Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Προετοιμαστείτε για τις αλλαγές που φέρνει η ζώνη της Έκλειψης...!!!!

Όπως ίσως γνωρίζετε, υπάρχει ένα «σούπερ μπλε φεγγάρι» στο δρόμο. Με την έλευση αυτού του γεγονότος, οι ενέργειες αυξάνονται και γίνονται αρκετά υψηλές.

Πολλές φορές η επιστημονική γνώση καθώς και η γνώμη και άποψη των επιστημόνων τα καταρρίπτει όλα αυτά. Ωστόσο πρέπει να κατανοήσουμε ότι βασίζονται στην παρατήρηση, στο πείραμα, στην επανάληψη του πειράματος και στις μετρήσεις από αυτό. 

Η επιστήμη, όμως, δεν μπορεί να νιώσει, να αισθανθεί ούτε να γίνει ένα με το αντικείμενο της μελέτης της και, φυσικά, δεν μπορεί να έχει μετρήσεις. Για όσους δεν ακολουθούν πιστά το γράμμα και τους νόμους των επιστημόνων, ίσως, έχει ενδιαφέρον να διαβάσουμε τι πλησιάζει και τι μπορεί να νιώσετε.

Ενδεχομένως θα αισθανθείτε κάποια «πράγματα» μέσα σας, μέχρι να τελειώσει το φαινόμενο της λεγόμενης «σούπερ μπλε Σελήνης». Παράλληλα θα συμβεί και μία ενεργητική μετατόπιση που θα σας κάνει να νιώσετε κάπως περίεργα, αλλά μην ανησυχείτε. 

Είναι η αρχή για κάτι υπέροχο. Ενεργητικά, ο μήνας του Ιανουαρίου από μόνος του μας φέρνει πολύ περισσότερα από ότι θα μπορούσαμε ποτέ να ζητήσουμε.

Ο μετασχηματισμός που συμβαίνει μέσα μας δεν είναι ένας που μπορούμε να δούμε, αλλά είναι ένας που μπορούμε να νιώσουμε. Αισθάνεστε εκτός τόπου και ανήσυχοι; Αν ναι, τότε αισθάνεστε ήδη την επιρροή της «σούπερ μπλε Σελήνης» που έρχεται, ανακατεμένη με εκείνη της Νέας Σελήνης που μας πέρασε. 

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε κάθε άτομο στον πλανήτη, δεν είστε μόνοι σε αυτήν την εμπειρία.

Ακόμη και εκείνοι που δεν αισθάνονται αυτά τα πράγματα εξακολουθούν να αλλάζουν μέσα τους. Αυτό που συμβαίνει μπορεί να έχει ασυνήθιστα αποτελέσματα. Μπορεί να αισθάνεστε πολύ παράξενα κατά τη διάρκεια της «αλλαγής», αλλά μπορεί να καταλήξετε να αισθάνεστε πιο ενεργητικοί από ποτέ. Αυτό μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Βλέπετε, το 2018 θα είναι ένα έτος που όλοι θα θυμόμαστε. Θα αποκαλύψει πράγματα που έχουν νόημα να τα καταλάβουμε και θα θέλαμε να είχαμε αντιληφθεί εδώ και αρκετό καιρό. 

Θα ανταμειφθούμε πολύ εάν αφήσουμε αυτές τις ενέργειες να κάνουν ό, τι σκοπεύουν να κάνουν στη ζωή μας. Η καταπολέμησή τους, πιθανότατα, θα προκαλέσει μόνο προβλήματα. Δεν πρέπει ποτέ να προσπαθήσετε να «διαφωνήσετε» με το Σύμπαν.

Η σεληνιακή έκλειψη που έρχεται θα φέρει ένα «κίνημα» όπως κανένα από όσα έχουμε βιώσει ως τώρα. Θα φέρει εκείνους που είναι πιο πνευματικοί σε ένα εντελώς νέο επίπεδο ανόδου. Θα ξεκλειδώσουν μεγάλα πράγματα φέτος. Αλλά είναι παράλληλα σημαντικό να πιστεύετε στον εαυτό σας.

Αυτές οι αλλαγές θα έρθουν σε στρώματα, σε επίπεδα, και πιθανότατα δεν θα είστε έτοιμοι γι΄αυτά καθώς θα λαμβάνουν χώρα. Θα είναι απροσδόκητες και σποραδικές. Να είστε τόσο προετοιμασμένοι όσο μπορείτε να είστε. Όσα πιθανόν έχετε νιώσει πρόσφατα έχουν νόημα. Ανεβείτε στα «κύματα» και παραμείνετε αληθινοί στο ποιοι είστε.

Μην ανησυχείτε, θα αρχίσετε να αισθάνεστε κανονικά γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου. Όλα θα λειτουργήσουν και θα βγείτε στην κορυφή. Απολαύστε τα πράγματα που σας φέρνει το Σύμπαν. 




awarenessact.com Μετάφραση-Απόδοση diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου