Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Είναι ψευδοεπιστήμη ο Βιοσυντονισμός και η Κβαντική θεραπεία...!!!!

Στην εποχή μας, που οι νεώτερες φυσικές επιστήμες, όπως η κβαντική φυσική, έχουν αποδείξει ξεκάθαρα και απόλυτα τεκμηριωμένα, ότι η ύλη και κάθε τι το υλικό-οργανικό, όπως εμείς, είναι απλά πλάνη των αισθήσεων και ψευδαισθητικό νοητικό κατασκεύασμα του ανθρώπινου εγκεφάλου, το να υπάρχουν άνθρωποι και ειδικότερα οι (θεωρούμενοι) επιστήμονες, που εννοούν ακόμη να μην αντιλαμβάνονται την έξω και πέρα από την οργανική ύλη υπόσταση του ανθρώπου, μοιάζουν με τους αδαείς εκείνους που κάποτε θεωρούσαν ότι ζούσαν σε μία επίπεδη λεκάνη και όχι σε μία στρογγυλή γη!

Η μεγάλη εγγενής παθογένεια του ανθρώπου είναι το να ταμπουρώνεται πίσω από κατεστημένες πεποιθήσεις και δοξασίες και να μην μπορεί να αντιληφθεί το ευρύτερο πεδίο της ζωής, του κόσμου και της ύπαρξής του της ίδιας. 

Έτσι γίνεται εύκολα υποχείριο διαφόρων συστημάτων που τον κρατούν υπόδουλο, ώστε να τον εκμεταλλεύονται και ενώ βαυκαλίζεται ότι η ζωή του γίνεται καλύτερη δεν αντιλαμβάνεται ότι διολισθαίνει συνεχώς στην άβυσσο της καταστροφής και οι ορίζοντες για μία ανθρώπινη ευημερία και ευζωία κλείνουν συνεχώς όλο και περισσότερο. 

Ειδικότερα στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, αυτοί που πεισματικά αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο σαν μία υλική-οργανική κατασκευή-μηχανή και δεν θέλουν να βλέπουν την ολιστική φύση του ανθρώπου, την ενεργειακή-κυματική οντότητά του δηλαδή, που είναι αναπόστατο μέρος μιάς ενιαίας άπειρης Ενότητας-Ολότητας, δεν προσφέρουν καλή υπηρεσία στον άνθρωπο και εξ' αυτού του λόγου προκύπτουν τα πολλαπλά αδιέξοδα στα οποία έχουν περιέλθει οι σημερινές συμβατικές επιστήμες της υγείας. 

Έτσι στα πλαίσια του σκοταδισμού που έχει επιβληθεί από τις κραταιές και εγκατεστημένες αντιλήψεις, όπως και τα κάθε είδους συμφέροντα που λυμαίνονται τον άνθρωπο, επιστήμες και θεραπευτικές παρεμβάσεις, όπως ο βιοσυντονισμός (εφαρμογή παλλόμενων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων-PEMF) .

και η κβαντική θεραπεία που κατευθύνονται στην ίδια την ουσιαστική φύση του ανθρώπου με σκοπό να αποκαταστήσουν την πρωτογενή αιτία των διαταραχών της υγείας, χαρακτηρίζονται εύκολα "ψευδείς" και ας είναι οι μόνες που έχουν να κάνουν με την "αλήθεια". 

Αλλά η μεγάλη ανατροπή έχει ήδη ξεκινήσει, αφού διάσημοι επιστήμονες του χώρου της υγείας και συγγραφείς της εποχής μας, όπως οι D. Chopra, B. Lipton, J. Dispenza και R. G. Hamer, πρεσβευτές της κβαντικής θεραπείας, αλλά και άλλοι ερευνητές, όπως οι P. Gariaev και C. Ventura που έδειξαν ότι μπορούμε να... 

επιδρούμε στο DNA μας, στρέφοντάς τα κύτταρά μας προς την υγεία, ή την ασθένεια, είτε με κβαντική, είτε με ενεργειακή επίδραση (εισαγωγή στο DNA πληροφοριών κυματικής-ηλεκτρομαγνητικής φύσης), έχουν ανοίξει τον δρόμο, δείχνοντας ότι...

η ουσιαστική και αποτελεσματική θεραπεία πρέπει να κατατείνει στην αποκατάσταση της διαταραγμένης βαθύτερης και αληθινής ουσίας του ανθρώπου, που δεν είναι άλλη από τη νοητική-ενεργειακή του υπόσταση, έξω τελείως από τις κατεστημένες αντιλήψεις που αντιμετωπίζουν τον άνθρωπο κυρίως ως υλική-οργανική οντότητα. 

Στον ίδιο ακριβώς δρόμο βρίσκεται και η μέθοδος του βιοσυντονισμού που δείχνει, μέσω εκατοντάδων επιστημονικών αναφορών, να αποτελεί τη νέα μεγάλη ελπίδα στον πολύπαθο χώρο της υγείας, αφού και αυτή κατευθύνεται στην εξισορρόπιση του ενεργειακού υποβάθρου του ανθρώπου, δηλαδή στην πρωτογενή αιτία των ασθενειών, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία. 

Για του λόγου το αληθές, δεν έχει κάποιος παρά να βάλει τον όρο PEMF (Pulsed Electromagnetic Fields) σε μία "μηχανή αναζήτησης" στο διαδίκτυο, για να διαπιστώσει την κοσμογονία που επιτελείται στις επιστήμες του χώρου της υγείας τα τελευταία χρόνια και έτσι να πάψει να ταμπουρώνεται πίσω από ψευδεπίγραφες αλήθειες και να αναμασάει τα τετριμμένα, αποπροσανατολιστικά και προ πολλού ξεπερασμένα βιοσυντονισμός-ψευδοεπιστήμη, βιοσυντονισμός-Morell-Σαϊεντολογία κλπ. 

Είναι πραγματικά πέραν πάσης λογικής, ενώ έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι οι διαταραχές υγείας εδράζονται κυρίως στην αλλοιωμένη μνήμη του DNA των κυττάρων, που λειτουργεί σαν υπολογιστής και ανταλλάσσει συνεχώς πληροφορίες με την Ολότητα, υπό τύπον ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων-πληροφοριών, όπως οι υπολογιστές στο παγκόσμιο διαδίκτυο, να υπάρχουν "επιστήμονες" του χώρου της υγείας, πιστοί υπηρέτες του κατεστημένου συστήματος, καθώς... 

και "ορντινάτσες"-"παπαγαλάκια" τους, που επιμένουν πεισματικά στις "κοπτοραπτικές" παρεμβάσεις στα οργανικά συστήματα και στην χορήγηση τοξικών ουσιών, που πολλές φορές, αντί να ρυθμίσουν, απορρυθμίζουν την ουσιαστική υπόσταση του ανθρώπου και συνεπώς την υγεία του. 

Αν θέλει να λέγεται και να είναι κάποιος επιστήμονας και μάλιστα του χώρου της υγείας, είναι υποχρεωμένος να διευρύνει επιστημονικά συνεχώς τους ορίζοντές του, κατ' εξοχήν μάλιστα σήμερα, που οι σύγχρονες φυσικές επιστήμες έχουν ανατρέψει τα πάντα και συνεπώς όλα όσα αποτελούσαν στερεότυπη και εδραιωμένη πεποίθηση-γνώση του ανθρώπου. 

Έτσι μόνο, ο επιστήμονας του χώρου της υγείας θα γίνει πραγματικός θεραπευτής, θα προσφέρει αγαθή υπηρεσία στον πάσχοντα συνάνθρωπο, θα συνεισφέρει στην Παγκόσμια Ενότητα και θα είναι και αυτός ένας "Κολόμβος" που δείχνει ότι η γη είναι στρογγυλή και όχι επίπεδη! Και ας μην ξεχνάμε, ότι το μόνο που μένει από όλους μας είναι μόνο η "αγαθή μνήμη" (Δ. Λιαντίνης). 




Δρ Ιωάννης Δαύρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου