Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Αν θέλετε να κόψετε τις κακές συνήθειες και τα πάθη, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Ιμαμιάχ....!!!!

Όλοι μας έχουμε κάποια στιγμή την επιθυμία να κόψουμε μια κακιά συνήθεια η οποία μας χαλάει την ενέργειά μας ή ένα πάθος, που σε μερικούς ανθρώπους αυτό μπορεί να καταλήξει να είναι καταστροφικό. 

Όσοι έχουν ξεκινήσει να σταματήσουν μια συνήθεια που είναι καταστροφική σε όλα τα επίπεδα στην ζωή τους μετά μπορεί να την ξαναρχίσουν και να πέσουν με μανία γιατί η εσωτερική δουλειά δεν έχει γίνει όπως πρέπει και μετά το πάθος αντί να καταλαγιάσει φουντώνει περισσότερο. 

Είναι σαν την Λερναία Ύδρα που όταν ο Ηρακλής της έκοβε το ένα κεφάλι έβγαινε το άλλο. Στο τέλος έβγαλε το κεφάλι στο φως και το έκαψε. Που σημαίνει ότι κάθε τι που είναι βλαβερό για την ψυχή και το σώμα μας και πρέπει να το κόψουμε χρειάζεται πρώτα να το συνειδητοποιήσουμε να το βγάλουμε στην επιφάνεια, κάτω από την λάμψη του Ηλίου, με στόχο να βοηθηθούμε μέσα από τις πνευματικές δυνάμεις. 

Εδώ σίγουρα χρειάζεται και η ενεργοποίηση του Αγγέλου Ιμαμιάχ για να μπορέσει με τον τρόπο του να μας μυήσει (μύηση σημαίνει σταθεροποίηση μιας κατάστασης) και να επέλθει η θεραπεία αλλά και η σωτηρία. 

Αυτό που ζητάμε είναι η προσωπική μας σωτηρία και αυτό 
θα γίνει μόνο με την χάρη του Θεού. Γιατί όπως ξέρουμε 
όλοι η Γη είναι ο τόπος που ξεπληρώνουμε το κάρμα μας για αυτό μέσω των παθών μας ταλαιπωρούμαστε και παιδευόμαστε πάρα πολύ. 

Μακάρι να ήταν κάτι πολύ εύκολο για να γίνει αυτό αλλά δυστυχώς χρειάζεται η προσωπική μας σωτηρία και αυτή επέρχεται μόνο όταν εμείς αγωνιστούμε με συνείδηση, 
αγάπη στην καρδιά και διάθεση για απελευθέρωση από 
όλα τα δεινά μας.

Ο Άγγελος Ιμαμιάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Δεκεμβρίου.

Είναι το κρυμμένο πρόσωπο του Θεού που βοηθάει τον άνθρωπο για να απελευθερωθεί και να εξιλεωθεί από τα 
πάθη του.

Τα άτομα που γεννήθηκαν αυτές τις ημερομηνίες είναι πολύ δυνατά και δραστήρια και έχουν την ικανότητα να αναγνωρίζουν τα λάθη τους όσο κανείς άλλος. 

Μπορούν να συγχωρούν μέσα από την καρδιά τους κατά αρχάς τον εαυτό τους και μετά τους άλλους. Ο πνευματικός κόσμος είναι πιο εύκολη κατάκτηση από τους άλλους. 

Γιατί υπάρχει συνέπεια και σταθερότητα πάνω σε αυτό το θέμα. Επειδή είναι άτομα με υψηλό επίπεδο και ιδεολογία υποστηρίζουν με μεγάλο σθένος τις πνευματικές απόψεις. Κρύβουν μέσα τους το ευσπλαχνικό πρόσωπο του Θεού που βοηθά τους ανθρώπους να καθαριστούν από τις αμαρτίες και τα λάθη τους. 

Ο Άγγελος Ιμαμιάχ βοηθάει όσους ψάχνουν να βρουν τον προορισμό τους στην ζωή μέσα από ένα ιδανικό ή μια ιδεολογία υψηλού πνευματικού επιπέδου. 

Επίσης αν κάποιος έχει κουραστεί από την περιπλάνηση γιατί δεν έχει βρει τον στόχο του και λόγω του τυχοδιωκτισμού έχει χάσει πολύ χρόνο από την ζωή του αν απευθύνει έκκληση προς τον Άγγελο θα έχει άμεση ανταπόκριση.

Ιερέ Ιμαμιάχ,
Προσπαθώντας να βρω την αλήθεια, γύρισα σχεδόν όλο τον κόσμο. Είτε νοερώς είτε πραγματικά. Κάποτε επιτέλους αποφάσισα να βρω το βάθος της ψυχής και ανακάλυψα τελικά ότι ο άνθρωπος είναι καλός αλλά μερικές φορές γίνεται άθελά του καταστροφικός. 
Η βοήθειά σου είναι να καταφέρω να κερδίσω πρώτα την συγχώρεση του εαυτού μου και αφού γίνει αυτό θα μπορώ να συγχωρήσω ακόμα και τους εχθρούς μου. 
Αν το κάνω αυτό θα απαλλαχτώ από τα βάρη μου και θα αποκτήσω ακλόνητη θέληση και πίστη. Ο φόβος μου θα φύγει και την θέση του θα πάρει η αγάπη. Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στην ζωή μου.

Μπέλλα Κυδωνάκη
http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου