Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Αυτό συμβαίνει όταν τρίβετε τον δείκτη του χεριού σας για 60 δευτερόλεπτα...!!!!

Αντίχειρας. 
Το μασάζ αντίχειρά σας για εξήντα δευτερόλεπτα βοηθά την καρδιά και τους πνεύμονες. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση από ένα άσχημο κρύωμα και δύσπνοια. Μπορεί επίσης να βοηθήσει με τα ζητήματα της καρδιάς, μεταφορικά και κυριολεκτικά. 

Μεσαίο δάχτυλο. 
Το μεσαίο δάχτυλο συνδέεται με την αϋπνία και την ψυχική ηρεμία. Εάν μένετε μέχρι αργά το βράδυ ξύπνιοι και δεν μπορείτε να κοιμηθείτε ή να αισθάνεστε άβολα, τρίψτε το μεσαίο δάχτυλο για 60 δευτερόλεπτα. Θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε. 

Παράμεσος. 
Τρίβοντας τον παράμεσό σας, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε υγιείς λεμφαδένες.το λεμφικό σύστημα σας είναι υπεύθυνο για τη μετακίνηση του τοξικότητας στο σώμα σας μέσω των οργάνων που λειτουργούν ως φίλτρα. 

Μικρό δάχτυλο. 
Εάν έχετε έναν πόνο στο λαιμό που δεν μπορεί να ανακουφιστεί, δοκιμάστε το μασάζ στο μικρό σας δάχτυλό για ένα λεπτό. το μικρό δάχτυλο και οι παλάμες σας είναι συνδεδεμένα με τα νεύρα σας, και με το τρίψιμο τους, θα ηρεμήσουν τα νεύρα σας. Αυτό βοηθά στην ανακούφιση και από τον πονόλαιμο και από τους πόνους στην πλάτη. 

Δείκτης. 
Τρίβοντας το δείκτη για 60 δευτερόλεπτα βοηθά στην ανακούφιση από προβλήματα με το στομάχι και το παχύ έντερο. Εάν πάσχετε από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, διάρροια, δυσκοιλιότητα, καούρα, ή οποιοδήποτε παρόμοιο θέμα, ο δείκτης είναι ο οδηγός σας για την επούλωση.




© Παρακαλούμε σε τυχόν αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου να γίνει σαφής αναφορά με ενεργή ανοιχτή πηγή στο healingeffect.gr
Την αρχική ιδέα είδαμε στο higherperspectives.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου