Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Το μαγικό στυλό...!!!!


Φανταστείτε να έχετε ένα μαγικό στυλό που σας επιτρέπει να γράφετε ό, τι επιθυμείτε και να το υλοποιείτε μπροστά στα μάτια σας όπως εσείς το διαβάσατε. Φανταστείτε τι θα γράψετε με το στυλό γνωρίζοντας ότι θα γίνει πραγματικότητα.

Μπορείτε να γίνετε μάρτυρας αυτού του φαινομένου από πρώτο χέρι, χρησιμοποιώντας μια από τις πιο ισχυρές τεχνικές στο νόμο του της το σενάριο έλξης .

Το σενάριο ενσωματώνει το νόμο της έλξης, ώστε να είστε, κάνετε και έχετε όλα όσα επιθυμείτε.Το σενάριο είναι ένα από τα καλύτερα φυλαγμένα μυστικά για να πάρετε ό, τι θέλετε, χρησιμοποιώντας το νόμο της έλξης.

Το σενάριο περιλαμβάνει γραπτώς αυτό που επιθυμείτε και δεν έχετε λάβει ήδη και στη συνέχεια ανάγνωση ξανά και ξανά, ενώ το βλέπετε το να έρχεται  στη ζωή σας.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να χάσετε βάρος, για αύξηση του πλούτου, να βρείτε την αγάπη ή για μυριάδες άλλες επιθυμίες. 

Μπορεί επίσης αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε για να γίνετε πιο εξωστρεφής, πιο έξυπνοι ή πιο αστείοι ή να ξεπεράσετε τους φόβους και άγχη σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενέργεια για το πώς θέλετε η ημέρα σας για να πάει ή ένα ιδιαίτερο γεγονός να γίνει.

Το σενάριο είναι το καύσιμο για της επιθυμίες σας. Περιβάλλει την επιθυμία σας με τη θετική ενέργεια για να το ωθήσει σε πραγματοποίηση. Το σενάριο σας επιτρέπει να δείτε την επιθυμία σας με τέτοια σαφήνεια και να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα για να πραγματοποιήσετε την επιθυμία σας με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

Όπως θα διαβάσετε, θα πρέπει να γίνετε μέσω της διαδικασίας του σεναρίου ώστε να μπορείτε να έχετε σενάρια που γίνονται πραγματικότητα.

Βήμα 1: Ορίστε τι επιθυμείτε:
Τι θέλετε; Είτε επιθυμείτε ένα νέο αυτοκίνητο, να βρείτε την αληθινή αγάπη σας, ή να έρθει πίσω ένας πρώην ή μια αύξηση ή απλά για να είστε ευτυχισμένος, το σενάριο θα σας φέρει  ό,τι θέλετε. Αν μπορείτε να το γράψετε, μπορείτε να το έχετε!

Μόλις εντοπιστεί τι θέλετε έχετε προσδιορίσει και τι δεν θέλετε , είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Βήμα 2: Γράψτε την επιθυμία σας:
Όπως μπορείτε να το γράψετε, την εικόνα και την αίσθηση Μην σκεφτείτε πάρα πολύ, απλά γράψτε. Γράψτε την επιθυμία σας σαν να την έχετε λάβει ήδη. Το σενάριό σας θα πρέπει να σας δώσει κίνητρα και να σας ενθουσιάσει.

Βήμα 3: Προσθέστε συναίσθημα:
Μετά από να γράψετε αυτό που επιθυμείτε, το γραπτό σας μπορεί να μοιάζει με σκελετό. Βάλε λίγο κρέας σε αυτά οστά, με την προσθήκη λεπτομέρειας, συμπεριλαμβανομένων των συναισθημάτων στο γραπτό σας.Γράψτε το πώς θα αισθανόσαστε σαν επιθυμία σας έχει εκδηλωθεί ήδη.

Για να προσελκύσετε ό,τι θέλετε, είναι σημαντικό να αισθάνεστε καλά, ώστε να μπορείτε να στείλετε ένα ισχυρό μήνυμα και να προσελκύσετε αυτό που επιθυμείτε σας. Κάθε σενάριο πρέπει να διατυπωθεί με τρόπο που να σας κάνει να νιώσετε καλά.

Βήμα 4: Προσθέστε το γιατί:
Ρωτήστε τον εαυτό σας, "Γιατί θέλω αυτό;" και περιλάβετε το στο κείμενό σας. Όταν συνειδητά ξέρετε γιατί θέλετε κάτι, θα είστε πιο ικανοί να το αποκτήσετε.

Βήμα 5: Προσθέστε το πως:
Φανταστείτε πώς θα θέλατε να δείτε τον εαυτό σας στην επίτευξη του αποτελέσματος. Στη συνέχεια, γράψτε σαν να έχετε ήδη επιτύχει το αποτέλεσμά σας και πώς το κάνατε.

Ίσως να είναι ειδικό σε ορισμένα θέματα, αλλά σε άλλους τομείς μπορεί να είναι γενικό και αφήστε το σύμπαν να αποφασίσει πώς θα το πετύχουμε.

Βήμα 6: Διαβάστε το! Διαβάστε το! Διαβάστε το!
Όπως μπορείτε να διαβάσετε το γραπτό σας, θα καλέσετε τις εξουσίες από το Σύμπαν. Θα εκπλαγείτε καθώς έρχεται αλήθεια.

Το σενάριο μπορεί να αυξήσει άμεσα τον πλούτο, την υγεία και την ευτυχία. Αξιοποιώντας αυτή την ισχυρή τεχνική, θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε τις επιθυμίες σας να μετατρέπονται σε πραγματικότητα - σαν να χρησιμοποιείται μια μαγική πένα.




Δεν χρειάζεται να συμβιβάζεστε με το νόμο της έλξης...!!!!

Δεν χρειάζεται να συμβιβάζεστε με το νόμο της έλξης!
Στην πραγματικότητα, ο συμβιβασμός θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα επειδή δεν θα εκπέμπετε αρκετά ισχυρή ενέργεια προς αυτό που θέλετε (γιατί δεν είναι πραγματικά αυτό που θέλετε), και δεν θα το προσελκύσετε . Ακόμα και αν καταφέρετε να το προσελκύσετε , δεν θα αισθάνεστε ικανοποιημένοι γιατί δεν είναι αυτό που πραγματικά θέλετε.

Υπάρχει κάτι που έχετε θελήσει αλλά δεν πιστέψατε ότι μπορείτε να το έχετε ? 

Έχετε συμβιβαστεί με κάτι αντί γιαυτό ; Επιτρέψτε μου να σας πω ένα μικρό μυστικό:

Ποτέ δεν μπορείτε να έχετε ένα όνειρο, χωρίς επίσης να έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε πραγματικότητα!

Σκεφτείτε αυτή τη δήλωση για μια στιγμή.

Γιατί νομίζετε ότι έχετε τα όνειρα που κάνετε; Μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας με ένα ανεκπλήρωτο συναίσθημα και δυσαρεστημένοι; Όχι! Είναι επειδή έχετε τη δύναμη να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Αλλά πρώτα θα πρέπει να είστε πρόθυμοι και να πιστεύετε ότι μπορείτε.

Έχετε ένα συναίσθημα λίγο πιο σαφές για αυτό που πραγματικά θέλετε τώρα; Αν όχι, αφιερώστε λίγα λεπτά τώρα για να σημειώσετε κάποιες ιδέες. 

Απλώς επικεντρωθείτε στις αρχικές επιθυμίες σας Μην ανησυχείτε για τους μακροπρόθεσμους στόχους για την ώρα. Αν μπορούσατε να πάρετε κάτι στη ζωή σας αυτή τη στιγμή, τι θα ήταν;

Πού θα πρέπει να ζείτε ; Τι είδους δουλειά θα κάνατε; Πως θα ήταν οι σχέσεις σας; Το σώμα σας πως θα ήταν ; Σκεφτείτε τι θα μπορούσε να δημιουργήσετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας, από την υγεία έως τα χρήματα, τις φιλίες την καριέρα. Γράψτε τα κάτω με όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε.

(Δεν χρειάζεται να τα προσελκύσετε όλα αυτά ταυτόχρονα, Θα ξεκινήσετε με ένα πράγμα και στη συνέχεια θα επικεντρωθείτε στα άλλα πράγματα αργότερα.)

Τώρα, αφού έχετε συλλάβει την επιθυμία σας πραγματικά δεν έχετε να κάνετε οτιδήποτε άλλο από το να την «ζητήσετε» Θυμηθείτε, μόλις συλλάβετε την επιθυμία σας ζητήστε !

Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να κάνουν περισσότερο από μια διαδικασία ζητώντας είτε εκφράζοντας τις επιθυμίες τους, ή δημιουργούν ένα "πίνακα οράματος ," ή γράφουν τις προθέσεις τους , ή χρησιμοποιούν άλλες τεχνικές.

Εάν αισθάνεστε έμπνευση να κάνετε οποιαδήποτε από αυτά τα πράγματα, κάντε τα ! έχουμε ξαναμιλήσει γι' αυτές τις τεχνικές με περισσότερες λεπτομέρειες .

Επίσης σημαντικό είναι να καταλάβετε γιατί θέλετε κάτι. Τι θα σας ωφελήσει το να έχετε αυτό το πράγμα που θέλετε; Ποιες ιδιότητες και ποια οφέλη θα φέρει σε σας και τη ζωή σας; ποια είναι η ουσία αυτού που θέλετε να ζήσετε;

Κάνοντας αυτές τις ερωτήσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διευκρινίσετε περαιτέρω τις επιθυμίες σας και να είστε σίγουροι ότι δεν είστε σε συμβιβασμό για κάτι που εσείς δεν θέλετε πραγματικά




Το μαγικό Κουτί της δημιουργίας...!!!!

Το μαγικό Κουτί Δημιουργίας είναι κάπως παρόμοιο με τον πίνακα διόρασης...όσοι έχουν διαβάσει το μυστικό τον ξέρουν. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ωραίο κουτί και να ρίχνετε μέσα τις εικόνες των πραγμάτων, γεγονότων, εμπειριών κλπ. που θέλετε να εκδηλωθούν. 

Εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια εικόνα για κάτι που επιθυμείτε γράψτε με μια λεπτομερή περιγραφή την επιθυμία σας και αφήστε την να πέσει σε αυτό το κουτί. Σκεφτείτε ότι αυτό το κουτί είναι ο κόσμος σας και βάζετε σε αυτό ότι θέλετε να συμβεί στον κόσμο σας . Θα πρέπει να πιστεύεται απόλυτα πως ό, τι βάζετε σε αυτό το κουτί θα πραγματοποιηθεί .

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι όταν το κάνετε αυτό θα πρέπει να αισθάνεστε ευτυχείς. Το σημαντικό είναι να απολαύσετε τη διαδικασία, γνωρίζοντας πλήρως ότι οτιδήποτε και αν πέφτει μέσα στο κουτί, θα πραγματοποιηθεί ! 

Είναι μια θαυμάσια άσκηση και ευχαριστήθηκα το ψαλίδισμα στις φωτογραφίες από εφημερίδες και περιοδικά, και τη ρίψη τους μέσα στο κουτί μου. Αισθάνομαι τόσο ωραία. Μετά από αυτό, εγώ πραγματικά δεν ανησυχώ εάν αυτές οι επιθυμίες θα πραγματοποιηθούν γιατί ήδη αισθάνομαι ότι έχουν πραγματοποιηθεί

Είχα δοκιμάσει κάτι παρόμοιο πολύ παλιά , πριν ακούσω για αυτό. Είχα γράψει κάποιες από τις επιθυμίες μου και τις έβαλα σε ένα κουτί. Το 90% των επιθυμιών έγινε πραγματικότητα. 

Οι υπόλοιπες, ήμουν πάρα πολύ προσκολλημένη σε αυτές και δεν ήμουν σε θέση να ξεχάσω .... έμεινα προσκολλημένη σε αυτές τις επιθυμίες, με αποτέλεσμα να είναι ακόμα στο αόρατο! Έτσι, θα έλεγα, να βάλετε όλες τις επιθυμίες σας σε αυτό το κουτί και να τις ξεχάσετε εντελώς . Αυτό έχει λειτουργήσει για μένα.

Έτυχε ποτέ να δοκιμάσει κάποιος κάτι σαν αυτό? θα μπορούσε ίσως να μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μας




Η επιστήμη πίσω από το νόμο της έλξης...!!!!

Πολλοί άνθρωποι σήμερα έχουν την εντύπωση ότι ο νόμος της έλξης είναι μια Νέα Εποχή », μια καλή - νεράιδα" έννοια που μοιάζει με ευσεβή πόθο. Μήπως είστε στην κατηγορία αυτή και εσείς ?Αν σκεφτεί κανείς τις επιστημονικές αρχές πίσω από το νόμο της έλξης, γίνεται σαφές ότι είναι μακριά από το να είναι μια φαντασίωση.

Οι πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις στην κβαντική φυσική είναι απολύτως σαφείς !

1) Υπάρχει ένα ζωντανό πεδίο ενέργειας που συνδέει τα πάντα στο σύμπαν. Κάποτε πιστέψαμε ότι ήμασταν όλοι ξεχωριστές οντότητες, αλλά οι επιστήμονες ανακαλύπτουν ότι τα πάντα στο σύμπαν μας (συμπεριλαμβανομένου και εμάς) διαμορφώνονται από την ίδια «ουσία». 

Αυτό είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει "διαχωρισμός " μεταξύ σας και στα πράγματα που θέλετε! Προέρχονται από τον ίδιο τομέα ενέργειας. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει σε εσάς και στα πράγματα που δεν θέλετε.

2) Η παρουσία του ανθρώπινου DNA αλλάζει αισθητά τη συμπεριφορά των φωτονίων (σωματίδια φωτός που συνθέτουν το σύμπαν μας). Αυτό ακούγεται σαν κάτι από τη ζώνη του λυκόφωτος, αλλά ήταν ένα πραγματικό πείραμα. Οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν ένα ειδικό σωλήνα από τον οποίο πήραν όλο τον αέρα (δημιουργώντας ένα κενό). 

Τα μόνα πράγματα που άφησαν στο κενό ήταν τα φωτόνια, τα οποία ήταν διάσπαρτα τυχαία σε όλο τον σωλήνα. Βάλανε στη συνέχεια ένα δείγμα ανθρώπινου DNA μέσα στο σωλήνα, και παρακολουθήσαν με έκπληξη, πως τα φωτόνια ξεκίνησαν εκ νέου να ρυθμίζουν τους εαυτούς τους σε ευφυή σχέδια!

Τι σημαίνει αυτό; Σε αυτό το σημείο, φαίνεται ότι έχουμε την εξουσία να τροποποιήσουμε την ενέργεια που συνθέτει τον κόσμο μας. Τα φωτόνια πραγματικά αντιδρούν στην παρουσία του ανθρώπινου DNA. Ακόμα πιο εντυπωσιακό: όταν οι επιστήμονες αφαίρεσαν το DNA από το σωλήνα, περίμεναν τα φωτόνια να πάρουν μια τυχαία διάταξη , αλλά δεν το έκαναν. 

Παρέμειναν στο ίδιο μοτίβο φαίνεται σαν να ενεργοποιήθηκαν από το DNA. Αυτό μας δείχνει τη δυνατότητα που έχουμε να μπορούμε να αλλάξουμε μόνιμα τον κόσμο μας - όχι μόνο για μερικές στιγμές

3) Τέλος, ένα άλλο πείραμα έδειξε ότι τα συναισθήματά μας έχουν άμεση επίδραση στο DNA μας. Οι επιστήμονες πήραν δείγματα του DNA από εθελοντές, και στη συνέχεια έβαλαν τα δείγματα DNA σε ένα διαφορετικό δωμάτιο στο ίδιο κτίριο. Στους εθελοντές έδειξαν τότε ένα βίντεο κλιπ που είχε σχεδιαστεί για να τους προκαλέσει έντονα συναισθήματα, ενώ τα δείγματα του DNA τους μετρήθηκαν για ηλεκτρικές αντιδράσεις. 

Δεδομένου ότι τα θέματα τους προκάλεσαν έντονα συναισθήματα, τα δείγματα του DNA τους, άρχισαν εκπέμπουν ηλεκτρικά ερεθίσματα. Αργότερα, τα πειράματα επεκτάθηκαν σε αποστάσεις εκατοντάδων μιλίων μεταξύ των εθελοντών και των δειγμάτων DNA τους - και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.

Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι αντιδράσεις του DNA πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα - δεν υπήρχε καμία χρονική καθυστέρηση μεταξύ ενός ατόμου που εκπέμπει συναισθηματικές αντιδράσεις και την αντίδραση από το DNA, δεν έχει σημασία πόσο μακριά ήταν ένας από τον άλλο.

Λοιπόν, τι σημαίνουν αυτά τα πειράματα σε σχέση με το νόμο της έλξης;

Επιτρέψτε μου να είμαι σαφής για ένα πράγμα: δεν χρειάζεται να κατανοήσετε όλη την επιστημονική διεργασία , προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το νόμο της έλξης αποτελεσματικά στην καθημερινή σας ζωή. 

Απλά ξέρω ότι δεν φαίνεται να έχει επιστημονική βάση, και οι ερευνητές ανακαλύπτουν συνεχώς όλο και περισσότερα ότι είναι στο χέρι μας να επηρεάσουμε τον κόσμο γύρω μας μέσα από τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.

Ακόμα δεν είναι σαφές το πώς ακριβώς λειτουργούν όλα μαζί, επειδή δεν έχουμε ακόμη τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη μέτρηση σε πολύ μικρή κλίμακα. Ωστόσο, η κβαντική εξερεύνηση είναι αποκαλυπτική εφαρμόζοντας νέες ιδέες και η τεχνολογία μας βελτιώνετε έτσι οι ανακαλύψεις που κάνουμε για τον κόσμο γύρω μας (και μέσα μας!). 

Ακόμα, και αυτό που οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει μέχρι τώρα είναι αρκετά εντυπωσιακό στα μάτια μου. Είναι αρκετό για να μας δώσει ένα γερό θεμέλιο για την αλλαγή του τρόπου που βλέπουμε την πραγματικότητα.

Τώρα που καταλαβαίνετε το επιστημονικό σημείο εκκίνησης, ας περάσουμε στη διαδικασία βήμα-βήμα για την προσέλκυση αυτού που θέλετε.




Ποιος είναι ο νόμος της έλξης ;

Ο νόμος της έλξης είναι όπως συνήθως περιγράφεται ως 
''ο νόμος του καθολικού δικαίου" (όπως η βαρύτητα είναι επίσης ένας παγκόσμιος νόμος) που παρέχει στη ζωή σας αυτό στο οποίο εστιάζετε περισσότερο.Μια αρνητική εστίαση θα προσελκύσει ως επί το πλείστον αρνητικές εμπειρίες, ενώ μια θετική εστίαση θα προσελκύσει ως επί το πλείστον θετικές εμπειρίες.

Ακούγεται αρκετά απλό, έτσι; Σκεφτείτε θετικά, να πάρετε θετικά πράγματα . Σκεφτείτε αρνητικά , να πάρετε αρνητικά . Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο σε αυτό από αυτό.

Οι υπάρχουσες γνώσεις σχετικά με το νόμο της έλξης αποκαλύπτουν μια σαφή σύνδεση μεταξύ των σκέψεων, των συναισθημάτων μας, των πεποιθήσεων μας , και των προσδοκιών μας ,με τον κόσμο γύρω μας.

Βασικά, εδώ είναι πώς λειτουργεί αυτό :

Σκέψεις Συναισθήματα + Προσδοκίες Πεποιθήσεις = Πραγματικότητα
Ας σπάσουμε κάθε ένα από αυτά τα συστατικά για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς λειτουργούν από κοινού.

Σκέψεις
Οι σκέψεις σας παρέχουν τη γενική δομή για την πραγματικότητά σας. Μπορείτε αντιλαμβάνεστε το περιβάλλον σας και τα εργαλεία είναι τα συναισθήματά σας, σύμφωνα με τις σκέψεις σας. Όταν σκέφτεστε θετικά, συνήθως "αισθάνεστε " θετικά.

Με άλλα λόγια, οι θετικές σκέψεις σας κάνουν να νιώθετε καλά, και οι αρνητικές σκέψεις σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα.

Μια κοινή παρερμηνεία είναι ότι οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας. Οι σκέψεις σας στην πραγματικότητα δεν δημιουργούν τίποτα από μόνες τους.

Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν αν «δημιουργούσατε » ό, τι σκέφτεστε; Οι εφιάλτες σας θα γίνονταν πραγματικότητα όλοι , καθώς και κάθε φόβος και ανησυχία που είχατε ποτέ! Όχι, ευχαριστώ δεν είναι αιτώ που θέλω !

Στην πραγματικότητα, οι σκέψεις σας πρέπει να ενισχυθούν με συγκίνηση( συναίσθημα ) για να σχηματιστούν στη φυσική πραγματικότητα.

Συναισθήματα
Τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν με ακρίβεια να περιγραφούν ως το "καύσιμο" που δίνει ζωή στις σκέψεις σας. Όταν έχετε κάποια συγκεκριμένη σκέψη ή ιδέα στο μυαλό σας και δημιουργήσετε έντονα συναισθήματα για ή σχετικά με αυτό - θα το φέρετε στη ζωή σας!

Τα συναισθήματα είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την ικανότητά σας να δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας.

Εάν δεν πάρετε τίποτα άλλο μετά από την ανάγνωση αυτής της σελίδας, το πιο σημαντικό πράγμα που θέλω να καταλάβετε είναι η απόλυτη ωμή δύναμη που κρατούν τα συναισθήματά σας!

Αυτός είναι ο λόγος αρνητικές σκέψεις μπορεί να είναι τόσο καταστροφικές. Όταν επικεντρωθείτε σε αρνητικά πράγματα και εκπέμπετε αρνητικά συναισθήματα γι'αυτά - τα προσελκύετε ! Ομοίως, όταν σκέφτεστε θετικές σκέψεις και εκπέμπετε θετικά συναισθήματα γι'αυτές - θα τις προσελκύσετε!

Αντιλήψεις και προσδοκίες
Οι πεποιθήσεις σας και οι προσδοκίες σας στην πράξη είναι οι θυρωροί για την πραγματικότητά σας. Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπαθείτε να σκεφτείτε και να αισθάνεστε θετικά, μια περιοριστική πεποίθηση ή αρνητική προσδοκία έχει τη δυνατότητα να σας απομακρύνει από αυτό που προσπαθείτε να προσελκύσετε. 

Δεν έχει σημασία πόσες δηλώσεις θα κάνετε , πόσο έντονα θα απεικονίσετε τον εαυτό σας με κάτι που θέλετε - αν είστε κάτοχος περιοριστικών πεποιθήσεων σχετικά με αυτό, το υποσυνείδητο μυαλό σας δεν θα σας επιτρέψει να το έχετε! Μπορεί είτε να μην πιστεύετε ότι είναι δυνατόν ή δεν πιστεύετε να το αξίζετε , έτσι δεν θα είναι δυνατό να το πάρετε .

Αν νομίζετε ότι έχετε τον περιορισμό των πεποιθήσεων που εμποδίζουν τα πράγματα που προσπαθείτε να προσελκύσετε! Ελάτε να περάσουμε από μια πολύ απλή, διαδικασία βήμα - προς - βήμα όχι μόνο για να προσελκύσετε ό,τι θέλετε, αλλά και τη μετατροπή κάθε περιορισμού των πεποιθήσεων που μπορεί να σας κλειδώνουν.

Πριν το κάνουμε, ωστόσο, είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι ο νόμος της έλξης έχει πραγματικά μια επιστημονική βάση. Γνωρίζοντας αυτό θα σας βοηθήσει να πιστεύετε περισσότερο ότι είναι πραγματικά πραγματικός - δεν είναι «όλα στο μυαλό σας "




Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Επιστημονική προσευχή...!!!!

Στης μεταφυσικές μελέτες, μαθαίνουμε για τη δύναμη της θετικής, ή επιστημονικής προσευχής. Αυτό το είδος της προσευχής διαφέρει από την παραδοσιακή προσευχή, γιατί δεν είναι παράκληση ή αναφορά στο Θεό για εύνοια. Αντίθετα,η επιστημονική προσευχή είναι ένας τρόπος να ευθυγραμμιστούμε με το Θεό, προκειμένου να γνωρίζει, και να καταλάβει αυτό που θέλουμε πραγματικά. 

Την ονομάζουμε επιστημονική προσευχή γιατί είναι αποδείξιμη. Τη λέμε επίσης και καταφατική προσευχή γιατί ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ αντί επικεντρώνετε σε αυταπάτες γι'αυτά που μόνο τα μάτια μας μπορούν να δουν. 

Για παράδειγμα, σε μια παραδοσιακή προσευχή για την θεραπεία μιας ασθένειας προσευχόμαστε ζητώντας από το Θεό «θεράπευσε με σε παρακαλώ." Συχνά, ζητιανεύουμε και διαπραγματευόμαστε. "Παρακαλώ θεράπευσε με και ποτέ δεν θα αμαρτήσω πάλι." Αυτό βάζει αυτόν που προσεύχετε σε θέση αδυναμίας, θύματος και συνολικής αδυναμίας.

Η καταφατική προσευχή λέει: «Εγώ έχω ήδη θεραπευτεί στο πραγματικό επίπεδο της ύπαρξής μου και η θεραπεία εκδηλώνεται τώρα στο φυσικό κόσμο μου." 

Είναι επιστημονική επειδή λειτουργεί με τους απλούς καθολικούς νόμους της έλξης, την πρόθεση να δούμε πέρα ​​από την ψευδαίσθηση πέρα από την επιφάνεια για να την αμετάβλητη αλήθεια ότι είμαστε - τέλεια πνευματικά όντα. 

Κάνετε αυτό βαθιά και με μεγάλη ειλικρίνεια και αυτό θα εμφανιστεί στη φυσική ζωή σας ως ένα θετικό αποτέλεσμα - οι επιπτώσεις μιας θετικής αιτίας.

Εάν αναρωτιέστε πάντα γιατί πολλές από τις προσευχές σας, δεν έγιναν πραγματικότητα, ίσως να προσεύχεστε λάθος. Όταν ικετεύετε το Θεό για να σας θεραπεύσει κάνετε αυτό.

Αν κάνετε το άλλο πράγμα παίζετε το θύμα και όχι τον συνδημιουργό της ζωής σας.

Στη μεταφυσική, μαθαίνουμε ότι είμαστε συν-δημιουργοί με το Θεό, και ότι με την ευθυγράμμιση του εαυτού μας με της συμπαντικές πνευματικές αρχές, είμαστε σε θέση να αλλάξουμε τη ζωή μας με τις προθέσεις, τις σκέψεις μας και τις επιβεβαιώσεις.

Η επιστημονική, ή καταφατική, προσευχή διαφέρει ελαφρώς από μία μεταφυσική παράδοση Στη θρησκευτική επιστήμη υπάρχουν πέντε βήματα, αυτά τα βήματα είναι λίγο διαφορετικά, στην πνευματική επιστήμη υπάρχουν μόνο τέσσερα βήματα, αλλά βασικά μια καταφατική προσευχή αποτελείται από τα ακόλουθα:

Βήμα πρώτο: Αναγνώριση 
Εδώ έχουμε ήσυχο διαλογισμό και αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει μια πραγματική δύναμη στο Σύμπαν, ο Θεός. Αφήνουμε την αναγνώριση να γεμίσει τη συνείδησή μας το φως και αγάπη. Τη στιγμή που εμείς θεωρούμε ότι αυτή η παρουσία είναι εντός και γύρω μας, προχωράμε στο βήμα δύο.

Βήμα δεύτερο: Ενοποίηση 
Εδώ μπορούμε να νιώσουμε την ένωση μας με τον Θεό, η μια δύναμη στο Σύμπαν. Έχουμε αποσπαστεί από τις πιέσεις της καθημερινής ζωής και συνδεθήκαμε με τη μεγαλύτερη δύναμη, αφήνοντάς τη να συμπληρώσει τη συνείδηση ​​μας. Παραδεχόμαστε την αλήθεια ότι είμαστε ένα με τον Θεό, ότι είμαστε ένα με το Θείο Δημιουργό μας, το βάζουμε καλά στο μυαλό μας ώστε να μπορούμε να προσευχηθούμε από το μέρος των ισχυρών, συν-δημιουργική ενέργεια. 

Βήμα τρίτο: Υλοποίηση 
Εδώ έχουμε έρθει στην πραγματοποίηση ότι επειδή είμαστε ένα μέρος του Θεού, και με όλα όσα Θεός είναι, ευημερούμε γιατί αυτό που προσευχόμαστε έγινε . Αν ο Θεός μπορεί να τα κάνει όλα και εμείς δημιουργηθήκαμε κατ 'εικόνα Θεού, και εμείς μπορούμε να τα κάνουμε όλα.

Βήμα τέταρτο: Ευχαριστίες 
Εδώ δίνουμε ευχαριστίες για τις προσευχές μας σαν να έχουν ήδη απαντηθεί, . Όπως είπε ο Ιησούς, ο Πατέρας μας ξέρει ήδη για τι έχουμε ανάγκη, ακόμη και πριν το ζητήσουμε. Όταν είμαστε ευγνώμονες γι 'αυτό, εμείς οι ίδιοι ευθυγραμμιζόμαστε με αυτή την αλήθεια.

Βήμα πέμπτο: απελευθέρωση 
Εδώ, απλά ας το ξεχάσουμε ας το αφήσουμε το Θεό. Εμείς απελευθερώσαμε τα λόγια μας στο Σύμπαν, γνωρίζοντας ότι δεν θα έρθει πίσω σε μας κενό. Αυτό που έρχεται θα κάνει κύκλους θα επικεντρωθεί σε αυτό που εστιάζουμε και σε αυτά που λέμε και θα δημιουργήσει την πραγματικότητα μας . Αλλά πρώτα πρέπει να το απελευθερώσουμε

Μερικές μεταφυσικές παραδόσεις συνδυάζουν τα βήματα ένα και δύο, ή τα βήματα δύο και τρία, αλλά βασικά όλα είναι τα ίδιο, τονίζοντας ότι ο Θεός μας δίνει ό,τι χρειαζόμαστε και ότι επιθυμούμε , και το μόνο που χρειαζεται να κάνουμε είναι να το ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ αυτό στη συνείδησή μας για να το δούμε να εκδηλώνετε στο φυσικό μας κόσμο.

Η επιστημονική προσευχή, καταφατική προσευχή, η ο έλεγχος του νου - όπως και αν επιλέξετε να το αποκαλείτε , είναι απλά η διαδικασία που χρησιμοποιείται για να αλλάξουμε τη συνείδησή μας να αναγνωρίσουμε ότι αυτό που υπάρχει για τον έλεγχο είναι δικό μας. 

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ανοίξουμε τον εαυτό μας σε αυτό. Δεν χρειάζεται να ζητιανεύετε ή να επικαλείστε Η επιστήμη του νόμου της αιτίας και του αποτελέσματος σας το υπόσχεται. Ή, όπως ο Ιησούς είχε πει κάποτε, θα γίνει σε σας όπως εσείς πιστεύετε! 




Η δύναμη των προσδοκιών...!!!!

Οι προσδοκίες σας συνδέονται στενά με τις πεποιθήσεις σας, αλλά είναι περισσότερο και εμπειρίες σε μια γενική έννοια. Εάν έχετε τη συνήθεια να σκέφτεστε αρνητικά, έχετε πιθανώς αρνητικές προσδοκίες.

Για παράδειγμα, μπορεί να είστε εξαιρετικά απαισιόδοξος και πάντα να περιμένετε ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν στραβά. Ως αποτέλεσμα, πιθανώς συνήθως να πηγαίνουν στραβά .

Αν πιστεύετε ότι πάντα θα αγωνίζεστε και θα αποτυγχάνετε θα περιμένετε να αγωνίζεστε και να αποτυγχάνετε , έτσι θα αγωνίζεστε και να αποτυγχάνετε . Το υποσυνείδητο μυαλό σας δεν θα επιτρέψει σε σας οτιδήποτε άλλο, γιατί αυτή είναι αλήθεια σας.

Εάν, από την άλλη πλευρά, πιστεύετε ότι είστε πετυχημένος και πολυμήχανος, θα περιμένετε να πετύχετε - και θα βρείτε συνήθως περιστάσεις χαλαρές που θα επιτρέπουν ένα πετυχημένο αποτέλεσμα.

Δεδομένου ότι αρχίζετε να βελτιώνετε τις σκέψεις σας τις συνήθειές και τα συναισθήματά σας μέρα σε μέρα, θα παρατηρήσετε τις προσδοκίες σας να μετατοπίζονται . Εν τω μεταξύ, μπορείτε να βοηθήσετε τη διαδικασία μαζί επιλέγοντας συνειδητά ένα θετικό αποτέλεσμα σε όλες τις καταστάσεις.

Όταν πιάνετε τον εαυτό σας να λέει πράγματα όπως, "Αυτό ποτέ δεν θα λειτουργήσει» ή «δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να προσπαθήσω" ή "Είναι απλά αδύνατο" - σταματήσετε τον εαυτό σας και γυρίστε αντίθετα σε κάτι πιο θετικό. 

"Αυτό πρόκειται να είναι μεγάλη επιτυχία !" ή "Μπορώ να το κάνω το έργο αυτό για μένα» ή «Ξέρω ότι αυτό είναι δυνατόν» ή «Πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο η κατάσταση αυτή θα έχει πολύ θετικό αποτέλεσμα.

Με τον καιρό, θα καταλήξετε να γίνετε αυτό αυτόματα, αλλά στην αρχή μπορεί να πρέπει να παρακολουθείτε από κοντά τα πράγματα που πιάνετε τον εαυτό σας σκέφτεται και να λέει.

Τα συναισθήματά σας μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως μια ιδέα για το πως πάτε ! Αν βρείτε τον εαυτό σας αισθάνεται άσχημα για άλλα όχι για κάποιον προφανή λόγο, είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι κάτι συμβαίνει με τις σκέψεις, τις πεποιθήσεις σας ή τις προσδοκίες σας .

Όταν συμβαίνει αυτό, να στρέψετε την προσοχή σας προς τα μέσα για μερικά λεπτά και να κάνετε ερωτήσεις για να καταλάβετε τι συμβαίνει:

"Γιατί αισθάνομαι άσχημα αυτή τη στιγμή;"

«τι ειναι αυτο που προκάλεσε αυτά τα συναισθήματα;"

" αντιμετωπίζω αμφιβολία ή δυσπιστία για κάτι;"

" αναμένω μια αρνητική έκβαση; Γιατί;"

Στη συνέχεια, απλά μετατρέψτε αυτά τα ζητήματα που μπορεί να σας μπλοκάρουν περισσότερο .

Η αλλαγή που περιορίζει τις πεποιθήσεις σας και τις αρνητικές προσδοκίες σας μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολη στην αρχή, αλλά θα διαπιστώσετε ότι η διαδικασία αρχίζει σαν χιονοστιβάδα μετά από λίγο. 

Να θυμάστε ότι τα αποτελέσματα είναι συσσωρευτικά! Συνεχίστε να εργάζεστε σε αυτό κάθε μέρα και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αφήσετε τους περιορισμούς να σας κουμαντάρουν τη ζωή




Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με αποκόλληση...!!!!

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με αποκόλληση
Δεν μπορώ να θυμηθώ από που το πήρα αυτό - Νομίζω ότι αυτό είναι μια καλή πληροφόρηση για όλους όσους αγωνίζονται και είναι σε αμφισβήτηση, αν τα πράγματα πηγαίνουν δεξιά, κλπ.

Λοιπόν, υπάρχουν τέσσερα σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε εδώ.

1. Ο τρόπος που παρατηρούμε στον κόσμο γύρω μας. Επειδή οι σκέψεις μας δημιουργούν την πραγματικότητά μας, όταν το μόνο που κάνετε είναι να παρατηρήσετε πως δεν έχετε αυτό που θέλετε ή ότι παίρνει πολύ καιρό για αυτό που θέλετε να εμφανιστεί, τότε το μόνο που κάνετε είναι να δημιουργηθούν περισσότερες στιγμές στη ζωή σας, όπου δεν έχετε αυτό που θέλετε. 

Συνεχίζετε να σκέφτεστε ότι δεν έχετε το νέο σπίτι ή τη νέα δουλειά, και γι 'αυτό δεν τα έχετε . Όσο περισσότερο σκέφτεστε ότι δεν έχετε κάτι, τόσο περισσότερο θα μείνετε χωρίς αυτό. Όσο περισσότερο πιστεύετε ότι είναι κάτι που περιμένετε να εμφανιστεί, τόσο περισσότερος χρόνος θα χρειαστεί για να εμφανιστεί. 

Αν πιστεύετε ότι θα περάσουν τέσσερις μέρες από την στιγμή που ζητήσατε αυτό που θέλετε και εσείς ακόμα δεν έχετε αυτό που θέλετε , δημιουργήσατε μόλις τέσσερις περισσότερες ημέρες του να μην έχετε αυτό που θέλετε.

2.Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι κάθε φορά που πιστεύετε ότι ο νόμος της έλξης 
δεν λειτουργεί και να αρχίζετε να αναζητάτε τρόπους για να τον κάνετε να λειτουργήσει, κάθε φορά που λέτε στους άλλους ότι χρειάζεστε βοήθεια εκδηλώνεται κάτι που δεν μπορείτε να το κάνετε, οποιαδήποτε στιγμή θεωρείτε ότι υπάρχει ένα βήμα που λείπει,αυτό που πραγματικά κάνετε είναι λέτε στο Σύμπαν ότι δεν το εμπιστεύεστε για να σας φέρει αυτό που θέλετε. 

Προσπαθείτε να ελέγξετε την κατάσταση. Προσπαθείτε να καθορίσετε τον τρόπο που αυτό θα εκδηλωθεί. Αυτό δεν είναι δουλειά σας. Αυτή είναι η δουλειά του Σύμπαντος. Το μόνο που υποτίθεται ότι πρέπει να κάνετε είναι να ζητήσετε και στη συνέχεια να επιτρέψετε στις επιθυμίες σας να εμφανιστούν στη ζωή σας. Αυτό είναι όλο.

3.Το τρίτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι αυτό που θέλετε να προσελκύσετε πραγματικά δεν παίρνει πάντα τον ίδιο χρόνο για να εμφανιστεί στη ζωή σας. Μερικές φορές υπάρχουν παράγοντες που εμπλέκονται στη δημιουργία της επιθυμίας σας που δεν γνωρίζετε, όταν ζητάτε γι 'αυτές. Αυτοί οι παράγοντες μπορεί να σας εμποδίσουν από το να λάβετε αμέσως αυτό που θέλετε. 

Για παράδειγμα, αν θέλετε ένα νέο αυτοκίνητο, θέλετε μια συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο. Θέλετε επίσης να τρέχει καλά, να είναι οικονομικά προσιτό, να έχετε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την αγορά αυτή, και ούτω καθεξής. Τα στοιχεία αυτά πρέπει επίσης να δημιουργηθούν. 

Και δεν έχει σημασία πόσο πολύ θέλουμε το αυτοκίνητό μας αυτή τη στιγμή, ωστόσο παίρνει χρόνο για να έρθουν όλα μαζί είναι ακριβώς ο σωστός χρόνος που απαιτείται για μας για να προσελκύσουμε την επιθυμία μας.

4.Το τέταρτο και τελευταίο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι κάθε φορά που αισθάνεστε... 
νευρικοί, ανήσυχοι, ανυπόμονοι, ή φοβάστε, σπρώχνεται πολύ μακριά το πράγμα που θέλετε. Γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να αποκολληθείτε από το αποτέλεσμα. Απόσπαση είναι να είσαι εντάξει με τα πράγματα όπως ακριβώς είναι τώρα. Όταν είστε εντάξει ότι θα πάρετε αυτό που θέλετε κάθε αντίσταση θα φύγει.

Το πιο σημαντικό, με την απόσπαση δεν είναι να σταματήσετε. Δεν πρόκειται για παραίτηση του εαυτού σας ότι δεν θα έχει αυτό που θέλετε. 

Πρόκειται για την αποδοχή ότι τα έχετε. Πρόκειται για τους εαυτούς σας που σας επιτρέπουν να έχετε αυτό που θέλετε, επιτρέποντας στον εαυτό σας να βιώσει το αίσθημα της ελπίδας ότι θα πάρετε αυτό που θέλετε, αλλά εξακολουθεί να απολαμβάνει τη διαδικασία και ότι βρίσκεστε τώρα στο σημείο όπου θέλετε να είστε. 

Αυτή η διαδικασία πρέπει να είναι αληθινή απόλαυση των επιθυμιών που έρχονται . Όταν ταυτόχρονα απολαύσετε αυτό που έχετε τώρα και αυτό που θέλετε να εκδηλωθεί σαν να το έχετε ήδη, τότε θα δείτε γρήγορα τις επιθυμίες σας να εκδηλωθούν. 

Έτσι, τελικά, μην σκέφτεστε πόσο καιρό θα πάρει για το νόμο της έλξης θα εργαστεί και όσος χρόνος και να πάρει είναι ακριβώς το σωστό χρονικό διάστημα για σας. 




Τι είναι μια πεποίθηση ;

Τι είναι μια πεποίθηση;
Οι πεποιθήσεις μας διαμορφώνονται από τα συμπεράσματα μας για τον κόσμο γύρω μας. Ας δούμε ένα παράδειγμα:

Φανταστείτε ότι είστε ένα μικρό παιδί 8 χρονών, και είστε έτοιμος να συμμετάσχετε στο πρώτο σας παιχνίδι μπάσκετ με μερικά παιδιά της γειτονιάς. Είστε νευρικός, αλλά βλέπετε ότι τα άλλα παιδιά παίζουν καλά, έτσι ώστε να σας φαίνεται δύσκολο . Το παιχνίδι αρχίζει και έχετε καταφέρει να παίξετε όταν ξαφνικά η μπάλα πετιέται σε σας και βλέπετε ότι πηγαίνει σίγουρα προς το καλάθι. 

Χτυπάτε την μπάλα , και. . . χάνετε το καλάθι. Οι συμπαίκτες σας αναστατώνονται και να αρχίζουν να σας φωνάζουν, σας λένε ότι δεν ξέρετε μπάσκετ . Φυσικά, αισθάνεστε τρομερά και ντρέπεστε για την έλλειψη των ικανοτήτων σας στο γήπεδο.

Τι θα κάνετε στη συνέχεια θα καθορίσει, το κατά πόσον μια περιοριστική πεποίθηση θα σχηματιστεί ή όχι. Μπορεί να προβείτε σε έναν όρκο ότι ποτέ δεν θα παίξετε μπάσκετ και πάλι, Ή μπορεί να σηκώσετε το πηγούνι σας και να προσπαθήστε ξανά.

Αντλώντας ένα συμπέρασμα ότι είστε κακός στο μπάσκετ (ή οτιδήποτε άλλο) θα δημιουργήσετε μια περιοριστική πεποίθηση. Όχι μόνο θα αποφεύγετε να παίζετε μπάσκετ ή αθλητικές δραστηριότητες, από εκείνο το σημείο, μπορεί, επίσης, να έχετε αρνητικές πεποιθήσεις σχετικά με την ικανότητά σας ότι δεν κάνετε τίποτα καλά και στο μέλλον!

Οι περιοριστικές πεποιθήσεις συνήθως ξεκινάνε όταν κάποιος προφέρει ένα αρνητικό σχόλιο για σας. Εάν οι γονείς σας ή άλλα πρόσωπα κύρους στη ζωή σας λένε συνεχώς ότι δεν μπορείτε να μάθετε ή ότι είστε άτυχος, ίσως αρχίσετε να τα πιστεύετε αυτά - και μπορεί να τα πιστεύετε ακόμα!

Είναι επίσης εύκολο να διαμορφώσετε ένα περιορισμό στις πεποιθήσεις σας και μέσα από αρνητικές σκέψεις. Ακόμη και αν κανείς δεν είπε ποτέ ότι είστε ανίκανος ή ότι ποτέ δεν θα επιτύχετε στη ζωή, μπορεί να έχετε σχηματίσει παρόμοια συμπεράσματα με βάση προηγούμενες «αποτυχίες» σας. 

Εάν έχετε δοκιμάσει κάτι μια φορά και δεν το κάνατε καλά μπορεί να έχετε πει στον εαυτό σας "Ξέχασε το, είναι μια χαμένη υπόθεση,« ακόμη κι αν τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια! (Είναι εκπληκτικό το πόσο σκληροί μπορούμε να είμαστε με τον εαυτό μας κατά καιρούς, έτσι δεν είναι ;

Ωστόσο, όσο τρομερά αν ακούγονται αυτά υπάρχει ένας μικρός σπόρος από καλά νέα που περιλαμβάνονται μέσα σε αυτά. Ακριβώς όπως μπορείτε να δώσετε μορφή σε περιοριστικές πεποιθήσεις σχετικά με τις ικανότητες σας, μπορείτε επίσης να προκαλέσετε ενδυνάμωση των πεποιθήσεων που θα πάρουν τη θέση τους και να πάρετε όλα όσα επιθυμείτε!

Η πίστη δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια επιλογή για να δείτε που είναι η αλήθεια σας.

Αυτό είναι σωστό? Μπορείτε να ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ σας. Δεν χρειάζεται να ζήσετε μια ζωή που εμποδίζεται από τον περιορισμούς ή αρνητικές πεποιθήσεις - μπορείτε να την αλλάξετε ανά πάσα στιγμή!

Ρίξτε μια ματιά στη λίστα των επιθυμιών σας και επιλέξετε ένα πράγμα από τη λίστα. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι ένα από τα στοιχεία στον κατάλογό σας είναι να προσελκύσετε 10,000.00€ ώστε να μπορείτε να πληρώσετε ένα χρέος.

Πιστεύετε πραγματικά ότι είναι δυνατό για σας να προσελκύσετε 10,000.00 €; Πιστεύετε ότι σας αξίζει αυτό το χρηματικό ποσό; Τι συναισθήματα προκύπτουν όταν σκέφτεστε γι 'αυτό;

Εάν αισθάνεστε νευρικοί, ένταση, άγχος ή φόβο - δεν πιστεύετε πραγματικά μπορείτε να το έχετε.

Bingo! Μπορεί να εντοπίστηκε μόλις μια περιοριστική πεποίθηση. Αν πραγματικά πιστεύατε ότι θα μπορούσατε να το έχετε, τότε θα αισθανόσασταν ήρεμοι και σίγουροι γι 'αυτό, σωστά; Αντ 'αυτού, το μυαλό σας αρχίζει να εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση, "Ουάου, αυτό είναι πολλά χρήματα Θα μου πάρει μήνες για να κερδίσω αυτά τα χρήματα Πώς θα τα πάρω δεν μπορώ να δω κάποιο δυνατό τρόπο.!; Είναι απελπιστικό ! "

Σημειώστε ότι κάποιες από τις παραπάνω σκέψεις επικεντρώνονται στο "πώς" - μην ανησυχείτε για αυτές, επειδή θα το αναλύσουμε περισσότερο αργότερα . Προς το παρόν, να επικεντρωθείτε μόνο στις εκφράσεις δυσπιστίας και αμφιβολίας.

Μόλις εντοπίσατε μια περιοριστική πεποίθηση, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να την αλλάξετε, "Γιατί είναι δυνατό." Όταν έχετε μια περιοριστική πεποίθηση, το μυαλό σας είναι απασχολημένο να απαγγέλλει όλους τους λόγους για τους οποίους η επιθυμία σας δεν είναι δυνατή. Αν στρέψετε την προσοχή σας στο γιατί αυτό είναι δυνατό, μπορείτε να μετατρέψετε τον περιορισμό των πεποιθήσεων.

Εδώ είναι πώς να το κάνουμε:

Πάρτε ένα φύλλο χαρτί και να σχεδιάστε μια γραμμή στο κέντρο του . Στο πάνω μέρος της σελίδας πάνω από την αριστερή στήλη γράψτε , «Γιατί δεν είναι δυνατό." Στο πάνω μέρος της σελίδας πάνω στη δεξιά στήλη γράψτε , «γιατί αυτό είναι δυνατό."

Πρώτον, καταλήξτε ποιοι είναι οι λόγοι, που η επιθυμία σας δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί και γράψτε τους στην αριστερή στήλη. Αυτό πρέπει να είναι εύκολο, αφού έχετε πιθανώς πολλές αρνητικές πεποιθήσεις σχετικά με αυτό το στόχο.

Τώρα, ήρθε η ώρα για τη μετατροπή αυτών των αρνητικών πεποιθήσεων ! Στη δεξιά στήλη, γράψτε κάτω μερικές ιδέες για το λόγο που , είναι δυνατόν να προσελκύσετε 10,000.00.

Γιατί δεν είναι δυνατό

- Μπορώ να κερδίσω κάποια χρήματα μόνο από τη δουλειά μου.

- Δεν έχω άλλες προοπτικές για να πάρω περισσότερα χρήματα.

- Είμαι χρεωμένος μέχρι τα αυτιά μου γι 'αυτό δεν μπορώ να πάρω ένα δάνειο.

- Κανείς δεν θα με βοηθήσει.

- Αμφιβάλλω αν θα μπορούσα να πάρω μια καλύτερη δουλειά.

- Δεν έχω χρόνο για μια δεύτερη δουλειά.


Γιατί αυτό είναι δυνατόν

- Χρήματα μπορεί να έρθουν σε μένα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

- Θα ήθελα να πάρω μια καλύτερη εργασία που πληρώνομαι περισσότερο.

- Θα μπορούσα να βρω μια μεγάλη ευκαιρία.

- Θα μπορούσα να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση.

- Το σύμπαν έχει πόρους που δεν θα μπορούσα καν να μαντέψω.

- Άλλοι άνθρωποι έχουν λάβει απροσδόκητα χρηματικά ποσά πριν από μένα , ώστε να μπορεί να συμβεί και σε έμενα αυτό.
 
Παίρνετε μια ιδέα. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία που έχετε στη λίστα σας "γιατί αυτό είναι δυνατόν" είναι στην πραγματικότητα πιστευτά ΓΙΑ ΕΣΑΣ. Αν δεν τα πιστεύετε πραγματικά, αυτή η άσκηση δεν θα λειτουργήσει. Πρέπει να είστε πρόθυμοι να πιστέψετε ότι υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για το σύμπαν να σας παραδώσει την επιθυμία σας - ακόμα κι αν δεν έχετε ιδέα πώς θα έρθουν όλα .

Στη συνέχεια, αφού έχετε τη λίστα των λόγων για τους οποίους η επιθυμία σας είναι δυνατή , κόψτε το χαρτί στη μέση και πετάξτε στην αριστερή στήλη! κάψτε την , βάλτε τη σε κάδο απορριμμάτων, κάντε ό,τι θέλετε να την καταστρέψετε , αλλά επιβεβαιώστε ότι τα εμπόδια αυτά δεν υπάρχουν πια στη ζωή σας.

Αντ 'αυτού, κάθε φορά που θα βρείτε τον εαυτό σας να είναι σε πανικό ή αμφιβολίες σχετικά με το πράγμα που θέλετε να προσελκύσετε , να ξαναδιαβάσετε λίστα των λόγων για τους οποίους είναι δυνατό. Επιβεβαιώνοντας και πάλι ότι είναι πραγματικά δυνατό. Όσο περισσότερο το κάνετε αυτό, τόσο περισσότερο θα αρχίσετε πραγματικά να το πιστέψετε .

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ίδια διαδικασία για την αντιμετώπιση θεμάτων χαμηλής αυτοεκτίμησης. Πιστεύετε ότι πραγματικά σας αξίζει να είστε ευτυχισμένος, υγιής και πλούσιος; 

Αν όχι, κάνετε ακόμα δύο λίστες: μία για τους λόγους που δεν αξίζετε να έχετε τα πράγματα που θέλετε, και μια για τους λόγους για τους οποίους εσείς το αξίζετε . Στη συνέχεια, καταστρέψτε τον κατάλογο των λόγων για τους οποίους δεν το αξίζετε , και να κρατήστε τον κατάλογο των λόγων για τους οποίους αξίζετε.

Χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι μια περιοριστική πεποίθηση, αλλά εγκυμονεί και βαρύ συναισθηματικό φορτίο και μπορεί να χρειαστεί να μεταμορφωθεί. 

Κάθε φορά που εσείς ή κάποιος άλλος σας παρέδωσε ένα αρνητικό μήνυμα στο υποσυνείδητο μυαλό σας στο παρελθόν, αυτό προκάλεσε μια συναισθηματική αντίδραση που βοήθησε να μπλοκάρετε την πραγματικότητά σας.

Ένας τρόπος για να το αντιστρέψετε αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε θετικές επιβεβαιώσεις σε συνδυασμό με θετικά συναισθήματα.

Όπως μπορείτε αναθεωρήσετε λίστα των λόγων για τους οποίους σας αξίζουν καλά πράγματα στη ζωή σας, ας πείτε πράγματα όπως αυτά για τον εαυτό σας :

"Είμαι καλός άνθρωπος."

"Όλα εξελίσσονται καλά για μένα."

«Είμαι ταλαντούχος και επιτυχημένος ."

«Η αφθονία είναι αναφαίρετο δικαίωμα μου."

«Μου αξίζει να είμαι ευτυχισμένος και υγιείς."

«Εγώ αγαπώ τον εαυτό μου."

«Οι άλλοι άνθρωποι με αγαπούν πάρα πολύ."

Ενώ λέτε αυτά τα πράγματα για τον εαυτό σας,. Εγχύστε την αφθονία της αγάπης, της συμπόνιας και τρυφερότητα στο ύφος σας και το υποσυνείδητο μυαλό σας θα είναι πολύ πιο δεκτικό στα μηνύματα. Με την πάροδο του χρόνου, θα απολαύσετε και στην αντικατάσταση των αρνητικών μηνυμάτων. 




Προσέξτε πως μιλάτε...!!!!

Όταν μιλάμε για κάτι, του δίνουμε ενέργεια. Η περισσότερη ενέργεια που δίνουμε προέρχεται από τον εσωτερικό κόσμο σας, όσο πιο πολύ ενέργεια δίνουμε από τον εσωτερικό κόσμο μας τόσο πιο πολύ δημιουργούμε τον εξωτερικό κόσμο μας

Συχνά γίνεται κατάχρηση της ομιλίας στη σύγχρονη κοινωνία 
Αντί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία, η ομιλία χρησιμοποιείται για να καταστρέψει. Αντί να χρησιμοποιείται για να ενώσει, η ομιλία χρησιμοποιείται για να διαιρέσει. Ενώ οι σκέψεις φυλάσσονται για τον εαυτό σας ως επί το πλείστον, η ομιλία απευθύνεται σε όλους όσους μπορούν να ακούσουν.

Όταν μιλάμε για κάτι, αρχίζουμε να προσελκύομαι την ουσία του προς το μέρος μας. Ο Muhammad Ali είπε κάποτε, ''είμαι ο καλύτερος". Είτε τον πίστεψαν ή όχι, το είπε, οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν τα λόγια του. Σήμερα, εξακολουθεί να θεωρείται ως ο μεγαλύτερος, ακόμη κι αν υπάρχουν μαχητές σήμερα που είναι πιο δυνατοί και πιο γρήγοροι.

Μάθετε να μιλάτε σαν κάθε λέξη να είναι μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. 
Μιλάτε σαν κάθε λέξη που λέτε, θα γίνει πραγματικότητα πολύ σύντομα. Όταν μιλάτε με αυτόν τον τρόπο, θα αρχίσουν να γίνονται πολλά καλά από αυτά που λέτε. Οι άνθρωποι θετικού χαρακτήρα θα προσελκύονται από την αύρα σας, θα κρέμονται πάνω κάθε λέξη σας, επειδή όλα όσα έχετε να πείτε θα κάνουν την ατμόσφαιρα καλύτερη , και θα κάνετε τους άλλους να νιώθουν καλά.

Εδώ είναι μερικά θέματα που ίσως να θέλετε να επικεντρωθείτε στις καθημερινές συνομιλίες σας . Τα θέματα αυτά θα σας οδηγήσουν σε πολλούς φίλους, στην ευτυχία, στην επιτυχία, στα πλούτη και την εξουσία:

1. Τι επιθυμείτε 
Όταν ξέρετε τι θέλετε, είστε ήδη στα μισά του δρόμου για να πάρετε ό, τι θέλετε.

2. Πώς θα πάτε για να πάρετε αυτό που επιθυμείτε 
Υπάρχει κάτι πολύ μεταδοτικό για κάποιον που μιλά για ό, τι θέλει και πώς πρόκειται να το πάρει. Πρόκειται για την ένδειξη "φιλοδοξία " και οι άνθρωποι που ανήκουν φυσικά σε αυτούς τους τύπους των ανθρώπων επειδή έχουν "επιτυχία" πάνω τους.

3. Πράγματα που σας αρέσουν 
Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι μιλούν για το τι μισούν, θα ξεχωρίζετε ως μια ανάσα καθαρού αέρα, όταν είστε σταθερά θετικοί , σηκώνοντας τους από την αρνητικότητα και αγκαλιάζοντας αυτό που είστε ευγνώμονες.Θα προσελκύσετε κάτι περισσότερο από φίλους - θα προσελκύσετε θαυμαστές.

4. Καλή στιγμή  
Υπάρχει πάντα μια υπέροχη ατμόσφαιρα στον αέρα, όταν μιλάμε για καλές στιγμές που έχουν ήδη συμβεί. Μιλώντας για καλές στιγμές είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος για την σταματήσει άμεσα η αρνητική συνομιλία με έναν φίλο. Όσο πιο συχνά κάνετε τους άλλους να νιώθουν καλά όταν είναι γύρω σας, τόσο περισσότερο θα θέλουν να είναι γύρω σας και τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε για τον επηρεασμό τους να γίνουν πιο θετικά άτομα.

5. Πράγματα που μας κάνουν χαρούμενους 
Αν είστε σε μια κακή στιγμή , να επικεντρωθείτε σε αυτά

6. Σκεφτείτε τι θαυμάζετε στους άλλους  
Αν έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε με άλλους ανθρώπους μιλήστε για τα καλά που έχουν . Αν δεν δείτε κανένα καλό σε αυτούς , δεν αξίζει να συζητήσετε. Ωστόσο, όταν επαινείτε κάποιον , να είστε ειλικρινής. Μην το παρατραβάτε με φιλοφρονήσεις με λάθος τρόπο, θα βγει ως κολακεία.

Εδώ είναι πράγματα για τα όποια πρέπει να αποφεύγετε να μιλάτε με κάθε κόστος :

1. Τα πράγματα που δεν θέλετε να συμβούν 
Όσο περισσότερα μιλάμε για κάτι, τόσο περισσότερη ενέργεια του δίνουμε . Ένα καλό παράδειγμα αυτού είναι το πώς τα μέσα ενημέρωσης είχαν ατελείωτες ώρες κάλυψης για την "καταπολέμηση της τρομοκρατίας." Όσο περισσότερο μιλάνε γι 'αυτή, τόσο περισσότερη δύναμη της δίνουν . Όταν θέλετε κάτι να φύγει μακριά, πρέπει να μιλήσετε για το αντίθετό του . Αντί της εστίασης στο πρόβλημα, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην λύση.

2. Κουτσομπολιό, η κριτική των άλλων 
Εκτός που γεμίζει τον αέρα με αρνητική ενέργεια, το κουτσομπολιό προκαλεί στους άλλους δυσπιστία για σας. Εάν είστε γνωστός ως κουτσομπόλης, κάντε ό, τι είναι δυνατόν για να τροποποιήσετε τη φήμη σας.

3. Αρνητικά γεγονότα που έχουν ήδη συμβεί 
Σταματήστε να τους δίνετε ενέργεια. Αφήστε τα να πεθάνουν.

4. Τα πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και δεν είναι θετικά

5. Ρατσισμός 
Πολλοί άνθρωποι δεν θέλουν το ρατσισμό , αλλά συνεχίζουν να μιλάνε γι 'αυτό. Πώς θα φύγει αν συνεχίζετε να του δίνετε την ενέργεια; Όταν αρχαίες κοινωνίες ήθελαν να καταστρέψουν η μια την άλλη κοινωνία, έκαιγαν όλα τα κτίρια, τα βιβλία, όλα τα τυχόν ίχνη της κοινωνίας. Επίσης, τιμωρούσαν με θάνατο και τους ανθρώπους του δικού τους πολιτισμού, αν μιλούσαν για την κατάκτηση της κοινωνίας των πολιτών.

6. Θάνατος 
Εκτός και αν προσπαθείτε να πεθάνετε , δεν μιλάμε για θάνατο.

Η ενασχόληση με Αρνητική ομιλία
Όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με κάποιον που μιλάει συνεχώς με αρνητικό τρόπο, μπορείτε να προσπαθήσετε για λίγο να αντιστρέψετε την άποψή του για τον κόσμο. Ωστόσο, είναι συνήθως μια ανηφορική μάχη που δεν αξίζει να αγωνιστείτε. Είναι δυστυχισμένοι , και αν έχετε την επιθυμία να επιτύχετε μια ευτυχισμένη ζωή, δεν έχετε χρόνο για αυτούς . Ελαττώστε το χρόνο που περνάτε με αυτά τα είδη των ανθρώπων αν υπάρχουν στη ζωή σας, και ελπίζουμε ότι θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Εφαρμογή του νόμου της πολικότητα
Ο νόμος της πολικότητας, ο οποίος ορίζει ότι τα πάντα έχουν δυο όψεις - είναι ο νόμος που πρέπει να θυμάστε όταν θέλετε να προσελκύσετε επιθυμητές καταστάσεις και αποτελέσματα στη ζωή σας. Να θυμάστε ότι η Βόρεια δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τη Νότια, καλό δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς κακό - και δεδομένου ότι κάθε αντικείμενο έχει ένα αντίθετο, προσέξτε πως μιλάτε,  μη μιλάτε γι'αυτά που δεν θέλετε, και εστιάστε όλες τις ενέργειές σας στην πλευρά που θέλετε να είστε .




Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

Η δύναμη της διαίσθησης...!!!!

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά όπλα στον άνθρωπο είναι η διαίσθηση και όπως είπε και ο Άλμπερτ Αϊνστάιν «Το μόνο πραγματικά πολύτιμο πράγμα που έχει ο άνθρωπος είναι η διαίσθηση». Μερικές φορές αναφέρεται ως έκτη αίσθηση, εσωτερική αίσθηση, ένστικτο, εσωτερική φωνή, πνευματικός οδηγός, κλπ. 

Την συμβουλευόμαστε σε στιγμές κινδύνου και όταν κάποιες αποφάσεις είναι δύσκολες και υποχρεωτικές. Η σημασία της είναι μεγάλη, αλλά της δίνουμε λίγη ή καθόλου προσοχή. 

Αν σκεφτούμε τις καταστάσεις στη ζωή μας όπου το ένστικτό μας, μας έσωσε από κάποιον κίνδυνο ή μας εμπόδισε να κάνουμε ένα πολύ μεγάλο λάθος, μπορούμε να σκεφτούμε το ρόλο που διαδραματίζει στη ζωή μας. 

Η διαίσθηση είναι μια αξιόπιστη πηγή για την επιβίωσή μας, ειδικά σαν προστασία από τους κινδύνους ή σε στιγμές αναποφασιστικότητας. 

Φαίνεται ωστόσο, ότι όσο πιο εξελιγμένοι επιστημονικά γινόμαστε, τόσο λιγότερο διαισθητικοί είμαστε καθώς βασιζόμαστε περισσότερο σε πιο απτά πράγματα και λιγότερο στην εσωτερική φωνή του εαυτού μας. 

Τι είναι όμως η διαίσθηση; 
Διαίσθηση είναι η κατανόηση, χωρίς την εμπλοκή της λογικής. Είναι μια ενστικτώδης γνώση που δεν χρειάζεται να γνωρίζετε κάτι, ούτε να ανακαλύψετε ή να το αντιληφθείτε. 

Η διαίσθηση δεν είναι αποτέλεσμα κάποιων ιδιαίτερων διαδικασιών, δεν είναι κάτι που σας κάνει να σκέφτεστε, όσο κάτι ασυνείδητο που σας κάνει να δράσετε ή να πάρετε μια απόφαση. Όχι ότι η σκέψη δεν εμπλέκεται αλλά η διαίσθηση μπορεί να σας κατευθύνει να σκέφτεστε με ένα συγκεκριμένο τρόπο για κάτι και μπορεί να οδηγήσει σε δράση. 

Η διαίσθηση είναι η έκτη αίσθησή σας, πηγάζει από την ψυχή σας και την καρδιά σας. Ακριβώς όπως οι αισθήσεις σας είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του σώματός σας, η διαίσθησή σας, σας βοηθά να συνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας. Όλοι μας είμαστε πνευματικά όντα που βιώνουμε τη ζωή με το σώμα και το πνεύμα μας. 

Ποια είναι όμως τα μυστικά για να συντονιστείτε με τη διαίσθησή σας; 
Είναι πολύ εύκολο να μη δώσετε σημασία στη διαίσθησή σας αλλά είναι ένα μεγάλο δώρο του σύμπαντος που πρέπει να παρατηρήσετε. Ο καθένας μας έχει διαίσθηση, που βοηθά στο να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις και μας οδηγεί στις βέλτιστες ενέργειες. 

Ακούστε και εμπιστευθείτε τα προαισθήματά σας, μη τα αγνοείτε. Είναι βέβαια δύσκολο να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή, ειδικά αν υπάρχουν γύρω σας άνθρωποι που σας επηρεάζουν. Όμως οι διαισθητικοί άνθρωποι είναι πιο ικανοί να απομονώνουν τη γνώμη των άλλων και να ακούνε περισσότερο την εσωτερική τους φωνή που κατευθύνει τις ενέργειές τους. 

Δώστε σημασία στα όνειρα και τα «σημάδια», τα οποία τις περισσότερες φορές μεταδίδουν τα μηνύματα που ζητάτε. 
Χρειάζεται να είστε δεκτικοί στο να ενεργοποιήσετε το ασυνείδητο μέρος του εγκεφάλου σας για να λάβετε ένα διαισθητικό μήνυμα, να είστε χαλαροί, παθητικοί και ανοικτοί και φυσικά να μην προσπαθείτε να καταλάβετε τα πράγματα βασιζόμενοι στη λογική. 

Η διαισθητική καθοδήγηση μπορεί να έρθει μέσα από τα λόγια κάποιου ατόμου ή κάτι που διαβάσατε, μέσα από τη μουσική ή ένα απλό καθημερινό γεγονός. Όσο περισσότερο αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο, τόσο περισσότερο μπορείτε να βγάλετε νόημα από τα διαισθητικά μηνύματά σας. 

Η διαίσθηση ως οδηγός σε κάθε τομέα της ζωής σας 

Η διαισθητική λήψη αποφάσεων και ενεργειών μπορεί να γίνει κατευθυντήρια γραμμή στη ζωή σας, πολύ περισσότερο από τη χρήση της κοινής λογικής, διότι βασίζεται στην αισθητήρια αντίληψη του πώς θα κινηθείτε, βασιζόμενοι στις πληροφορίες που προέρχονται από το εσωτερικό της ψυχής σας. Συνδέεται με την ανάπτυξη μιας ανώτερης συνείδησης την οποία θα πρέπει να εκπαιδεύσετε. 

Μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας απλά με το να μάθετε να ακούτε τη φωνή της καρδιάς σας και να την κάνετε οδηγό σας για τη λήψη μιας συγκεκριμένης απόφασης ή ενέργειας. Οι περισσότεροι από εμάς παίρνουμε διαισθητικές αποφάσεις στην καθημερινή μας ζωή. 

Μόλις εμπλέκονται η υποκειμενική κρίση και ο ορθολογικός συλλογισμός, είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί η διαίσθηση. Χαρακτηριστικά παραδείγματα όπου η διαίσθηση μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων είναι τα εξής: 

● Δεν θέλετε να κάνετε σχέση με κάποιο άτομο, αν και σας αρέσει πολύ και περνάτε υπέροχα όταν είστε μαζί. Μήπως είναι ο τρόπος που σας κοιτάζει; Ή κάποιο μικρό σχόλιο σας κάνει να νιώθετε άβολα ή σας βάζει σε επιφυλακή; 

● Αρνείστε την πρόταση γάμου γιατί γνωρίζετε ελάχιστα το συγκεκριμένο άτομο αν και ενδιαφέρεστε πραγματικά γι’ αυτόν/ην. Τον/ την αγαπάτε τρελά, αλλά κάτι σας λέει μέσα σας ότι αυτά τα μικρά προβλήματα θα γίνουν τεράστια, ακόμη και ανυπέρβλητα με την πάροδο του χρόνου. 

● Για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, αισθάνεστε ότι η εταιρεία σας μπορεί να βρίσκεται σε οικονομική δυσχέρεια και παρά τις διαβεβαιώσεις των συνεργατών σας, μια φωνή μέσα σας, σας λέει ότι διαφαίνεται κάποιο πρόβλημα στον ορίζοντα. Αν και δεν βλέπετε τίποτα αρνητικό, αισθάνεστε κάτι. 

● Αν και η επιλογή μιας συγκεκριμένης πανεπιστημιακής κατεύθυνσης έχει καλύτερο πρόγραμμα σπουδών και καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση, για κάποιο λόγο απλά ξέρετε ότι θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι ακολουθώντας μια άλλη πανεπιστημιακή κατεύθυνση. 

Δεν μπορούμε να πούμε τι είναι καλύτερο, η ορθολογιστική αιτιολόγηση των καταστάσεων ή η διαισθητική διαδικασία λήψης αποφάσεων. Το σίγουρο είναι ότι αν και τα δύο μπορούν να συνδυαστούν, έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Όλοι οι άνθρωποι είναι διαισθητικοί. 

Όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα να συντονιστούμε με την ενέργεια των άλλων ανθρώπων και των καταστάσεων. Όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε τι είναι στο μυαλό κάποιου ή το αποτέλεσμα πριν αυτό συμβεί. 

Ακόμα κι αν η ικανότητα αυτή βρίσκεται σε όλους μας, μερικοί από μας έχουμε πιο ανεπτυγμένη διαίσθηση και καθοδηγούμαστε από αυτήν. Τις περισσότερες φορές όμως, η διαίσθηση είναι μια επιλογή και μπορεί να αναπτυχθεί μέσω της πρακτικής εξάσκησης και της ευαισθητοποίησης. 

Έτσι συνειδητά να ακούτε και να εμπιστεύεστε την διαίσθησή σας. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τη διαίσθησή σας, τόσο ισχυρότερη γίνεται. 




Για φαντάσου…!!!!

Για φαντάσου, όπως αυτός ο ιός, ταξίδεψε όλο τον κόσμο και κατέκτησε όλον τον πλανήτη κι αυτήν την στιγμή είναι το επίκεντρο στη σκέψη όλων των ανθρώπων, για φαντάσου να γινόταν το ίδιο και με την Αγάπη. 

Να μπορούσε μέσα σε λίγες μέρες, να ταξίδευε και αυτή σε όλο τον πλανήτη, να ήταν αυτή το επίκεντρο στη σκέψη και στη ζωή των ανθρώπων και με βάση αυτή, να πορευόμασταν. Να ήμασταν ο ένας για τον άλλον και όχι εναντίον των άλλων. 

Να νοιαζόμασταν για τους άλλους και όχι μόνο για τους δικούς μας ανθρώπους. Όπως ο νεαρός, ο οποίος προσφέρθηκε να πάει για ψώνια σε όσους δεν μπορούν. Όπως η κοπέλα που προσέφερε το σπίτι της στο κέντρο στους νοσηλευτές και στους γιατρούς για να γλυτώσουν τα δρομολόγια. 

Για φαντάσου, αν όλοι μας, σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, κάναμε κάτι και για τον διπλανό μας. Πόση δύναμη θα είχε αυτή η αλυσίδα καλοσύνης. Αυτό που περνάμε τώρα και θα περάσουμε και στη συνέχεια, γιατί δυστυχώς θα αφήσει πολλά πίσω του, χρειάζεται να μας βρει ενωμένους. 

Βλέπω παντού, γύρω μου ένταση και το κατανοώ απόλυτα. Ο φόβος φέρνει πανικό και ο πανικός μας απομακρύνει από το κέντρο μας. Ας δοκιμάσουμε όμως, να στρέψουμε το βλέμμα μας στην καρδιά, να την ακούσουμε και να κινηθούμε με βάση αυτήν. Αφού δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση ας δοκιμάσουμε να μην την επιδεινώσουμε. 

Ας πάρουμε απ’ όλο αυτό το δύσκολο που μας συμβαίνει, ότι θετικό μπορούμε να βρούμε. Ας ψάξουμε για την αγάπη που όλοι έχουμε μέσα μας. Η αγάπη που θα νικήσει τον φόνο… Για φαντάσου… 




Δήμητρας Κοκκίνου Σχετικά με το συντάκτη Πρόσφατα Άρθρα Δήμητρα Κοκκίνου Τα τελευταία χρόνια με παρέσυρε ο κόσμος της ψυχολογίας σε ένα μακρινό ταξίδι. Σε ένα υπέροχο ταξίδι αυτοεξέλιξης. Μέσα από διάφορες σπουδές όπως σύμβουλος ψυχικής υγείας, εκφραστική θεραπεύτρια μέσω τέχνης, θεραπεία εσωτερικού παιδιού, συντονίστρια σε ομάδες παιδιών, εφήβων και γονέων, επαγγελματικού προσανατολισμού, ως συνθετική επόπτρια και ως συντονίστρια σε ομάδες mindfulness. Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Δήμητρας Κοκκίνου

Πως να καθαρίσετε τον χώρο σας με φασκόμηλο - Τελετουργία...!!!!

Ο καθαρισμός του σπιτιού σας με φασκόμηλο μπορεί να είναι θεραπευτικός και συγχρόνως ευεργετικός για όλους όσους ζουν εκεί, είτε μετακομίζετε σε ένα νέο σπίτι είτε απλά επιθυμείτε να απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια. 

Η χρήση του αναδυόμενου καπνού για καθαρισμό είναι μια πολύ παλιά παράδοση που χρησιμοποιείται από πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο όπως στην Αίγυπτο, Ινδία, Ρώμη, Ελλάδα και σε πολλούς άλλους. 

Το κάψιμο λευκού φασκόμηλου αποτελεί την πιο γνωστή πρακτική εξαγνισμού των Σαμάνων. Η θεωρία πίσω από την πρακτική είναι ότι ο καπνός προσεγγίζει την αρνητική ενέργεια, συνδέεται μαζί της και καθώς εξαφανίζεται παίρνει μαζί του και την αρνητική ενέργεια. 

Πιστεύεται ότι η “κακή” ενέργεια απελευθερώνεται στη συνέχεια σε μια άλλη διάσταση για να αλλάξει και να μεταμορφωθεί σε κάτι πιο θετικό. 

Στις σαμανικές πρακτικές, ο καπνός από φασκόμηλο πιστεύεται ότι απαλλάσσει από τα “κακά” πνεύματα, τις αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα και μπορεί να κρατήσει μακριά τις αρνητικές ενέργειες. 

Το φασκόμηλο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει τις αύρες, τα αυτοκίνητα, τον χώρο εργασίας σας, τα ρούχα, τα κοσμήματα και τους κρυστάλλους. 

Η τελετουργία: 
Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος που καθαρίζετε είναι καλά αεριζόμενος. Κρατήστε όλες τις πόρτες των δωματίων στο σπίτι ανοιχτές, ακόμα και τα παράθυρα. Καθαρίστε και τακτοποιήστε το χώρο που θέλετε να εξαγνίσετε. Η ακαταστασία εμποδίζει τη ροή θετικής ενέργειας και δίνει στις αρνητικές ενέργειες μέρη για να κρυφτούν. 

Ορίστε την πρόθεσή σας: αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Δημιουργήστε ένα μάντρα ανάλογα με το τι επιθυμείτε να πετύχετε, για παράδειγμα “γεμίζω αυτό το σπίτι με φως, αγάπη και θετική ενέργεια, και μόνο αυτό που έχει αυτή τη δόνηση είναι ευπρόσδεκτο σε αυτόν εδώ τον χώρο”. 

Πάρτε το ματσάκι ή τα ματσάκια σας από φασκόμηλο και ανάψτε την άκρη τους, μόλις ανάψει η φλόγα σβήστε την απαλά και επιτρέψτε στον καπνό να αναδυθεί. Κρατήστε το μπολ κάτω από το φασκόμηλο για να πέσει η στάχτη μέσα. Βεβαιωθείτε ότι το μπολ δεν είναι πλαστικό! 

Όταν εξαγνίζετε ανθρώπους, κάντε το πρώτα τον εαυτό σας και στη συνέχεια στους άλλους μετακινώντας τον καπνό γύρω από το περίγραμμα του σώματος. Εάν καθαρίζετε ένα σπίτι ξεκινάτε περπατώντας από την άκρη του κάθε δωματίου, βεβαιώνοντας ότι έχετε περάσει από όλες τις γωνίες. Συνεχίστε να λέτε το μάντρα σας. 

Αφού έχετε ευλογήσει κάθε δωμάτιο ή τον εαυτό σας, τοποθετήστε την άκρη του φασκόμηλου σε λίγο νερό για να σταματήσετε τον καπνό. Αν το φασκόμηλο σας έχει τελειώσει, θάψτε το υπόλειμμα στον κήπο ή σε μια γλάστρα. 

Εάν υπάρχει στάχτη στο μπολ σας, ξεπλύντε στον νιπτήρα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την τελετουργία σας με μερικά αναμμένα ρεσώ - συνήθως λευκά - για φως, αγάπη και διαύγεια μαζί με αρωματικά στικ. 

Ο καθαρισμός με φασκόμηλο πάντα αφήνει στο σπίτι μια αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης, δοκιμάστε το και δείτε αν κάνει τη διαφορά στον χώρο σας. 




Σχετικά με το συντάκτη Πρόσφατα Άρθρα Άντζελα Κρητικού Η Άντζελα Κρητικού ως ψυχολόγος (με άδεια άσκησης επαγγέλματος), με μεταπτυχιακό MSc στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Λονδίνου και με ειδίκευση στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική και Συστημική Ψυχοθεραπεία ασχολείται με δυσκολίες στις διαπροσωπικές και οικογενειακές σχέσεις καθώς επίσης με θέματα διαχείρισης άγχους, κατάθλιψης, ενίσχυσης αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης, δυσκολίες στον ύπνο, φοβίες, ψυχοσωματικά, δυσκολίες στη διατροφή, πένθος. Με την μετεκπαίδευση της στην Προγεννητική και Περιγεννητική Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ως πιστοποιημένη επιμορφώτρια Προγεννητικής Παιδαγωγικής-Αγωγής από την Ελληνική Εταιρία Προγεννητικής Αγωγής ειδικεύεται σε θέματα εγκυμοσύνης, τοκετού, θηλασμού και σε θέματα που απασχολούν τους γονείς (και όσους θέλουν να γίνουν γονείς). Επίσης, είναι ενεργειακή-εναλλακτική θεραπεύτρια, δασκάλα του Ρέικι και δασκάλα Διαλογισμού και Mindfulness. Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Αγγελικής Κρητικού

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Προσοχή στις Σκέψεις...!!!!


Όλα ξεκινούν από τις Σκέψεις. Εμείς είμαστε αυτοί που τις πλάθουμε σαν κουλουράκια στο μυαλό μας, δίνοντας το σχήμα που θέλουμε. Εμείς αποφασίζουμε πως θα τις χρησιμοποιήσουμε. Όλοι φτιάχνουμε Σκέψεις αλλά πολλοί λίγοι μπορούν να οπλίσουν το μυαλό τους και την προσωπικότητά τους με τρόπο όμορφο και καλό. 

Όλες οι πράξεις έχουν αφετηρία τις Σκέψεις μας. Μια καλή Σκέψη, μπορεί να μετατραπεί σε μια καλή πράξη και αντίστοιχα μια κακή Σκέψη μπορεί να μετατραπεί σε μια κακή πράξη. 

Οι μεγαλύτερες καταστροφές στην ανθρωπότητα, ξεκίνησαν από Σκέψεις διεστραμμένων μυαλών. 

Γιατί έπρεπε να ζωντανέψουν τέτοιες φρικτές Σκέψεις; Υπάρχουν όμως και οι Σκέψεις οι όμορφες, οι αγνές, οι καλές. Ποιος, άραγε, δεν θυμάται τον μικρό Ανδρέα, ο οποίος με μια σκέψη του μόνο δημιούργησε το Χαμόγελο του Παιδιού; 

«Θέλω να υπάρχει ένας οργανισμός που τα παιδιά ανεξαρτήτου χώρας, θρησκείας ή χρώματος θα χαμογελάνε», έγραψε στο ημερολόγιό του. Τι όμορφο που αυτή η αγνή Σκέψη πήρε σάρκα και οστά, ώστε το χαμόγελο να φωλιάζει σε χιλιάδες παιδιά σήμερα; 

Κάπου στον κόσμο είμαι και εγώ… Κάνω αυτό που ξέρω καλά, δηλαδή να σκέφτομαι. Αναρωτιέμαι όμως, πού θα με οδηγήσει τόση Σκέψη; Τι αξία έχουν οι Σκέψεις, αν δεν ξέρω να τις χρησιμοποιήσω; Πόσα λάθη έκανα εξαιτίας τους; 

Πριν πολλά χρόνια στο Δημοτικό σκέφτηκα κάποιες φορές να αγκαλιάσω Δασκάλα μου, αλλά δεν το έκανα επειδή ήρθε μια άλλη Σκέψη και μου είπε: «Τι πας να κάνεις; Δεν είναι η μαμά σου!» και τελικά δεν έκανα πράξη την επιθυμία μου, την αρχική μου Σκέψη. Πολλές φορές έβγαλα Σκέψεις κακές από το στόμα μου, ενώ δεν έπρεπε να το κάνω. 

Πριν πάρα πολύ καιρό ξεστόμισα μια ύβρη σε Γονέα μου και το μετάνιωσα πολύ πικρά. Δεν έπρεπε να ενσαρκώσω αυτή την λανθασμένη Σκέψη! Είπα μια λέξη που δεν την εννοούσα και αυτός είναι ο λόγος που δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου για εκείνο το λάθος. 

Πόσα, Θεέ μου, λάθη έχω κάνει με τις Σκέψεις μου και πόσοι άλλοι τα ίδια λάθη με εμένα; Κάποιες Σκέψεις έπρεπε να τις πάρω από τον κόσμο των ιδεών του μυαλού μου και άλλες έπρεπε να τις διαγράψω οριστικά και αμετάκλητα. 

Δεν ελέγχω πάντα τις Σκέψεις μου γιατί πολλές φορές αφήνω το συναίσθημα να επικρατεί. Προσοχή στις Σκέψεις. Να καταστρέφουμε τις κακές και αποτρόπαιες Σκέψεις μας και να εκφράζουμε στους ανθρώπους μας τις καλές και αγνές. 

Να ενσαρκώσουμε τις καλές Σκέψεις μας με ένα φιλί, μια αγκαλιά, με έναν καλό λόγο. Να προσέχουμε τις Σκέψεις. 




Διονύσης Π – dunamikes-skepseis