Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ βρήκε τον μάστορα του ! Το ταπεινό ελληνικό βότανο που το εξαφανίζει...!!!!

Το ελληνικό κοινό βότανο που μπορούμε να το βρούμε παντού και θεωρείτε το απόλυτο όπλο κατά του Αλτσχάιμερ.Η νόσος Αλτσχάιμερ θεωρείται η νόσος η οποία σταδιακά καταστρέφει τα εγκεφαλικά κύτταρα και υπολογίζεται ότι τώρα επηρεάζει γύρω στα 30 εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο ενώ το 2050 εκτιμήσεις δείχνουν ότι από τη νόσο Αλτσχάιμερ θα πάσχουν περίπου 110 εκατομμύρια άνθρωποι. 

Δηλαδή μετά από περίπου 4 δεκαετίες από σήμερα η νόσος Αλτσχάιμερ προβλέπεται ότι θα υπερτριπλασιαστεί!

Όμως πρόσφατα επιστήμονες ανακάλυψαν ότι το Ελληνικό τσάι που προέρχεται από βότανα του βουνού έχει την ικανότητα, εφόσον ο ασθενείς πίνει σε καθημερινή βάση από αυτό το τσάι για αρκετούς μήνες, να μειώνει αισθητά τις επιπτώσεις του Αλτσχάιμερ περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ουσία!

Έτσι πλέον το Ελληνικό τσάι του βουνού γίνεται ανάρπαστο σταδιακά και ζητιέται από όλο τον κόσμο εξαιτίας των θεραπευτικών ιδιοτήτων του!




Tα 10 φυτά που προσελκύουν καλή τύχη και διώχνουν την αρνητική μας ενέργεια...!!!!

Όταν η αλόη μεγαλώνει, προσελκύει καλή τύχη. Αλλά αν μαραθεί, είναι γιατί έχει απορροφήσει την αρνητική ενέργεια, προστατεύοντάς μας.

Τα φυτά έχουν συμπεριληφθεί εδώ και πολύ καιρό στη διακόσμηση των χώρων στο σπίτι, στο γραφείο, στις επιχειρήσεις. Εκτός του ότι δίνουν ένα πολύ φρέσκο και φυσικό άγγιγμα σε αυτούς τους χώρους, θεωρείται επίσης ότι βελτιώνουν τη ροή της θετικής ενέργειας χάρη στην ικανότητα τους να απομακρύνουν την αρνητική.

Σύμφωνα με τους ειδικούς σε αυτό το πεδίο, συγκεκριμένα φυτά προωθούν πολύ καλύτερα την θετική ενέργεια και μας δίνουν την αίσθηση της καθημερινής ευεξίας, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτά τα φυτά πρέπει να είναι ζωντανά, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να τα έχουμε σε γλάστρες και να τα φροντίζουμε ιδιαίτερα. Με βάση αυτό, παρακάτω ακολουθούν τα 10 καλύτερα φυτά που προσελκύουν θετική ενέργεια.

Κάκτος
Οι κάκτοι αποτελούν μια πολύ όμορφη διακοσμητική πινελιά στους χώρους του σπιτιού μας ή του γραφείου. Είναι ένα φυτό που απαιτεί ειδική φροντίδα για να διατηρηθεί και λέγεται ότι έχει την ικανότητα να αποκρούει το φθόνο, τους εισβολείς, τα κακόβουλα άτομα, τους υποκριτές και να απορροφά την αρνητική ηλεκτρομαγνητική ενέργεια από τις οικιακές συσκευές.

Δυόσμος
Εκτός του ότι είναι ένα φυτό με πολλά οφέλη για την υγεία, ο δυόσμος έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για την προστασία από τη μαγεία και το φθόνο των άλλων. Ο δυόσμος είναι ένα καλό φυτό για την ευεξία σας και μάλιστα μερικοί πιστεύουν ότι όποιος έχει ένα φρέσκο φυτό δυόσμου προσελκύει την οικονομική ευημερία.

Μπαμπού
Το μπαμπού έχει γίνει της μόδας όσον αφορά στη διακόσμηση στο σπίτι δίνοντας μια εκλεπτυσμένη πινελιά στα σαλόνια μας. Παράλληλα όμως λέγεται ότι προσελκύει θετική ενέργεια. Λέγεται ότι το μπαμπού συνδέει την ανάπτυξη και το νερό, προσφέροντας αγνότητα, καθαρότητα και ζωή. Το να έχουμε αυτό το φυτό στο σπίτι μας θα μας φέρει μια αίσθηση άνεσης, ηρεμίας και θα διώξει μακριά το φθόνο.

Γιασεμί
Το γιασεμί είναι γνωστό ως το φυτό των ζευγαριών, επειδή ωφελεί τις σχέσεις στον πνευματικό τομέα. Συνιστάται αυτό το φυτό να βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα ή στους χώρους τους οποίους το ζευγάρι συνήθως περνάει χρόνο μαζί, διότι προσελκύει θετική ενέργεια, η οποία δυναμώνει τη σχέση κι ενισχύει το ειδύλλιο.

Δενδρολίβανο
Το δενδρολίβανο είναι ένα φυτό με σπουδαίες φαρμακευτικές ιδιότητες που χρησιμοποιούνται ήδη από την αρχαιότητα σε πολλούς πολιτισμούς. Σε πνευματικό επίπεδο, το φυτό αυτό είναι γνωστό για την προσέλκυση της ειλικρινούς αγάπης κι ευτυχίας. 

Εκτός από το να έχετε ένα φρέσκο δενδρολίβανο στο σπίτι, συνιστάται επίσης να τοποθετείτε μερικά κλαδάκια δενδρολίβανου σε πάνινα τσαντάκια και να τα βάζετε σε διάφορα μέρη του σπιτιού, ώστε να προσελκύουν την αφοσίωση εκείνων που είναι γύρω σας.

Μέντα
Η μέντα είναι ένα φυτό με πολλές φαρμακευτικές ιδιότητες τις οποίες μπορούμε να επωφεληθούμε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το να έχετε αυτό το φυτό στο σπίτι σας όχι μόνο εγγυάται μια καλή βοήθεια για την υγεία σας γενικά, αλλά προωθεί θετικούς παλμούς σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Λέγεται ότι η μέντα θα καταπολεμήσει την κακή αύρα και την αϋπνία. Επίσης μπορεί να βελτιώσει την επικοινωνία στο σπίτι σας.

Θυμάρι
Το θυμάρι είναι ένα φυτό που χρησιμοποιείται από τα αρχαία χρόνια για να διώχνει την κακή αύρα από τον αέρα. Το φυτό αυτό θεωρείται εξαγνιστικό, καθώς καταπολεμά την αρνητική ενέργεια, εμποδίζει τους εφιάλτες και ενισχύει την αυτοπεποίθηση. Έχοντας ένα θυμάρι στο σπίτι σας, εξασφαλίζετε την προστασία του σπιτιού και των ενοίκων του.

Χρυσάνθεμα
Τα χρυσάνθεμα είναι γνωστά για την ομορφιά τους και την αίσθηση ευεξίας που φέρνουν στο σπίτι. Αυτό το φυτό ενισχύει την ευτυχία και την καλή διάθεση κι έτσι συνιστάται για τους χώρους όπου υπάρχει συνεχής ένταση ή διαφωνίες.
Τα χρυσάνθεμα συνδέονται με μια ζωή χαλάρωσης.

Ευκάλυπτος
Αυτό το φυτό έχει την ιδιότητα να καταπολεμά και να αποκρούει την αρνητική αύρα του φθόνου, η οποία σχεδόν πάντα προέρχεται από φθονερά ή κακόβουλα άτομα. Συνιστάται για τις επιχειρήσεις ή τα γραφεία, εφόσον είναι ένα φυτό που προσελκύει την ευημερία. Είναι επίσης ιδανικό για καλύτερο ύπνο και για να απελευθερώνει τον χώρο από τις καταπιεστικές ενέργειες.

Αλόη
Το φυτό αυτό χρησιμοποιείται σε τελετουργίες εναντίον της κακοτυχίας και όπως λέγεται αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα μέσα κατά της κακής αύρας. Είναι γνωστό για την προσέλκυση της ευημερίας και της θετικής ενέργειας οπουδήποτε κι αν τοποθετηθεί στο σπίτι. 

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι όταν η αλόη μεγαλώνει και είναι ζωτική, προσελκύει καλή τύχη. Εάν μαραθεί, σημαίνει ότι έχει απορροφήσει τις αρνητικές ενέργειες και μας έχει προστατεύσει.




Εκείνοι οι γενναίοι, που δίνουν ραντεβού στο μηχάνημα της αιμοκάθαρσης...!!!!

«Μην πιεις πολλά υγρά, όχι πάνω από μισό λίτρο την ημέρα, θα κουραστεί η καρδιά σου»
«Μην τρως γαλακτοκομικά»
«Απαγορεύονται τα ψάρια»
«Απαγορεύονται τα φρούτα και τα λαχανικά»

Αν δεν έχεις ακούσει καμία από αυτές τις φράσεις, να λογίζεις τον εαυτό σου για τυχερό.

Τυχερό γιατί δεν αναμετρήθηκες ποτέ με λέξεις όπως η αιμοκάθαρση, η επικίνδυνη συγκέντρωση καλίου και φωσφόρου.

Να λογίζεις τον εαυτό σου για τυχερό γιατί δεν άκουσες ποτέ τον ήχο του μηχανήματος της αιμοκάθαρσης.

Πέρασε καιρός που έβγαλα από τους εφιάλτες μου αυτόν τον ήχο του μηχανήματος που καθάριζε το αίμα του πατέρα μου στην εντατική, μέχρι που προχθές, μια κουβέντα με την υπέροχη κυρία Σοφία, μου τα θύμισε όλα.

Μόνο που εγώ, το έζησα για μετρημένες 30 μέρες.

Εκείνη, το ζει μια ζωή.
Εκείνη, έχει θάρρος, γενναιότητα κι είναι γεμάτη ζωή!

Ναι, δοκιμάζεται, παλεύει, προσέχει. Κρατά τη ζωή της σε μια κλωστή μα δεν πέφτει!

Δεν επικαλείται το θάνατο για ψύλλου πήδημα και τον κοιτά κατάματα.

«Δεν φοβάμαι το θάνατο, τον σέβομαι κι όταν έρθει η ώρα, καλώς να ορίσει.» μου είπε σε μια από τις πρωινές διαδικτυακές μας καλημέρες.

Γενναία μου, υπέροχη κυρία Σοφία, δεν φοβάστε το θάνατο γιατί έχετε κερδίσει την ζωή.

Με αξιοπρέπεια. Πόσο παράξενη λέξη. Πόσο εύκολα προφέρεται. Πόσο δύσκολα υλοποιείται.

Κι όμως. Με αξιοπρέπεια και θάρρος ζεις όταν έχεις φλερτάρει με τον κίνδυνο.

Όταν δεν ξέρεις την επόμενη μέρα σου τι θα σου ξημερώσει.
Όταν ένα μηχάνημα είναι ο φίλος σου ο κολλητός που σε κρατάει στην ζωή.

Όταν τα «μη» και τα «πρέπει» είναι τόσα που δεν συνηθίζονται.

Αγαπημένη μου, πολύτιμη κυρία Σοφία, που με διασταύρωσες με τη Θεσσαλονίκη άλλη μια φορά, ποιες λέξεις είναι ικανές να υποκλιθούν μπροστά σου και μπροστά σε όλους τους ανθρώπους που δίνετε αυτή τη μάχη;

Πώς να σου πω ότι σε θαυμάζω για τον τσαμπουκά σου, για τις επιλογές σου, για τη γενναιότητά σου και να είναι αρκετό;

Ποτέ δεν θα είναι αρκετό, ξέρεις γιατί;

Γιατί τον πόνο δεν τον άφησες να σε καταβάλει. Κι όλες τις μάχες που δίνεις εσύ κι όλοι σαν εσένα, δεν τις δίνεις με το κεφάλι σκυφτό και μοιρολατρικά.

Γιατί εκεί που κάτι άλλοι, με δήθεν προβλήματα, δήθεν έννοιες, δήθεν πόνους, δήθεν από την κορυφή ως τα νύχια καμώνονται τους χτυπημένους από την μοίρα και τη ζωή, εσύ, πατάς το βήμα σου έτσι που να τραντάζεται συθέμελα η πίστη και η ψυχή του ανθρώπου.

Γιατί όταν κάποιος κάνει αιμοκάθαρση, παίρνει παράταση από την ζωή. Και αυτή την παράταση, ξέρει να την παίξει. Ξέρει να την παίξει γιατί δεν ξέρει πότε θα λήξει. Γι’αυτό και δεν την σπαταλά. 

Γιατί η παράταση αυτή, μοιάζει με βόλτα στη θάλασσα, Γενάρη μήνα και να σε χτυπά ο Βαρδάρης από παντού. Είναι εκτεθειμένο κάθε κύτταρό σου και φλερτάρεις με το θάνατο. Τον ξεγελάς, του βγάζεις τη γλώσσα, προχωράς! Κι έχεις ένα όπλο εσύ κι ένα ο γιατρός σου.

Εκείνος, το μηχάνημα.. εσύ την ψυχή σου!
Αγαπημένη μου, πολύτιμη μου κυρία Σοφία, φίλη μου, στην ψυχή σου να ξέρεις υποκλίνομαι κι εγώ κι ολοι μας και το μόνο που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να συνεχίσεις να παλεύεις.

Και να εμπνέεις.. και να χαμογελάς..




Με αγάπη, Μια άλλη Σοφία 
Σοφία Παπαηλιάδου

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

20 σκληρές αλήθειες για την ζωή που κανείς δεν θέλει να παραδεχτεί...!!!!

Όλοι αγωνιζόμαστε. Όλοι υποφέρουμε μέσα μας. Κάθε μέρα… 

Ανησυχούμε.
Χρονοτριβούμε.
Συγκλονιζόμαστε.

Θυμώνουμε.
Αισθανόμαστε μοναξιά.
Αισθανόμαστε λίγοι.
Ευχόμαστε να ήμασταν πιο λεπτοί.
Ευχόμαστε να είχαμε περισσότερα χρήματα.

Ευχόμαστε οι δουλειές μας να ήταν διαφορετικές.
Ευχόμαστε οι σχέσεις μας να ήταν διαφορετικές.
Πιστεύουμε ότι όλα στη ζωή θα έπρεπε να ήταν πιο εύκολα. 

Και όμως, όλα αυτά είναι αυτοδημιούργητα. Είναι πραγματικά, αλλά είναι πραγματικά μόνο και μόνο επειδή εμείς τα δημιουργήσαμε μέσα στον νου μας. Εμείς οι ίδιοι έχουμε προσκολληθεί με ορισμένα ιδανικά και φαντασιώσεις για το πώς πρέπει να είναι η ζωή, ώστε να είναι αρκετά καλή για εμάς. 

Ανησυχούμε γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να αποδειχθούν διαφορετικά από αυτό που περιμένουμε. Χρονοτριβούμε επειδή φοβόμαστε την αποτυχία. Νιώθουμε πνιγμένοι γιατί πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να είχαμε κάνει περισσότερα από αυτά που έχουμε κάνει. Αισθανόμαστε θυμωμένοι γιατί η ζωή δεν θα έπρεπε να ήταν έτσι. Και ούτω καθεξής. 

Αλλά είναι όλα μέσα στο κεφάλι μας. 

Και δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Τουλάχιστον όχι για μας. 

Μπορούμε να επιλέξουμε να σκεφτόμαστε σωστότερα … μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα. Αυτή είναι μια επιλογή που μπορούμε να κάνουμε τώρα. 

Πάρτε μια βαθιά ανάσα, και αφήστε όλες τις σκέψεις και τους συλλογισμούς να φύγουν. Απλά φέρτε την προσοχή σας στην παρούσα στιγμή. 

Εστιάστε σε αυτό που είναι εδώ, τώρα – στο φως, στους ήχους, στο σώμα σας, στο έδαφος κάτω από τα πόδια σας, στα αντικείμενα και στους ανθρώπους που κινούνται ή στην ησυχία γύρω σας. 

Μην κρίνετε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Αποδεχθείτε αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Επειδή την στιγμή που θα αποδεχθείτε την πραγματικότητα, μπορείτε να την βελτιώσετε. 

Δείτε την ζωή όπως είναι, ξεχάστε τα ιδανικά σας, τις φαντασιώσεις και τις προσδοκίες σας. Αφήστε πίσω σας όλους αυτούς τους στρεσογόνους περισπασμούς, και βιώστε αυτήν την στιγμή. 

Αυτή η στιγμή είναι καλή έτσι όπως είναι. Να είστε εδώ. 

Μπορείτε να ανησυχήσετε μετά. 

Τώρα είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να υπενθυμίσετε στον εαυτό σας μερικές αλήθειες που έχουμε την τάση να αρνιόμαστε όταν είμαστε προσκολλημένοι στις σκέψεις μας. 

1. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν στις ζωές μας που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.
Δεν μπορούμε να ελέγξουμε όλα όσα συμβαίνουν στην ζωή μας, αλλά μπορούμε να ελέγξουμε την αντίδρασή μας. Στην αντίδρασή μας βρίσκεται η μεγαλύτερη δύναμή μας. 

2. Οι προσδοκίες μας συχνά μας κάνουν δυστυχισμένους.
Ευτυχία είναι να αφήνεις όλες σου τις προσδοκίες για το πώς θα έπρεπε να είναι η ζωή σου και να εκτιμάς την ζωή γι΄αυτό που είναι τώρα. 

3. Θα είμαστε πάντα εξαιρετικά ατελής.
Αν περιμένουμε μέχρι να γίνουμε “τέλειοι”, πριν μοιραστούμε τις ιστορίες μας, τις ιδέες μας, τα ταλέντα μας και τα “δώρα” μας με τον κόσμο, κανείς δεν θα ακούσει ποτέ, τίποτα από μας. 

4. Μια στιγμή που σπαταλάς ανησυχώντας, είναι μια στιγμή χαμένη.
Η ανησυχία δεν θα αλλάξει ποτέ το αποτέλεσμα. Κάντε περισσότερα, ανησυχήστε λιγότερο. Εκπαιδεύστε το μυαλό σας να βλέπει το μάθημα σε κάθε κατάσταση, και στην συνέχεια κάντε το καλύτερο. 

5. Τα καλύτερα μαθήματα συχνά τα παίρνουμε τις δυσκολότερες ημέρες.
Να είσαι δυνατός. Μερικές φορές πρέπει να ζήσουμε μια δυσάρεστη κατάσταση για να μάθουμε ένα καλό μάθημα που δεν θα μπορούσαμε να μάθουμε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. 

6. Η επιτυχία συχνά μας παίρνει τα κεφάλια και η αποτυχία φωλιάζει στις καρδιές μας.
Ο χαρακτήρας μας συχνά αποκαλύπτεται στα σκαμπανεβάσματά μας. Να είστε ταπεινοί στις βουνοκορφές. Να είστε ακλόνητοι στις κοιλάδες. Να έχετε πίστη ανάμεσα. 

7. Μπερδεύουμε το “απασχολημένος” με το “παραγωγικός”.
Σε ότι δίνουμε την προσοχή μας, μεγαλώνει. Επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία και αφήστε όλα τα άλλα να φύγουν. 

8. Αδιαχείριστα χρήματα δημιουργούν μόνο περισσότερα προβλήματα.
Ναι, χρειαζόμαστε χρήματα για να ζήσουμε. Κέρδισέ τα. Αποταμίευσε. Επένδυσε. Αλλά απόφυγε να σπαταλάς χρήματα που δεν έχεις κερδίσει, για να αγοράσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι, για να εντυπωσιάσεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις. 

9. Οι περισσότεροι από εμάς δεν χρειαζόμαστε περισσότερα για να είμαστε ευτυχισμένοι – χρειαζόμαστε λιγότερα.
Όταν τα πράγματα δεν προσθέτουν στην ζωή σας, αρχίστε την αφαίρεση. Η ζωή γίνεται πολύ πιο απλή, όταν καταργήσετε την ακαταστασία (ψυχική και σωματική) που τα καθιστά όλα περίπλοκα. 

10. Τα φανταχτερά gadgets συχνά μας αποπροσανατολίζουν και μας μηχανοποιούν.
Όλοι πρέπει να μάθουμε να γίνουμε και πάλι πιο ανθρώπινοι. Μην αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια. Μην κρυβόσαστε πίσω από το κινητό σας. Να χαμογελάτε πιο συχνά. Ρωτήστε κάποιον να σας πει την ιστορία του. Ακούστε. 

11. Ως κοινωνία, είμαστε καταγοητευμένοι με την εξωτερική ομορφιά.
Αν όλος ο κόσμος ξαφνικά γινόταν τυφλός, πόσοι άνθρωποι θα ήταν σε θέση να δουν την ομορφιά σας; Εστιάστε μέσα σας. Γίνε όμορφος μέσα σου. Και πάντα να προσπαθείς να δεις την ομορφιά μέσα στους άλλους. 

12. Οι περισσότερες μάχες που δίνουμε είναι άσκοπες.  Να είστε επιλεκτικοί στις μάχες σας. Πολλές φορές η γαλήνη είναι πιο σημαντική από το να έχεις δίκιο. Δεν χρειάζεται να παρευρίσκεσαι σε όποιον τσακωμό σε καλούν 

13. Κρίνουμε τους άλλους από τις πράξεις τους και τους εαυτούς μας από τις απόψεις μας.
Γίνε ένας άνθρωπος που οι άλλοι θέλουν να βρίσκονται κοντά του. Γίνε ένας άνθρωπος που οι πράξεις, τα λόγια και οι ιδέες του είναι εναρμονισμένες. 

14. Δεν παίρνουμε πάντα ό, τι δίνουμε.
Θα καταλήξετε δυστυχώς απογοητευμένοι αν περιμένετε οι άνθρωποι να κάνουν πάντα για σας, ό,τι κάνετε εσείς για αυτούς. Δεν έχουν όλοι την ίδια καρδιά. 

15. Δεν χρειάζεται να κατηγορούμε κάποιον συνέχεια.
Κλέψτε πίσω την δύναμή σας. Ελευθερώσετε τον εαυτό σας , προχωρήστε μπροστά και στηριχτείτε στα δικά σας πόδια. Το καλύτερο μέρος της ζωής σας θα αρχίσει την ημέρα που θα αποφασίσετε ότι η ζωή είναι δική σας. Δεν χρειάζεται να βασίζεστε σε κάποιον ή να κατηγορείτε κάποιον γι’ αυτά που δεν πήγαν καλά. 

16. Είναι πιο εύκολο να διατηρήσουμε τον τρόπο που τα πράγματα είναι, από το να τα αφήσουμε πίσω και να αναπτυχθούμε.
Το να αφήνεις κάτι και να προχωράς σημαίνει ότι συνειδητοποιείς ότι κάποια πράγματα είναι μέρος του παρελθόντος σου, αλλά όχι μέρος του πεπρωμένου σου. 

17. Αν θέλουμε τα οφέλη από κάτι στη ζωή, πρέπει να θέλουμε επίσης και το τίμημα.
Οι περισσότεροι άνθρωποι ονειρεύονται τις ανταμοιβές χωρίς τους κινδύνους. Τον θρίαμβο χωρίς τις δυσκολίες. Μην είσαι ένας από αυτούς. Η ζωή δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Όταν βρείτε κάτι που θέλετε, ξεκινήστε ρωτώντας τον εαυτό σας: Τι είμαι πρόθυμος να δώσω μέχρι να το πάρω; 

18. Όση πρόοδο κι αν κάνουμε, η εξέλιξη εξακολουθεί να απαιτεί ντεμοντέ εργασία.
Σε μια κοινωνία που επιδιώκει γρήγορα και εύκολα αποτελέσματα, πρέπει να ξανά μάθουμε την ομορφιά της προσπάθειας, της υπομονής, και της επιμονής. Να είστε δυνατοί, να είστε παρόντες, και οικοδομήστε θετικές καθημερινές τελετουργίες. 

19. Ποτέ δεν αισθανόμαστε 100% έτοιμοι όταν προκύπτουν εξαιρετικές ευκαιρίες.
Οι περισσότερες μεγάλες ευκαιρίες στην ζωή μας, μας αναγκάζουν να αναπτυχθούμε συναισθηματικά και πνευματικά. Μας αναγκάζουν να τεντώσουμε τους εαυτούς μας και τις ζώνες ασφαλείας μας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αισθανόμαστε εντελώς άνετοι από την αρχή. Και όταν δεν αισθανόμαστε άνετα, δεν αισθάνονται έτοιμοι. 

20. Η ζωή μας μπορεί να τελειώσει ανά πάσα στιγμή.
Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, όλοι θα πεθάνουμε. Και είναι πολύ πιο δύσκολο να αλλάξουμε την διάρκεια της ζωής μας από ό, τι είναι να αλλάξουμε το βάθος της. Πόσο βαθιά λοιπόν θα πάμε σήμερα; Αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίζει. Επειδή έτσι όπως περνάμε τις μέρες μας, περνάμε και την ζωή μας. 

Τελευταίες σκέψεις 
Η ζωή είναι σκληρή μερικές φορές. Υπάρχουν τόσα πολλά που απλά δεν μπορούμε να ελέγξουμε, αλλά θα πρέπει να αφήσουμε την αντίστασή μας να ΦΥΓΕΙ.

Μην αφήνετε αυτό που είναι έξω από τον έλεγχό σας να παρεμβαίνει σε αυτό που μπορείτε να ελέγξετε. Δώστε προσοχή. Να είστε παρόντες. Επικεντρωθείτε στα μικρά βήματα που μπορείτε να κάνετε σήμερα, και κάντε τα! Μην μετανιώνετε. Μην κοιτάτε πίσω. 

Δεν έχουμε καμία δυνατότητα να γνωρίζουμε τι ακριβώς βρίσκεται πάνω από τον ορίζοντα, αλλά αυτό είναι που κάνει το ταξίδι κάθε μέρα ενδιαφέρον και συναρπαστικό – αυτό είναι που κάνει το σήμερα τόσο ισχυρό. Όλα είναι πιθανά! 




Η Δύναμη των Σκεπτομορφών - Η σκέψη εκφράζεται μέσω του νου δίνοντας στα λόγια χρώμα, ύφος, βαρύτητα...!!!!

Η Δύναμη των Σκεπτομορφών - Η σκέψη εκφράζεται μέσω του νου δίνοντας στα λόγια χρώμα, ύφος, βαρύτητα. Οι σπόροι έμπνευσης, οι μεγάλες ιδέες, οι ανώτερες συλλήψεις ενυπάρχουν στην έκφραση της Δημιουργίας μέσα σε έναν Ενεργειακό Ωκεανό, περιπλανώμενες στο Σύμπαν ελεύθερες, πρόσφορες για χρήση από όλους μας.

Εάν χρησιμοποιούμε την ανώτερη έκφραση της ύπαρξής μας, αυτό που πολλές φορές αποκαλέσαμε Ανώτερο Εαυτό, μέσω της δημιουργικής μας φαντασίας και της αγάπης για την εξέλιξη, τότε οι συλλήψεις των σκέψεών μας θα μπορούν να δομούν δημιουργικές σκεπτομορφές από το επίπεδο των ανώτερων κόσμων εκφράζοντάς τες στον κόσμο των συνανθρώπων μας.

Οι σκέψεις πλανώνται γύρω μας σε μια νοητική αύρα και πολλές φορές εξαπλώνονται και διασκορπίζονται στον περιβάλλοντα χώρο.

Όπως και τα συναισθήματα, δονούν και αποτυπώνονται γύρω μας, επηρεάζουν εμάς αλλά και τους άλλους ολόγυρα με ανάλογα αποτελέσματα κάθε φορά.

Μοιάζουν με τους χτύπους ενός τυμπάνου που άλλοτε παρασέρνει τους χορευτές στους δικούς του κραδασμούς δημιουργώντας ρυθμό, έκσταση, ανάταση ψυχής και άλλοτε τους αφήνει εμβρόντητους μέσα στις ψευδαισθήσεις τους, την αναταραχή και τη δυσαρμονία.

Οι σκέψεις είναι άλλοτε καθαρά νοητικές και άλλοτε υποκινούνται από διαταραγμένα συναισθήματα, από εξάρσεις, από εκρηκτικές διαθέσεις. 

Πολλές φορές τα συναισθήματα είναι υποκινητές σκέψεων και ιδεών και είναι φυσικό να υπάρχει μια σύνθεση του συναισθήματος με το νου.

Άραγε ποιος είναι ο σκοπός της σκέψης ;
Μήπως η ανακάλυψη της εσωτερικής βούλησης του ανθρώπου ώστε, σαν μονάδα, να κατευθυνθεί στην εξερεύνηση του εσωτερικού του κόσμου αλλά και στη διαμόρφωση του περιβάλλοντός του;

Φαίνεται πιθανώς ρομαντικό αν πούμε πως, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης μας αλλάζει και η εξωτερική κατάσταση του κόσμου.

Η δύναμη διάχυσης ιδεών που δημιουργούν θετικές εστίες μπορούν να αλλάξουν τον πόνο, την φτώχεια, αυτό που λέμε αδικία στον κόσμο. Μπορούν να δώσουν ελπίδα, όραμα, αγάπη και ελευθερία πόλωσης προς ανώτερες συνειδησιακές καταστάσεις που οδηγούν την ανθρώπινη ύπαρξη σε μια ορθότερη χρήση της λέξης, Άνθρωπος.

Οι σκέψεις συσσωρεύονται μέσα μας με έναν τρόπο κάπως μαγνητικό θα λέγαμε. Εάν κάποιος πολώνεται στα υλικά αποκτήματα, αρχίζοντας από μία σκέψη η οποία ολοένα αυξάνει, θα έλκει γύρω του αντίστοιχες σκέψεις φτιάχνοντας ένα πεδίο, ένα πλέγμα συγκεκριμένων σκέψεων ωθώντας τον να είναι αυτό ακριβώς που σκέφτεται.

Υπάρχει πληθώρα σκέψεων γύρω μας, σκέψεις που ψάχνουν όμοιές τους για να ενοποιηθούν ή για να «φυτρώσουν» για πρώτη φορά και έτσι οι σκέψεις της Αγάπης τραβούν Αγάπη, οι σκέψεις της Ειρήνης έλκουν Ειρήνη.

Ένας άνθρωπος που εκπέμπει αγνές δονήσεις, σκεπτόμενος υψηλά θέματα εκπέμπει δονήσεις που τείνουν να ενεργόποιήσουν και σε άλλους σκέψεις αγνής καρδιάς και νου του ίδιου επιπέδου.

Μήπως τελικά ο κόσμος μας δεν κινείται με τα λόγια αλλά με τις σκέψεις, μήπως για αυτό και εμείς, ως σκεπτόμενα όντα, έχουμε μεγάλη ευθύνη για την ποιότητα των σκέψεών μας. Αν δεχθούμε πως οι σκέψεις μας ταξιδεύουν-περιφέρονται, μήπως τότε με τις σκέψεις μας σπέρνουμε μελλοντικά γεγονότα;

Ίσως είναι δύσκολο να αποδεχθούμε ή να αφομοιώσουμε το γεγονός ότι, η σκέψη έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την πράξη. Αν θέλουμε όμως να πάρουμε μέρος στην πορεία της παγκόσμιας εξέλιξης, θα πρέπει να κατανοήσουμε βαθιά τη σημασία της σκέψης.

Η σκέψη προσελκύει ισόμορφη ενεργό δράση και ελέγχει τη ζωτική μας παρόρμηση. Πώς λοιπόν επιδεικνύουμε τόσο λίγη αγωνιστικότητα για την κάθαρση της σκέψης; 

Η συνειδητότητα προσελκύει όλες τις ζωτικές εκφράσεις και ο δημιουργός της σκέψης διαποτίζει το διάστημα. Για αυτό είναι τόσο επιτακτικός ο αγώνας της διεύρυνσης των σκέψεων και της κατανόησης των θεμελίων της ζωής. Κάθε ζωή δομείται πάνω στη δική της τροχιά και κάθε ζωή έχει ένα θεμέλιο, όπου όλες οι πράξεις πρέπει να ανταποκρίνονται στο ανώτατο.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξή μας ατομικά, ομαδικά αλλά και πλανητικά είναι το ζήτημα των σκεπτομορφών. 

Των σκέψεων που μορφοποιούνται μέσα από τη δημιουργική φαντασία, σκέψεις που αποκτούν υπόσταση, υπόσταση οντότητας και πλανώνται επηρεάζοντας όχι μόνο το δημιουργό τους αλλά και άλλους ανθρώπους, άλλοτε προκαλώντας σύγχυση και άλλοτε στρέφοντάς τους προς την κατεύθυνση που υποδεικνύουν. 

Άλλοτε είναι σκέψεις αποκυήματα της φαντασίας και άλλοτε έχουν υπόβαθρο και υπόσταση στο υλικό πεδίο.

Οι σκεπτομορφές δεν είναι πάντα αρνητικές, υπάρχουν θετικές, δημιουργικές σκεπτομορφές, σκέψεις-μορφές που βοηθούν στην εξέλιξη και τις οποίες αναμφίβολα μπορούμε να διαφυλάξουμε και να επιτρέψουμε την ελεύθερη διακίνησή τους.

Θα μπορούσαμε βέβαια με μια θέληση «κάθαρσης» θα λέγαμε, να απομακρύνουμε επιμελημένα τις αρνητικές-βλαβερές σκεπτομορφές αφήνοντας το χώρο καθαρό και ελεύθερο για νέα δεδομένα θετικά και δημιουργικά.

Οι αρνητικές σκεπτομορφές επηρεάζουν πρόσωπα και καταστάσεις τόσο ατομικά όσο και ομαδικά, δημιουργούν αλλοιώσεις και όσο παραμένουν σε ένα χώρο και συντηρούνται από αυτόν τόσο δημιουργούν σύγχυση, πλάνες και δυσάρεστες καταστάσεις, καθώς και ένα γενικότερο συναισθηματικό και νοητικό αποπροσανατολισμό.

Είναι πoλύ σημαντική η διατήρηση της καθαρότητας της σκέψης και για να το επιτύχουμε αυτό θα πρέπει να εξυψώσουμε τη συνείδησή μας, τα ιδανικά μας, τα οράματά μας, σε ανώτερο επίπεδο, σε ένα επίπεδο πιο κοντά στο χώρο της δημιουργικής φαντασίας και της διανόησης. 

Μακριά από την πλάνη και τη σύγχυση που μας εγκλωβίζουν στραγγαλίζοντας τα όνειρά μας, κόβοντας τα φτερά της δημιουργικότητάς μας.

Ζούμε μέσα στην πλάνη και χειριζόμαστε την πλάνη σαν να είναι αλήθεια, καταλήγοντας σε πλήρη ανισορροπία με όλες τις αρνητικές επιπτώσεις. 

Κάθε πράξη είναι αποτέλεσμα μιας σκέψης, η πράξη ακολουθεί, αυτό που λέμε υποσυνείδητη σκέψη, μέσω του οποίου εκφράζεται το ατομικό ασυνείδητο και ένα μέρος τους φυλετικού ασυνείδητου. Υπάρχει και η δημιουργική σκέψη, η υπερσυνείδητη σκέψη όπου λειτουργεί η αφηρημένη συνείδηση μέσω των ιδεών.

Όταν η ανθρώπινη ενέργεια ρέει προς τα έξω, λειτουργεί-δονείται πάνω σε διάφορες βαθμίδες της λεπτοφυούς ύλης του νοητικού και σε συνέχεια του αστρικού-συγκινησιακού μας κόσμου παράγοντας ενέργεια σε «μορφή» μαζί με χρώματα.

Οι σκέψεις μας δεν έχουν έναν απλό τρόπο έκφρασης, σύμφωνα με την ιδιοσυγκρασία του καθενός αλλά και την ποιοτική αντιληπτική μας ικανότητα, υπάρχουν σκέψεις με διαφορετικό κραδασμό και με ποικιλία χρωμάτων. 

Έχουν προσπαθήσει να απεικονίσουν τα χρώματα μιας σκεπτομορφής, αποδίδοντας με αυτόν τον τρόπο τη χαρά, τη θλίψη, την ελπίδα, τη στοργή, την αγάπη, αλλά και το μίσος, το θυμό, το φόβο και την οργή.

Ίσως περισσότερο από ποτέ, στη σημερινή εποχή, όταν παράγουμε σκέψεις, έχουμε ανάγκη από σοφία και αγάπη, ώστε να είμαστε δημιουργικοί, φωτεινοί άνθρωποι. Δεν είναι τόσο ονειροπόλο το να θέλουμε να πετάμε στη φαντασία, στο νου μα και στην καρδιά με τα φτερά της σοφίας και της αφοσίωσης, με τη δυνατότητα σύλληψης ανώτερων ιδεών ανιδιοτελώς.

Αυτό που αποκαλούμε θεία δύναμη, αυτά τα ισχυρά κύματα θείου νόμου που ρέουν προς τα κάτω, δεν είναι ό,τι καλύτερο για τους δικούς μας νόες, για τις δικές μας συγκινήσεις, ώστε να οδηγηθεί η ύπαρξή μας σε μια ποιοτική αναβάθμιση και κατ’ επέκταση όλης της ανθρωπότητας και του πλανήτη;

Αυτό δεν είναι που οδηγεί στην ανώτερη έκφραση της ύπαρξής μας είτε σαν καλλιτέχνες, είτε σαν επιστήμονες, είτε σαν διανοητές μα, κύρια σαν Άνθρωποι που επιθυμούν ευλαβικά να ανυψώσουν την σκέψη προς τα εξυψωμένα ανώτερα πνευματικά επίπεδα της ύπαρξής τους; 

Και είναι κάτι που μπορούμε να το επιτύχουμε, γιατί δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε λάθος την ισχυρή δύναμη της σκέψης, αν πάντα τη διαχειριζόμαστε σε συνάρτηση με το Θείο Σχέδιο της Εξέλιξης και της εξύψωσης του κόσμου.

Ίσως να δημιουργείται το ερώτημα ποια σκέψη είναι αποτελεσματικότερη, η διατυπωμένη ή εκείνη που δεν έχει εκφραστεί. Πράγματι, ίσως φαίνεται πως η χρήση λεκτικών τύπων θα μπορούσε να προσθέσει δύναμη. 

Οι άνθρωποι που προσελκύονται από εξωτερικά φαινόμενα φαντάζονται ότι ένα λεκτικό πλαίσιο αυξάνει την αποτελεσματικότητα της σκέψης.

Εντούτοις, κάτι τέτοιο δεν είναι παρά μια συμβατικότητα. Οι λέξεις δε βοηθούν την ουσία, η άφατη σκέψη είναι πολύ ισχυρότερη. Ίσως χρειάζεται να συνηθίσουμε στο γεγονός πως η σκέψη κυβερνά το ανθρώπινο πεπρωμένο.

Και εδώ είναι που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την ευθύνη για τις δικές μας σκέψεις.

Παλιότερα, ήταν υπεύθυνος κανείς για τη δράση των σκέψεών του. Αργότερα κατανοήθηκε η σημασία του λόγου και τώρα ίσως ήρθε ο καιρός να γνωρίσουμε την πύρινη δύναμη που εκφράζεται μέσω της σκέψης μας. Είναι προτιμότερο να μάθουμε την έννοια της σιωπής και να εξαγνίσουμε τις ανεξέλεκτες σκέψεις μας.

Θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι η ενέργεια της σκέψης είναι μία από τις ύψιστες εκδηλώσεις της Πρωταρχικής Ενέργειας. Είναι αδύνατο να απομονώσουμε τη σκέψη από τη θεμελιώδη ενέργεια του Κόσμου.

Η σκέψη γεννά ορισμένα ρεύματα που χρησιμεύουν ως αφυπνιστές ή ανανεωτές του Σύμπαντος.Έτσι σαν σκεπτόμενα όντα μετέχουμε στη δημιουργία του κόσμου κυριολεκτικά, όχι αλληγορικά.

Επομένως, ο άνθρωπος έχει μεγάλη ευθύνη για την ποιότητα της σκέψης του. Κάθε ευγενής και ισχυρή σκέψη παράγει ωραίους κραδασμούς, αλλά η κακεντρεχής σκέψη γεμίζει τη Γη με θανατηφόρα σκουπίδια. Κατά τη σύλληψη ή την αποστολή μιας σκέψης παρατηρούμε μια σειρά εκδηλώσεων που επιβεβαιώνουν το γεγονός πως η σκέψη είναι ενέργεια και ως τέτοια παράγει ενέργεια.

Ας κρατήσουμε τις σκέψεις μας αγνές, γιατί είναι ότι καλύτερο για να γίνουν τα «φαινόμενα της ζωής» πραγματικότητα. Οι αγνές σκέψεις με ομορφιά αποκαλύπτουν το μονοπάτι της αλήθειας και η ομορφιά γεννιέται μέσα από την αστραπή της σκέψης.

Η ταχύτητα μετάδοσης της σκέψης ακόμη και από απόσταση είναι απίστευτη. Μια σκέψη μπορεί να εξαγνίσει, αλλά μπορεί και να προσελκύσει χαοτικά φαινόμενα.

Ας μάθουμε να σκεφτόμαστε, ας δώσουμε και στα παιδιά την ευκαιρία να σκέφτονται γιατί καμία διάλεξη, καμία διδασκαλία δεν μπορεί να μας διδάξει να σκεφτόμαστε. Η σκέψη παρέχει μορφή, η σκέψη παρέχει δημιουργικότητα, η σκέψη παρέχει την δυνατότητα εφέλκυσης ενός πλανήτη. Η ανθρώπινη σκέψη είναι σαν το πυρ.

Η ποιότητα και η διαδοχή μικρών σκέψεων θέτει τα θεμέλια μεγάλων πράξεων. Μόνο μια ορθή και αταλάντευτη σκέψη μπορεί να υπερνικήσει το σκοτάδι του χάους.

Στη μεταβίβαση της σκέψης μας ο κύριος υποκινητής είναι η καρδιά μας. Στέλνοντας σκέψεις ας συντονίσουμε τις καρδιές μας και σαν αστραπή ας στραφούμε προς την εξύψωση της δημιουργίας, σαν μια αντανάκλαση του ίδιου του Πνεύματος στη Γη.




Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Ο νόμος της μαγείας...!!!!

Θα σου πω έναν από τους βαθύτερους νόμους της ζωής. Ίσως να μην τον έχεις σκεφτεί καθόλου. Έχεις ακούσει - όλη η επιστήμη από τούτο εξαρτάται - ότι την βάση την αποτελεί η αιτία και το αιτιατό. Δημιουργείς την αιτία και ακολουθεί το αιτιατό. Η ζωή είναι μια αιτιατή σύνδεση. 

Βάζεις στο χώμα τον σπόρο κι εκείνος θα βλαστήσει. Αν υπάρχει η αιτία, τότε θα ακολουθήσει το δέντρο. Υπάρχει η φωτιά : βάζεις εκεί το χέρι σου και θα καεί. Υπάρχει η αιτία και θα ακολουθήσει το αιτιατό. Παίρνεις δηλητήριο και θα πεθάνεις. Κανονίζεις την αιτία και μετά ακολουθεί το αιτιατό. 

Είναι ένας από τους πιο βασικούς νόμους της επιστήμης, ότι η αιτία και το αιτιατό αποτελούν την εσώτατη σύνδεση όλων των διαδικασιών της ζωής. 

Η θρησκεία γνωρίζει κι έναν δεύτερο νόμο, ο οποίος είναι ακόμη πιο βαθύς από εκείνον. Αλλά ο δεύτερος νόμος, ο οποίος είναι βαθύτερος, θα φανεί παράλογος, αν δεν τον γνωρίζεις και δεν πειραματιστείς μαζί του. 

Η θρησκεία λέει : φέρε το αιτιατό και θα ακολουθήσει η αιτία. Είναι εντελώς παράλογο τούτο από επιστημονική άποψη. 

Η επιστήμη λέει : αν υπάρχει η αιτία, ακολουθεί το αιτιατό. Η θρησκεία λέει ότι ισχύει επίσης το αντίστροφο: δημιουργείς το αιτιατό και κοίτα: ακολουθεί η αιτία. 

Υπάρχει κάποια κατάσταση όπου αισθάνεσαι ευτυχισμένος. Έχει έρθει κάποιος φίλος, έχει τηλεφωνήσει κάποιος αγαπημένος. Η κατάσταση είναι η αιτία - νιώθεις ευτυχισμένος. Η ευτυχία είναι το αιτιατό. Ο ερχομός του αγαπημένου είναι το αιτιατό. Η θρησκεία λέει: νιώσε ευτυχισμένος και θα έρθει το αγαπημένο πρόσωπο. Δημιούργησε το αιτιατό και θα ακολουθήσει η αιτία. 

Αυτή είναι κι η δική μου εμπειρία, ότι ο δεύτερος νόμος είναι βασικότερος από τον πρώτο. Το έκανα πάντοτε αυτό και πάντοτε συνέβαινε έτσι. Να είσαι ευτυχισμένος : κι έρχεται το αγαπημένο πρόσωπο. Να είσαι ευτυχισμένος: κι υπάρχουν φίλοι. Να είσαι απλώς ευτυχισμένος: κι ακολουθούν τα πάντα. 

Ο Ιησούς λέει το ίδιο πράγμα με διαφορετικές λέξεις: αναζήτησε πρώτα εσύ το βασίλειο του Θεού και μετά θα ακολουθήσουν όλα τα άλλα. Αλλά το βασίλειο του Θεού αποτελεί το σκοπό, το αιτιατό. Αναζήτησε πρώτα εσύ το σκοπό -σκοπός σημαίνει το αιτιατό, το αποτέλεσμα- και θα ακολουθήσει η αιτία. Είναι όπως πρέπει τούτο. 

Δεν είναι μόνο ότι βάζεις ένα σπόρο στο έδαφος και ακολουθεί το δέντρο΄ ας υπάρξει το δέντρο και υπάρχουν εκατομμύρια σπόροι. Αν την αιτία την ακολουθεί το αιτιατό, το αιτιατό το ακολουθεί και πάλι η αιτία. Έτσι είναι η αλυσίδα! Έπειτα μετατρέπεται σε κύκλο -ξεκίνα από οπουδήποτε, δημιούργησε την αιτία ή δημιούργησε το αιτιατό. 

Σου λέω, είναι ευκολότερο να δημιουργήσεις το αιτιατό, διότι το αιτιατό εξαρτάται απόλυτα από εσένα η αιτία μπορεί να μην εξαρτάται τόσο πολύ από σένα. 

Αν λέω ότι μπορώ να είμαι ευτυχισμένος μόνο όταν έρχεται ένας ορισμένος φίλος, τότε εξαρτάται τούτο από τον ορισμένο φίλο, αν βρίσκεται ή όχι εκεί. 

Αν λέω ότι δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος αν δεν αποκτήσω την τάδε ποσότητα πλούτου, τότε εξαρτάται αυτό από τον κόσμο όλο και τις οικονομικές συνθήκες και τα πάντα. Μπορεί και να μη συμβεί και τότε δεν θα μπορώ να είμαι ευτυχισμένος. 

Η αιτία βρίσκεται πέρα από μένα. Το αιτιατό βρίσκεται μέσα μου. Η αιτία βρίσκεται στο περιβάλλον, στις καταστάσεις΄ η αιτία βρίσκεται απέξω. Το αιτιατό είμαι εγώ! Αν μπορώ να δημιουργήσω το αιτιατό, η αιτία θα ακολουθήσει. 

Διάλεξε την ευτυχία - σημαίνει τούτο πως διαλέγεις το αιτιατό - και δες μετά τι θα συμβεί. Διάλεξε την έκσταση και δες τι θα συμβεί. Διάλεξε να είσαι μακάριος και δες τι θα συμβεί. Όλη σου η ζωή θα αλλάξει αμέσως και θα δεις να συμβαίνουν θαύματα τριγύρω σου. . . διότι τώρα έχεις δημιουργήσει το αιτιατό και θα χρειαστεί να ακολουθήσουν οι αιτίες. 

Μοιάζει σαν μαγεία αυτό μπορείς μάλιστα να το ονομάσεις “Ο νόμος της μαγείας”. Ο πρώτος είναι ο νόμος της επιστήμης και ο δεύτερος είναι ο νόμος της μαγείας. Η θρησκεία είναι μαγεία και μπορείς εσύ να είσαι ο ταχυδακτυλουργός. Αυτό ακριβώς σε διδάσκω: να γίνεις ταχυδακτυλουργός, να γνωρίζεις το μυστικό της μαγείας. 

Δοκίμασε! Όλη σου τη ζωή δοκίμαζες το άλλο και όχι μόνο σε τούτη, αλλά και σε άλλες ζωές. Τώρα άκουσε εμένα! Δοκίμασε αυτή τη μαγική μέθοδο, αυτό το μάντρα που σου δίνω. Δημιούργησε το αιτιατό και δες τι θα συμβεί αμέσως σε περιβάλουν οι αιτίες, ακολουθούν. Μην περιμένεις τις αιτίες αρκετά περίμενες ως τώρα. Διάλεξε την ευτυχία και θα είσαι ευτυχισμένος. 

Ποιο είναι το πρόβλημα; Γιατί δεν μπορείς να διαλέξεις; Γιατί δεν μπορείς να δουλέψεις με βάση τούτο το νόμο; Διότι ο νους σου, όλος ο νους, που έχει εκπαιδευτεί από την επιστημονική σκέψη, λέει ότι, αν δεν είσαι ευτυχισμένος και προσπαθείς να είσαι ευτυχισμένος, η ευτυχία εκείνη θα είναι τεχνητή. 

Αν δεν είσαι ευτυχισμένος και προσπαθήσεις να είσαι ευτυχισμένος, θα πρόκειται για υποκρισία, δεν θα είναι αληθινό το πράγμα. Αυτό λέει η επιστημονική σκέψη, ότι δεν θα είναι αληθινό το πράγμα, ότι απλώς θα υποκρίνεσαι. 

Δεν ξέρεις όμως: η ζωική ενέργεια έχει το δικό της τρόπο που λειτουργεί. Αν μπορείς να υποκρίνεσαι ολοκληρωτικά, τότε θα γίνει αληθινό το πράγμα. Το μόνο που χρειάζεται, ο ηθοποιός δεν πρέπει να υπάρχει. Προχώρησε σε τούτο ολοκληρωτικά και τότε δεν θα υπάρχει καμιά διαφορά. Αν υποκρίνεσαι με μισή καρδιά, τότε θα παραμείνει τεχνητό το πράγμα. 

Αν σου λέω να χορεύεις και να τραγουδάς και να είσαι μακάριος κι εσύ το προσπαθείς με μισή καρδιά, έτσι απλώς για να δεις τι θα συμβεί, αλλά παραμένεις εκεί από πίσω. . . και σκέφτεσαι συνεχώς: είναι τεχνητό τούτο. Προσπαθώ αλλά δεν έρχεται, δεν είναι αυθόρμητο αυτό - τότε θα παραμείνει απλή υποκρισία, χάσιμο χρόνου. 

Αν προσπαθείς, τότε προσπάθησε με όλη σου την καρδιά. Μην παραμένεις εκεί από πίσω, προχώρησε μέσα σε τούτο, γίνε η υποκρισία΄ διάλυσε τον ηθοποιό μέσα στην υποκριτική και δες τότε τι θα συμβεί. 

Θα γίνει αληθινό το πράγμα και θα νιώσεις τότε ότι είναι αυθόρμητο. Δεν το έχεις κάνει εσύ΄ θα ξέρεις τότε ότι έχει συμβεί. Αν δεν είσαι όμως ολικός, δεν μπορεί να συμβεί. Δημιούργησε το αιτιατό, προχώρησε απόλυτα μέσα σε κείνο, δες και παρατήρησε τα αποτελέσματα. 

Μπορώ να σας κάνω βασιλιάδες χωρίς βασίλειο χρειάζεται απλώς να κάνετε σαν να είστε βασιλιάδες και να υποκρίνεστε τόσο ολοκληρωτικά που μπροστά σας ακόμη κι ένας πραγματικός βασιλιάς να δείχνει σαν να υποκρίνεται απλώς. Και όταν θα έχει πάει εκεί όλη η ενέργεια, γίνεται εκείνο πραγματικό! Η ενέργεια κάνει αληθινά τα πάντα. Αν περιμένεις τα βασίλεια, δεν θα έρθουν ποτέ. 

Ακόμη και για ένα Ναπολέοντα, έναν Αλέξανδρο, οι οποίοι είχαν μεγάλα βασίλεια, δεν ήρθαν εκείνα ποτέ. Παρέμειναν δυστυχισμένοι, διότι δεν μπόρεσαν να συνειδητοποιήσουν τον δεύτερο, τον πιο βασικό και πρωταρχικό νόμο της ζωής. 

Ο Αλέξανδρος προσπαθούσε να δημιουργήσει ένα μεγαλύτερο βασίλειο, να γίνει πιο μεγάλος βασιλιάς. Όλη του η ζωή πήγε χαμένη με τη δημιουργία του βασιλείου και μετά δεν είχε απομείνει χρόνος για να είναι ο ίδιος βασιλιάς. Πέθανε πριν ολοκληρωθεί το βασίλειο. 

Συνέβη σε πολλούς αυτό. Το βασίλειο δεν μπορεί να ολοκληρωθεί ποτέ. Ο κόσμος είναι άπειρος το βασίλειό σου είναι επόμενο να παραμείνει ένα τμήμα. Με ένα τμηματικό βασίλειο, πώς γίνεται να είσαι ολικός βασιλιάς; Το βασίλειό σου είναι επόμενο να είναι περιορισμένο, και με ένα περιορισμένο βασίλειο, πώς γίνεται να είσαι αυτοκράτορας; Είναι αδύνατο. Μπορείς όμως να είσαι αυτοκράτορας. Δημιούργησε απλώς το αιτιατό. 

Ο Σουάμι Ραμ, ένας από τους μύστες του παρόντος αιώνα, πήγε στην Αμερική. Αποκαλούσε τον εαυτό του Μπάντσαχ Ραμ, Αυτοκράτορα Ραμ. Και ήταν ζητιάνος! Του είπε κάποιος: Είσαι ένας ζητιάνος, αλλά αποκαλείς συνεχώς αυτοκράτορα τον εαυτό σου. 

Είπε λοιπόν ο Ραμ: Μην κοιτάς τα πράγματά μου, κοίτα εμένα. Και είχε δίκιο, διότι, αν κοιτάς τα πράγματα, τότε οι πάντες είναι ζητιάνοι. . . ακόμη κι ένας αυτοκράτορας. Μπορεί εκείνος να είναι μεγαλύτερος ζητιάνος, αυτό είναι όλο. Όταν έλεγε ο Ραμ, ''Κοίτα εμένα!'', τη στιγμή εκείνη ο Ραμ ήταν αυτοκράτορας. Αν κοίταζες, ο αυτοκράτορας βρισκόταν εκεί. 

Δημιούργησε το αιτιατό, γίνε εσύ ο αυτοκράτορας, γίνε μάγος. . . και από αυτή ακριβώς τη στιγμή, γιατί δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις. Χρειάζεται κανείς να περιμένει, αν πρέπει να προηγηθεί το βασίλειο. 

Αν πρέπει να δημιουργηθεί πρώτα η αιτία, τότε χρειάζεται να περιμένει και να περιμένει και να περιμένει κανείς και να αναβάλει. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις για να δημιουργήσεις το αιτιατό. Μπορείς να είσαι αυτοκράτορας αυτή ακριβώς τη στιγμή. 

Αφού το λέω, να είσαι! Να είσαι ο αυτοκράτορας και τότε δες: ακολουθεί το βασίλειο. . . το έχω γνωρίσει μέσα από τη δική μου εμπειρία. Δεν σου μιλώ για κάποια θεωρία ή δόγμα. Να είσαι ευτυχισμένος και στην κορυφή ακριβώς της ευτυχίας θα δεις ότι όλος ο κόσμος είναι μαζί σου ευτυχισμένος. 

Υπάρχει μια παλιά παροιμία: Γέλα και θα γελάει μαζί σου και ο κόσμος όλος. Κλαίγε και θα κλαις μόνος σου. Ακόμη και τα δέντρα, οι πέτρες, η άμμος, τα σύννεφα. . . αν μπορείς να δημιουργείς το αιτιατό και να είσαι εκστατικός, θα χορεύουν όλα αυτά μαζί σου τότε ολόκληρη η ύπαρξη γίνεται ένας χορός, ένας γιορτασμός. 

Αλλά εξαρτάται από σένα, αν μπορείς να δημιουργείς το αιτιατό. Και σου λέω, μπορείς να το δημιουργήσεις. Είναι το ευκολότερο πράγμα που υπάρχει. Φαίνεται πολύ δύσκολο, γιατί δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα. Δοκίμασέ το! 

Osho, My Way: The Way of the White Clouds, Ομιλία#3 




Γιατί τα κάνουμε όλα ανάποδα ; Το παράδοξο της εποχής μας…!!!!

Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από «Το παράδοξο της εποχής μας» του Bob Moorehead. Συνοψίζει τέλεια όλα τα ''ανάποδα'' του πολιτισμού μας. 

«Έχουμε ψηλότερα κτίρια αλλά χαμηλότερη αυτοπεποίθηση, φαρδύτερους αυτοκινητόδρομους αλλά στενότερες απόψεις, ξοδεύουμε περισσότερα αλλά έχουμε λιγότερα, αγοράζουμε πολλά αλλά απολαμβάνουμε λίγα. 

Έχουμε μεγαλύτερα σπίτια και μικρότερες οικογένειες, περισσότερες ανέσεις και λιγότερο χρόνο. Έχουμε περισσότερα πτυχία, αλλά λιγότερη λογική, περισσότερες γνώσεις αλλά λιγότερη κρίση. 

Περισσότερους εμπειρογνώμονες και ακόμη περισσότερα προβλήματα. Έχουμε περισσότερες συσκευές, αλλά παίρνουμε μικρότερη ικανοποίηση, περισσότερα φάρμακα αλλά λιγότερη υγεία, παίρνουμε περισσότερες βιταμίνες αλλά βλέπουμε λιγότερα αποτελέσματα. 

Πίνουμε πολύ, καπνίζουμε πολύ, ξοδεύουμε πολύ, γελάμε λίγο, οδηγούμε γρήγορα, θυμώνουμε γρήγορα, μένουμε ξύπνιοι ως αργά, σηκωνόμαστε κουρασμένοι, διαβάζουμε πολύ σπάνια, παρακολουθούμε πολύ τηλεόραση και προσευχόμαστε σπάνια. 

Έχουμε πολλαπλασιάσει τα υπάρχοντά μας αλλά μειώσαμε τις αξίες μας, πετάμε με αεροπλάνα για να φτάσουμε κάπου γρήγορα να κάνουμε λιγότερα και να επιστρέψουμε νωρίτερα. Υπογράφουμε περισσότερες συμβάσεις για να λάβουμε λιγότερα κέρδη. 

Μιλάμε πάρα πολύ, αγαπάμε πολύ σπάνια και λέμε ψέματα πολύ συχνά. Έχουμε μάθει να βγάζουμε τα προς το ζην, αλλά όχι να ζούμε. Έχουμε προσθέσει χρόνια στην ζωή, όχι ζωή στα χρόνια. 

Έχουμε πάει στο φεγγάρι και έχουμε γυρίσει αλλά δεν διασχίζουμε τον δρόμο μέχρι απέναντι να γνωρίσουμε τον καινούριο μας γείτονα. Έχουμε κατακτήσει το διάστημα, αλλά όχι τον εσωτερικό μας κόσμο. 

Έχουμε κάνει μεγαλύτερα πράγματα, αλλά όχι καλύτερα τα πράγματα. Προσπαθούμε να καθαρίσουμε την ατμόσφαιρα έχοντας δηλητηριασμένη την ψυχή μας, έχουμε διασπάσει το άτομο, αλλά όχι τις προκαταλήψεις μας. 

Γράφουμε περισσότερο, αλλά μαθαίνουμε λιγότερο, προγραμματίζουμε περισσότερα, αλλά επιτυγχάνουμε λιγότερα. 

Μάθαμε να βιαζόμαστε, αλλά όχι να περιμένουμε, έχουμε περισσότερα όπλα, αλλά λιγότερο ειρήνη, υψηλότερα εισοδήματα, αλλά χαμηλότερα ήθη, περισσότερα πάρτι, αλλά λιγότερη διασκέδαση, περισσότερα τρόφιμα, αλλά λιγότερους χορτάτους, περισσότερο γνωστούς, αλλά λιγότερους φίλους, περισσότερη προσπάθεια, αλλά μικρότερη επιτυχία. 

Χτίζουμε γρηγορότερους υπολογιστές να κατέχουν περισσότερες πληροφορίες, για να παράγουν περισσότερα αντίγραφα, αλλά έχουμε λιγότερη επικοινωνία, οδηγούμε μικρότερα αυτοκίνητα που έχουν μεγαλύτερα προβλήματα, κατασκευάζουμε μεγαλύτερα εργοστάσια που παράγουν λιγότερο. Έχουμε γίνει πολύ σε ποσότητα, αλλά υστερούμε σε ποιότητα. 

Έχουμε μπερδέψει την αξία με την τιμή 

Στις μέρες μας οι άνθρωποι γνωρίζουν την τιμή όλων και την αξία κανενός. 

Αυτή είναι η εποχή της ταχυφαγείας και της αργής πέψης. Ψηλοί άνδρες με κοντούς χαρακτήρες, υψηλά κέρδη αλλά ρηχές σχέσεις. Αυτή είναι η εποχή της ‘παγκόσμιας ειρήνης’ αλλά και του εγχώριου πολέμου, περισσότερο ελεύθερο χρόνο αλλά λιγότερο διασκεδαστικό, υψηλότερα ταχυδρομικά τέλη αλλά πιο αργές υπηρεσίες, περισσότερα είδη τροφίμων, αλλά λιγότερη υγιεινή διατροφή. 

Αυτή είναι η εποχή των δύο εισοδημάτων αλλά και των περισσότερων διαζυγίων. Αυτή είναι η εποχή των αστραφτερών σπιτιών, αλλά των διαλυμένων.

Αυτή είναι η εποχή των γρήγορων ταξιδιών, των πανών μιας χρήσης, της τροφής από κουτιά, των σχέσεων μιας βραδιάς, των υπέρβαρων σωμάτων και των χαπιών που κάνουν τα πάντα, μπορούν να σε ευθυμήσουν, να σε ηρεμήσουν ή να σε σκοτώσουν. Αυτή είναι η εποχή που υπάρχει πολύ πράμα στην βιτρίνα και τίποτα στην αποθήκη. 

Γιατί επιλέγουμε να ζούμε έτσι; 

Αγοράζουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε με λεφτά που δεν έχουμε για να εντυπωσιάσουμε ανθρώπους που δεν συμπαθούμε. 

Η αλλαγή ξεκινά με το καθένα. Είμαστε ατομικά υπεύθυνοι για τις πράξεις και την συμπεριφορά μας. Τι είδους κόσμο φτιάχνουμε με τον τρόπο που επιλέγουμε να ζούμε την ζωή μας; 




Μετάφραση Αγγελίνα Αγγελακοπούλου 

Πώς η ομάδα αίματος σας σχετίζεται με την προσωπικότητα σας...!!!!

Η σχέση ανάμεσα στην ομάδα αίματος και την προσωπικότητα ήταν πάντα ένα θέμα που προκαλούσε ενδιαφέρον μεταξύ των επιστημόνων καθώς είχαν παρατηρήσει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν κάποιες ομάδες αίματος. Οι παρατηρήσεις αυτές τράβηξαν την προσοχή μετά από μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στην Ιαπωνία από τον Masahiko Nomi.

Εδώ, παραθέτουμε βασικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων που σχετίζονται με τις ομάδες αίματος, αλλά φυσικά, δεν σημαίνει ότι ισχύουν για όλους.

Ανακαλύψτε τι δηλώνει η ομάδα αίματος σας.

#1 Ομάδα Αίματος Α 
· Το 40% των ανθρώπων του κόσμου έχει ομάδα αίματος Α (είτε θετικό είτε αρνητικό). 

· Τα βασικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με αυτή την ομάδα αίματος είναι: κατανόηση, οργάνωση, λογική, χαλαρότητα. 

· Ζείτε με τον τρόπο που θέλετε. Αν ανήκετε σε αυτή την ομάδα, τότε πιθανότητα δεν μπλέκεστε πολύ στα δράματα. Έχετε έναν τρόπο ζωής και μένετε πιστοί σε αυτόν. Είστε πολύ καλοί στο να ελέγχετε τα συναισθήματα σας. Είστε αυτοί που ξεκινάτε κάτι καινούργιο για να το πετύχετε και να το κάνετε τέλεια, και αν όχι τέλεια όσο πιο κοντά στην τελειότητα γίνεται. 

· Από την άλλη πλευρά, είστε επίσης υπερβολικά σχολαστικοί και συγκρατημένοι κατά καιρούς. Είναι προφανές, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι που επιμένουν στις λεπτομέρειες τείνουν να απορρίπτουν τις διαταραχές και τις παρεμβάσεις στην ζωή τους. 

· Μπορεί επίσης να είστε πολύ ανυπόμονοι, δεδομένου της περιέργειας, του πείσματος και της τελειομανίας σας προς τις καταστάσεις. Το γεγονός ότι είστε ευαίσθητοι και επιφυλακτικοί έχει και αρνητικά και θετικά αποτελέσματα. 

· Σας βοηθά να δουλεύετε καλύτερα πάνω σε κάτι αλλά μπορεί επίσης να δώσει την εντύπωση στου άλλους ότι είστε ακατάδεκτοι ή αλαζόνες. Δεν έχει σημασία ωστόσο, η προσωπικότητα σας εκ φύσεως τείνει να μην δίνει σημασία στα ασήμαντα πράγματα. 

#2 Ομάδα Αίματος Β 
· Το 11% των ανθρώπων έχει ομάδα αίματος Β (είτε θετικό είτε αρνητικό). 

· Τα βασικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με αυτή την ομάδα αίματος είναι: Απρόβλεπτοι, παθιασμένοι, αυτοπεποίθηση και παρόρμηση. 

· Οι άνθρωποι με ομάδα αίματος Β είναι ενθουσιώδεις, ευρηματικοί και πολύ παθιασμένοι. Αν ανήκετε σε αυτή την ομάδα τότε πιθανότατα έχετε μια προσωπικότητα που είναι εσωτερικά κινητοποιημένη. 

· Ό, τι και αν κάνετε, είτε έχει να κάνει με την αγάπη, τα ταξίδια ή απλώς την δουλειά σας, το κάνετε με πάθος. Το γεγονός ότι βάζετε την καρδιά και την ψυχή σας στα πάντα κάνει την προσωπικότητα σας γοητευτική και να προκαλεί έμπνευση. 

· Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να γίνετε λίγο εγωιστές κατά καιρούς. Είστε επίσης απρόβλεπτοι σε σημείο που ποτέ δεν αποκαλύπτετε το τι συμβαίνει στο μυαλό σας, και έτσι ό, τι κάνετε γίνεται γνωστό μόλις ολοκληρωθεί. 

· Ενώ αυτό σας κάνει σαν ένα είδος πάζλ, οι άνθρωποι φοβούνται να σας εμπιστευτούν λόγω του ότι είστε απρόβλεπτοι. 

· Αυτή η συμπεριφορά ωστόσο περιορίζεται μόνο σε αυτούς που δεν σας γνωρίζουν, αλλά μόλις σας καταλάβουν, δεν τρομάζουν από τον αυθορμητισμό και την αυτοπεποίθηση που έχετε. 

#3 Ομάδα αίματος 0 
· Το 45% των ανθρώπων του κόσμου έχει ομάδα αίματος 0 (είτε θετικό είτε αρνητικό). 

· Τα βασικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με αυτή την ομάδα αίματος είναι: υπευθυνότητα, συνέπεια, επιφύλαξη και αφοσίωση. 

· Οι άνθρωποι με αυτή την ομάδα αίματος είναι προσεκτικοί και υπεύθυνοι. Παίρνουν τις ευθύνες τους πολύ στα σοβαρά και είναι από τα πιο αξιόπιστα άτομα. 

· Η συνέπεια και η αφοσίωση τους ωθεί να τελειώνουν αυτό που αρχίζουν και αυτές είναι που τους κινητοποιούν περισσότερο. 

· Είναι επίσης πολύ καλή συντροφιά καθώς τείνουν να είναι κατανοητικοί, καλοί ακροατές και παρηγορούν τους άλλους. 

· Από την άλλη πλευρά, αν ανήκετε σε αυτή την ομάδα αποφεύγετε να παίρνετε ρίσκα. Σας αρέσει να είστε στην ασφάλεια και να είστε σίγουροι γι αυτό που θα λάβετε πριν μπλεχτείτε σε κάτι. 

· Σας αρέσει να είστε προετοιμασμένοι για κάθε πιθανότητα και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο δεν προτιμάτε να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά. 

· Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται αρνητικό, η αλήθεια είναι πως αυτή η ιδιότητα σας κάνει πολύ αξιόπιστους, ευχάριστους και κάποιους που οι άλλοι μπορούν να βασιστούν όταν χρειάζονται βοήθεια. 

#4 Ομάδα αίματος ΑΒ 
· Μόνο το 4% των ανθρώπων του κόσμου έχει ομάδα αίματος ΑΒ (είτε αρνητικό είτε θετικό). 

· Τα βασικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με αυτή την ομάδα αίματος είναι: φιλοδοξία, αυτοπεποίθηση, κοινωνικότητα και ικανότητες ηγεσίας. 

· Οι άνθρωποι με αυτή την ομάδα αίματος είναι πραγματικά σπάνιοι καθώς σχεδόν μόνο το 4% του πληθυσμού την έχει. 

· Είναι γνωστό ότι είναι εκ φύσεως ηγέτες με ικανότητες στην αρχηγία. 

· Αν ανήκετε σε αυτή την ομάδα, έχετε αυτοπεποίθηση και είστε κοινωνικοί, είστε αυτοί που δίνετε το παράδειγμα και δεν περιμένετε ότι άλλοι θα έκαναν κάτι για εσάς αν δεν τους το ανταποδίδατε. 

· Η φιλοδοξία είναι ακόμα μια αρετή την οποία οι άλλοι θαυμάζουν, αλλά η κοινωνική φύση σας είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό σας. 

· Από την άλλη, μπορείτε να είστε αρκετά συγκρατημένοι και μυστηριώδεις. Έχετε ενσυναίσθηση, που σημαίνει ότι είστε πολύ καλοί στο να ακούτε και να κατανοείτε τους άλλους και έτσι σπάνια μιλάτε για το τι συμβαίνει στην καρδιά σας. 

· Χαμογελάτε και νεύετε, αλλά σπάνια ζητάτε βοήθεια. Αυτό που δημιουργεί προβλήματα είναι η ευθύτητα και η ειλικρίνεια σας, καθώς οι άλλοι την βρίσκουν ενοχλητική, αλλά θα προτιμούσατε να πείτε μια σκληρή αλήθεια παρά ένα γλυκό ψέμα. 




Μετάφραση, επιμέλεια: L.C. 

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Για να είσαι καλός μαθητής στην Ελλάδα πρέπει να θυσιάσεις την παιδική σου ηλικία...!!!!

Μεταφέρω ένα εξαιρετικό κείμενο από το fb της εκπαιδευτικού Κατερίνας Ανδρινοπούλου, που συμπυκνώνει μέσα σε λίγες λέξεις πώς το σαθρό εκπαιδευτικό σύστημα και ο ψυχοφθόρος θεσμός των Πανελληνίων στερεί από τα παιδιά τα καλύτερά τους χρόνια, ενώ εξοντώνει οικονομικά τις οικογένειές τους :

Για να είσαι καλός μαθητής σε αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα πρέπει να θυσιάσεις την παιδική σου ηλικία.

Πρέπει να διαβάζεις τουλάχιστον 2-3 ώρες κάθε μέρα από το δημοτικό. 

Πρέπει οι γονείς σου να έχουν εισόδημα που να μπορεί να πληρώνει για 12 χρόνια αθλήματα, μουσικά όργανα, δραστηριότητες και φροντιστήρια συμπληρωματικά της “δωρεάν” εκπαίδευσης. 

Πρέπει να διαβάζεις ξανά και ξανά επαναλαμβανόμενες γνώσεις σκορπισμένες σε διαφορετικά μαθήματα. 

Πρέπει να ανέχεσαι εκπαιδευτικούς που θα σου μειώσουν το βαθμό επειδή έκανες φασαρία στο μάθημά τους. 

Πρέπει να γράψεις χιλιάδες διαγωνίσματα, οπότε μαθαίνεις να αποστηθίζεις, να κάνεις σκονάκια, γίνεσαι ρομπότ. 

Και αν τα κάνεις όλα αυτά, πρέπει να ανέχεσαι και την ταμπέλα του “φυτού” από τους άλλους σχολείο. 

Και πρέπει να ξέρεις τι θες να γίνεις από τα 14 σου. Για να αρχίσεις ετοιμασία. Αντί να ψάχνεις για γκόμενο/α, πρέπει να αποφασίσεις τι δουλειά θα κάνεις ως τα 67 σου. Δε μπορείς, και φυσικά θα αποφασίσει ο μπαμπάς για σένα. 

Για να δώσεις πανελλήνιες σε αυτό το εκπαιδευτικό σύστημα θες πολλά λεφτά. Απαράδεκτα λεφτά. Λεφτά που η ποσότητά τους κάνουν την επιτυχία σου να εξαρτάται από τα λεφτά των γονέων σου. Και την αποτυχία παιχνιδάκι για τους ευκατάστατους αφού “θα το στείλουν έξω” το δικό τους. 

Θα πάω αύριο το πρωί να κάνω επιτήρηση σε ένα απαράδεκτο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ που η διατήρησή του τόσα χρόνια μου δημιουργεί αηδία. 

Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω τα παιδάκια, να κρατάω τα μαλλιά τους να κάνουν εμετό από το άγχος τους. Μετά θα πάω σπίτι να δω τη λύση των θεμάτων όχι από το υπουργείο, αλλά από κάποιο φροντιστήριο. Που είναι θεσμός πλέον. 

Τα παιδιά μισούν το σχολείο. Και κατ’ επέκταση, τη μόρφωση, επειδή δε μπορούν να τα ξεχωρίσουν. Δεν έχουν παιδική ηλικία, γι’ αυτό όλοι μένουμε παιδιά ως τα 30 μας, μπας και αναπληρώσουμε τα χρόνια. 

Οι πανελλήνιες πρέπει να καταργηθούν. Και το ξέρουμε όλοι. Βρείτε λύση. Και αν δίνετε αύριο μια συμβουλή έχω μόνο… Κλάϊν!

Ως κάποιος που τα έκανε όλα σωστά, και διάβαζε και πήγαινε φροντιστήρια και έβλεπε τους γονείς του να δουλεύουν δύο δουλειές για να πληρώσουν τους καθηγητές και στερήθηκε βόλτες και έδωσε πανελλήνιες και πέρασε εκεί που ήθελε και κατέληξε άνεργος και έφυγε στο εξωτερικό και τώρα κάνει κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που σπούδασε, προσυπογράφω κάθε συλλαβή.

Σε αντιδιαστολή με το κείμενο της Κατερίνας, αφήνω εδώ αυτό το βίντεο για το εκπαιδευτικό σύστημα της Φινλανδίας, όπου τα παιδιά δεν παίρνουν εργασίες για το σπίτι. 

(Το βίντεο είναι χωρίς ήχο για τα πρώτα 12 δευτερόλεπτα). 

Μεγάλος Μάγκας ο Σκλαβενίτης : Δείτε τι έβαλε στα καταστήματα και ενθουσίασε όλους τους πελάτες...!!!!

Μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ ο Σκλαβενίτης : Δείτε τι έβαλε στα καταστήματα και ενθουσίασε όλους τους πελάτες!

Ποια κίνηση του Σκλαβενίτη θα ενθουσιάσει τους καταναλωτές;

Ειδικά καροτσάκια για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες προσφέρει πλέον η αλυσίδα σούπερ-μάρκετ Σκλαβενίτης.

Το εγχείρημα της αλυσίδας σούπερ- μάρκετ έχει ξεκινήσει από τον Ιούλιο και ήδη τα ΑμΕΑ μπορούν να κάνουν εύκολα τα ψώνια τους εκεί.

Η πρωτοβουλία αυτή μάλιστα έγινε viral στο διαδίκτυο μέσα από μία φωτογραφία που δημοσίευσε ένας χρήστης στο Facebook όπου φαίνεται το αναπηρικό αμαξίδιο για ΑμΕΑ να έχει ενσωματωμένο καροτσάκι για τα ψώνια σε ένα από τα σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη.

Τα ειδικά καρότσια εξαπλώνονται σιγά σιγά σε όλα τα καταστήματα Σκλαβενίτης της χώρας. 




fimes.gr 

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Ο κόσμος που ξέραμε έχει αλλάξει και δεν υπάρχει επιστροφή – 6 Προβλέψεις για το κοντινό μέλλον...!!!!

Περίπου πριν από πέντε χρόνια, περάσαμε μια πύλη προς το άγνωστο. Βρισκόμαστε σε ένα μέρος όπου η ανθρώπινη συνείδηση δεν υπήρξε ποτέ. Υπήρξαν αμφισβητίες και σκεπτικιστές σχετικά με τη διαδικασία της αφύπνισης, αλλά η αφύπνιση είναι εδώ… και τώρα δεν υπάρχει γυρισμός. 

Η νέα ενέργεια τους αγκαλιάζει όλους, διάχυτη και αναμφισβήτητη, ακόμη και αυτούς που την αρνούνται. Σε καμία άλλη στιγμή στην ιστορία αυτού του πλανήτη, η ανθρώπινη συνείδηση δεν είχε εξυψωθεί όσο τώρα. 

Η Γη και οι κάτοικοί της είναι πλέον σε πορεία για να αλλάξουν την φύση των ανθρώπινων πληθυσμών σε τέτοιο βαθμό, που οι κοινωνίες θα είναι αγνώριστες σε λιγότερο από 50 χρόνια και δεν υπάρχει απολύτως κανένας και τίποτα που να μπορεί να το σταματήσει. 

Φανταστείτε η ίδια μελωδία να παίζει στο ραδιόφωνο σας για ολόκληρη την ζωή σας. Κάτι ανάλογο συμβαίνει στην Γη. Η Γη έχει συνηθίσει και προσαρμοστεί στην ίδια μελωδία τα τελευταία 300.000 χρόνια. Ίδια συχνότητα με ελάχιστη ή καμία αλλαγή, μέχρι τώρα. 

Σε αντίθεση με αυτά που λένε τα βιβλία της ιστορίας μας, έχουν υπάρξει πολλοί προηγμένοι πολιτισμοί στην Γη πριν από εμάς και όλοι τους έχουν αποτύχει. Απέτυχαν, διότι η πνευματική σκέψη δεν μπορούσε να συμβαδίσει με την προηγμένη τεχνολογία. 

Δεν κατάφεραν να αναγνωρίσουν ότι η φύση και η ίδια η ζωή είναι αγαθοεργές. Δεν ήταν σε θέση να νιώσουν την αληθινή ανθρώπινη σύνδεση με την δημιουργική πηγή. Αυτό έχει αλλάξει και αλλάζει. 

Που είμαστε τώρα ;
Η ανθρωπότητα έχει διανύσει πολύ δρόμο από την απώλεια της συλλογικής ταυτότητας, στην ανάπτυξη της ατομικότητας μέσα στην τρίτη διάσταση. Η τρίτη διάσταση είναι η μόνη διάσταση που υποφέρει από την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού από το Πνεύμα. 

Είναι ένα από τα λίγα μέρη όπου οι ψυχές έρχονται για να βιώσουν τον αθεϊσμό, αφού δεν είναι δυνατόν να βιωθεί σε υψηλότερες διαστάσεις. Η τρίτη διάσταση δονείται σε μία συχνότητα που δημιουργεί την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού τόσο έντονα, ώστε να είναι τεράστια πρόκληση για εκείνους που προσπαθούν να αυξήσουν τη συχνότητα της δόνησής τους. 

Οι άνθρωποι στην τρίτη διάσταση επικεντρώνονται στην θνησιμότητα τους, στην ανάγκη τους να ζευγαρώσουν, στην κατοχή υλικών πραγμάτων, στον έλεγχο και στην την απόκτηση προσωπικής δύναμης και εξουσίας πάνω στους άλλους. 

Επί του παρόντος, η ανθρωπότητα εξακολουθεί να διανύει μια μεταβατική περίοδο προς την 5-διάστατη πραγματικότητα, η οποία μπορεί να ευθύνεται για πολλές επιταχυνόμενες αλλαγές. Είναι η περίοδος των μαθημάτων για την ένταξη. Είναι η πιο έντονη περίοδος, σε όλα τα επίπεδα, κυρίως στην καλλιέργεια της ανάπτυξης του πραγματικού εαυτού μας. Μαθαίνουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. 

Ο εγωιστικός νους περνάει μια δύσκολη στιγμή γιατί πρέπει να εγκαταλείψει τις προσδοκίες σε συγκεκριμένα αποτελέσματα. Ενώ όλοι διψάμε για αλλαγή, φοβόμαστε το άγνωστο. Το εγώ θέλει να έχει τον έλεγχο, και η ταχεία αλλαγή απαιτεί την απελευθέρωση του και την εστίαση της προσοχής στην παρούσα στιγμή, που είναι πολύ δύσκολο για τους ανθρώπους. Οι περισσότεροι δεν θέλουν να περπατήσουν έξω από την ζώνη ασφαλείας τους. Φέτος, δεν θα έχουν άλλη επιλογή. 

Που πάμε ;
Κάπου όμορφα, αλλά η ταχύτητα με την οποία θα φτάσουμε εκεί εξαρτάται από το πόσο γρήγορα η ανθρωπότητα μπορεί να εξελίξει την προοπτική της. Τα επόμενα χρόνια, ιδιαίτερα το 2016, 2017 και 2018 θα ωθηθεί ογκομετρικά η επίγνωση, η υπερσυνειδητότητα, η επανένταξη της ταυτότητας της ομάδας, αλλά χωρίς απώλεια της ταυτότητας του εγώ. 

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που συμβάλλουν σε αυτήν την διαδικασία είτε συνειδητά ή ασυνείδητα. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα εκατομμύρια ανθρώπων που θα ενταχθούν στην νέα συχνότητα μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια. 

Τα προηγούμενα χρόνια η διαδικασία της αφύπνισης μπορεί να κρατούσε και δεκαετίες, αλλά το νέο κύμα θα αφυπνιστεί μέσα σε λίγους μήνες ή και μέρες. Θα είναι μια viral αφύπνιση που θα εξαπλωθεί στους ανθρώπους τόσο γρήγορα που θα γίνει γνωστή ως τηλεπαθητική διαδικασία αφύπνισης. Ναι, θα είναι τεράστια. Πόσο τεράστια; Χάος. Το χάος που έρχεται θα είναι η έναρξη. 

Οι σκοτεινές ενέργειες του πλανήτη έχουν ήδη χάσει τη δύναμή τους στη διατήρηση αρνητικά προσανατολισμένων συνειδήσεων. Ωστόσο, το σκοτεινό, δεν είναι ώριμο ή ευφυές και θα δημιουργήσει την διάλυσή του. Το σκοτάδι δεν μπορεί να γνωρίσει το φως. Μπορεί μόνο να το φανταστεί. 

Αν νομίζετε ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα, η σκοτεινή ενέργεια μπορεί να σας εκπλήξει. Θα βάλει την έκτη ταχύτητα, φέρνοντας το φόβο, την τρομοκρατία, τον πόλεμο, τον θυμό, το άγχος και όλα αυτά σε επίπεδα που πιθανόν να μην έχετε δει στην ζωή σας. 

Τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να σκεφτούν έρχονται στον δρόμο μας, αλλά δεν ξέρουν ότι εμείς έχουμε πάρει άλλο δρόμο. Παρ ‘όλα αυτά, η οικονομική κατάρρευση, ένα δραματικό τρομοκρατικό γεγονός, ένας μεγάλος πόλεμος και ακόμη και τεράστιες φυσικές καταστροφές μπορεί να συμβούν. Ήδη υπάρχουν προγραμματισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις για το 2016 και μερικές θα είναι πολύνεκρες. 

Ωστόσο, συνεχίζοντας να μεταδίδουμε περισσότερο φως σε πολλά από αυτά τα γεγονότα το χρονοδιάγραμμα αλλάζει. 

Ό,τι έχει σχεδιαστεί μπορεί να γίνει, μπορεί και να μην γίνει. Υπάρχουν μόνο πιθανότητες και εσύ αποφασίζεις αν θα εκδηλωθούν στην πραγματικότητά σου. 

Αυτό που έρχεται έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μας κάνει να αμφιβάλουμε για την πνευματική μας και συναισθηματική μας νοημοσύνη και να μας κάνει να αμφισβητήσουμε το πού βαδίζουμε ως πλανήτης. 

Θα προσπαθήσουν και θα αποτύχουν. Αλλά εν τω μεταξύ, θα δούμε πράγματα που μπορεί να μας κάνουν να νιώσουμε άβολα, ανάλογα με την προοπτική που έχουμε. Πρόκειται για την την χειραγώγηση μας, για να αποκτήσουν πλεονεκτικό σημείο στο συναίσθημά μας. 

Πώς μπορούμε να μάθουμε και να αναπτυχθούμε μέσα από αυτές τις καταστάσεις; Πώς μπορούμε να ευθυγραμμιστούμε ξανά μετά από αυτά τα γεγονότα; Μπορούμε να μείνετε γαλήνιοι στη μέση του χάους ή μπορούμε να βουτήξουμε με το κεφάλι στο κέντρο του, τυφλοί σαν νυχτερίδες, αντίδραση τώρα, ερωτήσεις αργότερα. 

Έχουμε την επιλογή να είμαστε σε οποιαδήποτε θέση, αλλά πρέπει να καταστεί απολύτως σαφές ότι το επίπεδο της συνείδησης τώρα στον πλανήτη δεν πρόκειται να επηρεαστεί από οποιαδήποτε προσπάθεια. Είναι εδώ για να μείνει. 

Έτσι ευχαριστήστε την σκοτεινή ενέργεια για την δουλειά που έκανε, δώστε της ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη και κάθε φορά που ενεργοποιεί τις χαμηλότερες συχνότητες, στείλτε της ένα μήνυμα «όχι σήμερα». 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
Καθώς αυξάνεται η δόνηση, η αντίληψη του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος θα είναι πιο ρευστή, μαζί με τη δυνατότητα σύνδεσης και διάδρασης με πολυδιάστατες πραγματικότητες. 

Θα υπάρξει μια αυξημένη επιθυμία για ενότητα, ειρήνη και αγάπη άνευ όρων, σε αντίθεση με την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού και της διαίρεσης μεταξύ των ανθρώπων και της φύσης. Το ποσοστό των ανθρώπων που δονούνται σε υψηλότερη συχνότητα θα αυξηθεί και ως εκ τούτου πολλοί θα βρεθούν αντιμέτωποι με προσωπικά ζητήματα με πολύ πιο γρήγορο και έντονο τρόπο. 

1.. Μετασχηματιστική Βιολογία
Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και δηλητήρια γεμίζουν με τεχνητές χημικές ουσίες και επικίνδυνα συντηρητικά ολόκληρο τον κόσμο. Έχουν φέρει την αρρώστια σε όλα τα έμβια όντα της Γης. Κι όμως, αυτά τα τρόφιμα και η παραγωγή τους είχαν ένα ρόλο στην αφύπνιση του ανθρώπινου μυαλού και σώματος. 

Οι δονήσεις τους δεν μπορούν να υπάρξουν στην διάσταση που οι άνθρωποι θα κατοικούν σύντομα. Δεν θα αισθάνεστε όμορφα όταν τα τρώτε και απλά θα τα αποφεύγετε. Κι έτσι θα αρχίσουν να εξαφανίζονται. 

Εμείς, θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε πώς να θεραπεύουμε οποιαδήποτε κατάσταση στο σώμα μας, όσο το έμφυτο εσωτερικό μας σώμα μεγαλώνει και αρχίζει να συνδέεται με την υπερσυνειδητότητα. Αυτό θα αρχίσει με πόνο για πολλούς και η μετατόπιση των συχνοτήτων θα σας δώσει τη δυνατότητα να ευθυγραμμιστείτε καλύτερα με την κυτταρική σας δομή. Θα είναι έμφυτο. 

Δεν θα χρειάζεται να το μάθουμε ή να αποκτήσουμε πληροφορίες από κάπου. Απλά θα είναι εκεί και εμείς θα αναρωτιόμαστε από πού προήλθε. Η υγεία θα είναι παρούσα όταν συγχρονιστούμε με τις επουλωτικές συχνότητες. 

Στον επόμενο αιώνα οι άνθρωποι θα ζουν πολύ πέρα ​​από τα 150 χρόνια. Μόλις το ανθρώπινο DNA αρχίσει να λειτουργεί με όλες του τις δυνατότητες (τώρα είναι στο 30%), θα μεταμορφώσει το ανθρώπινο σώμα. 

2. Οι κυβερνήσεις της Παλαιάς Ενέργειας θα πάψουν να υπάρχουν
Η ανθρώπινη συνείδηση ​​θα αλλάξει για πάντα την πολιτική. Εάν οι κυβερνήσεις δεν ευθυγραμμιστούν με την νέα ενέργεια, δεν θα εκλέγονται και δεν θα έχουν εξουσία. Οι κυβερνήσεις έχουν τον πιο σημαντικό ρόλο στην αφύπνιση του κόσμου. Μέσα από την συνεχή ανάγκη τους για τον έλεγχο του πληθυσμού και την ροή του χρήματος, επιμένουν σε πολέμους, όχι για την ειρήνη, αλλά για το κέρδος. 

Η παράδοση των εν λόγω κερδών πάει πάντα σε μία μη-κυβερνητική ελίτ που δεν λογοδοτεί σε κανέναν. Παίζουν αυτόν τον σκοτεινό ρόλο, έτσι ώστε η πλειοψηφία των ανθρώπων να μπορέσει να ξυπνήσει και να προχωρήσει σε άλλες δονητικές σφαίρες. Κάνανε καλά την δουλειά τους και ο χρόνος τους έχει πλέον λήξει. 

Οι άνθρωποι έχουν τώρα αφυπνιστεί στην πραγματικότητα της σκοτεινής πλευράς που τους ξεγέλαγε για τόσα πολλά χρόνια. Παίξανε τόσο καλά τον ρόλο αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι ήταν πεπεισμένοι ότι οι κυβερνήσεις ενεργούν προς το καλύτερο συμφέρον τους. 

Όταν η παλαιά ενέργεια συναντήσει την νέα, η παλιά θα χάσει και όχι απαραίτητα σε φυσική σύγκρουση, αλλά συναισθηματική και πνευματική. Οι συμμαχίες θα αλλάξουν. Θα έρθει μια μέρα, όπου οι Μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι θα συντάσσονται για την καταπολέμηση κοινών εχθρών. 

Βόρεια Κορέα και Νότια Κορέα θα ενοποιηθούν προς το συμφέρον των πληθυσμών τους. Θα υπάρξει μια μεγάλη μάχη του φωτός και του σκότους και το σκοτάδι θα χάσει. Αυτό το χρονοδιάγραμμα δεν είναι πλέον μια δυνατότητα. Είναι μια βεβαιότητα. 

3. Οι νεότερες γενιές μεταφέρουν την περισσότερη Σοφία
Πάνε οι μέρες που οι άνθρωποι πίστευαν ότι όσο πιο ηλικιωμένος είσαι, τόσο πιο σοφός είσαι. Οι νεότερες γενιές διαψεύδουν αυτήν την έννοια και έχουν δίκιο. Τα παιδιά που γεννιούνται αυτή τη στιγμή θα διδάξουν στους γονείς τους πράγματα που πολλοί δεν μπορούν να φανταστούν. 

Είναι “καλωδιωμένα” στην έμφυτη νοημοσύνη και στην σοφία και το DNA τους εμπεριέχει βελτιωμένες δυνατότητες με αυξημένες συχνότητες μεταδόσεις που δεν ήταν δυνατό για τις παλαιότερες γενιές. Πριν από την ηλικία των δέκα, θα ξέρουν ποιοι είναι, από πού ήρθαν στην προηγούμενη ζωή τους και γιατί είναι εδώ. 

Αν η ιδεολογία των γονιών τους, τα ήθη, η θρησκεία, κ.λπ., έρθουν σε σύγκρουση με τα δικά τους, θα τα απορρίψουν σε πολύ νεαρή ηλικία. Θα έρθουν με ακεραιότητα και θα γνωρίζουν τον σκοπό τους, κάτι που ήταν σχεδόν αδύνατο για τους ανθρώπους στην παλαιά ενέργεια. 

Θα μετατρέψουμε τη βιομηχανία του θεάματος και κάθε άλλη βιομηχανία σε θετική επίδραση στην ανθρώπινη συνείδηση. Και θα το κάνουν εύκολα παρόλο τον ανταγωνισμό που θα συναντήσουν από τις παλαιότερες γενιές που θα θέλουν να κρατήσουν τα πράγματα όπως είναι. 

Πάντα λέγαμε ότι τα παιδιά θα αλλάξουν τον κόσμο και τώρα είναι η στιγμή που θα το κάνουν. Πολλά από αυτά τα παιδιά έχουν ήδη γεννηθεί και θα τα αναγνωρίσετε, όταν έρθει η ώρα. Μερικά από αυτά τα παιδιά που θα γεννηθούν από ορισμένους από εσάς που διαβάζετε τώρα αυτό. 

4. Ανοχή
Η ανοχή είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που θα έχουν, αυτοί που επιθυμούν να διατηρήσουν μια υψηλότερη συχνότητα. Παίξτε το παλιό ενεργειακό παιχνίδι με ένα χαμόγελο. Μην επιβάλλετε τις απόψεις σας σε αυτούς που είναι ανέτοιμοι να τις αποδεχθούν. Αφήστε τους άλλους να αναπτυχθούν με όποιο τρόπο αυτοί χρειάζονται. 

Δεν υπάρχει μόνο ο δικός σου τρόπος για να βρει κάποιος τον Θεό και ο Θεός δεν κρίνει. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένας πολύ απλός τρόπος για να καταλάβετε πόσο ευγενές είναι ένα θρησκευτικό δόγμα. Τι λένε τα βιβλία τους; 

Ο Θεός κρίνει; Μήπως ενθαρρύνει πράξεις βίας προς αλλόθρησκους; Εκεί θα βρείτε την αλήθεια. Ο Θεός δεν κρίνει, ποτέ! Αλλά πρέπει να επιτρέψουμε σε όλους να βιώσουν την πορεία τους. 

Να έχουμε μεγαλύτερη ανοχή των θρησκευτικών απόψεων ή οποιαδήποτε απόψεων δεν συμφωνούν με την δική μας. Βρισκόμαστε σε έναν πλανήτη ελεύθερης βούλησης. Πάνω απ ‘όλα, αγαπάμε αυτούς που έρχονται σε αντίθεση με μας περισσότερο. Είναι δάσκαλοι όπως είμαστε εμείς για αυτούς. 

5. Γαλαξιακή συνείδηση ​​και εξωγήινη ζωή
Εξωγήινη ζωή υπάρχει και σύντομα ο πληθυσμός της Γης θα το γνωρίζει. Υπάρχει σε τέτοια αφθονία που και να θέλαμε δεν θα μπορούσαμε να εκτιμήσουμε τον πληθυσμό τους στον πλανήτη Γη. Εξωγήινα όντα βρίσκονται παντού γύρω μας. 

Στο εσωτερικό της γης, στην επιφάνεια και την περίμετρο της Γης, ο πληθυσμός των εξωγήινων όντων είναι μεγαλύτερος από τον πληθυσμό των ανθρώπων. Πολύ σύντομα η γαλαξιακή συνείδηση ​​θα ενσωματωθεί στις κοινωνίες μας. 

Θα καταλάβουμε γιατί η πλειοψηφία αυτών απλά παρατηρούν και δεν παρεμβαίνουν στην ζωή μας. Θα ξαναανακαλύψουμε την αληθινή ιστορία μας και θα θυμηθούμε ότι οι αλληλεπιδράσεις μας με εξωγήινες ζωές εκτείνονται εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν. Πριν από το έτος 2020, είναι αναπόφευκτο και ολόκληρος ο πλανήτης θα ξέρει ότι υπάρχουν. 

6. Συνειδητοποίηση της αιώνιας φύσης της ύπαρξής μας
Είμαστε αθάνατοι μέσα σε ένα φυσικό σκάφος, το οποίο αποφασίσαμε ότι είναι θνητό. Το φυσική σκάφος μας δεν χρειάζεται να πεθάνει, αλλά έχουμε πιστέψει ότι πεθαίνει, κι έτσι πεθαίνει. Υπάρχει μια ισορροπία ευημερίας που είναι βέβαιη για όλους μας. 

Έχουμε όλοι έναν κοινό πόνο και μέρος της διαδικασίας της ολοκλήρωσης μας είναι η κατανόηση του γιατί υπάρχει. Θα γνωρίσουμε την αιώνια φύση της ύπαρξής μας και θα απολαύσουμε την ζωή μας, ξένοιαστοι και γαλήνιοι. Δεν θα ήταν μια υπέροχη στιγμή όταν η ανθρωπότητα μπορεί να υπάρχει απλά χωρίς να προσπαθεί συνέχεια για κάτι; 

Στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε τι είμαστε, πόσο υπέροχοι είμαστε και πόση δύναμη έχουμε. Πολύ λίγα όντα επιλέγουν να βρεθούν στον πλανήτη Γη, επειδή είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι στον κόσμο. Μόνο οι μεγάλοι δάσκαλοι μπορούν να ζήσουν στον πλανήτη Γη. Είστε ένας από αυτούς και είστε έτοιμοι να μάθετε το γιατί. 

Φίλοι μου, να είστε γαλήνιοι. Ελάτε να ενωθούμε, να προσθέσουμε τις δυνάμεις μας και να δείξουμε στους εξουσιαστές μας ποια είναι η πραγματική δύναμη. Ελάτε να τους δείξουμε τι μπορεί να κάνει η αγάπη. 




Μετάφραση Αγγελίνα Αγγελακοπούλου