Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Αν τα λόγια σας θέλετε να πιάνουν τόπο, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Δανιήλ....!!!

Ο Άγγελος Δανιήλ εκφράζει το θεϊκό πρόσωπο του Θεού που ανυψώνει τον άνθρωπο μέσω της ρητορικής τέχνης και τη ομιλητικότητας

Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να επικοινωνείς και να εκφράζεις ακριβώς αυτό που θέλεις να περάσεις στους γύρω σου με σαφήνεια και ακρίβεια. Οι άνθρωποι που έχουν ταλέντο στον λόγο τις πιο πολλές φορές ανοίγουν πόρτες μέσω του χαρίσματος αυτού. 

Είναι τα άτομα που πολλές φορές γίνονται το επίκεντρο γιατί οι άλλοι κρέμονται στην κυριολεξία από τα χείλη τους και είναι πολύ κοινωνικοί γιατί έχουν να πουν πάντα κάτι εύστοχο για τον καθένα που επικοινωνούν. 

Γενικά η καλλιέργεια του λόγου ξεκινάει από την δυνατότητα που έχει το ίδιο το άτομο σαν προσωπικό ταλέντο πάνω σε αυτό το θέμα. Αν βέβαια αποφασίσει και να το εξασκήσει περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου αυτό αυξάνεται και η εξάσκηση μαζί με την πείρα φέρνει τα αποτελέσματα που είναι πολύ θετικά για το άτομο που έχει αυτό το ταλέντο.

Πόσες φορές δεν έχουμε πει είτε από μέσα μας είτε ακόμα και σε κάποιον άνθρωπο που εμπιστευόμαστε ότι άλλο θέλαμε να πούμε και άλλο εννοούσαμε και τελικά έγινε μπέρδεμα ή κακή συμφωνία ; 

Σίγουρα λοιπόν η καλλιέργεια αυτού του ταλέντου δηλαδή της επικοινωνίας και της ευφράδειας θα σας βοηθήσει στο να δημιουργήσετε καλύτερες γέφυρες επικοινωνίας με τους γύρω σας αλλά και θα σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά ότι τα καταφέρνετε και περνάτε επιτέλους το δικό σας μήνυμα όπως εσείς το θέλετε χωρίς να είναι κάποιος άλλος αντί για σας την ώρα που επικοινωνείτε. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μεταξύ των έσω και των έξω, δηλαδή της σκέψης και του λόγου, ισορροπία. 

Είναι η σύνδεση του αριστερού ημισφαιρίου με το δεξί και όταν επιτευχτεί αυτό ο άνθρωπος νιώθει ασφάλεια και σιγουριά. Γίνεται πιο σίγουρος για τις κινήσεις του και υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία στην επικοινωνία. Η σαφήνεια είναι σημαντικό προσόν και αυτό συνηγορεί στην επίτευξη στόχων.

Ο Άγγελος Δανιήλ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από τις 28 Νοεμβρίου έως και 2 Δεκεμβρίου.
Είναι το πρόσωπο του Θεού που δίνει την άνεση και την χάρη του λόγου μέσω της χαρισματικής ομιλίας.

Τα άτομα που έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε μεγάλη ευφράδεια και άνεση λόγου. Μερικοί από εσάς που μπορεί να το έχετε εξασκήσει παραπάνω έχετε και ρητορική ικανότητα. 

Είστε γενικά διπλωμάτες με έντονη την αίσθηση της δικαιοσύνης. Προσπαθείτε όσο μπορείτε να κάνετε κινήσεις που να μην ενοχλούν τους άλλους και θέλετε να υπάρχει ισορροπία στις σχέσεις σας. 

Ο γλυκός ο λόγος πάντα είναι ένα επιπρόσθετο κέρδος και μέσω αυτού μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με τα πολύ περισσότερο κόσμο. Η καλαισθησία είναι ένα μέρος της προσωπικότητάς σας όπου θα σας βοηθήσει να ζείτε με μεγαλύτερες ανέσεις και ομορφιά. 

Η καλαισθησία μπορεί να εκφραστεί από την πλευρά σας με έναν πολύ ιδιαίτερο και γλυκό λόγο. Αν χάσετε την επαφή με τον Άγγελό σας πολλές φορές γίνεστε ακραίοι και αντισυμβατικοί. Μπορεί να είστε επιρρεπείς στην κριτική και να κατηγορείτε εύκολα τους άλλους. 

Συχνά σας έλκουν άτομα που μπορεί να σας εξαπατήσουν ή να έχουν δολιότητα. Κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο να το διακρίνετε με ευκολία αν έχετε απομονωθεί και δεν επικοινωνείτε με τον Άγγελό σας. 
Ο Άγγελος Δανιήλ εκφράζει το θεϊκό πρόσωπο του Θεού που ανυψώνει τον άνθρωπο μέσω της ρητορικής τέχνης και τη ομιλητικότητας. Όσοι έχετε προβλήματα με την ομιλία σας ή θέλετε να μιλήσετε μπροστά στο κοινό, ασχολείστε με το επάγγελμα της ηθοποιίας , της τηλεόρασης ή γενικά όσοι επιχειρηματολογείτε και χρειάζεται να έχετε αποδοχή από κοινό είναι πιο εύκολο με την στήριξη του Αρχαγγέλου Δανιήλ.

Αρχάγγελε Δανιήλ,
Βοήθησέ με να εκφράσω αυτά που έχω μέσα στην καρδιά μου με γλυκύτητα. Απ' το στόμα μου θέλω να τρέχει μέλι γλυκό και να είμαι τρυφερός και ομιλητικός με τους γύρω μου. 

Δώσε μου την ιδιότητα της παρηγοριάς και της ψυχικής ενδυνάμωσης. Και επειδή δεν θέλω να λέω πικρά λόγια για κανέναν, στήριξέ με ώστε να μπορώ να είμαι χρήσιμος για τον εαυτόν μου και τους γύρω μου. Τα δώρα της ρητορείας, της άνεσης του λόγου, της σωστής επιχειρηματολογίας, και της ευφράδειας είναι πολύ σημαντικά για μένα. Για αυτό σε ευχαριστώ για όλα όσα μου δίνεις.

Μπέλλα Κυδωνάκη
http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου