Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Δημιουργείστε την μέρα που εσείς επιθυμείτε......!!!


                 

Ξυπνώντας το πρωί μπορείτε συνειδητά να δημιουργήσετε την μέρα που εσείς θέλετε και το πως επιθυμείτε αυτή να κυλήσει. 

Το μυαλό σας πάντα θα αναλύει τα πράγματα που θα πρέπει να κάνετε για να το πετύχετε αυτό και ίσως σας πάρει κάποιο χρόνο για να δημιουργήσετε την μέρα που εσείς θέλετε με σκοπό. 

Αυτό πάντως που έιναι σίγουρο ότι ξεκινώντας με αυτήν την πρόθεση και παρατηρώντας τον εαυτό σας και τα πράγματα γύρω σας θα δείτε ότι θα αρχίσουν να ξεπηδούν μικρά πράγματα από το πουθενά τα οποία είναι ανεξήγητα και τα οποία είναι αποτέλεσμα της δημιουργίας σας. 

Και όσο πιο πολύ λειτουργείτε με αυτόν τον τρόπο, τόσο περισσότερο δημιουργείτε νευρικές συνδέσεις στον εγκέφαλο που σας κάνει να περιμένετε μιά νέα πραγματικότητα όπως εσείς θέλετε.

Έτσι αν συνειδητά σχεδιάζουμε την μοίρα μας και εάν συνειδητά από μία κατάσταση απόλυτης επίγνωσης πιστεύουμε στην ιδέα ότι οι σκέψεις μας μπορούν να επηρρεάσουν την ζωή μας τότε έχουμε την αφετηρία για να δημιουργήσουμε την μέρα μας. 
Μπορούμε να λέμε στον εαυτό μας κάθε φορά πιστεύοντάς το ακράδαντα ότι αφιερώνουμε χρόνο για να δημιουργήσουμε την μέρα μας όπως εμείς την θέλουμε αλλάζοντας πράγματα σε κβαντικό επίπεδο.
Λειτουργήστε σαν ο παρατηρητής του εαυτού σας σε κάθε στιγμή της μέρας σας και παρατηρήστε μικρά πράγματα που εσείς δημιουργείτε τα οποία θα σας εκπλήσσουν με την ικανότητά σας αυτή. 

Και κάντε το αυτό χωρίς να σας δημιουργεί αμφιβολία ότι έρχεται από εσάς. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ζείτε μία μέρα σκεπτόμενοι την ιδιοφυία σας, την σύνδεση σας με τον Θεό και την αγάπη χωρίς όρια.

Αρχίστε να ζείτε σαν ιδιοφυία την κάθε μέρα συνειδητά. Καθώς θα το κάνετε σε διαστήματα της ημέρας μπορείτε να έχετε απίστευτες σκέψεις που σας έρχονται από πουθενά και που σας χαλαρώνουν. 

Οι σκέψεις αυτές δεν έρχονται φυσικά από το πουθενά, αλλά είναι ενέργειες που προκαλούν αντίδραση στο σώμα σας. 
Και δεν έρχονται από το πουθενά. Θα αρχίσουν να έρχονται όταν αποφασίσετε εσείς για αυτό, θα αρχίσετε να τις δημιουργείτε όταν συνειδητοποιείσετε τις δυνατότητές σας.

Αλέξης Αστερίου
EN-GR

Ακολούθησε τα ονειρά σου.....!!!


Εάν έχεις ένα όνειρο πρέπει να το ακολουθείς. Οσο και ακατόρθωτο και εάν φαίνεται. Και εάν είναι δυνατόν ταξίδεψε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι με φίλους που θα σε υποστηρίξουν. 

Η φιλία μπορεί να κρατήσει την πίστη σου σε αυτό ζωντανή ακόμα και εάν κάθε σου ελπίδανα έχει εξανεμιστεί. Ενα άλλο πράγμα που μπορείς επίσης να κάνεις είναι να πας εκεί που οι πιθανότητες για επιτυχία είναι μεγαλύτερες.

Οταν δουλεύεις σκληρά και διαρκώς σε κάτι που φαντάζει μάταιο θυμήσου ότι η αίσθηση σου της ματαιότητας είναι ουσιαστικά ένα ψέμα. 

Είναι βασικά το περιορισμένο μυαλό σου που σου θυμίζει 
τα όριά σου. Το ψέμα ψάχνει τρόπους να τεματίσει την μελλοντική υπόσχεση προς το όνειρο που έχεις δώσει 
στον εαυτό σου. Αργά ή γρήγορα θα δεις αποτελέσματα.

Πάνω από όλα στα πρόθυρα της αποτυχίας συνέχισε να επιμένεις. Η επιμονή μπορεί να φέρει αποτελέσματα. 
Όταν το ταλέντο σου και η προσπάθεια σου έχουν εξουθενωθεί, η επιμονή και η υπομονή θα σε οδηγήσουν στο τέλος. Μερικές φορές αυτό που χρειάζεται για να αλλάξεις μία ανέλπιδη κατάσταση είναι να επιμείνεις μέχρι να πετύχεις.

Ο Winston Churchil κάποτε είπε: " ­Ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ να μην εγκαταλήψεις".

Όσο ασχημα και να πάνε τα πράγματα πάντα προσπάθησε άλλη μία φορά μέχρι να τα καταφέρεις. Τελικά συνήθως 
σε αυτές τις καταστάσεις παρόλες τις αναποδιές θα φτάσεις στον στόχο σου.

Πρέπει να μάθεις την τέχνη της επιμονής. Να επιμένεις ακόμα και όταν είσαι τελείως εξουθενωμένος. Να επιμένεις ακόμα και όταν όλες οι προσπάθειές σου έχουν βρει κενό. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι θα βρεις το όνειρό σου εάν επιμένεις με σταθερότητα και σε βάθος χρόνου. 

Μερικές φορές μπορεί να σταθείς τυχερός και να κερδίσεις 
σε αυτό. Μερικές πάλι φορές μπορεί να κερδίσεις λόγω του ταλέντου σου. Τελικά όμως ούτε το ταλέντο, ούτε η τύχη μπορεί να είναι αρκετά και η μόνη αρετή που θα σου απομένει θα είναι η επιμονή. 

Θα περάσεις δύσκολα μέσα από αυτήν ίσως και μέσα από πόνο. Αλλά σε βάθος χρόνου αυτή η επιμονή θα σε βγάλει πραγματικά νικητή. Και θα σε πληρώσει μαζί με την υπομονή σου αδρά. Τις δύο αυτές αρετές ακολουθούν η μάθηση, η προσαρμογή, η αλλαγή και η τύχη.

Η επιτυχία έρχεται μαθαίνοντας να υπομένεις τις αντιξοότητες, να έχειςαυτοπεποίθηση στην μέση μιας ολοφάνερης αποτυχίας. Μην αφήσεις κανέναν να σε απομακρύνει από την επιθυμία της καρδιάς σου. 

Απομάκρυνε εσύ αυτούς τους ανθρώπους που εκφράζουν τις δικιές τους φοβίες στο πρόσωπό σου. Συντονίζου με θετικούς ανθρώπους που σε εμπνέουν και τους εμπνέεις. 
Το νερό που διαρκώς πέφτει στον σκληρότερο βράχο 
τελικά θα τον διαβρώσει. Γίνε σαν τον νερό. Η φύση μας 
δίνει τα παραδείγματα για την πορεία της ζωής μας. Ας ξανακοιτάξουμε από που ερχόμαστε και ποιός ο σκοπός μας. Κάποιος κάποτε είπε: " Να μην φοβάσαι κανέναν παρά μόνο τον εαυτό σου. Κουβαλάμε τους χειρότερους εχθρούς μέσα μας".
Όταν εγκαταλείψεις, εγκαταλείπεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Χάνεις την πιθανότητα στην επιτυχία σου. Χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.

Επέμενε και υπόμενε σε αυτό που έχεις να κάνεις για να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου. Η φυσική ενέργεια, η διάθεση, οι περιστάσεις αλλάζουν. Το σκοτάδι περνάει και δίνει χώρο στο φώς. Αυτό είναι ο νόμος της ζώης που τα πάντα ρέουν σε μία διαρκή αλλαγή. 

Τίποτε δεν είναι στατικό. Το μόνο στατικό που μπορεί να μεγαλώνει είναι η πίστη σου στο όνειρό σου. Στον κίνδυνο αποτυχίας, μοναξιάς, φτώχειας και αφάνειας η επιμόνη με πίστη στο όνειρό σου και η υπομονή σε αυτό, βιώνοντας το τώρα σαν την μόνη πραγματικότητα και χωρίς φόβο θα σου φέρει την επιτυχία.

Αλέξης Αστερίου
EN-GR

Πως να πραγματοποιήσετε όλα σας τα όνειρα.....!!!

Στα θεμέλια κάθε ονείρου κρύβεται μία επιθυμία. Κάτι που θέλετε να κάνετε, να δημιουργήσετε ή να πετύχετε.

 Αλλά για να το κατορθώσετε αυτό πρέπει πρώτα να το πιστέψετε και σε αυτό το σημείο πολλοί άνθρωποι χάνουν 
το όνειρο...

Τα όνειρα μπορούν να φανούν τόσο απρόσιτα και ακατόρθωτα. Αλλά στο πως μας φαίνονται με το τι είναι τα όνειρα αυτό είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Πρέπει να ξυπνήσετε από τα όνειρά σας ΣΤΑ όνειρα σας εάν θέλετε 
να τα κάνετε πραγματικότητα. 

Η αληθινή έμπνευση και η βαθιά αφοσίωση σε αυτά πρέπει να να γίνουν ένα και αυτό εξαρτάται από εσάς. Με ένα εμπνευσμένο όνειρο και ένα εξαιρετικό επίπεδο αφοσίωσης σε αυτό μπορείτε να δημιουργήσετε πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι θα τα θεωρούσαν απίθανα.

Μπορείτε να μετατρέψετε τα οράματά σας και τις προθέσεις σας σε πραγματικότητα. Ο Μαρτιν Λούθερ Κινγκ είχε ένα όραμα για το μέλλον το οποίο έζησε και μετά από την δικιά 
του φυσική ύπαρξη στην Γη. 
Η αταλάντευτη αφοσίωση του έκανε το όραμα του πραγματικότητα και μεταμόρφωσε για πάντα το Αμερικάνικο έθνος. Οπότε τι μπορεί να σας κρατάει πίσω στο να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας ; Τι σας εμποδίζει στην ουσιαστική κατανόηση των βαθύτερων επιθυμιών σας; 
Τι σας εμποδίζει από το να είστε διαρκώς και ολοκληρωτικά παρών σε κάθε στιγμή ;

Αυτή είναι μία πολύ σημαντική ερώτηση και υπάρχουν σε αυτήν περισσότερες από μία απαντήσεις. Για να τις βρείτε χρειάζεται διορατικότητα και να τις αντιμετωπίσετε χρειάζεται αρκετό κουράγιο. 

Εάν είστε σαν τους περισσότερους ανθρώπους ένα κομμάτι σας δεν θέλει να πετύχει τα όνειρά σας. Είτε αυτό είναι ενοχή ή φόβος η μία βαθειά αδράνεια που έχει χτιστεί με την πάροδο των χρόνων μπορεί να αισθάνεστε ενδόμυχα ότι δεν θα πετύχετε και ότι δεν αξίζετε κάτι τέτοιο. 

Με κάποιο τρόπο οι επιθυμίες σας προς αυτό είναι λανθασμένες. Αυτή η αυτοπεριοριστική ώθηση είναι ένα τεράστιο εμπόδιο, γιαυτό ας το αφαιρέσετε πριν μπλοκάρει τα πάντα σε σχέση με αυτά που ονειρεύεστε. 

Σκεφτείτε την λέξη επιθυμία. Η επιθυμία της καρδιάς σας είναι και επιθυμία του Θεού. Ακολουθήστε τις επιθυμίες της καρδιάς σας και ακολουθείτε την εσωτερική σας θεική πρόθεση. 

Την στιγμή που παίρνετε και την δέσμευση να ακολουθήσετε την εσωτερική σας φωνή και να αποκοπείτε από κάθε άλλη η ζωή σας γίνεται και έκφραση του αληθινού σκοπού της ψυχής σας. Γίνεστε και το άτομο το οποίο προορίζεστε να είστε. 

Κάθε στιγμή, κάθε ημέρας γίνεται και στιγμή που αγγαλιάζετε τον Θεό. Δεν υπάρχει τίποτα εγωιστικό ή ενοχικό σε αυτό.

Οταν αποφασίσετε να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να αποκόψετε τον εαυτό σας από κάθε άλλη πιθανότητα, η εμπειρία της ζωής σας αποκτά αισθηματική υφή και γίνεται πλούσια και αυτό είναι και το πρώτο βήμα σας σε μια αληθινά πλούσια ζωή. 

Ζώντας αυτόν τον πλούτο στην κάθε στιγμή, οραματιστείτε ότι έχετε όλο τον πλούτο του κόσμου. Έχετε την ικανότητα να δημιουργήσετε ότι εμπειρία ζωής εσείς επιθυμείτε.

Τι θα κάνετε. Πως θα είναι η ζωή σας. Μπορείτε να υλοποιήσετε κάθε όνειρό σας φτάνει να το πιστέψετε.

Αλέξης Αστερίου
EN-GR

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Η τελετή συγχώρεσης των Ινδιάνων '' Ναβάχο ''......!!!



Η τελετή συγχώρεσης  των Ινδιάνων Ναβάχο, η οποία μας προστατεύει από τον '' εθισμό '' στα τραύματα.

Οι Ναβάχο, ενώ αναγνωρίζουν την ανάγκη των ανθρώπων να εξομολογούνται σε άλλους τα τραύματά τους, κατανόησαν πως αυτή η συμπεριφορά τα ενίσχυε, ειδικά όταν η εξομολόγηση γινόταν κατ' επανάληψη.

Γι' αυτό αν ένα άτομο ήθελε να μοιραστεί ένα τραύμα ή συναισθηματικό πόνο, η φυλή 
συγκεντρωνόταν και το άκουγε. Το άτομο μπορούσε να μιλήσει τρεις φορές, ενώ όλοι άκουγαν με κατανόηση. Την τέταρτη φορά, όμως, όταν το άτομο έμπαινε στη μέση του κύκλου, όλοι γύριζαν τις πλάτες τους.

'' Εκφράζεις το πρόβλημά σου τρεις φορές. Είναι ώρα να το απελευθερώσεις. Δεν θα
σε ξανακούσουμε '', έλεγαν.

Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν στηρίζαμε τους φίλους μας με τον
ίδιο τρόπο ; Τι θα γινόταν αν, αφού είχαν παραπονεθεί ως θύματα για το τραύμα τους τρεις φορές τους λέγαμε,

''Ήρθε η ώρα να το αφήσεις να φύγει. Δεν θα ενδυναμώσω τα τραύματά σου άλλο, επιτρέποντάς 
σου να μου μιλάς γι' αυτά. Σ΄ αγαπώ πολύ για κάτι τέτοιο''.

Οι περισσότεροι θα μας αποκαλούσαν προδότες. Δεν θα έβλεπαν την πράξη μας σαν πράξη αγάπης και ειλικρινούς στήριξης αλλά σαν προδοσία- ίσως μάλιστα να στρέφονταν εναντίον μας.

ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΙΛΙΑ
Αν πρόκειται να στηρίξουμε πραγματικά ο ένας τον άλλον στο ταξίδι της πνευματικής εξέλιξης, πιστεύω πως δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να 
ρισκάρουμε, να θέσουμε όρια σ' αυτούς που αγαπάμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να τους βοηθήσουμε να προχωρήσουν πέρα από τον εθισμό στα τραύματά τους. 

Με μια τέτοια πράξη θα εκπληρώσουμε την συλλογική αποστολή μας  να μεταμορφώσουμε το ''αρχέτυπο του θύματος'' και να θυμηθούμε ποιοί είμαστε πραγματικά.

7 Ομόκεντροι Κύκλοι Αυτογνωσίας

Ο Αρχάγγελος Σαμουήλ εκφράζει την ανιδιοτελή αγάπη......!!!

Γι' αυτό εγώ ο Σαμουήλ, ο άγγελος της αγάπης του εαυτού, έρχομαι να σας πω αυτήν την ημέρα ότι οι διαθέσεις σας έχουν επιπτώσεις σε όλη την ζωή. Ένα δέντρο χαμογελά, όταν είστε σε καλή διάθεση. 

Ένα δέντρο χάνει τα φύλλα, όταν είστε σε κακή διάθεση. Τα φυτά στο σπίτι σας απεικονίζουν τις διακυμάνσεις της διάθεσής σας όπως κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή σας. 

Εάν προσελκύετε τους ανθρώπους που είναι αρνητικοί και με την μούρη κατεβασμένη, τότε εξετάστε την ενέργειά σας – γιατί η δόνησή σας είναι παρόμοια με την δικιά τους.

Είναι ο άγγελος της καρδιάς, μας περιτυλίγει η ενέργειά του 
και μας δίνει τη δυνατότητα να αισθανθούμε την πανταχού παρούσα αγάπη, βοηθά σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις, 
μας βοηθά ν' ανοίξει η καρδιά μας για τον εαυτό μας, καθώς και προς τους άλλους, θεραπεύει το Εσωτερικό παιδί, υποστηρίζει τη διαδικασία της αυτογνωσίας μέσα από τις ενέργειες της αγάπης και εμπιστοσύνης στον εαυτό μας.

Θετική επιβεβαίωση : Αναγνωρίζω τη θεϊκή αγάπη μέσα μου.

Όταν αισθάνεστε αγάπη για το συνάνθρωπό σας, έχει ορατό αντίκτυπο και σε εσάς. Αισθάνεστε μια εσωτερική αρμονία και γαλήνη, η οποία εξαπλώνεται μέσα σας σε όλα τα επίπεδα. 

Αυτή με την σειρά της, εμποτίζει με το συναίσθημα της αγάπης το πιο δυνατό, το πιο αγνό και καθαρό που αισθανόμαστε να εξαπολύεται προς όλους ανεξαιρέτως, χωρίς κρίσεις και χωρίς να αναμιγνύονται κατώτερα συναισθήματα. 

Τότε αισθανόμαστε συνδεμένοι με το σύμπαν και η ενότητα που πηγάζει από μέσα σας σάς κάνει να καταλαβαίνετε πως είστε όλοι ένα, προερχόμενοι από την ίδια Θεϊκή Πηγή και πως είσαστε όλοι ίσοι ο ένας απέναντι στον άλλο.

Η ενέργεια της θεϊκής αγάπης είναι η πιο δυνατή. Δημιουργική και θεραπευτική δύναμη στο σύμπαν. Σας μαθαίνει να αγαπάτε τους συνανθρώπους σας με όλη σας την καρδιά, 
με όλη σας την ψυχή με όλο σας το πνεύμα. Να αγαπάτε 
τους άλλους, όπως τον εαυτό σας.

Το κυριότερο από όλα είναι να αγαπάτε τον εαυτόν σας και γιατί μόνο έτσι μπορείτε πραγματικά να αγαπήσετε και τους άλλους.

Αυτό θα σας φέρει περισσότερη χαρά και ευτυχία από οτιδήποτε άλλο.

Τα τελευταία χρόνια το κέντρο της καρδιάς σας παρέμεινε κλειστό, για κάποιους μάλιστα ερμητικά κλειστό. Αυτό είχε 
σαν αποτέλεσμα την αδιαφορία και την αποξένωση από τον συνάνθρωπό σας, καθώς επίσης και το να μη μπορείτε να ευχαριστηθείτε τις χαρές της ζωής.

Αυτό τώρα χρειάζεται να αλλάξει και σας δίνονται άπειρες ενισχυτικές ενέργειες για να το επιτύχετε.

Όποιος αισθάνεται εγκλωβισμένος μέσα στα συναισθήματά του ήρθε ο καιρός να τα αφήσει ελεύθερα να εκφραστούν, δίχως να φοβάται ότι θα πληγωθεί ή ότι θα τον απορρίψουν.

Ήρθε ο καιρός λοιπόν να αναπτύξετε την καρδιά σας και να ανοιχτείτε στην αγάπη τόσο να δίνετε όσο και στο να δέχεστε αγάπη. Για να δείτε πρακτικά οφέλη της αγάπης στην ζωή σας δοκιμάστε να χαμογελάσετε σε κάποιον ή να του κάνετε ένα κομπλιμέντο που να βγαίνει όμως με την καρδιά σας. 

Θα αισθανθείτε ότι συμβάλλετε με την μικρή σας αυτή κίνηση στο να κάνετε διαφορετική την μέρα αυτού του ανθρώπου και θα αισθανθείτε μια ζεστασιά μέσα σας και μια θετική ενέργεια να διαχέεται παντού. Το ίδιο να κάνετε και στον εαυτόν σας να του χαρίζετε χαμόγελα με ομορφιά και ο Αρχάγγελος Σαμουήλ θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα σας.

Επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Σαμουήλ για να σας δώσει θάρρος και κουράγιο. Για να σας φέρει την μεγάλη αλλαγή μέσα σας που έρχεται μέσα από την ανιδιοτελή αγάπη.

Μπέλλα Κυδωνάκη
http://www.astrology.gr

Βρείτε τη χαμένη σας δύναμη και ενέργεια μέσα από τον Άγγελο Σεχαλιάχ......!!!

Αν θέλετε να βρείτε δύναμη και ενέργεια μέσα από την γνώση θα κερδίσετε αυτό που ζητάτε γιατί ο Άγγελος Σεχαλιάχ δίνει τα δώρα του σε όσους τον αναζητήσουν.

Ο άνθρωπος πάντα αναζητούσε την δύναμή του μέσα από τα διάφορα πράγματα που έκανε για να μπορεί να επιβιώσει και να έχει μια ζωή καλύτερη. 

Η γνώση όμως είναι μια δύναμη που του δίνει τα εφόδια να πετάξει και για να απελευθερωθεί από τις διάφορες φοβίες, ανασφάλειες και λάθος προσδοκίες. 

Πολλές φορές χάνουμε την ενέργειά μας από λάθος σκέψεις και μόνο ο άνθρωπος που ψάχνει την γνώση στην ζωή του μπορεί να ρίξει φως σε λανθασμένες πεποιθήσεις και να απελευθερωθεί από αυτές. 

Η γνώση πάντα ήταν διαθέσιμη σε αυτόν που την αναζητούσε. Αρκεί να μπορεί ο καθένας που λαμβάνει αυτές τις πληροφορίες να είναι έτοιμος να ξεχωρίζει το καλό από το κακό, το λάθος και το σωστό, το λογικό από το παράλογο. 

Γιατί και αυτό είναι μια παγίδα που μπορεί να πέσει κάποιος που προσπαθεί να γνωρίσει τον κόσμο και να πιαστεί από μια πληροφορία. 

Αν είσαστε έτοιμοι να δουλέψετε πάνω σε θέματα γνώσης ή αν θέλετε επίσης να διδάξετε και να μεταδώσετε διδασκαλίες θα σας δοθεί η δυνατότητα να το κάνετε γιατί θα έχετε σύμμαχο τον Άγγελο Σεχαλιάχ ο οποίος είναι διατεθειμένος να σας βοηθήσει να φτάσετε μέχρι την άκρη του νήματος. 

Το πιο σημαντικό είναι ότι με την γνώση που παίρνετε συγχρόνως ανακαλύπτετε και την χαμένη σας δύναμη η οποία μοιάζει με ένα τυλιγμένο κουβάρι που περιμένει να βρεθεί η Αριάδνη για να το ξετυλίξει και να βρει τον μίτο όπως έψαχνε για να βοηθήσει τον Θησέα μέσα στον Λαβύρινθο που δεν είναι τίποτε άλλο από την κρυμμένη μας δύναμη η οποία δεν μας φανερώνεται εύκολα αν δεν πάμε εμείς να την αναζητήσουμε.

Ο Άγγελος Σεχαλιάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 3 έως 7 Νοεμβρίου.
Είναι το πρόσωπο του Θεού που δίνει γνώση και ενέργεια

Όσοι έχετε γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες έχετε τις παρακάτω αγγελικές ιδιότητες :

Είστε γενικά άτομα που ξέρετε με ποιον τρόπο θα πάρετε πίσω την χαμένη σας ενέργεια και κυρίως με ποιον τρόπο θα αποκτήσετε δύναμη μέσω της γνώσης που συνέχεια παίρνετε για τον εαυτόν σας. 

Επειδή μέσα σας είστε η πηγή της αλήθειας συνήθως αντιστέκεστε σε πράγματα που δεν είναι αληθινά και για να το αποδείξετε συνήθως ψάχνετε να βρείτε την πηγή κάθε θέματος που σας ενδιαφέρει για να είσαστε και εσείς σίγουροι για αυτό που λέτε και για αυτό που ερευνάτε. Επειδή έχετε έντονη γοητεία και είστε πολύ γρήγοροι στην σκέψη συχνά γίνεστε το επίκεντρο γιατί ασκείτε έναν μαγνητισμό που τον άλλον τον καθηλώνετε. 

Αλλά κινδυνεύετε να αναποδογυρίσετε την βάρκα σε περίπτωση που εκμεταλλευτείτε αυτή την δύναμή σας αρνητικά γιατί τότε θα γίνετε αλαζόνες και πολύ εκκεντρικοί και αυτό τελικά θα σας απομακρύνει από την αληθινή πηγή. 
Όσοι επιθυμείτε να αποκτήσετε τα βαθιά νοήματα της ζωής ή δυσκολεύετε λόγω της μεγάλης γνώσης που έχετε λάβει να προσγειωθείτε στην καθημερινή πραγματικότητα καλό είναι να επικαλείστε τον Άγγελο Σεχαλιάχ για να σας βοηθάει και να σας δείχνει τον δρόμο για την επιβίωση. 

Επίσης επειδή μπορεί να αρνείστε να συμμετάσχετε σε καταστάσεις που δεν είναι καθαρές και ηθικές στην ζωή σας για αυτό πρέπει να είσαστε πάντα συνδεδεμένοι με τον Άγγελό σας για να παίρνετε καθοδήγηση και σωστή κατεύθυνση.

Σοφέ μου Σεχαλιάχ,
Χρόνια τώρα προσπαθώ να ανακαλύψω την αλήθεια μέσα από την γνώση που δίνει η παντοδυναμία του Θεού. Καταλαβαίνω όμως πόσο δύσκολο έργο έχω αναλάβει γιατί υπάρχουν συνέχεια εμπόδια τα οποία όμως δεν με αφήνουν να δω το φως Σου και μέσα από αυτό να αναστηθώ. 

Επειδή όμως είμαι πολύ πεισματάρης γιατί αντιλαμβάνομαι μέσα μου ότι υπάρχεις παντού, βοήθησέ με να μην φεύγω ποτέ από τον δρόμο Σου και δώσε μου την δύναμή να ανακαλύπτω την βαθιά γνώση των νοημάτων της ζωής. 

Δεν θα μπορούσες να μου δώσεις μεγαλύτερο δώρο από αυτό για αυτό σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Είμαι ο αναζητητής της γνώσης και γνωρίζω ότι είμαι έτοιμος να δώσω και την ζωή μου προκειμένου να έρθουν στο φως γνώση και δύναμη που θα με απελευθερώσουν. Σε ευχαριστώ !

Μπέλλα Κυδωνάκη
http://www.astrology.gr

Αν θέλετε να έχετε θεραπευτικό χάρισμα, ενεργοποιήστε τον Άγγελο Χαχασιάχ.....!!!

                            
Eίναι πολύ σημαντικό στις ημέρες που ζούμε οι άνθρωποι να έχουν τη δύναμη της αυτοθεραπείας

Στα Αρχαία χρόνια και κυρίως την εποχή της Ατλαντίδας επειδή υπήρχε μεγάλη εξέλιξη οι άνθρωποι είχαν το χάρισμα της αυτοθεραπείας και γενικά της ίασης σε όλα τα επίπεδα που σημαίνει «θεραπεύω ψυχή και σώμα». 


Τώρα ο σύγχρονος άνθρωπος επειδή έχει χάσει την επαφή του με την φύση και ζούμε οι περισσότεροι μέσα στις μεγαλουπόλεις οι οποίες δεν προσφέρουν ουδεμία φυσική θεραπεία λόγω της έλλειψης με την φύση είμαστε όλοι αγχωμένοι, τρέχουμε και δεν αφουγκραζόμαστε καθόλου την εσωτερική μας φωνή. 

Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι έχουμε σχεδόν ξεχάσει τις δυνατότητες που έχει ο εγκέφαλος μας να αυτοθεραπεύει το κτυπημένο κομμάτι.

Υπάρχουν όμως κάποια άτομα που έχουν ακόμα τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν την κρυμμένη ουσία μέσα στα πράγματα και να μπορούν μέσα από αυτό να εκδηλώνουν τα θεραπευτικά τους ταλέντα. 

Για αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ακόμα και όλες 
τις ιδιότητες που έχουν τα φυτά και τα βότανα γιατί είναι η κρυμμένη δύναμη του Θεού η οποία εκδηλώνεται μέσα 
στην φύση. 

Η ιατρική είναι η επιστήμη που ασχολείται με όλο το φάσμα της ίασης και παρόλο τις ανησυχίες όλων μας έχει προχωρήσει σε αρκετά επιτεύγματα κυρίως στις ημέρες μας. 

Για να ασχοληθείς πάντως με την θεραπευτική χρειάζεται να έχεις ιδιαίτερο ταλέντο και να αγαπάς με πάθος και χωρίς αναστολές τον άνθρωπο. Αυτή είναι η βασική αρχή της θεραπείας. Από εκεί και πέρα ξετυλίγεται ένα κουβάρι εκπλήξεων και συνεχών θαυμάτων.

Ο Άγγελος Χαχασιάχ είναι ο προστάτης αυτών που έχουν γεννηθεί από 3 Δεκεμβρίου έως και 7 Δεκεμβρίου.

Είναι το κρυμμένο πρόσωπο του Θεού που φανερώνει την ουσία των πραγμάτων μόνο σε αυτούς που την αναζητούν. 
Και η αγγελική ιδιότητα είναι η θεραπεία μέσω της φύσης, 
των βοτάνων και της βιοχημείας.

Όσοι έχουν γεννηθεί τις παραπάνω ημερομηνίες εύκολα αντιλαμβάνονται το θείο έργο και κυρίως αυτό που εκδηλώνεται μέσα στην φύση. Αγαπούν πολύ τους ανθρώπους και την ζωή και γενικά είναι πολύ ανεκτικοί, ήρεμοι και πιστοί με τους γύρω τους. 

Επειδή έχουν έφεση στην κατανόηση των σωματικών αλλά και των ψυχικών ασθενειών και μπορούν ακόμα και διαισθητικά να αντιληφτούν από πού προέρχονται έχουν μεγάλο ταλέντο στην ιατρική, την φαρμακευτική αλλά και γενικά στις πρακτικές θεραπείες με βότανα και φυτά. 

Η εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στις πρακτικές μεθόδους 
της ίασης του κάνει πολύ ταλαντούχους σε αυτό το θέμα. Το μυστικό πρόσωπο του Θεού που είναι κρυμμένο το ανακαλύπτουν πιο εύκολα από τους υπόλοιπους και κυρίως στα θέματα που είναι βαθιά και πρέπει να βρεις την ουσία των πραγμάτων και συγχρόνως να εκτιμήσεις και την πρακτική τους χρήση. 

Χρειάζεται να είστε μόνιμα συνδεδεμένοι με τον Άγγελο σας γιατί μερικές φορές χάνετε τον δρόμο σας και επειδή αρέσκεστε στο εύκολο χρήμα μερικές φορές μπερδεύεστε 
και μπορεί να βρεθείτε να αμφισβητείτε όλους και όλα. 

Οι πιθανές προκαταλήψεις θα εξαλειφτούν όταν είσαστε συνέχεια συνδεδεμένοι με το θεϊκό σας κομμάτι και αυτό γίνεται με αυταπάρνηση και αυτοθυσία. 

Όσοι ασχολείστε με την ιατρική, την έρευνα, τα βότανα, την βιοχημεία και την φαρμακολογία, και την θεραπευτική ο Άγγελος Χαχασιάχ θα σας βοηθήσει αρκεί να τον ενεργοποιήσετε και να τον βάλετε στην ζωή σας.

Σοφέ Χαχασιάχ,
Τα συναισθήματά μου μερικές φορές με προδίδουν γιατί κάνω αρνητικές σκέψεις για μένα και για τους άλλους και μερικές φορές έρχομαι σε αδιέξοδα αλλά και ασθένειες αναίτιες. 
Βοήθησέ με να είμαι ήρεμος και γαλήνιος γιατί αυτό είναι ένα κομμάτι της θεραπείας της ψυχής μου και να ανακαλύπτω καθημερινά το πρόσωπο του Θεού που είναι κρυμμένο ακόμα και στα πιο μικρά και ταπεινά πράγματα. Θα προσπαθήσω μέσα και από την δική μου αρωγή να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σε αυτόν τον πλανήτη για να μεταμορφωθεί ένας επίγειος Παράδεισος για το καλό όλων μας.

Μπέλλα Κυδωνάκη
http://www.astrology.gr

Ο Αρχάγγελος της Αγάπης Σαμουήλ......!!!

Όλα στον κόσμο σας εξαρτώνται από πόση αγάπη  μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας!

Αρχάγγελος Σαμουήλ
Καλώς ήρθατε. Η προέλευση μου είναι αγγελική. Η φύση μου είναι αγγελική. Είμαι άγγελος από φως. Είμαι η ουσία και η δόνηση και το τραγούδι που είναι γνωστό ως Chamuel. 


Είμαι άγγελος της αγάπης του εαυτού. Έρχομαι αυτήν την ημέρα για να μοιραστούμε αυτή την σκέψη.

Όλα στον κόσμο σας εξαρτώνται από πόση αγάπη μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας. Κάθε μέτρηση του χρόνου, κάθε μέτρηση της ημέρας και της νύχτας είναι μια εξίσωση πόσης αγάπης, κάθε ένας χωριστά ως άνθρωποι, μπορείτε να λάβετε. 


Οι δημιουργίες σας πραγματοποιούνται στη φυσική τους μορφή μόνο σε αναλογία με το ποσόν της αγάπης που μπορείτε να λάβετε καθώς τις δημιουργείτε .

Δεν εννοώ να λαμβάνετε την αγάπη από κάποιον με τον οποίον είστε παντρεμένοι ή από κάποιον τον οποίο λαχταρά 
η καρδιά σας – αλλά εννοώ, να λαμβάνετε την αγάπη εκθετικά από την όλη ζωή. 

Όλα σε αυτόν τον πλανήτη σας αγαπούν. Είναι εγγενώς και γενετικά προγραμματισμένα για να σας αγαπήσουν. Η σκόνη πού πάνω της περπατάτε σας αγαπά καθώς τρίβεται με τα παπούτσια σας και τα πόδια σας. 

Η χλόη θέλει να λυγίζει κάτω από το βάρος σας. Το μοιράζεται. Ο αέρας αγαπά να ανακατεύεται με τα μαλλιά σας και να φιλά το χνούδι επάνω στο δέρμα σας. Τα ζώα σας αγαπούν και 
δεν ξέρουν γιατί τα σκοτώνετε ή γιατί τα φοβάστε . Όλα σας αγαπούν. 

Τα δέντρα κοιτάζουν προς τα κάτω σε σας από το μεγάλο ύψος τους, αλλά δεν σας κοιτάζουν ποτέ ‘αφ υψηλού γιατί ξέρουν ότι εσείς είστε οι διαχειριστές αυτής της όμορφης σφαίρας.

Όταν βρίσκεστε στο σημείο που αγαπάτε πραγματικά τον εαυτό σας, τότε όλα όσα επιθυμείτε να εκφράσετε, να πραγματοποιήσετε και να δημιουργήσετε – μπορούν Και πρέπει να συμβούν. 

Γιατί αυτός είναι ο τρόπος του σύμπαντος. Υπάρχουν ημέρες που δεν συμπαθείτε και πολύ τον εαυτό σας. Αυτές τις ημέρες όταν οι δημιουργικές σας ενέργειές είναι μελαγχολικές και η ροή τους είναι μικρή, το ποσοστό της εκδήλωσης-δημιουργίας μένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. 

Ότι και να σκέφτεστε να δημιουργήσετε εκείνη την ημέρα είναι σαν να ¨αυτοκαταστρέφεται¨ από μόνο του λίγο – λίγο. Το ποσοστό πέφτει και πέφτει και πέφτει σύμφωνα πάντα με το πόσο αγαπάτε τον εαυτό σας.

Σκεφτείτε μια ημέρα στο παρελθόν σας που αισθανόσασταν τόσο καλά και ευτυχείς και χαρούμενοι για κανέναν άλλον λόγο εκτός από το γεγονός ότι είστε ζωντανοί. 

Όλα όσα αγγίξατε εκείνη την ημέρα έγιναν χρυσά και πραγματοποιήθηκαν 100%, Τώρα σκεφτείτε εκείνες τις ημέρες που δεν θελήσατε να σηκωθείτε από το κρεβάτι, δεν θέλατε να ξυπνήσετε σε αυτόν τον κόσμο πάλι, αλλά έπρεπε. 

Σηκώνεστε πηγαίνετε στη δουλειά και σέρνετε τα πόδια σας.. Όλα όσα αγγίζετε εκείνη την ημέρα ξεφουσκώνουν αντί της φουσκώνουν. Μένετε από βενζίνη, σας πιάνει λάστιχο, και ο προϊστάμενός σας σας βάζει τις φωνές , και όλα αυτά μέσα σε λίγες ώρες.. Αυτή είναι η άποψη της ζωής σας όταν δημιουργείτε από το σημείο όπου δεν νοιώθετε αγάπη και τιμή για τον εαυτό σας.

Όλες οι ενέργειες που έρχονται στη γη έρχονται στους ανθρώπους της γης, – είναι μέσα από σας που η Γαία ανέρχεται. Είναι μέσα από σας που τα ζώα και τα φυτά και τα στοιχεία θα κερδίσουν τη δυνατότητά τους να μιλήσουν πάλι όπως έκαναν κάποτε στο αρχαίο παρελθόν. 

Είναι μέσα από σας που όλα συμβαίνουν. Δεν μπορεί να 
είναι κανένας άλλος τρόπος. Αυτό είναι το πεπρωμένο αυτού του μέρους που πάνω του κατοικείτε, να σας αγαπά περισσότερο από ότι εσείς αγαπάτε τον εαυτό σας τις περισσότερες ημέρες. 

Η Μητέρα σας Γη δεν σας κρίνει ότι κα να της κάνετε όπως και να την βλάπτετε. Ακόμα και όταν ο αέρας παίρνει ένα μικροσκοπικό σκουπίδι από το χέρι σας ή από το αυτοκίνητό σας – βλάπτει το σώμα της καθώς και το δικό σας. 

Γιατί δεν βλάπτετε μόνο το μέλλον της αλλά και το δικό σας. . Είναι ακριβώς όπως όταν ερωτεύεστε που – μια επίδραση κυματισμών συμβαίνει. Όλα αγγίζουν όλα τα άλλα. Και αυτό είναι που έχετε ξεχάσει.

Γι αυτό εγώ ο  Chamuel, άγγελος της αγάπης του εαυτού , έρχομαι να σας πω αυτήν την ημέρα ότι - οι διαθέσεις σας έχουν επιπτώσεις σε όλη την ζωή. Ένα δέντρο χαμογελά όταν είστε σε καλή διάθεση. Ένα δέντρο χάνει τα φύλλα όταν είστε σε κακή διάθεση. 

Τα φυτά στο σπίτι σας απεικονίζουν τις διακυμάνσεις της διάθεσής σας όπως κάνουν οι άνθρωποι στη ζωή σας. Εάν προσελκύετε τους ανθρώπους που είναι αρνητικοί και με την μούρη κατεβασμένη, τότε εξετάστε την ενέργειά σας – γιατί η δόνησή σας είναι παρόμοια με την δικιά τους.

Έρχομαι να σας επισημάνω ότι πρέπει να παραμένετε χαρούμενοι και ευτυχείς που είστε άνθρωποι, ευτυχείς να είστε σάρκα και ευτυχείς να είστε οπουδήποτε είστε σε αυτή την στιγμή της εμπειρίας σας. 

Είστε το κέντρο του κόσμου σας – καθένας από σας. Είστε το κέντρο της δικής σας προσωπικής χωροχρονικής συνέχειάς όπου όλα είναι χωριστά, αλλά και ενωμένα – όπως συμβαίνει και με τα κύτταρα στο σώμα σας. 

Έχουν το καθένα ξεχωριστή φύση και σκοπό και εκτελούν διαφορετικές εργασίες. Αλλά είναι μαζί και ενωμένα, όπως είστε και όλοι εσείς. Όταν η καρδιά σας λαχταρά για κάτι τόσο βαθύ – αυτό είναι η ψυχή σας που σας το ζητά για να το παρέχετε. Θα μπορούσε να είναι ένας περίπατος στην παραλία που η ψυχή σας χρειάζεται. 

Θα μπορούσε απλά να σταθείτε στη βροχή και να στροβιλισθείτε. Θα μπορούσε να είναι ένα νέο κατοικίδιο ζώο ή να φροντίσετε ένα παλαιό. Θα μπορούσε να είναι να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο ή να γράψετε ένα γράμμα σε έναν παλαιό φίλο . 

Ποιός νομίζετε ότι σας σπρώχνει σε όλες αυτές τις αναζητήσεις ? Η προσωπικότητα είναι τόσο απασχολημένη 
με το παρελθόν και τις αδικίες που έχει υποστεί και δεν προφταίνει να κοιτάξει προς τα εμπρός. Υπάρχει πάντα ύστερη γνώση που είναι τυλιγμένη στο παρελθόν. 

Στην ψυχή σας βρίσκονται όλα όσα λαχταρά η καρδιά σας. Εξετάστε πολύ καλά αυτά που λαχταράτε. Εξετάστε αυτό που μιλά στην καρδιά σας και έπειτα επικεντρωθείτε σε αυτό με αγάπη και δημιουργήστε το από εκείνο το σημείο της καρδιάς.

Τα περισσότερα ανθρώπινα όντα δεν έχουν αισθανθεί να αγαπιούνται 100% κατά την διάρκεια της ζωής τους. Έχουν ζήσει με πολύ χαμηλά επίπεδα του αισθήματος της αγάπης και του αισθήματος να είναι αγαπημένοι – που είναι δύο διαφορετικές κατηγορίες, όπως ξέρετε. 

Αυτό το ποσοστό αυξάνεται καθώς ολόκληρο το συμπάν ακτινοβολεί σε σας τι αισθάνεται κάποιος όταν νοιώθει να αγαπιέται, τι αισθάνεται κάποιος όταν νοιώθει στο κέντρο του, τι αισθάνεται όταν υπάρχει η αίσθηση της κατεύθυνσης και χρησιμότητας μέσα στην ημέρα σας, στην πρόθεσή σας, την εκδήλωση και τη δημιουργία σας. 

Μπορεί να υπάρχει ένα συναίσθημα απουσίας αγάπης από τους γονείς σας σε αυτήν την ζωή (συνειδητοποιήστε ότι και αυτοί επίσης μαθαίνουν πώς να αγαπήσουν!), αλλά θυμηθείτε – δεν ήταν πάντοτε οι γονείς σας. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε προηγούμενες αλλά και μελλοντικές ζωές ταυτόχρονα εάν οι γονείς σας αγαπήσουν πάρα πολύ. 

Ζητήστε το. Ίσως ο σύζυγός σας ή η σύζυγός σας δεν σας δίνει αρκετή αγάπη ή ίσως η ζωή σας είναι κενή από αγάπη. Έχουν υπάρξει πάρα πολλοί που σας έχουν αγαπήσει. Ο ήλιος έχει βασιλέψει και έχει ανατείλει σε κάθε ανάγκη και επιθυμία σας. 

Ζητήστε αυτήν την αγάπη να εισέρθει στο ανθρώπινο εαυτό σας τώρα.. Υπήρξαν ζωές όπου ήσασταν μαγικοί (και είστε ακόμα ξέρετε) – αλλά εσείς έχετε ξεχάσει. 

Υπήρξαν ζωές όπου τα πάντα υπάκουαν στις επικλήσεις σας – τα πάντα άκουγαν τα λόγια σας και έπειτα "γινόντουσαν" αυτό που μιλήσατε. Έχετε κάνει χρυσό από το άχυρο περισσότερες φορές από όσες μπορούμε να μετρήσουμε. Είστε αλχημιστές. Είστε Merlin. 

Είστε άγγελοι και είστε όμορφοι άνθρωποι και όλα τυλίγονται επάνω σας σε ένα. Εάν δεν παίρνετε αυτό που επιθυμείτε σε αυτήν την στιγμή και σε αυτήν την περίοδο, τότε πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα σημείο στο χώρο και τον χρόνο όπου κάποτε λαμβάνατε και είχατε αυτό που επιθυμείτε - και φέρτε αυτή την αίσθηση – (ζητήστε αυτό το συναίσθημα να σας πλημμυρίσει) –μέσα στην αύρα σας. 

Από εκείνο το σημείο – δημιουργήστε. Από εκείνο το σημείο – αγαπήστε τον εαυτό σας..

Οι άνθρωποι είναι αστείοι . Δεν σας καταλαβαίνουμε πάντοτε – αλλά να ξέρετε ότι πάντοτε στεκόμαστε δίπλα σας. Δεν αισθάνεστε αλήθεια αγαπημένοι ακόμα και όταν κάποιος στέκεται μπροστά από σας και σας αγαπά με κάθε εκατοστό της ίνας του, και της ύπαρξής του. 

Δεν αισθάνεστε εκπληρωμένοι ακόμα κι αν όλα στη ζωή σας είναι τέλεια θεϊκά. Εσείς άνθρωποι –δεν καταλαβαίνετε πόσο απέραντοι είστε. Αλλά εμείς καταλαβαίνουμε! Και στο μεταξύ δεδομένου ότι προσπαθείτε τόσο σκληρά να θυμηθείτε, κρατάμε το φως για σας. 

Καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα. Μιλάμε για σας και αστειευόμαστε για σας και συγκρίνουμε τις σημειώσεις μας – σας αγαπάμε πολύ. Σας χρειαζόμαστε για να ζητάτε την παρουσία μας - εμείς οι άγγελοι. 

Δεν μπορούμε να επέμβουμε εκτός αν είναι μια έκτακτη ανάγκη – και μερικές φορές ο καθορισμός σας μιας έκτακτης ανάγκης ποικίλλει πολύ από τον καθορισμό μας μιας έκτακτης ανάγκης. Είμαστε υπάκουοι σε σας όπως διατάζεται από την Μητέρα/Πατέρα Θεό. 
Και επανειλημμένως και ζωή μετά από ζωή και λεπτό μετά από λεπτό, τείνουμε να σας αγαπήσουμε περισσότερο. Αλλά πρέπει να μας κατευθύνετε στις υποθέσεις της ζωής σας. Θα είμαστε εκεί για σας. Καμία εργασία δεν είναι πάρα πολύ μικρή και καμία εργασία δεν είναι πάρα πολύ μεγάλη. Είμαι ο Chamuel. Σας ευχαριστώ για την άδεια να μοιραστώ αυτό το σώμα και αυτό το βράδυ με σας. 

Είμαι ο άγγελος της αγάπης του εαυτού και ελπίζω τώρα να έχετε μια καλύτερη κατανόηση αυτού που αυτή σημαίνει πραγματικά – επειδή τα λεξικά σας δεν το εξηγούν πολύ καλά. Σας αφήνω, αλλά όχι για πολύ. 

Αρχάγγελος Σαμουήλ μέσω Gillian MacBeth-Louthan

μετάφραση - α γ γ ε λ ο π ο λ ι ς
www.urantiacenter.gr

Η γλώσσα του σώματος των ζωδίων.....!!!

Πλανητικές απόψεις : Το ζώδιο του Ωροσκόπου παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο

Η γλώσσα του σώματος αναφέρεται σε μη λεκτικά σήματα που χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτά τα μη λεκτικά σήματα αποτελούν ένα τεράστιο μέρος της καθημερινής μας επικοινωνίας. 


Από τις εκφράσεις του προσώπου μας μέχρι τις κινήσεις 
του σώματός μας, τα πράγματα που δεν λέμε μπορούν να μεταφέρουν μεγάλο όγκο πληροφοριών.

Κάθε ένα από τα ζώδια έχει τη δική του βαθιά επίδραση σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος και, κατά συνέπεια, κάθε μέρος του σώματος κυβερνάται από ένα συγκεκριμένο ζώδιο. 

Το άτομο αντιδρά "οδηγούμενο" από το μέρος του σώματος 
και αυτό δίνει σε κάθε ζώδιο, την δική του μοναδική γλώσσα. Φυσικά, το ζώδιο του Ωροσκόπου παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο! 

ΚΡΙΟΣ
Ένας Κριός μπαίνει ορμητικά σε ένα δωμάτιο ή σε οποιαδήποτε συζήτηση. Η γλώσσα του σώματος υπαγορεύει ότι το κεφάλι θα τον οδηγήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια. Επίσης είναι να απορεί κανείς που έχουν εμφανή σημάδια 

στα μέτωπά τους από δυο «κερατάκια».
ΤΑΥΡΟΣ
Οι πολικότητες αλλάζουν σε κάθε ζώδιο για να κρατηθεί η δημιουργική πράξη σε ισορροπία. Κατά συνέπεια, η ασταμάτητη δύναμη του Κριού μετατρέπεται σε ακίνητη μάζα στον Ταύρο. Η μάζα της ενέργειας συσσωρεύεται στους ώμους και ωθεί τα πόδια σταθερά προς τα κάτω και ελαφρώς προς τα πίσω. Η προκύπτουσα γλώσσα του σώματος κάνει την κίνηση δύσκολη.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Η πολικότητα αλλάζει και πάλι και με κάθε αναπνοή, οι πνεύμονες τροφοδοτούν οξυγόνο στον εγκέφαλο και ηλεκτρική ενέργεια σε όλα τα νεύρα ενός Διδύμου. Αυτές οι ηλεκτρικές ενέργειες χωρίζουν και τρέχουν προς τα έξω στα χέρια τους. Η ενέργεια λοιπόν είναι διάσπαρτη στα περιστρεφόμενα χέρια και στα πόδια που «πνέουν» προς τα πίσω. Παράλληλα το κεφάλι γυρίζει από την μία πλευρά στην άλλη, ενεργώντας σαν 
πηδάλιο στο αεράκι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όταν η φλύαρη εικόνα υποχωρεί, η πολικότητα γυρίζει και τα συναισθήματα εσωτερικεύονται. Σαν ζώδιο του νερού ορμώμενο από τη σεληνιακή έλξη, αναγκάζεται να υιοθετήσει την κίνηση του καβουριού. Δίνει την εντύπωση πως μέσα από τα παλιρροιακά ρεύματα βηματίζει από την μια πλευρά. Το στήθος είναι παραδόξως σε γωνία και ενισχύεται από συχνά βήματα προς τα πίσω, για να ανακατευθύνει προς τον νέο προορισμό του.


ΛΕΩΝ
Με την επεκτατική, θετική μετατόπιση, η συσσώρευση της θερμότητας συγκεντρώνεται στην εστία της καρδιάς του. Τέτοια συγκέντρωση έχει ως αποτέλεσμα να «ακτινοβολεί θερμότητα» και να γεμίζει σαν τεράστιο βαρέλι, το μέγεθος του στήθους του, δίνοντάς του εμφάνιση υπερήφανης, αλαζονικής γάτας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα φώτα της δημοσιότητας εξασθενούν, όταν οι ενέργειες και πάλι γυρίζουν προς τα μέσα, για να αφομοιώσουν την επιδεικτική στάση του Λέοντα. Όταν προσφέρουν «κρίσιμες υπηρεσίες» τους, το στομάχι τους είναι σφιχτό και τεταμένο. Η νευρική ενέργεια τους, παράγει αισθητές συσπάσεις και τα χέρια τους, συνήθως θα κυμανθούν κοντά στο σώμα για την προστασία της γεννητικής περιοχής, εν αντιθέσει με τους Διδύμους που τα χέρια τους είναι πάντα σε κάποια απόσταση από το σώμα.


ΖΥΓΟΣ
Οι ενέργειες στην στάση του σώματος τους κινούνται από πλευρά σε πλευρά, δεδομένου ότι το σημείο τους είναι η μέση. Οι ώμοι κρέμονται χαλαρά και τα χέρια ανεμίζουν απαλά στον αέρα για να κρατήσουν το σώμα σε μια απόλυτα ευθυγραμμισμένη, κατακόρυφη θέση. Οι Ζυγοί εμφανίζονται συχνά, όπως τα μοντέλα με το περπάτημα πασαρέλας, σαν 

να έχουν ένα φανταστικό βιβλίο στα κεφάλια τους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η στάση του σώματός τους ενισχύει την εμφάνιση της προσωπικής δύναμης. Σημειώστε πως η μετωπική κλίση της λεκάνης στέλνει τη σπονδυλική στήλη να ταλαντεύεται προς 

τα πίσω. Στην κορυφή, οι καμπύλες γίνονται απότομες 
προς τα εμπρός, με το κεφάλι προεξέχον να δημιουργεί 
το αναγνωρίσιμο προφίλ του αετού.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Εδώ οι ενέργειες επεκτείνονται και πάλι, δημιουργώντας την αίσθηση Κένταυρου με ενισχυμένη κίνηση στους μηρούς, που περπατά με πολύ πρόσχαρο πνεύμα. Οι μυώδεις μεγάλοι μηροί και τα ισχία, με τον κορμό τους σε σχήμα αχλαδιού, δίνουν την εμφάνιση ενός αλόγου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καθώς περπατούν, κάνοντας προσεκτικά γήινα βήματα, η κίνηση συγκεντρώνεται στα γόνατα. Δεδομένου ότι αυτά τραβούν το σώμα προς τα εμπρός, οι γλουτοί μετατοπίζονται προς τα πίσω, δημιουργώντας σκυμμένους ώμους και κεφάλι. Αυτό τους κάνει να φαίνονται άτολμοι, αλλά αυτό το ζώδιο μεταδίδει ότι προάγει την αντοχή και όχι την ταχύτητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η συγκέντρωση του σταθερού αέρα ωθεί το σώμα από το έδαφος. Σύντομα (με λίγο περισσότερη συγκέντρωση), θα πετούν μακριά στα σύννεφα! Οι άνω καμπύλες του σώματος τείνουν προς τα πίσω, παρέχοντας ελάχιστη αντίσταση στους ουράνιους ανέμους.


ΙΧΘΥΕΣ
Ελιγμοί κατά του βηματισμού, με παιδικά μικρά βήματα, ο Ιχθύς κολυμπάει σε μια θάλασσα αυταπάτες. Το υπόλοιπο σώμα επιπλέει πίσω, με τα χέρια να προσκολλώνται στο πλάι, μιμούμενα τα πτερύγια των ψαριών που πιτσιλούν εναλλάξ, διατηρώντας την περιπλάνηση του σώματος.

Βιβλιογραφία
William Schreib's, Dance of the Zodiac.
Ρένα Κολιοπάνου
Πηγή: http://www.astrology.gr

Γιατί βλέπουμε εφιάλτες ;

Καμιά φορά τα αληθινά συναισθήματα αναδύονται ακόμα και στη διάρκεια του ύπνου. Όταν τα συνηθισμένα όνειρα δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματά μας, τότε εμφανίζονται οι εφιάλτες. 

Το άτομο που ονειρεύεται μετατοπίζει τον συμβολισμό σε ένα καινούργιο επίπεδο το ψυχωτικό.

Γράφει ο ψυχολόγος, συγγραφέας και ψυχιατρικός κοινωνικός λειτουργός Δρ. Άρθουρ Τζάνοφ.

Οι δράκοι και τα τέρατα που συχνά βλέπουμε σε ένα όνειρο αποτελούν κάτι που θα μπορούσαν να αναφέρω ως ψυχωτικό συμβολισμό. Οι εφιάλτες είναι μια νυχτερινή αρρώστια. 

Γι αυτό το άτομο αισθάνεται τρομερή ανακούφιση όταν ξυπνάει και ξαναβρίσκεται στον πραγματικό καλό κόσμο. 

Το συναίσθημα μέσα στον εφιάλτη μας ξυπνάει έτσι ώστε το συναίσθημα αυτό να παραμείνει ασυνείδητο με τον ίδιο τρόπο που μερικοί νευρωτικοί διατηρούν ασυνείδητες τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους όλη την ημέρα και δεν τις φέρνουν στην επιφάνεια με τη βοήθεια των αμυντικών μηχανισμών, εκείνων που μας προστατεύουν.

Αν ένα άτομο έχει συνεχείς εφιάλτες, τότε μιλάμε για μια αναβίωση κρυμμένων συναισθημάτων. Γι αυτό και πολλές φορές συνεχίζει να βιώνει τον τρόμο ακόμα και μετά το ξαφνικό ξύπνημά του. 

Η καρδιά του χτυπάει δυνατά. Οι μύες του είναι τεντωμένοι. Δυστυχώς δεν καταφέρνει να φτάσει στην αναβίωση των πραγματικών συναισθημάτων, στην σύνδεση με την αλήθεια 
που του προκαλεί τον «πόνο».Αν εκείνη τη στιγμή ήταν κάποιος θεραπευτής κοντά του το άτομο θα βυθιζόταν στις αναβιώσεις του και θα έπαιρνε τον πραγματικό δρόμο για την αναζήτηση των πραγματικών αιτίων της συναισθηματικής ταραχής, στην εύρεση του πραγματικού εαυτού.

Γιατί μερικοί εφιάλτες επαναλαμβάνονται συνέχεια ;
Ένα κακό όνειρο που επαναλαμβάνεται συνέχεια είναι 

ένα συναίσθημα που παραμένει και εκφράζεται με τον ίδιο τρόπο ξανά και ξανά. Μπορεί η επανάληψη να συνεχιστεί ακόμα και για χρόνια ! 

Μοιάζει με επίθεση από έναν εχθρό που επαναλαμβάνεται και κάθε φορά μια εμπλοκή στο όπλο σταματά «το έγκλημα». Και κάθε φορά στην επίθεση η δυνατότητα διαφυγής είναι περιορισμένη.

Μονάχοι και αβοήθητοι στον εφιάλτη όπως και στην πραγματική ζωή ;

Τι σημαίνει άραγε το ότι δεν μπορούμε να ξεφύγουμε; Μήπως το ότι δεν υπάρχει κανείς στην πραγματικότητα να μας βοηθήσει να διαχειριστούμε το πρόβλημά μας, τα καθημερινά μας συναισθήματα; Στο όνειρο το άτομο βρίσκεται ολομόναχο συνήθως, όπως ολομόναχο βρίσκεται και στον πραγματικό κόσμο.

Πηγή:boro.gr
http://www.axortagos.gr

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Ο μικρός Luiz Antonio και το χταπόδι......!!!

Ο μικρός Luiz Antonio και το χταπόδι

Πατήστε πάνω στο link για να απολαύσετε αυτό το υπέροχο αγόρι να μιλά με τόση σοφία και αγάπη για τα ζώα. Έμεινε μέσα στην καρδιά μου....!!!
Αφιερωμένο σε όλα τα παιδάκια που είναι το μέλλον μας....!!!

Η ημερομηνία γέννησης και ο τόπος διαμονής......!!!


Έχετε αναρωτηθεί γιατί ένας συγκεκριμένος τόπος μπορεί να είναι καλός για ένα άτομο, αλλά όχι για ένα άλλο;

Οι δάσκαλοι του Φενγκ Σούι ισχυρίζονται ότι ένας τόπος – σπίτι, μπορεί να έχει διαφορετικές επιδράσεις, σε διαφορετικούς ανθρώπους.

Όλα σχετίζονται με τη ροή της ενέργειας. Όταν ακολουθούμε τη ροή, τότε η ζωή μας είναι πιο εύκολη, όταν όμως πηγαίνουμε αντίθετα μπορεί τα πράγματα να γίνουν πιο δύσκολα.

Για να υπάρχει αρμονία στη ζωή μας, καλό θα ήταν, να κατανοήσουμε τη μοναδικότητα της σύνδεσης που υπάρχει ανάμεσα στο χρόνο και στο χώρο, καθώς επίσης και μεταξύ των στοιχείων της γέννησης μας από τη μια πλευρά και από τις οκτώ κατευθύνσεις της πυξίδας από την άλλη.

Οι τέσσερις κύριοι προσανατολισμοί – βορράς, νότος, ανατολή και δύση αντιστοιχούν στις τέσσερις εποχές – άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο και χειμώνα.

Άνοιξη (Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος) – Ανατολή
Καλοκαίρι (Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος) – Νότος
Φθινόπωρο (Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος) – Δύση
Χειμώνας (Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος) – Βορράς

Η εποχή που γεννηθήκαμε, καθορίζει την κατεύθυνση που θα μας φέρει την μεγαλύτερη επιτυχία και αρμονία στη ζωή μας.

Ο τόπος που γεννηθήκαμε, είναι το μηδενικό σημείο Χ, το σημείο από όπου ξεκινά η ζωή μας. Αν π.χ κάποιος γεννήθηκε καλοκαίρι, στην Θεσσαλονίκη, τότε η γενέθλια κατεύθυνση του είναι ο Νότος, η κατεύθυνση δηλαδή που αντιστοιχεί στο καλοκαίρι.

Η Θεσσαλονίκη είναι το μηδενικό σημείο Χ, ο τόπος που γεννήθηκε. Για να έχει επιτυχία, προσωπική ανάπτυξη και ότι άλλο επιδιώκει θα πρέπει να μετακινηθεί σε μια περιοχή νότια από τη Θεσσαλονίκη ή νότια κατά μήκος της πόλης. Το σπίτι και το γραφείο του επίσης θα πρέπει να είναι επίσης προσανατολισμένα στο νότο.

Η μετακόμιση στη σωστή κατεύθυνση εξασφαλίζει τη συμπόρευσή μας προς την ροή ενέργειας.

Να θυμάστε ότι ο τόπος που γεννηθήκατε, είναι το κέντρο σας. Μετακομίστε, λοιπόν, από το κέντρο σας προς την προσωπική σας γενέθλια κατεύθυνση.

Η εποχή που γεννηθήκαμε αλλά και οι γενέθλιες κατευθύνσεις είναι πολύ σημαντικές για να διαλέξουμε ένα σπίτι.

Γενικά, μια καλή θέση σπιτιού είναι να βρίσκεται στο βορρά, με την μπροστινή του πόρτα να αντικρίζει το νότο, ή να βρίσκεται στη δύση και η μπροστινή του πόρτα να βλέπει ανατολή.

Σύμφωνα με την αρχή του Φενγκ- Σούι, « το όμοιο με το όμοιο», το περιβάλλον στο οποίο ζούμε και εργαζόμαστε πρέπει να συμφωνεί με την ώρα, την ημέρα και το έτος γέννησης μας.

Για να διαπιστώσετε αν αυτό αληθεύει, ξεκινήστε με τη διεύθυνση σας. Συγκρίνετε τους αριθμούς της διεύθυνση σας με την χρονολογία γεννήσεως σας και δείτε αν ταιριάζουν. Π.χ αν η διεύθυνση σας είναι Ιπποκράτους 168 και εσείς γεννηθήκατε το 1986, αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός. Στη συνέχεια ελέγξτε τους αριθμούς του μήνα και της ημέρας γεννήσεως σας. Αν γεννηθήκατε 16 Αυγούστου η παραπάνω διεύθυνση είναι ιδανική για σας.

Αν μένετε σε πολυκατοικία, εξετάστε τον αριθμό των διαμερισμάτων με τους αριθμούς της γεννήσεων σας.

Μπορείτε ακόμα να συγκρίνετε τα δωμάτια του σπιτιού με την ώρα γεννήσεως σας.

Αν οι περισσότεροι αριθμοί δεν ταιριάζουν, αυτό είναι ένα μικρό πρόβλημα. Αν κανένας από τους αριθμούς δεν ταιριάζει, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε.


Nία Θεοφανίδου
http://www.astrology.gr