Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Η τηλεκίνηση είναι πραγματική. Προσπαθήστε αυτό...!!!!

Ο καθένας που έχει μεγαλώσει με υπερήρωες, Τζεντάι ή μια καλή νουβέλα επιστημονικής φαντασίας έχει μοιραστεί το πάθος μου για τις υπέρ δυνάμεις. Θα μοιραστώ μαζί σας έναν τρόπο να εκπαιδεύσετε το μυαλό σας στην ανάπτυξη της τηλεκίνησης. 

Η τηλεκίνηση είναι η ικανότητα να χειρίζεστε τον υλικό κόσμο γύρω σας χρησιμοποιώντας μόνο το μυαλό σας. Διαβάζετε σωστά και ναι, είμαι σοβαρός. 

Ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που πιστεύει πλήρως στην απρόβλεπτη και άπειρη φύση του σύμπαντος. Ξέρουμε λίγα, μπορούμε να εξηγήσουμε λιγότερα και δεν έχουμε εξερευνήσει την αστρική μας αυλή πλήρως ακόμα. 

Ο καθένας ξαφνικά έχει δυνατή γνώμη για το τι είναι ή δεν είναι πιθανόν. Επιλέγω να πιστέψω ότι οι ανθρώπινες δυνατότητες είναι απεριόριστες όσο μπορούμε να τις συνειδητοποιήσουμε ως τέτοιες. Αν νιώθετε ότι αυτή είναι μια πιθανότητα τότε ας την προσπαθήσουμε. 

Για να ελέγξετε την πρόοδό σας θα θελήσετε να φτιάξετε έναν «ψυχικό τροχό». Θα χρειαστεί να διπλώσετε ένα τετράγωνο κομμάτι χαρτιού ή αλουμινόχαρτου και να το τοποθετήσετε στην κορυφή ενός μυτερού αντικειμένου με επίπεδο πάτο. 

Ο σκοπός σε αυτή την δοκιμή είναι να στριφογυρίσετε το αλουμινόχαρτο ή το χαρτί ΜΟΝΟ με το μυαλό σας. 

Μια οδοντογλυφίδα ή ένας συνδετήρας που έχει χωθεί σε μια γόμα φαίνεται να είναι το ιδανικό για να διεγείρετε το διπλωμένο υλικό. Μόλις το στήσετε ψάξτε για ρωγμές σε παράθυρα και πόρτες. Δε θέλετε να κοροϊδέψετε τον εαυτό σας κατά λάθος με μια τυχαία ριπή ανέμου. 

Η πρακτική τελειοποιεί 
Αυτές οι συμβουλές καθοδηγούν μόνο. Μπορούν να γίνουν με κάθε επανάληψη που νιώθετε παραγωγικοί και σε κάθε σειρά. 

Διαλογιστείτε 
Ο διαλογισμός γίνεται για να φέρει συγκέντρωση στο μυαλό σας και να ισορροπήσει την προσοχή σας που μετατοπίζεται. Θα χρειαστείτε το 110 τοις εκατό της συγκέντρωσή σας γι αυτό ξεκινήστε την διαδικασία τώρα και για όσο διάστημα μπορείτε. Κάντε διαλείμματα αλλά όχι πέρα από τα πέντε λεπτά. 

Πιστέψτε και οραματιστείτε 
Πιστέψτε στις δυνάμεις σας και οραματιστείτε τι προσπαθείτε να κάνετε. Καθώς η διαδικασία διαλύεται μέσα στο κεφάλι σας απλά ξαναεγκαταστήστε την πρόθεσή σας και ξεκινήστε από την αρχή. Πρέπει να έχετε πίστη σε αυτό που κάνετε και να είστε ικανοί να φανταστείτε την διαδικασία όταν σκοπεύετε να κινήσετε τον τροχό. 

Φτιάξτε μία ενεργειακή μπάλα 
Καθώς αναπνέετε συλλέγετε ενέργεια από τον αέρα και μπορείτε να τραβήξετε ενέργεια από πολλές πηγές : Τον ήλιο, τον πλανήτη, τους άλλους ανθρώπους, τα τσάκρας, τα φυτά και τους νοητικούς σχηματισμούς στο κεφάλι σας. 

Η λίστα είναι ατελείωτη. Τραβήξτε ό,τι μπορείτε και τιθασεύστε την ενέργεια μεταξύ των παλαμών σας. Η εστίαση εδώ είναι στον περιορισμό, την διεύρυνση, την συστολή και στο αν μπορείτε να γυρίσετε την «μπάλα» με διάφορους τρόπους. 

Να είστε θετικοί 
Πιθανόν να μην τα καταφέρετε στα πρώτα βήματά σας. Μείνετε θετικοί και φροντίστε τις αρνητικές σας ενέργειες. Η αγάπη και η θετικότητα έχουν την πιο δυνατή επιρροή. Επίσης αν ασυνείδητα απελευθερώνατε ενέργεια στη γειτονιά σας, δε θα έπρεπε να είναι θετική; 

Καταγράψτε την πρόοδό σας 
Παρακολουθήστε τους σκοπούς σας, εστιάστε στις τεχνικές που χρησιμοποιήσατε και στις επιτυχίες και αποτυχίες σας. Αυτό είναι πολύ προσωπικό και κάθε κομμάτι πληροφορίας μπορεί να σας βοηθήσει να τα ενώσετε όλα μαζί. 

Είναι σημαντικό για εσάς να εντοπίσετε τι δε δουλεύει. Μια συνήθειά σας ,μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε καταπληκτικά, αλλά να είναι αναποτελεσματική στον τελικό στόχο του ελέγχου. 




Του Jeff Wilson
Μετάφραση: awakengr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου