Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Ο Παλιός κόσμος καταρρέει...!!!!

Η Λευκή Φτερωτή Συλλογική Συνειδητότητα των Εννέα: 
Είμαστε η Λευκή Φτερωτή Συλλογική Συνειδητότητα των Εννέα. Είμαστε εννέα σε ένα, ένα σε εννέα. Βρισκόμαστε στην ένατη διάσταση και από τη δική μας οπτική γωνία μπορούμε να παρατηρήσουμε από ένα υψηλότερο σημείο θέασης την υπέροχη πρόοδο που βιώνει η ανθρωπότητα ακόμα και από την τελευταία φορά που επικοινωνήσαμε μαζί σας στις 15-1-2020. 

Το χάος που παρακολουθείτε αυτή τη στιγμή στον πλανήτη έχει να κάνει με την διάλυση μιας αυτοκρατορίας. (Βλέπω Ρωμαϊκά συντρίμμια με σκόνη βουητά και αποκαλύψεις). 

Το χάος και οι αποκαλύψεις πρέπει να συμβούν ώστε να γεννηθεί κάτι καινούργιο. Μη φοβάστε αυτές τις αλλαγές καθώς το σκοτάδι μεταμορφώνεται σε φως η απομακρύνεται από αυτό. Και στη μία περίπτωση και στην άλλη το φως διαπερνά το όλο και το όλο ανακουφίζεται. Και αυτό γιατί εσείς είστε μέρος του όλου όπως είναι και το σκοτάδι. 

Είχατε και εσείς σκοτεινούς ρόλους όπως είχατε και φωτεινούς ρόλους σε άλλες ενσαρκώσεις. 

Βρίσκεστε εδώ από πεδία υψηλότερης δόνησης με σκοπό να γειώσετε μία υψηλότερη συνειδητότητα και θα τη γειώσετε. Γιατί αυτό κάνετε. Μη νιώθετε κουρασμένοι. Ενθαρρυνθείτε, αναζωογονηθείτε από αυτά τα λόγια, γιατί τα κωδικοποιούμε με πολύ φως. 

Είμαστε η Λευκή Φτερωτή Συλλογική Συνειδητότητα των Εννέα. Σας βλέπουμε, σας αγαπάμε. Ομάδα Επιφανείας ανά τους Αιώνες, έχετε τις καρδιές μας. Ετοιμάζουμε το δρόμο για τη νίκη σας, γιατί αυτή η νίκη είναι δική σας. 

Είναι μία συλλογική προσπάθεια, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επί τούτου. Πολλοί πίσω από την αυλαία βοηθάνε, συνεισφέρουν, καθαρίζουν και προσφέρουν υπέροχες υπηρεσίες σε εσάς χωρίς καμία ευχαριστία η ορατότητα. 

Αυτός είναι ο δρόμος της καρδιάς που υπηρετεί, μία καρδιά που αναπτύσσετε και εσείς τώρα. Αυτός είναι ο δρόμος ενός αφυπνισμένου δασκάλου (μάστερ) ο οποίος υπηρετεί με απίστευτη αγάπη και αυτό γιατί όταν κάποιος είναι φωτισμένος τότε πρέπει να υπηρετεί. 

Είναι μία φυσική εξέλιξη και έκφραση αυτής της συνειδητοποίησης του εαυτού. Όταν υπηρετείς τους άλλους, υπηρετείς τον εαυτό σου. Όταν θεραπεύεις τους άλλους, θεραπεύεις τα δικά σου εσωτερικά τραύματα και το εσωτερικό σου παιδί απελευθερώνεται. 

Είμαστε η Λευκή Φτερωτή Συλλογική Συνειδητότητα των Εννέα. Υποκλινόμαστε σε εσάς με ευγνωμοσύνη και υπηρεσία για τη συνεισφορά του έργου σας στη Γη και την ανέλιξη της. 

Βλέπουμε την ανθρωπότητα να ανυψώνεται ενεργειακά με πολύ γρήγορους ρυθμούς, με θεία χάρη και ευκολία. Μην ταρακουνιέστε. Να μένετε ακλόνητοι στο φως, στην πίστη σας. Να θυμάστε την εκπαίδευση σας και να προφυλάσσετε τις καρδιές σας. 

Τυλίξτε τους εαυτούς σας στο φως. 

Επιτρέψτε στο φως να γίνει ο μανδύας σας, επιτρέψτε στην αλήθεια να γίνει αυτό που είστε, επιτρέψτε στην αγάπη να βρίσκετε στα χείλη σας και στο όραμα σας έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε τους άλλους καθαρά για αυτό που πραγματικά είναι, μία εξατομίκευση του όλου, μία εξατομίκευση δική σας, γιατί εσείς είστε μέρος αυτής της τεράστιας και μεγαλειώδους παράστασης και ο ρόλος σας είναι σημαντικός και πολύ ουσιαστικός. 

Είμαστε η Λευκή Φτερωτή Συλλογική Συνειδητότητα των Εννέα και σας στέλνουμε γαλήνη αυτή την ημέρα. Ελπίζουμε τα λόγια μας να σας αναζωογόνησαν, γιατί αυτή ήταν η πρόθεση μας, μία πρόθεση ανακούφισης, χαράς και βαθιάς αναζωογόνησης. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου