Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Τελευταία ώρα ζωής...!!!!

Αν υποθέσουμε ότι μαθαίνατε ότι έχετε μόνο μία ώρα ζωής… τι θα κάνετε άραγε ? 

Πόσο πολύ θα ασχολιόσασταν με πράγματα ανούσια και υλιστικά. 

Πόσο θα σας ενδιέφερε πόσα και που χρωστάτε? 

Σε τι θα δίνατε προτεραιότητα ? 

Με ποιους και πώς θα περνούσατε αυτή την τελευταία σας ώρα ? 

Κανείς μας δεν ξέρει αν είναι η τελευταία του ώρα. 

Κανείς δεν γνωρίζει αν βιώνει μαζί με τον διπλανό του τη δική του τελευταία ώρα. 

Πόσο ζούμε την καθημερινότητα μας λες και μας έχει πει κάποιος ότι θα είμαστε αθάνατοι ? 

Μήπως στεναχωριόμαστε παραπάνω από όσο θα έπρεπε για τα γήινα δρώμενα και για τις περιουσίες μας, αφού όσα λεφτά και να έχουμε αν έρθει η ώρα του θανάτου τίποτε και κανένας δεν μπορεί να μας κρατήσει στη ζωή? 

Ο Ωνάσης είχε τόσα λεφτά που μπορούσε να αγοράσει όλα τα νοσοκομεία του πλανήτη και όλους τους γιατρούς… Αυτή την τελευταία ώρα όμως των παιδιών του που ζούσαν πάνω στη γη ούτε να τα δει δεν πρόλαβε. 

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι δεν είμαστε αθάνατοι και κανένας δεν μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω για τίποτε και με τίποτε. Ο στόχος μας εδώ είναι η ουσία της ζωής και να θυμόμαστε ότι κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει κανέναν. Όλοι όσοι έφυγαν από τη ζωή κανένας δεν μπορεί να τους αντικαταστήσει, ούτε με όλο τα χρυσάφι του κόσμου ή να τους γυρίσει πίσω. Ζήστε τώρα σαν να έχετε μία ώρα ζωής ή τουλάχιστον πείτε στους εαυτούς σας, οκ μπορώ να κάνω αυτά που μπορώ και αυτά που δεν μπορώ να κάνω θα τα δέχομαι έτσι απλά γιατί η ζωή είναι μικρή και δεν ξέρουμε πότε θα έρθει το τέλος. 

Μοιραστείτε με τους ανθρώπους σας μέσα από την αγάπη, το σεβασμό και την οικειότητα στιγμές. 

Η ζωή είναι απρόβλεπτη και ποτέ κανένας δεν μπορεί να σας υποσχεθεί ότι θα υπάρχει αύριο. Το αύριο κανείς δεν το ξέρει. Το μόνο που γνωρίζουμε και μας ανήκει είναι το τώρα. 




Δωροθέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου