Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ο Αρχάγγελος της Αγάπης Σαμουήλ......!!!

Όλα στον κόσμο σας εξαρτώνται από πόση αγάπη  μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας!

Αρχάγγελος Σαμουήλ
Καλώς ήρθατε. Η προέλευση μου είναι αγγελική. Η φύση μου είναι αγγελική. Είμαι άγγελος από φως. Είμαι η ουσία και η δόνηση και το τραγούδι που είναι γνωστό ως Chamuel. 


Είμαι άγγελος της αγάπης του εαυτού. Έρχομαι αυτήν την ημέρα για να μοιραστούμε αυτή την σκέψη.

Όλα στον κόσμο σας εξαρτώνται από πόση αγάπη μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας. Κάθε μέτρηση του χρόνου, κάθε μέτρηση της ημέρας και της νύχτας είναι μια εξίσωση πόσης αγάπης, κάθε ένας χωριστά ως άνθρωποι, μπορείτε να λάβετε. 


Οι δημιουργίες σας πραγματοποιούνται στη φυσική τους μορφή μόνο σε αναλογία με το ποσόν της αγάπης που μπορείτε να λάβετε καθώς τις δημιουργείτε .

Δεν εννοώ να λαμβάνετε την αγάπη από κάποιον με τον οποίον είστε παντρεμένοι ή από κάποιον τον οποίο λαχταρά 
η καρδιά σας – αλλά εννοώ, να λαμβάνετε την αγάπη εκθετικά από την όλη ζωή. 

Όλα σε αυτόν τον πλανήτη σας αγαπούν. Είναι εγγενώς και γενετικά προγραμματισμένα για να σας αγαπήσουν. Η σκόνη πού πάνω της περπατάτε σας αγαπά καθώς τρίβεται με τα παπούτσια σας και τα πόδια σας. 

Η χλόη θέλει να λυγίζει κάτω από το βάρος σας. Το μοιράζεται. Ο αέρας αγαπά να ανακατεύεται με τα μαλλιά σας και να φιλά το χνούδι επάνω στο δέρμα σας. Τα ζώα σας αγαπούν και 
δεν ξέρουν γιατί τα σκοτώνετε ή γιατί τα φοβάστε . Όλα σας αγαπούν. 

Τα δέντρα κοιτάζουν προς τα κάτω σε σας από το μεγάλο ύψος τους, αλλά δεν σας κοιτάζουν ποτέ ‘αφ υψηλού γιατί ξέρουν ότι εσείς είστε οι διαχειριστές αυτής της όμορφης σφαίρας.

Όταν βρίσκεστε στο σημείο που αγαπάτε πραγματικά τον εαυτό σας, τότε όλα όσα επιθυμείτε να εκφράσετε, να πραγματοποιήσετε και να δημιουργήσετε – μπορούν Και πρέπει να συμβούν. 

Γιατί αυτός είναι ο τρόπος του σύμπαντος. Υπάρχουν ημέρες που δεν συμπαθείτε και πολύ τον εαυτό σας. Αυτές τις ημέρες όταν οι δημιουργικές σας ενέργειές είναι μελαγχολικές και η ροή τους είναι μικρή, το ποσοστό της εκδήλωσης-δημιουργίας μένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. 

Ότι και να σκέφτεστε να δημιουργήσετε εκείνη την ημέρα είναι σαν να ¨αυτοκαταστρέφεται¨ από μόνο του λίγο – λίγο. Το ποσοστό πέφτει και πέφτει και πέφτει σύμφωνα πάντα με το πόσο αγαπάτε τον εαυτό σας.

Σκεφτείτε μια ημέρα στο παρελθόν σας που αισθανόσασταν τόσο καλά και ευτυχείς και χαρούμενοι για κανέναν άλλον λόγο εκτός από το γεγονός ότι είστε ζωντανοί. 

Όλα όσα αγγίξατε εκείνη την ημέρα έγιναν χρυσά και πραγματοποιήθηκαν 100%, Τώρα σκεφτείτε εκείνες τις ημέρες που δεν θελήσατε να σηκωθείτε από το κρεβάτι, δεν θέλατε να ξυπνήσετε σε αυτόν τον κόσμο πάλι, αλλά έπρεπε. 

Σηκώνεστε πηγαίνετε στη δουλειά και σέρνετε τα πόδια σας.. Όλα όσα αγγίζετε εκείνη την ημέρα ξεφουσκώνουν αντί της φουσκώνουν. Μένετε από βενζίνη, σας πιάνει λάστιχο, και ο προϊστάμενός σας σας βάζει τις φωνές , και όλα αυτά μέσα σε λίγες ώρες.. Αυτή είναι η άποψη της ζωής σας όταν δημιουργείτε από το σημείο όπου δεν νοιώθετε αγάπη και τιμή για τον εαυτό σας.

Όλες οι ενέργειες που έρχονται στη γη έρχονται στους ανθρώπους της γης, – είναι μέσα από σας που η Γαία ανέρχεται. Είναι μέσα από σας που τα ζώα και τα φυτά και τα στοιχεία θα κερδίσουν τη δυνατότητά τους να μιλήσουν πάλι όπως έκαναν κάποτε στο αρχαίο παρελθόν. 

Είναι μέσα από σας που όλα συμβαίνουν. Δεν μπορεί να 
είναι κανένας άλλος τρόπος. Αυτό είναι το πεπρωμένο αυτού του μέρους που πάνω του κατοικείτε, να σας αγαπά περισσότερο από ότι εσείς αγαπάτε τον εαυτό σας τις περισσότερες ημέρες. 

Η Μητέρα σας Γη δεν σας κρίνει ότι κα να της κάνετε όπως και να την βλάπτετε. Ακόμα και όταν ο αέρας παίρνει ένα μικροσκοπικό σκουπίδι από το χέρι σας ή από το αυτοκίνητό σας – βλάπτει το σώμα της καθώς και το δικό σας. 

Γιατί δεν βλάπτετε μόνο το μέλλον της αλλά και το δικό σας. . Είναι ακριβώς όπως όταν ερωτεύεστε που – μια επίδραση κυματισμών συμβαίνει. Όλα αγγίζουν όλα τα άλλα. Και αυτό είναι που έχετε ξεχάσει.

Γι αυτό εγώ ο  Chamuel, άγγελος της αγάπης του εαυτού , έρχομαι να σας πω αυτήν την ημέρα ότι - οι διαθέσεις σας έχουν επιπτώσεις σε όλη την ζωή. Ένα δέντρο χαμογελά όταν είστε σε καλή διάθεση. Ένα δέντρο χάνει τα φύλλα όταν είστε σε κακή διάθεση. 

Τα φυτά στο σπίτι σας απεικονίζουν τις διακυμάνσεις της διάθεσής σας όπως κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή σας. Εάν προσελκύετε τους ανθρώπους που είναι αρνητικοί και με την μούρη κατεβασμένη, τότε εξετάστε την ενέργειά σας – γιατί η δόνησή σας είναι παρόμοια με την δικιά τους.

Έρχομαι να σας επισημάνω ότι πρέπει να παραμένετε χαρούμενοι και ευτυχείς που είστε άνθρωποι, ευτυχείς να είστε σάρκα και ευτυχείς να είστε οπουδήποτε είστε σε αυτή την στιγμή της εμπειρίας σας. 

Είστε το κέντρο του κόσμου σας – καθένας από σας. Είστε το κέντρο της δικής σας προσωπικής χωροχρονικής συνέχειάς όπου όλα είναι χωριστά, αλλά και ενωμένα – όπως συμβαίνει και με τα κύτταρα στο σώμα σας. 

Έχουν το καθένα ξεχωριστή φύση και σκοπό και εκτελούν διαφορετικές εργασίες. Αλλά είναι μαζί και ενωμένα, όπως είστε και όλοι εσείς. Όταν η καρδιά σας λαχταρά για κάτι τόσο βαθύ – αυτό είναι η ψυχή σας που σας το ζητά για να το παρέχετε. Θα μπορούσε να είναι ένας περίπατος στην παραλία που η ψυχή σας χρειάζεται. 

Θα μπορούσε απλά να σταθείτε στη βροχή και να στροβιλισθείτε. Θα μπορούσε να είναι ένα νέο κατοικίδιο ζώο ή να φροντίσετε ένα παλαιό. Θα μπορούσε να είναι να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο ή να γράψετε ένα γράμμα σε έναν παλαιό φίλο . 

Ποιός νομίζετε ότι σας σπρώχνει σε όλες αυτές τις αναζητήσεις ? Η προσωπικότητα είναι τόσο απασχολημένη 
με το παρελθόν και τις αδικίες που έχει υποστεί και δεν προφταίνει να κοιτάξει προς τα εμπρός. Υπάρχει πάντα ύστερη γνώση που είναι τυλιγμένη στο παρελθόν. 

Στην ψυχή σας βρίσκονται όλα όσα λαχταρά η καρδιά σας. Εξετάστε πολύ καλά αυτά που λαχταράτε. Εξετάστε αυτό που μιλά στην καρδιά σας και έπειτα επικεντρωθείτε σε αυτό με αγάπη και δημιουργήστε το από εκείνο το σημείο της καρδιάς.

Τα περισσότερα ανθρώπινα όντα δεν έχουν αισθανθεί να αγαπιούνται 100% κατά την διάρκεια της ζωής τους. Έχουν ζήσει με πολύ χαμηλά επίπεδα του αισθήματος της αγάπης και του αισθήματος να είναι αγαπημένοι – που είναι δύο διαφορετικές κατηγορίες, όπως ξέρετε. 

Αυτό το ποσοστό αυξάνεται καθώς ολόκληρο το συμπάν ακτινοβολεί σε σας τι αισθάνεται κάποιος όταν νοιώθει να αγαπιέται, τι αισθάνεται κάποιος όταν νοιώθει στο κέντρο του, τι αισθάνεται όταν υπάρχει η αίσθηση της κατεύθυνσης και χρησιμότητας μέσα στην ημέρα σας, στην πρόθεσή σας, την εκδήλωση και τη δημιουργία σας. 

Μπορεί να υπάρχει ένα συναίσθημα απουσίας αγάπης από τους γονείς σας σε αυτήν την ζωή (συνειδητοποιήστε ότι και αυτοί επίσης μαθαίνουν πώς να αγαπήσουν!), αλλά θυμηθείτε – δεν ήταν πάντοτε οι γονείς σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε προηγούμενες αλλά και μελλοντικές ζωές ταυτόχρονα εάν οι γονείς σας αγαπήσουν πάρα πολύ. 

Ζητήστε το. Ίσως ο σύζυγός σας ή η σύζυγός σας δεν σας δίνει αρκετή αγάπη ή ίσως η ζωή σας είναι κενή από αγάπη. Έχουν υπάρξει πάρα πολλοί που σας έχουν αγαπήσει. Ο ήλιος έχει βασιλέψει και έχει ανατείλει σε κάθε ανάγκη και επιθυμία σας. 

Ζητήστε αυτήν την αγάπη να εισέρθει στο ανθρώπινο εαυτό σας τώρα.. Υπήρξαν ζωές όπου ήσασταν μαγικοί (και είστε ακόμα ξέρετε) – αλλά εσείς έχετε ξεχάσει. 

Υπήρξαν ζωές όπου τα πάντα υπάκουαν στις επικλήσεις σας – τα πάντα άκουγαν τα λόγια σας και έπειτα "γινόντουσαν" αυτό που μιλήσατε. Έχετε κάνει χρυσό από το άχυρο περισσότερες φορές από όσες μπορούμε να μετρήσουμε. Είστε αλχημιστές. Είστε Merlin. 

Είστε άγγελοι και είστε όμορφοι άνθρωποι και όλα τυλίγονται επάνω σας σε ένα. Εάν δεν παίρνετε αυτό που επιθυμείτε σε αυτήν την στιγμή και σε αυτήν την περίοδο, τότε πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα σημείο στο χώρο και τον χρόνο όπου κάποτε λαμβάνατε και είχατε αυτό που επιθυμείτε - και φέρτε αυτή την αίσθηση – (ζητήστε αυτό το συναίσθημα να σας πλημμυρίσει) –μέσα στην αύρα σας. 

Από εκείνο το σημείο – δημιουργήστε. Από εκείνο το σημείο – αγαπήστε τον εαυτό σας..

Οι άνθρωποι είναι αστείοι . Δεν σας καταλαβαίνουμε πάντοτε – αλλά να ξέρετε ότι πάντοτε στεκόμαστε δίπλα σας. Δεν αισθάνεστε αλήθεια αγαπημένοι ακόμα και όταν κάποιος στέκεται μπροστά από σας και σας αγαπά με κάθε εκατοστό της ίνας του, και της ύπαρξής του. 

Δεν αισθάνεστε εκπληρωμένοι ακόμα κι αν όλα στη ζωή σας είναι τέλεια θεϊκά. Εσείς άνθρωποι –δεν καταλαβαίνετε πόσο απέραντοι είστε. Αλλά εμείς καταλαβαίνουμε! Και στο μεταξύ δεδομένου ότι προσπαθείτε τόσο σκληρά να θυμηθείτε, κρατάμε το φως για σας. 

Καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. Μιλάμε για σας και αστειευόμαστε για σας και συγκρίνουμε τις σημειώσεις μας – σας αγαπάμε πολύ. Σας χρειαζόμαστε για να ζητάτε την παρουσία μας - εμείς οι άγγελοι. 

Δεν μπορούμε να επέμβουμε εκτός αν είναι μια έκτακτη ανάγκη – και μερικές φορές ο καθορισμός σας μιας έκτακτης ανάγκης ποικίλλει πολύ από τον καθορισμό μας μιας έκτακτης ανάγκης. Είμαστε υπάκουοι σε σας όπως διατάζεται από την Μητέρα/Πατέρα Θεό. 
Και επανειλημμένως και ζωή μετά από ζωή και λεπτό μετά από λεπτό, τείνουμε να σας αγαπήσουμε περισσότερο. Αλλά πρέπει να μας κατευθύνετε στις υποθέσεις της ζωής σας. Θα είμαστε εκεί για σας. Καμία εργασία δεν είναι πάρα πολύ μικρή και καμία εργασία δεν είναι πάρα πολύ μεγάλη. Είμαι ο Chamuel. Σας ευχαριστώ για την άδεια να μοιραστώ αυτό το σώμα και αυτό το βράδυ με σας. 

Είμαι ο άγγελος της αγάπης του εαυτού και ελπίζω τώρα να έχετε μια καλύτερη κατανόηση αυτού που αυτή σημαίνει πραγματικά – επειδή τα λεξικά σας δεν το εξηγούν πολύ καλά. Σας αφήνω, αλλά όχι για πολύ. 

Αρχάγγελος Σαμουήλ μέσω Gillian MacBeth-Louthan

μετάφραση - α γ γ ε λ ο π ο λ ι ς
www.urantiacenter.gr

1 σχόλιο: