Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Μήπως είστε Εκπαιδευόμενοι Άγγελοι πάνω στη Γη; Δείτε τα 11 σημάδια…!!!!

Αισθάνεστε διαφορετικοί από το σύνολο των ανθρώπων; 

Θεωρείτε ότι ζείτε γεγονότα τα οποία έχουν κάποια ανεξήγητη αιτία ή προέλευση; 

Ένα είναι σίγουρο: 

Πως ψάχνετε για απαντήσεις και δεν είστε τυχαία σε αυτή τη σελίδα. 

Διαβάστε 11 από τα σημάδια ότι μπορεί να είστε εκπαιδευόμενοι Άγγελοι πάνω στη Γη. 

Γεμίστε με δύναμη και ακολουθήστε το μονοπάτι σας. 

Διψάτε για καινούργια γνώση και νιώθετε διαφορετικοί από τους άλλους 

Είστε βαθιά πεπεισμένοι ότι η Ζωή έχει ένα πιο βαθύ νόημα από το να ζει κάποιος απλά μια συνηθισμένη ζωή 

Την μια μέρα νιώθετε καλά, αισθάνεστε τη Ζωή και το Φως. Και την επόμενη είστε λυπημένοι και δεν έχετε ενέργεια 

Ενώ οι φίλοι σας ζουν σε μια κατάσταση όπου δεν κάνουν στον εαυτό τους καμία ερώτηση, αναρωτιέστε: «Ποιος είναι πιο χαρούμενος; Αυτοί ή εγώ»; 

Θέλετε να είστε σωστοί και δίκαιοι. Είστε δυνατοί.. Μερικές φορές πάρα πολύ και άλλες φορές λιγότερο. 

Αισθάνεστε μια ασυνέπεια και διαφωνία. Πάντα νομίζετε ότι είναι λάθος σας ή λάθος των άλλων και δεν καταλαβαίνετε γιατί νιώθετε έτσι. 

Μπορείτε να προβλέψετε κάποια γεγονότα πριν συμβούν 

Μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι από πράγματα που συνέβησαν στον κόσμο ή την ζωή σας και τίποτα δεν σας δίνει την αίσθηση της ικανοποίησης στην καθημερινή σας ζωή. 

Είστε υπερβολικά ευαίσθητοι. Αρχίζετε να βλέπετε σημάδια ή ενδείξεις και σταδιακά αρχίζετε να καταλαβαίνετε και να βλέπετε την πραγματική πρόθεση των ανθρώπων ή το μήνυμα που κρύβεται πίσω από τις λέξεις. 

Ξυπνάτε στο μέσον της νύχτας ή κατά τη διάρκεια της ημέρας πάντα βλέπετε τους ίδιους αριθμούς: 111, 333, 555 κλπ 

Εύχεστε να αλλάξετε και να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και να βοηθήσετε τους άλλους. 

Όταν λαμβάνετε όλα αυτά τα σημάδια , σημαίνει ότι βρίσκεστε σε κάποια μύηση. Ότι είστε έτοιμοι να λάβετε γνώση…να γνωρίσετε το Θεό. 




Αποσπάσματα από το βιβλίο :
The Book of Angels: Dreams, Signs, Meditation – 
The Hidden Secrets
By Kaya and Christiane Muller 

ΟΜ: Ο Ήχος Εκείνου που Δημιουργείται. Τι κάνει μέσα μας, η επανάληψή του…!!!!

Υπάρχει ένας ήχος που αντανακλά τη συχνότητα της δόνησης όσων εκδηλώνονται στο φυσικό επίπεδο. Αυτός ο ήχος είναι το ομ. 

Όταν ανάγεις ό,τι βλέπεις στο φυσικό επίπεδο στην τελική του ηχητική δόνηση, τότε ακούς τον ήχο ομ. 

Στα πολύ παλιά χρόνια, σε αυτό τον ήχο συγκεντρώνονταν οι γυναίκες όταν έφερναν στον κόσμο τα παιδιά τους.
Ενώ το ααα είναι ο ήχος της δημιουργίας, το ομ είναι ο ήχος εκείνου που έχει ήδη δημιουργηθεί. Εκφράζει την ευγνωμοσύνη για όλα εκείνα που έχουν φανερωθεί στον υλικό κόσμο. 

Υπάρχει μια βασική σχέση ανάμεσα στο επίπεδο τη συνειδητότητάς μας και στις δονήσεις του σύμπαντος. Όταν αυτό το συνειδητοποιήσουμε, τότε μπορούμε να συντονίσουμε αυτές τις δονήσεις στην κατάσταση του νου που επιθυμούμε. 

Γι’ αυτό τον λόγο, έχω συμπεριλάβει το διαλογισμό με το ομ στη διαδικασία για τη δημιουργία.
Επαναλαμβάνοντας κάθε βράδυ αυτόν τον ήχο, συντονίζεσαι με ένα ανώτερο επίπεδο επίγνωσης, καθώς και με την ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχουν δημιουργηθεί στη ζωή σου. 

Με αυτό τον τρόπο θα είσαι ευθυγραμμισμένος με το άμεσο περιβάλλον σου. 

Η επανάληψη αυτού του ήχου, σου δίνει μια αίσθηση χαράς που δεν την έχεις ξανανιώσει ποτέ και σε κάνει να βρίσκεσαι σε αρμονία με το περιβάλλον σου και όχι σε αντιπαράθεση μαζί του. Θα νιώθεις στενά συνδεδεμένος με τα πάντα στη ζωή σου, αντί να έχεις την ανάγκη να ελέγχεις το περιβάλλον σου, ανάγκη που είναι βασισμένη στο εγώ. 

Η επανάληψη του ήχου του ομ σε βοηθάει να συνδεθείς με όλα όσα υπάρχουν στη ζωή σου, με όποια μορφή κι αν εμφανίζονται. 

Δημιουργεί ένα χώρο γαλήνης και συνεισφέρει στην αναγνώριση των αρχών της δημιουργίας. Νιώθεις πως εσύ κι ο Θεός είσαστε πια στην ίδια ομάδα, αντί να έχετε μια σχέση αφεντικού – υπαλλήλου. 

Αν κάνεις τακτικά το διαλογισμό με αυτό τον ήχο, θα μπορέσεις να εκτιμήσεις όσα δημιουργείς και να νιώθεις συνδεδεμένος με το πνεύμα. 

Αυτός ο ήχος, όταν τον επαναλαμβάνεις κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, εστιάζεται στο τσάκρα του τρίτου ματιού. 

Εκπέμποντας την ενέργεια της ευγνωμοσύνης από αυτό το τσάκρα, θα νιώσεις το άνοιγμα του τρίτου ματιού. Ύστερα, μπορείς να επεκτείνεις την ενέργειά σου, που δονείται στον ήχο όλων όσων υπάρχουν στον φυσικό κόσμο, μέσα από αυτό το φανταστικό άνοιγμα στην περιοχή του τρίτου ματιού. 

Καθώς θα εξοικειώνεσαι με τον ήχο του ομ, θα συνδέεσαι όλο και περισσότερο με τη χαρά που φέρνει μαζί του. Θα νιώθεις ανάλαφρος, ανανεωμένος και περισσότερο συνδεδεμένος με όλα όσα υπάρχουν στον κόσμο και όλα όσα δημιουργήθηκαν για σένα. 

Δεν μπορώ ούτε καν να διανοηθώ ότι θα καθίσω να γράψω, αν προηγουμένως δεν αφιερώσω είκοσι ως τριάντα λεπτά στο διαλογισμό με τον ήχο της δημιουργίας. 

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, συγκεντρώνω την ενέργεια της δημιουργίας, με τη διαρκή επανάληψη αυτού του ήχου της γεμάτης χαρά δημιουργίας. 

Και ύστερα, το βράδυ, όταν τελειώνω τη δουλειά της ημέρας, κάνω το διαλογισμό της ευγνωμοσύνης, χρησιμοποιώντας τον ήχο του ομ, που είναι ο ήχος όλων όσων δημιούργησα με τη γραφομηχανή μου εκείνη την ημέρα. 

Αυτή η απλή ιεροτελεστία με φέρνει σε μια κατάσταση χάρης, μου προσφέρει την εσώτερη γνώση πως έχω μια στενή σχέση με τη δημιουργική δύναμη του Θεού και πως είμαι εξαιρετικά ευγνώμων γι’ αυτή την ουράνια σχέση. 

Εγώ την αποκαλώ ιερή σχέση. 

Χωρίς αυτή δε θα μπορούσα να δημιουργήσω ούτε αυτό, ούτε κανένα άλλο βιβλίο. 

Όταν κατανοήσεις αυτούς τους ήχους, καθώς και τη δύναμη των δονήσεών τους, θα θελήσεις να εφαρμόσεις όσα γνωρίζεις. 

Απόσπασμα από το βιβλίο του Dr Wayne Dyer “Δημιούργησε το πεπρωμένο σου” από τις εκδόσεις Η Δυναμική της Επιτυχίας 




Αυτο- πεποίθηση μέσω της Αλήθεια μας…!!!!

Όλοι πράττουμε σύμφωνα με αυτό που πιστεύουμε για τον εαυτό μας, σύμφωνα δηλαδή με την πεποίθηση που έχουμε για εμάς τους ίδιους. Τι Αυτό- πεποίθηση έχουμε λοιπόν; Πολλοί λένε: Είμαι έτσι τελεία και παύλα, εγώ δεν αλλάζω! Δημιουργούν δηλαδή μόνοι τους την αυτό-εκπληρούμενη προφητεία τους… γιατί όλη η ζωή είναι μια αυτό-εκπληρούμενη προφητεία… 

Δεν αντιλαμβανόμαστε ότι είναι σχεδόν ακατόρθωτο να προχωρήσουμε και να εξελιχτούμε αν δεν αλλάξουμε τα πιστεύω που έχουμε για τον ίδιο μας τον εαυτό. 

Μπορούμε να αλλάξουμε γενικές πεποιθήσεις ακόμα και την κοσμοθεωρία μας και να φέρουμε σημαντικές αλλαγές στην ζωή μας, αν όμως δεν διαμορφώσουμε νέες πεποιθήσεις σχετικά με το ποιοι Είμαστε και ποιοι θέλουμε να Είμαστε, οι αλλαγές θα είναι περιορισμένες. 

Η αλλαγή θα πρέπει να γίνει σε όλα τα επίπεδα της συνειδητότητας ώστε να εκπέμψουμε μια νέα ηλεκτρομαγνητική συχνότητα και να συντονιστούμε με το αυθεντικό, το πολυδιάστατο, το πεδίο των άπειρων δυνατοτήτων. 

Μπορούμε να ρωτήσουμε τον εαυτό μας για οποιοδήποτε θέμα: 

Άσχετα από τις εξωτερικές συνθήκες, άσχετα από την μέχρι τώρα συμπεριφορά μου, άσχετα από τις συνήθειες που έχω... ποια είναι η αλήθεια μου σχετικά με αυτό..? Τι αληθινά θέλω να είμαι βαθιά μέσα μου, στον πυρήνα της ύπαρξης μου...? Τι θα ήθελα να είμαι αν δεν υπήρχαν όλα τα εμπόδια? 

Ακόμα καλύτερα: Τι θα ήθελα να είμαι αν δεν υπήρχαν όλα αυτά που θεωρώ εμπόδια...??? 

Είστε πράγματι στην αλήθεια σας την στιγμή που θα νιώσετε όχι απλά καλά αλλά Εκπληκτικά!! Υπέροχα!!! Εκείνη την στιγμή που θα ακούσετε τον εαυτό σας να μιλά όχι επιφανειακά αλλά από το κέντρο σας!!! Στην ουσία δεν χρειάζεται να πείτε τίποτα.. αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που θα νιώσετε!! 

Ακόμα κι αν είναι μόνο για μια στιγμή... θα το νιώσετε...!!! 

Θυμηθείτε αυτή την στιγμή.. αυτή την αίσθηση και ανατρέξτε εκεί ξανά και ξανά... γιατί αυτό ακριβώς το σημείο είναι που θα σας πάει εκεί που θέλετε και όχι εκεί που δεν θέλετε...! 

Εκεί που δεν υπάρχουν εμπόδια.. δεν υπάρχουν πρέπει και δεν πρέπει... εκεί... που φτιάχνονται τα όνειρα και παίρνουν μορφή!!! 

Στο μοναδικό μέρος που ξεχνάμε να κοιτάξουμε κάθε φορά που κάτι δύσκολο συμβαίνει! 

Μέσα μας!!!!!



Μόνο όταν η δυστυχία γίνει ανυπόφορη αναζητάμε τη ριζική αλλαγή…!!!!

Όταν κάποιος συνειδητοποιεί ότι η δυστυχία του είναι μια κατάσταση που μπορεί να αλλάξει, αλλάζει και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα όσα συμβαίνουν μέσα του. Μάλιστα, κάποια στιγμή θα αντιληφθεί ότι χωρίς τα επώδυνα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούσαν στο παρελθόν, δεν θα εγκατέλειπε ποτέ τις ψευδαισθήσεις του.

Χωρίς τη δυστυχία δεν υπάρχει λόγος για αφύπνιση. Χωρίς την ταύτιση με τον νου δεν υπάρχει αποταύτιση και συνειδητή επίγνωση. Χωρίς τα συμπτώματα δεν υπάρχει το κίνητρο για τη θεραπεία. Με άλλα λόγια, αν οι ψευδαισθήσεις μας δεν ήταν δυσλειτουργικές, δεν θα αναζητούσαμε ποτέ την αλήθεια. 

Οι ψευδαισθήσεις όμως δεν αποδεικνύονται πάντα δυσλειτουργικές και γι' αυτό πολλοί άνθρωποι που ζουν χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες δεν έχουν το απαραίτητο κίνητρο για να αναζητήσουν τη φύση του πραγματικού τους εαυτού, δηλαδή να συνειδητοποιήσουν βιωματικά τη φύση της πραγματικότητας.

Μπορεί κάποιος να ζει με ψευδαισθήσεις για μερικές δεκαετίες πιστεύοντας ότι μπορεί να εμπιστευτεί τις σκέψεις του για να μάθει τον εαυτό του, αλλά μόνο αν η δυστυχία του γίνει ανυπόφορη θα αναζητήσει την αλλαγή. 

Για το αν θα βρει τον δρόμο προς την επίγνωση ή αν θα γνωρίσει άλλους τρόπους που θα του προσφέρουν πρόσκαιρη ανακούφιση, είναι κάτι που εξαρτάται από την παιδεία του, τα ερεθίσματά του, τον κοινωνικό του περίγυρο, κ.ά. 

Ειδικά στην εποχή μας όμως που υπάρχει το διαδίκτυο, μπορεί κάποιος να έρθει σε επαφή με τις διδασκαλίες των πιο συνειδητών ανθρώπων πολύ πιο εύκολα απ' ό,τι παλιότερα.

Όταν λοιπόν κάποιος αναζητήσει τη διέξοδο από τις ψευδαισθήσεις του και βρεθεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στο δρόμο της επίγνωσης, θα αρχίσει να αλλάζει ο πυρήνας της ψυχοσύνθεσής του. 

Η σημαντικότερη και πιο εντυπωσιακή αλλαγή που θα παρατηρήσει είναι ότι εκεί που παλιότερα επένδυε με την πίστη του τα ασυνείδητα μοτίβα που δρούσαν μέσα του, πλέον θα τα αναγνωρίζει ως παροδικά φαινόμενα και όχι ως την αλήθεια.

Π.χ. μπορεί για χρόνια να δρούσε μέσα μας ένα μοτίβο που μας δημιουργούσε θυμό ή θλίψη σε κάποιες καταστάσεις. 

Κάθε φορά που ενεργοποιούταν, ο νους έβρισκε επιχειρήματα για να δικαιολογήσει αυτή την ασυνείδητη και αυτόματη αντίδραση, και εμείς ήμασταν τόσο ταυτισμένοι με τον νου που πιστεύαμε κάθε του σκέψη. 

Μετά τη συνειδητοποίηση της αληθινής μας φύσης, δεν πιστεύουμε τον νου που δικαιολογεί μια ανεπίγνωστη αντίδραση, αλλά παρατηρούμε όλο αυτό το μοτίβο να ξετυλίγεται μέσα μας.

Είναι σημαντικό λοιπόν, να γνωρίζουμε ότι η συνειδητή παρατήρηση των ασυνείδητων μοτίβων, είναι αυτή που θρέφει την επίγνωση περισσότερο από κάθε άλλη εμπειρία. Κάθε φορά που τα παρατηρούμε δεν πρέπει να απογοητευόμαστε, αλλά να χαιρόμαστε που τα αναγνωρίζουμε. 

Τα μοτίβα αυτά έχουν μια ορμή και δεν εξαφανίζονται έτσι απλά. Φανταστείτε αυτή την ορμή ως εξής: αν πλέουν δίπλα-δίπλα ένα κρουαζιερόπλοιο και μια βάρκα και σβήσουν τις μηχανές τους ταυτόχρονα, το κρουαζιερόπλοιο θα διανύσει μια πολύ μεγαλύτερη απόσταση μέχρι να ακινητοποιηθεί, σε αντίθεση με τη βάρκα που θα ακινητοποιηθεί σχετικά γρήγορα.

Έτσι λειτουργούν και τα ασυνείδητα μοτίβα μέσα μας. Αν τα είχαμε θρέψει πολύ κατά το παρελθόν και αν η ταύτιση με τον νου ήταν ισχυρή, θα χρειαστεί αρκετός χρόνος μέχρι να χάσουν ένα σημαντικό μέρος της ορμής τους. Αν ήταν αδύναμα θα χρειαστεί λιγότερος χρόνος.

Η απογοήτευση και κάθε άλλη σκέψη αποθάρρυνσης προέρχονται από τον νου, ο οποίος κάνει ό,τι έκανε πάντα: κρίνει μία κατάσταση και βγάζει συμπεράσματα, χωρίς να υπάρχει κανένα αντικειμενικό στοιχείο που να υποστηρίζει τις εκτιμήσεις του. 

Γι' αυτό, με το που αναγνωρίζουμε ένα ασυνείδητο μοτίβο (σκέψη, συναίσθημα ή συμπεριφορά), κάνουμε ό,τι καλύτερο και ό,τι πιο αληθινό θα μπορούσαμε να κάνουμε: παρατηρούμε και λαμβάνουμε επίγνωση ενός φαινομένου in vivo, δηλαδή σε πλήρη εξέλιξη μέσα στο πεδίο της επίγνωσής μας, την ώρα που συμβαίνει, δηλαδή στο παρόν. Καμία άλλη στάση δεν μπορεί να αποτελέσει μια πιο αυθεντική έκφραση της αληθινής μας φύσης.




Νίκος Μπάτρας - aytepignosi.com

Άγιος Αντώνιος ο Μέγας…!!!!

ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ: Ο Άγιος Αντώνιος τιμάται σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου από την Εκκλησία. Μια νύχτα, που ο Μέγας Αντώνιος αγρυπνούσε στην προσευχή, ο διάβολος μάζεψε όλα τα λιοντάρια της ερήμου και με αυτά τον περικύκλωσε στο καλύβι του. Βγήκε λοιπόν με θάρρος από την καλύβι του και μέσα στην νύχτα φώναξε δυνατά στα θηρία : 

—Εάν επήρατε από τον Θεό εξουσία εναντίον μου, τότε προχωρείτε και κατασπαράξτε με! Εάν όμως σας έφερε εδώ με τη βία ο σατανάς, πάρτε δρόμο, φύγετε, είμαι δούλος του Χριστού! 

Τότε τα λιοντάρια βουβά σκορπίσανε με ορμή, σα να τα κτύπησε ξαφνική καταιγίδα. Ο δε Άγιος συνέχισε την προσευχή του. 

Με το πέρασμα των χρόνων, οι δαίμονες εξακολουθούν να πειράζουνε τον Άγιο, αλλά δεν ελπίζουν πλέον να τον νικήσουν. Αντίθετα αρχίζουν τώρα και τον φοβούνται. 

Η προσευχή του είναι πανίσχυρη, διότι η πίστης του είναι μεγάλη και η ψυχή του αγνή. 

Μια μέρα, που ο Άγιος περνούσε το ποτάμι μ’ ένα πλοιάριο, διότι ήθελε να επισκεφτεί τα Μοναστήρια, του ήρθε στη μύτη μια βρωμερή οσμή. 

—Κάτι βρωμάει φοβερά! είπε ο Μέγας Αντώνιος. 

—Μήπως κανένα ψάρι; τον ρωτήσανε. 

—Όχι. Άλλη δυσωδία νοιώθω.. 

Εκείνη την στιγμή ακούστηκε από τ’ αμπάρι του πλοίου μια φοβερή κραυγή νέου, που είχε μέσα του δαιμόνιο και τον βασάνιζε. 

Τότε ο Άγιος Αντώνιος έκανε θερμή προσευχή στο Θεό και απάλλαξε τον νέον από το μαρτύριο του διαβόλου. Τον άφησε ήσυχο, ήρεμο, γαλήνιο και υγιή να συνέχιση την εργασία του και την ζωή του, όπως όλοι οι άνθρωποι. 

Όλοι τότε καταλάβανε, ότι η βρωμιά εκείνη δεν ήτανε τίποτε άλλο, παρά ο βρωμερός και απαίσιος δαίμονας, που βασάνιζε τον νέο. 

Σ’ έναν άλλο πάλι νέο ο διάβολος του έκανε φοβερά μαρτύρια. Τον καταντούσε έτσι, ώστε να τρώγει τις σάρκες του. Τον βασάνιζε πολύ σκληρά. Οι γονείς του απελπισμένοι τον έφεραν στον Μέγα Αντώνιο. 

Ο Άγιος λυπήθηκε τον νέο και είπε στους γονείς του ότι θα αγρυπνήσει και θα προσευχηθεί γι’ αυτόν, αλλά μαζί του πρέπει ν’ αγρυπνήσουν και να προσευχηθούν κι’ εκείνοι. 

Πράγματι κάνανε μια προσευχή πολύ κατανυκτική. Κατά τα ξημερώματα όμως αγρίεψε ο άρρωστος. Όρμησε με οργή εναντίον του Άγιου και τον έριξε κάτω. Πικράθηκαν από την διαγωγή του παιδιού των οι δυστυχισμένοι γονείς. 

Ο πολύπαθος όμως, από τα τεχνάσματα του διαβόλου ασκητής, τους είπε: 

—Μην λέτε τίποτε εναντίον του παιδιού. Δεν φταίει αυτό, αλλά ο δαίμονας, που οργίστηκε διότι πήρε εντολή από τον Θεό να βγει από μέσα του και να τον αφήσει ελεύθερο. 

Αυτό είναι το σημάδι, ότι βγήκε το δαιμόνιο. Δοξάστε τον Θεό… 

Και πράγματι το παιδί ημερωμένο έπειτα, σηκώθηκε και φιλούσε ευτυχισμένο τα χέρια του Μεγάλου Αντωνίου. Το δαιμόνιο έφυγε. 




Δείτε ποιός προωθεί το τεχνητό κρέας και τους σπόρους εργαστηρίου...!!!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ.!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Ψεύτικο κρέας που μοιάζει με μπριζόλα κατασκευάζεται σε εργαστήρια…!!!!

Αυτό είναι σωστό. Το διάβασες σωστά. Ψεύτικο κρέας που μοιάζει με μπριζόλα που κατασκευάζεται σε εργαστήρια σύντομα θα τρελαίνεται στα πιάτα εστιατορίων δίπλα σε αυτήν την ψητή πατάτα. 

Οι ψεύτικες μπριζόλες τυπώνονται κυριολεκτικά για να μοιάζουν με δημοφιλή κομμάτια κρέατος, αλλά δεν είναι. Τι είναι λοιπόν; Ισχυροί τρισδιάστατοι εκτυπωτές φτιάχνουν μπριζόλες, βγάζοντας 6 κιλά κρέατος κάθε ώρα, με στόχο να εκτυπώνουν μια ολόκληρη αγελάδα που μιμείται το κρέας Franken την ημέρα. 

Στη συνέχεια, οι μπριζόλες θα δοκιμαστούν σε ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια σε εστιατόρια εντός μηνών και τι καλύτερη ώρα να φάτε μερικές περικοπές κρέατος Soylent Green αμέσως μετά τη λήψη ενός εμβολίου Covid που περιέχει ανθρώπινα κύτταρα έκτρωσης

Αυτό που είναι βέβαιο ότι είναι ένας φθηνότερος, γρηγορότερος θάνατος για Αμερικανούς που αγαπούν να καταναλώνουν γενετικά μεταλλαγμένα τρόφιμα, πιθανότατα δεν θα διεξαχθούν κλινικές δοκιμές για την ασφάλεια της υγείας, κάτι που προσθέτει το χάος. 

Δεν υπάρχει καμία ιδέα για το τι θα κάνει αυτό το εργαστηριακό αίμα, κρέας, μυς και έντερα στους ανθρώπους, αλλά γνωρίζουμε ένα πράγμα σίγουρα - δεν μπορεί να είναι καλό για εσάς. Διαφορετικά, οι παγκοσμιοποιητές δεν θα τα χρηματοδοτούσαν και θα το σπρώχνουν στους ανθρώπους όπως κάνουν. 

Η «ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ 

Ναι, οι παγκόσμιες ελίτ θέλουν όλοι οι ανόητοι της εργατικής τάξης και οι αγρότες να τρώνε φαγητό που κατασκευάζεται σε ένα εργαστήριο, να εγχέονται τσιπ παρακολούθησης, να πίνουν φθοριωμένο νερό βρύσης που προκαλεί καρκίνο και άνοια και στη συνέχεια να ψηφίσουν για περισσότερη τυραννία. Είναι για το μεγαλύτερο καλό, όπως είπε ο Χίτλερ.

Όλα τα προβλήματα του κόσμου θα λυθούν από αυτό το εργαστήριο Franken-meat από το νησί του Dr. Moreau. Όχι πείνα. Όχι άλλες ξηρασίες. Δεν υπάρχει πλέον υπερθέρμανση του πλανήτη. Όχι άλλη περιβαλλοντική ρύπανση. 

Κάθε χρόνο, δισεκατομμύρια ζώα εκτοξεύονται με ορμόνες και αντιβιοτικά για να αποτρέψουν τη μόλυνση, το E.coli και τη σαλμονέλα, ενώ εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από αυτά τα φάρμακα, ιούς και βακτήρια. 

Γιατί να μην γυρίσετε τα τραπέζια και να σκοτώσετε τους ανθρώπους αντ 'αυτού; Πολύ φθηνότερο, σωστά; Το αποκαλούν «Δύναμη για καλό», αφού δεν είναι. Ετοιμαστείτε για ""επειδή οι παγκοσμιοποιητές γνωρίζουν περισσότερα για το έδαφος από εσάς. Επιπλέον, το Soylent Green έχει υπέροχη γεύση, όπως το σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης και το MSG. 

ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ" ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 

Στη δεκαετία του 1980 ήρθε γενετικά τροποποιημένο και μεταλλαγμένο καλαμπόκι και σόγια. Η κυβέρνηση την επιχορήγησε για να θέσει όλο τον ανταγωνισμό εκτός λειτουργίας. Δούλεψε. 

Περισσότερο από το 90 τοις εκατό του σημερινού καλαμποκιού, σόγιας, canola και βαμβακόσπορου είναι φαγητό Franken που είναι γεμάτο με φυτοφάρμακα, εντομοκτόνα και χημικά ζιζανιοκτόνα (σκεφτείτε το glyphosate και την νεφρική ανεπάρκεια εδώ). 

Στη συνέχεια, στη δεκαετία του 1990 ήρθαν τα CDCs τριπλασιασμού του προγράμματος εμβολίων, έτσι ώστε όλα τα παιδιά της Αμερικής να πάρουν σχεδόν 70 εργαστηριακά, πειραματικά, συνδεόμενα με αυτισμό εμβόλια πριν από την ηλικία των επτά ετών. 

Στη δεκαετία του 2000, είδαμε το μεγάλο φαρμακευτικό τσουνάμι ψυχοτρόπων φαρμάκων να ωθείται σε όλους τους Αμερικανούς μέσω τηλεοπτικών διαφημίσεων, συμπεριλαμβανομένων χιλιάδων στρατιωτών που έχουν προσβληθεί από PTSD που επέστρεψαν από τον ψεύτικο πόλεμο τρομοκρατίας στο Ιράκ και το Αφγανιστάν (πόλεμος για διαπραγμάτευση ηρωίνης και ξέπλυμα χρήματος Haliburton). 

Τώρα βλέπουμε τα πάνταΤο «πέρα από» το κρέας σε ψεύτικες ολόκληρες αγελάδες μετατράπηκε σε «αδύνατο» ψεύτικο κρέας που αιμορραγεί και κουνάει σε ποτήρια, και στη συνέχεια προετοιμάζεται για όλα τα ανίδεα σαρκοφάγα ψάρια που πρέπει να έχουν αυτά τα μπιφτέκια και μπριζόλες για να μείνουν ζωντανοί. Πρέπει να έχετε την πρωτεΐνη σας, σωστά; Προσέξτε για την αποκάλυψη του καρκίνου / άνοιας που έρχεται σε μια εταιρική μπριζόλα κοντά σας. 

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΤΟ FRANKEN-MEAT ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ 

Σίγουρα, το νέο κρέας Φράνκεν θα χαρακτηριστεί νόστιμο και θρεπτικό, όπως όλα όσα συνοδεύονται με τεχνητή γεύση, τεχνητά χρώματα και τεχνητά δοκιμασμένα από τους ίδιους τους κατασκευαστές για να είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά». 

Ποιος ξέρει, ίσως ενσωματώνουν μερικούς ΓΤΟ στο ψεύτικο κρέας που θα συναντηθούν (με το λογοπαίγνιο) με τα θραύσματα ιών Covid-19, 20 και 21 και έπειτα όλοι ενώνονται για να «σώσουν τον κόσμο» από πάρα πολλούς ανθρώπους, όπως είπε ο Bill Gates σε αυτή τη σύμβαση TED που έχει αφαιρεθεί μόνιμα από το YouTube. 

Θυμηθείτε, είπε εάν κάνουμε μια «πολύ καλή δουλειά με την υγειονομική περίθαλψη και τα εμβόλια», μπορούμε να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά περίπου 4 δισεκατομμύρια ανθρώπους. 

Πώς θα θέλατε τη μπριζόλα σας, κύριε ή κυρία (ή zem ή αυτά), σπάνια, μεσαίο ή καλοδουλεμένο; Συντονίστε το κανάλι σας στο Διαδίκτυο στο FoodSupply.newsγια ενημερώσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι παγκοσμιοποιητές σχεδιάζουν να σαμποτάρουν τον εφοδιασμό μας σε τρόφιμα και να προσπαθήσουν να κάνουν ολόκληρο τον κόσμο κομμουνιστή / σοσιαλιστή / σπασμένο και επαιτεία, ενώ παραιτούμε όλα τα δικαιώματά μας. 



Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν: 
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE 

Έχουμε πολλά τρομακτικά να δούμε και να ζήσουμε μέσα στο 2021 και ένα από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε για όλα…ΓΙΑ ΟΛΑ…!!!!

Μια κατάρρευση της οικονομίας θα έριχνε την χώρα σε απόλυτο χάος. 

Έχουμε πολλά τρομακτικά να δούμε και να ζήσουμε μέσα στο 2021 και ένα από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε για όλα… ΓΙΑ ΟΛΑ 

Δημιουργήστε ένα ταμείο ( ότι μπορεί ο καθένας ) έκτακτης ανάγκης, σε περίπτωση που χάσετε τη δουλειά σας, να είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε την οικογένειά σας σε μια οικονομική κατάρρευση, θα είναι πλέον θέμα επιβίωσης δικής σας και των ανθρώπων που αγαπάτε…. 

Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ κρίσης και κατάρρευσης της οικονομίας, Τι θα συνέβαινε σε μια κατάρρευση; 

Πρώτα από όλα οι τράπεζες θα κλείσουν , και οι πολίτες που τόσα χρόνια υπέφεραν από τις τράπεζες, που τους πήραν τα σπίτια τους τα αυτοκίνητα και τις περιούσιες τους, από τους πολίτες που εφύλαξαν κάποια χρήματα για τα γερατειά τους, όλοι αυτοί δεν θα αφήσουν πέτρα πάνω στην πέτρα στα κτήρια των τραπεζών....

Μόλις οι τράπεζες στεγνώσουν, θα δείτε τους ανθρώπους να γίνονται απελπισμένοι, Χάος στους δρόμους, η στιγμή που συνειδητοποιούν ότι τα χρήματα έχουν χαθεί είναι η στιγμή που θα δείτε εκτεταμένο χάος να σαρώνει όλη τη χώρα. Οι ταραχές, οι λεηλασίες και η εκτεταμένη βία θα ξεσπάσουν, καθιστώντας την αυτοάμυνα το κύριο μέλημά σας. 

Οι άνθρωποι θα πανικοβληθούν και θα κάνουν ό, τι μπορούν για να πάρουν στα χέρια τους χρήματα για να αγοράσουν επιπλέον προμήθειες. 

Μην περιμένετε από κανένα βοήθεια, τότε θα καταλάβουμε όλοι ότι ο μόνος που μας αγαπά και ενδιαφέρετε για εμάς είναι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ που εμείς τον εγκαταλείψαμε, ελπίζω μόνο να μην είναι πολύ αργά 

Αποθήκευση τροφίμων, φαρμάκων, νερού : μέσα στα οικονομικά σας πλαίσια, και αν έχετε και την δυνατότητα αποθηκεύστε περισσότερα, για να μπορέσετε να βοηθήσετε τους λιγότερο τυχερούς συνανθρώπους σας….. 

Μια κατάρρευση της οικονομίας θα έριχνε την χώρα σε απόλυτο χάος……Το βίαιο έγκλημα θα αυξηθεί, διότι όταν οι άνθρωποι δεν έχουν χρήματα και τρόφιμα, γίνονται απελπισμένοι. 

Και οι απελπισμένοι άνθρωποι κάνουν απελπισμένα πράγματα, κλοπές, ληστείες, φόνους, οι άνθρωποι θα φοβούνται να βγουν έξω από τα σπίτια τους ….. 

Οι διαδηλώσεις θα γίνουν βίαιες……. Πολλοί άνθρωποι θα σκοτωθούν ή θα τραυματιστούν ως αποτέλεσμα αυτής της αύξησης των βίαιων εγκλημάτων. 

Το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης μέσα σε αυτό το χάος που θα επικρατεί, και με μια ξαφνική αύξηση αρρώστων ή τραυματισμένων, θα καταρρεύσει με τραγικές συνέπειες 

Τα τρόφιμα στις πρώτες τρεις μέρες θα εξαφανιστούν από τα supermarket, και από όλα τα καταστήματα τροφίμων, αν δεν βρεθεί τρόπος εφοδιασμού με τρόφιμα τότε θα έχουμε πείνα, και όταν πεινά ο άνθρωπος τότε τρελαίνεται, και γίνετε βίαιος όταν δεν θα μπορεί να βρει φαγητό για τα μικρά του παιδάκια που κλαίνε, εκείνη την στιγμή γι’ αυτόν τον άνθρωπο δεν υπάρχουν συγγενείς, φίλοι, γείτονες, εκείνη την στιγμή το μόνο που ακούει είναι το κλάμα των πεινασμένων του παιδιών 

Οι άνθρωποι θα υποσιτίζονται λόγω της διακοπής της τροφοδοσίας τροφίμων, έτσι θα αρρωσταίνουν πιο εύκολα. Τα βίαια εγκλήματα και οι βίαιες διαμαρτυρίες θα οδηγήσουν σε πολύ περισσότερους τραυματισμούς και θανάτους η πρόσβαση όμως στην υγειονομική περίθαλψη θα είναι σχεδόν ακατόρθωτη, Θα υπάρξει έλλειψη νοσοκομειακών κρεβατιών, ιατρών, και φαρμάκων 

Σκεφτείτε ποια πράγματα είναι απαραίτητα για την επιβίωση της οικογένειας σας, ξεκινήστε να αποθηκεύετε τρόφιμα και μακροπρόθεσμα αναλώσιμα, τα τρόφιμα, το νερό και τα μακροπρόθεσμα αναλώσιμα θα αξίζουν το βάρος τους σε χρυσό……. 

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ 

oimos.athina : Καιρός των εξετάσεων, είναι η εποχή μας…. 

ΘΕΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ 

Καιρός των εξετάσεων, είναι η εποχή σας, αφού εσείς διαλέγετε, για την Αιωνιότητα, πού θα είναι η ψυχή σας……Εγώ σας ειδοποίησα όλους επισταμένως…..Αυτή η νέα η χρονιά που άρχισε παιδιά Μου, 

θα είναι αυτή ορόσημο, για την νέα την γενιά Μου. Θα γίνουν τέκνα εις αυτήν μεγάλα γεγονότα, 

τίποτα πια παιδάκια Μου, δεν θά'ναι σαν και πρώτα……Όσοι θα μείνουν στην ζωή, θ’ αλλάξουνε πορεία……… 

Γι’ αυτό παιδιά Μου αγαπητά, όλοι γιγαντωθείτε, ν’ αντέξετε όσα θα ’ρθούν, όσα παιδιά Μου δείτε. 

Διώξτε τον φόβο μακριά, όλοι αναθαρρείστε…….Ετοιμαστείτε γρήγορα εσείς πνευματικά, ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕ ΟΠΛΑ ΘΕΪΚΑ. ΛΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ, ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑΚΤΙΚΩΣ…… 




Πηγή: email 

Η αποδοχή είναι ένα εισιτήριο εξόδου από τον θυμό και το φόβο…!!!!

«Δεν χρειάζεται να σου αρέσει αυτό που συμβαίνει στη ζωή σου, όμως πρέπει να αποδεχτείς, ότι συμβαίνει.» 

Όσο ο άνθρωπος δεν αποδέχεται την πραγματικότητα είναι αδύναμος να διακρίνει το ρόλο του, και πώς έχει συμβάλει στη διαμόρφωσή της. Η ανικανότητα να αποδεχτεί κάποιος την πραγματικότητα, ισοδυναμεί με την άρνηση να κάνει μια συνειδητή επιλογή. 

«Όταν δεν επιλέγεις, ζεις σε έναν αυτόματο πιλότο. Γίνεσαι ένα θύμα των περιστάσεων». 

Αποδοχή σημαίνει απλά, αναγνώριση. Όταν αναγνωρίζεις κάτι, το βλέπεις έτσι όπως είναι πραγματικά. 

Όλες μας οι εμπειρίες, ανεξαρτήτως του πόσο άσχημες είναι, είναι προσωρινές. Η αποδοχή μιας εμπειρίας, σαν μιας προσωρινής κατάστασης, μπορεί να κάνει πολύ πιο εύκολη τη διαχείριση της. 

Δεν σημαίνει ότι δεν θα σου προκαλέσει προσωρινά ίσως κάποια αρνητικά συναισθήματα θυμού, πόνου, ή φόβου. Όμως όταν αντιμετωπίζεις μια κατάσταση, με τη γνώση ότι είναι προσωρινή, είναι πιο εύκολο να τη διαχειριστείς με πιο ήρεμο νου. 

Η αποδοχή επίσης, είναι ένας εισιτήριο εξόδου από τον θυμό και το φόβο. Σε πηγαίνει από εκεί που βρίσκεσαι στο σημείο που θέλεις να βρεθείς, πολύ πιο γρήγορα. 

Αποδέχομαι κάτι, δεν σημαίνει ότι το εγκρίνω. Ούτε και ότι δεν θα επηρεαστώ από αυτό που συμβαίνει. Αποδέχομαι, σημαίνει απλά ότι μπορώ να ''παραδοθώ'' στην πραγματικότητα χωρίς να αντιστέκομαι και να εθελοτυφλώ, ώστε να δω τι πραγματικά συμβαίνει. 

Αφαιρώντας λοιπόν την αντίσταση και την άρνηση και κυρίως τον έλεγχο ή την επιθυμία μου να συνέβαινε κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά συμβαίνει, αφαιρώ κάθε επιπλέον συναισθηματική φόρτιση, η οποία θα με δυσκολέψει ακόμα περισσότερο. 

Μέσα από την αποδοχή, μπορώ να κάνω μια σοφότερη επιλογή. Γιατί βγαίνω από μια φαντασίωση που έχω δημιουργήσει στο μυαλό μου, και που μπορεί φαινομενικά να με προστατεύει, και μπαίνω στον πραγματικό κόσμο των γεγονότων και της αλήθειας. 

Όταν περνάμε στην κατάσταση της αποδοχής, μπορεί να σημαίνει ότι κάτι που πρότερα ήταν κρυφό, τώρα αποκαλύπτεται σε εμάς. Σημαίνει ότι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση, και να δείξουμε από τι πραγματικά είμαστε φτιαγμένοι. 

Και κυρίως, ότι έχουμε τη δύναμη και όλα τα απαραίτητα εφόδια για να το κάνουμε. Η άρνηση, προέρχεται πολλές φορές, από τη λανθασμένη πεποίθηση ότι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε την αλήθεια. Ότι δεν θα την αντέξουμε. 

Όμως πολλές φορές, αναδύεται μέσα μας ένα ανυποψίαστο απόθεμα δύναμης, όταν η ζωή μας βάζει σε μια δοκιμασία. Η αποδοχή, είναι μια πράξη θάρρους. 

«Αποδοχή, είναι η θαρραλέα επιλογή να κάνεις αυτό που ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις, προτού ασκηθεί επάνω σου δύναμη». 

Όταν αποδεχόμαστε, δείχνουμε την προθυμία μας, να κάνουμε πλέον μια συνειδητή επιλογή. Και τιμάμε με αυτόν τον τρόπο τις αξίες μας, την σοφία, τη δύναμη και το πνεύμα μας. 

Αποδοχή σημαίνει ότι είμαστε πρόθυμοι να δούμε τους άλλους, όπως πραγματικά είναι. Κι όχι όπως θα θέλαμε να είναι. Και ταυτόχρονα, να διατηρούμε την πίστη, πως ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί, εμείς θα βρούμε έναν τρόπο να είμαστε καλά. 

Όταν αποδεχόμαστε τις επιλογές των άλλων, δείχνουμε τη δύναμη, να περάσουμε μέσα από αυτή τη δοκιμασία. Επιτρέπουμε στους άλλους να έχουν την ελευθερία να είναι αυτοί που πραγματικά είναι, όμως ταυτόχρονα, επιτρέπουμε και στον εαυτό μας να έχει την ελευθερία της επιλογής. 

Της επιλογής, εκείνου που είναι ωφέλιμο για εμάς, και τιμάει τον πραγματικό μας εαυτό. Όπως επίσης και να απομακρύνουμε οτιδήποτε βλάπτει την ψυχική μας ηρεμία. Μα για να συμβεί αυτό, πρέπει να είμαστε διατεθειμένοι, να αντικρίσουμε την πραγματικότητα. Και να εμπιστευτούμε. 

Μόνο όταν δούμε την πραγματικότητα έτσι όπως είναι, μπορούμε να κάνουμε τα απαραίτητα βήματα για να προστατέψουμε τον εαυτό μας. Όταν αποδεχόμαστε αυτό που είναι, τότε αποκτάμε επίγνωση και για αυτό που δεν είναι. 

Όταν γνωρίζουμε και αξιολογούμε τι πραγματικά συμβαίνει, τότε μόνο μπορούμε να προσδιορίσουμε και τι πρέπει να κάνουμε. Η αποδοχή απαιτεί εμπιστοσύνη. Και υπομονή. Πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου τόσο, ώστε να ξέρεις πως θα κάνεις τη σωστή επιλογή. 

Και πως το σύμπαν, ο θεός ή όποια είναι η ανώτερη δύναμη στην οποία πιστεύει ο καθένας, θα σε εφοδιάσει με οτιδήποτε χρειαστείς, για να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις. 

Μπορεί να σημαίνει ότι καλείσαι να έχεις υπομονή. Να έχεις υπομονή στο θυμό ή στον φόβο σου Πρέπει να αποδεχτείς, πως αυτό που έχεις να κάνεις, μπορεί να μην είναι εύκολο, είναι όμως το σωστό. 

Το παλιό σου έχει υποσχεθεί, οι υποσχέσεις όμως δεν έχουν εκπληρωθεί. Ο άνθρωπος, πολλές φορές προτιμάει το παλιό, αντί το καινούριο. Γιατί το παλιό είναι γνώριμο. Είναι οικείο. Είναι όμως και μίζερο. Μόνο το καινούριο υπάρχει πιθανότητα να σου φέρει ευδαιμονία. Ο μοναδικός τρόπος για να μάθεις, είναι να το επιτρέψεις. – Osho 




Ζωή Κοσμαδάκη 
Το μεγαλύτερο μέρος του κειμένου αποτελεί απόσπασμα 
από το βιβλίο της Iyanla Vanzant 
«One Day my Soul Just Opened Up» 

Ένα γράμμα για την κόρη μου…!!!!

Κόρη μου… 
Έχω την ανάγκη να σου γράψω αυτό το γράμμα γιατί θέλω να το έχεις μαζί σου για πάντα και σε κάθε δύσκολη στιγμή σου με κάθε τρόπο να είμαι εκεί. 

Θέλω να αλλάξω τον κόσμο για εσένα, ανακάλυψα όμως ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, έτσι αποφάσισα να αλλάξω εμένα για να σου δώσω μια ευκαιρία να δεις τον κόσμο με άλλα μάτια. Προσπαθώ να αφήσω πίσω τις αποσκευές που μου φόρτωσαν όλες οι προηγούμενες γενιές και να ξεκινήσω να γράφω την δική μου ιστορία . 

Πάλεψα με τους δαίμονες μου και ακόμα παλεύω. Ο δρόμος είναι δύσκολος, τίποτα δεν μου χαρίστηκε και τίποτα δεν περιμένω να μου χαριστεί, αλλά συνεχίζω να παλεύω. Δεν τα παρατάω δεν το βάζω κάτω όσο κι αν μερικές φορές απογοητεύομαι. Όλα στο πρόγραμμα είναι, ακόμα και οι απογοητεύσεις . 

Δεν προσπάθησα ποτέ να σε προστατεύσω από την απογοήτευση, παρόλο όταν σε έβλεπα να απογοητεύεσαι ένιωθα σαν να σκίζουν την καρδιά μου στα δύο σε άφηνα γιατί μόνο έτσι θα μπορούσες να δυναμώσεις… 

Στη ζωή σου θα συναντήσεις πολλούς ανθρώπους, ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να σε αλλάξουν, ανθρώπους που θα σε αγαπήσουν για αυτό ακριβώς που είσαι. Αυτούς τους τελευταίους μην τους χάσεις και έτσι να είσαι και εσύ. 

Δεν μπορείς να αλλάξεις κανέναν άλλον πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό, δεν μπορείς να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις παρά μόνο τον τρόπο που τις αντιμετωπίζεις. Μάθε να ξεχωρίζεις τι μπορείς να αλλάξεις μέσα σου και τι πρέπει απλά να αποδεχτείς. 

Μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζεις και να διεκδικείς, να διεκδικείς όσα θέλεις και να παθιάζεσαι όπως όταν ήσουν μικρή και διεκδικούσες αυτό που σου άνηκε. 

Να κάνεις κτήμα σου την αλήθεια την ειλικρίνεια και την αγάπη, να είναι η πυξίδα σου στην ζωή. 

Να χτίζεις σχέσεις αληθινές , σχέσεις δυνατές, σχέσεις ζωής . 

Η ζωή σου δεν θα είναι εύκολη, θα απογοητευτείς , θα παραπατήσεις , θα πέσεις, όμως να ξέρεις ότι θα είμαι εκεί να σου κρατάω το χέρι να σε στηρίζω και να σου υπενθυμίζω οτι μπορεί η ζωή να μην μας πηγαίνει εκεί που θέλουμε , σίγουρα όμως μας πηγαίνει εκεί που πρέπει. 

Τώρα που στα γράφω όλα αυτά νιώθω ένα κόμπο στο λαιμό και σφίγγγεται το στομάχι μου. 

Δεν μπορώ να σε κλείσω σε γυάλα, θα σε αφήσω να ζήσεις τη ζωή σου, θα σε αφήσω να πέσεις, όχι γιατί μου αρέσει να σε βλέπω να πονάς, αλλά γιατί μόνο μέσα από τον πόνο θα ωριμάσεις, μόνο μέσα από τον πόνο θα εκτιμήσεις την χαρά. 

Στη ζωή σου θα αντιμετωπίσεις πολλά προβλήματα. Τα προβλήματα είναι μια σταθερά μέσα στη ζωή μας. 

Όταν λύνεις ένα πρόβλημα προκύπτει κάποιο άλλο, δεν μπορείς να καταφέρεις κάτι αν δεν θυσιάσεις κάτι άλλο. Τα προβλήματα δεν σταματούν ποτέ, απλώς αλλάζουν ή αναβαθμίζονται. 

Η ευτυχία προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και εδώ η λέξη κλειδί είναι η «επίλυση». Αν αποφεύγεις τα προβλήματα ή πιστεύεις ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα , τότε θα γίνεις δυστυχισμένη . 

Για να γίνεις ευτυχισμένη χρειάζεται να λύνεις κάτι, η ευτυχία είναι μια μορφή δράσης. 

Τίποτα δεν θα σου χαριστεί παθητικά τίποτα δεν θα λυθεί ως δια μαγείας αν εσύ δεν προσπαθήσεις. 

Να θυμάσαι ότι προβλήματα έχεις, λύσε τα για να γίνεις ευτυχισμένη , αυτή είναι μια συνεχής διαδικασία. 

Κλείνοντας αυτό το γράμμα θα σου πω 

Να δίνεις αλλά να μην δίνεσαι 

Να αγαπάς και να μην εκμεταλλεύεσαι 

Να επιλέγεις στη ζωή σου 

Να μην αφήνεις κανέναν να σε εκμεταλλευτεί 

Να κάνεις αυτό που θέλεις να σου κάνουν 

Να μην περιμένεις τίποτα από κανέναν. 

Η ζωή είναι δική σου, άρπαξε την από τα μαλλιά και ζήσε την! 

Σε λατρεύω, η μαμά σου. 




Μάρσια Συρίγου 

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Το «Χρυσό Λεπτό» που ό,τι επιθυμείς μπορεί να γίνει πραγματικότητα…!!!!

Κατά τη διάρκεια κάθε μέρας, υπάρχει μια στιγμή που ανοίγει ένα κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων και της τύχης τους. 

Ό,τι θες, ό,τι επιθυμείς, αν το ευχηθείς εκείνο το συγκεκριμένο λεπτό, μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Είναι σαν να επικαλείσαι τον φύλακα άγγελό σου, το σύμπαν και τις δυνάμεις του και να ζητάς βοήθεια. 

Αλλά όταν έρθει αυτό το λεπτό, πρόσεχε τι επιθυμείς και τι θα ευχηθείς γιατί ο νόμος της έλξης λειτουργεί με την μεγαλύτερη δύναμη. Πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις την ευχή σου. 

Το «χρυσό λεπτό» υπολογίζεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο. 

Το βρίσκεις χρησιμοποιώντας την ημέρα και τον μήνα της γέννησής σου. Αν, για παράδειγμα, έχεις γεννηθεί στις 16 Ιανουαρίου, τότε αυτό σημαίνει ότι το «χρυσό λεπτό σου» είναι στις 16:01. Με τις ημερομηνίες από 25-31 του μηνός ακολουθούμε αντίστροφη διαδικασία. 

Δηλαδή αν έχεις γεννηθεί στις 30 Δεκεμβρίου τότε το «χρυσό σου λεπτό» είναι στις 12:30. 

Για τα 60 δευτερόλεπτα που διαρκεί το «χρυσό σου λεπτό» να είσαι σαφής και ξεκάθαρος στο τι ζητάς για να το αποκτήσεις! 




Η Γη φαίνεται να… πατάει γκάζι στην περιστροφή της…!!!!

Όλοι λέμε ότι ο κόσμος κινείται πλέον με ταχύτερους ρυθμούς, αλλά φαίνεται ότι ο ίδιος ο πλανήτης ακολουθεί παρόμοια λογική. Το 2020 παρατηρήθηκε ότι η Γη μερικές ημέρες είχε περιστραφεί πιο γρήγορα γύρω από τον άξονά της. 

Όλα τα είχε αυτός ο αλλόκοτος χρόνος που μόλις πέρασε, μέχρι και την ταχύτερη κίνηση ολόκληρου του πλανήτη γύρω από τον άξονά του. 

Συγκεκριμένα, οι 28 ημέρες που πέρασαν πιο γρήγορα από τις υπόλοιπες εμφανίστηκαν όλες κατά τη διάρκεια του 2020, σύμφωνα με τους επιστήμονες, κάτι που είχε να παρατηρηθεί από το 1960. 

Ατομικά ρολόγια υψηλής ακρίβειας υπολογίζουν την ώρα UTC, ή αλλιώς Universal Coordinated Time, τα οποία λαμβάνουν υπόψη τους την κίνηση του πυρήνα της Γης, την ατμοσφαιρική πίεση και τα ρεύματα των ωκεανών. Βάσει των ρυθμίσεων αυτών γίνεται και η ρύθμιση όλων των ρολογιών του πλανήτη. 

Πολλές φορές απαιτήθηκε η προσθήκη ενός δευτερολέπτου λόγω της μείωσης της ταχύτητας του πλανήτη, κάτι που συνέβη την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2016, για παράδειγμα, αλλά το 2020, δημιουργήθηκε η ανάγκη της προσθήκης ενός αρνητικού δευτερολέπτου, εξαιτίας της επιτάχυνσης του πλανήτη. Εάν αναρωτιέστε ποια ήταν η πιο… σύντομη ημέρα του 2020, οι επιστήμονες μαρκάρουν στο ημερολόγιο την 19η Ιουλίου 2020. 




Δεν ακούει κανείς τα «καμπανάκια» ; Η καραντίνα ευνοεί την εξάρτηση των ανηλίκων από το διαδίκτυο +Βίντεο…!!!!

Αύξηση του εθισμού έχουν προκαλέσει οι επαναλαμβανόμενες καραντίνες και τα συνεχή κλεισίματα των σχολείων που έχουν ως αποτέλεσμα τον εγκλεισμό στο σπίτι, αναγκάζοντας τα παιδιά όλων των ηλικιών (που δεν βρίσκουν άλλη διέξοδο) να «καρφωθούν» μπροστά σε μια οθόνη ευνοώντας την εξάρτηση από το διαδίκτυο. 

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι οι γονείς πρέπει να βάζουν όρια στα μικρά παιδιά, καθώς αυτά αναζητούν ακόμα και το εικονικό χειροκρότημα μέσα από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και αυτό συμβαίνει κυρίως σε όχι τόσο καλούς μαθητές, οι οποίοι ωστόσο είναι εξαιρετικοί παίκτες. 

«Υπάρχουν δραστηριότητες μέσα στο σπίτι, όπως μαγειρική ή επιτραπέζια» για να απασχοληθούν τα παιδιά, υπενθυμίζει η κλινική ψυχοθεραπεύτρια Γιάννα Βεφάλιου. 

Σύμφωνα με στοιχεία έρευνας που παρουσίασε η ΕΡΤ, η ενασχόληση με το διαδίκτυο έχει αφήσει το 51,4% των εφήβων μόνο με το απολυτήριο Λυκείου. 

Το 86,2% είναι άγαμοι και το 47,5% μόλις που καλύπτει τις ανάγκες του με το εισόδημά του. 

Η Επιστημονική υπεύθυνη τμήματος προβληματικής χρήσης διαδικτύου και Διευθύντρια της δομής απεξάρτησης «18ΑΝΩ», Στέλλα Χρηστίδη, επεσήμανε σχετικά για το τελευταίο διάστημα : «Έχουμε μικρή αύξηση στα αιτήματα τους τελευταίους μήνες από νεαρούς χρήστες του διαδικτύου, αυτό είναι μια πραγματικότητα και θα δούμε και καινούρια πράγματα τους επόμενους μήνες». 

«Έχει σημασία ο ποιοτικός χρόνος που αφιερώνουμε μπροστά στις οθόνες. Μπορεί να είναι 10 ώρες, όλες παιχνίδι; Τότε σαφώς έχουμε πρόβλημα», τονίζει η κυρία Χρηστίδη. 

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία τα αγόρια στρέφονται στα online παιχνίδια και τα κορίτσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναζητώντας την κοινωνικοποίηση, τον ανταγωνισμό, την επιβράβευση του like και την ανταμοιβή της νίκης. 

Το 57,5% των εξαρτημένων ανδρών, ασχολείται με μαζικά διαδικτυακά παιχνίδια ρόλων πολλαπλών παικτών, ενώ το τελευταίο διάστημα στην δομή απεξάρτησης «18 ΑΝΩ», απευθύνονται και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, (π.χ. 60χρονος με εμμονή στο facebook). Σύμφωνα με τη δομή, από τους «απεξαρτημένους», το 89,9% είναι άνδρες. 





Όταν τελειώσει όλο αυτό… άνοιξε την καρδιά σου σε όσους ήταν εκεί όταν ήσουν μόνος…!!!!

Όταν τελειώσει όλο αυτό που ζούμε θα είμαστε διαφορετικοί. 

Πανδημία, καραντίνες, μάσκες, αντισηπτικά, μοναξιά. 

Τίποτα δεν μπορεί να είναι ίδιο, γιατί όλο αυτό θα μας έχει κάνει «καινούργιους». 

Και μπορεί να υπάρχουν τόσα πολλά αρνητικά στην υπόθεση, όμως θα εκπλαγείς αν καταλάβεις πως αυτό που βιώνουμε είναι ένα τέλειο τεστ για να καταλάβεις, ποιοι άνθρωποι αξίζει να βρίσκονται πραγματικά στη ζωή σου. 

Όταν τελειώσει όλο αυτό που ζούμε, βάλε στην καρδιά σου όλους αυτούς που ήταν εκεί, όταν ήσουν μόνος. 

Που σου στάθηκαν, όταν δεν το έκανε κανείς. 

Που γέμισαν τις ατελείωτες ώρες της καραντίνας. 

Που ομόρφυναν τη μονοτονία και την επανάληψη της καθημερινότητας. 

Πάρε αγκαλιά εκείνους που σε νοιάστηκαν τις δύσκολες στιγμές. 

Αγάπησε λίγο παραπάνω όσους μπήκαν στον κόπο να σου στείλουν ένα μήνυμα για να μάθουν πως περνάς. 

Δώσε χρόνο σε όσους σήκωσαν το ακουστικό για να σε πάρουν τηλέφωνο και να δουν τι κάνεις. 

Αφιέρωσε τις ημέρες σου σε όσους σου παρείχαν βοήθεια, όταν την χρειαζόσουν. 

Μείνε με όποιον σου απέδειξε πως η αγάπη του για σένα δεν είναι μόνο στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα. 

Σε προειδοποιώ. Οι άνθρωποι αυτοί θα είναι λίγοι. Μπορεί να μετρώνται και τα δάχτυλα του ενός χεριού. 

Θα είναι όμως πάντα εκεί για σένα με όλη τους την αγάπη. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις όταν τελειώσει όλο αυτό, 

είναι να τους βάλεις στην ζωή σου, να τους δώσεις χρόνο και να τους χαρίσεις νέες στιγμές. 

Και όταν όντως τελειώσει όλο αυτό που ζούμε, θα ξέρουμε ποιοι φίλοι μας μας αγαπούν πραγματικά, ποιοι συγγενείς μας δέχονται για αυτό που είμαστε και σε ποιους ανθρώπους μπορούμε πραγματικά να στηριχτούμε. 

Και ίσως τελικά μετά από όλο αυτό να βγούμε ακόμη πιο δυνατοί. 

Ακόμη πιο ειλικρινείς. 

Πάνω από όλα με τον εαυτό μας. 

Και στη συνέχεια και με τους γύρω μας. 




Συγγραφέας Ηλέκτρα Αστέρη

Θες να δεις ποιος στ’ αλήθεια είσαι ;

Ο Όσκαρ Ουάιλντ είχε πει : «Θες να δεις ποιος στ’ αλήθεια είσαι;! Δοκίμασε όσο γίνεται περισσότερες μάσκες!». 

Ήδη φέρεις από γεννησιμιού σου εν δυνάμει όλα τα προσωπεία. Όλες τις εκδοχές και της δυνατότητες που σε τέρπουν και σε τρομάζουν. 

Εκούσια φορώντας τες, τις δίνεις χώρο να υπάρξουν. Το απαγορευμένο, επιθυμητό και φαντασιακό γίνεται απτό και πραγματικό. 

Μεγάλο μέρος της ενέργειας και τις ισχύος του σαρκώνεται, και γι’ αυτό βγαίνει απ’ πίστα των δυνατοτήτων, δίνοντας την σκυτάλη σε νέες αβίωτες ακόμη «μάσκες». 

Αφήνει χώρο για να ευδοκιμήσουν νέα προσωπεία, νέες δυνατότητες και προοπτικές μετουσίωσής τους στις βιωμένες τους εκδοχές. 

Κάποια στιγμή, όταν όλα τα δυνατά προσωπεία πάρουν το χώρο τους στην αρένα της πραγματικότητας, και καθώς όλο το πιθανό ρεπερτόριο των ρόλων έχει παιχθεί, όταν δεν υπάρχει κανένας διαθέσιμος ρόλος πλέον να παιχθεί, τότε εσύ, 

ο «ηθοποιός», κατεβαίνει απ’ την σκηνή, χορτασμένος και απόλυτα διαθέσιμος να εμπλακεί με το αληθινό του πρόσωπο, αυτό που λανθάνει, και κρύβεται πίσω απ’ όλες τις επιμέρους μάσκες και ρόλους … 




Γίνε αυτό που θέλεις…!!!!

Oι περισσότεροι από εμάς κάνουν την ζωή τους δύσκολη. Ναι, φαίνεται ότι είναι δύσκολη αλλά πιθανόν επειδή εμείς έτσι πιστεύουμε. 

Κανένας φωτισμένος δάσκαλος δεν μας είπε να ανησυχούμε . 

Κανείς ! 

Αντίθετα μας μίλησαν για γέλιο και κατάσταση ευφορίας…… Μας λένε να ελαφρύνουμε και να απολαύσουμε τη διαδικασία. 

Καθώς θα ελαφρύνεις εσύ , ελαφρύνεις και την ζωή σου. 

Καθώς θα ψάχνεις για ευκολία έτσι και η ζωή σου γίνεται όλο και πιο εύκολη. 

Καθώς περιμένεις θαύματα , η ζωή σου γίνεται ένα θαύμα επειδή εσύ είσαι το θαύμα! 

Καθώς χαλαρώνεις στην ειρήνη , γίνεσαι ειρήνη. 

Η ζωή σου είναι ένας καμβάς - μπορείς να ζωγραφίσεις οτιδήποτε θέλεις - μια ζωή γεμάτη δυσκολίες ή μια ζωή γεμάτη θαύματα. 

Αν θέλεις ειρήνη, να είσαι ειρήνη. 

Αν θέλεις περιπέτεια ,να είσαι περιπετειώδης. 

Αν θέλεις να έχεις διασκέδαση , να είσαι παιχνιδιάρης. 

Αν θέλεις να έχεις δημιουργικότητα ,να είσαι δημιουργικός. 

Αν θέλεις χαρά ,να είσαι χαρούμενος. Εσύ ο ίδιος να ακτινοβολείς χαρά. 

Αν θέλεις έρωτα , να ακτινοβολείς έρωτα. Να είσαι ερωτευμένος με τους πάντες και τα πάντα.! Βe madly in love with you! Οι άλλοι θα σε καθρεφτίσουν!!! 

Αν θέλεις να βιώσεις , πρώτα να επιλέξεις να είσαι ο,τιδήποτε …..θέλεις. Ο Θεός δεν μας έβαλε όρια 

Εμείς σαμποτάρουμε τους εαυτούς μας. Νanice Ellis. 

Δεν φτάνει απλά να επιθυμείτε να έχετε στην ζωή σας αγάπη , φροντίδα , συμπόνια , συντροφικότητα … 

Αν μόνο το θέλετε , τότε απλώς συνεχώς θα το θέλετε και θα το θέλετε και θα το θέλετε ….. 

Αυτό που επιλέγετε να έχετε στην ζωή σας , χρειάζεται πρώτα να γίνετε !

Χρειάζεται να γίνετε η αγάπη , η ειρήνη , η συγχώρεση και η συμπόνια που θέλετε στον κόσμο σας. Greg Braden. 




Αν κοιμάσαι στο πλάι αναγκάζεις τον εαυτό σου να ξυπνάς με γκρίνια...!!!!

Μια μεγάλη μελέτη για την επιστήμη του ύπνου ανακάλυψε πως η στάση του ύπνου μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στο πως αισθάνεσαι κάθε πρωί. 

Όπως οι περισσότεροι από εμάς, το να κοιμηθείς (και να μείνεις κοιμισμένος) είναι ίσως το κύριο μέλημα σου όταν πρόκειται να θέλεις να νιώθεις αναζωογόνηση και ετοιμότητα για την επόμενη μέρα. 

Οπότε γιατί ενώ κοιμήθηκες 8 συνεχόμενες ώρες , όταν ξυπνάς νιώθεις πως ίσα που ακούμπησες το μαξιλάρι; Λοιπόν, μια νέα μελέτη αποκάλυψε μερικά αρκετά ωραία στοιχεία για το πώς η στάση του ύπνου μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στο πως αισθάνεσαι το πρωί. 

Η έρευνα είχε 1.021 συμμετέχοντες οι οποίοι ερωτήθηκαν για το πώς συνηθίζουν να κοιμούνται. 
Οι συμμετέχοντες αντιπροσωπεύουν σε μεγάλο βαθμό τον ενήλικο πληθυσμό ηλικίας 18-77 ετών σε ποσοστά 54.4 γυναίκες και 45.6 άνδρες. 

Όταν ρωτήθηκαν ποια είναι η στάση του ύπνου τους και το πόσο καλά κοιμούνται, εκείνοι που κοιμόντουσαν ανάσκελα είναι αυτοί που απάντησαν πως ο ύπνος τους είναι πολύ καλός. 

Πολλοί από τους ερωτηθέντες ανέφεραν ότι προτιμούν να κοιμούνται στο πλάι, σε εμβρυακή στάση επειδή είναι άνετα. Ωστόσο, ένα τεράστιο ποσοστό 40% αυτών που ανέφεραν ότι κοιμούνται σε αυτή τη θέση δήλωσαν επίσης ότι δεν είχαν καλό ύπνο. Πόσο «άνετα» νομίζεις ότι είναι τώρα; 

Στην πραγματικότητα, αυτοί που κοιμούνται στο πλάι και μπρούμυτα ήταν αυτοί που γκρίνιαζαν περισσότερο το πρωί. Από την άλλη, αυτοί που κοιμούνταν ανάσκελα ξυπνούσαν πιο ευδιάθετοι. 

Έπειτα, η μελέτη εξέτασε το ζήτημα του χώρου και την πιθανότητα να έχεις κάποιον άλλον να στριφογυρίζει δίπλα σου. Πως επηρεάζει τον ύπνο σου το να μοιράζεσαι το κρεβάτι σου με κάποιον άλλον και τι δηλώνει η στάση ύπνου και των δύο για την σχέση σας; 

Τα ζευγάρια που κοιμούνται με γυρισμένη την πλάτη έχουν τον χειρότερο ύπνο ενώ το 37% δήλωσε ότι η ποιότητα ύπνου τους είναι κάτω από τον μέσο όρο. 

Ωστόσο τα ζευγάρια που κοιμούνταν σε χαλαρή στάση κουτάλι (στάση κουτάλι χωρίς να αγγίζονται) ανέφεραν πως έχουν αναζωογονητικό ύπνο. Βέβαια αυτό σημαίνει ότι κοιμάσαι στο πλάι… 

Εν τω μεταξύ, ένα τεράστιο ποσοστό 99% από αυτούς που κοιμούνται δίπλα-δίπλα ανέφεραν ότι είναι ικανοποιημένοι με την σχέση τους σε σύγκριση με το 85% που κοιμούνται με γυρισμένη την πλάτη. 

Άσε με όμως να σου πω που θα βρεις την ευτυχία: σε αυτούς που κοιμούνται μόνοι. Ή σε αυτούς που κοιμούνται με τα κατοικίδια τους. 




L.C. 

Sigmund Freud : «Κάνουμε τα πάντα για να αποφύγουμε την πραγματικότητα»…!!!!

«Έτσι όπως μας έχει δοθεί, η ζωή μας ταλαιπωρεί πολύ, μας προκαλεί πολύ πόνο, απογοητεύσεις και άλυτα προβλήματα. Για να την υποφέρουμε, δεν μπορούμε να αποφύγουμε τα καταπραϋντικά μέσα (δεν γίνεται χωρίς βοηθητικές κατασκευές, μας λέει ο Τέοντορ Φοντάνε). 

Υπάρχουν ίσως τρία είδη τέτοιων μέσων: 

1. Δραστικοί αντιπερισπασμοί που μας κάνουν να υποτιμούμε τη μιζέρια μας. 

2. Υποκατάστατα ικανοποίησης που τη μειώνουν. 

3. Ναρκωτικές ουσίες που μας κάνουν να μην την αισθανόμαστε. 

Κάποιο από αυτά μας γίνεται απαραίτητο. 

Αυτόν το αντιπερισπασμό έχει κατά νου ο Βολταίρος, όταν κλείνοντας τον Κάντιντ μας δίνει τη συμβουλή να καλλιεργούμε το κήπο μας. 

Ένας παρόμοιος αντιπερισπασμός είναι και η επιστημονική δραστηριότητα. 

Τα υποκατάστατα ικανοποίησης, όπως αυτά που προσφέρει η Τέχνη, είναι ψευδαισθήσεις εναντίον της πραγματικότητας, και ως εκ τούτου ψυχικώς εξίσου δραστικά, χάρη στον ρόλο που διεκδικεί η φαντασία στην ψυχική ζωή. 

Οι ναρκωτικές ουσίες επιδρούν στο σώμα μας, μεταβάλλουν τη χημεία του. 

Δεν είναι απλό να ορίσουμε τη θέση της θρησκείας εντός αυτής της σειράς. Θέλει λίγη προσπάθεια ακόμα.» 

Απόσπασμα από το βιβλίο Sigmund Freud «Η δυσφορία μέσα στον πολιτισμό», εκδόσεις ΠΛΕΘΡΟΝ 




Υγεία και χορτοφαγία...!!!!

Για να λειτουργήσει κάποιος στα λεπτοφυή πεδία, θα πρέπει να αναπτύξει υγιέστερα σώματα σε κάθε ενσάρκωση. Οι σωστές τροφές είναι πολύ σημαντικές για τα αστρικά και φυσικά σώματα. Για το νοητικό σώμα, η καλύτερη τροφή είναι αρετές, η αγνή σκέψη, η ισχυρή προσδοκία και η αφοσίωση. 

Μια χορτοφαγική διατροφή χτίζει το λεπτοφυές σώμα. Αν κάποιος τρώει κυρίως λαχανικά για επτά χρόνια, αλλάζει ολόκληρο το σύστημά του και αναπτύσσει ένα νέο αστρικό σώμα. 

Το κρέας καταστρέφει το αστρικό σώμα: η επίδραση του αίματος περνά μέσα του, καλώντας χαμηλές οντότητες που περιβάλλουν και εντυπώνουν χαμηλές ζωώδεις ωθήσεις, παρορμήσεις και δράσεις σε αυτό. 

Μας λένε ότι στα χαμηλότερα επίπεδα του αστρικού πεδίου τα ζώα είναι άμορφα, ή έχουν "ομιχλώδη περιγράμματα". Οι άνθρωποι συχνά τρομοκρατούνται όταν βλέπουν ζώα γύρω τους σε αυτό το πεδίο. 

Εάν ένας άνθρωπος σφαγιάσει πολλά ζώα, θα το μετανιώσει οικτρά στον Λεπτοφυή Κόσμο γιατί τα ζώα θα τον περιβάλλουν με μεγάλη φρίκη. 

Ευτυχώς, τα περισσότερα ζώα δεν παραμένουν πολύ στον Λεπτοφυή Κόσμο και περνούν στο φυσικό πεδίο πριν φτάσει το θύμα τους στον Λεπτοφυή Κόσμο. 

Ο φόνος έχει απαγορευτεί. Αυτό έχει μια πολύ εσωτερική έννοια, αλλά οι άνθρωποι δεν σκέφτονται για το μέλλον. Ομοίως, οι εγκληματίες που έχουν σκοτώσει χιλιάδες ανθρώπους θα ζουν στο χαμηλότερο επίπεδο του αστρικού πεδίου σε μια σαν κόλαση κατάσταση, μερικές φορές για χιλιάδες χρόνια. 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διαβάζουμε: "Η εκδίκηση είναι η Δική Μου." Το Κάρμα θα φροντίσει εκείνους που σκοτώνουν. 

Τα ζώα σπάνια διεισδύουν στο υψηλότερο αστρικό πεδίο αλλά πηγαίνουν στο χαμηλότερο επίπεδο του αστρικού πεδίου. Συχνά αναγνωρίζουν τα αφεντικά τους και παρέχουν χρήσιμες υπηρεσίες στο αστρικό πεδίο. Στη Διδασκαλία διαβάζουμε ότι είναι καλό να έχουμε τους μικρούς μας φίλους γύρω μας στο αστρικό πεδίο. 

Εκείνοι που έχουν μια καθαρή και αγνή συνείδηση θα έχουν καλή όραση στο αστρικό πεδίο. Αυτοί οι άνθρωποι θα δουν καθαρά όλα τα αστρικά ζώα. 

Αλλά εκείνοι που δεν έχουν ξεκάθαρη όραση, όπως είναι η περίπτωση εκείνων που βρίσκονται στο κατώτερο αστρικό πεδίο, θα παρατηρήσουν ότι τα ζώα γύρω τους έχουν ομιχλώδη χαρακτηριστικά. 




Τορκομ Σαραινταριαν 
(Other Worlds) 

Υπάρχουν άντρες με παιδιά και υπάρχουν και μπαμπάδες...!!!!

Υπάρχουν άντρες με παιδιά και υπάρχουν και μπαμπάδες!! Οι πρώτοι είναι εκείνοι που θα πουν :"Σήκω εσύ γιατί αύριο δουλεύω"... Τους δεύτερους θα τους αναγνωρίσεις από τη νυσταγμένη φωνή που θα σου πει "κοιμήσου, πάω εγώ".. 

Υπάρχουν άντρες με παιδιά που θα αργήσουν γιατί θα βγουν με φίλους και υπάρχουν και μπαμπάδες που δουλεύοντας σκέφτονται πόσο θέλουν να τελειώσουν νωρίς... 

Υπάρχουν άντρες με παιδιά που θέλουν ησυχία για να δουν τον αγώνα και μπαμπάδες που γίνονται μια αγκαλιά για να δουν Nemo!! 

Υπάρχουν άντρες με παιδιά που σου ζητάνε να τα κάνεις όλα ΕΣΎ γιατί δεν μπορούν εκείνοι.. Και υπάρχουν και μπαμπάδες που απλά θα τα κάνουν αυτοί... 

Υπάρχουν άντρες με παιδιά που περιμένουν το Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστούν... Υπάρχουν και μπαμπάδες που το Σαββατοκύριακο το αφιερώνουν στο "μαζί"... 

Υπάρχουν άντρες με παιδιά που πιστεύουν πως το να κλαις είναι συνήθεια των αδύναμων και μπαμπάδες που κλαίνε μπροστά σε ένα βρεφικό χαμόγελο, από εκείνο το γνωστό χωρίς δόντια!! 

Υπάρχουν άντρες με παιδιά που πιστεύουν πως αφού είναι παιδί θα παίξει μόνο του και μπαμπάδες που θα κάτσουν να τους βάλει κραγιόν εκείνο το μικρό γυναικάκι... 

Υπάρχουν άντρες με παιδιά που μόλις μπουν σπίτι θα πουν "είμαι πτώμα".. Υπάρχουν και μπαμπάδες που μόλις μπουν θα πουν "μου λείψατε*"... 

Υπάρχουν άντρες με παιδιά που θέλουν να ακούγεται το όνομα των γονιών και το επίθετο τους για να νιώθουν γονείς... Υπάρχουν και μπαμπάδες που νιώθουν γονείς παιδιών με διαφορετικό επίθετο... 

Υπάρχουν άντρες με παιδιά που νιώθουν να εγκλωβίζονται από την αλλαγή και υπάρχουν μπαμπάδες που με την αλλαγή ολοκληρώθηκαν... 

Υπάρχουν άντρες με παιδιά που πιστεύουν ακόμα στις "δουλειές της μαμάς" και μπαμπάδες που βγάζουν φωτογραφίες τα λερωμένα από γάλα ρούχα για να θυμούνται... 

Στο κόσμο θα υπάρχουν πάντα άντρες που επέλεξαν να δώσουν ένα κομμάτι DNA και άντρες που έδωσαν ένα κομμάτι ψυχής...