Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Τα πιο σημαντικά μαθήματα ζωής που πρέπει να μάθει κάθε ζώδιο...!!!!

Τα ζώδια προσφέρουν πολλή σοφία σε αυτούς που έχουν πίστη και σε αυτούς που είναι πρόθυμοι να εφαρμόσουν αλλαγές στην ζωή τους σύμφωνα με τα σημάδια του ουρανού. Η ενέργεια του σύμπαντος αντιπροσωπεύει τον αγνό μυστικισμό και την αμέτρητη δύναμη. 

Οι άνθρωποι, από την μία πλευρά, φαίνεται να είναι τόσο απλοί σε σύγκριση με την απόκοσμη πλευρά του σύμπαντος. Από την άλλη όμως είναι τόσο σύνθετοι με τους δικούς τους τρόπους. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος και η ψυχή είναι αιώνια και μυστηριώδη όπως και το ίδιο το σύμπαν. 

Τα ζώδια μας διδάσκουν πώς να αναπτυσσόμαστε και να βρίσκουμε την ισορροπία στην ζωή, χρησιμοποιώντας την ενέργεια του σύμπαντος και διαβάζοντας τα μηνύματα των αστεριών. 

Τα ακόλουθα είναι τα πιο σημαντικά μαθήματα ζωής που πρέπει να μάθει κάθε ζώδιο : 

Κριός 
Είστε πραγματικά φιλόδοξοι και δουλεύετε σκληρά, ξέρετε πώς να συγκεντρώνεστε και να είστε εντελώς αποφασισμένοι. Ωστόσο, συχνά ξεχνάτε τις πιο σημαντικές σχέσεις στην ζωή. Προσπαθήστε να μην κυνηγάτε μόνο τους στόχους, αλλά να ζείτε την ζωή σας μαζί με αυτούς που σας αγαπούν αληθινά. 

Ταύρος 
Πρέπει να είστε λιγότερο παθιασμένοι όταν τσακώνεστε - πρέπει να μάθετε πως οι άλλοι δεν είναι τόσο συναισθηματικοί όσο εσείς όταν χρειάζεται να αποδείξουν το λάθος ή το σωστό. Είστε σπουδαίοι σε αυτό και είστε επίσης γεννημένοι ηγέτες, αλλά το να μάθετε πώς να μην δίνετε πολλή σημασία σε κάποια πράγματα θα σας κάνει πετυχημένους και ολοκληρωμένους. 

Δίδυμος 
Οι δίδυμοι είναι σπουδαίοι στο να διατηρούν τις σχέσεις. Αλλά δεν αξίζουν όλες οι σχέσεις τον χρόνο σας. Μάθετε να αφήνετε αυτές που δεν σας βοηθούν να αναπτυχθείτε. Απλώς πιστέψτε ότι μπορείτε να βρείτε αυτούς θα σας εξελίξουν. 

Καρκίνος 
Οι καρκίνοι είναι γνωστό πως από την φύση τους φροντίζουν τους άλλους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να μεριμνείτε για τους άλλους χωρίς να περιποιείστε τον εαυτό σας. Το να φύγετε από την κατάσταση που νιώθετε άνετα είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναπτυχθείτε και να ζήσετε μια ολοκληρωμένη ζωή. 

Λέων 
Οι λέοντες τείνουν να αναζητούν την επιβεβαίωση των άλλων. Ενώ δεν είναι κακό να ζητάτε την γνώμη των άλλων, πρέπει να ξέρετε ότι η αυτοεκτίμηση και η αξία σας δεν εξαρτώνται από αυτούς. 

Παρθένος 
Ως παρθένος, τείνετε να έχετε πολλές προσδοκίες που κάποιες φορές δεν είναι ρεαλιστικές. Το να έχετε υψηλά στάνταρ είναι καλό, αλλά σιγουρευτείτε ότι είναι εύκαμπτα έτσι ώστε όταν τα πράγματα αλλάξουν να μην βρείτε τον εαυτό σας καταπιεσμένο ή απογοητευμένο. 

Ζυγός 
Είστε ανιδιοτελής και αξιαγάπητοι. Γνωρίζετε την δύναμη του να μοιράζετε και της συμπόνιας, αλλά μερικές φορές αφήνετε τους ανθρώπους να σας χρησιμοποιούν. Πραγματικά δεν χρειάζεται να αλλάξετε, η ανθρωπότητα έχει ανάγκη περισσότερους ανθρώπους σαν εσάς, αλλά πρέπει να προστατεύεστε από τους τοξικούς ανθρώπους και πάντα να παρατηρείτε αντικειμενικά αυτούς που ζητάνε βοήθεια. 

Σκορπιός 
Αγαπάτε το να αποξενώνεστε και να κρατάτε κακία σε αυτούς που σας έχουν αδικήσει. Σύμφωνα με την μεγάλη υπερηφάνεια σας, αυτή η είναι η σωστή συμπεριφορά, αλλά το να τρέφετε την κακία θα σας κάνει τοξικούς και αντικοινωνικούς. Δοκιμάστε να δώσετε στους ανθρώπους μια δεύτερη ευκαιρία και να έχετε περισσότερη πίστη στην ανθρωπότητα, δεν θα το μετανιώσετε! 

Τοξότης 
Αγαπάτε τις περιπέτειες και την έξαψη. Επίσης, δεν φοβάστε να αποσπαστείτε από τα πάντα, αλλά δεν πρέπει να το κάνετε αν ο λόγος είναι για να ξεφύγετε από δεσμεύσεις και υποχρεώσεις σας. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια και το ισχυρό πνεύμα σας για να προοδεύσετε στην ζωή σας, όχι για να προσπεράσετε τα προβλήματα σας. 

Αιγόκερως 
Δυσκολεύεστε να αλλάξετε κάτι στην ζωή σας ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα αναπτυχθείτε. Μάθετε να διακινδυνεύετε επειδή θα είστε πραγματικά χαρούμενοι όταν ξεφύγετε από αυτή την ρουτίνα. 

Υδροχόος 
Χρειάζεται να κάνετε ένα διάλειμμα από το να αποδεικνύετε και να δείχνετε στους άλλους πόσο νοιάζεστε γι αυτούς. Είναι καλό να μοιράζετε αγάπη και θετικότητα αλλά επίσης πρέπει τις λαμβάνετε κιόλας. Δοκιμάστε να βάλετε τον εαυτό σας ως προτεραιότητα και να αποδείξουν οι άλλοι αξίζουν την συντροφιά σας. 

Ιχθύες 
Νομίζετε ότι όλος ο κόσμος αλλάζει για έναν κρυφό λόγο και πως όλο αυτό συνδέεται κάπως με εσάς. Ονειρεύεστε υπερβολικά πολύ και περιμένετε από τους άλλους να πραγματοποιήσουν τα όνειρα σας. Χρειάζεται να εξαρτάστε λιγότερο από τους άλλους και να τους εμπιστεύεστε λιγότερο. Εμπιστευθείτε περισσότερο τον εαυτό σας και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. 




L.C.
Εικόνα: Christian Schloe 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου