Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Αρχάγγελος Μιχαήλ......!!!!!!

Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο Πρίγκιπας του Φωτός, ο Άγγελος της Προστασίας, του Θαύματος, της Αντοχής και της Αλήθειας. Μας δίνει κουράγιο να αντιμετωπίσουμε τους φόβους που έχουμε για το μέλλον, να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια, να αγαπήσουμε την αλήθεια και να βρούμε τον πραγματικό και αληθινό μας εαυτό. Αντιπροσωπεύει το σώμα και το πνεύμα. 

Ερμηνεία ονόματος : Αυτός που είναι σαν τον Θεό.
Αρετές : Υγεία, οργάνωση, δύναμη.
Ακτίνα : Πρώτη Ακτίνα, η Μπλε.
Χρώμα : Μπλε ζαφειρένιο.

Ημέρα : Κυριακή
Εποχή : Φθινόπωρο 
Κατεύθυνση : Νότος
Στοιχείο : Φωτιά
Πλανήτης : Ήλιος
Ουράνιος τίτλος : Ο αγαπημένος του Θεού

Τσάκρα : 5ο (λαιμός)
Κρύσταλλοι : Σοδαλίτης, Λάπις Λαζούλι για γαλήνη, σύνδεση και επικοινωνία. Ζαφείρι και μπλε Τοπάζι για ηρεμία και επούλωση. Κίτρινο Τοπάζι, και Κιτρίνη για ενίσχυση της θετικής ενέργειας και βελτίωση της επικοινωνίας. Επίσης κατάλληλοι για σύνδεση είναι το Μάτι της Τίγρης, Κεχριμπάρι, Ρουμπίνι, Χαλαζίας και Τυρκουάζ.

Έλαια : Ευκάλυπτο, λεμόνι, μύρο, κανέλα, περγαμόντο.
Βότανα : Χαμομήλι, δεντρολίβανο, λιβάνι.
Αριθμός : το 6
Σύμβολο : Σπαθί, μπλε μανδύας, ήλιος, χρυσό μετάλλιο. 
Σκέψη εστίασης : Επικοινωνία

Σωματική σύνδεση : Λαιμός, θυρεοειδής, παραθυρεοειδής, πνεύμονες, βάση του κρανίου, σωματικό βάρος. Η Μπλε Ακτίνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ βοηθάει στην θεραπεία των μολύνσεων των αυτιών και του λαιμού, στη μείωση της υψηλής πίεσης καθώς και στη μείωση υψηλού πυρετού. Η Μπλε Ακτίνα προσφέρει μια φυσική ανακούφιση από όλους τους πόνους.

Πνευματικά δώρα : Κουράγιο, δύναμη, απελευθέρωση από φόβους και αμφιβολίες, εξύψωση της ψυχής. 

Παγκόσμια υπηρεσία : Προσφέρει έμπνευση στους ηγέτες και βοηθάει στην βελτίωση της διακυβέρνησης. 
Προστάτης & βοηθός : Προστάτης όλων. Προσφέρει επίσης προστασία από τροχαία ατυχήματα και διαρρήξεις.

Πότε ζητάμε βοήθεια από τον Αρχάγγελο : Όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με αλλαγές που έχουμε αμφιβολίες. Όταν χρειαζόμαστε σαφήνεια στην επικοινωνία μας. Όταν δυσκολευόμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα πρόσωπο ή ένα γεγονός. Όταν μας λείπει η σωματική δύναμη. Όταν θέλουμε να κόψουμε τους δεσμούς που μας ενώνουν με ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Όταν χρειαζόμαστε πνευματική προστασία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου