Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Πως να πραγματοποιήσετε όλα σας τα όνειρα.....!!!

Στα θεμέλια κάθε ονείρου κρύβεται μία επιθυμία. Κάτι που θέλετε να κάνετε, να δημιουργήσετε ή να πετύχετε.

 Αλλά για να το κατορθώσετε αυτό πρέπει πρώτα να το πιστέψετε και σε αυτό το σημείο πολλοί άνθρωποι χάνουν 
το όνειρο...

Τα όνειρα μπορούν να φανούν τόσο απρόσιτα και ακατόρθωτα. Αλλά στο πως μας φαίνονται με το τι είναι τα όνειρα αυτό είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Πρέπει να ξυπνήσετε από τα όνειρά σας ΣΤΑ όνειρα σας εάν θέλετε 
να τα κάνετε πραγματικότητα. 

Η αληθινή έμπνευση και η βαθιά αφοσίωση σε αυτά πρέπει να να γίνουν ένα και αυτό εξαρτάται από εσάς. Με ένα εμπνευσμένο όνειρο και ένα εξαιρετικό επίπεδο αφοσίωσης σε αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι θα τα θεωρούσαν απίθανα.

Μπορείτε να μετατρέψετε τα οράματά σας και τις προθέσεις σας σε πραγματικότητα. Ο Μαρτιν Λούθερ Κινγκ είχε ένα όραμα για το μέλλον το οποίο έζησε και μετά από την δικιά 
του φυσική ύπαρξη στην Γη. 
Η αταλάντευτη αφοσίωση του έκανε το όραμα του πραγματικότητα και μεταμόρφωσε για πάντα το Αμερικάνικο έθνος. Οπότε τι μπορεί να σας κρατάει πίσω στο να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας ; Τι σας εμποδίζει στην ουσιαστική κατανόηση των βαθύτερων επιθυμιών σας; 
Τι σας εμποδίζει από το να είστε διαρκώς και ολοκληρωτικά παρών σε κάθε στιγμή ;

Αυτή είναι μία πολύ σημαντική ερώτηση και υπάρχουν σε αυτήν περισσότερες από μία απαντήσεις. Για να τις βρείτε χρειάζεται διορατικότητα και να τις αντιμετωπίσετε χρειάζεται αρκετό κουράγιο. 

Εάν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους ένα κομμάτι σας δεν θέλει να πετύχει τα όνειρά σας. Είτε αυτό είναι ενοχή ή φόβος η μία βαθειά αδράνεια που έχει χτιστεί με την πάροδο των χρόνων μπορεί να αισθάνεστε ενδόμυχα ότι δεν θα πετύχετε και ότι δεν αξίζετε κάτι τέτοιο. 

Με κάποιο τρόπο οι επιθυμίες σας προς αυτό είναι λανθασμένες. Αυτή η αυτοπεριοριστική ώθηση είναι ένα τεράστιο εμπόδιο, γιαυτό ας το αφαιρέσετε πριν μπλοκάρει τα πάντα σε σχέση με αυτά που ονειρεύεστε. 

Σκεφτείτε την λέξη επιθυμία. Η επιθυμία της καρδιάς σας είναι και επιθυμία του Θεού. Ακολουθήστε τις επιθυμίες της καρδιάς σας και ακολουθείτε την εσωτερική σας θεική πρόθεση. 

Την στιγμή που παίρνετε και την δέσμευση να ακολουθήσετε την εσωτερική σας φωνή και να αποκοπείτε από κάθε άλλη η ζωή σας γίνεται και έκφραση του αληθινού σκοπού της ψυχής σας. Γίνεστε και το άτομο το οποίο προορίζεστε να είστε. 

Κάθε στιγμή, κάθε ημέρας γίνεται και στιγμή που αγγαλιάζετε τον Θεό. Δεν υπάρχει τίποτα εγωιστικό ή ενοχικό σε αυτό.

Οταν αποφασίσετε να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να αποκόψετε τον εαυτό σας από κάθε άλλη πιθανότητα, η εμπειρία της ζωής σας αποκτά αισθηματική υφή και γίνεται πλούσια και αυτό είναι και το πρώτο βήμα σας σε μια αληθινά πλούσια ζωή. 

Ζώντας αυτόν τον πλούτο στην κάθε στιγμή, οραματιστείτε ότι έχετε όλο τον πλούτο του κόσμου. Έχετε την ικανότητα να δημιουργήσετε ότι εμπειρία ζωής εσείς επιθυμείτε.

Τι θα κάνετε. Πως θα είναι η ζωή σας. Μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε όνειρό σας φτάνει να το πιστέψετε.

Αλέξης Αστερίου
EN-GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου