Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ανάληψη...το φωτεινό σώμα...!!!!

Στον Περιοδικό Πίνακα των Στοιχείων… ο ατομικός αριθμός του στοιχείου άνθρακα είναι έξι… αυτός του τεμαχίου είναι 14 (μία οκτάβα υψηλότερη). Ο άνθρακας χρειάζεται για να σχηματίσει όλο το DNA και το RNA… χημικό κώδικα ζωής όπως υπάρχει σήμερα. 

Ο Δρ Max G.Lagally… καθηγητής της επιστήμης… ανακάλυψε ότι το Silicon θα μπορούσε να τροποποιήσει το DNA… με άλλα λόγια… Το Silicon μπορεί να υποστηρίξει ζωή. Προς το παρόν εξελίσσόμαστε πολύ γρήγορα ως ανρθώπινο είδος . 

Η εξέλιξη του είδους μας "Homo Sapiens" ... κάνει ένα κβαντικό άλμα σε ένα "αθάνατο" είδος με 48 χρωμοσώματα που έχουν 12 φυσικές γραμμές DNA και 10 αιθερικούς κλώνους DNA. Η τρισδιάστατη βιολογία μας (3D) μετατοπίζεται αλχημικά από άνθρακα σε πολυδιάστατη (5D) Crystal. 

Εάν ένα κομμάτι ξύλου τοποθετηθεί στη φωτιά… καίγεται μέχρι να απομείνει μόνο το στοιχείο άνθρακα. Ωστόσο ... εάν ένα διαμάντι τοποθετηθεί σε φωτιά ... η δομή του διατηρείται. Επομένως, όλα τα κύτταρα μας πρέπει να μετατραπούν από άνθρακα σε κρυσταλλικό πυρίτιο… έτσι ώστε να αντέξουμε την τεράστια ποσότητα ΦΩΤΟΣ και ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ που έρχεται στον πλανήτη από το τέλος του 2012. 
Εσωτερικά… όλα τα κύτταρά μας αλλάζουν από οργανική δομή σε κρυσταλλική… το τέλειο πρίσμα μέσω του οποίου το φως μπορεί να περάσει για να φέρει τον φωτισμό των σωμάτων μας… τερματίζοντας έτσι την πυκνότητα του 3D. 

Δεν θα βιώσουν όλοι αυτήν τη μεταμόρφωση. Πολλοί άνθρωποι θα ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ… σε επίπεδο ΨΥΧΗΣ… να «φύγουν» προτού η Γη φτάσει εκείνη τη στιγμή. Άλλοι θα φύγουν επειδή το σώμα τους δεν θα έχει το ΦΩΣ που τους επιτρέπει να επιβιώσουν σε ΥΨΗΛΕΣ Διαστάσεις. 

Αλλά εκείνες οι ψυχές… των οποίων η απόφαση είναι να αλλάξουν την κυτταρική τους δομή με βάση τον άνθρακα σε Κρυσταλλική Μορφή… θα συνοδεύσουν τη ΝΕΑ «Terra Nova»… 

Η Γαία στη Χρυσή Εποχή. Και θα μπορούν να ανέβουν ΧΩΡΙΣ να αφήσουν τα σώματά τους. Ποτέ στην ιστορία αυτού του Σύμπαντος δεν έχει γίνει αυτό το Μεγάλο Εξελικτικό βήμα ... ταυτόχρονα και συνειδητά. 

Στο τέλος του έτους 2012… όταν ολόκληρο το Ηλιακό Σύστημα στο σύνολό του έφτασε στο τέλος του ταξιδιού του 26.000 ετών… και ο Ήλιος… μαζί με τους πλανήτες του… τοποθετήθηκε σε τέλεια ευθυγράμμιση με τον Πλειάδειο Ήλιο (Αλκυόνη)… με Sirius… Orion… το Κέντρο του Γαλαξία (Hunab Ku) το TWIN Push and Pull Energy εκεί… ως αποτέλεσμα της τεράστιας βαρυτικής έλξης… ταξιδέψαμε σε 7 ημέρες 5 έτη φωτός στο Star System of Sirius… που βρίσκεται στο πέμπτο Διάσταση. 

Έτσι, ξεκίνησε ένα ΝΕΟ Γαλαξιακό ταξίδι… ένας Νέος Κοσμικός Κύκλος… και ένας Κύκλος είναι μια επιστροφή μέσα από κάτι. αν προσθέσουμε τη λέξη "Ανάβαση" ... τότε θα αποφέρει έναν Αύξοντα Κύκλο ... σχηματίζοντας μια Νέα Σπείρα "προς τα πάνω" ... έναν Κύκλο που επιστρέφει στην προέλευσή του. 

Οι καιροί κατά τους οποίους το HUman BEing εξελίσσεται από τη μία διάσταση της Συνείδησης στην άλλη ... στο Φυσικό ... Ψυχικό ... Συναισθηματικό ... και πνευματικές πτυχές ... είναι μικρότερες και μικρότερες ... αλλά ΤΩΡΑ δεν είναι ένα βήμα από το ένα εξελικτικό στάδιο στο άλλο ... αλλά είναι ένα ΆΛΜΑ από τη μία διάσταση στην άλλη… γι 'αυτό ονομάζεται Quantum Leap. 

Στις προηγούμενες εξελικτικές αλλαγές… το ανθρώπινο πλάσμα παρέμεινε πάντα με το DNA του με βάση το στοιχείο άνθρακα… στην τρίτη διάσταση… και ΤΩΡΑ έρχεται η αλλαγή του DNA του στο στοιχείο SLICE… δηλαδή… η βάση του Quartz Crystal… the Crystal DNA. 

Στον Περιοδικό Πίνακα εκείνων των χημικών στοιχείων μπορούμε να δούμε ότι… μεταξύ του ατομικού αριθμού του στοιχείου άνθρακα και εκείνου του Slice… υπάρχει μια διαφορά οκτώ… δηλαδή… μια υψηλότερη οκτάβα. ΟΧΙ! Χωρίς σύμπτωση ... αλλά Αιτιότητα επειδή έχει Αιτία και έχει Αποτέλεσμα. 

Ένα κβαντικό άλμα συμβαίνει όταν το Atom υφίσταται τροποποίηση λόγω των «εξωτερικών» δυνάμεων που το «αναγκάζουν» να μεταλλάξει εσωτερικά και… επομένως… να το τροποποιήσει δομικά… αλλάζοντας τη μορφολογία του σε άλλα στοιχεία. 

α σωματίδια του LIGHT… που ονομάζονται Photons… θα είναι η αιτία αυτής της αλλαγής στο Atom της ύλης της τρίτης διάστασης 3D… των οποίων τα σωματίδια δονείται στο 9 / 10ο της ταχύτητας του φωτός… Συχνότητες μεγαλύτερες από την ταχύτητα του φωτός ... όπου η μάζα εξαφανίζεται ως έχει. 

Η μορφολογία του ανθρώπινου όντος θα μεταλλαχθεί προς το στοιχείο αυτό… που είναι ένα κρυσταλλικό στοιχείο (στα ελληνικά, ο ΧΡΙΣΤΟΣ σημαίνει ΚΡΥΣΤΑΛΛ)… που θα αντιπροσωπεύει ένα κβαντικό άλμα συχνότητας… σε μια σπείρα FIBONACCI… που αποτελεί τη βάση της γενετικής του Το HUman DNA αποτελείται από κρυσταλλικές κατασκευές. 

Και είναι ένα άλμα… γιατί η μετάλλαξη και η αλλαγή του DNA δεν περνά από την 3η διάσταση στην 4η… αλλά στην 5η… είναι ένα άλμα από την 3η στην 5η διάσταση. 

Τέλος… στη Μυστική Φιλοσοφία η λέξη ΧΡΙΣΤ σημαίνει ένα «Υψηλό Πνευματικό Επίπεδο»… ένα επίπεδο που είναι Πέρα από το κοινό επίπεδο του Ανθρώπινου Όντος. και περίεργα… το DNA θα μεταλλαχθεί σε πυρίτιο… παύει να είναι άνθρακας… έτσι ώστε τα σώματά μας να γίνουν «φωτεινά». 

Αυτό είναι το ΝΕΟ ΒΗΜΑ που παίρνουμε στην προπέλα του ASCENSION προς την ONENESS… tΟ ΕΝΑ… με το “Divine SOURCE”,με την θειική πηγή, 

Με Ιερή ΑΓΑΠΗ στο ΕΝΑ ~ 




~ Pars Kutay 
πηγή 
Unification of light worldwide

Τα 6 ζώδια που έχουν το άγγιγμα του Μίδα…!!!!

Ό,τι αγγίζουν γίνεται... «χρυσό»! 
Τα ζώδια που περιλαμβάνονται στη λίστα που ακολουθεί, έχουν το «ταλέντο» να κερδίζουν περισσότερα χρήματα με μεγάλη ευκολία. Συνέχισε, να διαβάζεις για να διαπιστώσεις αν ανήκεις και εσύ στη λίστα των τυχερών! 

Δυναμικοί, αποφασιστικοί και αξιόπιστοι. Οι Ταύροι μπορούν να αναλαμβάνουν ταυτόχρονα πολλές υποχρεώσεις και να τις διαχειρίζονται με ψυχραιμία και υπευθυνότητα. Δεν είναι τυχαίο που αποκτούν συχνά ηγετικούς ρόλους. Σε ό,τι αφορά στην προσωπική τους ζωή, το σίγουρο είναι πως έχουν μία έντονη λατρεία για τα υλικά αγαθά και δη τα πολυτελή, καθώς και ότι δεν μπορούν να αντισταθούν στο καλό φαγητό και τις απολαύσεις της ζωής γενικότερα. 

Είναι, λοιπόν, σημαντικό για εκείνους το να ασκούν κάποιο επάγγελμα που μπορεί να τους επιτρέπει να ακολουθούν ένα πολυτελές lifestyle. Και πιστέψτε μας, είναι διατεθειμένοι να εργαστούν σκληρά για να αποκτήσουν όλα όσα θέλουν. 

Οι Σκορπιοί είναι γεννημένοι ηγέτες. Έχουν τη δύναμη να παραμένουν ήρεμοι, ακόμη και υπό συνθήκες πίεσης και δεν φοβούνται να ζητήσουν και να απαιτήσουν ό,τι πιστεύουν πως αξίζουν. Ταυτόχρονα είναι και ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και πεισματάρηδες, χαρακτηριστικά που τους κάνουν να μην υποχωρούν και να συνεχίζουν να παλεύουν για να φτάσουν στην κορυφή και να πάρουν ό,τι πιστεύουν πως τους αξίζει -και σε πολλές περιπτώσεις, αυτό είναι το χρήμα. 

Μπορεί να είναι ευαίσθητοι και να δείχνουν συχνά ντροπαλοί, όμως, οι Καρκίνοι έχουν τον τρόπο τους να παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν. Είναι απίστευτα πειστικοί και το ένστικτό τους βοηθά στο να κάνουν εξαιρετικά βήματα και επιλογές σε ό,τι αφορά στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Το πιο σημαντικό, είναι πως όχι μόνο είναι ιδιαίτερα επίμονοι, αλλά ξέρουν να διαπραγματεύονται «έξυπνα» - και να παίρνουν όσα ζητούν. 

Οι Παρθένοι είναι απίστευτα αξιόπιστοι, εργατικοί, προσεκτικοί και παρατηρητικοί. Αυτό σημαίνει πως δίνουν πάντα προσοχή στις λεπτομέρειες και συνήθως δεν κάνουν λάθη. Ακόμη και αν κάνουν κάποιο, όμως, συχνά το παρατηρούν προτού γίνει αντιληπτό και φυσικά το διορθώνουν. 

Το πιο σημαντικό στοιχείο, βέβαια, που ενδεχομένως εξηγεί το πώς οι περισσότεροι Παρθένοι καταφέρνουν να κερδίζουν πολλά χρήματα, αφορά στο ότι δεν αφήνουν ποτέ κάτι στη μέση. Το ολοκληρώνουν και αμέσως μετά καταπιάνονται με το επόμενο μεγάλο project. 

Οι Τοξότες μπορούν να κάνουν τα πάντα για να πετύχουν τους στόχους τους κι αν ο βασικός τους είναι να κερδίσουν πολλά χρήματα, τότε δεν θα ηρεμήσουν μέχρι να τα καταφέρουν. Αυτό όμως, δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που τοποθετεί τους Τοξότες στη συγκεκριμένη λίστα. 

Διότι τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο έχουν κυβερνήτη τον Δία, ο οποίος είναι ο πλανήτης των ευκαιριών, οπότε έχουν και την τύχη με το μέρος τους. 

Η έντονη, δυναμική και συχνά επιβλητική τους παρουσία τραβά πάνω τους όλα τα βλέμματα και την προσοχή, ενώ η μεγάλη αυτοπεποίθηση, που έχουν, τους κάνει να ξεχωρίζουν. 

Γεννημένοι ηγέτες και έχοντας την ικανότητα να λύνουν με ευκολία κάθε είδους πρόβλημα που εμφανίζεται, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Λέοντες καταλήγουν συχνά στο να αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης σε μία εταιρεία ή έναν οργανισμό. Και όταν πιστεύουν πως αξίζουν να πάρουν αύξηση ή προαγωγή, βρίσκουν πάντα τρόπο για να τη λαμβάνουν! 




Μελέτες δείχνουν ότι ο ομαδικός διαλογισμός μειώνει την εγκληματικότητα, τις αυτοκτονίες και τους θανάτους στις παρακείμενες περιοχές...!!!!

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις σχετικά με το ότι ο διαλογισμός είναι μέσο καλλιέργειας της συνολικής ευεξίας. Αλλά ο διαλογισμός δεν είναι απλά ένας τρόπος να αντιπαλεύουμε το στρες και να αναζητούμε εσωτερική γνώση. Έχει τη δυνατότητα κυριολεκτικά να μεταμορφώσει τον πλανήτη. 

Με το να μεταμορφώσει τον πλανήτη, δεν εννοώ απλά να μεταμορφώσει τα άτομα που διαλογίζονται. 

Όταν συναντιούνται και διαλογίζονται ταυτόχρονα μεγάλες ομάδες ανθρώπων, δημιουργείται ένας κυματισμός στη συνείδηση των γύρω ανθρώπων. Άνθρωποι που δεν διαλογίζονται καν, δέχονται την επίδραση των αποτελεσμάτων των διαλογιζόμενων. 

Ας δούμε μερικές επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν πως κάτι τέτοιο συμβαίνει. 

Τι αποκάλυψαν οι έρευνες 
Το 1978, αυτό που είναι γνωστό ως φαινόμενο Μαχαρίσι συνέβη όταν μια ομάδα 7.000 ατόμων σε μαθήματα 3 εβδομάδων διαλογίζονταν με την ελπίδα να επηρεάσουν θετικά την γείτονα πόλη. 

Κατάφεραν να μεταμορφώσουν κυριολεκτικά τη συλλογική ενέργεια της πόλης, η οποία μείωσε τα ποσοστά εγκληματικότητας, βίας και θυμάτων κατά τη διάρκεια του διαλογισμού κατά ένα 16%. 

Άνθρωποι που δεν διαλογίζονταν καν και δεν είχαν ιδέα πως λάμβανε χώρα αυτό το πείραμα, άλλαξαν στατιστικά τη συμπεριφορά τους από το βαθμό επίδρασης που δέχτηκαν. 

Τα ποσοστά των αυτοκτονιών και των αυτοκινητικών ατυχημάτων επίσης μειώθηκαν, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις μεταβλητές. Ουσιαστικά, υπήρξε μια μείωση της τάξης του 72% στην τρομοκρατική δράση κατά τη διάρκεια διαλογισμών της ομάδας. 

Μία συγκεκριμένη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Psychology, Crime & Law ανακάλυψε ότι το ποσοστό εγκληματικότητας έπεσε στο 13% στο Μέρσισάιντ της Μεγάλης Βρετανίας κατά τη διάρκεια διαλογισμού μεγάλων ομάδων ανθρώπων, ενώ κάθε αντίστοιχη πόλη όπου οι άνθρωποι δεν διαλογίζονταν σε μεγάλες ομάδες παρουσίαζε σταθερό ποσοστό εγκληματικότητας. 

Όπως συμπέρανε η έρευνα: 
«Υπήρξαν 255.000 λιγότερα εγκλήματα στο Μέρσισαϊντ από το 1988 έως το 1992 από τα αναμενόμενα βάσει εθνικών ποσοστών. Δημογραφικές μεταβολές, οικονομικές μεταβλητές, εφαρμογές αστυνόμευσης και άλλοι παράγοντες δεν ευθύνονταν για τις αλλαγές.» 
Γύρω στις 50 έρευνες επιπλέον επιβεβαιώνουν τα οφέλη των ομαδικών διαλογισμών και την άμεση επίδρασή τους στα πάντα γύρω μας, με μία ακόμη έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Social Indicators Research η οποία έδειξε συνολική πτώση ποσοστού εγκληματικότητας κατά 15% όταν 4.000 συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε ομαδικό διαλογισμό. 

Γνωρίζουμε ότι ο διαλογισμός παρέχει αναρίθμητα οφέλη στην υγεία και την ψυχολογία, αλλά τώρα ερευνάται από την πολιτική και την ψυχολογία λόγω της αδιαμφισβήτητης επίδρασής του στη συμπεριφορά των άλλων. 

Πώς εξηγείται αυτό; 
Το μυστικό της παγκόσμιας επίδρασης του διαλογισμού (Global Maharishi Effect) είναι το φαινόμενο, γνωστό στους φυσικούς ως «φαινόμενο επίδρασης πεδίου», κατά το οποίο η συνοχή και η θετικότητα παράγονται από ένα πεδίο αέναης συσχέτισης – το αυτοδημιουργούμενο πεδίο της ελάχιστης διέγερσης συνείδησης- το πεδίο της Υπερβατικής Συνειδητότητας, το οποίο είναι στοιχειώδες για τη δημιουργία και εισχωρεί σε κάθε μορφή ζωής παντού. 

Ο διαλογισμός οδηγεί τη συνείδησή σας σε ανώτερα επίπεδα ύπαρξης, όπου οι προθέσεις σας έχουν συνέπειες ως αποτελέσματα στο πραγματικό πεδίο δράσης μας, πριν ακόμη αυτό εκδηλωθεί. 

Η συνείδηση δημιουργεί την ύλη. Η βασική ιδέα είναι ότι όλη η ύπαρξη προβάλλει από ένα πεδίο συλλογικής συνείδησης, επονομαζόμενο ως Ενωμένο Πεδίο (Θεωρία Πεδίων) ή Πεδίο Χορδών (Θεωρία Χορδών). 

Για να το θέσουμε απλά, η συνείδηση είναι μια θεμελιώδης ιδιοκτησία του σύμπαντος, και εφόσον όλα τα επίπεδα πραγματικότητας προβάλλουν από τη συνείδηση, όλα τα επίπεδα πραγματικότητας επηρεάζονται από τη συχνότητα δόνησης των υπερχορδών μέσα στο πεδίο συνείδησης. 




Τι είναι αυτό που κάθε ζώδιο δεν παραδέχεται ούτε στον εαυτό του ;

Μάθε τι δεν πρόκειται να παραδεχτεί ποτέ κάθε ζώδιο! 
Υπάρχουν σκέψεις, συναισθήματα και συνήθειες που έχουμε όλοι, τις οποίες δεν ανεχόμαστε ούτε καν εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας. Ένα σωρό καταστάσεις που τις σπρώχνουμε «κάτω από το χαλί» της σκέψης μας, οπότε δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε με αυτές. 

Όμως, είναι σημαντικό να λαμβάνουμε υπόψη όλα εκείνα που δεν θέλουμε να βλέπουμε στον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά μας. Αυτός άλλωστε είναι και ο τρόπος για να μεγαλώσουμε και να αποκτήσουμε ωριμότητα, καθώς αποχαιρετούμε τη νεανική ηλικία. 

Διάβασε πιο κάτω τι είναι αυτό που κάθε ζώδιο «ζορίζεται» πολύ να παραδεχτεί για τον εαυτό του : 

Δεν θέλεις να παραδεχτείς με τίποτα ότι σου είναι δύσκολο να επικεντρωθείς σε κάτι και να δεις τα πράγματα διεξοδικά και σε όλο το εύρος τους. 

Συχνά, μπορεί να νιώθεις ότι είσαι εκτός κλίματος και αρκετά ευάλωτος, ειδικά σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον, όπου οι άλλοι βασίζονται πάνω σου προκειμένου να προχωρήσουν μπροστά. Αυτή η «ανικανότητα» να δεις σε βάθος τα πράγματα, συχνά σε κάνει να γίνεσαι λιγότερο πειστικός ή αξιόπιστος σε συνεργάτες, φίλους ή συντρόφους. 

Δεν θα παραδεχτείς ποτέ ότι κάνεις λάθος, ακόμα κι αν το ξέρεις ότι κατά βάθος ισχύει κι αυτό είναι κάτι που εκνευρίζει και στενοχωρεί τους άλλους γύρω σου. 

Η περήφανη συμπεριφορά σου μπορεί να απομακρύνει από κοντά σου ανθρώπους που αγαπάς. Είναι σημαντικό για σένα να αντιμετωπίζεις κατάματα την αλήθεια, όταν συμβαίνει να σκέφτεσαι ή να συμπεριφέρεσαι με λάθος τρόπο. 

Είσαι ο αρχηγός των υποσχέσεων που δεν τηρούνται! Έχεις τη συνήθεια να λες στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν, αλλά σπανίως είσαι σε θέση να εφαρμόσεις αυτά που ισχυρίζεσαι. 

Είναι εύκολο για σένα να «χαθείς» στη στιγμή. Η χειρότερή σου συνήθεια είναι να έχεις κανονίσει ταυτόχρονα δύο ραντεβού και να αναγκάζεσαι να ακυρώσεις το ένα! 

Ενεργείς σαν ένας σκληρός τύπος, αλλά είσαι απίστευτα ευαίσθητος/η. Αυτό σε οδηγεί στο να παίρνεις πολύ στα σοβαρά και να «τρελαίνεσαι» ακόμα και με ένα μικρό αστείο ή προσβολή. 

Όταν θυμώσεις, συχνά βγαίνεις εκτός ελέγχου, είτε φωνάζεις και πετάς πράγματα είτε κρατάς το θυμό και τη στενοχώρια μέσα σου, χωρίς να πεις τίποτα σε κανέναν. Παραδέξου ότι οι άνθρωποι σε πληγώνουν ή σε θυμώνουν. Αυτό θα σε βοηθήσει να θεραπευτείς από τον πόνο που σου προκαλούν. 

Φοβάσαι ότι κάποιοι άλλοι μπορεί να είναι καλύτεροι από εσένα σε κάποιον τομέα. Δεν θέλεις με τίποτα να βρεθείς «από κάτω» σε έναν ανταγωνισμό οποιουδήποτε είδους, είτε φιλικό είτε σοβαρό. 

Μερικές φορές κάνεις ενέργειες, προκειμένου να σαμποτάρεις κάποια άτομα γύρω σου, ειδικά αν έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι με αυτόν τον τρόπο θα παραμείνεις στην κορυφή. 

Η τελειομανία σου και η προσωπική ικανοποίηση που παίρνεις από αυτήν μπορεί να δημιουργήσεις τριβές με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. 

Είναι πολύ ωραίο να αναζητείς την τελειότητα και να κρατάς τα πάντα οργανωμένα και σε τάξη, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι τα υψηλά σου πρότυπα μπορεί να μην είναι αποδεκτά από όλους. Για αυτό, μην σου φανεί περίεργο αν ανακαλύψεις ότι είσαι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. 

Μερικές φορές χρειάζεσαι βοήθεια. Αυτό είναι μια δύσκολη αλήθεια για σένα, την οποία δύσκολα αποδέχεσαι. Μην ανησυχείς, συμβαίνει σε όλους. 

Ζήτα την βοήθεια των άλλων. Αν οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν σε αγαπούν, θα βρουν την ευκαιρία να σε βοηθήσουν με κάθε τρόπο. 

Μερικές φορές δείχνεις έλλειψη ευαισθησίας στις σχέσεις σου και πάρα πολύ συχνά λειτουργείς σαν να μη σε ενδιαφέρει καθόλου αν ο άλλος θα φύγει ή θα μείνει στη ζωή σου. 

Στην πραγματικότητα, σε νοιάζει και είναι σημαντικό να εγκαταλείψεις αυτό το «προσωπείο», αλλιώς κινδυνεύεις να καταστρέψεις τις σχέσεις οι οποίες σε ικανοποιούν και τις απολαμβάνεις. 

Είναι κακό να είσαι πολύ καλός και στην περίπτωσή σου είναι κακό να είσαι διαρκώς επιεικής με τους άλλους. 

Όσο λειτουργείς με αυτόν τον μεγαλόψυχο τρόπο, οι συνάνθρωποί σου σε εκλαμβάνουν ως δεδομένο. Σήκω επάνω. Ανταπόδωσε τα χτυπήματα. Κάνε αυτό που είναι σωστό για σένα και άφησε έστω και μια φορά τους άλλους να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους. 

Ποτέ δεν παραδέχεσαι ότι νιώθεις θλίψη ή μοναξιά. Αυτό μπορεί να είναι καλό με κάποιο τρόπο, όμως είναι απαραίτητο να ζητάς από κάποιον να σε βοηθήσει όταν είσαι σε «κατάθλιψη» και να αναζητάς τους άλλους ανθρώπους όταν νιώθεις απομονωμένος/η. 

Δεν είναι καλό να αισθάνεσαι χάλια και να βγάζεις προς τα έξω ένα ψεύτικο χαρούμενο πρόσωπο. Μίλα για αυτά που σε απασχολούν. Η ψυχική σου υγεία θα σε… ευγνωμονεί! 

Πιστεύεις πως όταν κάνεις λάθος επιλογές, εσύ είσαι το θύμα. Σου είναι δύσκολο να παραδεχτείς ότι μετάνιωσες ή λυπάσαι για κάτι. 

Υποθέτεις ότι λαμβάνεις πάντα τις καλύτερες αποφάσεις, βασιζόμενος σε αυτά που ξέρεις, αλλά αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό. Είναι καλό να αναθεωρείς και να μετανιώνεις. Έτσι μεγαλώνεις. 

Δεν πιστεύει ποτέ ότι κάτι μπορεί να είναι δικό σου σφάλμα. Αν χάσεις μια δουλειά, δεν φταις εσύ. Αν χωρίσεις δεν φταις εσύ. Αν ένας φίλος ή φίλη απομακρυνθεί από κοντά σου, εσύ δεν έφταιξες σε τίποτα! 

Ιχθύ, όταν παραδεχτείς ότι μπορεί μια άσχημη εξέλιξη να οφείλεται σε δικό σου λάθος, τότε θα έχεις πολλές πιθανότητες να διορθώσεις ή να επανακτήσεις αυτό που έχασες. 




Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν γεννηθεί για να αλλάξουν τον κόσμο…!!!!

Ο προορισμός τους είναι να κάνουν τη διαφορά 
Κάθε ζώδιο προορίζεται για το κάτι παραπάνω, αλλά δεν είναι όλα γεννημένα για να αλλάξουν τον κόσμο. Μπορεί να μην σκέφτεσαι πολλά για τη ζωή σου, για το ποιος είσαι και τι προορισμό έχεις, αλλά ίσως να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια από ό,τι νομίζεις. 

Από τα 12 ζώδια, μόνο τα 5 ανήκουν στην κατηγορία αυτών που θα επιφέρουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στον κόσμο που ζούμε. Αυτοί οι άνθρωποι είναι μοναδικοί και αποφασιστικοί. 

Δουλεύουν σκληρά για να κάνουν τη διαφορά στις ζωές των γύρω τους και στο περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται. Φυσικά, οι ίδιοι δεν βλέπουν σε τι διαφέρουν τόσο στις δράσεις όσο και στη συμπεριφορά τους, αλλά το βλέπουν όλοι οι άλλοι. 

Παρακάτω, αναφέρουμε αυτά τα ζώδια και τους τύπους των αλλαγών που επιφέρουν. Ίσως πιστεύεις ότι το ζώδιό σου δεν βρίσκεται στη λίστα, αλλά μην βάζεις και στοίχημα. Μερικές φορές οι αλλαγές έρχονται από εκεί που δεν τις περιμένουμε. 

Οι Κριοί είναι άνθρωποι που πραγματικά θέλουν να εργαστούν σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους. Δεν τα παρατάνε ποτέ και επιθυμούν να περιβάλλονται από ανθρώπους που είναι σε θέση να γίνουν πιο δημιουργικοί και αποτελεσματικοί. Έχουν την ικανότητα να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα και πιστεύουν στον εαυτό τους σε μεγάλο βαθμό. 

Επειδή είναι σπουδαίοι ηγέτες, τολμηροί και σε γενικές γραμμές καθόλου πολύπλοκοι, είναι ικανοί να επιφέρουν μεγάλες αλλαγές στον κόσμο. 

Για να προστατέψουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα μπορεί να ξεπεράσουν τα όριά τους και έχουν πάντα τον έλεγχο που απαιτείται στις δράσεις τους. Είναι εκπληκτικά άτομα, αν και πολλοί άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται τη σπουδαιότητα αυτού του ζωδίου. 

Οι Καρκίνοι θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες των ανθρώπων που βρίσκονται στη ζωή τους. Συνήθως είναι πρόθυμοι και έτοιμοι να βοηθήσουν άτομα που δεν γνωρίζουν καν. Αφήνουν το ένστικτό τους να τους οδηγήσει εκεί που πρέπει και τείνουν να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή. 

Επειδή είναι έντιμοι και δοτικοί, μερικές φορές «αφομοιώνονται» από τις ζωές των άλλων ανθρώπων, αλλά είναι πραγματικά ικανοί να παράγουν πολύ θετική ενέργεια. Όταν έχουν να διαχειριστούν μια κατάσταση, θα καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια και θα δώσουν τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους. 

Οι Παρθένοι χρησιμοποιούν το μυαλό τους περισσότερο από τον καθένα. Πριν κάνουν οτιδήποτε, το σκέφτονται πρώτα και δεν αφήνουν ούτε δευτερόλεπτο από το χρόνο τους να πάει χαμένος. Προσπαθούν διαρκώς να επιφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα με ό,τι κι αν καταπιαστούν και αυτό φαίνεται. 

Παρόλο που οι ίδιοι δεν βλέπουν στον εαυτό τους την ικανότητα να επιφέρουν μεγάλες ή συνταρακτικές αλλαγές, το μυαλό τους από μόνο του επενδύει πολλά στο πώς θα έπρεπε να είναι αυτός ο κόσμος. 

Δεν «μασάνε τα λόγια τους» και όταν κάτι πρέπει να ειπωθεί είναι αυτοί που θα το θέσουν ανοιχτά. Ενδιαφέρονται πολύ για τη φύση και είναι πολύ ικανοί στο να κάνουν τα πράγματα να λειτουργούν όπως πρέπει και όχι να τα αφήνουν στην τύχη τους. 

Οι Ζυγοί είναι τα άτομα που διαρκώς προσπαθούν να ισορροπούν τις καταστάσεις και είναι προσανατολισμένοι στην ειρήνη. Δεν μπορούν να αντέξουν οτιδήποτε διαταράσσει την αρμονία ή προκαλεί προβλήματα. 

Θέλουν πάντα να διασφαλίζουν ότι όσοι αξίζουν τη δικαιοσύνη, την έχουν και δεν διστάζουν να μιλήσουν για τις ενοχλητικές καταστάσεις που συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους. 

Είναι τα άτομα που έχουν την ικανότητα να επιλύουν τα πιο περίπλοκα προβλήματα και κάνουν πραγματικά τη διαφορά σε σχέση με άλλα άτομα του περιβάλλοντός τους. 

Οι Υδροχόοι είναι από τα πιο ενδιαφέροντα άτομα που θα μπορούσες να συναντήσεις. Είναι πολλοί καινοτόμοι και τείνουν να σημειώνουν μεγάλη πρόοδο στη ζωή. Προσπαθούν πάντα να ξεχωρίζουν με τις επιλογές τους και όντας μεγάλοι ανθρωπιστές επιθυμούν να βοηθούν τους άλλους με κάθε τρόπο. 

Καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να πραγματοποιήσουν όλες τις ιδέες και τις εμπνεύσεις τους και σίγουρα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι άρχοντες της πρωτοτυπίας. 




Όταν σκεφτόμαστε έντονα έναν άνθρωπο – Στέλνουμε ένα ισχυρό κύμα σκέψης...!!!!

Η Σκέψη είναι μια δύναμη, μια εκδήλωση της ενέργειας, έχοντας μια μαγνητική ικανότητα έλξης. 

Σκέψη = Δόνηση 

Οι δονήσεις της σκέψης, δεν είναι δυνατό να γίνουν ορατές, δεν μπορούμε να τις γευτούμε, να τις οσφρανθούμε, να τις ακούσουμε ή να τις ψηλαφίσουμε με το συνηθισμένο τρόπο. Η τηλεπάθεια είναι και αυτή ένα ισχυρό κύμα σκέψης, είναι δονήσεις σκέψεων των άλλων. 

Το φως κι η θερμότητα εκδηλώνονται από δονήσεις μιας πολύ πιο χαμηλής έντασης απ’ αυτές της Σκέψης, αλλά η διαφορά βρίσκεται αποκλειστικά στο ποσοστό της δόνησης. 

Σκέψεις = Πράγματα 

Αυτά που δεν μπορούμε να δούμε, να ακούσουμε, να ζυγίσουμε ή να μετρήσουμε σε σχέση με τις δονήσεις αυτές δεν αποτελούν και απόδειξη ότι δεν υπάρχουν. 

Υπάρχουν κύματα ήχου που κανένα ανθρώπινο αυτί δεν μπορεί να ακούσει, παρόλο που μερικά απ’ αυτά αναμφίβολα καταγράφονται από το αυτί κάποιων εντόμων κι άλλα συλλαμβάνονται από ευαίσθητα όργανα που έχει επινοήσει ο άνθρωπος. 

Ωστόσο, υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα ανάμεσα στους ήχους που καταγράφονται από τα πιο ντελικάτα όργανα και στο όριο που το μυαλό του ανθρώπου, καθώς διαλογίζεται σύμφωνα με αναλογίες, ξέρει ότι είναι η μεθοριακή γραμμή μεταξύ των ηχητικών κυμάτων κι άλλων μορφών δονήσεων. 

Η κάθε μορφή δόνησης χρειάζεται ένα δικής της μορφής όργανο για να καταγράφει. 

Μέχρι τώρα ο ανθρώπινος εγκέφαλος μοιάζει να είναι το μοναδικό όργανο ικανό να καταγράψει κύματα σκέψης, παρόλο που οι αποκρυφιστές λένε ότι σ’ αυτό τον Αιώνα οι επιστήμονες θα επινοήσουν μηχανισμούς ικανοποιητικά ευαίσθητους, ώστε να συλλαμβάνουν και να καταγράφουν τέτοιες εντυπώσεις. 

Στέλνουμε προς τα έξω σκέψεις μεγαλύτερης ή μικρότερης έντασης, όλη την ώρα, και μαζεύουμε τα αποτελέσματα των σκέψεων αυτών. 

Όχι μόνο τα κύματα της σκέψης μας επηρεάζουν τον εαυτό μας και τους άλλους, αλλά και προσελκύουν δύναμη – φέρνουν κοντά μας τις σκέψεις των άλλων, για πράγματα, περιστάσεις, ανθρώπους, «τύχη», σύμφωνα με το χαρακτήρα της σκέψης που επικρατεί περισσότερο στο μυαλό μας. Σκέψεις Αγάπης θα μας φέρουν κοντά μας την Αγάπη των άλλων. Περιστάσεις και συμβάντα ανάλογα με τη σκέψη. 

Ανθρώπους που κάνουν παρόμοιες σκέψεις. Σκέψεις θυμού, μίσους, ζήλειας, κακίας και πονηριάς, θα προσελκύσουν σ’ εμάς ένα πλήθος από συγγενικές σκέψεις που εκπέμπονται από το μυαλό των άλλων. 

Περιστάσεις κάτω από τις οποίες θα κληθούμε να εκδηλώσουμε αυτές τις χυδαίες σκέψεις και θα τις δεχτούμε με τη σειρά μας από άλλους ανθρώπους που θα εκδηλώσουν δυσαρμονία, κι έτσι συνέχεια. 

Μια ισχυρή σκέψη, ή μια σκέψη που συνεχίζεται για πολύ, θα μας καταστήσουν το κέντρο έλξης για ανάλογα κύματα σκέψεων από άλλους. 

Το όμοιο προσελκύει όμοια, στον κόσμο της Σκέψης – κι όπως σπείρατε θα θερίσετε. 

Ο άντρας ή η γυναίκα που είναι γεμάτοι από Αγάπη, βλέπουν την Αγάπη παντού και προσελκύουν την Αγάπη των άλλων. Ο άνθρωπος που μισεί, μέσα στην καρδιά του μαζεύει όλο το μίσος που μπορεί ν’ αντέξει. 

Το ζήτημα της Έλξης της Σκέψης είναι πολύ σοβαρό. 

Όταν σταθείτε να το σκεφτείτε λίγο, θα δείτε ότι ο άνθρωπος στην πραγματικότητα δημιουργεί το δικό του περίγυρο, παρόλο που κατηγορεί τους άλλους σχετικά μ’ αυτό.

Έχουμε περάσει από την εποχή της σωματικής βίας και φυσικής δύναμης, στην εποχή της διανοητικής κυριαρχίας, και τώρα εισερχόμαστε σ’ ένα νέο και σχεδόν άγνωστο πεδίο, που είναι αυτό της ψυχικής δύναμης. 

Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη μεγάλη δύναμη (ΣΚΕΨΗ), όπως ακριβώς χρησιμοποιούμε τον ατμό, τον ηλεκτρισμό και τις άλλες μορφές ενέργειας. 




William W. Atkinson 

Οι νεράιδες έχουν επιστρέψει σε κάποια απομακρυσμένα σημεία στην φύση...!!!!

Μία πολύ παράξενη και καθόλα εναλλακτική είδηση έρχεται στο φως και ακούγεται σαν βγαλμένη από κάποιο ευφάνταστο παραμύθι που, ωστόσο, μοιάζει να φέρνει μαζί της έναν καλό οιωνό.-d- 

Λόγω της σημαντικής προόδου σε επίπεδο πλάσματος, έχει σημειωθεί σημαντική βελτίωση και στο αιθερικό επίπεδο, με αποτέλεσμα οι νεράιδες και άλλα αιθερικά όντα, να έχουν επιστρέψει στην επιφάνεια του πλανήτη σε κάποια απομακρυσμένα σημεία στη φύση, μακριά από τους ανθρώπους. 

Σε αυτά τα λεπτά όντα δεν αρέσουν οι σκληρές ενέργειες των περισσότερων ανθρώπων, αλλά καλώς μας ήλθαν και καλείστε να πάτε στη φύση, να τα αναζητήσετε και να αναπτύξετε μια σχέση αγάπης μαζί τους και να πάρετε την ενέργειά τους. 

– Πολλές αναφορές για αύξηση των στοιχειακών της φύσης προέρχονται από την Φινλανδία! 

Όσο για τους Αγγέλους, μην τους ψάχνετε από δω κι’ από 'κει. Ιδού το μήνυμα των Ολυμπίων: 

– “Μια κατηγορία ουρανίων οντοτήτων του αστρικού συστήματος της Λύρας, είναι γνωστές στους κατοίκους της Γαίας σαν κομιστές μηνυμάτων, ή αγγελιαφόροι των άστρων, ή σαν Άγγελοι. Έχουν ύψος 1.50 μ. και φέρουν φτερά από μεμβράνη, είναι λευκοί σαν φως και έχουν την δυνατότητα να κινούνται έξω από τις χωροχρονικές δεσμεύσεις της Γαίας. 

Οι οντότητες αυτές δεν ενσαρκώθηκαν στην Γαία, γιατί δεν μπορούσαν να επιβιώσουν. Πρόκειται για τους Αγγέλους της Χριστιανικής θρησκείας”.. 

[Γ. Καλογεράκη “Πόλεμος στον Ήλιο”, Εκδόσεις “Δίον” Θεσσαλονίκη] 




Τα 4 ζώδια με την πιο ισχυρή διαίσθηση - Ακολουθούν πάντα το ένστικτό τους...!!!!

Εμπιστεύονται πάντα αυτό που πιστεύουν κατά βάθος 
Η διαίσθηση κάθε ατόμου είναι μια μυστήρια και παράξενη κατάσταση. Όταν όλα τα σημάδια της λογικής δείχνουν σε μια κατεύθυνση αλλά η διαίσθησή σου δείχνει σε μια άλλη, είναι κάτι που δεν μπορείς να το αγνοήσεις. Ακόμα κι αν όλοι ονομάζουν «μη ρεαλιστική» ή «εκτός πραγματικότητας» την εκάστοτε διαίσθησή σου, εσύ νιώθεις ότι πρέπει να ακολουθήσεις το ένστικτό σου! 

Μερικές φορές απλώς η διαίσθησή σου «ξέρει» κάτι που δεν το ξέρει κανένας άλλος. Είναι πιθανό να βιώνεις καθημερινά αυτό το συναρπαστικό συναίσθημα, αν και μερικοί άνθρωποι έχουν μια πιο έντονη σύνδεση με το υποσυνείδητό τους από άλλους. 

Στην πραγματικότητα, τα ζώδια που αναφέρονται παρακάτω έχουν την πιο ισχυρή διαίσθηση απ’ όλα τα υπόλοιπα. Μάλιστα, όχι μόνο το ζώδιό σου, αλλά αν ο 

Ωροσκόπος, ο Ερμής ή η Σελήνη, στον γενέθλιο χάρτη σου, «πέφτει» σε ένα από αυτά τα ζώδια, μπορούμε να πούμε ότι είσαι ένας τύπος που κατά βάθος «γνωρίζει» τι συμβαίνει στις περισσότερες εκφάνσεις της ζωής. 

Εάν, λοιπόν, ανήκεις σε ένα από τα ακόλουθα ζώδια, καλύτερα να μην αγνοείς τα σήματα που σου στέλνει η διαίσθησή σου: 

Δεν μπορείς να του κρύψεις αυτό που αισθάνεσαι! 
Ακόμα κι αν προσπαθείς πολύ σκληρά να καταπιέσεις τα συναισθήματά σου και να διατηρήσεις μια σοβαρή και ανέκφραστη εικόνα, η συναισθηματική νοημοσύνη του Καρκίνου δεν «μασάει» από αυτά. 

Μπορεί να διαβάσει απευθείας τι ακριβώς νιώθεις, σκέφτεσαι ή επιθυμείς, πίσω από οποιοδήποτε προσωπείο κι αν φοράς. Άλλωστε, ο Καρκίνος παίρνει τη δύναμή του από τη Σελήνη, που κυβερνά τα συναισθήματα, τόσο τα συνειδητά όσο και τα ασυνείδητα. Το να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει με σένα και τι σε απασχολεί, είναι ένα από τα πράγματα που μπορεί να κάνει καλύτερα από όλους. 

Μπορούν να αντιληφθεί ποιος έχει τις καλύτερες προθέσεις και ποιος όχι, με σχεδόν υπερφυσική ευκολία. Εάν ένας Καρκίνος σε εμπιστευτεί, είναι επειδή μέσα του γνωρίζει ότι μπορεί να το κάνει χωρίς να κινδυνέψει. 

Έχει παρατηρητικότητα και διακρίνει το κάθε τι με σαφήνεια! 
Ένας Ζυγός εξετάζει τα πράγματα χωρίς προκατάληψη, γι’ αυτό και η διαίσθησή του είναι εξαιρετικά ακριβής και αξιόπιστη. Όντας το ζώδιο της κρίσης και της ισορροπίας, μπορεί να εξετάσει μια κατάσταση χωρίς να προδικάζει ή να καταδικάζει. Αυτό δείχνει ότι η οπτική του δεν θολώνει από τις προσωπικές απόψεις του. 

Με άλλα λόγια, μπορεί να αναγνωρίσει τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό που θέλει να πιστέψουν και σε αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα. Η διαίσθηση ενός Ζυγού τον βοηθά να επιπλεύσει ανάμεσα σε ποικίλες συγκρούσεις και να ελιχθεί μέσα από κοινωνικές καταστάσεις σαν πρωταθλητής! 

Είναι πάντα δύο βήματα μπροστά απ’ όλους! 
Όταν ένας Σκορπιός σε κοιτάζει στα μάτια, μοιάζει σαν να κοιτάει απευθείας μέσα στην ψυχή σου. Τόσο ισχυρή διαίσθηση έχει! Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να αποφεύγουν την αλήθεια, ο Σκορπιός είναι προγραμματισμένος στο να την αναζητά διαρκώς. 

Σου φαίνεται περίεργο; Όχι, αν σκεφτείς ότι ο Σκορπιός κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του σκότους, της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης. Είναι ο κατεξοχήν μυστικιστικός πλανήτης, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στον Σκορπιό να αφήσει πίσω τη λογική σκέψη και να πάρει αποφάσεις σύμφωνα με αυτό που λέει το ένστικτό του! 

Βρίσκεται διαρκώς σε επαφή με το υποσυνείδητό του! 
Οι Ιχθύες είναι απίστευτα ευαίσθητο ζώδιο και μπορεί να αντιληφθούν ακόμα και τις πιο ανεπαίσθητες δονήσεις. Αυτό το ζώδιο είναι πάντα σε θέση να ξέρει πότε έχει τελειώσει κάτι, πριν από οποιονδήποτε άλλον. Ο Ιχθύς συνδέεται με τον 12ο οίκο της πνευματικότητας και κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ονείρων και των κόσμων του φανταστικού! 

Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι συχνά η αλήθεια είναι πολύ πιο λεπτή και μυστηριώδης από ό,τι φαίνεται και ευτυχώς η διαίσθησή του τον δικαιώνει πάντα. Η αλήθεια για οποιοδήποτε θέμα μπορεί επίσης να αποκαλυφθεί σε έναν Ιχθύ, ακόμα και μέσα από ένα όνειρο! 




Τι χρώμα έχει η ημερομηνία που γεννηθήκαμε και τι σημαίνει για το χαρακτήρα μας…!!!!

Όλοι γνωρίζουμε ότι η ημέρα της γέννησής μας, μας δίνει και το ζώδιό μας ή ακόμη και τον γενέθλιο αριθμό μας. Αυτό όμως που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι τα γενέθλιά έχουν το δικό τους… χρώμα. 

Καλά διαβάσατε. Η ημερομηνία γέννησης αντιστοιχεί σε ένα χρώμα, το οποίο με τη σειρά του αποκαλύπτει πολλά πράγματα σχετικά με τον χαρακτήρα ή τα χαρίσματα, αλλά ακόμη και τις… παραξενιές μας. 

Αποκαλύπτει επίσης αρκετά πράγματα και για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τον έρωτα. Υπάρχουν λοιπόν τα χρώματα που αντιστοιχούν στην ημέρα γενεθλίων. 

Είναι εντυπωσιακό πως όσες έχουν γεννηθεί 21 Μαρτίου, 23 Σεπτεμβρίου και 22 Δεκεμβρίου έχουν το προνόμιο να ανήκουν σε μοναδικά χρώματα. 

Βρες την ημερομηνία γέννησής σου στον πίνακα που ακολουθεί, και δες τι σημαίνει αυτό για το χαρακτήρα σου. 

· 23 Δεκεμβρίου με 1 Ιανουαρίου – Κόκκινο 

· 2 Ιανουαρίου με 11 Ιανουαρίου – Πορτοκαλί 

· 12 Ιανουαρίου με 24 Ιανουαρίου – Κίτρινο 

· 25 Ιανουαρίου με 3 Φλεβάρη – Ροζ 

· 4 Φλεβάρη με 8 Φλεβάρη – Μπλε 

· 9 Φλεβάρη με 18 Φλεβάρη – Πράσινο 

· 18 Φλεβάρη με 28 Φλεβάρη (29 Φλεβάρη) – Καφέ 

· 1 Μαρτίου με 10 Μαρτίου – Aqua 

· 11 Μαρτίου με 20 Μαρτίου – Lime 

· 21 Μαρτίου – Μαύρο 

· 22 Μαρτίου με 31 Μαρτίου – Μοβ 

· 1 Απριλίου με 10 Απριλίου – Navy 

· 11 Απριλίου με 20 Απριλίου – Ασημί 

· 21 Απριλίου με 30 Απριλίου – Λευκό 

· 1 Μαΐου με 14 Μαΐου – Μπλε 

· 15 Μαΐου με 24 Μαΐου – Χρυσό 

· 25 Μαΐου με 3 Ιουνίου – Κρεμ 

· 4 Ιουνίου με 13 Ιουνίου – Γκρι 

· 14 Ιουνίου με 23 Ιουνίου – Καστανό 

· 24 Ιουνίου – Γκρι 

· 25 Ιουνίου με 4 Ιουλίου – Κόκκινο 

· 5 Ιουλίου με 14 Ιουλίου – Πορτοκαλί 

· 15 Ιουλίου με 25 Ιουλίου – Κίτρινο 

· 26 Ιουλίου με 4 Αυγούστου – Ροζ 

· 5 Αυγούστου με 13 Αυγούστου – Μπλε 

· 14 Αυγούστου με 23 Αυγούστου – Πράσινο 

· 24 Αυγούστου με 2 Σεπτεμβρίου – Καφέ 

· 3 Σεπτεμβρίου με 12 Σεπτεμβρίου – Aqua 

· 13 Σεπτεμβρίου με 22 Σεπτεμβρίου – Lime 

· 23 Σεπτεμβρίου – Λαδί 

· 24 Σεπτεμβρίου με 3 Οκτωβρίου – Μοβ 

· 4 Οκτωβρίου με 13 Οκτωβρίου – Navy 

· 14 Οκτωβρίου με 23 Οκτωβρίου – Ασημί 

· 24 Οκτωβρίου με 11 Νοεμβρίου – Λευκό 

· 12 Νοεμβρίου με 21 Νοεμβρίου – Χρυσό 

· 22 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου – Κρεμ 

· 2 Δεκεμβρίου με 11 Δεκεμβρίου – Γκρι 

· 12 Δεκεμβρίου με 21 Δεκεμβρίου – Καστανό 

· 22 Δεκεμβρίου – Βεραμάν (μπλε πράσινο) 

Δες εδώ τι σημαίνει το κάθε χρώμα: 

Κόκκινο: Ιδιαίτερα αγαπητός τύπος. Είσαι επιλεκτική αλλά και διαρκώς ερωτευμένη. Σου αρέσει να σε αγαπούν. Φρέσκια και πρόσχαρη, μπορείς να γίνεις πολύ κυκλοθυμική κάποιες φορές. 

Κρεμ: Ανταγωνιστική αλλά και αθλητικός τύπος. Δεν σου αρέσει να χάνεις, πάντα είσαι όμως πρόσχαρη. Άτομο εμπιστοσύνης και πολύ εξωστρεφής. Επιλέγεις την αγάπη προσεκτικά και δεν ερωτεύεσαι εύκολα. 

Βεραμάν: Σε ενδιαφέρει κυρίως η εξωτερική εμφάνιση και έχεις πολύ υψηλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου. Σκέφτεσαι πολύ πριν πάρεις κάποια απόφαση και αποφεύγεις χαζά λάθη. 

Γκρι: Ελκυστική και δραστήρια. Δεν κρύβεις τα συναισθήματά σου και εκφράζεις πάντα ό,τι κι αν έχεις μέσα σου. Μπορείς όμως να γίνει αρκετά εγωίστρια κάποιες φορές. 

Πράσινο: Τα πας καλά με άγνωστους ανθρώπους. Δεν είσαι ντροπαλή, αλλά καμιά φορά μπορείς να πληγώσεις τους άλλους με τα λόγια σου. Σου αρέσει να νιώθεις πως σε αγαπούν. 

Χρυσό: Έχεις πολύ καλή αίσθηση του τι είναι σωστό και τι λάθος. Είσαι πρόσχαρη και εξωστρεφής. Σου είναι δύσκολο να βρεις τον κατάλληλο για εσένα, αλλά όταν βρεις το σωστό πρόσωπο, δεν θα ερωτευτείς ξανά για πολύ καιρό. 

Ροζ: Κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου και σου αρέσει να βοηθάς και να νοιάζεσαι για τους άλλους. Αλλά δεν είσαι από τα κορίτσια που ικανοποιούνται εύκολα. 

Κίτρινο: Είσαι γλυκιά και αθώα και μπορείς να είσαι άτομο εμπιστοσύνης. Συχνά είσαι αυτή που έχει το πάνω χέρι σε μια σχέση. Παίρνεις καλές αποφάσεις και σωστές επιλογές στην κατάλληλη στιγμή. 

Καστανό: Είσαι έξυπνη και ξέρεις τι είναι σωστό. Θέλεις να ελέγχεις τα πράγματα ώστε να εξελίσσονται όπως τα επιθυμείς, κάτι που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, ειδικά όταν δεν σκέφτεσαι τα συναισθήματα των άλλων. 

Πορτοκαλί: Είσαι πραγματικά υπεύθυνη για τις πράξεις σου και ξέρεις να συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους. Έχεις πάντα στόχους που πρέπει να πιάσεις και είσαι πολύ ανταγωνιστική. Όταν πρόκειται για φιλία, είναι δύσκολο να εμπιστευτείς κάποιον, αλλά αν βρεις τον κατάλληλο φίλο, τον εμπιστεύεσαι για πάντα. 

Μοβ: Είσαι μυστηριώδης, ποτέ όμως εγωίστρια και πάντα ενδιαφέρεσαι για νέα πράγματα. Η μέρα σου μπορεί να είναι καλή ή κακή ανάλογα με τη διάθεσή σου. Είσαι δημοφιλής στην παρέα, αλλά πολλές φορές συμπεριφέρεσαι χαζά και ξεχνάς πράγματα εύκολα. 

Lime: Είσαι πράος άνθρωπος, αλλά εύκολα μπορείς να αγχωθείς υπερβολικά. Ζηλεύεις εύκολα και παραπονιέσαι για το παραμικρό. 

Ασημί: Έχεις ζωηρή φαντασία και γενικά είσαι ντροπαλή, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα δοκίμαζες νέα πράγματα. Σου αρέσουν οι προκλήσεις και μπορείς να μάθεις νέα πράγματα πολύ εύκολα. Ο έρωτας της ζωής σου είναι δύσκολος και σε μπερδεύει. 

Μαύρο: Σου αρέσει να δέχεσαι προκλήσεις και είσαι πολύ θαρραλέα. Παρόλα αυτά δεν σου αρέσουν οι αλλαγές στη ζωή σου και όταν πάρεις μια απόφαση, την κρατάς για πολύ καιρό. 

Λαδί: Είσαι ζεστός και φωτεινός άνθρωπος. Τα πηγαίνεις πολύ καλά με τους φίλους και την οικογένεια. Δεν σου αρέσει η βία και ξέρεις τι είναι σωστό και τι λάθος. Είσαι ευγενική και πρόσχαρη και δεν φθονείς εύκολα τους άλλους. 

Καφέ: Είσαι πολύ δραστήρια και αθλητική. Είναι δύσκολο να σε προσεγγίσουν, να έρθουν κοντά σου, αλλά από την άλλη μπορείς να ερωτευτείς πολύ εύκολα. Όταν καταλάβεις πως δεν μπορείς να έχεις κάτι, τα παρατάς εύκολα και ξεχνάς γρήγορα. 

Μπλε: Έχεις χαμηλή αυτοπεποίηθηση και είσαι πολύ επιλεκτική. Είσαι καλλιτεχνική φύση και σου αρέσει να ερωτεύεσαι, αλλά συχνά αγαπάς με το μυαλό και όχι με την καρδιά σου. 

Navy: Είσαι πολύ γοητευτική και λατρεύεις τη ζωή. Τα συναισθήματά σου είναι έντονα κάθε τι γύρω σου και αυτό σου αποσπά εύκολα την προσοχή. Αν θυμώσεις με κάποιον είναι πολύ δύσκολο να τον συγχωρέσεις. 

Λευκό: Έχεις όνειρα και στόχους στη ζωή σου. Ζηλεύεις εύκολα και μερικές φορές έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου. Πολλές φορές οι γύρω σου σε βλέπουν με δέος. 

Aqua: Τα συναισθήματά σου αλλάζουν ξαφνικά και εύκολα. Είσαι ειλικρινής, αλλά πιστεύεις πολύ εύκολα τους άλλου. Είναι δύσκολο να βρεις τη σωστή αγάπη και ακόμη πιο εύκολο να χαθείς στην αγάπη, πράγμα που μπορεί να σε πληγώσει. 




Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Το Μήνυμα των Αγγέλων για το 2020...!!!!

Έχει έρθει και έχεις φτάσει και εσύ! Δεν είναι τυχαίο, αυτός ο αριθμός 20/20! Το 2020 είναι ένα έτος οραματισμού και σαφήνειας. Είναι ένα έτος ανοίγματος, πύλης. 

Είναι ένα άνοιγμα, μία πύλη προς την Αλήθεια. Ανοίγοντας, θα βλέπετε με πλήρη σαφήνεια την αλήθεια που υπήρχε γύρω από σας και μέσα σας, την αλήθεια ότι είστε έτοιμοι τώρα να δείτε για τον εαυτό σας και τον κόσμο και την ετοιμότητα να ενεργήσετε σε αυτόν. Αυτό το φαινομενικά “μικρό πράγμα” αλλάζει τα πάντα για σας και για τον πολιτισμό σας και την κοινωνία, στο σύνολό της. 

Μόλις δείτε τα πράγματα όπως είναι, δεν θα μπορείτε πλέον να τα ξε-δείτε. Μόλις μάθετε, δεν θα μπορείτε να ξε-μάθετε. Το 2020 είναι ένα έτος αποφασιστικής δράσης. Μόλις είστε ξεκάθαροι στο μονοπάτι προς τα εμπρός, στρέφεστε τολμηρά προς αυτή την κατεύθυνση με το νέο θάρρος, την οδήγηση, το πάθος και την αποφασιστικότητα. Καθώς προχωράτε έτσι θα συμβαίνει και συλλογικά. 

Όπως ένα παιχνίδι “Kerplunk” ή “Jenga”, με την κίνηση ενός μικρού κομματιού – όπου εσύ είσαι το ένα κομμάτι -, έρχεται μια τεράστια αλλαγή. Αυτή είναι η μαζική αφύπνιση για την οποία προετοιμάζεστε. Όλοι θα δουν τι έχει κρυφτεί από την καθαρή θέα, αλλά η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και η αλήθεια θα σας αφήσει ελεύθερο. 

Αφού απελευθερωθείτε, θα αισθανθείτε σαν ένα μικρό παιδί που θα αφήσει την άκρη της πισίνας και τελικά θα κολυμπήσει στο νερό. Θα την αισθανθείς απεριόριστη, παιχνιδιάρικη, διασκεδαστική, τεράστια και γεμάτη με δυνατότητες. 

Τελικά, θα μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε τι υπάρχει “εκεί έξω”, εκεί όπου φαινόταν κάποτε τρομακτικό, μόνο και μόνο για να μάθετε ότι είναι ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό μέρος που πραγματικά είναι σαν ένα παιχνίδι και ότι οι φόβοι σας ήταν πολύ υπερτιμημένοι! 

Θα διαπιστώσετε ότι όλοι οι αγώνες σας, οι αγωνίες σας και οι δυσκολίες που έχετε συναντήσει, υπήρξαν πραγματικά για να σας διδάσκουν πώς να κολυμπήσετε σε αυτή την πισίνα. 

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε όταν φτάσετε σε αυτό το “νέο μέρος” είναι να ξέρετε ότι όπου κι αν προσγειωθείτε, θα έχετε τα εργαλεία και τους πόρους για να πάρετε ό, τι θα έχετε στη διάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή για να κάνετε τα πάντα να λειτουργούν για σας. 

Απλά πρέπει να πιστεύεις. Η πίστη στον εαυτό σου είναι απαραίτητη. Αυτό είναι το πραγματικό Χρυσό Εισιτήριο. Αυτό εννοούσε ο Ιησούς όταν μιλούσε για “μετακίνηση βουνών εάν πιστεύεις”. Το μόνο “βουνό” που πρέπει να μετακινήσεις είσαι, εσύ. Απλά κινήσου. 

Δημιουργήστε τη ζωή που θέλετε με αυτό που υπάρχει στη διάθεσή σας. 

Ακριβώς όπως ένας σεφ που πρέπει από τη λήψη τυχαίων συστατικών να δημιουργήσει ένα γκουρμέ γεύμα, έτσι και εσείς μπορείτε να πάρετε αυτό που έχετε και να “μαγειρέψετε”, να επινοήσετε, να δημιουργήσετε, να φανερώσετε αυτό που θέλετε να συνειδητοποιήσετε χρησιμοποιώντας τη θετικότητα και την πρόθεση να το μετατρέψετε σε κάτι πραγματικά φοβερό. Η ενέργεια και η ύλη είναι ένα. 

Έχετε ένα καθαρό εκμαγείο, μια νέα δεκαετία, μια νέα ενέργεια, μια νέα ζωή. Κάντε αυτό που θέλετε. Παρακολουθήστε όλα τα πράγματα που “μεταστοιχειώνονται” για εσάς, για τους αγαπημένους σας, για τον κόσμο. Έχετε φτάσει στο σημείο ανατροπής! Ετοιμαστείτε! Είναι αυτό που περιμένατε τόσο καιρό!




Elise Cantrell απόδοση Σπύρος Μακρής 
diadrastika.com via in5d.com 

Γιατί οι Ιταλοί δεν πίνουν καπουτσίνο μετά τις 11:00 το πρωί…!!!!

Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φτάνουν να κυκλοφορούν. Αυτός φαίνεται να είναι ένα γεγονός αφού σίγουρα οι περισσότεροι, μάλλον δεν γνωρίζουν το λόγο γιατί οι Ιταλοί δεν πίνουν καπουτσίνο μετά τις 11:00 το πρωί. 

Εσείς τον ξέρετε; Αν όχι, τότε, διαβάστε στη συνέχεια αυτό που μάθαμε κι εμείς μέσω του cnn.gr : 

Οι Ιταλοί εδώ και χρόνια έχουν εκφράσει την αγάπη και την αφοσίωσή τους στον καφέ. Δεν επιτρέπουν όμως στους εαυτούς τους να τον απολαμβάνουν όλες τις ώρες; 

Συγκεκριμένα, στην Ιταλία «απαγορεύεται» η κατανάλωση καπουτσίνο μετά τις… 11:00 το πρωί ή πολύ αυστηρά, μετά τη 13:00 το μεσημέρι! 

Φημολογείται μάλιστα πως εάν κάποιος παραγγείλει καφέ έστω και με ελάχιστο γάλα μέσα, οι μπαρίστα θα τους κοιτάξουν με απορία. 

Ο κανόνας αυτός δεν οφείλεται σε κάποια εμμονή των Ιταλών βέβαια, αλλά στην ανησυχία για καλή σωματική υγεία. 

Φυσικά, το πρόβλημα να μην είναι ο καφές, τον οποίο οι Ιταλοί καταναλώνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά το γάλα. 

Η κατανάλωση γάλακτος, πόσο μάλλον ζεστού, μετά ή και πριν το φαγητό είναι κακή κίνηση για το στομάχι, καθώς δεν βοηθάει στην πέψη. 




Μην ανησυχείς. Το κάρμα δίνει στον καθένα ό,τι του αξίζει…!!!!

Εσύ αλήθεια πιστεύεις στο κάρμα; Κι όχι δεν εννοώ αυτές τις δηλώσεις του στιλ έκανες κακό στην προηγούμενη ζωή, θα γεννηθείς σκουλήκι στην επόμενη κι άλλα τέτοιες γεμάτες νόημα και χωρίς καμία βάση δηλώσεις. 

Σου μιλάω για το γραμμένο σου ως άνθρωπος. Εδώ, τώρα, σε αυτή τη ζωή. Δεν ξέρω καν αν υπάρχει κι άλλη κι ούτε με ενδιαφέρει, για να σου πω την αλήθεια. Το «τώρα», αυτό με νοιάζει. 

Ο όρος «κάρμα», λοιπόν προέρχεται από το «καρ» που σημαίνει το πράττειν και την κατάληξη «-μα» που σημαίνει το αποτέλεσμα. Δράση κι αντίδραση κοινώς. Με κάθε σου πράξη, λοιπόν, κινείς εσύ ο ίδιος τα νήματα της πορείας σου και πλάθεις εσύ ο ίδιος το πεπρωμένο σου. 

Τίποτα δεν είναι προγραμματισμένο κι όλα περνούν απ’ τα χέρια σου. Διαλέγεις πόρτα, και αντικρίζεις το καινούριο σου τοπίο. Συνεχώς διαλέγεις πόρτες. Αυτό δε σταματάει ποτέ. Και συνεχώς καλείσαι να κάνεις επιλογές. 

Κάθε μέρα που περνάει παίζει ρόλο. Κάθε επιλογή που κάνεις, κάθε σου συμπεριφορά αλλάζει όλη σου την πορεία. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό και πόση βαρύτητα έχει; 

Ας στο εξηγήσω λίγο καλύτερα, να είμαστε σίγουροι πως το εμπέδωσες. Έκανες καλό; Καλό θα λάβεις. Έκανες κακό; Μάντεψε τι έπεται στη συνέχεια. 

Ας σου το γυρίσουμε τώρα στις σχέσεις γιατί αυτό μας καίει, ας το παραδεχτούμε. Έχεις την εντύπωση πως μένει κάτι ατιμώρητο; Ο καημένος ο Timberlake έχει βραχνιάσει να στο λέει. «What goes around comes around». 

Ό,τι δίνεις, παίρνεις, αγάπη. Τροχός είναι και γυρνάει. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η τάξη των πραγμάτων. Και το χαίρομαι όσο δε φαντάζεσαι. 

Πολλοί κάνουν το λάθος και πιστεύουν πως σε μια σχέση που έχουν πληγωθεί, πρέπει απαραιτήτως να είναι κι εκείνοι οι τιμωροί του βασανιστή τους, με αποτέλεσμα όταν δεν το καταφέρνουν αυτό να λένε πως έφυγε ατιμώρητος. Αμ δε. Έχει και παρακάτω. 

Δε χρειάζεται να τιμωρήσεις εσύ κανέναν για τίποτε. Ο δρόμος που βαδίζουν από μόνος του αρχίζει κι έχει λακκουβίτσες. Κι εκεί είναι που βλέπεις τους θύτες να γίνονται θύματα. Εκεί είναι που κλείνει κι ο κύκλος. 

Ο θύτης πλέον αντικρίζει κάθε του άσχημη πράξη. Μπορεί να μην έχει την ίδια μορφή. Μπορεί να έχει άλλη σύσταση. Μα εξακολουθεί να είναι η δική του τιμωρία. Το δικό του χρέος που καλείται να ξεχρεώσει. 

Έτσι είναι η ζωή, μωρό μου. Όμορφοι μικροί κύκλοι. Στο τέλος της ημέρας σου σερβίρεται αυτό ακριβώς που σου αξίζει. Δε χρειάζεται να μαυρίζεις την ψυχή σου με άσχημες πράξεις κι εκδικητικές σκέψεις. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις στην πορεία σου είναι να φέρεσαι με καλοσύνη κι απλοχεριά. 

Όταν το κάνεις αυτό, όσο και να σε έχουν γρατζουνίσει, κάτσε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σου, περιποιήσου τα γδαρσίματά σου κι απλά παρακολούθα το κάρμα να κάνει τη δουλειά του. Οι κύκλοι θα κλείνουν ένας-ένας κι όλα θα μπουν στη θέση τους. 

Όσο για σένα που υπήρξες σωστός και φέρθηκες με ευγένεια, η επιβράβευση θα έρθει κι αυτή στην ώρα της. Μη βιάζεσαι. Ένα βήμα τη φορά. Και τότε θα είναι που θα συνειδητοποιήσεις πως άξιζε κι η παραμικρή γρατζουνιά. 

Όλα λειτουργούν με ακρίβεια, σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι. Την κατάλληλη στιγμή, το κατάλληλο πιάτο. Απ’ το κάρμα με αγάπη.




Ελπίδα-Μαρία Κουτσοπούλου 

Τι δεν πρέπει να καθαρίζετε με ξύδι…!!!!

Το ξύδι, παρά την έντονη μυρωδιά του, έχει «ανακηρυχτεί» ως το απόλυτο οικολογικό πολυκαθαριστικό αφού απομακρύνει ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες. 

Μπορούμε όμως να το χρησιμοποιήσουμε παντού; Η απάντηση είναι όχι. Υπάρχουν κάποια υλικά και αντικείμενα που η χρήση του ξυδιού είναι ...καταστροφική. Όπως: 

Ξύλινα πατώματα: Το ξύδι διαβρώνει το βερνίκι κάνοντας το πάτωμα να φαίνεται θαμπό και βρώμικο. Προτιμήστε ειδικά προϊόντα για την περιποίηση του ξύλου ή ακόμη και σκέτο νερό. 

Πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο ρούχων: Συχνά για να απομακρύνουμε τα λίπη από το πλυντήριο πιάτων ή για να καθαρίσουμε τον κάδο του πλυντηρίου ρούχων, ρίχνουμε ξύδι. Και μπορεί ο κάδος να αποκτήσει αστραφτερή λάμψη όμως τα λάστιχα θα καταστραφούν (με τη συχνή χρήση). 

Μαρμάρινες και πέτρινες επιφάνειες: Η όξινη σύνθεση του ξυδιού καταστρέφει τα φυσικά πετρώματα, όπως είναι ο γρανίτης, το μάρμαρο και ο στεατίτης (σαπωνόλιθος). Αυτό που χρειάζεται είναι απλά λίγο νερό και ένα απαλό πανί. 

Μαχαίρια κουζίνας: Η χρήση ξυδιού δεν ενδείκνυται για τον καθαρισμό των μαχαιριών ειδικά εκείνων που είναι φτιαγμένα από ανθρακοχάλυβα. Αντί για ξύδι προτιμήστε ελαιόλαδο, είναι αποτελεσματικό και οικολογικό! 




Το μυστικό του γάμου...!!!!

Στην ορθή φυσική επαφή ο άνδρας και η γυναίκα δίνουν ο ένας στον άλλον τις ακόλουθες ενέργειες για να ισορροπήσουν τη φύση τους:

1. Ο άνδρας δίνει αιθερικό ηλεκτρισμό ή μαγνητισμό στη γυναίκα. Γι’ αυτό η γυναίκα χρειάζεται τον άνδρα. Η σχέση ενός άνδρα και μιας γυναίκας είναι η διευθέτηση του επιπέδου του ενεργειακού πεδίου γύρω τους. Αν ο άνδρας έχει πολύ αιθερικό ηλεκτρισμό, πρέπει να μιλήσει με μια γυναίκα και να αγγίξει μια γυναίκα, προκειμένου να ισορροπήσει. Η γυναίκα μπορεί να απορροφήσει αυτόν τον ηλεκτρισμό από τον άνδρα μέσω του αγγίγματος και της ομιλίας, ακόμη και χωρίς σεξουαλική επαφή.

2. Η γυναίκα δίνει στον άνδρα αστρική ή συναισθηματική ουσία και ιδιότητες. Ο άνδρας πρέπει να τα έχει αυτά για να γίνει ευαίσθητος, στοργικός και περισσότερο συντονισμένος με τις ανάγκες και τις καταστάσεις των άλλων.

3. Ο άνδρας δίνει στη γυναίκα νοητική ενέργεια. Αυτήν την χρειάζεται για να γίνει πιο λογική, πιο αποσπασμένη και με μεγαλύτερη διάκριση στις επιλογές της, στη σκέψη και στις πράξεις της.

4. Η γυναίκα δίνει στον άνδρα ενορατική ενέργεια. Αυτήν πρέπει να την έχει για να αναπτύξει μια αίσθηση πληρότητας ζωής και βίωσης, για να έχει ευσπλαχνία για όλα τα όντα και για να εργάζεται για το καλό και την ευημερία όλων και όχι μόνο για τα δικά του χωριστά συμφέροντα.

5. Ο άνδρας δίνει στη γυναίκα ενέργεια της θέλησης, ή ατμική ενέργεια. Αυτήν πρέπει να την έχει για να μπορεί να συγκεντρώνεται στην εστιασμένη επίτευξη και να εστιάζεται έντονα σε ένα μεγάλο θυσιαστικό έργο.

6. Η γυναίκα δίνει στον άνδρα ενέργεια της μονάδας, ενέργεια του Εσωτερικού Εαυτού. Ο άνδρας πρέπει να έχει αυτήν την ενέργεια για να απαρνηθεί όλα όσα δεν είναι και να δρα σύμφωνα με την εσωτερική του πραγματικότητα.

Η σταθερή, διευρυνόμενη αγάπη που εκδηλώνεται στον γάμο αποτελεί την πηγή μιας τέτοιας ουσίας της αγάπης. Αν δεν έχετε αρκετή ουσία αγάπης, θα παραμείνετε γυμνοί στην πύλη των Ανώτερων Κόσμων και δεν θα γίνετε δεκτοί από τους Φύλακες.

Αν σε ένα παντρεμένο ζευγάρι συγχωνεύεται ο ένας με τον άλλον και οι δυο συγχωνεύονται με τον Δάσκαλο, τότε ενώνονται σε βαθύτερα επίπεδα. Η αγάπη τους επεκτείνεται ακόμη περισσότερο. Όλο το μυστικό του γάμου είναι να δημιουργείτε συγχώνευση σε όλο και περισσότερα επίπεδα και να ενώνεστε με τη ζωή.




-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία 

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Η ζωή αρχίζει, την στιγμή που κλείνεις τους λογαριασμούς με το παρελθόν…!!!!!

Περνάς από εποχές της ίδιας σου της ζωής και τις ζεις, ω θεέ μου πως τις ζεις! Με μια λαχτάρα, με ένα πάθος αδιανόητο. 

Που σε γεμίζει και νιώθεις τόσο τίγκα συναισθηματικά που αρχίζεις και δίνεις ότι έχεις και δεν έχεις. 

Δανείζεσαι από αποθέματα της ψυχής σου υποσχόμενος στον εαυτό σου πως ΝΑΙ θα τα γυρίσεις πίσω γιατί είσαι σχεδόν σίγουρος πως θα ξαναγεμίσεις. 

Κι έτσι δανείζεσαι και συνεχίζεις να δίνεις μέχρι που αυτά τα αποθέματα αδειάζουν και πάνω στην άρνηση της παραδοχής ότι « τελείωσες» δημιουργείς ψεύτικες πεποιθήσεις ότι υπάρχει κι άλλο μέσα σου, ότι αντέχεις. Με αποτέλεσμα να συνεχίζεις ακόμη και αν όλα έχουν μετατραπεί σε πάγο. 

Όσο βραχυπρόθεσμη και μη είναι αυτή η εποχή η όποια βιώνεις και αναλώνεσαι, συνεχίζεις να πολεμάς αρματωμένος με πάθος και αγάπη για κάτι το πολυπόθητο που ενώ το βλέπεις ανάμεσα στα χεριά σου, ποτέ δεν είχε υπάρξει εκεί. Δεν είχε ποτέ υλική υπόσταση και πραγματική μορφή. 

Βαδίζεις στη τρέλα χαράζοντας το δέρμα σου με αμαρτίες- μετρώντας διαβολικά βήματα που σε τραβάνε από το φως. Έτσι, εγκλωβισμένος στη φαντασίωση σου και πλήρως ευγνώμων γι' αυτή, αποποιείσαι κάθε είδους ευθύνη και πορεύεσαι σε ένα δρόμο που μοιάζει τόσο φωτεινός και ασφαλής μόνο που χάνεσαι σε μια χώρα όπως η Άλικη. 

Φυσικά χωρίς αίσιο τέλος μιας και εδώ δεν βρίσκεσαι σε παραμύθι μα στη προσωπική σου κόλαση. Φτιαγμένη μοναχά για σένα. 

Ζητάς ευχαριστώ από το Θεό, ενώ παράλληλα χορεύεις με το διάβολο και ενώ το γνωρίζεις, το παραβλέπεις σαν κάποιο παράπτωμα απλά και μόνο για το χάδι του αγαπημένου σου που στο πέρασμα του αφήνει χαρακιές τόσο βαθιές που μπροστά στα μάτια σου τα κόκαλα σου θρυμματίζονται. 

Παραμένεις εκεί λόγω του χείμαρρου έμπνευσης που ο συγκεκριμένος άνθρωπος σου παρέχει, ποσό μάλλον όταν η ιδέα που έχεις σχηματίσει για εκείνον περιβάλει το είναι σου και κάθε σου πράξη, συνειδητή και όχι μόνο, στοχεύει στην ικανοποίηση του. 

Ψεύδεσαι, κακοποιείς συναισθηματικά τον εαυτό σου μα και τους γύρω σου, διώχνεις μακριά οποιονδήποτε προσπαθεί να σου δείξει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που πιστεύεις, φίλοι χάνονται γιατί τους διώχνεις μακριά και θα σου δείξω αν μου επιτρέπεις πως πάει η συγκεκριμένη ιστορία. 

Κάποτε ήταν ένα κορίτσι απεγνωσμένο για έναν έρωτα που θα την συγκλονίσει, μιας και οι ερωτικές της επιλογές από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε το όλο τρυπάκι του έρωτα βασίζονταν αποκλειστικά και μόνο στο να μην βρεθεί μοναχή της. Σε μια συναυλία παρέα με μια παιδική της φίλη γύρισε και είπε « Δεν έχω κάποιον που να μπορώ να σκέφτομαι όταν παίζει κάποιο τραγούδι ερωτικό, σε ζηλεύω ξέρεις. 

Που είχες έναν μεγάλο έρωτα ενώ εγώ μαζεύω κομμάτια κάθε σχέσης και πλάθω στο μυαλό μου κάποιον που θα μπορούσα να ερωτευτώ πραγματικά και να χαθώ στα ονειρικά του χέρια. 

Έστω για 3-4 λεπτά, όσο διαρκούν οι νότες που αγγίζουν την καρδιά σου ενώ τη δική μου την αφήνουν παγερή αδιάφορη. Είναι απλά λέξεις για μένα, ξέρεις. Δεν αντιστοιχούν κάπου. Δεν είχα κάτι δυνατό για να αναπολήσω.» 

Η συγκεκριμένη κοπέλα λοιπόν έψαχνε και έψαχνε ανάμεσα σε πολλά πρόσωπα να βρει κάτι το συγκλονιστικό μέχρι που απλά έπεσε επάνω του τυχαία και έτσι ξεκίνησε να ζει ένα παραμύθι που στα μάτια της φαινόταν μαγικό και τόσο , μα τόσο υπέροχο. 

Οι γύρω τις φυσικά, πρόσωπο κοντινά και γνώριμα προσπαθούσαν να της δείξουν πως αυτή της η αγάπη για κάτι το καταστροφικό θα την ρίξει στα πατώματα όπου και βρέθηκε. Βραδινά τηλεφωνήματα στη κολλητή της με κλάματα που τις έκοβαν την ανάσα και οι λέξεις μπλοκάροντας στο λαιμό της από αναφιλητά που την έριχναν στο πάτωμα αγκαλιά με το κινητό της. 

Και η φωνή της κολλητής της να ωρύεται φωνάζοντας « Ξέχασε το! Απλά αστό να φύγει, δε σου αξίζει!» Και η μικρή μας φίλη να τρέχει στην αγκαλιά της μαμάς της σα μικρό κοριτσάκι που έσπασε το αγαπημένο του παιχνίδι και να χτυπιέται φωνάζοντας « Δεν αντέχω άλλο!». 

Βράδια αξημέρωτα μπροστά από έναν υπολογιστή τελειώνοντας τα πακέτα των τσιγάρων σαν νεροπότηρο μετά από νύχτα που ξεχείλιζε από αλκοόλ. 

Συνεχείς πονοκέφαλοι, πρησμένα μάτια από την αϋπνία ή από την υπερβολική «δόση» ύπνου, καφέδες για να παραμένει όρθια κι αγκαλιά με τη σόμπα της ερωτεύονταν καθημερινά κάτι που την ξεπάστρεψε μέχρι που σιγά ξεκίνησε να πιστεύει πως δεν ήταν εκείνη μα κάποια άλλη. 

Έμπαινε και έβγαινε συνεχώς σε ρόλους για να κρατιέται ζωντανή. «Απόψε θα είμαι δυνατή.» Μόνιμος το ίδιο σκηνικό. Περνούσαν οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια. 

Κι έχοντας πια σπάσει τα δεσμά που την κρατούσαν στο πάτωμα προσπάθησε να ανοίξει τα κατασπαραγμένα της φτερά και να πετάξει μακριά μα κάτι την κρατούσε. Κι όταν πια το κατάφερε, το παρελθόν επέστρεψε για να την κατασπαράξει. 

Είναι αυτό που λέμε μοίρα, ξέρεις. Είναι αυτό που στο «Μεταμεσονύκτια Φρίκη» κατέστρεψε την πρωταγωνίστρια μας. Είναι αυτό που σε κρατεί ξύπνιο τα βράδια. 

Είναι το παρελθόν που σε κρατεί δέσμεο των επιλογών σου και κάθε φορά επιστρέφει για να σου δαγκώσει τον πισινό σαν κακομεταχειρισμένο σκυλί που φοβάται και γι' αυτό επιτίθεται. Είναι κάτι ξύδια που κατέβασες μονάχος σου, είναι κάτι δάκρυα που έχυσες επειδή σε έπνιγε το άδικο, είναι κάτι «σ’ αγαπώ» που πήγαν χαμένα και κάτι « άντε και στο διάολο» που δεν τήρησες. 

Και χορέψαμε με το διάολο και προσευχηθήκαμε να ξεχάσουμε τα βήματα και να πέσουμε μπας και καταφέρουμε να ξεφύγουμε, και δείξαμε τα δόντια μας στους περαστικούς που μας χαλούσαν τη φαντασίωση, και χαλάσαμε φίλιες για κάτι φανταστικό, για κάτι που δεν ήταν ποτέ διπλά μας. 

Μια αγκαλιά ρε γαμώτο, ένα φιλί και μια συγγνώμη. Στον εαυτό μας. 

Παρελθόν τίποτα δε μου χρωστάς και τίποτα δε σου χρωστάω. 




Photo by amuerd – flickr