Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Σας Ευχαριστώ για τις Ευχές σας......!!!!!!

                      





Ελπιδα ελπιδακι

Τα Κρυσταλλικά Παιδιά του Νέου Αιώνα.....!!!!!

                  

Αγαπημένοι ανθρώπινοι άγγελοι, από καιρό ήθελα γράψω αυτό το άρθρο που αφορά τα κύματα των νέων παιδιών, οι πληροφορίες λοιπόν ολοκληρώθηκαν και είμαι έτοιμος να τις μοιραστώ μαζί σας....

Ας καλωσορίσουμε μαζί αυτές τις υψηλά ιστάμενες και ιδιαίτερες ψυχές που τώρα ενσαρκώνονται στον πλανήτη μας, μαθαίνοντας περισσότερο γι’ αυτές, ξεδιπλώνοντας τα δώρα τους. Αυτές οι νέο-εισερχόμενες ψυχές ταξιδεύουν στον πλανήτη μας επάνω στις ακτίνες των Αγγέλων και των δελφινιών και είναι παιδιά με ανεπτυγμένες πνευματικές ιδιότητες. 

Η ιεράρχηση τους οφείλεται στο γεγονός ότι συνδέονται βαθύτατα με την έκτη διάσταση και είναι πολύ εξελιγμένες ψυχές. Αναπόσπαστο κομμάτι αυτών των παιδιών αποτελεί η πνευματική σχέση που έχουν με τον ανώτερο εαυτό τους. Καθεμία από αυτές τις έντεκα ομάδες ψυχών που θα σας περιγράψω παρακάτω έχει ανώτερες πνευματικές ιδιότητες, ταλέντα και χαρίσματα. 

Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι αυτές οι ομάδες επικοινωνούν τηλεπαθητικά μεταξύ τους μέσα από τις διόδους των δελφινιών πάνω στη Γη. 

Για όσους δεν γνωρίζουν σχετικά με αυτές τις διόδους των δελφινιών θα είναι σίγουρα χρήσιμες οι παρακάτω πληροφορίες ούτως ώστε να αντιληφθούν πως λειτουργεί αυτό το δίκτυο. Οι δίοδοι των δελφινιών είναι δίκτυα ανώτερης πνευματικής δραστηριότητας αγκυροβολημένα στις ωκεάνιες πύλες εντός της Γης και αποτελούν μια ισχυρή μορφή γήινης τηλεπάθειας. 

Το πνευματικό αυτό δίκτυο επεκτείνεται και αναπτύσσεται διαρκώς για να αγκαλιάσει και να βοηθήσει όσους δεν βιώνουν τη σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό τους. Τα κρυσταλλικά παιδιά έχουν έρθει στον πλανήτη μας ως μια μεγάλη οικογένεια που αποτελείται από έντεκα μεμονωμένες ομάδες ψυχών με σκοπό να βοηθήσουν όλα αυτά τα όντα να συνδεθούν με τον ανώτερο εαυτό τους.

Καθεμία από αυτές τις έντεκα ομάδες είναι μοναδική και διαφορετική με πολλούς τρόπους, όλες τους όμως έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό τους τη σύνδεση με τις διόδους των δελφινιών. Αυτές οι δίοδοι θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι τα κανάλια του κρυσταλλικού φωτός με τα οποία ταξιδεύει η ανώτερη δονητική διάνοια μέσα στο γήινο πεδίο. 

Όλο αυτό το δίκτυο συγκρατείται από κρυστάλλους στη γη που βρίσκονται στον Βόρειο και Νότιο Πόλο. Κάθε ενορατικό παιδί είναι αιθερικά συνδεδεμένο με έναν από αυτούς τους κρυστάλλους του δικτύου μέσω του τσάκρα της καρδιάς και του τρίτου ματιού. Με άλλα λόγια, εντός των τσάκρας της καρδιάς και του τρίτου ματιού κάθε παιδιού, υπάρχει ένας όμορφος αιθερικός κρύσταλλος που συνδέει τη συνειδητότητά του με το ιερό αυτό δίκτυο. 

Οι κρύσταλλοι αυτοί είναι αιθερικοί, αποτελούμενοι από συχνότητες φωτός και επιτρέπουν την πνευματική επικοινωνία να μεταδίδεται σε στιγμιαίο χρόνο. Γι’ αυτό αναφέρθηκα παραπάνω ότι αποτελούν μια ισχυρή μορφή γήινης τηλεπάθειας. Κάθε κρυσταλλικό παιδί έχει μια ανώτερη επίγνωση όλων όσων συμβαίνουν στο περιβάλλον του και διαθέτει αυξημένα ποσοστά ανιδιοτελής αγάπης.

Τα δελφίνια συνδέονται στενά με αυτά τα παιδιά καθώς μοιράζονται τις διόδους τους με αυτά και έχουν στενή συνεργασία και επικοινωνία μαζί τους. Τα δελφίνια επίσης φέρουν έναν κρύσταλλο στην καρδιά τους που αποτελεί το σημείο σύνδεσης τους με το ιερό αυτό δίκτυο. Φέρουν έναν ακόμη κρύσταλλο στην ουρά τους, ο οποίος τους δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνουν μηνύματα από άλλα δελφίνια καθώς και από όσους προέρχονται από άλλες διαστάσεις και επικοινωνούν εκπέμποντας μέσα από αυτό το δίκτυο.

Κάθε κρυσταλλικό παιδί που προέρχεται από τις εν λόγω ομάδες ψυχών έχει μια υποστηρικτική φύση και βιώνει αυτήν την σύνδεση ως κάτι φυσιολογικό. Αυτά τα παιδιά έχουν τη δύναμη της βαθιάς σκέψης και την ικανότητα της εσωστρέφειας σε αναζήτηση απαντήσεων. Ενίοτε διαταράσσονται από την παρεμβολή πνευματικών δονήσεων που δεν προέρχονται από την καρδιά, πράγμα που τους γεμίζει με ενέργειες που δεν πηγάζουν απευθείας από τον ανώτερο εαυτό τους. Οι παρεμβολές αυτές ενδέχεται να προέρχονται από το περιβάλλον τους ή από άλλα όντα ή άλλες διαστάσεις του εαυτού τους. 

Καθώς τα παιδιά αυτά μαθαίνουν να ανοίγονται με ένα πιο ολοκληρωμένο τρόπο, να γειώνουν τις ικανότητές τους πάνω στη Γη και να γίνονται αποδεκτά από την κοινωνία, θα μάθουν πώς να μην διαταράσσονται πνευματικά και ψυχικά από την παρουσία άλλων όντων. Προς το παρόν, όταν συμβαίνουν αυτές οι διαταραχές, επηρεάζεται λίγο η ισορροπία του συναισθηματικού και διανοητικού τους σώματος.

Οι έντεκα ομάδες ψυχών που περιγράφονται παρακάτω είναι έτσι δομημένες προκειμένου να βοηθηθούν όλα τα ενορατικά παιδιά και οι γονείς και φίλοι αυτών των παιδιών έτσι ώστε να ανακαλύψουν τη σύνδεση και τον σκοπό της ψυχής τους. Οι έντεκα ομάδες θα σας δώσουν μια σαφή περιγραφή σχετικά με τον σκοπό της κάθε ομάδας. Κάθε παιδί, ωστόσο, έχει κι έναν δικό του μοναδικό σκοπό σ’ αυτό το πλαίσιο. 

Μέσα από την ανακάλυψη της ομάδας που ανήκει το κάθε παιδί, μπορείτε μαζί του να προσεγγίσετε σε μεγάλο βαθμό τον δικό του μοναδικό Θεϊκό Σκοπό. Αυτό μπορεί να βοηθήσει επίσης στην ορθή εκπαίδευση όλων αυτών των παιδιών, καθώς κάθε παιδί έχει συγκεκριμένα χαρίσματα και ενδέχεται να χρειάζεται ειδική εκπαίδευση για να αναγνωρίσει μέσα του αυτά τα χαρίσματα. Ένας μεγάλος αριθμός αγγέλων θα συγκεντρώνεται γύρω μας καθώς θα μιλούμε για τις επόμενες έντεκα ομάδες ψυχών των καινούριων παιδιών που έχουν γεννηθεί και γεννιούνται τώρα στη Γη. Ας δούμε αναλυτικά λοιπόν αυτές τις ομάδες.

Οι Έντεκα Ομάδες Κρυσταλλικών Παιδιών...!!!
Τα παιδιά αυτά έχουν πολύ μακρινή καταγωγή και έχουν να έρθουν στη Γη εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είχαν ξαναέρθει όταν η Γη ήταν σε μια μη φυσική μορφή, πριν δηλαδή τη φυσικοποίησή της. Συνδέονται βαθιά με τη Λεμουρία και τις πόλεις του φωτός που είναι αγκυροβολημένες στους ωκεανούς και στον υδάτινο κόσμο της Γης.

Μέσω των τραγουδιών και της γλώσσας τους συντονίζουν δονητικά όλες τις ψυχές με την αγάπη και με την εμπειρία της αγάπης. Το άγγιγμά τους είναι απαλό αλλά βαθύ. Καθένα από αυτά είναι εξαιρετικά ευαίσθητο στις ηχητικές δονήσεις. Βρίσκονται εδώ για να εκπέμπουν ήχους και να μεταβάλλουν μέσω του ήχου τις δονήσεις του περιβάλλοντος που ζουν. Εκπέμπουν ήχους που δημιουργούν εντός τους και ορισμένα από αυτά θα εφεύρουν μια καινούρια μουσική μέσω των ήχων αυτών.

Οι ήχοι αγκυροβολούν ένα νέο όραμα για όλα τα όντα της Γης το οποίο συνδέεται με την συλλογική συνειδητότητα και την έκφραση της αγάπης. Διαθέτουν ισχυρές ενοποιητικές δυνάμεις και τους αρέσει να συνενώνουν τους άλλους και να φέρνουν σε επαφή τις ψυχές. 

Πολλά από αυτά έχουν ενσαρκωθεί σε γυναικεία σώματα – σε μεγαλύτερο ποσοστό από ότι σε ανδρικά. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, αυτό είναι φαινόμενο της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής, οπότε μέσα στα επόμενα χρόνια θα έρθουν κι άλλα, πολλά από τα οποία θα ενσαρκωθούν σε ανδρικά σώματα.

Κοινό τους χαρακτηριστικό το οποίο και κοινοποιούν, αποτελεί η δυσκολία που αντιμετωπίζουν με τους παραμορφωμένους ήχους ή τις ηχητικές δονήσεις των ανθρώπων που λένε ψέματα. Τούτο τους λυπεί βαθύτατα καθώς γνωρίζουν πότε τα άλλα όντα λένε ψέματα.

2. Τα Νεραϊδίσια Κρυσταλλικά Παιδιά! 
Είναι αρκετά μεγάλος ο αριθμός αυτών των ενσαρκωμένων ψυχών, αλλά δυστυχώς κάποια από αυτά τα παιδιά αντιμετωπίζουν πολύ δύσκολες συνθήκες στη Γη αυτή την περίοδο. Έχουν έρθει εδώ για να ανοίξουν τις καρδιές της ανθρωπότητας και να βοηθήσουν τα πιο ευαίσθητα και κρυμμένα μέρη της ύπαρξης μας να δεχτούν αγάπη. Έχουν επίγνωση του τι είναι κρυμμένο μέσα σε κάθε ον και για ποιο λόγο κρύβεται.

Έχουν μεγάλες συμβουλευτικές ικανότητες και μια πολύ βαθιά σύνδεση με τις νεράιδες στη Γη και στα αστέρια. Έχουν την τάση να παίζουν στα άλλα βασίλεια και να διερευνούν αυτή τη σύνδεση, καθώς υπάρχει δέσμευση μεταξύ των νεραϊδών και των παιδιών αυτών να βοηθούν την ανθρωπότητα και το πνεύμα της Γης ώστε να ζουν αρμονικά.

Αγαπούν πολύ τη Γη, τα λουλούδια και τους κήπους και θα ήθελαν να έχουν όλοι ένα κήπο. Το όνειρο της καρδιάς τους είναι να μπορέσει μελλοντικά κάθε οικογένεια να συνδεθεί με έναν κήπο που ανθίζει και τους γεμίζει με αγάπη και ζωτική δύναμη. 

Αυτό είναι το όραμά τους για το μέλλον της Γης και είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους ήρθαν στη Γη, στο να προκαλέσουν δηλαδή την ανάγκη για δημιουργία περισσότερων κήπων επάνω στη Γη. Έχουν έντονη την επίγνωση της αποσύνδεσης των ανθρώπων που ζουν στις πόλεις από τη Γη.

Είναι πολύ ανοιχτόκαρδα και ευγενικά όσον αφορά τη θεϊκή τους συγκρότηση και είναι πρόθυμα να λειτουργήσουν ενοποιητικά για όσους αντιμετωπίζουν συναισθηματικά προβλήματα. Όποτε νιώθουν ότι άλλα όντα δυσκολεύονται να δουν την καρδιά τους και αντιστέκονται, ενώνονται με την ψυχή τους και τους βοηθούν με ένα βαθύ τρόπο να απελευθερώσουν τον πόνο που είναι ενδεχομένως παγιδευμένος μέσα τους έτσι ώστε να ανοίξουν την καρδία τους.

Τα παιδιά αυτά έχουν ισχυρή όραση και είναι εξαιρετικά αφυπνισμένα λόγω της πολυδιαστασιακής τους όρασης. Βλέπουν τα άλλα βασίλεια όπως εκείνα των Νεραϊδών και των Αγγέλων, πράγμα που τα βοηθάει όντας στη Γη να διατηρούν αυτή τη σύνδεση σε βαθύτερα επίπεδα.

3. Τα Κρυσταλλικά Παιδιά της Σμαραγδένιας Ακτίνας!
Τα παιδιά αυτά είναι φύλακες της σμαραγδένιας ακτίνας. Έχουν κι αυτά ισχυρή όραση και επίγνωση των άλλων βασιλείων και του τι συμβαίνει σε όσους συνδέονται με αυτά.

Έχουν δεσμευτεί να βοηθούν όλα τα όντα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τις αστρικές ενέργειες, και περνούν τον καιρό τους ως ψυχές βοηθώντας όσους παγιδεύονται στα αστρικά πλέγματα ή επηρεάζονται από μεγάλες αστρικές σκεπτομορφές. Συνεργάζονται στενά με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ και τις λεγεώνες φωτός βοηθώντας όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες και προβλήματα στον κόσμο.

Έχουν έρθει να στηρίξουν την αποδέσμευση του αστρικού πεδίου από τη Γη και ως ψυχές χαρακτηρίζονται από μεγάλη υπομονή. Τα παιδιά αυτά δεν επηρεάζονται εύκολα από τους γύρω τους. Μοιάζουν με στέρεους βράχους όταν είναι συντονισμένα με τις συνδέσεις τους. Είναι πολύ προσγειωμένα και φέρουν μια βουδιστικού τύπου ενέργεια όταν ανοίγουν πλήρως την καρδιά τους και φανερώνουν τη θεϊκή αλήθεια και σοφία που διαθέτουν μέσα τους.

Έχουν την ικανότητα να σαρώνουν ενέργειες εξ αποστάσεως και να γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο να βοηθούν τις ψυχές να απελευθερώνονται από πρωτόγνωρες ενεργειακές περιπλοκές. Καθένα κουβαλά το σπαθί της σμαραγδένιας ακτίνας που τους επιτρέπει να βοηθούν όλες τις ψυχές που είναι συναισθηματικά δεμένες με το αστρικό πεδίο.

Ασχολούνται ιδιαίτερα με τα φυτικά φάρμακα, τα βότανα και έχουν εξαιρετική γνώση της αλχημείας, της μίξης φυτών για την παρασκευή φαρμάκων.

4. Τα Χρυσά και Σμαραγδένια Κρυσταλλικά Παιδιά!
Τα παιδιά της ομάδας αυτής έχουν πολύ ισχυρή εσωτερική γνώση και πίστη σε όλα όσα συμβαίνουν. Αντιμετωπίζουν ορισμένες δυσκολίες στη σχέση τους με τον κόσμο στην παρούσα κατάστασή, καθώς και όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο σχετίζονται μεταξύ τους οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για μια κατακερματισμένη κοινωνία στην οποία ισχύουν διαφορετικοί κανόνες για τον καθένα ανάλογα με το ποιος έχει την εξουσία. Προσπαθούν επί του παρόντος ως ομάδα να διακρίνουν με ποιους τρόπους έχουν χάσει οι άνθρωποι την εσωτερική τους κυριαρχία και σύνδεση ως φυλή, προκειμένου να βοηθήσουν σ’ αυτό τον τομέα.

Μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν είναι με τους ανθρώπους που θέλουν να τα εξουσιάσουν. Η συνείδησή τους δεν συντονίζεται με την εξουσία, η οποία προβληματίζει ορισμένα από αυτά. Γνωρίζουν πολλά τα οποία θέλουν να μοιραστούν στο πλαίσιο ενός μη ιεραρχικού συστήματος. Βρίσκονται εδώ για να διαμορφώσουν από κοινού έναν τρόπο δημιουργίας αυτού του μη ιεραρχικού συστήματος, ώστε να μοιράζονται εξίσου με τους άλλους και να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.

Επιθυμούν μέσα τους να αναπτυχθεί ένα νέο εκπαιδευτικό σύστημα για όλα τα παιδιά και διαθέτουν τα κλειδιά για τη δημιουργία του. Η αποστολή τους συνίσταται στο να βοηθήσουν τα άλλα παιδιά να αγκαλιάσουν και να συμπράξουν στη δημιουργία αυτή, μέσω της οποίας θα ανοίξει ο δρόμος ώστε στο μέλλον τα παιδιά να δημιουργούν και να μαθαίνουν από κοινού.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, έχουν επίγνωση των χαρισμάτων των άλλων παιδιών και των κλειδιών που κατέχουν, καθώς και του τρόπου με τον οποίο θα βγουν αυτά στην επιφάνεια. Μέσα τους γνωρίζουν ότι υπάρχει συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να γίνει αυτό και γνωρίζουν επίσης, μέσω του ανώτερου εαυτού ή πνεύματός τους, ότι η στιγμή αυτή δεν απέχει πολύ.

Έχουν το χάρισμα της επικοινωνίας απούσης της ιεραρχίας, ενώ αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας όταν αυτή είναι παρούσα. Καθένα από αυτά είναι βαθιά συνδεδεμένο με τη διδασκαλία των νέων παιδιών και όλα έχουν ηγετικές ικανότητες σε ένα μη ιεραρχικό πλαίσιο.

5. Τα Θαλασσί και Ασημένια Κρυσταλλικά Παιδιά!
Οι ψυχές αυτές είναι απίστευτα ειλικρινείς και μιλούν απευθείας απ’ την καρδιά τους όταν έρχονται σε επικοινωνία με τους άλλους. Αγαπούν την απλότητα και την ομορφιά, καθώς και τις απλές τελετουργίες της προσευχής και του διαλογισμού μέσω των οποίων συνδέονται με τον εσωτερικό τους εαυτό.

Βρίσκονται εδώ για να αγκυροβολήσουν και να δημιουργήσουν έναν ιερό χώρο. Βρίσκονται εδώ για να αλλάξουν το περιβάλλον και να δημιουργήσουν ένα νέο. Έχουν ισχυρές ικανότητες δημιουργικού οραματισμού και μπορούν να συλλαμβάνουν μια ιδέα και να την οπτικοποιούν αμέσως, οραματίζονται τη διαδικασία της υλοποίησης και προσδιορίζουν ότι χρειάζεται για να υλοποιηθεί με τον ευκολότερο και τελειότερο τρόπο. Εστιάζουν στη δημιουργία της ομορφιάς και τους αρέσει να περιβάλλονται από ομορφιά και γαλήνη.

Τα παιδιά αυτά βρίσκονται εδώ για να ενεργοποιήσουν παντού την ενέργεια της ειρήνης δημιουργώντας ιερούς χώρους σε διάφορα μέρη του κόσμου εκεί όπου χρειάζεται να λάβουν την ιερή σύνδεση και ενεργοποίηση της δόνησης της ειρήνης και της αγάπης. Τα παιδιά αυτά είναι προσηλωμένα σε αυτό που έχουν μέσα τους και δεν φιλοσοφούν ιδιαίτερα, αντιθέτως βλέπουν και αναγνωρίζουν την ομορφιά γύρω τους και σε άλλους που μοιράζονται την ομορφιά εντός τους.

Μιλούν για τα θετικά που τους δείχνουν οι άλλοι και ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της θετικής φύσης. Είναι προικισμένα με την ικανότητα να βλέπουν το Θεϊκό δυναμικό όλων των πραγμάτων και τους τρόπους ανάπτυξής του.

6. Τα Ασημένια και Πλατινένια Κρυσταλλικά Παιδιά!
Τα παιδιά της ομάδας αυτής μεταστοιχειώνουν και ενοποιούν όλες τις ενέργειες που περνούν από μέσα τους, τις μετασχηματίζουν και στη συνέχεια μεταδίδουν ενοποιημένες συχνότητες στην πηγή των ενεργειών αυτών. Έχουν τεράστια τσάκρα καρδιάς και νιώθουν μεγάλη συμπόνια για όλα τα όντα. Λαμβάνουν οτιδήποτε τους δίνεται ανοιχτά και το δέχονται στην καρδιά τους προκειμένου να μεταστοιχειώσουν και να ενοποιήσουν όλες τις ενέργειες.

Τα παιδιά αυτά είναι δάσκαλοι της αλχημείας και έχουν την ικανότητα να μεταστοιχειώνουν όλες τις ενέργειες κατέχοντας την αληθινή δύναμη της αλχημείας. Γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι δεν έχουν ακόμη αναλάβει πλήρως την ευθύνη για τις ενέργειές τους και αισθάνονται λύπη γι’ αυτούς. Γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι δεν είναι ακόμη έτοιμοι να αναλάβουν πλήρως την ευθύνη για όλες τις ενέργειες, οπότε έχουν έρθει στη Γη για να τους βοηθήσουν.

Γνωρίζουν ότι στο μέλλον πολλοί περισσότεροι άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι να αναλαμβάνουν την ευθύνη και να μην προβάλλουν τις μη μεταστοιχειωμένες ενέργειές τους, οπότε η αποστολή των παιδιών αυτών συνίσταται στο να στηρίζουν τους ανθρώπους προκειμένου να αναλαμβάνουν την ευθύνη.

Οι ψυχές αυτές ευαγγελίζονται νέους τρόπους χρήσης της ενέργειας που δεν θα επηρεάζουν αρνητικά τους άλλους. Είναι προστάτες ψυχών όπου προβάλλονται αρνητικές ενέργειες, τις οποίες ενίοτε απορροφούν, ενοποιούν και μεταστοιχειώνουν ώστε να προστατέψουν τις ψυχές που δεν μπορούν να τις μεταστοιχειώσουν. 

Μαθαίνουν να συνεργάζονται με πιο δυναμικό τρόπο προκειμένου να δημιουργήσουν ένα μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης της μεταστοιχείωσης όλων των αρνητικών ενεργειών.

Έχουν επίγνωση της κατάστασης πολλών άλλων ενορατικών παιδιών καθώς και του ότι ορισμένα από αυτά αντιμετωπίζουν δυσκολίες και χρειάζονται βοήθεια, οπότε τα επισκέπτονται και τα βοηθούν να μεταστοιχειώσουν τις ενέργειες. Έχουν την ικανότητα να ταξιδεύουν με την ψυχή και να λαμβάνουν από την πηγή τους ότι χρειάζεται για να βοηθήσουν όσους έχουν προβλήματα. Έχουν πανοραμική εποπτεία και είναι σε θέση να βλέπουν όλες τις ενέργειες που θέλουν.

Διαθέτουν πολύ ισχυρή εξ’ αποστάσεως όραση καθώς και όραση πολύ ισχυρής μεταβλητής εστίασης (ζουμ), γι’ αυτό και μπορούν να εργάζονται και να βοηθούν τους άλλους από απόσταση. Τους έχει ζητηθεί από τη Θεϊκή Πηγή τους να έχουν πάντοτε την υψηλή εποπτεία όλων των όντων και των ανθρώπων που μαθαίνουν να ζουν ειρηνικά και να είναι υπεύθυνοι για όλες τις ενέργειες. Τους έχει ζητηθεί να έχουν την εποπτεία της ανθρωπότητας εμποδίζοντας κάθε προβολή αρνητικών ενεργειών.
                           
7. Τα Μπλε και Χρυσά Κρυσταλλικά Παιδιά!
Η ιερή αυτή ομάδα ψυχών κατέχει την ενέργεια της επινοητικότητας και αποτελεί ομάδα ψυχών με βαθιά εφευρετικό πνεύμα. Βρίσκονται εδώ για να δημιουργήσουν μελλοντικά νέες μορφές και εφευρέσεις που θα βοηθήσουν όλα τα όντα, συμπεριλαμβανομένης της Γης. Οι καρδιές τους μεγεθύνουν οποιονδήποτε σκοπό στον οποίο συντονίζονται.

Διαθέτουν νέα θεραπευτικά χαρίσματα για όλη την ανθρωπότητα. 
Καθένα από τα παιδιά αυτά συνδέεται στενά με τον ήχο, που είναι πολύ σημαντικός γι’ αυτά. Οι ήχοι γύρω τους μπορούν να τα εμπνεύσουν και να φανερώσουν το δημιουργικό τους πνεύμα ή ακόμη μπορούν να τα επηρεάσουν με έναν πιο περιορισμένο τρόπο.

Οι ψυχές αυτές είναι βαθιά εκφραστικές και σκοπός τους είναι να μοιραστούν ελεύθερα την εκφραστικότητα αυτή με τους άλλους ώστε να τους βοηθήσουν να εκφράσουν ότι έχουν στις καρδιές τους. Μέσα από την έκφραση αυτή πηγάζουν σε μεγάλο βαθμό η δημιουργικότητα και η επινοητικότητα που επιτρέπουν τη γέννηση των θεραπευτικών τους χαρισμάτων στη Γη.

Χωρίς την ελευθερία της αυτοέκφρασης μέσα από το περιβάλλον, τα παιδιά αυτά αισθάνονται ταλαιπωρημένα και πιεσμένα. Μέσα σε καθένα από αυτά υπάρχει ένας ωκεανός έκφρασης που δεν γνωρίζει όρια όσον αφορά την ικανότητα δημιουργίας αρμονίας, ισορροπίας και ροής της θεϊκής θηλυκής ενέργειας μέσα από το παιχνίδι. Τα παιδιά αυτά έχουν έρθει για να βοηθήσουν όλους ώστε να τιμούν τη θηλυκή ενέργεια και να φανερώνουν τη θηλυκή έκφραση μέσα από δημιουργικό παιχνίδι.

8. Τα Ροζ και Σμαραγδένια Κρυσταλλικά Παιδιά!
Η ομάδα αυτή είναι γεμάτη με ψυχές που είναι οδηγοί και δάσκαλοι οι οποίοι εμπνέουν τους άλλους. Συνδέονται βαθύτατα ως φύλακες της σοφίας με τους αθέατους κόσμους. Καθώς κοιμούνται, ταξιδεύουν στις σχολές των εσώτερων πεδίων, μια και καθεμιά από τις ψυχές αυτές είναι βαθιά εστιασμένη στην ανάληψή της και τη σοφία του Θεού.

Πρόκειται για αρχαίες ψυχές που έχουν ενσαρκωθεί πολλές φορές με τη μορφή δασκάλων και έχουν επιστρέψει στη Γη για να εμπνεύσουν όλες τις ψυχές και να προσφέρουν τη σοφία μέσα από τις διδασκαλίες τους. Τους αρέσει να το κάνουν αυτό με αόρατο τρόπο, χωρίς κανείς να τις βλέπει ή να τις προσέχει, έως ότου έρθει η ώρα να εμφανιστούν.

Τα ήρεμα σοφά τους λόγια που ενίοτε μπορεί να ξαφνιάζουν τους γονείς τους αποτελούν σημάδια του ότι μπορεί να προέρχονται από αυτή την ομάδα ψυχών. Τα παιδιά αυτά έχουν υψηλή νόηση αλλά δεν είναι διανοούμενοι, αφού βιώνουν την πλήρη ισορροπία νου και καρδιάς. Παραμένουν σταθερά στη δόνηση και σύνδεσή τους με τη Γη, καθώς έχουν ξαναέρθει και αναληφθεί στη Γη.

9. Τα Κρυσταλλικά Παιδιά του Ουράνιου Τόξου!
Τα παιδιά αυτά έχουν ενσαρκωθεί σε όλες τις φυλές και σκοπός τους είναι να βοηθήσουν τους ανθρώπους όλων των φυλών να ανοίξουν τις καρδιές τους ο ένας στον άλλον χωρίς να κάνουν διακρίσεις λόγω φυλής, γλώσσας, χρώματος ή κουλτούρας.

Οι ψυχές αυτές έχουν ξαναενσαρκωθεί σε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς και διαθέτουν τον τρόπο να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ανοίξουν το μυαλό και την καρδιά τους χωρίς να κρίνουν τις άλλες φυλές και πολιτισμούς. Τα παιδιά αυτά έχουν έρθει με σκοπό να ενώσουν τους πολιτισμούς και να βοηθήσουν όλους τους ανθρώπους να γεφυρώσουν τις διαφορές τους.

Συνδέονται βαθιά με το νέο όραμα της Γης και έχουν άμεση σχέση με τους προγόνους και φύλακες κάθε βουνού στη Γη. Συνδέουν τους προγόνους με όλα τα άλλα ενορατικά παιδιά και με όλους αυτούς που συμμετέχουν στο πνευματικό δίκτυο αγάπης. Καθώς θα μεγαλώνουν, θα μιλάνε εκ μέρους των προγόνων των βουνών και θα μοιράζονται τη σοφία των φυλάκων αυτών της Γης.

Έχουν μια βαθιά πνευματική σύνδεση με το εσωτερικό ρεύμα της Γης που είναι γνωστό ως φίδι του ουράνιου τόξου. Είναι επίσης φύλακες μυστικών που βοηθούν τους άλλους να βρουν τον δρόμο τους και τον σκοπό τους καθώς και την ελεύθερη ροή της καρδιάς τους.

10. Τα Κρυσταλλικά Παιδιά των Ξωτικών!
Τα παιδιά αυτά είναι βαθιά συνδεδεμένα με το πνεύμα της Γης – τα πνεύματα της φύσης, τα ξωτικά και τον Αρχάγγελο Σάνταλφον τον φύλακα όλων των βασιλείων της Γης. Έχουν έρθει για να φέρουν χαρά και ελαφρότητα σε όλες τις δραστηριότητες και να συνδέσουν τα πάντα με τη χαρά του να βρίσκεται κανείς στη Γη σε ένωση με το πνεύμα της.

Διαθέτουν εξαιρετικά χαρίσματα επικοινωνίας με όλα τα πνεύματα της φύσης και με όλα τα βασίλεια της Γης καθώς πρόκειται για εξαιρετικά τηλεπαθητικά όντα. Μέσα από αυτή τους την ιδιότητα, είναι σε θέση να κατανοούν τις θεραπευτικές δυνατότητες που έχουν όλα τα φυτά και ζώα, καθώς και τις γεμάτες δονήσεις ουσίες όλων των όντων της Γης.

Φέρουν μέσα τους το κλειδί της καρδιάς ώστε να βοηθήσουν στην αποκατάσταση του γήινου πεδίου και στην αποκατάσταση και θεραπεία περιοχών που δεν έχουν καμία σύνδεση με τη φύση και όπου η ενέργεια της φύσης έχει εκλείψει. 

Βρίσκονται εδώ για να εξισορροπήσουν εκ νέου τη φυσική ροή των ενεργειών στις διάφορες περιοχές της Γης και να κατευθύνουν μελλοντικά άλλους στην εξισορρόπηση των ενεργειών αυτών. Η βαθύτερη επιθυμία της καρδιάς τους είναι να αφεθεί ελεύθερη η Μητέρα Γη να ανθίσει και να ζήσουν οι άνθρωποι αρμονικά με όλα τα βασίλεια της Γης.

11. Τα Κρυσταλλικά Παιδιά του Πήγασου!
Η ιερή αυτή ομάδα ψυχών διαθέτει πολλά χαρίσματα και την ισχυρή ικανότητα της τήρησης σιωπής και βαθιάς σύνδεσης με το τώρα σε κατάσταση απόλυτης ηρεμίας. Όπως είναι φυσικό, τα παιδιά αυτά τους αρέσει να διαλογίζονται και να παραμένουν σιωπηλά νιώθοντας τους παλμούς της ηρεμίας του θεϊκού φωτός. Χρειάζονται την ηρεμία αυτή στη ζωή τους καθώς και χρόνο ώστε να τη βρίσκουν μέσα τους.

Οι ψυχές τους έχουν την ικανότητα να βοηθούν άλλους στην εξισορρόπηση των ενεργειών τους συνδέοντάς τους με την ηρεμία της κάθε στιγμής και στη μετατόπιση όλων των πραγμάτων στο τώρα. Βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν όλους τους ανθρώπους να φέρουν τις ενέργειές τους στο τώρα, αντί να ζουν στο παρελθόν ή στο μέλλον μέσα στο μυαλό τους.

Είναι φορείς των συχνοτήτων της αφομοίωσης και βοηθούν τους άλλους στην αφομοίωση των ενεργειών τους μέσω της ηρεμίας, της σιωπής, της αναπνοής και της συνειδητότητας. Είναι φορείς της χάρης του Θεού την οποία μεταδίδουν σε άλλους ώστε να μπορούν αυτοί να παραμένουν ήρεμοι μέσα τους, ενώ εύκολα ευλογούν τους άλλους με το χάρισμα αυτό διατηρώντας τη δική τους ήρεμη σύνδεση παρουσία των άλλων.

Έχουν την τάση να αποσύρουν τις ενέργειές τους όταν βρίσκονται σε περίπλοκες καταστάσεις όπου οι ενέργειες είναι ανάκατες και μη εναρμονισμένες. Ελκύονται περισσότερο από άτομα παρά από ομάδες, εκτός εάν είναι εναρμονισμένες οι ενέργειες της ομάδας. 

Μέσα από τη σύνδεσή τους με την ηρεμία είναι σε θέση να πετούν όπως ο Πήγασος ή να επεκτείνουν τη συνειδητότητά τους ώστε να ενώνονται με τον Θεό. Βρίσκονται στη Γη για να βιώσουν την εμπειρία αυτή και να τη μοιραστούν με τους άλλους καθοδηγώντας τους στην ηρεμία.

Τα Ενορατικά Παιδιά : Oι Ενεργοποιητές της Εποχής μας!
Όλες αυτές οι έντεκα ομάδες ψυχών έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά και ικανότητες, που ενεργοποιούνται εφόσον τους δοθεί το σωστό περιβάλλον για την ανάπτυξη και ευημερία τους. Καθένα από τα παιδιά αυτά έχει επίγνωση του τι χρειάζεται, γι’ αυτό συνιστάται σε όλους τους γονείς, καθοδηγητές και φίλους αυτών των παιδιών να αφουγκράζονται αυτό που πραγματικά χρειάζονται στη ζωή τους ώστε να δημιουργούν ένα περιβάλλον που θα τα στηρίζει προκειμένου να ανοιχτούν και να εκφράσουν αυτό που είναι με χάρη και ευκολία.

Η φύση όλων αυτών των παιδιών είναι παρόμοια όσον αφορά τη σύνδεσή τους με το πνευματικό δίκτυο που είναι γνωστό ως δίοδοι των δελφινιών. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν γεννηθεί ως μέλη κάποιας από τις ομάδες αυτές αλλά δεν έχουν ενδεχομένως λάβει αυτό που χρειάζονταν από το περιβάλλον τους από άποψη στήριξης. Ενδέχεται, ωστόσο, να εξακολουθούν να διατηρούν τη σύνδεσή τους με τις διόδους των δελφινιών εφόσον βρίσκονται σε επικοινωνία με τα άλλα ενορατικά παιδιά.

Ορισμένα από τα παιδιά αυτά έχουν εν μέρει αποσυνδεθεί από τις εν λόγω διόδους και δεν λαμβάνουν τη στήριξη με την ίδια πληρότητα μέσα από την τηλεπαθητική τους σύνδεση με άλλα παιδιά. 

Αν νιώσετε ή λάβετε καθοδήγηση ότι ένα παιδί που γνωρίζετε είναι ένα από τα παιδιά αυτά αλλά συνδέεται μόνο εν μέρει με το δίκτυο, μπορείτε να ζητήσετε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να βοηθήσει την ψυχή του παιδιού αυτού να επανασυνδεθεί, να λάβει αγάπη και στήριξη μέσω των διόδων αυτών και να επικοινωνήσει τηλεπαθητικά με άλλα παιδιά.

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα βοηθήσει όλα τα παιδιά να αποκαταστήσουν τη σύνδεσή τους μέσω των διόδων των δελφινιών εφόσον του το ζητήσετε με μια απλή προσευχή. Η αποσύνδεση αυτή μπορεί να επήλθε λόγω δυσκολιών κατά τη γέννηση ή τραυμάτων κατά την πρώιμη παιδική ηλικία. Καθώς τα παιδιά αυτά θα επανασυνδέονται με το δίκτυο, θα νιώθουν και πάλι τη στήριξη πάνω στη Γη.

Καθεμιά από τις έντεκα αυτές ομάδες ψυχών είναι φορέας μιας συγκεκριμένης δονητικής συχνότητας την οποία διοχετεύουν τα μέλη της όταν η καρδιά τους είναι ανοιχτή. Η συχνότητα αυτή είναι σε θέση να ενεργοποιήσει τις πνευματικές ικανότητες σε άλλους προκειμένου να αφυπνιστούν, εφόσον είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για την ύπαρξή τους σύμφωνα με το Θείο Θέλημα.

Όταν ένα από αυτά τα Ενορατικά Παιδιά ανοίγει την καρδιά του πλήρως σε ένα άλλο ον που είναι έτοιμο να αποκτήσει βαθύτερη πνευματική σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό του, απελευθερώνει μια συγκεκριμένη συχνότητα ενέργειας η οποία βοηθά το ον αυτό να αποκτήσει την εν λόγω σύνδεση. Αυτός είναι ένας από τους σκοπούς της δονητικής ακτίνας με την οποία έχουν γεννηθεί όλα αυτά τα παιδιά.

Οι ακτίνες αυτές είναι γνωστές ως Αγγελικές ακτίνες των δελφινιών. Καθεμιά από τις ακτίνες αυτές είναι φορέας συγκεκριμένων συχνοτήτων οι οποίες ενεργοποιούν τη σύνδεση των ψυχών με τον Ανώτερο Εαυτό ή το πνεύμα τους. 

Μπορείτε να επικαλεστείτε τις Αγγελικές αυτές ακτίνες των δελφινιών ώστε να σας πλημμυρίσουν αυτή τη στιγμή σύμφωνα με το Θείο Θέλημα για την ύπαρξή σας, και να ζητήσετε από καθεμιά από τις έντεκα ομάδες ψυχών να έρθουν να σας βοηθήσουν να ανοίξετε στη σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας. Μπορείτε να τους ζητήσετε να σας στηρίξουν για ένα χρονικό διάστημα ώστε να αναπτύξετε την τηλεπάθεια με τον ανώτερο εαυτό σας.

Μπορείτε να ζητήσετε από τους Αρχαγγέλους, τους Αγγέλους και τους Αναληφθέντες Διδασκάλους που μεριμνούν για τις διόδους των δελφινιών να σας απελευθερώσουν από όλους τους περιορισμούς και τις παλαιές μνήμες ή τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα.

Επίσης μπορείτε να ζητήσετε από τον Ανώτερο Εαυτό σας να ενωθεί μαζί σας και να αναπτύξει τη μεταξύ σας επικοινωνία παρουσία των έντεκα αυτών ομάδων ψυχών σύμφωνα με το θείο θέλημα για την ύπαρξή σας. Εάν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για την ύπαρξή σας σύμφωνα με το θείο θέλημα, αγαπημένοι μου, θα νιώσετε ισχυρή την ενεργοποίηση της σύνδεσης αυτής. Εάν δεν έχει έρθει η ώρα σας, τότε μπορείτε να ζητήσετε να ενεργοποιηθεί την κατάλληλη χρονική στιγμή για την ύπαρξή σας σύμφωνα με το θείο θέλημα, όταν η ψυχή σας θα είναι έτοιμη να τη δεχτεί.

Ελπίζω ότι όλα όσα ειπώθηκαν θα βοηθήσουν τον καθένα από σας. Σας στέλνω την αγάπη μου. Είθε τα παιδιά αυτά να σας περιβάλλουν με τις Αγγελικές ακτίνες των δελφινιών και να αφήσετε να σας πλημμυρίσουν καθώς ανοίγετε την καρδιά σας στα παιδιά αυτά, που έρχονται τώρα να σας βρουν. Τα παιδιά αυτά σας φέρνουν τα δώρα τους και σας τα προσφέρουν σύμφωνα με το θείο θέλημα για την ύπαρξή σας.





© Πνευματικά Δικαιώματα
Καζακόπουλος

Η ιστορία του Έκτωρα ''άγγελου ''......!!!!!!!


ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΟΙΞΕ Η ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ.ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΣΤΑΣΕ, ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΕΥΚΑ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ!ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΑ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ.ΤΟ ΤΡΙΧΩΜΑΤΟΥ ΕΛΑΜΠΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΦΩΤΕΙΝΑ!! 

ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΦΟΒΗΘΗΚΕ..."ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ" ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΨΕΛΛΙΣΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΛΕΥΚΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ :

"ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΚΤΩΡΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΑΣ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΛΑ ΜΕΣΑ"!

Ο ΕΚΤΩΡΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΔΕΙΛΑ.ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ Η ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ.

" ΕΚΤΩΡΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ" ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΗΠΟ.ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΗΤΑΝ ΑΝΘΙΣΜΕΝΑ.Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΔΥΝΑΤΑ! ΕΝΙΩΘΕ ΕΝΑ ΣΚΙΡΤΗΜΑ!ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΝΑ ΜΠΕΖ ΣΚΥΛΙ ΕΤΡΕΞΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.

"ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΚΤΩΡΑ! ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ! ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΗΡΘΕΣ ΕΔΩ ΜΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕΣ.ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ"! ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΠΕΖ ΚΑΝΙΣΑΚΙ.

"ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;" ΡΩΤΗΣΕ Ο ΕΚΤΩΡΑΣ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΣ.

"ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ.ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΣ.ΕΜΕΝΑ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.ΜΕΤΑ ΗΡΘΑ ΕΔΩ. 

ΕΔΩ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ.ΕΧΕΙ Κ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΗΡΘΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΟΠΩΣ Η ΛΙΖΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ"

"Η ΛΙΖΑ;" ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ Ο ΕΚΤΩΡΑΣ.
" Η ΛΙΖΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΛΕΣΒΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΔΩ" ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟ ΚΑΝΙΣΑΚΙ.

"ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ"; ΨΕΛΛΙΣΕ Ο ΕΚΤΩΡΑΣ.

ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΝΑΙ. ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΣΩΜΟ ΛΥΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΗΓΑΣ.ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΣΙΔΕΡΟΛΟΣΤΟ...ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΠΩΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ"

"ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΕΣΕΝΑ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ;"
"ΜΕΛΙΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ".

"ΠΟΙΟΙ;" ΡΩΤΗΣΕ Ο ΕΚΤΩΡΑΣ ΟΛΟ ΑΠΟΡΙΕΣ.
"ΚΟΙΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΙΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ"

"ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ"!
"ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΗΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΑ ΘΥΜΑΤΑ .ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ"ΕΞΗΓΗΣΕ Η ΜΕΛΙΝΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΑΤΣΟΥΡΙΖΕΙ;

ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΙΟΥΜΟΡ!ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΚΑΝΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟ ΜΕΡΟΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΣΥ"

ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΒΡΟΝΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ. Η ΒΡΟΝΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΦΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΨΗΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ:"ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ"......!!!!!!

Για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων το παραθέτω...όπως είναι με τα γράμματα κεφαλαία.....!!!!!!!



ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Ο Έκχαρτ Τόλλε για το Εγώ στις ερωτικές σχέσεις.....!!!!!!!!

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Εγώ είναι η αίσθηση της ανεπάρκειας και του ανολοκλήρωτου. Για να αντισταθμίσει αυτή την αίσθηση το Εγώ αναπτύσσει διάφορες στρατηγικές και ψάχνει για ευκαιρίες που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει. Κάθε φορά που "γεμίζει το κενό" αισθάνεται μια παροδική πληρότητα, η οποία όμως λήγει πολύ σύντομα, και έτσι η προσπάθειά του να το ξαναγεμίσει συνεχίζεται. 

Αυτή η αίσθηση της ανεπάρκειας εκφράζεται με λόγια όπως "δεν είμαι ο εαυτός μου", "δεν είμαι ολοκληρωμένος όπως είμαι", "δεν αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου" ή "δεν έχω φτάσει ακόμα εκεί που θέλω". Μεταξύ άλλων λοιπόν, ένας τομέας που χρησιμοποιεί πολύ συχνά το Εγώ για να αντισταθμίσει την αίσθηση της ανεπάρκειάς του είναι οι ερωτικές σχέσεις.

Μόλις το Εγώ βρει ένα άτομο που κρίνει ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να γεμίσει το κενό του, εστιάζει όλη την προσοχή του πάνω του και ασυνείδητα το εξιδανικεύει. Πιστεύει πλέον ότι βρήκε το άτομο που θα του γεμίσει αυτό το κενό και θα το ολοκληρώσει. 

Εξ’ ου και η έκφραση "αυτός (ή αυτή) είναι ο ένας και μοναδικός (ή η μία και μοναδική)". Δημιουργείται μια εμμονή με την εικόνα του άλλου ατόμου. Και τότε λέει κανείς ότι είναι ερωτευμένος. Και μερικές φορές, αν είσαι τυχερός, θα βρεις έναν άνθρωπο που θα νιώθει το ίδιο για σένα: δηλαδή εσύ θα είσαι εκείνος που θα τον ολοκληρώνει. 

Και θα αισθάνεσαι τέλεια. Μπορεί να τον παντρευτείς κιόλας, αφού πρώτα βέβαια τον βάλεις να υπογράψει ένα συμβόλαιο που θα λέει ότι για την υπόλοιπη ζωή του θα ολοκληρώνει και εκείνος εσένα και δεν θα σε εγκαταλείψει. 

Και σ' αυτό το σημείο τελειώνει συνήθως η ρομαντική ταινία. Εδώ είναι που ο σκηνοθέτης λέει "cut". Αλλά η πραγματική ζωή συνεχίζεται. Και αφού παντρευτείτε, ή ακόμα και κατά τη διάρκεια του γαμήλιου ταξιδιού, εμφανίζονται οι πρώτες αμφιβολίες για το αν ο άλλος θα μπορέσει να ικανοποιήσει αυτή την τεράστια απαίτηση να σε ολοκληρώσει. 

Σιγά-σιγά επιστρέφεις στην καθημερινότητά σου, στη δουλειά σου ή στην οικογένειά σου, και βλέπεις ότι η αίσθηση της ανεπάρκειας είναι ακόμα εκεί. Σταδιακά αντιλαμβάνεσαι ότι ο άλλος δεν συμπεριφέρεται σύμφωνα με τις προσδοκίες σου για να σε κάνει ευτυχισμένο. Την προσδοκία αυτή τη βλέπεις γραμμένη ακόμα και σε αγγελίες: π.χ. "άντρας μόνος ψάχνει γυναίκα που θα τον κάνει ευτυχισμένο". 

Με τον καιρό λοιπόν, η ίδια αίσθηση της ανεπάρκειας και του φόβου επιστρέφει, ενώ η αυταπάτη της εξιδανίκευσης του άλλου σβήνει. Με τον νου σου όμως, αρχίζεις να κατηγορείς τον άλλον για τη δυστυχία σου και λες "αυτός φταίει που εγώ είμαι δυστυχισμένος". 

Αναβιώνεις και ξαναβιώνεις την ίδια κατάσταση του Εγώ, αυτή τη φορά όμως σε πιο έντονο βαθμό, γιατί για αρκετό καιρό την είχες καταπιέσει. Κάθε φορά που ο άλλος δεν ικανοποιεί την ανάγκη σου να νιώσεις ολοκληρωμένος, η υποτιθέμενη αγάπη μετατρέπεται σε μίσος ή επιθετικότητα. Μπορεί να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να σε ρωτάει ο άλλος "τι έχεις;" και εσύ να μη μιλάς, ή μπορεί ακόμα και να του πετάς αντικείμενα για να τον εκδικηθείς. 

Και έτσι η σχέση μπορεί να λειτουργεί καλά για ένα διάστημα και μετά να περνάει μια κρίση, μετά να ξαναλειτουργεί για λίγο και μετά να ξαναπερνάει μια κρίση, κ.ο.κ. Και όσο περνάει ο καιρός οι περίοδοι που δεν λειτουργεί η σχέση μεγαλώνουν και διαρκούν περισσότερο. 

Η ευτυχία του γάμου μετατρέπεται σε δυστυχία μέσα στη σχέση και πολλές φορές ακολουθεί και το διαζύγιο. Όλα αυτά είναι οι διάφορες μορφές που πηγάζουν από την ίδια αιτία: την προσπάθειά σου να ολοκληρωθείς μέσα από έναν άλλον άνθρωπο, μια άλλη μορφή. Και ο πόνος που αναδύεται είναι ο πόνος του Εγώ.

Στις περιπτώσεις όπου το ενδιαφέρον και ο έρωτας δεν βρίσκουν αντίκρυσμα στον άλλον, ο νους δημιουργεί διάφορες φαντασιώσεις και ιστορίες, όπου ο εαυτός και το Εγώ νιώθουν πολύ άσχημα και μειονεκτικά. Γι' αυτό είναι πολύ πιθανό μετά τον μονόδρομο έρωτα να ακολουθήσει το μίσος και η αντιπάθεια για το άλλο πρόσωπο. Και εκεί φαίνεται ξεκάθαρα ότι ποτέ δεν υπήρχε αγάπη, αλλά ήταν απλά μια βαθιά ανάγκη του Εγώ που ήθελε να ικανοποιηθεί.

*Το κείμενο αποτελεί απόσπασμα από μαγνητοσκοπημένη ομιλία του Έκχαρτ Τόλλε.





Μετάφραση: Ν. Μπάτρας

Ρ. Νατζέμυ : Από το "έχω" και το "κάνω" στο "είμαι".....!!!!!!!

Όσο περισσότερες προσκολλήσεις και εξαρτήσεις έχει ένας άνθρωπος, τόσο περισσότερο φοβάται και υποφέρει, εκτός και αν είναι απίστευτα ικανός να τις ικανοποιήσει όλες. Και είμαι υπέρ αυτού, να ικανοποιώ όσο περισσότερες ανάγκες μπορώ. Από εκεί και πέρα όμως, αν δεν γίνεται αυτό, και μέχρι να γίνει, πρέπει να είμαι καλά. Να μην είμαι δυστυχισμένος, φοβισμένος και πικραμένος μέχρι να γίνει αυτό που θέλω. Να μην πιστεύω ότι δεν μπορώ να είμαι καλά χωρίς κάτι συγκεκριμένο.

Ο Νιλ Ντόναλντ Γουώλς, στο βιβλίο του "Συζήτηση με τον θεό", έχει ένα κεφάλαιο πάνω σ' αυτό το θέμα. Το κεφάλαιο αναφέρει τρεις όψεις της ζωής μας : το "είμαι", το "έχω" και το "κάνω". Πολύ λίγοι άνθρωποι βασίζουν την ευτυχία και την πληρότητά τους στο "είμαι". 

Οι περισσότεροι από εμάς βασίζουμε την ευτυχία μας, την αξία μας και την ασφάλειά μας στο "έχω" (έχω έναν σύντροφο, έχω ένα σπίτι, έχω παιδιά, έχω χρήματα), ή στο "κάνω" (κάνω αυτά τα πράγματα, άρα αξίζω, άρα είμαι ασφαλής).

Είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που βιώνουν πρώτα το "είμαι" (την ύπαρξη, την ουσία) και μετά ενεργούν από αυτό το επίπεδο. Δεν λέω να μην έχετε και να μην κάνετε, αλλά λέω μην προσπαθείτε να βρείτε την ευτυχία σας σ' αυτά που έχετε και κάνετε. Βρείτε πρώτα την ευτυχία στην ύπαρξη και τότε ότι κάνετε θα είναι μία προσφορά. 

Δεν θα είναι μία προσπάθεια για να αποκτήσετε την αγάπη των ανθρώπων, να είστε σπουδαίοι ή να αξίζετε μέσα από εξωτερικούς παράγοντες. Γιατί όταν τα κάνετε αυτά με αυτά τα κίνητρα, υπονομεύουν την πιθανότητα της επιτυχίας σας. Το ερώτημα γι' αυτή την ομιλία είναι: μπορώ να καλλιεργήσω περισσότερο το αίσθημα του "είμαι" και να μην βασίζομαι τόσο πολύ στο "έχω" και στο "κάνω"; Μπορώ να κοιμηθώ ήσυχα το βράδυ χωρίς να έχω κάνει τίποτα; Μπορώ να είμαι καλά αν δεν έχω κανέναν; 

Δεν είναι τυχαίο που οι μεγάλοι δάσκαλοι, πριν από τη μεγάλη διδασκαλία τους, περάσανε κάποιον χρόνο στην απομόνωση : ο Χριστός σαράντα μέρες στην έρημο, ο Βούδας κάτω από το δέντρο, ο Μωάμεθ μέσα στη σπηλιά. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι μεγάλες πνευματικές ψυχές το έχουν καταλάβει αυτό. 

Για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν το βίωμα του "είμαι", πρέπει να κάνουν ό,τι και ένα παιδί που θέλει να απελευθερωθεί από την προσκόλλησή του στα ναρκωτικά: θα πρέπει να μην βρίσκεται κοντά στα ναρκωτικά. Και αν το ναρκωτικό μου είναι το τηλέφωνο ή η τηλεόραση, ή ακόμα και τα βιβλία, ή το να μιλάω με άλλους, ένας τρόπος για να καλλιεργήσω αυτή την αίσθηση της ύπαρξής μου είναι να επιλέξω μία ή περισσότερες φορές τον χρόνο να απομονωθώ - όπου δεν θα μιλάω, δεν θα έχω ερεθίσματα, δεν θα ακούω άλλους ανθρώπους. 

Στην αρχή ο νους θα φλυαρεί πολύ έντονα. Μετά από την τρίτη μέρα περίπου θα αρχίσει να ησυχάζει και μετά ακολουθεί μια πανέμορφη εμπειρία. 

Ένας άλλος τρόπος είναι ο διαλογισμός. Ο καθημερινός διαλογισμός, όπου αφήνω τις σκέψεις να ηρεμήσουν, παύω να σκέφτομαι όλα αυτά που έχω να κάνω και να ελέγξω για το πώς θα καταλήξουν όλα, και αρχίζω να βιώνω ένα κενό. Ή, αν όχι ένα κενό, το αντίθετο. 

Κάτι πάρα πολύ γεμάτο. Μία πληρότητα. Αυτή η πληρότητα όμως δεν μπορεί να υπάρχει όσο είμαι ταυτισμένος με το Εγώ και τις ευθύνες, το άγχος και το φόβο του Εγώ σχετικά με όλα αυτά τα πράγματα. Συνιστώ αυτόν τον τρόπο αν θέλει κάποιος να δυναμώσει την άγκυρά του μέσα στο κέντρο της ύπαρξής του.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι πια εντελώς αποταυτισμένος από τον σύντροφό του, τα παιδιά του ή άλλα πράγματα. Θα συνεχίζει να ενδιαφέρεται και ίσως ακόμα σε κάποιον βαθμό να αγχώνεται και να ασχολείται με όλα αυτά, αλλά θα έχει μία εσωτερική βάση. 

Με τα χρόνια θα αρχίσει να βιώνει ένα σταθερό σημείο μέσα του, που θα του λέει ότι όποια κατάληξη και αν έχει ένα γεγονός, είναι εντάξει. Εγώ βέβαια θα κάνω ό,τι μπορώ να κάνω. Δεν θα με απαλλάξει από το να κάνω τα πάντα για να εξελίσσονται τα πράγματα όπως θέλω. Αλλά θα υπάρχει η αίσθηση ενός κέντρου μέσα μου, αυτό το "είμαι", που θα παραμένει το ίδιο ό,τι και να συμβαίνει έξω από εμένα.

Το παραπάνω κείμενο αποτελεί απόσπασμα από ομιλία του Ηλία Ρόμπερτ Νατζέμυ.





Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Διαλογισμός με τον Αρχάγγελο Ραφαήλ....!!!!!!

Κάθησε αναπαυτικά….με το σώμα ίσιο και χαλαρό….όσο σου είναι δυνατόν….ηρέμησε.., κλείσε τα ματάκια σου…….και άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο και την καρδιά σου ανοικτή ώστε να λάβει τις ευλογίες αυτού του διαλογισμού…..!!!!! 

Αρχίζεις ήδη να νιώθεις υπέροχα…..αφέσου…..και θα νιώθεις όλο και καλύτερα…..άφησε πίσω σου ότι σε βαραίνει και νιώσε ανάλαφρος /η ……..ωραία….όμορφα….καταπληκτικά….όλα είναι υπέροχα στο εδώ και το τώρα….άσε τις σκέψεις να έρχονται και να φεύγουν….χωρίς να μένεις σε αυτές….ήδη νιώθεις καλύτερα….το σώμα σου έχει χαλαρώσει….οι μύες σου είναι τώρα απαλοί…..και έχει φύγει όλο το σφίξιμο που είχες…τι υπέροχα συναισθήματα..έρχονται τώρα στο νου σου…απόλαυσε τα……και κάνε τα κτήμα σου….για το υπόλοιπο της ημέρας…..και της κάθε μέρας σου…..είναι επιλογή σου…να είσαι καλά…..και να νιώθεις ευτυχία και γαλήνη……!!! 

Φέρε τώρα στο νου σου την οπτασία του Αρχαγγέλου Ραφαήλ…..νιώσε τον να είναι κοντά σου..δίπλα σου………..ευχαρίστησε τον για την παρουσία του……..και ζήτα του να σε ευλογήσει με την ενέργεια του…….

Τώρα νιώθεις τη ζέστη της σμαραγδένιας του ενέργειας στο κεφάλι σου…….χαλαρώνεις……….κατεβαίνει στο λαιμό……και θεραπεύει κάθε σου μπλοκάρισμα που έχεις σε σχέση με την επικοινωνία σου με τους γύρω σου……κατεβαίνει σιγά σιγά και στο υπόλοιπο σου σώμα…….και καθαρίζει και θεραπεύει ότι νοσεί πάνω σου……..είσαι γαλήνιος /α ……..ρουφάς κάθε σταγόνα της ενέργειας του……και η ψυχή σου ηρεμεί…….

Φεύγει κάθε φόβος που σε καθηλώνει καθημερινά….είσαι ένα υπέροχο πλάσμα του Θεού…….αφέσου…….να γίνεις ένα με την ενέργεια αυτή τη σμαραγδένια…….που μόνο θεραπεία…….μπορεί να σου προσφέρει……όλα είναι τέλεια……η καρδιά σου γαληνεύει….είναι στην αγκαλιά του Ραφαήλ…..

Όλο το είναι σου πλημμυρίζει αγάπη και φως…..λαχταράς να εξαγνίσεις κάθε κύτταρο σου……..και να επανέλθεις καθαρός /η και θεραπευμένος /η στην καθημερινότητα σου…….ώστε να προσφέρεις ότι καλύτερο στους γύρω σου…..Είσαι έτοιμος /η , ευχαρίστησε τον Αρχάγγελο Ραφαήλ για την βοήθεια και τη θεραπεία του.….σιγά σιγά……επανέρχεσαι…….τώρα πια όλα θα είναι καλύτερα…….θεραπευμένα και εξαγνισμένα…..άνοιξε σιγά σιγά……τα ματάκια σου…….όλα πήγαν Τέλεια….τώρα μπορείς να επιστρέψεις στα καθημερινά σου καθήκοντα…..με άλλη ψυχική δύναμη….!!!!!!!!



Λένα Μπαξέ

Τεστ: Τι αποκαλύπτει το υποσυνείδητό σου ;

Οι απαντήσεις σε αυτό το τεστάκι δείχνουν τις αξίες και τα ιδανικά σου. Πόσο μέσα πέφτει;
Φαντάσου τις ακόλουθες σκηνές και γράψε το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό. Μη το πολυσκέφτεσαι αλλά κράτα την πρώτη σου αυθόρμητη σκέψη.

1. Περπατάς μέσα στο δάσος. Μπαίνεις σε ένα ξέφωτο και μπροστά σου είναι το σπίτι των ονείρων σου. Περιέγραψε το μέγεθός του.

2. Περιβάλλεται από φράκτη ή όχι;

3. Μπαίνεις μέσα στο σπίτι και προχωράς προς την τραπεζαρία. Βλέπεις το τραπέζι. Περιέγραψε το. Υπάρχει τίποτα πάνω ή γύρω από το τραπέζι; Βλέπεις άλλα άτομα ή το δωμάτιο είναι άδειο;

Ανάλυση απαντήσεων 

1. Το μέγεθος του σπιτιού αντιπροσωπεύει τη φιλοδοξία που έχεις και τις προκλήσεις που αναλαμβάνεις στη ζωή.

2. Η απουσία φράκτη είναι ένδειξη ανοιχτής προσωπικότητας ενώ η παρουσία φράκτη δείχνει εσωστρέφεια.

3. Αν πάνω στο τραπέζι υπήρχαν τρόφιμα ή λουλούδια ή αν γύρω από το τραπέζι κάθονταν άνθρωποι είσαι ικανοποιημένη από τη ζωή σου.




Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ο Σκοπός της παρατήρησης....!!!!!!!!


Βλέπετε, στη ζωή παίρνουμε ακριβώς αυτό που δίνουμε. Η ζωή μας είναι ο καθρέφτης αυτού που είμαστε, κατ’ εικόνα και ομοίωσή μας. Είμαστε παθητικοί,τυφλοί, απαιτητικοί. Παίρνουμε τα πάντα, δεχόμαστε τα πάντα χωρίς ποτέ να αισθάνομαστε υποχρέωση. Η συμπεριφορά μας απέναντι στον κόσμο και απέναντι στη ζωή, είναι η συμπεριφορά εκείνου που έχει το δικαίωμα να απαιτεί και να παίρνει. 

Που δεν έχει ανάγκη ούτε να πληρώσει ούτε να κερδίσει (με τον κόπο του). Πιστεύουμε πως όλα μας πρέπουν, απλά και μόνο επειδή είμαστε εμείς! Όλη μας η τύφλωση βρίσκεται εκεί! Και δεν τραβάει την προσοχή μας. Όμως αυτό είναι που χωρίζει μέσα μας έναν κόσμο από έναν άλλο κόσμο. Δεν έχουμε μέτρο για να μετρηθούμε. Ζούμε αποκλειστικά με το “αυτό μ’ αρέσει” ή “ αυτό δεν μου αρέσει”. 

Που πάει να πει ότι δεν έχουμε εκτίμηση παρά μόνο για τους εαυτούς μας. Δεν αναγνωρίζουμε τίποτα πάνω από εμάς. Θεωρητικά, λογικά, ίσως, αλλά πραγματικά, όχι. Να γιατί είμαστε απαιτητικοί και συνεχίζουμε να νομίζουμε ότι όλα τα πράγματα αγοράζονται στις ευκαιρίες, ότι μπορούμε να τα έχουμε στην τσέπη μας αγοράζοντας τα, αν το επιθυμήσουμε. Τίποτε δεν αναγνωρίζουμε ούτε πάνω από εμάς, ούτε έξω, ούτε μέσα μας. 

Να γιατί, το ξαναλέω, δεν έχουμε μέτρο και ζούμε παθητικά, κατά τα γούστα μας. Ναι! η “αυτοεκτίμησή μας ”, μας τυφλώνει! Είναι το πιο μεγάλο εμπόδιο για μια καινούργια ζωή. Πρέπει να μπορέσουμε να υπερπηδήσουμε αυτό το εμπόδιο, αυτό το κατώφλι, πριν να πάμε πιο πέρα. Είναι η δοκιμασία που χωρίζει τους ανθρώπους σε δύο είδη: “την ήρα” και τον “καρπό”. 

Όσο έξυπνος, όσο προικισμένος, όσο λαμπρός και να είναι ένας άνθρωπος, αν δεν αλλάξει την αυτοεκτίμησή του, θα είναι χαμένος για μια εσωτερική ανάπτυξη, για μια εργασία με σκοπό την γνώση του εαυτού, για ένα αληθινό γίγνεσθαι. Θα μείνει όλη του την ζωή, όπως είναι . Η πρώτη απαίτηση, η πρώτη προϋπόθεση, η πρώτη δοκιμασία για όποιον επιθυμεί να εργαστεί στον εαυτό του, είναι να αλλάξει την αυτοεκτίμηση του. 

Πρέπει όχι να φανταστεί, όχι απλά να πιστέψει η να σκεφτεί, αλλά να δει μέσα του πράγματα που δεν είχε δει πριν, να τα δει πραγματικά. Η εκτίμησή του δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ, αν δεν δει μέσα του. Και για να δει, πρέπει να “μάθει” να βλέπει: αυτή είναι η πρώτη μύηση του ανθρώπου προς την αυτογνωσία. 

Πριν από όλα πρέπει να ξέρει αυτό που πρέπει να κοιτάξει. Μόλις το μάθει, πρέπει να κάνει προσπάθειες, να κρατήσει την προσοχή του, να κοιτάζει σταθερά, εντατικά. Με το να κρατάει την προσοχή του, με το να μην ξεχνά να κοιτάζει, μια μέρα ίσως μπορέσει να δει. 

Αν δει μια φορά, ίσως δει μια δεύτερη φορά, και αν αυτό επαναληφθεί δεν θα μπορεί πια να μην βλέπει. Εκεί βρίσκεται η κατάσταση που αναζητούμε, ο σκοπός της παρατήρησης μας και από εκεί θα γεννηθεί η αληθινή επιθυμία, η ακατανίκητη επιθυμία του γίγνεσθαι... Από ψυχροί, γινόμαστε θερμοί, δονούμενοι...Βαδίζοντας στο Φως !!!





Omraam Mikhael Aιvanhov μιλάει για την βαθύτατη σημασία του Σταυρού.........!!!!!!!!!!!!

Ο ΑΙΒΑΝΧΩΦ.... 
μιλάει για την βαθύτατη σημασία του Σταυρού μέσα από την παραβολή της κατσαρόλας.....
Ο Χριστιανισμός συνδύασε το σταυρό με το θάνατο του Ιησού, όμως αυτό το σύμβολο υπήρχε πολύ πριν από Αυτόν.

Τον συναντάμε στις πιο αρχαίες θρησκείες και τους πιο αρχαίους πολιτισμούς :
στην Μεσοποταμία, στην Αίγυπτο στην Κίνα 
Που γεννήθηκε αυτό το σύμβολο; Ποίος το επινόησε;
Κανείς δεν το επινόησε, το σύμβολο αυτό υπάρχει μέσα στη Φύση.

Παρατηρήστε μονάχα τις κινήσεις του νερού και της φωτιάς.
Το νερό κυλάει, εξαπλώνεται, ακολουθεί την οριζόντια γραμμή.

Ενώ η φωτιά υψώνεται, ανεβαίνει : παίρνει την κάθετη κατεύθυνση.
Η φωτιά και το νερό (κάθετη και οριζόντια γραμμή), είναι η έκφραση των  2 αρχών, της αρσενικής και της θηλυκής, της θετικής και της αρνητικής, οι οποίες εργάζονται μαζί μέσα στο Σύμπαν.

Για να καταλάβετε στ’ αλήθεια το σταυρό πρέπει να καταλάβετε την φύση και την εργασία των 2 αρχών που αντιπροσωπεύονται από την φωτιά και το νερό, διαφορετικά θα βάλετε το νερό μέσα στη φωτιά, (μιλώντας συμβολικά), 
και η φωτιά θα σβήσει… ή πάλι, θα βάλετε την φωτιά μέσα στο νερό κι' αυτό θα εξατμιστεί.

Αν ξέρετε να υπολογίζετε σωστά την φύση αυτών των 2 στοιχείων, θα ενεργείτε σοφά :
θα βάζετε το νερό μέσα σ’ ένα δοχείο και θ' ανάβετε την φωτιά από κάτω :
η φωτιά θα διεγείρει και θα βράζει το νερό έτσι ώστε να πετυχαίνετε μια εκπληκτική ενέργεια χάρη στην οποία θα μπορείτε να ενεργοποιείτε μηχανές  και να βάζετε σε κίνηση τον κόσμο ολόκληρο.

Χάρη στον διαχωρισμό που βρίσκεται ανάμεσα τους, δεν θα αλληλοκαταστραφούν.

Πρέπει να μάθουμε πως να κάνουμε να εργάζονται μαζί το αρσενικό και θηλυκό, το ενεργητικό και το παθητικό, ο πομπός και ο δέκτης, το πνεύμα και η ύλη, ο άντρας και η γυναίκα, η νόηση και η καρδιά, η σοφία και η αγάπη.

Ο σταυρός λοιπόν αντιπροσωπεύει τις 2 αρχές, την αρσενική και την θηλυκή, οι οποίες συναντιούνται για να εργαστούν μαζί μέσα στο σύμπαν.

Αυτή όμως η εργασία γίνεται ξεκινώντας από ένα κέντρο : το σημείο τομής αυτών των 2 αξόνων του σταυρού.
Αυτό το κέντρο ενώνει τις δυνάμεις, τις συγκρατεί συνδεδεμένες.

Δίχως αυτό, όλα θα διασκορπίζονταν στον δίσκο μόλις θα άρχιζε ο σταυρός να γυρίζει.
Γιατί ο σταυρός γυρίζει, και στην περιστροφή του οι άξονες του διαγράφουν έναν κύκλο, το σύμβολο του ήλιου.

Ο σταυρός σε κίνηση είναι η Σβάστικα.
Αυτή η κίνηση μπορεί να γίνεται προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά.

Ο σταυρός που στρέφεται προς τα δεξιά, σημαίνει ότι βιδώνουμε, σφίγγουμε, εμποδίζουμε την εκδήλωση των ενεργειών, τις συγκρατούμε για να τις εξουσιάζουμε.

Αυτό είναι το σύμβολο της πνευματικότητας η οποία φρενάρει την κίνηση των φυσικών δυνάμεων.

Παράδειγμα, οι γιόγκι, οι οποίοι, συγκρατώντας το σώμα τους ακίνητο, "βιδώνουν" την κατώτερη φύση τους με σκοπό να εκδηλωθούν οι ενέργειες της ανώτερης και θεϊκής φύσης τους, επειδή δεν μπορεί κανείς να πλησιάσει τον θεϊκό κόσμο παρά μόνο ελαττώνοντας την κινητικότητα και την δραστηριότητα του φυσικού σώματος.

Στρέφοντας τώρα προς την άλλη μεριά, η Σβάστικα σημαίνει ότι ξεβιδώνουμε, ότι ξεσφίγγουμε τα φρένα για να βάλουμε σε λειτουργία φυσικές και ενστικτώδεις ενέργειες και ότι έτσι κλείνουμε το πέρασμα στις ύψιστες δυνάμεις του πνεύματος, αφηνόμαστε στην μηχανική, στη γήινη πλευρά, για να γίνουμε αποκλειστικά ισχυροί μέσα στην ύλη.

Όταν ζωγραφίζουμε ένα σταυρό ή όταν κάνουμε το σημείο του σταυρού, πρέπει να εννοούμε το ανθρώπινο ον σαν σύνθεση των 2 αρχών, της αρσενικής (πνεύμα ή νόηση) και της θηλυκής (ψυχή ή καρδιά).

Η ένωση των 2 αυτών αρχών παράγει την κίνηση.
Ναι, όταν ενώνουμε την σκέψη με το συναίσθημα γεννιέται η κίνηση ή η δράση.
Η κίνηση του σταυρού διαγράφει έναν κύκλο, τον ήλιο.
Και όσο περισσότερο έντονη είναι η κίνηση, τόσο φωτεινότερος γίνεται ο ήλιος.

Ο ήλιος που ενώνει τις 2 αρχές, είναι ο σταυρός σε κίνηση.
Και όταν οι 2 άξονες του σταυρού, δηλαδή ένας άντρας και μια γυναίκα συναντιούνται, τι κάνουν;

Ενώνουν το νερό και την φωτιά.
Αν δεν ξέρουν πως να το κάνουν, σ' αυτό το σημείο, το νερό, δηλαδή η γυναίκα, θα εξατμιστεί και η φωτιά, δηλαδή ο άνδρας, θα σβήσει.

Επειδή η φωτιά και το νερό μπορούν να αλληλοκαταστραφούν, έχει συμπεράνει κανείς ότι είναι εχθροί. Φαινομενικά, αυτό είναι αλήθεια.

Οι άνδρες και οι γυναίκες δεν παύουν να πολεμούν οι μεν τους δε κι' αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι ονομάζουν αγάπη δεν είναι άλλο από ένα σφοδρό πόλεμο των φύλων.
Αυτός ο πόλεμος υπάρχει επειδή δεν έχουν καταλάβει το σύμβολο του σταυρού ώστε να δημιουργούν μαζί την κίνηση: την ζωή.

Το ότι οι άνδρες και οι γυναίκες αναζητούν οι μεν τους δε, σημαίνει ότι υπάρχει μια αιτία και πρέπει να τη βρούμε.
Αυτή η αιτία είναι ότι είναι αντιπρόσωποι των 2 μεγάλων κοσμικών αρχών οι οποίες δημιουργούν τη ζωή.

Για να δημιουργήσουν όμως αληθινά την ζωή αντί να καταστρέφουν ο ένας τον άλλο, πρέπει να συναντιούνται και να κάνουν ανταλλαγές μ' ένα νέο τρόπο.

Σας το έχω πει : δεν πρέπει να έρχονται κατευθείαν σε επαφή το νερό και η φωτιά.
Το νερό πρέπει να χύνεται μέσα σ' ένα σκεύος και να μπαίνει επάνω από την φωτιά.
Αυτός ο νόμος ισχύει για όλους τους ανθρώπους που συναντάτε.

Από σας εξαρτάται το αν θα καταστρέψετε ο ένας τον άλλο ή το αν θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μια δύναμη ευεργετική για ολόκληρο το σύμπαν.
Μπορείτε να συναντάτε και ν' αγαπάτε τα όντα, με τη σκέψη σας όμως να μάθετε να τηρείτε μια ΑΠΟΣΤΑΣΗ. Η απόσταση είναι το σκεύος, η κατσαρόλα !
(Omraam Mikhael Aιvanhov)






http://revealedtheninthwave.blogspot.gr