Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Πώς να έχω θετική ενέργεια στο σπίτι μου ;

Πάρτε ένα διάφανο βάζο. Τοποθετήστε μέσα του αρκετά, μικρά βοτσαλάκια που σας καλεί η ενέργειά τους. Γεμίστε το βάζο με νερό και προσθέστε ένα μπουκέτο από φρέσκα λουλούδια. 

Είναι ένας υπέροχος συνδυασμός υλικών της φύσης που γεμίζει το σπίτι με κύματα θετικής ενέργειας. 

Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε ορυκτά που δεν αλλοιώνονται στο νερό. 

Αυτά θα μπορούσαν να είναι όλα τα είδη του Χαλαζία όπως: 

· Κρύσταλλος Χαλαζίας 

· Ροζ Χαλαζίας 

· Αμέθυστος 

· Κιτρίνης 

Φροντίστε επίσης να αλλάζετε το νερό συχνά, ώστε να μένει καθαρό και να είναι τα λουλούδια σας πάντα φρέσκα. 




Το Τεστ που δείχνει αν έχετε ψυχικές δυνάμεις και σε ποιο βαθμό...!!!!

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί εάν είχατε ψυχικές δυνάμεις; Εάν δεν ξέρετε πώς να το μάθετε, αυτό το τεστ θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μία γενική ιδέα και να δώσετε μία απάντηση στον εαυτό σας. 

Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε ψυχικά χαρίσματα, αλλά δεν είστε βέβαιοι αν είναι αληθινά ή αν αποτελούν μόνο το προϊόν της ζωντανής φαντασίας σας, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. 

Οι ψυχικές δυνάμεις, όπως ολόκληρος ο κόσμος της παραψυχολογίας, προκαλούν έντονο ενδιαφέρον για όλους τους ανθρώπους, ειδικά σε ανθρώπους που με κάποιο τρόπο αισθάνονται ότι με κάποιο τρόπο έχουν αυτές τις δυνάμεις ή πως κάτι τους επηρεάζει. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ενημέρωσή μας και η εύρεση του σημείου όπου εντοπίζουμε τον εαυτό μας είναι ζωτικής σημασίας, καθώς αυτή η γνώση μας επιτρέπει να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλύτερα και σε ορισμένες περιπτώσεις να ελέγξουμε τέτοιες δεξιότητες προς όφελος του εαυτού μας και του περιβάλλοντος μας. 

Αυτό το τεστ έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να καθορίσετε αν έχετε ψυχικές δυνάμεις. Είστε έτοιμοι; 

Κάνετε το Τεστ που δείχνει αν έχετε ψυχικές δυνάμεις 

Κάθε θετική απάντηση φέρει βαθμολογία. Για κάθε αρνητική απάντηση η βαθμολογία είναι μηδέν. 

1.Έχετε αισθανθεί την παρουσία κάποιου άλλου όταν είστε μόνοι; 

Ναι: 500 πόντοι. 

2.Έχετε νιώσει την αίσθηση ότι ένα μέλος της οικογένειάς σας ή ένας φίλος σας ήταν σε κίνδυνο και στη συνέχεια αυτό επαληθεύτηκε; 

Ναι: 10 πόντοι. 

3.Είχατε όνειρα και προθέσεις γεγονότων που εκπληρώθηκαν μετά από λίγο; 

Ναι: 100 πόντοι. 

4.Είναι συνηθισμένο ότι κάποια στιγμή θυμάστε ένα άτομο και εκείνη τη στιγμή το άτομο αυτό σας τηλεφωνεί; 

Ναι: 300 βαθμοί. 

5.Έχετε δει ποτέ έναν αποθανόντα να εμφανίστηκε κοντά σας; 

Ναι: 500 πόντοι. 

6.Υπάρχουν στιγμές που έχετε σκεφτεί το ίδιο με τον σύντροφο και τους φίλους σας, αλλά χωρίς να έχετε μιλήσει από πριν γι’ αυτό; 

Ναι: 300 βαθμοί. 

7.Νιώσατε ότι κάποιος κοντά σας θα πεθάνει σύντομα και αυτό συνέβη; 

Ναι: 100 πόντοι. 

8.Έχετε δει ποτέ εικόνες μιας καταστροφής στον κόσμο που αργότερα αντιστοιχούσε σε αυτά που είδες στην τηλεόραση; 

Ναι: 10 πόντοι. 

9.Ξέρατε την ίδια στιγμή που κάποιος μόλις πέθανε, χωρίς να είστε παρών, αλλά διασταυρώσατε την ώρα αργότερα; 

Ναι: 10 πόντοι. 

10.Προείδατε, χρόνια πριν, ότι ένας φίλος ή γνωστός θα παντρευόταν ένα πρόσωπο που ήταν επίσης γνωστό σε σας και εκείνος ο γάμος συνέβη; 

Ναι: 100 πόντοι. 

11.Γνωρίζετε κάποιον με τον οποίο μοιράζεστε τα ίδια όνειρα και με τα ίδια στοιχεία; 

Ναι: 300 βαθμοί. 

12.Έχετε ακούσει φωνές στο μυαλό σας περισσότερο από μία φορά; 

Ναι: 500 πόντοι. 

13.Μπορείτε να γνωρίζετε λεπτομέρειες σχετικά με την προσωπική ζωή κάποιου όταν τον έχετε μόλις συναντήσει; 

Ναι: 10 πόντοι. 

14.Έχετε αισθανθεί ποτέ, ενώ κοιμάστε, πώς κάποιος σας αγγίζει, χαϊδεύει ή πιέζει κάπου στο σώμα σας; 

Ναι: 500 πόντοι. 

15.Έχετε ένα όνειρο στο οποίο είδατε το ατύχημα ενός γνωστού και μέσα σε λίγες μέρες έγινε πραγματικότητα; 

Ναι: 100 πόντοι. 

16.Συχνά πιστεύετε ότι μαζί με τον σύντροφό σας ή τον φίλο σας σιγοτραγουδάτε το ίδιο τραγούδι διανοητικά; 

Ναι: 300 βαθμοί. 

17.Όταν χάνετε ένα αντικείμενο στο σπίτι, το βρίσκετε με την βοήθεια της διαίσθησής σας; 

Ναι: 10 πόντοι. 

18.Αν έχετε κατοικίδια ζώα, αισθανθήκατε ότι έχετε σχέση με αυτά ή ότι έχουν καταφέρει να αντιληφθούν τις σκέψεις σας; 

Ναι: 300 βαθμοί. 

19.Έχει ποτέ συμβεί σε σας, όταν περνάτε από ένα δρόμο, να αισθανθείτε μια δόνηση σε ένα συγκεκριμένο σημείο και μετά από λίγες ημέρες συμβεί ένα ατύχημα στο ίδιο σημείο; 

Ναι: 100 πόντοι. 

20.Έχετε λάβει την επίσκεψη ενός μέλους της οικογένειας ή ενός γνωστού που έχει πεθάνει, ο οποίος σας έστειλε ένα μήνυμα; 

Ναι: 500 πόντοι. 

Αποτελέσματα τεστ :

1. Μεταξύ 50 και 1000 βαθμών 
Αυτό σημαίνει ότι από τις ψυχικές σας δυνάμεις έχετε την ικανότητα να βλέπετε και να αισθάνεστε γεγονότα που συμβαίνουν στο παρόν, ωστόσο, έχετε την ευαισθησία για να συλλάβετε γεγονότα από το παρελθόν. 

2. ΜΕΤΑΞΥ 1000 ΚΑΙ 1500 βαθμών 
Είστε μέσα στην κατηγορία της διόρασης, αλλά προβάλλοντας αυτά τα οράματα και τα συναισθήματα προς το μέλλον, είναι συνηθισμένο αυτά τα προμηνύματα να εμφανίζονται κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ονείρων. 

3. Μεταξύ 1500 και 3200 βαθμών 
Έχετε την ικανότητα μετάδοση και λήψης της σκέψης, αλλά μια σειρά από εικόνες, αισθήσεις και συναισθήματα παρεμβαίνουν σε αυτή τη διαδικασία. 

4. 3200 ή περισσότερο 
Αυτό σημαίνει ότι είστε σε θέση να λαμβάνετε μηνύματα σε οπτικό ή ακουστικό επίπεδο από άλλες οντότητες, ανεξάρτητα από το αν είναι άνθρωποι ή άλλα όντα.




Σπύρος Μακρής 
diadrastika.com 

10 Δυνατές εμπειρίες που σημαίνουν πως έχετε υπερφυσικές ικανότητες...!!!!

Φανταστείτε ότι κάθεστε μόνοι στο σπίτι. Είναι νύχτα και διαβάζετε κάτι πριν κοιμηθείτε. Ξαφνικά, παρατηρείτε ότι το φως στη λάμπα του κομοδίνου σας τρεμοπαίζει και τότε ακούτε ένα ελαφρύ θόρυβο από το διπλανό δωμάτιο, που ξέρετε ότι είναι άδειο. 

Μια περίεργη αίσθηση αρχίζει να σας κατακλύζει, σαν κάποιος να στέκεται κοντά σας. Στην πραγματικότητα, νομίζετε ότι θα δείτε και τη σκιά του. Αλλά όταν κοιτάτε, δεν είναι κανείς εκεί. Μήπως αυτό σας ακούγεται γνωστό; 

Ίσως πολύ γνωστό; Λοιπόν, κάποιοι μπορεί να πουν ότι υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό και δεν είναι κάτι που μπορούμε να δούμε ή να ακούσουμε στον φυσικό κόσμο. Θα έλεγαν ότι εάν αντιμετωπίζετε τέτοια πράγματα τακτικά, ίσως έχετε ψυχικές ικανότητες και δεν το καταλαβαίνετε. 

Λοιπόν, υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε, τουλάχιστον όχι ακόμα, αλλά το ανατριχιαστικό αίσθημα της παρακολούθησης, η ξαφνική παράξενη αίσθηση που σας περιβάλλει όταν μπαίνετε σε συγκεκριμένα μέρη και τα ζωντανά όνειρα που σας στοιχειώνουν, κάποιοι λένε ότι μπορεί να είναι ενδείξεις αυξημένων ψυχικών ικανοτήτων. 

Διαβάστε τα παρακάτω και πείτε μας εάν έχετε αισθανθεί ποτέ κάτι τέτοιο ή τι είδους τρομακτικές εμπειρίες μπορεί να είχατε! 

#1 Πάντα βλέπατε περίεργα πράγματα 
Ίσως τα έχετε θεωρήσει παιδικές φαντασιώσεις, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι έχετε βιώσει κάτι άλλο. Τα παιδιά παραδοσιακά θεωρούνται σαν πιο δεκτικά σε μεταφυσικά γεγονότα και έτσι ίσως να σκεφτήκατε ότι ήταν απόλυτα φυσιολογικό να είδατε ή να αισθανθήκατε ένα πνεύμα! 

#2 Έχετε ζωντανά όνειρα ή εφιάλτες 
Οι κόσμοι των ονείρων και των πνευμάτων θεωρείται ότι είναι συνδεδεμένοι και έτσι έχει νόημα ότι εάν είστε ευαίσθητοι στα πνεύματα ενώ είστε ξύπνιοι, τότε θα είστε ευαίσθητοι και ενώ κοιμάστε. Μπορεί να είστε σε θέση να θυμάστε τα όνειρά σας αρκετά καθαρά, μερικές φορές για χρόνια, και να βιώσετε αισθήσεις, όπως η αφή και η μυρωδιά στα όνειρά σας. 

Αυτό περιλαμβάνει και τρομακτικούς εφιάλτες. Μπορεί επίσης να είστε σε θέση να προσδιορίσετε τις έννοιες και τα μηνύματα από τα όνειρά σας, τα οποία μερικοί πιστεύουν ότι είναι τα πνεύματα που επικοινωνούν απευθείας μαζί σας. 

#3 Έχετε δυνατές συναισθηματικές αντιδράσεις όταν βρίσκεστε σε παλιούς χώρους 
Αν περπατήσετε σε έναν τόπο με μεγάλη ιστορία, μπορεί να αισθανθείτε ξαφνικά κάποιο δυνατό συναίσθημα, που δε φαίνεται να έχει νόημα, τουλάχιστον όχι σε αυτόν τον κόσμο. Το ίδιο πράγμα μπορεί να συμβεί όταν πιάνετε ένα παλιό αντικείμενο, που έχει τη δική του ιστορία. 

Πιστεύεται ότι οι ψυχικές ενέργειες μπορούν να προσκολληθούν σε μέρη και πράγματα και αν είστε αρκετά ευαίσθητοι, μπορείτε να τις αισθανθείτε. 

#4 Βλέπετε πράγματα με την άκρη του ματιού σας 
Δεν είναι ασυνήθιστο το να νομίζετε ότι είδατε ένα σκοτεινό σχήμα, ίσως μια ανθρώπινη φιγούρα, να περνά σαν βέλος από την άκρη του ματιού σας. Υπάρχουν πολλές θεωρίες σχετικά με το γιατί εμφανίζονται αυτά τα «οράματα», αλλά ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτές οι σκιές είναι πραγματικά πνεύματα, ειδικά αν τις βλέπετε στα ίδια μέρη. 

#5 Έχετε δυνατή σύνδεση με τα ζώα 
Επειδή οι ψυχικές δυνάμεις ασχολούνται με το είδος της επικοινωνίας που δεν περιλαμβάνει λόγια, πολλές φορές πιστεύεται ότι είναι σε θέση να επικοινωνούν και με τα ζώα. Ίσως να έχετε αισθανθεί μια σύνδεση με ένα συγκεκριμένο είδος ζώου ή είχατε έναν ισχυρό δεσμό με ένα συγκεκριμένο ζώο κάποια στιγμή στη ζωή σας. Νιώθετε έναν δεσμό που δεν απαιτεί λόγια. 

#6 Είχατε παράξενες εμπειρίες μετά από το θάνατο ενός αγαπημένου σας προσώπου 
Όλοι κλονίζονται μετά από ένα θάνατο, αλλά ίσως έχετε παρατηρήσει ότι συμβαίνουν άλλα πράγματα, εκτός από τα συνηθισμένα, που μοιάζουν να σας υπενθυμίζουν τον αποθανόντα. 

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό μπορεί να είναι απόδειξη του πνεύματος του αποθανόντα, που παραμένει λίγο περισσότερο, συνήθως για να κάνει τα ζωντανά μέλη της οικογένειας να γνωρίζουν ότι όλα είναι εντάξει! Τα συχνά σημάδια περιλαμβάνουν τα λευκά φτερά και τα αιωρούμενα φώτα. 

#7 Κάποιος στην οικογένεια είχε παρόμοια εμπειρία 
Πιστεύεται ότι οι ψυχικές ικανότητες, όπως για παράδειγμα η δυνατότητα να γυρίζετε τη γλώσσα σας, είναι κληρονομικές. Έτσι, ίσως ακούσατε τους συγγενείς σας να λένε για μια τρομακτική εμπειρία που δε μπορούσαν να εξηγήσουν. Ή ίσως όταν ήσασταν παιδιά, είχατε έναν ξάδερφο που επέμενε ότι το σπίτι τους ήταν στοιχειωμένο. 

#8 Οι ηλεκτρονικές συσκευές φαίνονται να μη λειτουργούν καλά γύρω σας 
Πολλοί πιστεύουν ότι η ενέργεια που εκπέμπεται από τα πνεύματα ή από εκείνους με αυξημένη πνευματική ενέργεια, έχει τη δυνατότητα να παρεμβαίνει στις ηλεκτρονικές συσκευές, κάνοντάς τες να κλείσουν, φαινομενικά τυχαία, όπως ακριβώς βλέπετε στις ταινίες τρόμου! 

Εάν φαίνεται ότι όλα τα τηλέφωνα χάνουν την υπηρεσία γύρω σας ή αν χρειάστηκε να καλέσετε την υποστήριξη τεχνικού πάρα πολλές φορές, μπορεί να μην είναι οι συσκευές σας. Μπορεί να είστε εσείς. 

#9 Ακούτε θορύβους στο διπλανό δωμάτιο, ενώ δεν είναι κανείς άλλος στο σπίτι 
Ακριβώς όπως όταν βλέπουμε ένα τμήμα μιας σκιάς, πιστεύεται από μερικούς ότι υποδηλώνει την παρουσία ενός πνεύματος το να ακούμε έναν περίεργο θόρυβο, σαν κάποιος να ανακατεύει χαρτιά ή να μουρμουρίζει ή κίνηση εκεί που γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να βρίσκεται. Αυτό θεωρείται επίσης ένα σημάδι ότι «πιάσατε» κάτι μεταφυσικό. 

#10 Πάντα σας προσέλκυαν το μεταφυσικά φαινόμενα 
Από τότε που ήσασταν μικροί, σας άρεσαν τα πράγματα που χτυπούν τη νύχτα. Ίσως σας άρεσε να μένετε για να παρακολουθήσετε τις τρομακτικές ταινίες στην τηλεόραση όταν όλοι οι άλλοι θα προτιμούσαν να είναι ασφαλείς κάτω από τα καλύμματα. Ή ίσως αισθάνεστε μια συγκεκριμένη έλξη με τα μέρη και τις ιστορίες που άλλοι πιστεύουν ότι είναι τρομακτικά. 

Μπορεί να είναι κάτι που σας λέει να εξερευνήσετε αυτή την πλευρά της ζωής λίγο περισσότερο. Λοιπόν; Σας ακούστηκε κάτι από τα παραπάνω γνωστό; Εάν ναι, τότε κάποιοι μπορεί να πουν ότι έχετε μια τάση προς το τρομακτικό και το άγνωστο και μπορεί να είστε σε θέση να επικοινωνείτε με πράγματα πέρα από τη δυνατότητα των περισσότερων ανθρώπων. 




Από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί ο ουρανός είναι ανοιχτός – Η ώρα της προσευχής...!!!!

Προσευχή: Θα έρθουν οι καιροί, που όλα θα δηλητηριαστούν. Αλλά εάν πορεύεστε με πίστη, θα ζήσετε. Και ο άλλος που θα πιει ή θα φάει το ίδιο πράγμα, χωρίς να έχει πίστη – θα πεθάνει… 

«Ρωτήστε τον Παντοδύναμο, μην τον ξεχνάτε μέρα και νύχτα .» Είναι καλύτερο να προσεύχεστε νωρίς το πρωί και τη νύχτα. Η πιο ήσυχη ώρα. Ξυπνήστε, σηκωθείτε πλυθείτε και μιλήστε με το Θεό, πείτε Του τα πάντα. 

Ο Κύριος αγαπάει να του μιλάμε. Και θα βρει τρόπους, θα σας σώσει και θα σας βοηθήσει. Αν ο Κύριος δίνει πόνο, δίνει υπομονή και ενισχύσει από το Άγιο Πνεύμα. 

– Από τα μεσάνυχτα μέχρι τις τρεις το πρωί ο ουρανός είναι ανοιχτός. Είναι πολύ πολύτιμη η προσευχή κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών. Μετά τα μεσάνυχτα, είναι καλό να βάλουμε τρεις μεγάλες μετάνοιες με προσευχή στον Σωτήρα, τη Θεοτόκο και τον Άγγελο τον Άγγελο φύλακα μας.. 

Η γερόντισσα Αντωνία ευλόγησε τα πνευματικά της παιδιά να διδάξουν στη μνήμη τούς τις προσευχές: «ΤΟ ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ «, «ΘΕΟΤΟΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕ», «Το Σύμβολο της Πίστης», 50ος και 90ος Ψαλμό 

Με συμβούλεψε να διαβάζουμε τον κανόνα σύντομης προσευχής στον άγιο Σεραφείμ του Σάρωφ και τη προσευχή: «Κύριε, διαφώτισε το μυαλό μου, ηρέμησε την καρδιά μου, βοήθησε με στη ζωή, γλίτωσε με από το κακό» … 

– Εάν τα παιδιά είναι άρρωστα, πρέπει να διαβάσετε τον 90ο Ψαλμό και τον «Πάτερ ημών » επτά φορές. Εάν είναι κάτι σοβαρό, πρέπει να το διαβάσετε δώδεκα φορές … Εάν δυστυχία συνέβη σε ένα άτομο, θα πρέπει να διαβάσετε τον Ψαλμό 90 … 

Όταν υπάρχουν ακάθαρτες σκέψεις, απελπισία, μελαγχολία – πολλές φορές διαβάστε την προσευχή «ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ». Ο Κύριος θα δώσει ειρήνη στην ψυχή για τις προσευχές στην Μητέρα του Θεού … 

«Απλά πρέπει πριν φάτε φαγητό να κάνετε τον σταυρός σας». Θα έρθουν οι καιροί, που όλα θα δηλητηριαστούν. Αλλά εάν πορεύεστε με πίστη, θα ζήσετε. Και ο άλλος που θα πιει ή θα φάει το ίδιο πράγμα, χωρίς να έχει πίστη – θα πεθάνει. 

«Κλείστε το στόμα σας καλύτερα, με τις επτά κλειδαριές, όπως λένε οι άγιοι πατέρες. 

Δημιουργήστε μια προσευχή του Ιησού, διότι φέρνει πολύ πόσο καλό στη ζωή». Η σιωπή είναι μια αγγελική προσευχή. Δεν μπορεί να συγκριθεί με την ανθρώπινη προσευχή μας. Μείνετε ήσυχοι και ακούστε περισσότερο, γιατί από αυτήν (αγγελική προσευχή) θα βοηθηθητε σε όλα! 

Η γλώσσα μου είναι εχθρός μου, έτσι είναι . Πόσο κακό και απογοήτευση φέρνει στη ζωή … 

Αν καταδικάσουμε τον γείτονα για κάποια αμαρτία, τότε ζει ακόμα σε μας η αμαρτία. . Εάν ένα άτομο μετανοήσει, τότε αυτή η αμαρτία δεν τον αφορά. Όταν η ψυχή είναι καθαρή, δεν θα καταδικαστεί ποτέ. Γιατί «Μην κρίνετε, ώστε να μην κριθείτε» (Ματθαίος 7: 1). » 

– Η Γερόντισσα ΑΝΤΩΝΙΑ συμβουλεύει καθημερινά να διαβάζουμε το 17 κάθισμα των ψαλμών είπε: «Στις δυσκολίες ο17 κάθισμα θα είναι ήδη άμυνα για σας». 

Ο γερόντισσα πίστευε ότι τα κεριά του Πάσχα δίνουν μια ιδιαίτερη χάρη, και συγκεκριμένα είπε : «Όταν επισκέπτεστε ένα άρρωστο άτομο, διαβάστε μια προσευχή για τους πόνους και ανάψτε κεράκι από το Πάσχα (κόκκινο)». 

Ο Λόγος του Θεού είναι τροφή για την ψυχή και το σώμα. Το καθήκον ενός χριστιανού είναι ότι δεν θα πάει να κοιμηθεί αν δεν διαβάσει ένα κεφάλαιο του Ευαγγελίου δύο κεφάλαια των Επιστολών, ξεκινώντας από τις Πράξεις των Αποστόλων και τελειώνοντας με την Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, μερικούς Ψαλμούς από το ψαλτήρι.. 

Και έτσι θα διαβάσουμε σταδιακά ολόκληρη τη Καινή Διαθήκη και το ψαλτήρι, που είναι αυτό που χρειαζόμαστε. … Πρέπει να φτιάξουμε τρεις σελιδοδείκτες και να διαβάσουμε στη σειρά, και όταν διαβάσουμε όλα πάλι από την αρχή σε όλη την διάρκεια τη ζωής μας. 

– Πολλοί από εκείνους που ήρθαν στη μητέρα του συμβούλευαν: «Ότι σε κάθε σπίτι να υπάρχουν εικόνες της Μητέρας του Θεού»! Στο σπίτι πρέπει να υπάρχει μια άγια γωνία: για ιερές εικόνες, αγιασμό, αντίδωρο, καντήλι ευχέλαιο. Μπορεί να υπάρχει ναός χωρίς βωμό ή σπίτι χωρίς στέγη; 

– Έτσι, η οικογένεια δεν πρέπει να ζει χωρίς μια άγια γωνία. Κατά τη διάρκεια της προσευχής ή στις αργίες, το κανδήλι πρέπει να καίει και είναι καλό να ανάβουμε ένα κερί. Στο σπίτι, όπου αυτό συμβαίνει η χάρη του Θεού πέφτει στο σπίτι αυτό. «. 

– «Να είστε πίστη, δώστε όλες τις αμαρτίες σας στον Θεό. Όλες οι ασθένειες, όλες οι θλίψεις, όλες οι φροντίδες να τις αναθέτετε στον Θεό. Και να είναι εύκολο, να ελευθερώσετε τον εαυτό σας. 

Ο Θεός ξέρει για σένα. Κάθε πρόσωπο έρχεται στη ζωή να εκτελέσει ένα ρόλο: θα το εκτελέσει – και θα πάει στη ζωή αιώνια Δεν είμαστε εδώ για πάντα, είμαστε εδώ για μια επίσκεψη. Και θα πάμε σπίτι εγκαίρως, όλοι θα πάμε σπίτι. 

Ο Κύριος στη γη δεν θα αφήσει κανένα, θα πάρει τον καθένα μας . Η ψυχή δεν πεθαίνει. Το σώμα είναι κοστούμι, είναι ναός της ψυχής. » 




ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΚΑVESHNIKOVA (1904-1996) 

Αποκλειστική συνέντευξη : Τόλεκ, ένας από τους επίσημους αντιπροσώπους του γαλαξιακού Συμβουλίου...!!!!

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη της ExopoliticsTV με τον Alfred Lambremont Webre, που κυκλοφόρησε στις 15 Οκτωβρίου 2011, ο Τόλεκ, ένας από τους επίσημους αντιπροσώπους του γαλαξιακού Συμβουλίου, του οποίου η σύνθεση αποτελείται από συστήματα αστέρων, και περιλαμβάνει εκπροσώπηση από το γαλαξιακό συμβούλιο διακυβέρνησης του δικού μας Γαλαξία, συζήτησε ένα ευρύ φάσμα πτυχών της ζωής των ανθρώπων τετάρτης διαστάσεως [4D] σε μια τετραδιάστατη γαία: 

Ερωτήσεις δημοσιογράφου-Απαντήσεις εκπροσώπου: 

1. Όσον αφορά τις ζωές μας ως άτομα 4ης διαστάσεως, τι είδους φαγητό θα χρειάζεται να τρώμε; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πρώτα απ’ όλα, οι τετραδιάστατοι ενήλικες, δεν θα χρειάζεται να τρώνε φαγητό. Τα σώματά τους θα μπορούν να παράγουν από μόνα τους αρκετή ενέργεια για την αυτοσυντήρηση τους. 

Τρόφιμα θα μπορούν να καταναλωθούν καθαρά για λόγους απόλαυσης, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι φρούτα, που θα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της μοριακής σύστασης τους! Εύπεπτη πρωτεΐνη. Αυτά τα είδη φρούτων τρώγονται σε πολλούς άλλους κόσμους. 

2. Τι γίνεται με τον ύπνο, τι είδους ύπνο χρειάζονται οι τετραδιάστατοι άνθρωποι; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεδομένου ότι το τετραδιάστατο ανθρώπινο σώμα σας επαναφορτίζεται γρήγορα, θα χρειάζεται μόνο περίπου 3 ώρες ύπνου, και ναί, θα είναι ένας κανονικός βαθύς ύπνος. 

3. Με όλες αυτές τις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν σε εμάς, τι γίνεται με τους ανθρώπους της Γης που θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο προσαρμογής στη νέα τους ζωή ως τετραδιάστατοι άνθρωποι; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Εάν μια οικογένεια της Γης επιλέξει να παραμείνει στη Γαία και να γίνει τετραδιάστατη, αλλά παρουσιάζει μια δυσκολία να προσαρμοστεί στις νέες δυνατότητες που προσφέρει η 4η διάσταση, θα υπάρχουν οικογένειες «χορηγών» στην πρωτογενή βιόσφαιρα του Συμβουλίου της Ανδρομέδας, καθώς και σε όλες τις βιόσφαιρες του Ανδρομέδιου συμβουλίου, οι οποίες θα παρέχουν βοήθεια και στήριξη σε όσους το επιθυμούν! 

Θα υπάρχουν, επιπλέον, μεμονωμένοι ατομικοί χορηγοί για ενήλικες και παιδιά, ώστε να προσαρμοστούν ευκολότερα στις νέες συνθήκες. 
4. Λοιπόν, τι θα συμβεί σε μικρά μωρά, ηλικίας 6 μηνών, 1, 2, 3 ετών, στα μικρότερα παιδιά; Τι θα συμβεί στα παιδιά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μετασχηματισμού; Θα παραμείνουν στην ίδια, νεαρή ηλικία τους, ή θα μεταμορφωθούν σε κάποια άλλη; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θυμηθείτε, είτε αυτή η μεταμόρφωση αφορά τους ενήλικες, είτε τα παιδιά, εξακολουθεί να είναι μια ομαλή, απρόσκοπτη, ανώδυνη μετάβαση. Τα παιδιά που βρίσκονται εδώ στη γη, θα συνεχίσουν τη ζωή τους κανονικά, ενώ θα μετασχηματίζονται κυριολεκτικά σε παιδιά 4ης διάστασης, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να αναπτύσσονται και να μεγαλώνουν. 

5. Λοιπόν, τι θα συμβεί με τους ηλικιωμένους ανθρώπους, εκείνους που είναι 79, 80, 81, 82 ετών και μεγαλύτερους, και τους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας, οι οποίοι βρίσκονται σε κρεβάτια "θανάτου", στα πρόθυρα της αποβίωσης;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: α. Όσοι από τους ηλικιωμένους ανθρώπους είναι υγιείς, θα διατηρήσουν τη γνώση και τη σοφία της ηλικίας τους, ενώ τα σώματα τους θα μετατραπούν σε νέα, τετραδιάστατα. 

Αυτοί που έχουν επίγνωση της γέννησης της πρωταρχικής τους πνευματικής ουσίας, από όταν πρωτογεννήθηκαν πριν χιλιάδες χρόνια,(πιθανώς εννοεί εδώ την σωματική μορφή που είχαν κατά την πρώτη τους ενσάρκωση στη σύμπαν) θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν το πρωτότυπο βλέμμα, πρόσωπο, σώμα τους, με τα οποία γεννήθηκαν τότε. 

Θα επαναφερθούν πιθανότατα στην ηλικία των 35 τους. 

Για όσους δεν έχουν επίγνωση της γέννησης της αρχικής τους πνευματικής ουσίας, η προεπιλεγμένη μεταμόρφωση τους, θα τους κάνει πιθανότατα αυτομάτως να φαίνονται 60 χρονών σε γήινη "φιγούρα"/εμφάνιση, αν και θα είναι μια πολύ νεανική, «λαμπερή», υγιής εμφάνιση ανθρώπων των 60 ετών. 

Αυτή η διαδικασία μετασχηματισμού θα έχει να κάνει πραγματικά με το πνευματικό επίπεδο συνείδησης του κάθε ατόμου. 

β. Εκείνοι οι άνθρωποι που θα είναι σε κρεβάτια "θανάτου", θα μπορούν να κάνουν μια επιλογή. Να επιλέξουν είτε να έχουν τα σημερινά τους σώματα και τη φυσική τους εμφάνιση, αναζωογονημένα πίσω σε έναν υγιή, λαμπερό, άνθρωπο ηλικίας περίπου 60 ετών, ή εαν έχουν επίγνωση της γέννησης της αρχικής τους Πνευματικής ουσίας και της φυσικής της εμφάνισης, μπορούν να ζητήσουν τη μετατροπή τους στην πρωταρχική τους φυσική - σωματική μορφή. 

Εάν πεθάνουν. Εάν το τρισδιάστατο σώμα τους πεθάνει πριν από την πλήρη μετατόπιση στην 4η διάσταση, η αρχική ψυχική τους ουσία θα εγκαταλείψει το σώμα τους, και θα πάνε σε έναν προσωρινό σταθμό διέλευσης, με δονήσεις τεσσάρων διαστάσεων, έξω στο διάστημα και θα μπορούν να: 
1. επιλέξουν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή, και να γεννηθούν ως μωρά, σε έναν εντελώς διαφορετικό πλανήτη 3ης διάστασης.

2. επιλέξουν να επιστρέψουν στη τετραδιάστατη πλέον Γη, στο εγγύς μέλλον, στην αντίστοιχη τετραδιάστατη ανθρώπινη μορφή τους.

3. επιλέξουν να μεταβούν σε έναν άλλο πλανήτη 4ων διαστάσεων. 

6. Τι γίνεται με την εργασία; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι άνθρωποι θα επιλέγουν και θα ακολουθούν ένα μονοπάτι σταδιοδρομίας που ταιριάζει με τα δικά τους ισχυρότερα, μοναδικά δώρα και ικανότητες. Γύρω στα 8.000 χρόνια ζωής (σε έναν 4D πλανήτη), κάποιοι άνθρωποι συνταξιοδοτούνται νωρίτερα, περίπου στα 6.000 χρόνια. 

Οι άνθρωποι αρχίζουν να αποχωρούν από την εργασία "πλήρους απασχόλησης". Αποφασίζουν να επιδιώξουν νέα διαφορετικά ενδιαφέροντα που τους συναρπάζουν. 

Παρακαλώ καταλάβετε, υπάρχει επίσης πολύ μεγαλύτερη ελευθερία στη διαδικασία εκμάθησης και εργασίας στην 4D ζωή, σε σύγκριση με την 3D ζωή. Και πάλι, αυτά τα χρόνια δίνονται σε γήινους όρους, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε κάποιο τρέχον πλαίσιο αναφοράς (γιατί όπως έχουμε προαναφέρει στην 4η διάσταση ο χρόνος δεν υφίσταται). 

7. Τι συμβαίνει με την 4D εργασία; Πώς, με τι πληρώνονται οι άνθρωποι; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ωστόσο, εδώ υπάρχει μία μεγάλη αλλαγή. Όλοι οι άνθρωποι σε σχεδόν όλους τους κόσμους που ευδοκιμούν και ζουν σε αυτή την πυκνότητα της ζωής (δηλαδή στην τετραδιάστατη ζωή) σε όλο το σύμπαν, έχουν τις βασικές τους ανάγκες ικανοποιημένες. Χρήματα δεν υπάρχουν. Οι άνθρωποι δεν πληρώνονται με χρήματα. 

Το (προηγμένο) οικονομικό σύστημα που θα έχει η γη (στο άμεσο μέλλον), αναμένεται να εξελιχθεί σε ένα μοντέλο βασισμένο στο καθαρό εμπόριο αγαθών και υπηρεσιών, μία διαδικασία ανταλλαγής. 
Με απλούς όρους σήμερα, θα το γνωρίζατε ως «ανταλλακτικό εμπόριο». Αναμένεται ότι θα χρειαστούν περίπου 10 με12 χρόνια, με βάση το τρέχον γήινο ωρολόγιο, μέχρι το σημερινό, "σπασμένο" οικονομικό σύστημα που βασίζεται στα χρήματα, να εξελιχθεί σε αυτό το νέο σύστημα που βασίζεται στο εμπόριο. 

Αναμένεται ότι πολλοί από τους πιο νοήμονες/έξυπνους ανθρώπους σας, οι φουτουριστές, θα συγκροτήσουν από κοινού ένα επίσημο συμβούλιο για να συζητήσουν τις βασικές πτυχές αυτού του νέου συστήματος.

8.Τι γίνεται με την Εκπαίδευση; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ξεκινά τυπικά στην ηλικία των 3 ετών, και πάλι, αυτή είναι μια συγκριτική αναφορά του γήινου χρόνου. Οι γονείς πηγαίνουν το παιδί τους στους παππούδες του. Το πρώτο μάθημα που έχει το παιδί, είναι να μάθει να εκτιμά και να ζει με όλη τη φύση. Αυτό είναι «προσχολικό», αν το επιθυμείτε, το παιδί θα έχει 2 χρόνια τέτοιας εκπαίδευσης. 

Το παιδί θα ξεκινήσει τότε πιο επίσημη εκπαίδευση των φυσικών νοητικών ικανοτήτων του. Θα είναι επίσης τηλεπαθητικό κατά τη γέννηση του. 

Θα διδαχθεί να κατανοεί την γλώσσα των συμβόλων, θα λάβει γλωσσική εκπαίδευση, έπειτα θα διδαχθεί ιστορία, γεωγραφία, βιολογία, αστρονομία, μετά, χαρτογράφηση αστεριών, μαθηματικά, μηχανική, αστροφυσική, ενώ για ορισμένα πιο εξελιγμένα (πνευματικά) παιδιά θα υπάρξει εκπαίδευση- εξάσκηση των φυσικών θεραπευτικών ικανοτήτων τους, πρόκειται για ενεργειακή αίσθηση και συντονισμό / προσαρμογή. 

Όλα αυτά θα συμβαίνουν από το «δημοτικό σχολείο» σε όλο το «γυμνάσιο», σε τρέχοντες γήινους όρους. Μέχρι την ηλικία των 13-15 γήινων ετών, οι άνθρωποι θα έχουν γνωρίσει διαισθητικά ποιά είναι τα φυσικά τους χαρίσματα, καθώς και τι προορίζονται να κάνουν... 

Στη συνέχεια, ανάλογα με τα φυσικά πλεονεκτήματα/φυσικές δυνάμεις, ή τις ικανότητες που έχει κάθε άτομο, θα πηγαίνει και σε ένα εξειδικευμένο πανεπιστήμιο. 

9. Οπότε, πόσο καιρό θα διαρκεί η εκπαίδευση; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σε γήινους όρους, 50 χρόνια συνδυασμένης γραμματικής και γυμνασίου. 

Άλλα 50 χρόνια πανεπιστήμιο το ελάχιστο. Για άτομα που επιθυμούν να είναι εξειδικευμένα όπως σε μεταπτυχιακό και διδακτορικό επίπεδο, η εκπαίδευση θα διαρκεί ενδεχομένως μεταξύ 50 με 100 έτη ανάλογα με την εξειδίκευση του ατόμου, ενώ η συνολική διάρκεια επίσημης εκπαίδευσης κάποιου θα διαρκεί από 150 εώς 200 χρόνια. 

Για παράδειγμα, ο Ζολτάρ, ο διοικητής της πρωταρχικής βιόσφαιρας του Συμβουλίου της Ανδρομέδας, όπου διεξάγονται πολλές συνεδριάσεις του Συμβουλίου, είχε πολύ τεχνική εκπαίδευση, διάρκειας 300 χρόνων. 

10. Τι γίνεται με το γάμο; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αναμένουμε ότι ο γενικός κανόνας θα είναι ότι οι άνθρωποι θα παντρεύονται γύρω στα 20 με 25 τους με γήινους όρους. Αυτό είναι χαρακτηριστικό σε άλλους τετραδιάστατους πλανήτες. Αυτό μεταφράζεται σε ηλικίες 1.000 - 1.500 ετών στον τετραδιάστατο χρόνο. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να αποφασίζουν να παντρευτούν αργότερα. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να αποφασίζουν να μην παντρευτούν. 

11. Τι γίνεται με την σεξουαλική επαφή; θα την απολαμβάνει κανείς με τον ίδιο τρόπο; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι. Οι άντρες και οι γυναίκες θα εξακολουθούν να έχουν τα ίδια φυσικά γεννητικά όργανα. Όλα τα γεννητικά μέρη των αντρών και των γυναικών, θα είναι στα σωστά σημεία. Και οι άνθρωποι της Γης θα μπορούν ακόμα να απολαμβάνουν το σεξ με τους ίδιους φυσικούς τρόπους όπως εσείς τώρα. Αλλά, όχι με σκοπό τη δημιουργία ενός μωρού. 

12. Λοιπόν, τι γίνεται με τη διαδικασία για τη δημιουργία ενός μωρού. Δεν είναι παρόμοια με την τρέχουσα μέθοδο της σωματικής σεξουαλικής αναπαραγωγικής διαδικασίας; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι. Ως άτομο 4ης διάστασης, η διαδικασία δημιουργίας μιας νέας μορφής ζωής, ενός μωρού, είναι η ακόλουθη: ο άντρας και η γυναίκα αρχικά κοιτάζουν ο ένας τον άλλον για να μπουν σε «συγχρονισμό» μεταξύ τους, μετά, ο καθένας ανοίγει όλα τα τσάκρα (ενεργειακά κέντρα) του, χρησιμοποιώντας ο καθένας το σύνολο των ενεργειών της μοναδικής δύναμης της ζωής του, η οποία προβάλλεται μέσα από τα τσάκρα του. Τα δύο άτομα συνδέονται το ένα με το άλλο, μέχρι το τσάκρα του τρίτου ματιού. 

Κάθε άτομο επεκτείνει τα χέρια του απλωμένα το ένα στο άλλο, με τη δύναμη της ζωής του να ρέει από το καθένα, οι παλάμες ανοίγουν απέναντι στο άλλο άτομο και χώρος υπάρχει ανάμεσα στις παλάμες! 

Όλα αυτά γίνονται με την πρόθεση η διαδικασία αυτή να φέρει ένα νέο παιδί στη ζωή τους. Θα πρέπει και οι δύο να εστιάζουν συνεχώς στη δημιουργία και στην ολοκλήρωση του σχηματισμού αυτής της νέας ζωής. 

Θα δουν σαν κρυστάλλινους/κρυσταλλοειδείς, φωτεινούς, μπλέ ενεργειακούς σπινθήρες, σαν αυτούς που βλέπετε απ' τα "βεγγαλικά" σας, να πέφτουν κάτω σαν "νιφάδες χιονιού", παίρνοντας τη μορφή μίας φωτεινής γαλαζοπράσινης σφαίρας φωτός, η οποία συμπυκνώνεται στη μορφή ενός νεογέννητου μωρού, αλλά μοιάζει περισσότερο με ένα παιδί ηλικίας 6 μηνών της γήινης ηλικίας. 

Καθώς συμβαίνει αυτό, οι γονείς θα πρέπει να μετακινήσουν τα χέρια τους προς τα κάτω, ακόμα ανοιχτά σε μια «κουλουριασμένη» θέση που βλέπει προς τα πάνω, για να κρατήσουν τον σχηματισμό του σώματος του νέου παιδιού τους. 

Φυσικά, η γέννηση ενός παιδιού είναι μία από τις πιο όμορφες δημιουργίες που θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί. Ο συνολικός χρόνος όταν ο άνδρας και η γυναίκα συγχρονιστούν μεταξύ τους, συνεχίζοντας την εστίαση για να δημιουργήσουν το μωρό, είναι 20-25 λεπτά. Πρέπει να διατηρούν την εστίασή τους μέχρι να δημιουργηθεί και να διαμορφωθεί πλήρως το μωρό. 

Στα μωρά πρέπει να δίνεται τροφή κατά τη γέννηση τους, για να απορροφούν τις ενέργειες των τροφίμων, τα οποία θα τα διατηρήσουν... Αυτό συνεχίζεται (τρώνε φαγητό δηλαδή) για περίπου 10 χρόνια, περίπου μέχρι την περίοδο κατά την οποία σταματά ο θηλασμός των τρισδιάστατων παιδιών. 

Μετά από αυτή την περίοδο, κάθε παιδί θα είναι σε θέση να παράγει αρκετή ενέργεια για την αυτοσυντήρηση του, χωρίς να χρειάζεται να τρώει φαγητό. Ακριβώς όπως ένας ενήλικας. 

13. Ποια θα είναι τα πρωταρχικά φυσικά δώρα/ταλέντα και ικανότητες των ανθρώπων της τετραδιάστατης Γης; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οι τετραδιάστατοι άνθρωποι της γης, θα είναι φυσικοί τηλεπαθητικοί, ακόμη και κατά τη γέννηση τους. Τηλεπάθεια - η ικανότητα των ανθρώπων να επικοινωνούν μεταξύ τους, το μυαλό ενός ατόμου με το μυαλό ενός άλλου ατόμου (να επικοινωνούν), χρησιμοποιώντας απλά τη φυσική δύναμη του μυαλού κάθε ανθρώπου. 

Η ομιλία, χρησιμοποιώντας τις φωνητικές σας χορδές, θα είναι εφικτή, αλλά δεν θα είναι απαραίτητη. Σκεφτείτε, οι άνθρωποι της Γης σήμερα χρησιμοποιούν μόνο το ένα δέκατο (1/10) της συνολικής τους ικανότητας σκέψης. (Δηλαδή μόνο το 10% του εγκεφάλου τους). 

Ένας 4D άνθρωπος της Γης, θα χρησιμοποιεί σχεδόν όλη τη συνολική ικανότητα του νου του, κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων. Ναι, η δύναμη του νου είναι πολύ ισχυρή στην 4η διάσταση. 

Άλλα φυσικά 4D ανθρώπινα γνωρίσματα περιλαμβάνουν:

• Αιώρηση: την ικανότητα κάθε ατόμου να "επιπλέει", να "περπατάει" πρακτικά στον ουρανό, χωρίς να χρειάζεται να ακουμπάει το έδαφος.

• Τηλεκίνηση: την ικανότητα να σηκώνετε και να μετακινείτε αντικείμενα με το μυαλό σας.

• Τηλεμεταφορά: μπορείτε να μετακινείστε κυριολεκτικά μόνοι σας, χωρίς τη χρήση της τεχνολογίας. Θα "σκέφτεστε" κυριολεκτικά που θέλετε να πάτε, και θα τηλεμεταφέρεστε εκεί. Στιγμιαία. 

Ως 4D άνθρωποι, θα έχετε την δυνατότητα να τηλεμεταφέρεστε από το ένα μέρος στο άλλο, αλλά μόνο εντός πλανήτη σας. 

14. Οι 4D άνθρωποι, έχουν ενισχυμένη όραση και ακοή; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Απολύτως! Η όραση και η ακοή σας, ως 4D άνθρωποι, θα είναι πολύ οξείες, και θα επεκτείνονται και οι δύο σε πολλά μίλια. Και θα έχετε τη δυνατότητα να «μηδενίσετε» ένα συγκεκριμένο αντικείμενο ή να ακούσετε έναν συγκεκριμένο ήχο, απλά εστιάζοντας σε αυτό. 

Τόσο οι εξοικειωμένοι (με τις αισθητηριακές τους ικανότητες), όσο και οι άπειροι, θα μπορείτε να "μηδενίζετε" οποιοδήποτε αντικείμενο ή ήχο επιθυμείτε (δηλαδή να πάψετε να το βλέπετε ή να το ακούτε). 

15. Ποια θα είναι τα πιο προηγμένα φυσικά χαρίσματα και οι ικανότητες των πιο ταλαντούχων 4D ανθρώπων;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
• Τηλεμεταφορά: Θα έχουν την βασική δυνατότητα τηλεμεταφοράς απ' το ένα μέρος στο άλλο, εντός γης, σαν τους κοινούς 4D ανθρώπους, αλλά θα είναι, επιπλέον, σε θέση να τηλεμεταφέρονται, διανύοντας μεγάλες αποστάσεις, από τη γη, σε έναν άλλο πλανήτη, εντός του ηλιακού συστήματος της Γης.

• Μεταμόρφωση/Μετασχηματισμός: Θα μπορούν να αλλάξουν τη φυσική τους εμφάνιση, το βλέμμα τους, το χρώμα, το ύψος, το φύλο τους, τα πάντα στην εμφάνισή τους. Θα μπορούν να αλλάξουν την φυσική μορφή τους κατά βούληση, δεν θα χρειάζονται κανένα είδος τεχνολογίας για να το κάνουν! Απλά χρησιμοποιώντας το προηγμένο 4D μυαλό τους. 

Οι ιατρικές ομάδες του Συμβουλίου της Ανδρομέδας, θα έχουν πολλά άτομα διαθέσιμα για να εκπαιδεύσουν τους ανθρώπους της Γης, ώστε να εξοικειωθούν με τις νέες φυσικές τους ικανότητες! Αν θελήσουν βοήθεια. 

16. Υπάρχουν διακριτές/εμφανείς διαφορές, ανάμεσα στους ανθρώπους που ζουν μια ζωή 4ης διάστασης, κι εκείνους που ζουν μια ζωή 5ης διάστασης;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι, για την 5η διάσταση.., πολλοί άνθρωποι έχουν ρωτήσει για αυτό. Λάβετε υπόψη ότι κάθε διάσταση, κάθε πυκνότητα, έχει 12 οκτάβες. Στις οκτάβες 1 εώς 6 της 5ης διάστασης, οι άνθρωποι έχουν όλα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά (που έχουν οι 4D άνθρωποι), και λειτουργούν ο καθένας μεμονωμένα ως ατομική μοναδική συνείδηση. Ακριβώς όπως κάθε άλλο άτομο. 

Περίπου στην 6η οκτάβα, οι άνθρωποι αποκτούν την ικανότητα να ενταχθούν σε μια συνειδησιακή ομάδα που έχει έναν ιδιαίτερο, ειδικό τομέα ενδιαφέροντος, εάν θέλουν. Κάθε άτομο μπορεί να το κάνει αυτό κατά βούληση και να ενωθεί με μία «ομάδα ψυχών», να συνεργαστεί για λίγο, και στη συνέχεια να αποχωρίσει όταν το επιθυμεί. 

Κάπως έτσι γίνεται και με τους 3D ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονται από κοινού σε μια εργασία, ένα έργο, και μόλις οι στόχοι του έργου ολοκληρωθούν, χωρίζονται ξανά. Παρόμοια αναλογία μπορεί να γίνει και εδώ. 

Ένα παράδειγμα μπορεί να είναι - μία ομάδα ανθρώπων που θέλουν να συγκεντρωθούν μεταξύ τους, επειδή ενδιαφέρονται για τη ζωή των φυτών σε διαφορετικούς κόσμους. Μαζί μπορούν να ταξιδέψουν σε έναν άλλο κόσμο για να μελετήσουν τα φυτά αυτού του κόσμου. Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα. Υπάρχουν αμέτρητα... 

Μία μεγάλη διαφορά, μία βασική διαφορά, των 5D ανθρώπων (σε σχέση με τους 4D), είναι ότι δεν χρειάζονται οχήματα, ή οποιοδήποτε είδος γενικά τεχνολογίας, για να ταξιδεύουν από τον ένα γαλαξία στον άλλο! 

Μπορούν να δημιουργήσουν και να διαιωνίσουν τη δική τους προστατευτική θωράκιση χωρίς τεχνολογία, να χωριστούν από εκείνη, όταν χρειάζεται, και να ενωθούν πάλι με αυτήν. 




A Google & YouTube link below, for the rest of my beloved brothers and sisters that do not speak greek❤💖💎✨😇 

7 τρόποι για να κάνετε τα πρωινά σας περισσότερο φωτεινά...!!!!

«Όταν ξυπνάς το πρωί να σκέφτεσαι τι πολύτιμο προνόμιο είναι να ζεις – να αναπνέεις, να σκέφτεσαι, να απολαμβάνεις, να αγαπάς» Marcus Aurelius 

Το ξυπνητήρι χτυπά σαν δαιμονισμένο. Ανοίγετε τα μάτια σας σιγά σιγά για να συνηθίσετε το φως που τρυπώνει από τις κουρτίνες. Μια νέα μέρα ξεκινά. 

Ένα 24ωρο δυνατοτήτων και ευκαιριών που σας περιμένουν να τις εκμεταλλευτείτε. Πως όμως μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι θα έχετε μια πραγματικά καλή μέρα; 

7 συνήθειες που μπορούν να ομορφύνουν το ξεκίνημα της και να δρομολογήσουν την ευτυχή έκβαση της είναι οι εξής: 

Κρατάτε ένα ημερολόγιο στο κομοδίνο σας 
Ένας καλός τρόπος για να δώσετε μια αισιόδοξη νότα στο πρωινό σας είναι να έχετε δίπλα στο κρεβάτι σας ένα όμορφο σημείωμα που θα έχετε γράψει αποβραδίς και θα είναι το πρώτο πράγμα που θα δείτε μόλις ανοίξετε τα μάτια σας. 

Αν αναρωτιέστε ποιο μπορεί να είναι το περιεχόμενο του μηνύματος, εκτός από λόγια σπουδαίων ανθρώπων που σας εμπνέουν, μπορεί να είναι μικρές συστάσεις, όπως να νιώθετε ευγνωμοσύνη για ότι έχετε και απολαμβάνετε ή μια υπενθύμιση των τριών βασικών σας προτεραιοτήτων τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. 

Κάντε ένα πραγματικό κομπλιμέντο 
Ξεκινώντας τη μέρα σας με ένα κομπλιμέντο προς τον σύντροφο σας, ένα μέλος της οικογένειας σας ή ακόμα και ένα συνάδελφο δεν θα ομορφύνει μόνο τη δική του μέρα αλλά θα κάνει και τη δική σας περισσότερο φωτεινή. 

Και επειδή, εκτός από το απρόσμενο στοιχείο αυτής της επικοινωνίας, το πραγματικά ωραίο είναι να σχολιάσετε κάτι που κάποιος δεν περιμένει ή δεν πιστεύει για τον εαυτό του, κάντε του αυτή τη χάρη και δώστε του τροφή για σκέψη ή απλά ώθηση για νέες κατακτήσεις. 

Μόνο θετική πληροφόρηση την ώρα του πρωινού 
Αντί με το που θα καθίσετε στο τραπέζι για να πάρετε το πρωινό σας να διαβάζετε άρθρα σε εφημερίδες ή ιστοσελίδες για άσχημα γεγονότα ή μεγάλες καταστροφές, επιλέξτε κάτι διαφορετικό που θα σας εμπνεύσει. Μπορείτε δηλαδή να διαβάσετε κάποια έξυπνα κείμενα από ιστοσελίδες που είναι αφιερωμένες στην ομορφιά της ζωής ή ένα κεφάλαιο από ένα αισιόδοξο βιβλίο. 

Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν σας ελκύει, μπορείτε απλά να ξεκινήσετε κουβέντα για ότι σας απασχολεί ή ότι σας έρχεται εκείνη τη στιγμή στο μυαλό με τους δικούς σας ανθρώπους. 

Ξεκινήστε τη μέρα σας με την πιο σημαντική δουλειά 
Εάν στο ξεκίνημα της μέρας σας ολοκληρώσετε την πιο δύσκολη δουλειά που έχετε να κάνετε, τότε όλες οι υπόλοιπες ώρες σας θα είναι περισσότερο ανάλαφρες. Και η αλήθεια είναι ότι θα αισθανθείτε άμεσα καλύτερα με τον εαυτό σας και θα έχετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας. 

Ακόμα όμως κι αν βαριέστε να ξεκινήσετε με τα δύσκολα, δεσμευτείτε να ασχοληθείτε μαζί τους για 3 λεπτά. Αν και τότε δεν θέλετε να συνεχίσετε, σταματήστε αμέσως. Συνήθως βέβαια όταν ξεκινούμε κάτι, σπάνια το αφήνουμε στη μέση… 

Πηγαίνετε αργά 
Ο θυμόσοφος λαός ξέρει γιατί λέει ότι «όποιος βιάζεται σκοντάφτει». Όταν ξεκινάμε τη μέρα μας με χαλαρούς ρυθμούς, δίνουμε στον εαυτό μας το περιθώριο να συγκεντρωθεί και να μην αγχώνεται χωρίς λόγο. 

Κι ενώ μπορεί να πιστεύετε ότι κατά αυτόν τον τρόπο δεν θα καταφέρετε να τελειώσετε τον όγκο της δουλειάς που έχετε προγραμματίσει, στο τέλος της ημέρας σας θα δείτε ότι και θα τα έχετε καταφέρει και η διάθεση σας θα βρίσκεται στα ύψη. 

Γυμναστείτε τακτικά 
Δεν είναι τυχαίο ότι το διαβάζουμε παντού και μας το προτείνει ο κάθε γιατρός που θα επισκεφτούμε. Η γυμναστική αυξάνει την ενέργεια μας, καταπολεμά τις αμφιβολίες και ενδυναμώνει τη διάθεση μας. 

Ακόμα και μια προπόνηση 30 λεπτών ή ένα γρήγορο περπάτημα στο πάρκο της περιοχής σας είναι αρκετά για να είναι η υπόλοιπη μέρα σας πιο φωτεινή. 

Κάντε το σωστό 
Όταν αποφασίζουμε να κάνουμε το σωστό είτε πρόκειται για μικρές πράξεις καλοσύνης (να δώσουμε τη θέση μας στα μέσα μαζικής μεταφοράς σε έναν ηλικιωμένο) είτε για μεγάλες πράξεις γενναιοδωρίας (να βοηθήσουμε πρακτικά κάποιον που δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα) αυτόματα νιώθουμε περισσότερο ευτυχείς. Και όταν νιώθουμε περισσότερο ευτυχείς, κάθε μέρα μας είναι πραγματικά φωτεινή. 




Συγγραφέας: Χένρικ Έντμπεργκ Ο Χένρικ Έντμπεργκ είναι 39 ετών και ζει στη στη Σουηδία. Είναι blogger πλήρους απασχόλησης και επιχειρηματίας με σπουδές στη δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ. Πηγή: positivityblog.com 
Από Όμορφη Ζωή 

10 σημάδια ότι είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου...!!!!

«Όταν κάποιος είναι ειλικρινής, και η ίδια η παρουσία του είναι ένα κομπλιμέντο.» Marianne Moore, Αμερικανίδα ποιήτρια.

Είναι επίπονο και στρεσογόνο να νιώθεις ότι ζεις μέσα σε ένα ψέμα. Να μην είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Να λες και να κάνεις πάντα αυτό που θέλουν οι άλλοι… Η αλήθεια είναι ότι θέλει μεγάλη προσπάθεια για να είμαστε ειλικρινείς με εμάς τους ίδιους. 

Από μικρή ηλικία μαθαίνουμε ότι πρέπει να είμαστε καλοί, να μην ξεφεύγουμε από την οικογενειακή γραμμή, να μην κάνουμε φασαρία και να πνίγουμε το κλάμα μας… 

Διαφορετικά θα μας δώσουν έναν καλό λόγο να θέλουμε να βάλουμε τα κλάματα! Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε την ευκαιρία να θρέψουμε ή να ακολουθήσουμε την περιέργεια μας. 

Ακολουθούμε ένα πρόγραμμα που μας επιβάλλουν οι άλλοι, ίδιο με αυτό των συμμαθητών και των συμφοιτητών μας με τους οποίους καλούμαστε να συγκρινόμαστε συνεχώς. 

Με απλά λόγια μαθαίνουμε ότι είναι περισσότερο σημαντικό να φαινόμαστε επιτυχημένοι σε σχέση με τους άλλους, παρά να νιώθουμε ενθουσιασμένοι ή πλήρεις μέσα μας. 

Για όσους όμως εκεί έξω θέλουν ακόμα να φτιάχνουν τους δικούς τους κανόνες, να ζουν με τους δικούς τους όρους και να είναι αυθεντικοί, ελεύθεροι και ειλικρινείς με τους εαυτούς τους, αυτοί είναι οι 10 τρόποι που μπορούν να το πετύχουν. 

1. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας όσον αφορά τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας 
Πρέπει να καταλάβετε ότι οφείλουμε πρώτα από όλα να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας για να μπορέσουμε στη συνέχεια να είμαστε ειλικρινείς με τους άλλους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρίσκουμε το χώρο στη ζωή μας που θα μας επιτρέψει τη σύνδεση μας με τον ίδιο μας τον εαυτό μέσω του διαλογισμού, του γραψίματος ή της επαφής μας με τη φύση. 

Είναι η ώρα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα σκληρά ερωτήματα που αφορούν τη ζωή μας και να δώσουμε απαντήσεις, είτε αυτά έχουν να κάνουν με την οικογένεια είτε με τη δουλειά ή τις σχέσεις μας με τους άλλους. 

2. Να μοιράζεστε ελεύθερα τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας 
Ακόμα κι αν φοβάστε την κριτική ή προτιμάτε να λέτε ψέματα στον εαυτό σας για να κρατήσετε ένα κλίμα ηρεμίας, πιεστείτε να πείτε αυτό που νιώθετε μέσα σας ότι πρέπει να ειπωθεί. Μην κρύβετε τα συναισθήματα σας για να μην ξεβολέψετε τους άλλους. 

Δεν πρέπει να νιώθετε ευάλωτοι ή να σας πιέζει η ντροπή για όλα όσα αισθάνεστε. Εκφραστείτε ελεύθερα γιατί μόνο έτσι θα θεραπευτείτε από ότι σας πληγώνει και θα ξεφορτωθείτε ότι δεν λειτουργεί. 

