Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

SΟS όποιος μπορεί να βοηθήσει - Πολύτεκνη μητέρα στο Αιγάλεω ζητά τη βοήθειά μας...!!!!

Πολύτεκνη μητέρα στο Αιγάλεω ζητά τη βοήθειά μας
Μεγάλο αγώνα δίνει καθημερινά για την επιβίωσή της μια πολύτεκνη οικογένεια από το Αιγάλεω. Η κ. Βασιλική Τριανταφύλλου είναι άνεργη, με έξι παιδιά, ηλικίας 9 – 26 ετών τα οποία μεγαλώνει μόνη της.

Η οικογένεια κινδυνεύει με έξωση καθώς οφείλει οκτώ ενοίκια ενώ ταυτόχρονα έχει κοπεί το φως και το νερό λόγω οφειλών. Είχε κάνει έναν διακανονισμό με τη ΔΕΗ και την ΕΥΔΑΠ ωστόσο δεν κατάφερε να πληρώσει την πρώτη δόση και βρέθηκε ξανά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.

Ο «Ελεύθερος Τύπος» βρέθηκε στο σπίτι της οικογένειας στο Αιγάλεω και διαπίστωσε τις συνθήκες στις οποίες ζει η οικογένεια.

«Συνήθιζα να καθαρίζω σπίτια, να φροντίζω ανθρώπους. Πλέον δεν θέλει κανείς γυναίκες να του καθαρίζουν. Όλοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Θα πληρώνουν για κάτι που θεωρούν περιττό; Τα μόνα μας έσοδα είναι από μια γυναίκα που φροντίζω μια στις τόσες και ένα μικρό επίδομα πολυτέκνου που παίρνω», λέει στον ΕΤ.

Ο μεγάλος της γιος, 26 ετών, πάσχει από ψυχιατρικό πρόβλημα και παράλληλα έχει προκύψει ένα πρόβλημα υγείας στο έντερό του. «Νοσηλεύτηκε για λίγο στο Θριάσιο. Πριν κάνει χειρουργείο πρέπει να κάνει μια μαγνητική.

Ωστόσο στο Θριάσιο μου είπαν ότι δεν έχουν μηχάνημα και να πάω ιδιωτικά. Είναι πολλά τα χρήματα, δεν μπορώ να τα καλύψω. Απευθύνθηκα σε άλλα δημόσια νοσοκομεία για να κάνουμε τη μαγνητική δωρεάν. Έχει όμως αναμονή έξι μήνες», λέει.

Η κ. Βασιλική Τριανταφύλλου απευθύνει έκκληση βοήθειας προκειμένου να γλιτώσει την έξωση. «Τα παιδιά κατέβασαν όλα τα στολίδια, και στόλισαν όλο το σπίτι ελπίζοντας ότι στολίζοντας δεν θα μας ξεχάσει ο Άγιος Βασίλης».

Η οικογένεια έχει μεγάλη ανάγκη σε ρούχα και τρόφιμα. Το τηλέφωνο της κας Βασιλικής Τριανταφύλλου είναι το 6939226456.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου