Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Όταν τα γενέθλια σας βρίσκονται ανάμεσα σε 2 ζώδια – Τα χαρακτηριστικά της συγχώνευσης...!!!!

Μερικές φορές οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί στις πρώτες ή στις τελευταίες μέρες ενός ζωδίου δεν μπορούν να καταλάβουν σε ποιο ζώδιο ανήκουν και νιώθουν συνδεδεμένοι και με τις δύο αστρικές ενέργειες. 

Αν και το ανερχόμενο ζώδιο καθορίζει τον εξωτερικό εαυτό σας, το ζώδιο που σημαδεύει την ώρα της γέννησης σας είναι διαφορετικό. Συμβαίνει όταν η θέση του ήλιου κινείται στο επόμενο ζώδιο σε έναν κύκλο που διαφέρει ελάχιστα κάθε χρόνο. 

Δηλαδή, αν για παράδειγμα έχετε γενέθλια στις 19 Μαΐου είναι σημαντικό να ερευνήσετε την θέση του ήλιου για να καταλάβετε αν το κυρίαρχο ζώδιο είναι ο Κριός ή ο Ταύρος. 

Από την άλλη πλευρά αν γεννηθήκατε στο μεταίχμιο δύο ζωδίων είναι πιθανό να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας και στα 2. Για παράδειγμα οι άνθρωποι που έχουν γενέθλια στις 20, 21, 22 Αυγούστου μπορούν να αισθάνονται και ως Λέοντες και ως Παρθένοι ταυτόχρονα. 

Σήμερα, ετοιμάσαμε μια λίστα με τα χαρακτηριστικά όλων αυτών των ζωδίων που συγχωνεύονται. Ανήκετε σε αυτά; Συνεχίστε να διαβάζετε! 

Κριός - Ταύρος : 
Γενέθλια ανάμεσα στις 20-23 Απριλίου. Ο συνδυασμός της ηγετικής ικανότητας του Κριού και της εξυπνάδας του Ταύρου σας δίνει το κλειδί για την επιτυχία. Δεν χαραμίζετε χρόνο στο να σκέφτεστε πως να πετύχετε τους στόχους σας, βγαίνετε έξω και τους πραγματοποιείτε. Δουλεύετε σκληρά, δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να χειραγωγηθεί από εύκολα χρήματα ή υποσχέσεις. 

Είστε παθιασμένοι και φροντίζετε τους άλλους. Πάντα προστατεύετε αυτούς που αγαπάτε. Αν και είστε φιλόδοξοι και καθοδηγείστε από την εξουσία δεν διστάζετε καθόλου όταν πρόκειται να βοηθήσετε αυτούς που το χρειάζονται. Ο Κριός είναι μια ανήσυχη ψυχή ενώ ο Ταύρος μάλλον πιο ήρεμη και παθιασμένη, αλλά έχουν κάτι κοινό: ένα στοιχείο που πάντα φέρνει τα πάνω κάτω στην ζωή τους: την αγάπη. 

Ταύρος - Δίδυμος : 
Γενέθλια ανάμεσα στις 20-23 Μαΐου. Ο συνδυασμός του Ταύρου και του Διδύμου είναι αρκετά ευφυής. Ο Ταύρος παρέχει σταθερότητα και ο Δίδυμος ενέργεια, πονηριά και προσωπικότητα. Ωστόσο αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στον Ταύρο και τον Δίδυμο μπορεί να είστε λίγο τεμπέληδες επειδή βασίζεστε περισσότερο στο μυαλό σας παρά στις προσπάθειες σας. Έχετε μεγάλη δύναμη πειθούς για να πάρετε αυτό που θέλετε. 

Ο Ταύρος φέρνει την υπομονή και την επιμονή και ο Δίδυμος ξέρει πως να διαχειριστεί τον Ταύρο ώστε να βάλει παράμερα τις ελεγκτικές πτυχές του. Αυτά τα δύο μυαλά ενωμένα σε μια αρμονία δουλεύουν γρηγορότερα από κάθε άλλο. Είστε πρόθυμοι να μιλήσετε για τα πάντα, καταλήγετε στα καλύτερα συμπεράσματα, ερευνάτε και πειραματίζεστε με νέα συναισθήματα, αγαπάτε τα απροσδόκητα ταξίδια, την καινοτομία και τις εκπλήξεις. 

Δίδυμος - Καρκίνος : 
Γενέθλια ανάμεσα στις 20-23 Ιουνίου. Αν έχετε γεννηθεί ανάμεσα στον Δίδυμο και τον Καρκίνο έχετε την δύναμη να φωτίσετε την μέρα του καθένα. Γεννημένοι συναισθηματικοί είστε ευαίσθητοι και επιρρεπείς στην θλίψη όταν απογοητεύεστε. Δεν νοιάζεστε για το τι πιστεύουν οι άλλοι. Έχετε την ικανότητα της διαίσθησης και μυστικά δώρα τα οποία χρησιμοποιείτε για να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο της ζωής και για να πετύχετε τους στόχους σας. 

Ενώνετε την ορθολογικότητα του Διδύμου με την συναισθηματικότητα του Καρκίνου δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που κυμαίνεται ανάμεσα στην ευαίσθητη και σκοτεινή πλευρά της σελήνης και στον εύγλωττο και μεθοδικό Ερμή. Αν και είστε λίγο άστατοι προτιμάτε τον ρομαντισμό του τύπου «και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα». 

Καρκίνος - Λέων : 
Γενέθλια ανάμεσα στις 20-23 Ιούλιου. Έχετε δυναμικό χαρακτήρα και μια συναισθηματική οπτική γωνία για κάθε κατάσταση. Έχετε ρομαντική και δραματική φύση. Είστε πολύ ευέξαπτοι και πράττετε πριν σκεφτείτε καθώς παρασέρνεστε από τα συναισθήματα σας. Τείνετε να είστε γενναιόδωροι με δυνατά προστατευτικά ένστικτα. 

Δεν προσποιείστε ούτε υποκρίνεστε. Σαν ανοιχτό βιβλίο, το πρόσωπο σας καθρεφτίζει την ψυχή και την διάθεση σας. Πρόκειται για έναν επικίνδυνο συνδυασμό για πολλά πράγματα αλλά είστε ξεχωριστοί άνθρωποι με αξίες και ειλικρινή συναισθήματα. 

Λέων - Παρθένος : 
Γενέθλια ανάμεσα στις 20-23 Αυγούστου. Τείνετε να αισθάνεστε πως οι περιστάσεις συνεχώς σας προκαλούν. Έχετε πολλή υπερηφάνεια, εσωτερική δύναμη και πολύ λίγη υπομονή όταν πρόκειται να αντιμετωπίσετε ταξικούς ανθρώπους. Ο Λέων φέρνει την επαφή της ζωτικότητας και της τέλειας ενέργειας για να ολοκληρώσει την ικανότητα και τα δώρα του Παρθένου σε κάθε πεδίο. 

Τείνετε να είστε δύσπιστοι και να αξιολογείτε τους άλλους όπως και την κατάσταση τους χρησιμοποιώντας την έκτη αίσθηση σας για να αποτρέψετε κάθε παρεξήγηση και λάθη. Αναλύετε τα πάντα και δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο πιθανό. Η εμφάνιση σας εξαπατά πολύ και το ξέρετε. Μερικές φορές γίνεστε γκρινιάρηδες αλλά δεν κάνετε τίποτα για να το αλλάξετε επειδή πιστεύετε ότι το να είστε πιστοί στον εαυτό σας είναι αδιαπραγμάτευτο. 

Παρθένος - Ζυγός : 
Γενέθλια ανάμεσα στις 20-23 Σεπτεμβρίου. Φέρνετε την μαγεία στον κόσμο. Είστε αληθινή ομορφιά, ειλικρινείς φίλοι και απίστευτα καλοί οικοδεσπότες. Ανάμεσα στα συνηθισμένα χαρακτηριστικά πρέπει να τονίσουμε την μανιακή σας πλευρά. Ο καθαρισμός είναι μια κυρία εμμονή σας. Όταν έχετε κάτι στο μυαλό σας θέλετε να το πετύχετε στην πραγματικότητα αλλιώς νιώθετε ηττημένοι και απογοητεύεστε εύκολα. 

Είστε η ένωση του πνεύματος με τον έλεγχο, της δύναμης με την αρμονία, της ευφυΐας με την διαίσθηση. Αγαπάτε τους ειλικρινείς και θαρραλέους ανθρώπους. Αγαπάτε να λύνετε τα προβλήματα των άλλων αλλά μισείτε να ζητάτε βοήθεια για τα δικά σας. Είστε φανταστικοί αλλά εξαιτίας της αγάπης μπορείτε να κάνετε το ίδιο λάθος ξανά και ξανά. 

Ζυγός - Σκορπιός : 
Γενέθλια ανάμεσα στις 20-23 Οκτωβρίου. Μαγνητίζετε πολύ και έχετε καλή τύχη. Ο Ζυγός και ο Σκορπιός έχουν κοινή την μεγάλη σωματική ομορφιά και σεξουαλική έλξη. Τείνετε να ξεχωρίζετε και να είστε το κέντρο της προσοχής. Αφήνοντας κατά μέρος την ομορφιά, πρέπει να τονίσουμε την φωτεινή πλευρά σας. 

Μπορείτε να πείσετε τον καθένα με κάθε πιθανό τρόπο. Επικρίνετε τις αδικίες και την ανισότητα. Είστε κοινωνικοί και γνωστοί ότι ραγίζετε καρδιές και μερικές φορές το εκμεταλλεύεστε αυτό για να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο που έρχεται στον δρόμο σας. 

Σκορπιός - Τοξότης : 
Γενέθλια ανάμεσα στις 20-23 Νοεμβρίου. Έχετε πολλές θετικές πτυχές και μια δελεαστική σκοτεινή πλευρά. Ανήσυχοι, πολύ ενεργητικοί, διψάτε για πληροφορίες και ελευθερία και κάνετε τα όνειρα σας και τα όνειρα των αγαπημένων σας πραγματικότητα. Αγαπάτε να μαθαίνετε, να ρωτάτε και να γνωρίζετε τα πάντα. Είστε πολύ τολμηροί. Πιστεύετε ότι τα εύκολα πράγματα είναι γι αυτούς που φοβούνται να ζητήσουν περισσότερα ενώ οι επιτυχημένοι αναζητούν αυτά που είναι δύσκολο να κατακτηθούν σε κάθε κατάσταση. Πάντα κυνηγάτε τις προκλήσεις. 

Αναζητάτε έντονες και πολύ παθιασμένες σχέσεις. Για σας, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από κάποιον που σας προσφέρει άνευ όρων υποστήριξη, που σας κατανοεί και σας φροντίζει αν πέσετε. Η ελευθερία και η εμπιστοσύνη είναι πολύ σημαντικές για εσάς γιατί μισείτε να σας ανακρίνουν, να καταπιέζεστε ή να μην σας επιτρέπεται να κάνετε δικές σας αποφάσεις. 

Τοξότης - Αιγόκερως : 
Γενέθλια ανάμεσα στις 20-23 Δεκέμβριου. Καταλαβαίνετε ότι το κλειδί για την επιτυχία είναι η σκληρή δουλειά, γι αυτό δεν τα παρατάτε ποτέ. Είστε πολύ συγκεντρωμένοι στο «τώρα ή ποτέ» και προτιμάτε να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες και να δείτε τι θα συμβεί παρά να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους. Είστε ατρόμητοι και αν πρόκειται να βασίσετε τα πάντα σε ένα πράγμα θα το κάνετε. 

Έχετε μνήμη ελέφαντα και μπορείτε να αναβιώσετε .συναισθήματα και άσχημες καταστάσεις χωρίς καμία προσπάθεια. Η πλευρά του Τοξότη σας παρέχει ανυπόμονη ενέργεια, αλλά ο Αιγόκερως σας δίνει την απαραίτητη και τέλεια δόση υπομονής. Μπορείτε να ξεχωρίσετε μια καλή συμφωνία από μια κακή και γι αυτό μπορείτε να ασχοληθείτε με επιχειρήσεις και να επενδύσετε με εξαιρετικά αποτελέσματα. Δεν αποδέχεστε τις διαταγές. Νιώθετε πολύ καλύτερα όταν δουλεύετε μόνοι. 

Αιγόκερως - Υδροχόος : 
Γενέθλια ανάμεσα στις 20-23 Ιανουαρίου. Απολαμβάνετε τα ενεργητικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας κάθε ζωδίου. Ο Αιγόκερως σας δίνει δύναμη θέλησης και σας κάνει να δουλεύετε σκληρά ώστε να πετύχετε βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Ο Υδροχόος από την άλλη σας παρέχει με μια καλή δόση δημιουργικότητας και επιθυμίας για να ξεφύγετε από την τυπικότητα και να στοχεύσετε προς ένα καινούργιο ρεκόρ. 

Αυτές οι δύο ενέργειες συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια πολύ συντριπτική ανεξάρτητη προσωπικότητα. Μισείτε την κριτική και αυτούς που ανακατεύονται στις δουλειές σας. Το μότο σας είναι «Αγάπα με γι αυτό που είμαι ή φύγε». Αν και είστε πιστοί θέλετε επίσης προσωπικό χώρο. 

Υδροχόος - Ιχθύς : 
Γενέθλια ανάμεσα στις 20-23 Φεβρουαρίου. Ο συνδυασμός του Υδροχόου και του Ιχθύ δημιουργεί μια δονητική ευφυΐα και συναισθηματικότητα. Τείνετε να παρασύρεστε από τις καταστάσεις και δυσκολίες και χρησιμοποιήσετε την διαίσθηση για να ευδοκιμήσετε. Μισείτε την κριτική και την υποκρισία και δεν μπορείτε να ανεχτείτε τους ανθρώπους που ζουν στο παρελθόν και κρατούν κακίες. Αγαπάτε να εξερευνείτε, να ανακαλύπτετε και να δοκιμάζετε καινούργια πράγματα. 

Πάντα έχετε χρόνο να υποστηρίξετε τους άλλους ,να τους βοηθήσετε και να τους πάρετε όσες αγκαλιές χρειάζονται. Μερικές φορές είστε πολύ προσεκτικοί και ανασφαλείς όταν πρόκειται να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Ο Υδροχόος φέρνει την ανταγωνιστική πλευρά του και ο Ιχθύς την συναισθηματική και αινιγματική. Αυτός ο συνδυασμός φέρνει μια μαγική, διαυγής, πιστή και ειλικρινής δόνηση στις σχέσεις σας. 

Ιχθύς - Κριός : 
Γενέθλια ανάμεσα στις 20-23 Μαρτίου. Είστε καινοτόμοι, ευφυείς, ονειροπόλοι και τρομερά συναισθηματικοί. Έχετε ενσυναίσθηση και ξέρετε τι θέλετε στο μέλλον. Ακόμα και αν η ζωή σας είναι δύσκολη, αυτός ο αισιόδοξος συνδυασμός ξέρει πάντα την λύση σε κάθε πρόβλημα. Συνήθως έχετε την σταθερότητα που επιθυμείτε επειδή είστε τόσο ανεξάρτητοι που εξακολουθείτε να επιλέγετε την δύσκολη πορεία για να αποδείξετε στον εαυτό σας και στους άλλους ότι είστε ικανοί για όλα. 

Έχετε πολύ ιδιαίτερη νοοτροπία και εύκολα παρεξηγείστε από τους άλλους. Είστε διαισθητικοί, αγαπάτε την φύση και τις λεπτομέρειες, δεν σας αρέσει η μονοτονία και θέλετε να χτίσετε ένα μαγικό κόσμο γύρω σας. Ελπίζω αυτό να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας αν ανήκετε σε κάποια από αυτές τις ομάδες! 




Μάγεια Τ. © Η αναδημοσίευση περιεχομένου επιτρέπεται μόνο υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Διαβάστε τους εδώ
Εικόνα: Leftfield Corn 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου