείξετε μια δυνατή εξωτερική εικόνα, είναι απλώς ο τρόπος με τον οποίο σας βλέπουν οι άλλοι. Λόγω αυτού, δεν ξέρουν πότε είστε στεναχωρημένοι. Βέβαια, το αμάξι δεν ξεκινούσε, τα παιδιά είναι άρρωστα, η πληρωμή σας έχει αργήσει τρεις μήνες και τα πεθερικά θα έρθουν για επίσκεψη αλλά συνεχίζετε λες και όλα είναι καλά

5. Γελάτε και αποφεύγετε τις συναισθηματικές αντιπαραθέσεις με τους άλλους.
Οι δυνατοί και ευαίσθητοι άνθρωποι παρουσιάζουν τέτοια αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια δύσκολων συναισθηματικών στιγμών που κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί το αντίθετο. Αυτό που δεν ξέρουν, είναι ότι γελάτε μόνο επιφανειακά.

6. Βέβαια και οι δυνατοί άνθρωποι είναι αυθόρμητοι
Αλλά μόνο στην έξαψη της στιγμής όπου λέγονται διάφορα, δημιουργούνται αστεία και μπορείτε να το διαχειριστείτε. Συχνά, οι φίλοι σας, σας το δείχνουν. Μπορείτε να κριτικάρετε πολύ κάποιον αλλά είστε σίγουροι πως δεν θα κάνει και αυτός το ίδιο.

7. Σκέφτεστε σπουδαίες απαντήσεις
Αλλά μείνετε ήσυχοι, σχεδόν στο 95% του χρόνου τους οι δυνατοί και ευαίσθητοι άνθρωποι αποφεύγουν τις δραματικές αντιπαραθέσεις. Αποφεύγουν το δράμα με κάθε κόστος-ακόμα και αν το εκτυλίσσουν ήδη στο μυαλό τους.

8. Το γαύγισμα τους είναι χειρότερο από το δάγκωμα τους.
Ίσως πείτε ότι θα κάνετε πολλά πάνω στα νεύρα σας, αλλά στην πραγματικότητα θέλετε απλώς οι άλλοι να ξέρουν πως αισθάνεστε. Ναι, κάποιες φορές μπορούν να τους συνεπάρουν τα συναισθήματα αλλά μόνο μπροστά σε αυτούς που εμπιστεύονται .

9. Οι περισσότεροι άνθρωποι σας ενοχλούν
Αλλά αν κάποιος δεν σας συμπαθεί, ταράζεται όλος ο κόσμος σας. Τα δυνατά και ευαίσθητα άτομα μπορούν να γίνουν σκληρά κάποιες φορές, αλλά βαθιά μέσα τους είναι πραγματικά καλοί άνθρωποι.

10. Η πολυπλοκότητα δεν σας καλύπτει
Όπως και τους περισσότερους ανθρώπους, δεν είναι εύκολο για κάποιον να σας καταλάβει. Ακόμα και μια φιλία ή μια σχέση μπορεί να γίνει φορητή. Όμως, παρ’ όλα αυτά έχετε πολύ αγάπη να δώσετε και είστε πάντα εκεί για να υποστηρίξετε τους αγαπημένους σας όταν το χρειάζονται.

11. Αφήνετε λίγους ανθρώπους να σας πλησιάσουν αρκετά και να γνωρίσουν τον πραγματικό σας εαυτό.
Δεν είναι ότι φοράτε μάσκες ή ότι προσπαθείτε να καλύψετε τον πραγματικό σας εαυτό. Απλώς έχετε μάθει μέσω των σκληρών μαθημάτων της ζωής πως δεν αξίζει ο καθένας τον χρόνο και την ενέργεια σας. Τυχερό το άτομο το οποίο θα αφήσετε να έρθει αρκετά κοντά ώστε να δει την ευαίσθητη ψυχή που βρίσκεται κάτω από αυτή την σκληρή εξωτερική εικόνα.




Μετάφραση: awakengr.com via mysticalraven.com

Δεν χρειάζεται να μιλάς πολύ…!!!!

Δεν χρειάζεται να μιλάς πολύ. Αρκετά φλυαρεί το μυαλό σου. Να προσέχεις τι σου λέει, μπορεί να σε παραπλανήσει.

Και να μην αναλώνεσαι. Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν, ούτε να τους αλλάξεις γνώμη. Πόσο μάλλον να σε αγαπήσουν για αυτό που είσαι και όχι για αυτό που θα ήθελαν. Δεν είναι ο ρόλος σου να τους πείσεις.

Άνοιξε την πύλη της διαίσθησής σου και δες! Ό,τι δεν σε κάνει να νιώθεις καλά, δεν υπάρχει και λόγος να βρίσκεται στην πραγματικότητά σου. Ό,τι δεν αγγίζει και τις έξι αισθήσεις σου (ναι, έξι), θα σε ρουφήξει.. απομακρύνσου.

Και να μην φοβάσαι, η μοναχικότητα είναι προτιμότερη από την ανούσια παρέα ανθρώπων που δεν σας συνδέει τίποτα – ή σχεδόν τίποτα.

Η μετριότητα δεν θα σε γεμίσει ποτέ, αν ανήκεις σε αυτούς που η κενότητα είναι μη ανεκτή.

Κρατήσου από εσένα και μην αναζητάς να γίνουν στήριγμά σου άλλες ψυχές. Έχουν κι αυτές το δρόμο τους να διανύσουν, όποιος κι αν είναι αυτός. Και είναι σεβαστός. Και πρέπει να τον βρουν μόνοι τους αλλιώς δεν θα απεγκλωβιστούν ποτέ χρησιμοποιώντας δεκανίκια σε κάθε τους βήμα.

Σκέψου και νιώσε, με την ελευθερία που εσύ ορίζεις, χωρίς τους περιορισμούς μιας καλά βολεμένης και αυτοματοποιημένης κοινωνίας. 

Χρησιμοποίησε την ανεξάρτητη σκέψη για το καλό το δικό σου και του κόσμου όλου. Να αποζητάς το καλό, την ομόνοια και την ευγένεια σε κάθε σου σκέψη και βήμα.

Αγάπα τον εαυτό σου, γιατί σε αυτόν γέρνεις τη ψυχή σου τα βράδια μέχρι να ηρεμήσει – έστω κι αν δεν ηρεμεί ποτέ.

Ερωτεύσου ελεύθερα πνεύματα, δοτικά μεν αλλά ανεξάρτητα. Που δεν θα διστάσουν να σε περιμένουν αν κουραστείς. Κι αν χρειαστεί θα κοντοσταθείς κι εσύ για αυτά με όλο σου το είναι. Που θα ταξιδέψουν μαζί σου ακόμα και νοερά και πάνω από όλα άφοβα.

Ονειρέψου…είναι δημιουργικότητα.

Και γέλα, με τον εαυτό σου, με την ζωή.. γέλα με την καρδιά σου.

Αλλά μην μιλάς πολύ.. Πράξε!




Στέλλα Ζαφείρη

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Μην τους κάνεις τη χάρη να αλλάξεις, όσο και αν σε πολεμούν…!!!!

Θέλεις να είσαι διαφορετικός; Αυτό, πονάει να ξέρεις!
Από την άλλη, τι θα σήμαινε για εσένα να είσαι ίδιος; Να είσαι ίσως κάτι που θα είναι αποδεκτό, αλλά που θα καταπιέζει τα ιδιαίτερα στοιχεία του και θα τα καταδικάζει στην αφάνεια;

Θα σε πούνε περίεργο, παράξενο και δύσκολο. Αλλά ποιος είναι ο εύκολος; Αυτός που τον κάνει ο άλλος ότι θέλει; Αυτός που του λένε και το εκτελεί με το κεφάλι κατεβασμένο; Αυτός που πραγματοποιεί τα όνειρα άλλων; Αυτός που θυσιάζει την προσωπικότητά του για τα κοινωνικά πρέπει;

Θα σε διώξουν, και θα μείνεις μόνος, ίσως πάρεις και τη ρετσινιά του αντικοινωνικού. Σε καλό δρόμο θα είσαι τότε! Η κοινωνία πάντα, τελματωμένο σε θέλει. Σε πρόγραμμα. Άρα, εσύ γίνεσαι δημιουργός, γίνεσαι ο πρωταγωνιστής του έργου σου, είσαι ο αρχιτέκτονας του μέλλοντός σου!

Ταράζεις τα νερά και δημιουργείς κυματισμούς. Τα άλλα νερά, στάσιμα είναι! Απλοί αντιγραφείς και επαναλήπτες ενός επιβεβαιωμένου μοντέλου. Εσύ, δημιουργείς νέο μοντέλο.

Θα έρθεις σε ρήξη στο τέλος αν για πολύ μείνεις διαφορετικός. Αλλά η ρήξη αυτή θα είναι και η απελευθέρωσή σου. Επειδή, τους διαφορετικούς, όταν δεν καταφέρνουν να τους λυγίσουν και να τους κάνουν ίδιους, τότε τους ακολουθούν. Βλέπεις, όλοι μοναδικοί είμαστε στο βάθος. Και όσο και αν σε πολεμήσουν, κάτι θα θυμίζεις μέσα τους από τα δικά τους, και αυτό θα είναι η γοητεία σου.

Μείνε άγρυπνος, μείνε διψασμένος. Μείνε σε αυτό που τη σκέψη σου τρελαίνει και το κορμί σου ανατριχιάζει. Μείνε με βουλωμένα αυτιά στις φωνές τους και με ανοιχτά τα μάτια στο δρόμο σου.

Μείνε εσύ!




Το χειρότερο όλων είναι να συνηθίζεις…!!!!

Το χειρότερο όλων είναι να συνηθίζεις… Να συνηθίζεις τον πόνο, να βλέπεις τη βαρβαρότητα και να μην σου κάνει εντύπωση καμιά. Να αισθάνεσαι μα να μη νιώθεις το παγωμένο, γυάλινο βλέμμα του ανθρώπου που κάθεται σ’ ένα παγκάκι περιμένοντας το τίποτα.

Το χειρότερο όλων είναι να ζεις μια ζωή σα να ‘βλεπες ταινία. Που οι πρωταγωνιστές είναι οι άλλοι κι εσύ είσαι απλά ο θεατής. Να πιστεύεις πως δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις γιατί σου είναι αδύνατον να μπεις μεσα στο πανί ή ν’ ανέβεις στη σκηνή. 

Να συνηθίζεις την εικόνα ανθρώπων που κρυώνουν, ανθρώπων που συνωστίζονται για μια θέση στο συσσίτιο της γειτονιάς σου. Να φοβάσαι μην τυχόν και χάσεις το σπίτι σου μα να μην περνάει απ’ το μυαλό σου πως κι όλοι αυτοί που χαλάνε την αισθητική της εξουσίας σε πάρκα και πλατείες είχαν κάποτε ένα σπίτι… 

Να γνωρίζεις πως τόσοι και τόσοι φίλοι σου κρύβονται γεμάτοι με ντροπή γιατί τους έβγαλαν στην ανεργία και να μη σε πιάνει το στομάχι.

Και να περιμένεις. Δίχως να ξέρεις τι να περιμένεις. Υπομονετικά, χωρίς φωνές και γκρίνια… Να περιμένεις να αλλάξει ο κόσμος γύρω σου. Μα να μην κάνεις τίποτα για αυτό… Να περιμένεις τη στιγμή που θα ‘ρθει κι η σειρά σου και να μην κάνεις τίποτα για να το σταματήσεις. Να βλέπεις το παιδί σου να ετοιμάζεται να παλέψει έναν αγώνα δίχως όπλα και να μην το παίρνεις αγκαλιά για να το σώσεις.

Απλά να περιμένεις…




Στέφανος Μαντζαρίδης ,

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Η δύναμη της αυτογνωσίας…!!!!

Ξέρετε πόση δύναμη κρύβετε μέσα σας;
Πόσες φορές σας έχει τύχει να πείτε «Αχ! Πολύ θα ήθελα να κάνω αυτό, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ» ή έχετε ακούσει φίλους σας να λένε «Αυτά δεν είναι για εμάς, αν και θα θέλαμε πολύ να τα αποκτούσαμε». 

Πιθανότατα είναι πολύ οικίες οι φράσεις αυτές σ’ όλους. Ωστόσο, τι σας εμποδίζει από την υλοποίηση των πραγμάτων αυτών. Τι είναι αυτό που σταμάτα κάποιον από την προσπάθεια ή που κινητοποιεί αντίστοιχα κάποιον;

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως έχουν μια «Α» προσωπικότητα, με κάποιες ικανότητες αλλά και κάποιες αδυναμίες, και ότι ο υπόλοιπος κόσμος είναι καλύτερος ή χειρότερος ή ίδιος μ’ εμάς. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν αυτό είναι αλήθεια;

Ο καθένας μας είναι ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο δημιούργημα της φύσης, το όποιο για διάφορους λόγους, στο πέρασμα των αιώνων, έπεσε στην παγίδα της αφύσικης και διαστρεβλωμένης ζωής. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να δουν ότι την επιτυχία την έχουν στα χέρια τους. Οι ίδιοι μπορούν να καθορίσουν τη ζωή τους από τις επιλογές που κάνουν.

Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς τον εαυτό του και τις πραγματικές του δυνατότητες. Είναι σημαντικό να ρώτα κανείς τον εαυτό του, ποια είναι τα κίνητρά του; τι στόχους έχει; γιατί τότε αντέδρασε παρορμητικά; 

τι τον οδήγησε να επιλέξει την οδό εκείνη; Δεν είναι πολύ εύκολα να απαντά κανείς στα ερωτήματα αυτά, αλλά πρέπει να το κάνει όσο δύσκολα και αν είναι. 

Ο δρόμος της αυτοβελτίωσης και της αυτογνωσίας είναι ο μόνος που βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι με αξιόλογη παρουσία. 

Είναι πολύ σημαντικό να ψάχνει κανείς μέσα του. Πώς έχουν διαμορφωθεί οι πεποιθήσεις του; Ποιες είναι οι δυνατότητές του; Αν διαφοροποιήσει κάποια άποψή του μήπως αλλάξει τελείως η ζωή του;

Ο δρόμος αυτός οδηγεί στη γνώση και στην αξιοποίηση της εσωτερικής μας δύναμης, της δύναμης εκείνης που με τη δική μας ικανότητα ενεργοποιείται και μας οδηγεί στην πραγμάτωση των ονείρων μας.




5 τρόποι για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να ανεβάσετε τη δόνησή σας…!!!!

Το σύμπαν στο οποίο ζούμε αποτελείται από ενέργεια. Οτιδήποτε αγγίζουμε, γευόμαστε, ακούμε, αισθανόμαστε και βλέπουμε, είναι όλα ενέργεια που βιώνεται από τη συνείδησή μας σε διαφορετικές δονητικές συχνότητες. 

Η ευτυχία, η χαρά και το γέλιο είναι πράγματα που δονούνται σε υψηλότερη συχνότητα από την λύπη, την στενοχώρια ή τον θυμό. Αν θέλουμε να ζήσουμε τη ζωή μας στο δονητικό πεδίο αυτών των υπέροχων, ευχάριστων πραγμάτων, πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να ανεβάσουμε την δόνησή μας σε αυτό το επίπεδο. 

Ακολουθούν 5 πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να το καταφέρετε.

Γράψτε τους στόχους σας με λεπτομέρεια
Αυτό σας επιτρέπει να καταλήξετε στις λεπτομέρειες του τι θέλετε να συμβεί ενώ επίσης καλλιεργείτε τα συναισθήματα που αυτοί οι στόχο απαιτούν. Για παράδειγμα, αν ένας από τους στόχους σας είναι να είστε σε καλύτερη σωματική κατάσταση, περιγράψτε με λεπτομέρειες πώς θα ήταν μια ιδανική μέρα για εσάς.

Οραματιστείτε το μέσα στο κεφάλι σας. Να ξυπνάτε με την ανατολή του ηλίου, να τρώτε ένα απολαυστικό φρέσκο γεύμα πριν πάτε για τρέξιμο στη φύση και να αναπνέετε τον δροσερό πρωινό αέρα, να νιώθετε δυνατοί και ενεργητικοί όλη την ημέρα κατά τη διάρκεια της δουλειάς και επιτέλους να βάζετε αυτά τα υπέροχα ρούχα που πάντα θέλατε να φορέσετε πριν απολαύσετε μια απογευματινή έξοδο. 

Μπορείτε να προσθέσετε όσες λεπτομέρειες θέλετε. Όσο πιο πολλές, τόσο πιο καλά. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με τη δημιουργία ενός ακριβούς, εξατομικευμένου σχεδίου και την γνώση του πώς θέλετε ακριβώς να μοιάζει το μέλλον σας.

Χρησιμοποιείστε ισχυρές και προσωπικές διαβεβαιώσεις που υποστηρίζουν το όραμά σας
Μόλις πάρετε την απόφαση ποιες είναι οι ιδανικές προσδοκίες και όνειρά σας, πρέπει να δημιουργήσετε δυνατές, αποτελεσματικές διαβεβαιώσεις που θα ενθαρρύνουν το επιθυμητό σας αποτέλεσμα. Η επανάληψη αυτών των «μάντρα» στον εαυτό σας θα σταθεροποιήσει τις προτεραιότητές σας και θα εκπαιδεύσει το μυαλό σας να ψάξει για ευκαιρίες που θα σας οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση.

Βγάλτε έξω τον πίνακα των εικόνων
Ένας πίνακας εικόνων είναι κολάζ ή συλλογή οπτικών αναπαραστάσεων των στόχων και ονείρων σας. Αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε έναν είναι να μπείτε στο ίντερνετ ή να κοιτάξετε σε βιβλία και περιοδικά από τα οποία μπορείτε να βρείτε και να πάρετε εικόνες ή ακόμα και ρήσεις με νόημα, καθώς και λέξεις που αντιπροσωπεύουν τα όνειρά σας και τις επιθυμίες σας. 

Είτε έχουν να κάνουν με το να βρείτε την αγάπη, το να ταξιδέψετε σε καινούργια μέρη ή το να ακολουθήσετε ένα πάθος σας σε μια καινούργια καριέρα, ο πίνακας των εικόνων θα σας επιτρέψει να φανταστείτε το πώς θα μοιάζει η ζωή σας όταν θα έχετε εκπληρώσει τους στόχους σας.

Εξασκείστε την ευγνωμοσύνη
Το να εκφράζετε την ειλικρινή σας ευγνωμοσύνη για όλα τα καλά πράγματα που ήδη έχετε στη ζωή σας, είναι ένας τρόπος να γνέψετε στο σύμπαν ότι είστε ανοιχτοί να λάβετε περισσότερα από αυτά τα καλά πράγματα. 

Αυτό, όχι μόνο θα σας κρατήσει προσγειωμένους και θα έχει τις προτεραιότητές σας υπό έλεγχο, αλλά θα δείξει επίσης ταπεινότητα και σεβασμό για τις δυνάμεις που υπάρχουν και είναι πολύ μεγαλύτερες από τον εαυτό μας. Όσο ελπίζουμε και ονειρευόμαστε καλύτερα πράγματα, ξέρουμε πώς να εκτιμάμε και όλα αυτά που έχουμε.

Γεμίστε τη ζωή σας με χαρά και γέλιο
Το να εξασκείστε στην ευτυχία και να περιβάλλετε τον εαυτό σας με αυτήν, είναι ένα από τους καλύτερους και πιο απλούς τρόπους για να αυξήσετε τη δόνησή σας. Όπως η μιζέρια αγαπάει την συντροφιά, έτσι και η ευτυχία! Μόνο που η ευτυχία είναι μία πολύ καλύτερη παρέα για εσάς. 

Οι χαρούμενοι άνθρωποι ελκύουν περισσότερους χαρούμενους ανθρώπους, και το γέλιο είναι μεταδοτικό, όπως λένε. Βρείτε την χαρά στα μικρά πράγματα, όπως ένα χαμόγελο από ένα παιδί στο δρόμο ή μια καλή αγκαλιά από έναν παλιό φίλο και είναι σίγουρο ότι αυτό θα πολλαπλασιαστεί και θα προκαλέσει ένα κυματιστό αποτέλεσμα στη ζωή σας.

Το να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας ακούγεται πολύ πιο δύσκολο από ότι πραγματικά είναι. Αυτό που χρειάζεστε μόνο είναι να ευθυγραμμιστείτε με τον εαυτό σας. 

Οι σκέψεις σας, οι συμπεριφορές σας και οι πράξεις σας, πρέπει να ευθυγραμμιστούν με τις ελπίδες σας, τα όνειρά σας και τους στόχους σας, έτσι ώστε το σύμπαν να αναγνωρίσει τις ανάγκες σας και να πραγματοποιήσει την επιτυχία σας.

Χρησιμοποιήστε αυτές τις πέντε μεθόδους και θα αυξήσετε την δονητική σας συχνότητα, καθώς και θα πραγματοποιήσετε ό,τι επιθυμείτε.




Μετάφραση: awakengr.com via dailyvibes.org
Photo artist: Ali Jardine

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Κόψε ένα λεμόνι στα 4 και άφησε το όλη νύχτα δίπλα από το κρεβάτι σου – Κάνει Θαύματα…!!!!

Κόψε ένα Λεμόνι στα 4 και άφησε το όλη νύχτα δίπλα από το κρεβάτι σου - Κάνει Θαύματα

Τα οφέλη από την κατανάλωση λεμονιών έχουν διερευνηθεί πλήρως σε πολυάριθμες έρευνές. Μια τελευταία αποκαλύπτει τα οφέλη των λεμονιών αν βάλετε ένα δίπλα στο κρεβάτι σας. Έτσι, σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να αποκοιμηθείτε, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη θαυματουργή μέθοδο που θα αλλάξει τη ζωή σας. 

Γιατί Πρέπει να Τοποθετήστε ένα Κομμένο Λεμόνι Δίπλα στο Κρεβάτι σας

Τι πρέπει να κάνετε:
Ανοίξτε ένα λεμόνι στα 4 και τοποθετήστε το δίπλα στο κρεβάτι σας μια ολόκληρη μέρα. Τα λεμόνια έχουν εξαιρετικά αποτελεσματικές αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Τα οφέλη του να αφήσετε ένα λεμόνι στο κρεβάτι σας το βράδυ είναι τα εξής:

Θα νιώσετε επιπλέον ενέργεια, ανανεωμένοι και ξεκούραστοι όποτε σηκώνεστε.

Αφαιρεί τα πιασίματα και την κούραση.

Απαλλάσσει από το hangover.

Το άρωμα του λεμονιού βοηθά αυτούς με βρογχικό άσθμα ή κρυολόγημα καθαρίζοντας τα ιγμόρειά τους.

Θα είστε σε θέση να αναπνέετε πολύ απλά.

Ευωδιάζει το υπνοδωμάτιο.

Προσφέρει προστασία από τα κουνούπια.

Καταπολέμηση αλλεργιών. Το άρωμα του λεμονιού βοηθά επιπλέον να καθαρίσετε το λαιμό και τα ρουθούνια σας.

Ενισχύει και εξασφαλίζει βελτιωμένη ευεξία των πνευμόνων.

Προλαμβάνει αναπνευστικά προβλήματα.




πηγή φωτό

Δέκα σκληρές αλήθειες που πρέπει ν' ακούσεις…!!!!

Κάποια πράγματα δεν λέγονται κατάμουτρα. Κι όταν λέγονται, εσύ κλείνεις τ' αυτιά σου, γιατί δε θέλεις ή δεν αντέχεις να τ' ακούσεις. Και, μέσες - άκρες, το ίδιο κάνουμε όλοι. 

Έρχονται, όμως, και κάποιες στιγμές σ' αυτή τη ζωή που η αλήθεια έρχεται και σε βρίσκει όσο βαθιά κι αν έχεις τρυπώσει για να της κρυφτείς. Κάθεται απέναντί σου, σε κοιτάει στα μάτια και σε υποχρεώνει να την αντικρίσεις κι εσύ. Σκληρή, αφτιασίδωτη και αδυσώπητη.

Πρόσφατα, οι χρήστες του Reddit κατέγραψαν τις δικές τους τέτοιες στιγμές. Τις αλήθειες που τους πόνεσαν όταν τις άκουσαν, αλλά και τους βοήθησαν να συνειδητοποιήσουν κάποια πράγματα για τον εαυτό τους και για τους άλλους. 

Σε κάποιες απ' αυτές, ίσως ανακαλύψεις κι εσύ κάτι για τον δικό σου εαυτό.

Για την προσωπικότητα
«Μην το πάρεις προσωπικά, απλώς δεν μου κάνεις σαν άτομο».

Για τη μοίρα
«Κάποιοι άνθρωποι ήρθαν σ' αυτόν τον κόσμο πεινασμένοι και μετά πέθαναν. Κι αυτή ήταν όλη τους η ζωή».

Για το θάνατο
«Εγώ και εσύ θα πεθάνουμε στην αφάνεια. Και η πιθανότητα να μας θυμούνται έπειτα από 100 χρόνια είναι μηδενική».

Για την εμφάνιση
«Άσε τους ρομαντικούς να λένε ό,τι θέλουν. Η εμφάνιση παίζει ρόλο».

Για την πολιτική
«Αν είχες ένα δισεκατομμύριο δολάρια, θα λάδωνες κι εσύ πολιτικούς».

Γι' αυτά που σε κάνουν ξεχωριστό
«Βασικά δεν είσαι τόσο ιδιαίτερος».

Για τις επιλογές σου
«Είχα ένα συνάδελφο που γκρίνιαζε για τα πάντα. Για τη δουλειά του, για το σπίτι που έμενε, για τα λεφτά που έβγαζε, για την γυναίκα του. Μια μέα ένας άλλος συνάδελφος του είπε να το βουλώσει, γιατί μόνος του τα είχε διαλέξει όλα αυτά. Αυτή τη ζωή είχε επιλέξει να ζήσει. Μετά απ' αυτό, δεν ξαναγκρίνιαξε».

Για τα χρήματα
«Λένε πως τα χρήματα δεν αγοράζουν την ευτυχία, αλλά οι πλούσιοι περνάνει σίγουρα καλύτερα από σένα».

Για τα προνόμιά σου
«Ζεις μια τόσο προνομιούχα ζωή, που δεν έχεις τα εφόδια να κατανοήσεις πώς μπορεί να είναι μια ζωή χωρίς προνόμια».

Για τις προσδοκίες σου
«Κανείς δεν σου χρωστάει απολύτως τίποτα».




© Παρέχεται από: Askmen.gr

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

“Ζήτα αυτό που θέλεις και να είσαι προετοιμασμένος να το πάρεις”…!!!!

Όσες σκέψεις και να κάνουμε, θετικές ή αρνητικές, πάντα στο τέλος έρχεται μια ευχή. Αν είναι αρνητικές οι σκέψεις, ευχόμαστε να τελειώσουν τα όσα μας βασανίζουν.

Αντίθετα, όταν οι σκέψεις μας φέρνουν ένα γεμάτο καλάθι από χαρούμενα συναισθήματα, παρακαλάμε αυτό να μην τελειώσει ποτέ.

Η αρχαία κινέζικη σοφία μας προειδοποιεί να προσέχουμε τι ευχόμαστε. 

Γιατί να είναι αυτή η συμβουλή σχεδόν αποτρεπτική; Στην πραγματικότητα, κανείς δεν εννοεί με αυτό να πάψουμε να ευχόμαστε. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πώς πρέπει να γνωρίζουμε τί ευχόμαστε.

Ευχήσου καλύτερα.

Το να συγκρατούμε την ψυχή μας είναι κάτι που ούτε εύκολο είναι και ούτε καλό. Δεν μπορούμε να διατάζουμε συναισθήματα να μπουν σε «σειρά προτεραιότητας». Πηγαίο συναίσθημα είναι και η κάθε ευχή. 

Η συμβουλή της Maya Angelou στοχεύει στο να μας βοηθήσει να «ευχόμαστε καλύτερα». Πριν ευχηθούμε κάτι, οφείλουμε να γνωρίζουμε τι θέλουμε να ζητήσουμε στην ευχή αυτή. Αυτό, δεν είναι κάτι εύκολο.

Σκεφτείτε πόση ώρα σας αναλώνει να βρείτε θέση να κάτσετε σε μια άδεια καφετέρια και αντίστοιχα, πόση ώρα κάνετε να βρείτε θέση όταν είναι γεμάτη η καφετέρια. Στη δεύτερη περίπτωση κάνετε πιο γρήγορα, γιατί πολύ απλά, οι θέσεις είναι λίγες και η απόφαση, ευκολότερη.

Στην πρώτη περίπτωση, οι πιθανές αποφάσεις για το πού θα κάτσουμε είναι όσα και τα κενά τραπέζια. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τις ευχές. Είναι τόσα αυτά που επιθυμούμε που πρέπει να κάνουμε πέντε-πέντε και δέκα-δέκα τις ευχές μας, μαζί.

Συγκέντρωσε τη δύναμη της θέλησης στην ευχή σου.

Όσο το τζίνι του Αλαντίν λοιπόν, μένει στο λυχνάρι του, αυτό που ζητάμε επίμονα, οφείλουμε να το έχουμε περάσει από εξετάσεις αυτογνωσίας και ενδοσκόπησης. Τί χρειαζόμαστε; Τι θέλουμε πραγματικά; 

Το να γνωρίζουμε τί θέλουμε είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο γιατί ακονίζουμε την αυτογνωσία μας αλλά επειδή έτσι, συγκεντρώνουμε τη δύναμη της θέλησής μας σε αυτόν το σκοπό. Εκεί που ο στόχος ήταν κινούμενος, ξαφνικά εστιάζουμε και στοχεύουμε σε σταθερό σημείο.

Τα αιτήματα με παραλήπτη τον ουρανό, είναι καλό να τα αντιμετωπίζουμε όπως την προετοιμασία του σπιτιού μας όταν έχουμε προσκαλέσει φίλους. Χαιρόμαστε να προετοιμάζουμε το χώρο μας όταν ξέρουμε ότι θα φιλοξενήσουμε ιδιαίτερα προσφιλή πρόσωπα σε μας.

Τους προετοιμάζουμε την ατμόσφαιρα που θεωρούμε ό,τι τους αξίζει. Πριν ευχηθούμε κάτι, πρέπει να είμαστε σε ανάλογη ετοιμότητα με αυτήν που έχουμε όταν αναμένουμε να χτυπήσει το κουδούνι από τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Προσγειώνουμε ομαλά όσα έρθουν.

Όλα αυτά, δεν είναι τίποτε άλλο από το να προσπαθούμε να κάνουμε το ευκταίο, εφικτό. Προσκαλούμε αυτό που ζητάμε. Δημιουργούμε όλες εκείνες τις συνθήκες που θα «προσγειώσουν ομαλά» τα όσα καλέσαμε να έρθουν από ψηλά.

Είμαι έτοιμος να ευχηθώ κάτι, σημαίνει έχω σκεφτεί και έχω νιώσει από πριν αυτό που θέλω. Όταν ζητήσω κάτι, οφείλω να δείξω σε αυτό που θέλω, σα να ήταν προσφιλές πρόσωπο σε μένα, το πόσο το θέλω. 

Κάνω τα πάντα προκειμένου να του επιφυλάξω την καλύτερη δυνατή φιλοξενία. Δεν πρέπει να ξεχνάω, πως πριν ρίξω το κέρμα, πρέπει πρώτα να έχει νερό το συντριβάνι που θα δεχτεί το κέρμα μου. Είμαστε έτοιμοι; Ας ευχηθούμε.

“Ζήτα αυτό που θέλεις και να είσαι προετοιμασμένος να το πάρεις” – Maya Angelou




tsemperlidou.gr

«Το πιο βίαιο όπλο πάνω στην γη είναι το πιρούνι» - MAHATMA GANDHI...!!!!

Η ΤΡΟΦΗ ΩΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ 
«Το πιο βίαιο όπλο πάνω στην γη είναι το πιρούνι»
- MAHATMA GANDHI

Από αμνημονεύτων χρόνων – ανατρέχοντας τουλάχιστον δυόμισι χιλιετίες πίσω στον Πυθαγόρα στην Ελλάδα, στους προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης στον αρχαίο Λεβάντε, και τον Μαχαβίρα και τον Γκαουτάμα Βούδα στην Ινδία, καθώς και μεταγενέστερους φωτισμένους ανθρώπους όπως ο Πλάτωνας, ο Πλωτίνος, και οι πρώτοι χριστιανοί Πατέρες - κοινωνικοί μεταρρυθμιστές και πνευματικοί δάσκαλοι έχουν τονίσει τη σημασία του να δίνουμε προσοχή στις στάσεις και τις πρακτικές μας σχετικά με το φαγητό. 

Το γεγονός ότι αυτές οι διδασκαλίες έχουν επιθετικά αγνοηθεί, απορριφθεί, και συγκαλυφθεί κατά τη διάρκεια των αιώνων είναι ύψιστης σημασίας, και αν κοιτάξουμε βαθιά τις πληγές και τις συμπεριφορές που ευθύνονται για αυτή τη συγκάλυψη, θα ανακαλύψουμε απελευθερωτικές αλήθειες για τον πολιτισμό μας και τους εαυτούς μας, και για τον δρόμο προς τη θετική προσωπική και πλανητική μεταμόρφωση. 

Τι δίνει στην τροφή τέτοια δύναμη, και γιατί αυτή η δύναμη εξακολουθεί να είναι τόσο παραγνωρισμένη σήμερα; 

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση απαιτεί να δώσουμε προσοχή με νέους τρόπους και να κάνουμε συνδέσεις που έχουμε διδαχθεί να μην κάνουμε.

Το φαγητό δεν είναι μόνο θεμελιώδης ανάγκη. Είναι επίσης ένα πρωταρχικό σύμβολο στην εσωτερική ζωή που μοιράζεται κάθε ανθρώπινος πολιτισμός, συμπεριλαμβανομένου του δικού μας. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι το φαγητό είναι πηγή και μεταφορά ζωής, αγάπης, γενναιοδωρίας, γιορτής, ευχαρίστησης, καθησυχασμού, απόκτησης και κατανάλωσης. 

Και παρ’ όλα αυτά είναι επίσης, κατά ειρωνικό τρόπο, μια πηγή και μια μεταφορά ελέγχου, κυριαρχίας, σκληρότητας, και θανάτου, γιατί συχνά σκοτώνουμε για να φάμε. 

Κάθε μέρα, από όταν ακόμα ήμασταν στην κούνια μέχρι να μπούμε στον τάφο, όλοι κάνουμε επιλογές στο φαγητό, ή τις κάνουν άλλοι για εμάς. Η ποιότητα της επίγνωσης από την οποία αυτές οι αναπόφευκτες επιλογές τροφίμων προκύπτουν - και αν τις κάνουμε εμείς οι ίδιοι ή τις κάνουν άλλοι για εμάς - επηρεάζει σημαντικά την ικανότητά μας να κάνουμε συνδέσεις.

Αυτή η ικανότητα να κάνουμε συνδέσεις που έχουν νόημα καθορίζει αν είμαστε και γινόμαστε εραστές και προστάτες της ζωής, ή αθέλητοι διαιωνιστές της σκληρότητας και του θανάτου.

Πιστεύω ότι στα βαθύτερα επίπεδα της συνείδησής μας όλοι λαχταρούμε να επιτύχουμε την αυθεντική πνευματική ένωση με την πηγή της ύπαρξης, να βιώσουμε απ’ ευθείας την αληθινή μας φύση. 

Αυτή η λαχτάρα να βιώσουμε την ολότητα, την αλήθεια, και την ελευθερία από την οδυνηρή ψευδαίσθηση του θεμελιώδους διαχωρισμού είναι που μας ωθεί να εξερευνήσουμε και να διερευνήσουμε τα μυστήρια που μας περιβάλλουν κάθε μέρα.

Συνειδητοποιούμε ότι κοιτάζοντας βαθιά μας συνδέει με τις πνευματικές μας ρίζες και πόρους. Το να κοιτάξουμε βαθιά την τροφή, το τι και πώς τρώμε, και τις στάσεις, τις ενέργειες, και τις πεποιθήσεις σχετικά με το φαγητό, είναι μια περιπέτεια εξέτασης στην ίδια την καρδιά του πολιτισμού μας και του εαυτού μας. 

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο, καθώς ρίχνουμε το φως της επίγνωσης σε αυτήν την πλέον καθημερινή και απαραίτητη πλευρά της ζωής μας, ρίχνουμε φως σε μη αντιληπτές αλυσίδες δουλείας που συνδέονται με το σώμα, το νου και την καρδιά μας, στα κάγκελα κλουβιών που ποτέ δεν μπορέσαμε να δούμε, και σε ένα αστραφτερό μονοπάτι που οδηγεί στη μεταμόρφωση και τη δυνατότητα της αληθινής αγάπης, της ελευθερίας, και της χαράς στη ζωή μας. 

Μπορεί να θέλουμε να γελάσουμε με τόσο ισχυρούς ισχυρισμούς. Τροφή; Ο παλιός μας φίλος, φαγητό; Έχουμε μεγαλύτερα πράγματα και πιο πιεστικά ζητήματα. Το φαγητό είναι τόσο πεζό. 

Τρώμε και τρέχουμε, ή τρώμε για να παρηγορηθούμε και να συντηρηθούμε στις αναζητήσεις μας, ή ως υπόβαθρο για συντροφιά ή τηλεόραση. Το φαγητό είναι απλώς φαγητό, θα μπορούσαμε κάλλιστα να διαμαρτυρηθούμε. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση!

(Από το βιβλίο του Will Tuttle, “The World Peace Diet”)




Να εκφράζετε αυτά που νιώθετε – Κάνει καλό…!!!!

Να εκφράζετε αυτά που νιώθετε, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς. Να εξωτερικεύτε τα συναισθήματα σας διότι αλλιώς, θα λειτουργήσουν σαν ωρολογιακή βόμβα που θα εκραγεί την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Είτε είστε άνδρες, γυναίκες η παιδιά μάθετε να εξωτερικεύτε τα συναισθήματα σας και να μην τα εναποθέτετε βαθιά μέσ την ψυχή σας.

Ειδικά για τους άνδρες είναι δύσκολη η ανάδειξη κάποιου συναισθήματος λόγω της άποψης ότι με την εξωτερίκευση ενός συναισθήματος επέρχεται η αδυναμία. Για τις γυναίκες είναι κάτι πιο συχνό αλλά και πάλι δεν εξωτερικεύουν όλες.

Πίσω από την κατακράτηση των συναισθημάτων κρύβεται φόβος, φόβος σχολιασμού, φόβος αδυναμίας, φόβος ότι μπορεί να πληγωθούμε. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να ζούμε φοβούμενοι το οτιδήποτε.

Μην φοβάστε να εκφράσετε τα μέσα σας. Νιώθετε αγάπη αγκαλιάστε, νιώθετε λύπη ξεσπάστε σε δάκρυα, νιώθετε θυμό εκφράστε τον μην κλείνεστε στον εαυτό σας. 

Πότε μην μετανιώσετε για τα συναισθήματα που μέσα από την καρδιά σας βγάλατε…

«Ποτέ μη ζητάς συγγνώμη επειδή εκδήλωσες τα συναισθήματά σου. Όταν το κάνεις αυτό, ζητάς συγγνώμη για την αλήθεια.»




Παύλος Κετσιτζόγλου – Παπαδημητρόπουλος

Πώς οι Ιταλοί τρώνε συνέχεια ζυμαρικά και δεν παχαίνουν; Με αυτά τα tips…!!!!

Πέντε καλοί λόγοι που θα σε πείσουν να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους.

Το ήξερες ότι κατά μέσο όρο οι Ιταλοί, που τόσο φημίζονται για τα νοστιμότατα, χειροποίητα ζυμαρικά τους, τρώνε pasta κάθε 3 ή 4 φορές μέσα στην εβδομάδα; 

Οι εν λόγω αριθμοί μοιάζουν τουλάχιστον απαγορευτικά ονειρικοί στην προσπάθεια σου να ακολουθήσεις μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, με λιγότερους υδατάνθρακες και αυτομάτως λιγότερες θερμίδες. 

Ωστόσο, με μια πιο προσεκτική ματιά ίσως παρατηρήσεις πως παρά τις διατροφικές τους επιλογές διατηρούν σε φυσιολογικά επίπεδα το βάρος τους. Πως άραγε συμβαίνει αυτό; 

Η Ιταλίδα food blogger, Elena Davis, έρχεται να λύσει το μυστήριο, αποκαλύπτοντας πέντε – καλούς – λόγους που τα spaghetti ίσως τελικά να μην είναι τόσο επιβλαβή για την σιλουέτα μας όπως συχνά νομίζουμε.

Έτσι θα τρως ζυμαρικά, όπως οι Ιταλοί και δεν θα παίρνεις βάρος :

Δώσε προσοχή στο μέγεθος της μερίδας: Όπως επισημαίνει η Davis οι μερίδες ζυμαρικών που σερβίρουν στα αυθεντικά ιταλικά εστιατόρια δεν ξεπερνούν συνήθως το ένα τρίτο της μερίδας φαγητού που σερβίρεται σε άλλου είδους εστιατόρια σε όλο τον κόσμο. Το κρέας, το ψάρι ή τα λαχανικά που έρχονται ως συνοδευτικό, σερβίρονται ανεξαρτήτως της μερίδας των ζυμαρικών.

Και στις οδηγίες βρασμού των pasta: Τα ζυμαρικά που μαγειρεύονται "Al Dente" έχουν χαμηλότερο γλυκαιμικό δείκτη. Όσο περισσότερο μαγειρεύετε τα ζυμαρικά, τόσο λιγότερο πυκνά γίνονται και τόσο μεγαλύτερη είναι η αύξηση του γλυκαιμικού φορτίου μετά την κατανάλωση τους. Το al dente αναφέρεται στην στιγμή του βρασμού κατά την οποία τα ζυμαρικά έχουν μια κάπως σκληρότερη υφή, πριν γίνουν εντελώς μαλακά.

Προσοχή στο συνοδευτικό: Προτίμησε να συνοδεύεις τα μακαρόνια σου με μεσογειακές πινελιές, οι οποίες συχνά είναι και πιο ελαφριές. Μερικές προτάσεις είναι τα λαχανικά, τα θαλασσινά, τα όσπρια (π.χ. φασόλια), τα αρωματικά βότανα, το ελαιόλαδο ακόμα και τα μπαχαρικά. Απέφυγε το επιδόρπιο μετά από ένα πλούσιο και χορταστικό πιάτο με pasta για να γλιτώσεις την βαριά αίσθηση στο στομάχι.

Μετά το φαγητό κάνε μια βόλτα: Οι Ιταλοί έχουν μια αγαπημένη παραδοσιακή συνήθεια, γνωστή και στα ιταλικά ως "fare una passeggiata", που σημαίνει κάνε μια βόλτα μετά ή/και πριν από το γεύμα σου. Με το περπάτημα η διαδικασία της πέψης γίνεται πιο ομαλή, αποφεύγοντας το αίσθημα της υπνηλίας που συνήθως προκαλούν οι υδατάνθρακες.

Απόλαυσε με μέτρο: Κάθε απόλαυση στη ζωή χρειάζεται ένα μέτρο, ώστε να παραμένει πάντοτε απόλαυση. Έτσι δεν έχεις παρά να επιλέγεις τα αγαπημένα σου ζυμαρικά για μεσημεριανό ή δείπνο μέσα στην εβδομάδα, αρκεί να μην το παρακάνεις.




iStock

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Κι όμως, οι Άγγελοι επικοινωνούν μαζί σου! Μάθε πώς…!!!!

Σου μιλούν μέσα από συγκεκριμένους αριθμούς
Ίσως σου έχει συμβεί κι εσένα να βλέπεις συχνά μπροστά σου συγκεκριμένους αριθμούς. Δεν είναι τυχαίο. Όσοι έχουν ασχοληθεί με την Αριθμολογία γνωρίζουν ότι κάθε αριθμός φέρει μια ενέργεια και έχει τη δική του ερμηνεία. Οι αριθμοί είναι απόλυτοι, αδιαμφισβήτητοι και γι' αυτό το «πνευματικό βασίλειο» τους χρησιμοποιεί για να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους. 

Μάλιστα, κάποιοι που τους βλέπεις επαναλαμβανόμενα ονομάζονται οι «αριθμοί των Αγγέλων», μέσα από τους οποίους ο Θεός στέλνει ισχυρά μηνύματα, με στόχο την πνευματική καθοδήγηση και υποστήριξη.

Οπότε, όταν ορισμένοι αριθμοί εμφανίζονται συνέχεια στο ρολόι σου, σε μια πινακίδα δρόμου ή αυτοκινήτου, στο κινητό σου ή οπουδήποτε αλλού, όπως πχ 1111, 1212, υπάρχει λόγος. Οι Άγγελοι που είναι οι αγγελιοφόροι του Θεού, τους πετούν μπροστά σου για να προσελκύσουν την προσοχή σου και να σου δώσουν να καταλάβεις ότι είναι δίπλα σου, ακούν τις προσευχές σου, έχεις την προστασία τους, αλλά σου μεταφέρουν κι ένα μήνυμα... εξ ουρανού.

Εμείς θα σε βοηθήσουμε να αποκωδικοποιήσεις αυτό το μήνυμα, ερμηνεύοντας τους επαναλαμβανόμενους «αριθμούς των Αγγέλων», έναν προς έναν, που είναι οι εξής:

· 1, 11, 111, 1111

· 2, 22, 222, 2222

· 3, 33, 333, 3333

· 4,44,444, 4444

· 5, 55, 555, 5555

· 6, 66, 666, 6666

· 7, 77, 777, 7777

· 8, 88, 888, 8888

· 9, 99, 999, 9999

· 1010

· 1212

Πολύ σύντομα θα μάθεις την ερμηνεία των αγγελικών αριθμών 1, 11, 111 και 1111 και το τι πρέπει να κάνεις μόλις τους δεις μποστά σου!




Βλέπεις συνέχεια το 9, 99, 999 ή 9999; Αυτό το μήνυμα σου στέλνουν οι Άγγελοι…!!!!

Οι αριθμοί των Αγγέλων 9, 99, 999 ή 9999 και η ερμηνεία τους!

Ίσως σου έχει συμβεί κι εσένα να βλέπεις συχνά μπροστά σου τον αριθμό 9, 99, 999 ή 9999, όταν κοιτάς το ρολόι σου, σε μια πινακίδα δρόμου ή αυτοκινήτου, στο κινητό σου ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό είναι ένα μήνυμα που σου στέλνουν οι Άγγελοι και παρακάτω θα μάθεις τι θέλουν να σου πουν.

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 9;

Στην αριθμολογία, το 9 θεωρείται μοναδικό. Επειδή είναι στο τέλος του αριθμητικού κύκλου, συμβολίζει την υλοποίηση, την εκπλήρωση, το αποκορύφωμα και το κλείσιμο. Στα μαθηματικά, ο αριθμός 9 περιέχει όλους τους υπόλοιπους αριθμούς. Τι εννοούμε; 1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 + 8 + 9 = 45 => 4 + 5 = 9! 

Συμβολικά, εννέα είναι όλες οι κοσμικές εμπειρίες. Αυτός είναι κι ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι με προσωπικό αριθμό 9 γνωρίζουν τόσο πολλά και διαφορετικά πράγματα! Αν τον βλέπεις συνεχώς μπροστά σου, δείχνει ότι έχεις κάνει έναν πλήρη κύκλο και πρέπει να περάσεις σε μια άλλη φάση. 

Ίσως έχεις ολοκληρώσει μια πορεία, ένα έργο ή μια δουλειά. Ίσως μια σχέση να τελειώνει, ή πρέπει να αλλάξεις τρόπο σκέψης, μια συνήθεια ή μια ρουτίνα, που έχει πάψει να σε εξυπηρετεί!

Το βέβαιο είναι ότι ο αριθμός 9, που εμφανίζεται συχνά, αντιπροσωπεύει το τέλος, με πολύ σαφή τρόπο. 

Επίσης, σου λέει ότι πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου, να απελευθερωθείς, να προσφέρεις καλοσύνη σε σένα και τους άλλους ανθρώπους, ίσως και να αφήσεις κάποιους πίσω, όσο δύσκολο κι αν σου είναι, να κόψεις δεσμούς, για να προχωρήσεις μπροστά. 

Να αισθάνεσαι υπερήφανος και ευγνώμων για όσα πέρασες, για τη σκληρή δουλειά και στις προσπάθειές σου. Ήρθε η ώρα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα!

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 99;

Η ερμηνεία του 99, δεν διαφέρει και πολύ από αυτή του αριθμού 9! Στην αριθμολογία, το 99 σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κεφαλαίου και το άνοιγμα ενός άλλου. Για να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο, συνήθως πρέπει να ενεργοποιηθούμε, είτε μέσω επιθυμίας, συμβιβασμού, κρίσης ή αναγκαιότητας γιατί καλώς ή κακώς οι άνθρωποι είναι πλάσματα της συνήθειας. 

Η ανασφάλεια που αισθάνεσαι, όταν πρέπει να ξεφύγεις από τα στάνταρ σου μπορεί να είναι μεγάλη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνήθως είναι πιο εύκολο να "κολλήσεις" και να κάνεις μια ζωή που δε σου ταιριάζει, παρά να την αλλάξεις. 

Η αλλαγή έρχεται και ο αγγελικός αριθμός 99 που εμφανίζεται μπροστά σου σε προετοιμάζει γι' αυτήν! Μη διστάζεις, απλά να αναρωτηθείς, μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις ένα τέλος. Ό,τι ήταν να μάθεις, το έμαθες, οπότε είναι καιρός να προχωρήσεις χωρίς καθυστερήσεις! Διότι μόλις κλείσεις μια πόρτα, θα ανοίξει μια άλλη.

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 999;

Αν βλέπεις τον αριθμό 999, η αλλαγή έρχεται και πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα γιατί όσο πιο πολύ το αναβάλλεις, τόσο μεγαλύτερη ζημιά κάνεις στον εαυτό σου. Εάν παραμένεις προσκολλημένος στα παλιά, πληγώνεσαι. 

Οι Άγγελοι επίσης σε παροτρύνουν με τον τρόπο τους να απελευθερωθείς από μια καταστροφική συνήθεια. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και να αφήσεις ανθρώπους που κρατάς δέσμιους. Ο αριθμός 999 είναι ένα σημάδι ότι οι ενέργειές σου (ή η αδράνειά σου) επηρεάζουν το τι μπορούν να κάνουν ή να δημιουργήσουν οι άλλοι. 

Έτσι, αν είσαι κολλημένος ακόμα στα παλιά, είναι πιθανό τα πρόσωπα που αγαπάς και ενδιαφέρεσαι βαθιά να τα σέρνεις μαζί σου. Είναι δική σου η ευθύνη να ζήσεις καλά, με την αλήθεια σου, στο παρόν. 

Πρέπει να αφήσεις να φύγει αυτό που ήσουν κάποτε και να γίνεις αυτός που πραγματικά είσαι! Να είσαι τολμηρός, θαρραλέος, να εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου και το Θεό! Επίσης, να συνειδητοποιήσεις ότι οι ενέργειές σου θα ανοίξουν το δρόμο για τους άλλους. Έτσι θα γίνεις το λαμπρό παράδειγμα.

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 9999;

Στην αριθμολογία, ο αριθμός 9999 είναι ένα ισχυρό σημάδι σοφίας, λόγω του εύρους των εμπειριών και των πληροφοριών, που περιέχει. Το Σύμπαν θέλει να ξέρεις ότι η τρέχουσα κατάσταση σου χρησιμεύει σαν εφαλτήριο για να βρεθείς στον επόμενο κύκλο... οπότε πρέπει να κλείσεις γρήγορα τον παλιό. 

Αν τον βλέπεις να εμφανίζεται συχνά μπροστά σου, πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μην αναμασάς παλιές ιστορίες γιατί έτσι ζεις και ξαναζείς το παρελθόν σου.Οι εμπειρίες είναι κομμάτι σου και έτσι γίνεσαι σοφός με τα χρόνια, όμως δεν καθορίζεσαι από το τότε. 

Εσύ θα επιλέξεις τι θα κρατήσεις και τι θα πετάξεις από οτιδήποτε έρχεται στη ζωή σου, ώστε να εξελίξεις τον εαυτό σου. Αυτός ο αριθμός σε θέλει θαρραλέο και δεκτικό στα μαθήματα για να τα ενσωματώσεις και στη συνέχεια να αποκτήσεις τη ζωή που πραγματικά αξίζεις!




Ένα σπουδαίο μάθημα από τις μέλισσες...!!!!

Ο πατέρας μου έχει μέλισσες. Σήμερα ήμουν στο σπίτι του και μου έδειξε όλο το μέλι που πήρε από τις κυψέλες. Έβγαλε το καπάκι από έναν κουβά 5 γαλονιών γεμάτο μέλι και πάνω στο μέλι ήταν τρεις μικρές μέλισσες που πάλευαν. 

Ήταν καλυμμένες με κολλώδες μέλι και είχαν πνιγεί. Τον ρώτησα αν μπορούσαμε να τις βοηθήσουμε και μου είπε ότι ήταν σίγουρος ότι δεν θα επιβίωναν. Προφανώς είναι θύματα της συλλογής μελιού.

Τον ρώτησα ξανά αν δεν μπορούσαμε τουλάχιστον να τις βγάλουμε έξω και να τις σκοτώσουμε γρήγορα, άλλωστε ήταν αυτός που μου έμαθε πώς να βγάζω από τη δυστυχία μου ένα ζώο (ή ζωύφιο) που υποφέρει. 

Τελικά ενέδωσε και έβγαλε τις μέλισσες από τον κουβά. Τις έβαλε σε ένα άδειο δοχείο γιαουρτιού Chobani και έβαλε το πλαστικό δοχείο έξω.

Δεδομένου ότι είχε διαταράξει την κυψέλη κατά την προηγούμενη εξαγωγή μελιού, οι μέλισσες πετούσαν παντού έξω.

Βάλαμε τις 3 μικρές μέλισσες στο δοχείο σε ένα παγκάκι και τις αφήσαμε στην τύχη τους. Ο πατέρας μου με κάλεσε λίγο αργότερα για να μου δείξει τι είχε συμβεί. 

Αυτές οι τρεις μικρές μέλισσες ήταν περιτριγυρισμένες από όλες τις αδελφές τους (όλες οι μέλισσες είναι θηλυκές) και καθάριζαν τις κολλώδεις, σχεδόν νεκρές μέλισσες και τις βοηθούσαν να βγάλουν το μέλι από το σώμα τους. 

Όταν επιστρέψαμε λίγη ώρα αργότερα, είχε μείνει μόνο μία μικρή μέλισσα στο δοχείο. Τη φρόντιζαν ακόμα οι αδελφές της.

Όταν ήρθε η ώρα να φύγω, ελέγξαμε για τελευταία φορά και οι τρεις μέλισσες είχαν καθαριστεί αρκετά ώστε να πετάξουν μακριά και ο κάδος ήταν άδειος.

Αυτές οι τρεις μικρές μέλισσες έζησαν επειδή περιτριγυρίζονταν από οικογένεια και φίλους που δεν ήθελαν να τις εγκαταλείψουν, οικογένεια και φίλους που αρνήθηκαν να τις αφήσουν να πνιγούν στην ίδια τους την κολλητικότητα και που αποφάσισαν να τις βοηθήσουν μέχρι να απελευθερωθεί και η τελευταία μικρή μέλισσα.

Αδελφές μέλισσες. συναδέλφισσες μέλισσες. συναδέλφισσες μέλισσες.

Όλοι μας θα μπορούσαμε να μάθουμε ένα ή δύο πράγματα από αυτές τις μέλισσες.

Πάντα ευγενικές μέλισσες.




Συγγραφέας άγνωστος
Είδη: Morrison