Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Άσε το Σύμπαν να σου δώσει αυτό που χρειάζεσαι και όχι αυτό που θες…!!!!

Γνωρίζοντας πως δεν είναι όλοι οικείοι με τον Νόμο της Έλξης, μαζέψαμε κάποιες σκέψεις που μπορεί να συμβαίνουν σε κάποιους από εσάς. 

Όταν διαμορφώνουμε κάποια έλξη από τον αληθινό πυρήνα μας, το Σύμπαν δουλεύει για χάρη μας ώστε να συμβεί.. και η απόδειξη αυτού είναι ο Νόμος της Έλξης. 

Έτσι, ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιούμε αυτόν τον νόμο μπορεί να είναι λάθος, σε περίπτωση ας πούμε που ο πυρήνας από τον οποίο προέρχεται η επιθυμία δεν είναι η καρδιά αλλά ο εγωισμός. 

Το Σύμπαν δεν είναι μαγική νεράιδα που εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες μας. Απλώς δεν λειτουργεί έτσι. 

Για να το θέσω απλά, οι λίστες με τις επιθυμίες που κάναμε όταν ήμασταν μικροί με παιχνίδια, αντικείμενα, μέρη που θέλαμε να πάμε, ίσως ακόμα και ανθρώπους και όλα αυτά που δεν χρειαζόμασταν πραγματικά, είναι απλώς μια κατάχρηση αυτής της ιδέας. Αυτό δεν είναι ο Νόμος της Έλξης. 

Η ιδέα αυτού είναι το πώς χανόμαστε σε μια συνεχή κατάσταση δυστυχίας με αυτά που έχουμε, το ποιοι είμαστε ή το πώς ζούμε στο παρόν. Πάντα ψάχνουμε κάτι καινούργιο, μεγαλύτερο ή καλύτερο. 

Είναι σοφότερο να προσεγγίσετε το Σύμπαν με διαφορετικό τρόπο, όπου το αφήνετε να επιλέξει για εσάς. 

Δεν κάνετε ευχές ούτε έχετε απαιτήσεις συνέχεια. Αφήστε το Σύμπαν να σας καθοδηγήσει και να σας δείξει τον δρόμο. 

Με το να αφήσουμε τον εγωισμό μας και να παραδοθούμε στο Σύμπαν θα αποκαλυφθεί σίγουρα το μοναδικό μας πεπρωμένο. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να το ακούσουμε. 

Ο σκοπός ή το πεπρωμένο μας είναι απλώς ένας τρόπος με τον οποίο ακούμε και ακολουθούμε το Σύμπαν εκεί που μας πηγαίνει. 

Το να σκεφτόμαστε ότι ξέρουμε καλύτερα τώρα που είμαστε ενήλικες από τότε που ήμασταν μικροί επειδή δεν αφήνουμε πια γράμμα στον Άι- Βασίλη είναι λάθος. 

Τώρα όλα αφορούν τα χρήματα, την κοινωνική θέση, τις διακοπές, τα αμάξια. Δεν άλλαξαν πολλά από τις παιδικές μας επιθυμίες. Μόνο η μορφή αλλά όχι το πλαίσιο. 

Η απλή ικανοποίηση του νέου αμαξιού για λίγο χρόνο… μέχρι το επόμενο έτος που θα βγει ένα μοντέλο πιο γρήγορο με δερμάτινα καθίσματα και καινούργιες δυνατότητες. 

Τώρα θέλουμε νέο σύντροφο μιας και ο προηγούμενος δεν έκανε ότι θέλαμε και τώρα που βρήκαμε έναν άλλο προσπαθούμε να τον αλλάξουμε. Χρήματα. Δεν θα αναφερθώ καν σε αυτά. 

Αυτό που φαίνεται να συμβαίνει, τουλάχιστον κατά την άποψη μου είναι ότι το συνεχώς να ζητάμε αυτά που νομίζουμε ότι πρέπει να έχουμε δεν μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους. 

Γιατί να μην σταματήσετε εντελώς να ζητάτε; Αντιθέτως, προσέξτε τι σας δείχνει το Σύμπαν, προς τα πού σας καθοδηγεί. 

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να καθοδηγηθεί, ανεξάρτητα από το που. Μόνο το πεπρωμένο έλκεται από αυτό που πραγματικά είμαστε. 




Μία ευγνωμοσύνη και ένα φιλί χωρισμού στους εχθρούς μου…!!!!

Χρωστάω μια απέραντη ευγνωμοσύνη στους εχθρούς μου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί με έστρεψαν στην συγχώρεση τους και όχι στην εκδίκηση τους.

Με έμαθαν ότι δεν είναι εχθροί μου πραγματικά, απλά κάποιοι εγωιστές φίλοι μου. 

Χρωστάω μία αγκαλιά στους εχθρούς μου.
Γιατί μπόρεσαν και με ώθησαν στο καλό και στον Θεό. Γιατί χωρίς εκείνους δεν θα είχα ποιους να συγχώρεσω και θα κινδύνευα.

Γιατί οι φίλοι μου με κρατούσαν γερά κάτω στην γη ενώ οι εχθροί μου, μου βρήκαν ένα ασφαλές μέρος για να μείνω στον ουρανό. 

Χρωστάω ένα ευχαριστώ στους εχθρούς μου.
Γιατί με έφεραν κοντά στην αλήθεια και στην ηρεμία της ψυχής μου. 

Γιατί με έφεραν κοντά στην παραλία, ενώ είχα πάρει λάθος πλοίο σε λάθος διαδρομή.

Γιατί είδα το φως, μετά από πολύ σκοτάδι γύρω μου. 

Χρωστάω μια αγκαλιά σε όλους εκείνους, που ενώ μου έλεγαν ότι θα τα καταφέρω, την ίδια στιγμή μου έβαζαν τρικλοποδιές.

Σε όλους εκείνους, που μου έκλεψαν την ανεμελιά και την πίστη μου στους ανθρώπους. 

Σε όλους εκείνους, που ενώ εγώ έχτιζα τον παράδεισο μου για να ζήσω, ερχόντουσαν με την μπότα τους και μου γκρέμιζαν τα κάστρα μου. 

Σε όλους εκείνους, που ενώ εγώ τους έλεγα ότι ήμουνα ένα άλογο με φόρτωναν σαν γαϊδούρι.

Χρωστάω ένα τραπέζι στους εχθρούς μου.
Να δούνε πώς ένας άνθρωπος που θέλανε να βασανίσουν, μπόρεσε να τους συγχωρέσει.

Θέλω να πιώ μαζί τους και να τσουγκρίσω το ποτήρι μου, λέγοντας τους ότι κατάλαβα.

Κατάλαβα πώς ο μοναδικός εχθρός που θα μπορούσα να έχω δεν ήταν εκείνοι.

Ήτανε ο εαυτός μου.
Και ύστερα να τους φιλήσω έναν έναν για το τελευταίο τους ταξίδι στην λησμονιά. 




Εικόνα: Maria louseiro 

Όλα είναι εφικτά. Σε κάθε φάση της ζωής σου είσαι δημιουργός...!!!!

Αν έχουμε αυτοκίνητο θέλουμε εύκολο πάρκινγκ. Αν εργαζόμαστε κάπου θέλουμε όσο το δυνατόν λιγότερη κούραση. Αν κάνουμε οτιδήποτε θέλουμε όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία. 

Από την άλλη επιζητούμε τη μέγιστη ασφάλεια, θέλουμε από πριν να ξέρουμε πως οτιδήποτε κάνουμε θα στεφθεί από επιτυχία, θέλουμε να γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι η έκβαση θα είναι αυτή που επιθυμούμε και αν δεν έχουμε αρκετά στοιχεία παγώνουμε κάθε δραστηριότητα. 

Με λίγα λόγια θέλουμε το εύκολο και το σίγουρο. 

Αλλά η ζωή δεν λειτουργεί έτσι. 

Όταν η ευκολία γίνεται δείκτης για το αν θα κάνουμε κάτι ή όχι, πιθανότατα θα γεμίσουμε τη ζωή μας με εύκολες συνθήκες που μας δίνουν όμως χαμηλά αποτελέσματα. 

Αν ήταν εύκολο να έχει κάποιος 500.000.000 πιθανόν θα τα είχαμε όλοι. Αυτό όμως τι θα σήμαινε; Καλύτερη ζωή; Λάθος. Θα σήμαινε χάος 

Αν τα χρήματα ήταν για όλους ουρανοκατέβατα και εύκολα τότε θα πηγαίναμε όλοι μαζικά διακοπές, θα αγοράζαμε σπίτια, αυτοκίνητα κλπ. Αφού όμως όλοι θα είμασταν πλούσιοι ποιος θα έφτιαχνε τα σπίτια και τα αυτοκίνητα; Ποιος θα έμπαινε στον κόπο να κάνει το οτιδήποτε αφού δεν θα υπήρχε η έννοια της αμοιβής; 

Πρακτικά για αυτό ο κόσμος μας είναι έτσι. Εκείνος που θα βρει λύσεις σε σημαντικά ζητήματα θα εισπράξει την ανάλογη αμοιβή. Εφόσον έχει προσφέρει στη κοινωνία τη σημαντική του υπηρεσία – επιχείρηση θα εισπράξει σε υλικές απολαβές το αντίστοιχο ποσό. 

Όσο πιο εύκολο είναι το πρόβλημα που θα λύσει τόσο πιο λίγα θα είναι τα χρήματα που θα πάρει. 

Μια επιχείρηση που πουλάει ποδήλατα δεν βγάζει τα ίδια χρήματα με μια επιχείρηση που κατασκευάζει αεροπλάνα. 

Αντίστοιχα αν κάποιος δεν επιθυμεί για οποιοδήποτε λόγο να ρισκάρει δημιουργώντας λύσεις και επιζητεί περισσότερη ασφάλεια και λιγότερο ρίσκο εργάζεται ως υπάλληλος με εξασφαλισμένες απολαβές που όμως είναι μικρότερες. 

Όταν επιζητάς ασφάλεια δημιουργείς έναν περιορισμό που σε κρατάει στα ρηχά. Η ασφάλεια είναι σημαντική, αλλά η πρόοδος, η ευτυχία και η πληρότητα είναι σημαντικότερα. Δεν θα πάρεις ποτέ όσα αξίζεις αν παίζεις χαμηλά και δεν θα πας ποτέ ψηλά αν δεν τολμήσεις να ξεπεράσεις τα τωρινά σου όρια που σε κρατούν εκεί από όπου θέλεις να φύγεις. 

Πρακτικά για αυτό θέλεις να εξελιχθείς, γιατί νιώθεις πως υπάρχουν περισσότερα για σένα τα οποία είναι προσβάσιμα, αλλά σε φοβίζει αυτή η αίσθηση ανεπάρκειας που είναι προϊόν παρελθοντικών αποτυχιών σε διάφορους τομείς, καθώς και ο περίγυρος σου που μπορεί να μην καταλαβαίνει το όραμα σου και σου ενισχύει τα νοητικά εμπόδια. 

Οι συνθήκες δεν είναι παρά μια πλάνη του μυαλού μας. Δεν θα είναι ποτέ πιο ευνοϊκές, η μέρα δεν θα έχει ποτέ 1 ή 2 ώρες παραπάνω για να ξεκινήσεις αυτό που θέλεις. 

Δεν μας δημιουργούν οι συνθήκες, αλλά εμείς τις δημιουργούμε με τις αποφάσεις μας. Μπορείς να δημιουργήσεις αυτό που επιθυμείς ή να δημιουργήσεις δικαιολογίες που δεν αποκτάς αυτό που επιθυμείς. 

Σε κάθε φάση της ζωής σου είσαι ένας δημιουργός, το τι δημιουργείς έχει να κάνει με το τι πιστεύεις οτι μπορείς να δημιουργήσεις. 

Επομένως αν πιστεύεις περισσότερο στον εαυτό σου, όλα είναι εφικτά. 

Όσο για την ασφάλεια, η μεγαλύτερη ασφάλεια είναι να ξέρεις ότι: οποίες κι αν είναι οι περιστάσεις εσύ θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό για να πετύχεις. Η μεγαλύτερη ασφάλεια είναι η δυνατότητα σου να γίνεσαι η λύση. 




John Evans 
Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης. 

Σκάβε μέσα σου…εκεί βρίσκεται η πηγή του καλού και θα αναβλύζει πάντα αν πάντα την αναζητάς…!!!!

Γνωρίζουμε τόσους πολλούς ανθρώπους στη ζωή μας. Όλοι τους ξεχωριστοί και μοναδικοί με βιώματα που τους οδηγούν σε ιδιαίτερα μονοπάτια. Αν παρατηρήσεις όμως υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό στους περισσότερους. Μία αντίσταση στην ενδοσκόπηση. Αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο δύσκολο για τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τον εαυτό τους. 

Υπάρχει ένα πέπλο που πέφτει σχεδόν με φυσικό τρόπο και καλύπτει την αλήθεια όταν πρόκειται να ασχοληθούμε με τους εσωτερικούς μας δαίμονες. 

Φυσικά είναι πιο εύκολο να το αφήσουμε να μεταμορφώσει τα τέρατα σε άκακες μορφές που καθορίζουν τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά μας. Αυτό γιατί η αντιμετώπισή τους μπορεί να σημάνει την ήττα μας και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε. 

Τί κερδίζει κανείς όταν ασχολείται με το “μέσα” του και τί μπορεί να χάσει; 

Σύμφωνα με τον Carl Jung: «Όποιος κοιτάει έξω, ονειρεύεται κι όποιος κοιτάει μέσα, ξυπνάει». Αυτό το απόφθεγμα ενός “φευγάτου” ψυχιάτρου δείχνει τη γενικότερη τάση των κλάδων που ασχολούνται με την ανθρώπινη ψυχή να δίνουν τεράστια σημασία στην ενδοσκόπηση. 

Υπάρχει άμεση σχέση του εσωτερικού μας κόσμου με το πώς καταλήγουμε να βιώνουμε και να αντιλαμβανόμαστε την εξωτερική, “αντικειμενική” πραγματικότητα. Γι’ αυτό το λόγο οι καταστάσεις που βιώνει κανείς είναι εξαρτώμενες από την εσωτερική του κατάσταση. 

Αυτό το επιχείρημα είναι αρκετό για να πειστεί κάποιος να στρέψει το βλέμμα προς τα μέσα. Ο πυρήνας του κάθε ατόμου είναι εκεί από όπου πηγάζει η αντίληψη και το βίωμα και εκεί θα πρέπει να εστιάσει κανείς αν θέλει να μελετήσει το ρόλο του στην κοσμική σκηνή. 

Είναι σίγουρα τρομακτικό, αλλά μήπως είναι και λυτρωτικό; Είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά μήπως αξίζει τον κόπο; Απαιτεί μάχες και ρίσκα, αλλά μήπως εκεί κρύβονται όλα τα νοήματα που ψάχνουμε διακαώς; 

Ο βυθός είναι απέραντος και άγνωστος. Το μόνο που έχουμε να αποφασίσουμε είναι να κάνουμε τη βουτιά. 

Όπως είχε πει και ο Ρωμαίος αυτοκράτορας και φιλόσοφος, Μάρκος Αυρήλιος : 

«Σκάβε μέσα σου· μέσα σου είναι η πηγή του καλού και θα αναβλύζει πάντα αν πάντα την αναζητάς». 




Ιωάννα Θεοφιλάκου 

Αμφισβήτησε όσα ξέρεις για να μάθεις εσένα…!!!!

Έτυχε κάπου να διαβάσω την εξής ιστορία. Αν βάλεις ένα μπουκάλι με τον πάτο προς το φως και το ανοικτό στόμιο προς το σκοτάδι, και ρίξεις μέσα μία μύγα και μία μέλισσα, θα συμβεί το εξής παράδοξο : 

Η μέλισσα, υπάκουη, απ’ τη φύση της, στους κανόνες και γνωρίζοντας απ’ το μελίσσι της ότι η έξοδος βρίσκεται εκεί που είναι το φως, προσπαθεί να βγει απ’ το μπουκάλι πηγαίνοντας προς τον πάτο του. Παλεύει με όποιο τρόπο μπορεί να τρυπήσει το τείχος που της στερεί την ελευθερία. 

Μάταια όμως κι έτσι καταλήγει νεκρή. Δεν αναρωτήθηκε στιγμή αν υπάρχει άλλη λύση, δε σκέφτηκε δευτερόλεπτο να αμφισβητήσει τους κανόνες που ξέρει, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα ακόμα και το ένστικτο της επιβίωσης. 

Η μύγα απ’ την άλλη, που γνωρίζει κι εκείνη ότι η έξοδος βρίσκεται εκεί που είναι το φως, θα κάνει την ίδια απόπειρα, πηγαίνοντας προς τον πάτο του μπουκαλιού. Μόλις όμως αντιληφθεί ότι δεν τα καταφέρνει, θα ξεκινήσει να γυρίζει γύρω-γύρω, προσπαθώντας να διαφύγει. 

Αναιρεί τους κανόνες που της έχουν επιβληθεί και πασχίζει να ζήσει. Και κάπως έτσι θα καταλήξει να βρει την έξοδο. Συνεπώς η μύγα, που για πολλούς αποτελεί ένα αφελές έντομο, ίσως και να ‘ναι τελικά υποστηρικτής της φράσης του Σωκράτη «Εν οίδα ότι ουδέν οίδα» (Ένα γνωρίζω ότι δε γνωρίζω τίποτα). 

Πάρε τη φράση αυτή, καν’ την ίσως τον μόνο κανόνα που ποτέ δε θα αναιρέσεις όσο ζεις και ξεκίνησε με την αμφισβήτηση του εαυτού σου. Άρχισε με την παραδοχή ότι όλα όσα ξέρεις για ‘σένα δεν ισχύουν και γκρέμισε το εγώ σου ώστε να το χτίσεις απ’ την αρχή, με γερά θεμέλια. 

Αποδέξου κάτι βασικό, ότι οι ταμπέλες - που ο ίδιος κι οι υπόλοιποι σου κρέμασαν - είναι περιττές. Βρες τα ελαττώματά σου, αποδέξου τα κι αγάπησέ τα ένα-ένα. 

Τότε μόνο θα πετύχεις να τα διαχειριστείς, τουλάχιστον ως ένα μεγάλο βαθμό, και να βελτιωθείς, για ‘σένα και μόνο. Τόλμησε ν’ αγαπήσεις τον εαυτό σου όπως ακριβώς είναι και τότε θα καταφέρεις να εξελιχθείς και να φτάσεις εκεί που επιθυμείς. 

Διερωτήσου αν είσαι πραγματικά ευτυχισμένος. Είσαι; Βρίσκεις την ευτυχία στη δουλειά σου, στη σχέση σου, στις φιλίες σου; Να απαντήσεις όμως ειλικρινά, αφήνοντας στην άκρη την αρνητικότητα και τη μιζέρια που μας οδηγούν σε συμβιβασμούς αλλά ίσως και σε αγνωμοσύνη. 

Να αφήσεις απ’ έξω τους κανόνες της κοινωνίας που μας θέλουν όλους σε αποδεκτές - για αυτούς - ταμπέλες, μας θέλουν δούλους με όλες τις έννοιες, παντρεμένους πριν απ’ την τάδε ηλικία, καλούς μαθητές, με πτυχία, με πολλά χρήματα για να καταναλώνουμε σε άχρηστους εντυπωσιασμούς κι η λίστα συνεχίζεται και διαρκώς κάτι νέο προστίθεται. 

Η κοινωνία δυστυχώς μας θέλει σκλάβους στις ζωές των άλλων. Μα εσύ βρες τον τρόπο να 'σαι σκληρός εργάτης αποκλειστικά στη δική σου ζωή. 

Αμφισβήτησε τα πάντα, όλα όσα σου έχουν περάσει απ’ την παιδική σου ηλικία, κι έχουν ποτίσει το μυαλό, την καρδιά και τη συμπεριφορά σου. Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλα. Κάποιοι στριμωχτήκαμε μέσα σε καλούπια κι ασφυκτιούμε. 

Δεν προοριζόμαστε όλοι να πάρουμε πτυχίο, να κάνουμε οικογένεια, να 'χουμε πολλά χρήματα ή να γευτούμε πολυτέλειες. Ψάξε τις δικές σου συντεταγμένες σ’ αυτόν τον κόσμο, δες πού ταιριάζεις κι εκεί να πας. 

Μόνο όταν αμφισβητήσεις τα πάντα και κυρίως εσένα, θα 'σαι σε θέση να καταλάβεις πραγματικά ποιος είσαι, τι θέλεις και πώς θα γίνεις ευτυχισμένος. 

Μόνο τότε θα 'σαι έτοιμος να εξελιχθείς ουσιαστικά ως άνθρωπος και να ζήσεις αληθινά. Δεν είναι εύκολο να αποτινάξεις τον ζυγό αυτό, ο οποίος σε βαραίνει χρόνια, κι ούτε κανείς θα σου εγγυηθεί ότι δε θα αποτύχεις μέχρι να βρεις τον δρόμο σου. 

Θυμήσου όμως, η μύγα δε φοβήθηκε την αποτυχία μπροστά στον κίνδυνο του να χάσει την ελευθερία ή ακόμα και τη ζωή της. Άκουσε το ένστικτό της κι έπειτα από κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες βρήκε την έξοδο. Η αποτυχία, λοιπόν, δεν είναι εμπόδιο αλλά στάδιο στον δρόμο της επιτυχίας. 

Εσύ, λοιπόν, τι διαλέγεις να 'σαι; Μύγα ή μέλισσα; 




Μαρία Πακιακιό

Τα 5 χαρακτηριστικά των ανθρώπων με διαίσθηση…!!!!

Μήπως η διαίσθηση σου προσπαθεί να σου τραβήξει την προσοχή και την αγνοείς; 

Αν οτιδήποτε έχει σχέση με μεταφυσικές ικανότητες σου φέρνει στο μυαλό τσιγγάνες που κοιτούν κρυστάλλινες σφαίρες, πάτα μία μικρή παύση. Αν έχεις διαίσθηση και δεν το έχεις καν συνειδητοποιήσει; 

Οι περισσότεροι από εμάς, ειδικά οι γυναίκες, έχουν το έμφυτο χάρισμα να διαισθάνονται πράγματα, ωστόσο πολλές το αγνοούν – σε πολλές περιπτώσεις παίζουν ρόλο και οι επιρροές που έχουν δεχτεί κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης τους. 

Αυτά είναι μερικά χαρακτηριστικά όσων έχουν διαίσθηση. Εσύ έχεις ; 

1. Αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα των άλλων. 
Έχεις ιδιαίτερη ευαισθησία σε οτιδήποτε νιώθουν οι άλλοι άνθρωποι και πολλές φορές δεν μπορείς να προστατέψεις τον εαυτό σου από την ενέργεια των άλλων. Αυτό μπορεί να σε κάνει μοναχική, ακόμα κι αν σου αρέσουν οι άνθρωποι. 

2. Έχεις «ζωντανά» όνειρα. 
Θυμάσαι συχνά τα όνειρα σου και, συνήθως, με κάθε λεπτομέρεια. Κάποια από τα όνειρα σου ίσως έχουν γίνει πραγματικότητα, σα να μπορούσες να προβλέψεις το μέλλον, και αυτό μπορεί να σε τρομάζει, ειδικά αν ονειρεύτηκες ένα άσχημο αποτέλεσμα και έπειτα συνέβη. 

3. Είσαι οξυδερκής. 
Μπορεί να γνωρίσεις κάποιον που όλοι συμπαθούν αλλά κάτι μέσα σου, σου φωνάζει «μείνε μακριά!». Οι άλλοι, ίσως, σου λένε πως είσαι παρανοϊκή και η αλήθεια είναι πως… μπορεί να είσαι. Αλλά ίσως, πάλι, όχι. 

4. Λαμβάνεις μηνύματα από άψυχα αντικείμενα 
Μήπως ένιωσες ποτέ ότι ένα αντικείμενο… σου μιλάει; Ή είχες επικοινωνία με ένα δέντρο, σύννεφο ή κόσμημα; 

5. Είσαι επιρρεπής σε εθισμούς. 
Όταν έχεις διαίσθηση και δεν το γνωρίζεις, ίσως προσπαθείς να την «αποδυναμώσεις» πίνοντας πολύ αλκοόλ ή κάνοντας πολλά τσιγάρα ή ενδίδοντας σε εθιστικές συμπεριφορές που σε αποσυνδέουν από το ένστικτο σου. 




Η Θαυματουργή βιταμίνη C ...!!!!

Είναι μάταιο να προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε οποιαδήποτε ίωση με επιφανειακά μέτρα τα οποία αποδίδουν ελάχιστα. Θα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας όχι στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων, αλλά στην απομάκρυνση της αιτίας που προκαλεί τα συμπτώματα της ασθένειας. 

Η λύση είναι μια και διαχρονική. Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος ώστε να είμαστε ΑΤΡΩΤΟΙ και 100% ασφαλείς! 

Η ανοσία μας βασίζεται σε 2 πολύ σημαντικούς παράγοντες: 

•Μια υγιή εντερική χλωρίδα (η έδρα του ανοσοποιητικού) 

•Ένα ισχυρό νευρικό σύστημα (ο κυβερνήτης του ανοσοποιητικού) 

Ο φόβος, ο πανικός, η ανησυχία, το στρες, το μίσος, η θλίψη - μελαγχολία, η κακία και η τοξική διατροφή θα πρέπει να εκλείψουν εάν επιθυμούμε πρόληψη ή οποιαδήποτε θεραπεία. 

Γι' αυτό, ας φροντίσουμε σχολαστικά και με ευλάβεια να τηρούμε καθημερινά τα εξής μέτρα: 

1. 100% αλκαλική - φυτοφαγική διατροφή (κατά 80% ζωντανή αμαγείρευτη τροφή). 

2.Μια μορφή ήπιας άσκησης (δυναμικό περπάτημα, πιλάτες, τραμπολίνο, ασκήσεις με το βάρος του σώματος). 

3.Ύπνο κάθε βράδυ νωρίς (το αργότερο στις 22:00μ.μ.). 

4.Χρήση συμπληρωμάτων διατροφής (κυρίως βιταμίνη C). 

Τα 4 αυτά μέτρα απομακρύνουν τον φόβο και την ανασφάλεια τα οποία προκαλούν τη διέγερση του νευρικού συστήματος. 

Και όπως έχω τονίσει επανειλημμένα, ένα «τσιτωμένο» νευρικό σύστημα συνεπάγεται ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. 
             
Θεωρώ ως επιτακτική ανάγκη και πρώτη προτεραιότητα - ειδικά αυτή την περίοδο - την κατανάλωση πρόσθετης βιταμίνης C σε μορφή σκόνης. 

Το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να παρασκευάσει βιταμίνη C και θα πρέπει υποχρεωτικά να τη προσλάβει μέσω της τροφικής αλυσίδας και ενίοτε αντίστοιχων συμπληρωμάτων διατροφής. 

Ακολουθούν οι σημαντικότερες πηγές της βιταμίνης C: 

•Φρούτα και λίγα λαχανικά. 

•Αποξηραμένα εξωτικά φρούτα σε μορφή σκόνης (acerola, camu camu, amla). 

•Ασκορβικό οξύ ή ασκορβικό νάτριο (φαρμακευτικής μορφής βιταμίνη C). 

Η συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία του Π.Ο.Υ (60mg) είναι για γέλια και για κλάματα μαζί, καθώς αποτελεί μια πρόταση αυτοκαταστροφής (μηδαμινή προστασία). 

Συστήνω τουλάχιστον δεκαπλάσια ποσότητα βιταμίνης C για πρόληψη (600mg - 1000mg ημερησίως) και οπωσδήποτε εκατονταπλάσια ποσότητα σε ασθενείς (6000mg - 30.000mg ημερησίως)! 

Η κατανάλωση πρόσθετης βιταμίνης C σε καθημερινή βάση, εξασφαλίζει μέγιστη προστασία αλλά και ταχεία ανάρρωση σε περίπτωση ιογενούς λοίμωξης. 

Η χρήση της είναι τελείως ασφαλής και δεν παρουσιάζει καμία απολύτως παρενέργεια ούτε και αντένδειξη. 

Η μόνη ίσως δυσάρεστη αλλά τελείως προσωρινή εμπειρία, αποτελεί μια ενδεχόμενη διάρροια η οποία είναι πάντα καλοδεχούμενη, επειδή αποτελεί ασφαλές κριτήριο κορεσμού. 

Με πιο απλά λόγια… ο ασθενής έχει φτάσει την ανώτερη ποσότητα βιταμίνης C που μπορεί να διαχειριστεί και να αφομοιώσει ο οργανισμός του. Σε αυτή την περίπτωση ελαττώνουμε την ημερήσια δόση και αυτομάτως η διάρροια εξαφανίζεται! 

Κλινικές έρευνες τονίζουν ότι τα θεραπευτικά αποτελέσματα από τη χρήση βιταμίνης C μπορούν να βιωθούν μόνο σε περίπτωση που ο εκάστοτε ασθενής ακολουθήσει τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. 

Η ασφαλής δοσολογία για τα ανήλικα παιδιά που νοσούν είναι 1 γραμμάριο βιταμίνης C ανά έτος ηλικίας ημερησίως (πχ 3 ετών παιδάκι = 3γρ), ενώ για νοσούντες ενήλικες η ασφαλής δοσολογία είναι 350-500mg βιταμίνης C ανά κιλό σωματικού βάρους ημερησίως (πχ 70 κιλά βάρος = 24500mg - 35000mg). 

Να υπενθυμίσω ότι 1000mg = 1γρ., άρα η συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία όσων ενηλίκων επιζητούν θεραπεία κυμαίνεται μεταξύ 24-35γρ. βιταμίνης C ημερησίως (σύμφωνα με Αμερικανούς ορθομοριακούς ιατρούς)! 

Και επειδή φαντάζει ασύμφορη η αγορά και η χρήση συμπληρώματος βιταμίνης C σύμφωνα με τις οδηγίες των ιατρών, προτείνω το ταπεινό και πολύ οικονομικό ασκορβικό οξύ (συνθετική- φαρμακευτική μορφή βιταμίνης C). 

Το ασκορβικό οξύ κοστίζει περίπου 15-20 ευρώ το κιλό και διατίθεται σε μορφή σκόνης από τα ενημερωμένα φαρμακεία, τις φαρμακαποθήκες και το διαδίκτυο. 

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία η μάρκα και η εταιρεία διάθεσης του προϊόντος. Η πρώτη ύλη (ασκορβικό οξύ) είναι πάντα η ίδια και συνήθως προέρχεται από 2-3 σχετικές φαρμακευτικές βιομηχανίες! 

Υ.Γ. Ξεκινήστε άμεσα τη χρήση ασκορβικού οξέος μέσα στα αγαπημένα σας ροφήματα (νερό, τσάι, χυμούς φρούτων ή λαχανικών), φροντίζοντας να μοιράσετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση ισόποσα. 

Το ασκορβικό οξύ δεν πρέπει να λείπει από κανένα Ελληνικό σπίτι καθώς αποτελεί ένα τελείως ασφαλές και ιδιαίτερα αποτελεσματικό ίαμα άμεσης διάσωσης. 

Ειδικά αυτή την περίοδο… 

Δράσε Τώρα, γιατί αύριο ίσως να είναι ήδη πολύ αργά! 




Με αγάπη, 
Σπάρτακος 

Αλλάξτε τις σκέψεις σας και μεταμορφώστε την υγεία σας χρησιμοποιώντας την δύναμη της συνείδησης για θεραπεία…!!!!

Πολλοί άνθρωποι περιμένουν έναν γιατρό ή ένα χάπι για να θεραπευτούν από τις ασθένειες τους, ασθένειες οι οποίες συχνά είναι αποτρέψιμες και δεν είναι πάντα αποτελεσματικές με την χρήση χαπιών. Αυτός ο τύπος νοοτροπίας συχνά ανακόπτει λόγω της έλλειψης γνώσης σχετικά με τις καταπληκτικές θεραπευτικές ικανότητες του μυαλού και του σώματος μας. 

Το κλειδί του να είναι κάποιος υγιής είναι να δουλέψει με την έμφυτη σοφία, η οποία απαιτεί τη διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής αλλά περισσότερο την συναισθηματική και ψυχολογική ευεξία. 

Αν πιστεύουμε πως δε θα νιώσουμε καλύτερα, περιορίζουμε κάθε δυνατή λύση για να γίνουμε καλά. Αν φθάσουμε σε μια νοοτροπία θύματος και περιμένουμε κάποιον ή κάτι άλλο να μας “φτιάξει” τότε δε θα κάνουμε ποτέ τα απαραίτητα βήματα ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή μας. 

Ο συνεχής προσδιορισμός της ασθένειας δημιουργεί ανθρώπους που δεν μπορούν να δουν τις θετικές απόψεις που υπάρχουν στην ζωή κάποιου άλλου. 

Οι περισσότεροι υγιείς άνθρωποι που ξέρω είναι χαρούμενοι και εκείνοι που δεν είναι τόσο υγιείς συνήθως έχουν σχετικά καλύτερη ποιότητα ζωής όταν έχουν αισιόδοξη συμπεριφορά. 

Το στρες συνεχώς αυξάνεται και το αλκοόλ, τα τσιγάρα, τα ναρκωτικά και το φαγητό είναι τρόποι με τους οποίους οι άνθρωποι προσπαθούν να το μειώσουν. 

Αυτές οι ανθυγιεινές καθημερινές συμπεριφορές συμβάλλουν στους παράγοντες που οφείλονται οι αυξημένες τιμές χρόνιων ασθενειών στη χώρα μας. 

Υπάρχει και το υγιεινό στρες το οποίο μας προστατεύει από τον κίνδυνο, ωστόσο αν δεν το μεταχειριζόμαστε κατάλληλα, μπορεί να πάρει τον έλεγχο του σώματος μας. Το στρες είναι η απάντηση του σώματος μας στην εισαγόμενη δύναμη του εγκεφάλου, το οποίο πάλι επηρεάζεται από την αντίληψη μας και τον τρόπο που σκεφτόμαστε. 

Τα σώματα μας θα αντιδράσουν στις σκέψεις μας με τον ίδιο τρόπο που θα αντιδρούσαν εάν μια τίγρης μας επιτίθονταν. Αν το μυαλό μας φθάνει να κατοικεί στο παρελθόν ή να ανησυχεί για το μέλλον, συνεχώς εκθέτουμε τους εαυτούς μας στο χημικό στρες του σώματος. 

Μόνο στην παρούσα στιγμή μπορούμε συνειδητά να ελέγξουμε την απάντηση του στρες. Γι' αυτό ο διαλογισμός του μυαλού είναι τόσο αποτελεσματικός στο να μας κρατά στο τώρα. 

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να έχουν τον έλεγχο της ζωής τους βελτιώνοντας τη συνείδηση τους. Ο καθοδηγούμενος διαλογισμός μέσω της χρήσης των διαφορετικών κυμάτων ήχων (binaural beats) μπορεί να κάνει σπουδαία θαύματα στην υγεία κάποιου και στην συνολική ευεξία! 

Μάθετε πώς να ηρεμείτε και να χαλαρώνετε το μυαλό σας μέσω του διαλογισμού του μυαλού, των ασκήσεων απελευθέρωσης και του στρες και των οδηγητικών ήχων όπως των binaural beats. 

Η θετική σκέψη μας ενδυναμώνει στο να είμαστε υπεύθυνοι στη ζωή μας και μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε υγιεινές καθημερινές επιλογές. Για να είναι κάποιος υγιής απαιτεί αυτοεκτίμηση η οποία επηρεάζεται από το πώς νιώθουμε για τον εαυτό μας. 

Αν δεν δίνουμε αξία στον εαυτό μας, είναι λιγότερο πιθανό να δώσουμε προτεραιότητα στην υγεία μας. Η θετική σκέψη έχει αποδειχθεί επιστημονικά πως μειώνει τα επίπεδα των αγχώδη ορμονών στο σώμα. 

Η σημασία που δίνουμε στο πως η θεραπεία μας επηρεάζει είναι επιβεβαιωμένη από το αποτέλεσμα των placebo. 

Το γαστρεντερικό μας σύστημα επίσης αποδεικνύει την δύναμη της σύνδεσης του μυαλού και του σώματος. Με περισσότερες νευρικές απολήξεις στον εγκέφαλο μας δεν θέλει ερώτημα γιατί νιώθουμε κυριολεκτικά άρρωστο το στομάχι μας όταν αγχωνόμαστε. 

Είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε πως δεν υπάρχει λάθος τρόπος για το πώς νιώθουμε ή σκεφτόμαστε. Η πραγματικότητα των ανθρώπων είναι γεμάτη με τους δικούς τους φακούς αντίληψης, οι οποίοι είναι διαφορετικοί από των υπολοίπων. 

Πολλοί από εμάς έχουμε μακροχρόνιους τρόπους με τους οποίους κάνουμε πράγματα και τα καλά νέα είναι ότι πάντα μπορούμε να αλλάξουμε συνήθειες. Είναι σχετικά με το να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να παρατηρούμε τι είδους σκέψεις έχουμε για τον εαυτό μας και να τις αλλάξουμε. 

Η ζωή δεν είναι εντελώς ελεγχόμενη από εξωτερικές δυνάμεις και όλοι έχουμε πολύ περισσότερη δύναμη από αυτή που νομίζουμε. Απλά, όπως έχουμε την δύναμη να δημιουργούμε ασθένειες, έτσι την έχουμε και για να προάγουμε υγεία στη ζωή μας. 

Το να είναι κανείς υγιής είναι απλό και το μόνο που χρειάζεται είναι οι θετικές επιλογές και σκέψεις που δημιουργούμε κάθε στιγμή. 




Τα λόγια μας κυριολεκτικά αλλάζουν τον εγκέφαλο οπότε μίλα με προσοχή και αγάπη…!!!

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς συχνά δεν σκεφτόμαστε τον τρόπο με τον οποίο μιλάμε, έχει σοβαρό αντίκτυπο όχι μόνο στους ανθρώπους γύρω μας αλλά και στον εαυτό μας. Φυσικά, ο κόσμος της έρευνας αυτού του είδους είναι περίπλοκος αλλά είναι αρκετά σαφές πως η υπερβολική αρνητικότητα μπορεί αν επηρεάσει τον ίδιο τον εγκέφαλο σου. 

Στο βιβλίο τους «Wοrds Can Change Yοur Brain», ο Αndrew Νewberg, ένας νευροεπιστήμονας και ο Μαρκ Ρομπέρ Ουάλντμαν εξηγούν όσο πιο λεπτομερώς μπορούν πως τα πράγματα που λέμε μπορούν να επηρεάσουν το μυαλό μας. Γράφουν πως μόνο μία λέξη μπορεί να επηρεάσει την έκφραση γονιδίων που ρυθμίζουν το στρες και σε σωματικό σε συναισθηματικό επίπεδο, κάτι που ισχύει. Όσο πιο θετικοί είμαστε, τόσο λιγότερο αγχωμένοι γινόμαστε. 

Έγραψαν τα παρακάτω: 
«Διατηρώντας μια θετική και αισιόδοξη (λέξη) στο μυαλό σας, διεγείρετε την δραστηριότητα του μετωπιαίου λοβού. Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει ειδικά γλωσσικά κέντρα που συνδέονται άμεσα με τον κινητικό φλοιό που είναι υπεύθυνος για την δραστηριοποίηση σας. Και όπως έδειξε η έρευνα μας, όσο περισσότερο εστιάζετε στα θετικά λόγια, τόσο πιο πολύ αρχίζετε να επηρεάζετε και άλλες περιοχές του εγκεφάλου. 

Οι λειτουργίες στον βρεγματικό λοβό αρχίζουν να αλλάζουν, πράγμα που αλλάζει την αντίληψη σας για τον εαυτό σας και για τους ανθρώπους με τους οποίους αλληλεπιδράτε. Μια θετική άποψη για τον εαυτό σας σας κάνει να βλέπετε το καλό στους άλλου ενώ μια αρνητική εικόνα του σας γεμίζει με υποψίες και αμφιβολίες. 

Με την πάροδο του χρόνου η δομή του θαλάμου σας θα αλλάξει ως αντίδραση στα συνειδητά λόγια, τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Πιστεύουμε ότι οι θαλαμικές αλλαγές επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα.» 

Μια μελέτη του 2013 απέδειξε ακριβώς αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω. Η γλώσσα που χρησιμοποιούμε έχει την δύναμη να αναδιαμορφώσει κυριολεκτικά τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο και μέσα από αυτό «αλλάζουμε τον εγκέφαλο μας». Η προοπτική που έχετε για την ζωή μπορεί να σας κάνει να την αγαπήσετε ή να μισήσετε τα πάντα. 

Νιώσατε ποτέ λες και έχετε ένα κόμπο στο στομάχι; Όλοι το έχουμε αισθανθεί σε κάποιο σημείο της ζωής μας και ενώ μας αρέσει ή όχι να το παραδεχόμαστε είναι η απόδειξη ότι τα λόγια είναι πολύ πιο ισχυρά από όσο τείνουμε να αποκαλύπτουμε. 

Με το να σκέφτεστε αρνητικές έννοιες και σκέψεις τους δίνετε δύναμη να φέρουν περισσότερο φόβο και άγχος στην ζωή σας. Όσο πιο πολύ χρησιμοποιείτε θυμωμένα ή αρνητικά λόγια γενικά, τόσο περισσότερο προειδοποιητικά μηνύματα θα στέλνονται στο μυαλό σας. 

Αν αντιδράσετε υπερβολικά σε κάτι, στο τέλος θα φρικάρετε αλλά αν το αντιμετωπίσετε με λογική όλα θα κυλήσουν πολύ πιο ομαλά, έτσι; 

Μέσω της επικοινωνίας, μπορούμε να δημιουργήσουμε καλύτερους δεσμούς με τους γύρω μας, να ευθυγραμμίσουμε το μυαλό μας και να δουλέψουμε καλύτερα. 

Αν μιλάτε με αρνητικό ή θετικό τρόπο συνεχώς, τελικά θα συμβούν κάποιες αλλαγές στον θάλαμο σας. Ο τρόπος με τον οποίο βλέπετε τον κόσμο θα αλλάξει. 

Οι λέξεις που χρησιμοποιείτε και αυτές που επιτρέπετε στους γύρω σας να χρησιμοποιούν μπορούν και θα αρχίσουν κυριολεκτικά να φιλτράρουν τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε τα πράγματα. 

Σε μελέτη που πραγματοποίησε η Pοsitive Psychοlogy πήρε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων ηλικίας 35-54 ετών και τους ζήτησε να γράφουν κάθε βράδυ τρία πράγματα που περνούσαν από το μυαλό τους την ημέρα. 

Στην διάρκεια τριών μηνών, το έκαναν καθημερινά και διαπίστωσαν αύξηση της ευτυχίας. 

Ακόμα και όταν σταμάτησε το πείραμα, αυτοί οι άνθρωποι εξακολούθησαν να βλέπουν τα οφέλη στην διάθεση τους και σκέφτονταν θετικές ιδέες και συναισθήματα επειδή κατάφεραν κυριολεκτικά να «αλλάξουν τον εγκέφαλο τους». 

Τα θετικά λόγια πραγματικά κινητοποιούν τα κινητικά κέντρα με μεγάλη ταχύτητα. Το να βλέπεις περισσότερο την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων δεν είναι συνήθως κακή ιδέα. 

Στο Sharp Brains γράφτηκε το παρακάτω σχετικά με το θέμα: 
«Σύμφωνα με την Sonja Lyubomirsky, μία από τις κορυφαίες ερευνήτριες του κόσμου για την ευτυχία, αν θέλετε να αναπτύξετε μια μακρόχρονη ικανοποίηση, πρέπει να κάνετε τακτικά θετικές σκέψεις για τον εαυτό σας, να μοιράζεστε τα ευχάριστα γεγονότα με τους άλλους και να απολαμβάνετε κάθε θετική εμπειρία της ζωής σας. 

Αν χρησιμοποιήσετε την γλώσσα σας- τους εσωτερικούς διαλόγους και τις συνομιλίες σας με τους άλλους, τις λέξεις, την ομιλία σας- για να καθιερώσετε την αισιοδοξία και την θετικότητα, θα βρείτε πως κινείστε σε μια πορεία που πραγματικά θα βελτιώσει την ζωή σας. 

Μπορεί η θετική σκέψη να πάει και πιο μακριά; Ναι, αν χρησιμοποιήσετε την υπερβολή. Κάποιοι μπορεί να είναι δύσπιστοι επειδή υπερβολική χρήση ακραίων θετικών λέξεων στην ομιλία ή στον γραπτό λόγο μπορεί να είναι σημάδι ότι είστε παραπλανητικοί. 

Αυτό συμβαίνει αρκετά συχνά στις επιχειρήσεις καις στις διαφημίσεις και μας επηρεάζει. Είναι μια φυσική λειτουργία του εγκεφάλου που είναι ειδικά σχεδιασμένη να αναζητά την ανεντιμότητα στο πρόσωπο κάποιου ή στον τόνο της φωνής του. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα επικοινωνίας είναι να είστε θετικοί αλλά ειλικρινείς. 

Δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε για τον εαυτό σας, γιατί αν πραγματικά πιστεύετε στο προϊόν ή στην υπηρεσία που προσφέρετε- αν τα λόγια σας είναι αυθεντικά, το άλλο άτομο θα μπορέσει να διαισθανθεί την γνησιότητα από τα μη-λεκτικά σημάδια που δίνετε.» 

Πρέπει οπωσδήποτε να αφιερώνουμε λίγο περισσότερο χρόνο για να σκεφτούμε πριν μιλήσουμε. Η δύναμη των λέξεων δεν είναι κάτι που μπορούμε να αρνηθούμε. 




L.C. 

Ξέρεις για την πνευματική αποστολή του σκύλου σου ?

Γνωρίζατε ότι ο σκύλος σας εκτός από το να σας κρατάει συντροφιά, έχει έρθει με μια πνευματική αποστολή να σας στηρίξει στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σας; 

Τα σκυλιά είναι πλάσματα που παρασύρονται από αγάπη, στοργή και φροντίδα. 

Είναι ειλικρινείς, πιστοί και εξαιρετικά πιστοί. 

Ναι είναι ζώα αλλά έχουν τον τρόπο τους να είναι ένας φίλος που τους δίνει τον τίτλο -"Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου". 

Τότε μπορείτε επίσης να πιστέψετε ότι τα σκυλιά μπορούν να είναι άγγελοι που κυκλοφορούν ανάμεσά μας σε μια ειδική αποστολή για την ανθρωπότητα. 

Τα σκυλιά είναι συναισθηματικοί θεραπευτές, δεν θα δίσταζαν ποτέ να σε πλησιάσουν, να σε διδάξουν και να σε συνοδεύσουν αν αισθάνεσαι λυπημένος ή αποθαρρυμένος. 

Η αποστολή τους μπορεί να είναι αφιερωμένη σε ένα άτομο ή μια ολόκληρη συλλογικότητα. 

Πολλά σκυλιά κάνουν εντυπωσιακή δουλειά με έναν άνθρωπο, ή μπορούν να επηρεάσουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων ως οικογένεια. 

Ο σκύλος - ένα κατοικίδιο σε μια οικογένεια γίνεται αναπόσπαστος φίλος, αλλά υπάρχουν κάποια μυστικά πίσω από αυτή τη φιλία. 

Είναι υποστηρικτές ενέργειας. 

Τα σκυλιά είναι προστάτες άγγελοι που απορροφούν τόσο από εσάς όσο και από τα μέρη που πάλλουν από ανισορροπία. 

Στη συνέχεια καθαρίζονται με νερό, φυτά και άλλα στοιχεία. 

Ακόμη θυσιάζονται για σένα όταν υπάρχουν κακές ενέργειες που μπορούν να σε επηρεάσουν. 

Ξέρουν ποια είναι η αποστολή τους και δεν διστάζουν να σε προστατεύσουν από όλα. 

Μερικοί ξαφνικοί θάνατοι σκύλων οφείλονται στις ισχυρές ενέργειες που απορροφούν. 

Ένας καλός τρόπος για να καθαρίσετε αυτή την κακή ζωική ενέργεια είναι να τους δώσετε πολλή αγάπη και χάδια. 

Τα χάδια τους δίνουν χαρά, επιλέγουν πέρα από αυτό που πιστεύεις, επιλέγουν εσένα, όχι το αντίθετο. 

Ακόμη και όταν έχετε την ευκαιρία να ′′ επιλέξετε ′′ ανάμεσα σε πολλά κουτάβια, αυτό που έχει επιλέξει θα σας προσεγγίσει και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και τη στοργή σας να επιλέξετε. 

Και θα ξέρεις ότι διάλεξες καλά, αλλά δεν επέλεξες. 

Είναι οι κομιστές της άνευ όρων αγάπης. 

Τα σκυλιά είναι πιστά. 

Κάθε μέρα θα σου δείχνουν ταπεινότητα και αγάπη άνευ όρων. 

Δεν θα νιώσεις ποτέ ότι ο σκύλος σου έχει ξεχάσει γιατί έρχεται πάντα να σε χαιρετήσει, θα κουνήσει την ουρά της ευτυχίας του για να σε δει, ακόμα κι αν έχουν περάσει μόνο 5 λεπτά από τότε που σταμάτησαν να σε βλέπουν. 

Οι άγγελοι των σκύλων μπορούν να δημιουργήσουν έναν τόσο ιδιαίτερο δεσμό που ακόμη και ο θάνατος του ανθρώπου που αγάπησαν περισσότερο μπορεί να τους καταστείλει σε βαθμό που να αφήσουν τον εαυτό τους να πεθάνει. 

Επειδή η αποστολή τους δεν έχει τέλος στον κόσμο, δεν βρίσκουν πλέον νόημα στη ζωή. 

Υπάρχουν περιπτώσεις που η απώλεια ανθρώπινου φίλου κάνει αυτά τα κατοικίδια ζώα να υποφέρουν από την '' αιώνια '' αναμονή, την ελπίδα ότι θα επιστρέψει, και αν μάθουν ότι έχει φύγει για πάντα, θα πεθάνουν για να τον συναντήσουν σε ένα άλλο σχέδιο συνείδησης. 

Είναι ευαίσθητοι σε κάθε είδους δονήσεις. 

Συνδέονται με πολύ υψηλές δονήσεις και είναι απίστευτα ευαίσθητες. 

Είναι σε θέση να αντιληφθούν πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεστε. 

Είναι ενεργειακά ραντάρ, είναι πάντα σε εγρήγορση ακόμα και όταν τα βλέπεις να ξεκουράζονται. 

Έχουν εντυπωσιακή ευαισθησία στην ακοή καθώς και οσμή και όραση. 

Μπορούν να δουν μέσα από διαστάσεις και πεδιάδες που οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντιληφθούν. 

Αυτός είναι ο λόγος που γίνονται ανήσυχοι και ενοχλούνται από μια παράξενη παρουσία. 

Είναι οι τέλειοι συναισθηματικοί θεραπευτές. 

Σε προσωπικό επίπεδο θα έχουν πάντα γνώση του ιδιοκτήτη τους και της οικογένειας που τους έχει αποδεχτεί. 

Βεβαιωθείτε ότι όλα είναι πάντα σε αρμονία. 

Όταν βιώνουν θλίψη, κατάθλιψη, χτυποκάρδι ή κάποιο αρνητικό συναίσθημα, αναζητούν τρόπους να βελτιώσουν τη διάθεσή σας. 

Η κίνηση της ουράς τους ακτινοβολεί δονητικά κύματα που εναρμονίζουν το περιβάλλον. 

Είναι σημάδια αγάπης. 

Τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι, οι καλύτεροι συνεργάτες στη ζωή; 

Είναι παιχνιδιάρικα και αθώα. 

Είναι απλά άγγελοι που μπαίνουν σε 4 πόδια και κάνουν τη ζωή σου ευτυχισμένη. 




Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Τώρα, έχετε το χρόνο, και την υποχρέωση να μην φέρνετε άλλες δικαιολογίες στον εαυτό σας...!!!!

Και έκλεισαν πάλι για μια ακόμα φορά οι πύλες του κάστρου. Και έμεινε ο κόσμος μέσα από τα τείχη φοβισμένος! Και σέρνονταν άλλοτε σιγανά και άλλοτε πιο έντονα κουβέντες που αμφισβητούσαν το αν είναι ο εχθρός απέξω και αν αυτοί, οι κάτοικοι του μέσα κάστρου, έπρεπε να μείνουν με τις πύλες κλειστές, μακριά από τα σπαρτά τους, από τα δίχτυα τους, από τις σοδειές τους και τα ζωντανά τους. 

Και οι πιο τολμηροί, ανέβαιναν στον άμβωνα της πλατείας και διαλαλούσαν πως κάποιος λέει είχε βγει έξω και γύρισε μέσα μια χαρά, πως δεν είδε τίποτα εκεί έξω που ήταν και πως όλα είναι απάτη. 

Και άλλος τελάλης διαμήνυσε πως έχει καιρό να λάβει νέα από το χωριό του που ήταν έξω από τα τείχη, πέρα από το ποτάμι και πως περαστικοί είπαν ότι τους είδαν όλους να ’ναι νεκροί, σφαγιασμένοι από αυτόν τον εχθρό. 

Και έβγαινε ο γραμματικός του βασιλιά και τους μιλούσε με λόγια επιστημονικά για την ανάγκη του να μείνουν όλοι μέσα, πλάι στο βασιλιά, πίσω από τις πύλες. 

Και κοίταζαν οι ιερείς τον αρχιμάγιστρο γιατί δεν ήξεραν τι να πουν στο λαό και πώς να τον κατευνάσουν. Και ο αρχιμάγιστρος όσο ο βασιλιάς δεν τον άγγιζε, θέση δεν έπαιρνε. 

Και έπαιρναν και έδιναν οι κουβέντες και οι φήμες, και ο λαός για μια ακόμα φορά βούλιαζε μέσα στην ανησυχία, το φόβο και τον πόνο του. 

Και τότε κάποιος είδε το γερο-σοφό που ανηφόριζε το βήμα του για τον άμβωνα και το φώναξε σε όλους. Και σαν εκείνος έφτασε στην κορυφή, γύρισε το βλέμμα του τριγύρω και είδε την πλατεία γιομάτη από κόσμο, καθώς όλοι ήθελαν να ακούσουν τι είχε να τους πει για αυτήν την τόσο ζοφερή κατάσταση. 

-Καραντινιώτες και Καραντινιώτισσες αναφώνησε και όλο το πλήθος από κάτω μεμιάς ησύχασε. 

Ζούμε μια κατάσταση για την οποία πολλά θα μπορούσαμε να πούμε, και που αργότερα πολλά θα έχουμε να αναλύσουμε και να σκεφτούμε σχετικά με αυτή, και το πώς φτάσαμε ως εδώ. 

Όμως, το επιτελείο του βασιλιά, οι επιστήμονές του και οι στρατηγοί του αποφάσισαν ότι αυτή είναι η καλύτερη αμυντική στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουμε προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό. Και προφανώς αυτή η οδός θα ακολουθηθεί. Οι εντολές γι' αυτό, έχουν δοθεί και οι πύλες σφραγίστηκαν. 

Οι μέρες που μας περιμένουν έχουν τον αγώνα τους. Αν θα τον κάνουμε δύσκολο αυτόν τον αγώνα ή θα τον κάνουμε έναν αγώνα με τις λιγότερο δυνατές απώλειες για εμάς, είναι κάτι που είναι διαχειρίσιμο από εμάς και μόνο. Σε όλες τις καταστάσεις των αλλαγών, σε όλες τις κρίσιμες στιγμές, κάτι κερδίζουμε και κάτι χάνουμε. 

Ξέρουμε ότι χάσαμε προσωρινά το συνηθισμένο μας. Το όποιο συνηθισμένο για τον καθένα μας. Δύσκολο, λυπηρό, και με αμέριστο σεβασμό γι' αυτή την απώλεια. Αυτό είναι αυτό που έχει συμβεί και δεν θα αλλάξει. 

Τα σπαρτά σας, τα ζώα σας και οι βάρκες σας είναι έξω από τα τείχη που φυλάνε τις ζωές σας και όταν ο εχθρός θα έχει νικηθεί θα χρειαστεί να μετρήσει ο καθένας τις απώλειές του. 

Μπορούμε όμως, και επιβάλλεται για το ατομικό μας καλό, να δούμε τι είμαστε ικανοί να κερδίσουμε από αυτήν την πολιορκία. 

Ξανακαλείται λοιπόν ο καθένας να έχει ωφέλιμο χρόνο με την οικογένειά του. Γνωρίστε τους, συστηθείτε πάλι, αγαπηθείτε από την αρχή! Έχετε όσο χρόνο θέλετε γι' αυτό! 

Βάλτε ένα στοίχημα με τους εαυτούς σας. Να αλλάξετε κάποιες από τις βλαβερές και νοσηρές σας συνήθειες! 

Περιορίστε ή διώξτε τελείως συνήθειες που είχατε αποκτήσει επειδή υπήρχε η κανονικότητα που ξέρατε, και φέρτε στη ζωή σας μια νέα κανονικότητα, που θα έχει μέσα της άσκηση, γυμναστική, υγιεινή διατροφή, περιορισμό ή και εξάλειψη ουσιών και εθιστικών καταστάσεων που έτσι και αλλιώς το στρες της προηγούμενης κανονικότητας δεν σας επέτρεπε να έχετε το χρόνο να τα διαχειριστείτε καλύτερα! 

Τώρα, έχετε το χρόνο, και την υποχρέωση να μην φέρνετε άλλες δικαιολογίες στον εαυτό σας. Ο καθένας ξέρει το καλό του, ο καθένας ξέρει ότι κάνει το κακό του ακουμπώντας σε κάποια δικαιολογία, και τώρα οι δικαιολογίες αυτές με την κατάσταση της πολιορκίας εκλείπουν! 

Φέρτε το σώμα σας σε τέτοια κατάσταση που μόλις λήξει ο συναγερμός, να είναι ένα σώμα που θα χαίρει άκρας υγείας, αντί ένα σώμα πλαδαρό, αγύμναστο, κουρασμένο και γεμάτο με τοξίνες. 

Φέρτε το μυαλό σας σε μια γυμνασμένη κατάσταση, με διάβασμα, με περισυλλογή, με ηρεμία και σιωπή. Είναι τώρα καιρός που και να διαβάσει μπορεί κανείς, και να μάθει και να εξασκήσει την τέχνη του και να βελτιώσει τις δεξιότητές του. 

Ο κίνδυνος καλοί μου συμπολίτες είναι εκεί έξω. Ας μην τον βάλουμε και εδώ μέσα. Ναι, οι πύλες έκλεισαν και τα τείχη μας χωρίζουν πλέον από την προηγούμενη ζωή μας. Όμως, όπως όλα, έτσι και ετούτο στο τέλος θα περάσει. 

Και το πώς θα μας βρει εμάς η μέρα όταν όλα αυτά θα τελειώσουν, είναι και στην δική μας ευθύνη. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την κατάσταση για να βελτιωθούμε. Έχουμε χρέος να το κάνουμε. 

Χρέος απέναντι στις επόμενες γενιές, χρέος απέναντι στους αγαπημένους μας, χρέος απέναντι σε αυτούς που δεσμευτήκαμε μαζί τους με υποσχέσεις για μια καλύτερη ζωή, χρέος απέναντι στον εαυτό μας επειδή μπορούμε να είμαστε μεγαλύτεροι από τις καταστάσεις που συναντάμε και θεωρούμε ότι μας προσδιορίζουν. 




Ο Σωτήρας της Ανθρωπότητας...!!!!

Στη Χημεία, Αυτός μετέτρεψε το νερό σε κρασί..
(Κατά Ιωάννη 2. 1-11) 

Στη Βιολογία, γεννήθηκε χωρίς να έχει συλληφθεί στη κοιλία της μητέρας Του με τον φυσικό τρόπο.. 
(Κατά Ματθαίον 1. 18-25) 

Στη Φυσική, διέψευσε το νόμο της βαρύτητας, όταν περπάτησε πάνω στα κύματα και όταν ανελήφθη στους ουρανούς.. 
(Κατά Μάρκον 6. 49-51 ) 

Στην Οικονομία, απέρριψε τη θεωρία των Μαθηματικών όταν ταΐσε 5.000 άτομα έχοντας μόνο πέντε άρτους και δύο ψάρια και στο τέλος ακόμα περίσσεψαν και δώδεκα κοφίνια γεμάτα.. (Κατά Ματθαίον 14. 17-21) 

Στην Ιατρική, θεράπευσε αρρώστους, παράλυτους και τυφλούς χωρίς να τους χορηγήσει κανένα φάρμακο. 
(Κατά Ματθαίον 9.19-22 & Κατά Ιωάννη 9. 1-15) 

Η Ιστορία μίλησε για Αυτόν πριν και μετά από Αυτόν. 

Αυτός είναι το Άλφα και το Ωμέγα, η αρχή και το τέλος. 

Αυτός ονομάσθηκε Θαυμαστός, Σύμβουλος, Άρχοντας Ειρήνης, Βασιλιάς των Βασιλιάδων και Κύριος των Κυρίων. (Ησαΐας 9. 6) 

Καθώς είναι γραμμένο στην Βίβλο ότι κανένας δεν φτάνει στον Πατέρα τον ουράνιο παρά μονάχα δια μέσω Αυτού. Αυτός είναι η μόνη οδός (Κατά Ιωάννη 14.6) 

Επομένως…. Ποιός είναι Αυτός ? Αυτός είναι ο Κύριος , ο Ιησούς Χριστός. 

Οι οφθαλμοί που διαβάζουν αυτό το μήνυμα δεν θέλουν φοβηθεί το κακό. 

Το χέρι που θα στείλει αυτό το μήνυμα δεν εργάσθηκε ματαίως. 

Το πιο Ισχυρό πρόσωπο στην Ιστορία όλου του κόσμου ήταν ο Χριστός. 

Αυτός δεν είχε δούλους και παρόλα αυτά τον καλούσαν Κύριο. Δεν είχε κανέναν τίτλο σπουδών και ωστόσο τον αποκαλούσαν Διδάσκαλο. 

Δεν είχε φάρμακα αλλά τον καλούσαν Γιατρό ψυχών και σωμάτων. 

Δεν είχε στρατό κι όμως οι βασιλιάδες τον φοβόντουσαν. 

Δεν νίκησε ποτέ στρατιωτικές μάχες και παρόλα αυτά κατέκτησε τον κόσμο. 

Δεν διέπραξε κάποιο έγκλημα κι όμως σταυρώθηκε. 

Ετάφη και παρόλα αυτά ζει. 

Είναι τιμή μου να υπηρετώ Αυτόν τον Αρχηγό που μας αγαπάει. 




Η Πρώτη μαζική επαφή με φιλικούς εξωγήινους έγινε στην Ιταλία…!!!!

Πρόκειται για μία αληθινή ιστορία όπως την διηγήθηκαν εκατοντάδες Ιταλοί, καθώς όπως ισχυρίζονται ήρθαν σε “Επαφή Τρίτου Τύπου” και είχαν προσωπικές συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, με εξωγήινους που αποκαλούσαν τους εαυτούς τους ως “Φίλους”. 

Βρισκόμαστε στο 1956. Ο ψυχρός πόλεμος είχε ξεσπάσει μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Σοβιετικής Ένωσης, απειλώντας να εκραγεί σε πυρηνικές ανταλλαγές και ένα ραδιενεργό όλεθρο που απειλούσε με ένα θανατηφόρο και αόρατο δηλητήριο στην επιφάνεια του πλανήτη. Κάθε έθνος στον κόσμο φοβόταν τι θα κάνουν οι υπερδυνάμεις. 

Ο Ιταλός συγγραφέας Bruno Sammaciccia είχε στην κατοχή του έναν παλιό χάρτη του κάστρου Rocca Pia, στην κεντρική Ιταλία. Τον Απρίλιο άρχισε να διερευνά το μέρος με δύο φίλους του, τον Giancarlo και τον Julio. Είχα βρεθεί στα θεμέλια και κάποια στιγμή τους προσέγγισαν δύο τύποι. 

Ο Julio ανησύχησε, υποδεικνύοντας ότι ήταν φύλακες ασφαλείας επειδή και οι δύο φορούσαν την ίδια στολή. Αλλά ο Bruno είπε, “δεν νομίζω.” Ο ένας ήταν πολύ μικρόσωμος ενώ ο άλλος ήταν πολύ ψηλός σαν ένας παίκτης μπάσκετ. 

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου και των δύο είχαν μία κλασική ομορφιά, έμοιαζαν σχεδόν σαν αγγελικά πλάσματα, παράλληλα εξέπεμπαν μια αύρα αγάπης την οποία αισθάνονταν ως θερμότητα. 

Οι δύο τύποι είπαν ότι η Γη είχε δημιουργηθεί για καλό, αλλά ο άνθρωπος ήταν πολύ κοντά στην καταστροφή του. Ήταν εκπρόσωποι άλλων φυλών του σύμπαντος, μέρος μιας ομάδας γνωστής ως W56. 

Αλλά, παρακαλώ, είπαν: “Απλά να μας αποκαλείτε Φίλους. Είμαστε επιφορτισμένοι με την προστασία του πλανήτη από τον πυρηνικό πόλεμο”. 

Οι Φίλοι βρίσκονταν εδώ και εκατοντάδες χρόνια στη Γη, ζώντας σε μυστικές υπόγειες βάσεις σε όλο τον κόσμο. Η δική τους βρισκόταν κάτω από το Rocca Pia, σε ένα πολύ βαθύ θάλαμο που είχε μήκος περίπου 200 μίλια (γύρω στα 320 χλμ). Ο θόλος ήταν τόσο ψηλός, ώστε ο χώρος είχε το δικό του σύστημα καιρού, συμπεριλαμβανομένης υπόγειας βροχής. 

Αυτός ο Θάλαμος, δεν είχε σκαφτεί. Αντ 'αυτού είχε επεκταθεί υπόγεια σαν μπαλόνι, συμπιέζοντας τα στρώματα στην περιφέρειά του σε αδιαπέρατους τοίχους. 

Αυτοί οι Φίλοι, ήταν πρόθυμοι να εμπιστευτούν τον Bruno Sammaciccia και τους ανθρώπους που εμπιστευόταν κι εκείνος. Οπότε, ο συγγραφέας και η παρέα του ορκίστηκαν σιωπή και πίστη στους Φίλους. 

Ωστόσο, μετά το θάνατο του Μπρούνο, κάποιοι από τους Φίλους, ξεκίνησαν να κάνουν επαφές και με άλλους ανθρώπους. Αρχικά, οι ιστορικές εξωγήινες συναντήσεις περιορίζονταν σε ένα ή δύο άτομα τη φορά, αλλά σιγά-σιγά οι Ιταλοί μάρτυρες σύντομα αριθμούσαν εκατοντάδες, καθιστώντας τους Φίλους ως την πρώτη και, ίσως, την μοναδική περίπτωση μαζικής επαφής με τους εξωγήινους. 

Οι Φίλοι ήταν ευτυχείς να δώσουν αποδείξεις για την ύπαρξή τους στους πιστούς ανθρώπινους οπαδούς τους. Οι επισκέψεις στους ιπτάμενους δίσκους τους διοργανώνονταν κατόπιν συνεννόησης. 

Υπήρξε και φωτογράφος, όπου ύστερα από ραντεβού σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα ήταν ελεύθερος να κάνει λήψεις. Πολλές από τις φωτογραφίες αυτές με τα ιπτάμενα οχήματά τους δημοσιεύθηκαν στον ιταλικό τύπο. 
Στο κέντρο βρίσκεται ο Bruno Sammaciccia, στα αριστερά βρίσκεται ο Giancarlo de Carlo (Ιταλός αρχιτέκτονας) και οι δύο γυναίκες είναι οι σύζυγοι τους. Στο βάθος είναι ένας Στρατηγός, ο Αρχηγός των Καραμπινιέρων και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τηλεφωνικής Εταιρείας της Κεντρικής Ιταλίας. 

Σύντομα μετά την πρώτη επαφή, οι Φίλοι ζήτησαν βοήθεια από τους ανθρώπινους φίλους τους. Ζήτησαν μεγάλες ποσότητες φρούτων, φορτία ολόκληρα από σταφύλια, πορτοκάλια και μήλα. 

Όταν οι προμήθειες έφτασαν, τα φορτηγά εκφορτώθηκαν με τηλεμεταφορά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και παραδόθηκαν άδεια και πολύ καθαρά. 

Οι Φίλοι μπορούσαν να τηλεμεταφέρουν οτιδήποτε, ακόμη και ανθρώπους. Η τηλεμεταφορά, σύμφωνα με τους μάρτυρες, συνοδευόταν πάντα από ένα λαμπερό εκτυφλωτικό φως. 

Στην διάρκεια των συναντήσεων με τους ανθρώπους, οι Φίλοι αποκάλυψαν ότι είχαν έναν εχθρό, ο οποίος είχε και αυτός επίσης μυστικές βάσεις μέσα στη Γη. Τους ονόμαζαν Contraries, “Οι Αντίθετοι” και έπρεπε να “κρατηθούν υπό έλεγχο”. Οι Contraries ήταν υλιστές και λάτρεις της επιστήμης. 

Οι Φίλοι ανησυχούσαν ότι η ανθρωπότητα θα μπορούσε να ακολουθήσει τον εχθρό τους. 

Παρακολουθείστε και το βίντεο για να μάθετε περισσότερα για την πρώτη μαζική επαφή που έμεινε γνωστή ως “Friendship Case”: 
Για υπότιτλους:
Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά 

New Friendship Case ? Rocca Pia Castle UFO, Tivoli, Italy ? W56 Aliens Mass Contact ?




Σπύρος Μακρής 
diadrastika.com 

Θεραπεία αποσυμπίεσης…!!!!

Υπάρχουν απλοί καθημερινοί τρόποι, που μαζί με τη διάθεση να επιλέξετε τη θετική στάση απέναντι στη ζωή, μπορούν να κάνουν θαύματα.

Μπορεί να σας φανεί περίεργο, όμως αν βάλετε ένα έντονο μουσικό κομμάτι και για τριάντα με σαράντα λεπτά χορέψετε πολύ έντονα, θα βοηθήσετε να απελευθερωθείτε από αρνητικά συναισθήματα. 

Είναι σημαντικό όμως να είσαστε εστιασμένοι σε τι θέλετε να απελευθερώσετε και να μην σταματήσετε ώσπου να νιώσετε ότι πραγματικά έχετε ξαλαφρώσει από την ένταση.

Μια ακόμα απελευθερωτική άσκηση, είναι να πάρετε εισπνοή από τη μύτη και να αφήσετε τον αέρα με δύναμη να φύγει από το στόμα σας σαν να θέλετε πραγματικά να πετάξετε κάτι από μέσα σας. Αν σας βγαίνει να αφήσετε ταυτόχρονα ήχους και αναστεναγμούς, κάντε το. Μπορεί να λειτουργήσει λυτρωτικά.

Μια ακόμα καλή στιγμή για να απεγκλωβίσετε από μέσα σας ποσοστά αρνητικής ενέργειας, είναι το ντους. Σταθείτε όρθιοι με το νερό να πέφτει στην πλάτη σας οραματιζόμενοι ότι το νερό παρασέρνει μέσα από την σπονδυλική σας στήλη όλη την αρνητική ενέργεια σαν ακάθαρτο υγρό. 

Μείνετε σε αυτόν τον οραματισμό ώσπου αυτό το υγρό να είναι διαυγές και καθαρό. Εναλλακτικά, αφήστε το νερό να τρέχει στο κεφάλι σας και νιώστε, ότι παρασέρνει μέχρι και από τα κύτταρα σας ότι σας μπλοκάρει. 

Ακόμα, καθώς το νερό πέφτει στην πλάτη σας τοποθετείστε τα χέρια σας στην κοιλιά σας, εισπνεύσατε δυνατά από τη μύτη νιώθοντας την κοιλιά να σπρώχνει τις παλάμες σας προς τα έξω. Όταν εκπνεύσετε από το στόμα νιώστε τις παλάμες να σπρώχνουν την κοιλιά προς τα μέσα. Μπορείτε στην εκπνοή να λέτε και μια λέξη που σας ενδυναμώνει όπως ελευθέρια/ απελευθέρωση/ ίαση/ μπορώ/ κτλ.

Επίσης μην ξεχνάτε ο ύπνος είναι από τα μεγαλύτερα φάρμακα. Προσπαθήστε να κοιμάστε νωρίς. Είναι σημαντικό, για να κατορθώνει το νευρικό σύστημα να χαλαρώσει αλλά και το σώμα να αναζωογονηθεί κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Μην καταναλώνετε διεγερτικά ροφήματα μετά τις επτά το απόγευμα, αλλά βάλτε στη ζωή σας και τις συνήθειες σας χαλαρωτικά ροφήματα όπως τη λεβάντα, την Λουΐζα, την πασιφλόρα, το τίλιο.

Η hot stone είναι ένα υπέροχο ακόμα χαλαρωτικό μέσο. Μπορείτε να τις ζεστάνετε και να τις ακουμπήσετε επάνω σας όπου εσείς νιώθετε ότι χρειάζεται. Φροντίστε ώστε η θερμοκρασία να είναι η κατάλληλη για εσάς. 

Η hot stone επειδή είναι οψιδιανός δρα με τον ίδιο τρόπο σε φυσικό επίπεδο. Χαλαρώνει το σώμα, ξεκουράζει τους μύες ενώ σε ενεργειακό επίπεδο απορροφά την αρνητική ενέργεια, που μπορεί να έχετε μαζέψει μέσα στην ημέρα. Όποιον τρόπο και να διαλέξετε μην ξεχνάτε ότι η δική σας στάση μπορεί να αλλάξει τις καταστάσεις και τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε και ενεργείτε στη ζωή σας. 




Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Κάποια μέρα όλη η αγάπη που πρόσφερες θα επιστραφεί…!!!!

Είμαι βέβαιη ότι όλα τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα που έχεις κάνει και έχουν μείνει αναπάντητα, που έχουν αγνοηθεί και έχουν μείνει απλά «διαβασμένα» θα σου επιστραφούν με τον πιο γλυκό και τρυφερό τρόπο. 

Θα βρουν το δρόμο τους πίσω σε εσένα, επειδή το καταπληκτικό Σύμπαν δουλεύει ακριβώς με αυτό τον τρόπο. Και θα σε βρουν με έναν συνεπή τρόπο που δεν θα σε αφήσουν να απορείς ή να νιώθεις μπερδεμένος ή μπερδεμένη. 

Θα γνωρίζεις στην καρδιά σου ότι αυτές οι λέξεις, τα τηλεφωνήματα και τα κείμενα είναι αληθινά και ειλικρινή. Ότι κάθε συναίσθημα είναι αληθινό. 

Είμαι βέβαιη ότι όλα εκείνα τα βράδια που μένεις άγρυπνος/η, περιμένοντας για ένα τηλεφώνημα ή ένα μήνυμα που ποτέ δεν ήρθε θα μεταμορφωθούν σε ατέλειωτες μεγάλες συζητήσεις με κάποιον που δεν θα θέλει να σταματήσει να σου μιλά. 

Και δεν θα είσαι εσύ που θα ξεκινάς τις συζητήσεις. Δεν θα νιώθεις ότι είσαι το μόνο άτομο που προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει τη συζήτηση. Θα είναι αμοιβαίο. 

Θα κοιμάστε και θα ξυπνάτε και οι δύο με το μεγαλύτερο χαμόγελο στο πρόσωπό σας, επειδή θα ανυπομονείτε να ακούσετε ο ένας νέα του άλλου ξανά. 

Είμαι βέβαιη ότι όλα εκείνα τα ακυρωμένα ραντεβού θα αντικατασταθούν από τα καλύτερα ραντεβού της ζωής σου. Γιατί θα έχεις την καλύτερη παρέα του κόσμου. Όλα θα είναι τόσο όμορφα και η συζήτηση θα κυλά τόσο ομαλά που δεν θα αντιλαμβάνεστε το χρόνο που θα περνά. 

Θα μένετε έξω μέχρι να κλείσει και το τελευταίο μαγαζί. Θα ξεχάσετε κάθε άσχημο ραντεβού, επειδή θα έχετε δίπλα σας το ξεχωριστό. Θα βρίσκει χρόνο για εσένα και θα θέλει να βιώσει μαζί σου το καθετί επειδή ήδη θα σχεδιάζει όλα τα ραντεβού που θα ακολουθήσουν. 

Είμαι βέβαιη ότι όλα εκείνα τα χρόνια που βιώνουμε απόρριψη, που παρεξηγούμαστε και που μένουμε αόρατοι θα αποκατασταθούν με πολλά χρόνια αγάπης με έναν άνθρωπο που θα βλέπει ξεκάθαρα την αξία μας. 

Με έναν άνθρωπο που θα σέβεται εμάς και τα συναισθήματά μας. Με έναν άνθρωπο που δεν θα θεωρεί ότι είμαστε απεγνωσμένα ρομαντικοί ή υπερβολικά ευαίσθητοι. 

Με κάποιον που θα εκτιμά εμάς και τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά μας. Με κάποιον που δεν θα θέλει να αλλάξουμε επειδή θα έχει ερωτευθεί εμάς όπως είμαστε. 

Είμαι βέβαιη ότι όλα εκείνα τα δάκρυα που έχουμε ρίξει για τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή μας και που μας πλήγωσαν, θα εξαφανιστεί από μια αγάπη πραγματική και αγνή. Θα βρείτε την αγάπη, την ευτυχία, τη γαλήνη και την ασφάλεια. Και όλα στα μάτια ενός ανθρώπου. 

Η αγάπη μεταξύ σας θα ξεπεράσει και τις προσδοκίες σας. Γιατί θα είναι πλασμένη μέσα από τη δύσκολη ορισμένες φορές πραγματικότητα. Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το τέλος. 

Και αυτό είναι το είδος της αγάπης που βρίσκει κάποιος μετά από πολύ πόνο, μετά από όλες τις φορές που πίστεψε σε κάποιον, που του προσέφερε χωρίς εγωισμό και που όμως δεν έλαβε τίποτα σε αντάλλαγμα. 

Αυτή η αγάπη που θα σε βρει στο τέλος, θα σε κάνει να πιστέψεις ξανά. Και να συνειδητοποιήσεις ότι τίποτα δεν έχεις σπαταλήσει μάταια. Έπρεπε να δώσεις όλη σου την αγάπη και να πληγωθείς ώστε το Σύμπαν στο τέλος να σου δώσει όλα όσα θέλησες.