3. Να τιμάτε τις ανάγκες σας και να λέτε όχι σε οτιδήποτε είναι εναντίον τους 
Όλοι μας ξέρουμε τι είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να νιώθουμε σωματικά, νοητικά και ψυχολογικά ισορροπημένοι. Δίνετε προτεραιότητα στην κάλυψη αυτών των αναγκών, ακόμα κι αν σημαίνει ότι πρέπει να πείτε όχι σε άλλους ανθρώπους. Φυσικά και έρχονται στιγμές στη ζωή μας που καλούμαστε να κάνουμε θυσίες. 

Ωστόσο πρέπει να καταλάβουμε βαθιά μέσα μας ότι δεν είναι εγωιστικό να τιμάμε τις ανάγκες μας και να τις κάνουμε προτεραιότητα. Εξίσου σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι οι ανάγκες μας μπορούν να είναι ξεχωριστές και να μην μοιάζουν με των υπολοίπων. 

Δεν πρέπει να νιώθουμε ένοχοι αν κάποιοι λειτουργούν με 4 ώρες ύπνο και εμείς χρειαζόμαστε 8 ολόκληρες ώρες. Οφείλουμε να κάνουμε αυτό που είναι σωστό για εμάς και να φροντίζουμε τους εαυτούς μας, γιατί είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να το κάνουμε. 

4. Σε κάποιους αρέσουμε και σε κάποιους δεν αρέσουμε Παρότι τις περισσότερες φορές θα θέλαμε να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να είναι όλοι ευχαριστημένοι –γιατί πολύ απλά είναι πιο εύκολη η αποδοχή από τη δυσαρέσκεια- ξέρουμε καλά ότι η ειλικρίνεια απέναντι στον εαυτό μας έχει ως συνέπεια να μην είμαστε αρεστοί από όλους. 

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι είμαστε αγενείς ή δεν σεβόμαστε τους άλλους απλά και μόνο επειδή είμαστε ειλικρινείς με τους ίδιους μας τους εαυτούς. Σημαίνει ότι δεν είμαστε όλοι για όλους. 

Εξάλλου είναι προτιμότερο να μην τους αρέσουμε γι αυτό που είμαστε, από το να τους αρέσουμε για κάτι με το οποίο στην πραγματικότητα δεν έχουμε καμιά σχέση. 

5. Περιβάλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που σας σέβονται γι’ αυτό που είστε 
Οι άνθρωποι γύρω μας επηρεάζουν τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές μας, γι’ αυτό και πρέπει να βρισκόμαστε δίπλα σε ανθρώπους που μας σέβονται και μας υποστηρίζουν γι’ αυτό που είμαστε πραγματικά. 

Σίγουρα υπάρχουν γύρω μας άνθρωποι που δεν κάνουν το παραπάνω, ωστόσο το πρόβλημα είναι δικό τους και όχι δικό μας. Γι’ αυτό και πρέπει να τους βάζουμε όρια ώστε να μην μας απομακρύνουν από μια ειλικρινή στάση ζωής απέναντι στον εαυτό μας. 

6. Επικεντρωθείτε στις δικές σας αξίες και όχι σε ότι η κοινωνία θεωρεί αποδεκτό 
Μεγαλώνουμε μαθαίνοντας ότι για να είμαστε ευτυχισμένοι πρέπει να σπουδάσουμε, να πετύχουμε στο επάγγελμα της επιλογής μας, να κάνουμε έναν μεγάλο γάμο και πολλά παιδιά. Και μπορεί πράγματι όλα αυτά να είναι οι στόχοι της ζωής μας, μπορεί όμως και όχι. 

Οι ανάγκες αλλάζουν και οι στόχοι διαφοροποιούνται με το πέρασμα των χρόνων, γι’ αυτό και πρέπει πυκνά συχνά να τσεκάρουμε τα θέλω μας. Εξάλλου η ζωή μας δεν πρέπει να είναι μόνο σωστή στα χαρτιά αλλά καλή για την ίδια μας την καρδιά. 

7. Ακούστε και εμπιστευτείτε το ένστικτο σας 
Όταν ακούτε μέσα σας τη φωνή που λέει «όχι, δεν είναι σωστό αυτό για σένα» μην την αγνοήσετε. Έχετε περάσει πολλά χρόνια με τον εαυτό σας για να ξέρετε να ξεχωρίζετε τη φωνή της αλήθειας από αυτήν του φόβου, που σας κρατάει πίσω και δεν σας επιτρέπει να πάτε μπροστά. 

Μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις αυτός ο διαχωρισμός να μην είναι άμεσος, καθώς ενδέχεται κάποιοι να προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι δεν είναι ασφαλές να σκέφτεστε εκτός πλαισίου. Συντονιστείτε με τις επιθυμίες σας και η ειλικρίνεια θα σας οδηγήσει εκεί που πρέπει να πάτε. 

8. Κάντε αυτό που αισθάνεστε σωστό για εσάς τους ίδιους άσχετα από τη γνώμη των άλλων 
Επί της ουσίας πρέπει, όχι μόνο να εμπιστεύεστε τη φωνή μέσα σας, αλλά να κάνετε και ότι αυτή σας λέει ξανά και ξανά. Ακόμα κι αν οι επιθυμίες σας δεν είναι δημοφιλείς επιλογές για τους γύρω σας. Ακόμα κι αν οι άλλοι αμφισβητούν την κρίση, το όραμα ή τη νοημοσύνη σας. 

Αυτό που πρέπει να κατανοήσουμε όλοι είναι ότι κανείς άλλος δεν ζει τη ζωή μας και κανείς άλλος δεν θα κληθεί να επιβιώσει με τις συνέπειες μιας κακής επιλογής. Γι’ αυτό και πρέπει να ζούμε σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες. 

9. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αλλάξει γνώμη αν πιστεύετε ότι πήρατε μια λάθος απόφαση 
Μπορεί να νιώθετε ντροπή και να μην θέλετε να παραδεχτείτε ότι αλλάξατε γνώμη για μια απόφαση σας. Είναι όμως καλύτερα να ρισκάρετε την αμφισβήτηση των άλλων από το να αποδεχτείτε μια πραγματικότητα που δεν σας ταιριάζει. 

10. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εξελιχθεί και αφήστε πίσω σας όλα όσα ξεπεράσατε 
Είναι ίσως το δυσκολότερο βήμα, όχι μόνο γιατί καλείστε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, αλλά και γιατί πρέπει να μάθετε να αφήσετε πράγματα πίσω σας. Πρόκειται για τη συνειδητοποίηση ότι μια κατάσταση έκανε τον κύκλο της και τη γενναιότητα του κλεισίματος αυτού του κεφαλαίου, ακόμα κι αν δεν ξέρετε τι ακολουθεί την επόμενη μέρα, ακόμα κι αν φοβάστε το άγνωστο. 

Το μέλλον εξάλλου είναι γεμάτο πιθανότητες για χαρά, πάθος, ολοκλήρωση. Σε κάθε περίπτωση είναι πραγματικά ενδιαφέρον να παρατηρήσετε τις αλλαγές στη ζωή σας, να τις αποδεχτείτε και να κερδίσετε από αυτές, από το να ζείτε μια ζωή βολεμένη κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των άλλων. 




Συγγραφέας: Λόρι Ντεσέν Η Λόρι Ντεσέν είναι ιδρύτρια της ιστοσελίδας Tiny Buddha και συν-παραγωγός της ψηφιακής εκπομπής Next Creator Up που βοηθά τους ανθρώπους να ξεπεράσουν όσα τους μπλοκάρουν, ώστε να πετύχουν αυτά που επιθυμούν. 
tinybuddha.com 
Από Όμορφη Ζωή 

10 πράγματα που αξίζει να κάνετε κάθε πρωί πριν τις 10.00 π.μ...!!!!

Υπάρχουν μέρες, που είτε έχουμε υποχρεώσεις είτε δεν έχουμε, δεν θέλουμε να αποχωριστούμε το κρεβάτι μας. Θέλουμε να μείνουμε κάτω από το πάπλωμα μέχρι το μεσημέρι. Αυτό, όμως, τις περισσότερες φορές δεν είναι εφικτό. Οπότε, θέλουμε δεν θέλουμε πρέπει να σηκωθούμε. 

Δείτε παρακάτω μια λίστα με πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ξεκινήσετε την μέρα σας με τις καλύτερες προδιαγραφές. 

Διαλογισμός 
O διαλογισμός ή ακόμα και η απλή αναπνοή μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε ήρεμα την μέρα σας. Αντί να τρέξετε να πάρετε το κινητό σας για να δείτε τα e-mail σας, απλά καθίστε για λίγο μέσα στην ησυχία και απολαύστε το. 

Υπάρχει αρκετή δραστηριότητα κατά την διάρκεια της ημέρας μας, οπότε ο διαλογισμός μπορεί να μας βοηθήσει να αυξήσουμε την συγκέντρωση μας, την αισιοδοξία μας και την ενέργειά μας. 

Δείξτε την ευγνωμοσύνη σας 
“Αν η μόνη προσευχή που είπατε σε όλη την ζωή σας ήταν ‘ευχαριστώ’, αυτό είναι αρκετό.” 

Ξεκινήστε την μέρα σας, σκεπτόμενοι τα πράγματα για τα οποία είστε ευγνώμονες. Αυτό θα σας διευκολύνει να είστε περισσότερο ευγνώμονες καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας. 

Θα σας κάνει πιο ανθεκτικούς στις προκλήσεις και θα σας βοηθήσει να περιορίσετε το δράμα στην ζωή σας. 

Καθορίστε τον καθημερινό στόχο σας 
Προγραμματίστε την κάθε μέρα σας, βάζοντας 3 στόχους την ημέρα, που θέλετε να πετύχετε. Βάλτε αυτούς του στόχους προτεραιότητα για εκείνη την μέρα. Με αυτόν τον τρόπο είναι πιθανότερο να νιώσετε δημιουργικοί και χρήσιμοι στο τέλος της ημέρας. 

Βάλτε λίγο ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμά σας 
Όταν θέτετε τους 3 καθημερινούς στόχους που αναφέραμε παραπάνω, φροντίστε να συμπεριλάβετε και λίγο ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμά σας. Έτσι, είναι πιθανότερο να επιτύχετε τους στόχους και να περάσετε και λίγες ξέγνοιαστες στιγμές. 

Ενυδάτωση 
Όταν ξυπνάμε το σώμα μας είναι αφυδατωμένο και πρέπει να πίνουμε νερό κατευθείαν. Η Donna Gates στο βιβλίο της “Η οικολογία του σώματος” προτείνει να πίνουμε την μισή ποσότητα όλου του νερό που πρέπει να πίνουμε ημερησίως το πρωί. Με αυτόν τον τρόπο απομακρύνονται οι τοξίνες, μειώνεται η αίσθηση της πείνας και οι πονοκέφαλοι. 

Τέντωμα 
Η Αμερικανική Ένωση Αθλητικής Ιατρικής προτείνει ένα μικρό τέντωμα των μυών σε καθημερινή βάση. Αυτό μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος, να μειώσει το στρες και να βελτιώσει την στάση του σώματος. 

Ακούστε μουσική 
Το να ξεκινήστε την μέρα σας με μια χαρούμενη και ανεβαστική μουσική μπορεί να φτιάξει την διάθεσή σας για το υπόλοιπο της ημέρας. Σύμφωνα με έρευνες, η μουσική όχι μόνο βελτιώνει την διάθεση, αλλά αυξάνει τα κίνητρα, τις επιδόσεις και υπόσχεται καλύτερο ύπνο. 

Χαμογελάστε 
Ξεκινήστε την μέρα σας με ένα χαμόγελο στον καθρέπτη του μπάνιου το πρωί. Το χαμόγελο θα έχει μεγάλη επίδραση στην διάθεσή σας όλη την ημέρα. Επίσης, το χαμόγελο μας κάνει πιο προσιτούς και έμπιστους. 

Τακτοποιήστε μόνοι σας 
Η καθημερινότητα μπορεί να έχει πολλές υποχρεώσεις και να είναι αρκετά συχνό φαινόμενο τα πεταμένα ρούχα στο πάτωμα και η γενικότερη ακαταστασία. 

Η αναβλητικότητα γύρω από την υγιεινή του σπιτιού σας μπορεί να οδηγήσει στην αναβολή μεγαλύτερων και πιο σημαντικών γεγονότων. Επίσης, σας επιτρέπει να χαλαρώσετε τελείως, όταν επιστρέψετε στο σπίτι. 

Κάντε την πιο δύσκολη δουλειά σας πρώτα 
Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται, αν κάνετε πρώτα την πιο δύσκολη δουλειά σας, θα νιώσετε πιο δημιουργικοί και χαρούμενοι. Θα σας είναι πιο εύκολο να θυμάστε μια χαρούμενη μέρα παρά μια δυσάρεστη. 

Επίσης, βοηθάει να σταματήσετε την αναβλητικότητα για τα πράγματα που δεν σας αρέσουν. 




Αντίστροφη σανίδα: Κάνε την άσκηση για 1 λεπτό τη μέρα και θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα...!!!!

Ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείτε για την παραλία, είναι να επιλέξετε μια αποτελεσματική άσκηση και να την εντάξετε στην καθημερινότητά σας. 

Ακολουθεί η άσκηση «αντίστροφη σανίδα»!

Πώς γίνεται:

1. Καθίστε στο πάτωμα και τεντώστε τα πόδια σας μπροστά. Ακουμπήστε τις παλάμες στο έδαφος και απλώστε τα δάχτυλά σας για την καλύτερη στήριξη.

2. Λυγίστε μπροστά, σχηματίζοντας γωνία 45 ° με το πάτωμα. Βάλτε τα χέρια σας πίσω από τους γλουτούς σας, έτσι ώστε να βρίσκονται σε ευθεία γραμμή με τους ώμους σας.

3. Κρατήστε το βάρος σας με τα χέρια και τις φτέρνες, ενώ σπρώχνετε τους γλουτούς σας προς τα επάνω.

4. Ανασηκώστε τον κορμό, τα πόδια και τους γλουτούς μέχρι να σχηματίσουν μια ευθεία γραμμή, όπως και στην κανονική σανίδα.

5. Σφίξτε τους κοιλιακούς μύες σας, ενώ ο κορμός σας κινείται προς τα επάνω.

6. Κρατήστε τη θέση αυτή για 15-60 δευτερόλεπτα.

7. Χαμηλώστε αργά στο πάτωμα.

Αποτελέσματα:

· Βελτιώνει τους γλουτούς και τις γάμπες. Σε σύγκριση με την κανονική σανίδα, η αντίστροφη γυμνάζει τους γλουτούς και τις γάμπες πολύ περισσότερο.

· Βελτιώνει το μεταβολισμό. Όταν κάνετε αυτή την άσκηση, οι θερμίδες καίγονται ακόμα πιο γρήγορα και από ότι αν κάνατε μια δυναμική άσκηση. Έχει παρατηρηθεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουν αυτή τη σανίδα, δεν έχουν προβλήματα με το μεταβολισμό.

· Τέλεια σπονδυλική στήλη. Η αντίστροφη σανίδα εγγυάται τη βελτίωση της στάσης του σώματος, καθώς χρησιμοποιεί τους μύες που σας βοηθούν να κρατήσετε την πλάτη σας ευθεία. Είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους υπαλλήλους γραφείου.

· Απαλλάσσει από τον πόνο και τις κράμπες στην πλάτη. Κάνοντας την αντίστροφη σανίδα τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα, θα απαλλαγείτε από τον πόνο στην πλάτη και τις κράμπες.

· Κάνει επίπεδους κοιλιακούς και πολλά άλλα. Είναι σημαντικό να μην χαμηλώσετε τη λεκάνη σας, ούτε να ρίξετε πίσω το κεφάλι σας και η πλάτη σας, πρέπει να βρίσκεται σε ευθεία. Η άσκηση αυτή δυναμώνει τα χέρια, τους κοιλιακούς και τα πόδια, ενώ επίσης τεντώνει τους μύες των ώμων.




Credit: BrightSide

Άσκηση σανίδα : 4 λεπτά και 28 ημέρες για να αλλάξετε το σώμα σας...!!!!

Αυτή είναι μια πρόκληση που δοκιμάζεται από πολλούς ανθρώπους σε διαφορετικές χώρες του κόσμου και ο βασικός τους σκοπός είναι να αποδείξουν πως πραγματικά μια στατική άσκηση μπορεί να αλλάξει το σώμα. 

Ονομάζεται plank «σανίδα» και είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές στατικές ασκήσεις διαχείρισης σωματικού βάρους για να ενισχυθεί ο κορμός και τα άλλα μέρη του σώματος. 

Μπορεί να πιστεύετε πως είναι απλή και μη αποδοτική με αποτέλεσμα να την παραλείπετε συχνά αλλά στην πραγματικότητα είναι το πιο σημαντικό σημείο. 

Μπορείτε να λιώσετε το λίπος της κοιλιάς, να γυμνάσετε τους εσωτερικούς και εξωτερικούς μύες της πλάτης και να τεντώσετε αυτούς των γλουτών, των χεριών και των ποδιών. 

Αυτή η άσκηση μοιάζει με τις κάμψεις εκτός από την κίνηση. Με τις κάμψεις, οι μύες αλλάζουν και μεταβάλλονται αλλά με την άσκηση σανίδα παραμένουν στατικοί και δεν αυξάνονται ή μειώνονται σε μέγεθος, απλά ενισχύονται. 

Μπορείτε σιγά-σιγά να αυξήσετε τα επίπεδα και τον χρόνο διάρκειας της άσκησης κάθε φορά επαναλαμβάνοντάς την σε περίοδο 4 εβδομάδων που κρατά η πρόκληση. 

Πρέπει να ξεκινήσετε με 20 δευτερόλεπτα αρχικά και σταδιακά να το αυξήσετε σε 4 λεπτά. Θα έχετε πολλή δύναμη για να αντέξετε πιο δύσκολες προπονήσεις και οι μύες θα είναι πιο σφιχτοί και δυνατοί στα τελευταία στάδια στο τέλος του μήνα. 

Αν θέλετε να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε σωστή στάση και θέση σώματος. Το ανώτερο μέρος του σώματος θα πρέπει να είναι ίσιο με τους αγκώνες και τα δάχτυλα των ποδιών καθώς είναι ελαφρώς ανυψωμένα. 

Συνεχίστε με την ευθεία θέση, πάρτε βαθιές ανάσες και νιώστε τους μύες του κορμού να δυναμώνουν μαζί με αυτούς του λαιμού και του κεφαλιού. 

Όταν κοντράρετε τους μύες των γλουτών, διαιρέστε ισόβαρα το βάρος στα δύο πόδια και τους αγκώνες για να έχετε περισσότερη ισορροπία και δύναμη. Όταν πετύχετε τη σωστή τοποθέτηση, απλά προσπαθήστε περισσότερο κάθε μέρα για να πετύχετε τον στόχο των 28 ημερών. 

Δείτε το πλάνο ημερών και χρόνου παρακάτω :

Ημέρα 1-20 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 2-20 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 3 – 30 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 4 – 30 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 5 – 40 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 6 – ανάπαυση 

Ημέρα 7 – 45 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 8 – 45 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 9 – 60 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 10 – 60 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 11 – 60 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 12 – 90 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 13 – ανάπαυση 

Ημέρα 14 – 90 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 15 – 90 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 16 έως 120 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 17 – 120 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 18 έως 150 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 19 – ανάπαυση 

Ημέρα 20 – 150 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 21 έως 150 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 22 έως 180 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 23-180 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 24 έως 210 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 25 – ανάπαυση 

Ημέρα 26 – 210 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 27 – 270 δευτερόλεπτα 

Ημέρα 28 – όσο σας αρέσει και αντέχετε 

Σίγουρα θα παρατηρήσετε πως πρόκειται για δύσκολη γυμναστική, ακόμη κι αν είναι στατική και εύκολη τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα. 

Αν τα 10 είναι πολλά για εσάς, μειώστε τα. Αν χρειάζεται να γυμνάσετε συγκεκριμένα μέρη του σώματος υπάρχουν διαφορετικοί τύποι σανίδας. Η τεχνική είναι ίδια, στατική στάση σώματος και βαθιές ανάσες.