Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ο Αρχάγγελος Σαμουήλ εκφράζει την ανιδιοτελή αγάπη......!!!

Γι' αυτό εγώ ο Σαμουήλ, ο άγγελος της αγάπης του εαυτού, έρχομαι να σας πω αυτήν την ημέρα ότι οι διαθέσεις σας έχουν επιπτώσεις σε όλη την ζωή. Ένα δέντρο χαμογελά, όταν είστε σε καλή διάθεση. 

Ένα δέντρο χάνει τα φύλλα, όταν είστε σε κακή διάθεση. Τα φυτά στο σπίτι σας απεικονίζουν τις διακυμάνσεις της διάθεσής σας όπως κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή σας. 

Εάν προσελκύετε τους ανθρώπους που είναι αρνητικοί και με την μούρη κατεβασμένη, τότε εξετάστε την ενέργειά σας – γιατί η δόνησή σας είναι παρόμοια με την δικιά τους.

Είναι ο άγγελος της καρδιάς, μας περιτυλίγει η ενέργειά του 
και μας δίνει τη δυνατότητα να αισθανθούμε την πανταχού παρούσα αγάπη, βοηθά σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις, 
μας βοηθά ν' ανοίξει η καρδιά μας για τον εαυτό μας, καθώς και προς τους άλλους, θεραπεύει το Εσωτερικό παιδί, υποστηρίζει τη διαδικασία της αυτογνωσίας μέσα από τις ενέργειες της αγάπης και εμπιστοσύνης στον εαυτό μας.

Θετική επιβεβαίωση : Αναγνωρίζω τη θεϊκή αγάπη μέσα μου.

Όταν αισθάνεστε αγάπη για το συνάνθρωπό σας, έχει ορατό αντίκτυπο και σε εσάς. Αισθάνεστε μια εσωτερική αρμονία και γαλήνη, η οποία εξαπλώνεται μέσα σας σε όλα τα επίπεδα. 

Αυτή με την σειρά της, εμποτίζει με το συναίσθημα της αγάπης το πιο δυνατό, το πιο αγνό και καθαρό που αισθανόμαστε να εξαπολύεται προς όλους ανεξαιρέτως, χωρίς κρίσεις και χωρίς να αναμιγνύονται κατώτερα συναισθήματα. 

Τότε αισθανόμαστε συνδεμένοι με το σύμπαν και η ενότητα που πηγάζει από μέσα σας σάς κάνει να καταλαβαίνετε πως είστε όλοι ένα, προερχόμενοι από την ίδια Θεϊκή Πηγή και πως είσαστε όλοι ίσοι ο ένας απέναντι στον άλλο.

Η ενέργεια της θεϊκής αγάπης είναι η πιο δυνατή. Δημιουργική και θεραπευτική δύναμη στο σύμπαν. Σας μαθαίνει να αγαπάτε τους συνανθρώπους σας με όλη σας την καρδιά, 
με όλη σας την ψυχή με όλο σας το πνεύμα. Να αγαπάτε 
τους άλλους, όπως τον εαυτό σας.

Το κυριότερο από όλα είναι να αγαπάτε τον εαυτόν σας και γιατί μόνο έτσι μπορείτε πραγματικά να αγαπήσετε και τους άλλους.

Αυτό θα σας φέρει περισσότερη χαρά και ευτυχία από οτιδήποτε άλλο.

Τα τελευταία χρόνια το κέντρο της καρδιάς σας παρέμεινε κλειστό, για κάποιους μάλιστα ερμητικά κλειστό. Αυτό είχε 
σαν αποτέλεσμα την αδιαφορία και την αποξένωση από τον συνάνθρωπό σας, καθώς επίσης και το να μη μπορείτε να ευχαριστηθείτε τις χαρές της ζωής.

Αυτό τώρα χρειάζεται να αλλάξει και σας δίνονται άπειρες ενισχυτικές ενέργειες για να το επιτύχετε.

Όποιος αισθάνεται εγκλωβισμένος μέσα στα συναισθήματά του ήρθε ο καιρός να τα αφήσει ελεύθερα να εκφραστούν, δίχως να φοβάται ότι θα πληγωθεί ή ότι θα τον απορρίψουν.

Ήρθε ο καιρός λοιπόν να αναπτύξετε την καρδιά σας και να ανοιχτείτε στην αγάπη τόσο να δίνετε όσο και στο να δέχεστε αγάπη. Για να δείτε πρακτικά οφέλη της αγάπης στην ζωή σας δοκιμάστε να χαμογελάσετε σε κάποιον ή να του κάνετε ένα κομπλιμέντο που να βγαίνει όμως με την καρδιά σας. 

Θα αισθανθείτε ότι συμβάλλετε με την μικρή σας αυτή κίνηση στο να κάνετε διαφορετική την μέρα αυτού του ανθρώπου και θα αισθανθείτε μια ζεστασιά μέσα σας και μια θετική ενέργεια να διαχέεται παντού. Το ίδιο να κάνετε και στον εαυτόν σας να του χαρίζετε χαμόγελα με ομορφιά και ο Αρχάγγελος Σαμουήλ θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα σας.

Επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Σαμουήλ για να σας δώσει θάρρος και κουράγιο. Για να σας φέρει την μεγάλη αλλαγή μέσα σας που έρχεται μέσα από την ανιδιοτελή αγάπη.

Μπέλλα Κυδωνάκη
http://www.astrology.gr

3 σχόλια:

  1. !! Υπέροχο σε ευχαριστώ για την ανάρτηση!

    Καθώς διαλογιζόμουν αυτό το βράδυ που πέρασε σκεφτόμουν πως να επικοινωνήσω με τον εσώ εαυτό μου και ζήτησα και την βοήθεια του Φύλακα άγγελου μου να μου δείξει το πως να βρω την άκρη.. με αφορμή να βρω τι φταίει μέσα μου που δεν κάθομαι να διαβάσω εν όψη της εξεταστικής μιας και μου έμεινε 1 μάθημα μόνο.. -όσο αστείο και αν τυχών σας φαίνεται- και στο μυαλό μου ήρθε η λέξη Σαμουήλ και η αλήθεια είναι ότι απόρησα λίγο και τώρα το πρωί που άνοιξα το fb είδα την σχετική σου ανάρτηση. Πραγματικά πρώτη φορά εδώ πέρα διαβάζω για τον Σαμουήλ δεν ήξερα περί αυτού πρωτύτερα (μόνο σαν όνομα το ήξερα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχώρεσε με Δημήτρη για την καθυστερημένη απάντηση...., δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι για αυτή σου την εμπειρία....που τελικά σου εμφάνιστηκε και ο Αρχάγγελος Σαμουή....!!! Ευχομαι να δώσεις και το τελευταίο σου μάθημα με μεγάλη επιτυχία....τώρα που έχεις και τη βοήθεια των αγγέλων....!!! Ο Θεός και οι Άγγελοι μαζί σου πάντα....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή