Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Πανίσχυρες χειρονομίες για να αυξήσετε τις μαγικές σας δυνατότητες χρησιμοποιώντας αυτά τα 3 Mudra...!!!!

Στη μαγεία, ίσως χρησιμοποιούμε πολλά πράγματα. Χρησιμοποιούμε το μυαλό μας, κεριά, τα συναισθήματα μας, τα αστέρια, τις δυνάμεις της φύσης αλλά και αρκετά συχνά την δύναμη του σώματος.

Το Mudra είναι μια μαγική χειρονομία που χρησιμοποιείται για συμβολικούς και τελετουργικούς σκοπούς. Η προέλευση αυτής της πρακτικής είναι ο Ινδουισμός - όπως η Γιόγκα! Τα Mudra για την Μαγεία είναι πολύ συνηθισμένα.

Μέσω αυτών των χειρονομιών ο εξασκών μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με τις Μαγικές Δυνάμεις, τους Θεούς, τα στοιχεία και τόσα πολλά άλλα. 

Στην Ινδία, τα Mudra χρησιμοποιούνται μαζί με την πραναγιάμα - τις μυστικιστικές ασκήσεις αναπνοής γιόγκα. Χρησιμοποιούνται για να διεγείρουν διαφορετικά μέρη του σώματος. Συνεπώς επηρεάζουν την ροή της πράνα στο σώμα. Είναι καταπληκτικό πόσο απλές είναι και αν εξασκηθείτε αρκετά μπορείτε να δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα!

Το Mudra είναι συνήθως πολύ εύκολο να το κάνετε με τα χέρια σας. Λατρεύω να τα χρησιμοποιώ ενώ είμαι στο λεωφορείο, ενώ περιμένω ή γενικά όποτε έχω την ευκαιρία ή όταν νιώθω οκνηρία. Για καλύτερα αποτελέσματα, τα mudra απαιτούν ηρεμία στο μυαλό και διαλογισμό. Θα τα λατρέψετε!

Θα σας παρουσιάσουμε Mudra για καλή υγεία, ζωτικότητα, ευημερία και ευτυχία. Αλλά ας ξεκινήσουμε με τα αγαπημένα μας. Εδώ σας δείχνουμε 3 Mudra για μαγεία, 3 χειρονομίες με τα χέρια που μπορούν να σας δώσουν άμεσες μαγικές δυνατότητες. Αν γίνετε πολλοί αυτές τις χειρονομίες πρόκειται να δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα! Ας ξεκινήσουμε…

1. ΤΟ GARUDA MUDRA (MUDRA ΑΕΤΟΣ) : ΤΟ MUDRA ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ
Το Γκαρούντα είναι ένα πλάσμα σαν πουλί (κάποιες φορές ανθρωποειδές πουλί.) Είναι το βουνό (vahana) του άρχοντα Βισνού. Συχνά απεικονίζεται ως δυνατός άντρας με κόκκινα φτερά και συχνά σχετίζεται με τις Ηλιακές Ενέργειες. Κάποιες φορές σχετίζεται επίσης με το μυθολογικό πουλί του ήλιου τον Ιερό Φοίνικα.

Το Garuda Mudra χρησιμοποιείται για την Αφύπνιση. Είναι πολύ ισχυρό που όταν χρησιμοποιείται μπορεί μα ανυψώσει την πράνα (την κοσμική ενέργεια) μέσα στο σώμα και στην αύρα μας. Αυτή η ροη ενέργειας αμέσως ενδυναμώνει την μαγεία μας και αφυπνίζει τις εκ φύσεως ικανότητες μας. Είναι η τέλεια αρχή για πολλά ξόρκια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλούς άλλους λόγους. Ας δούμε κάποιους.

Μαγικές ικανότητες του Garuda Mudra :
Ανυψώνει την πράνα και καταπολεμά την εξάντληση

Αφυπνίζει τις δυνάμεις μας - μαγικές και/ή φυσικές

Θεραπεύει ένα κουρασμένο σώμα – ενισχύει τη ζωτικότητα - εξισορροπεί την ενέργεια

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανακουφίσει τον πόνο

Χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό της αύρας

Σπάει τα εμπόδια - χρησιμοποιείται στις τελετουργίες του «Άνοιγμα του δρόμου»

Χρησιμοποιείται εκτενώς πριν την καταπολέμηση (φυσικών ή αόρατων) εχθρών

Πως να το χρησιμοποιήσετε:
Καθίστε άνετα σε μια καρέκλα

Κάντε την χειρονομία

Αγγίξτε απαλά την κοιλιά σας με τα χέρια σας

Αναπνεύστε κανονικά για 3 λεπτά οραματιζόμενοι την ενέργεια να ρέει ελεύθερα μέσα και έξω από το σώμα.

Προφυλάξεις :
το Garuda Mudra πιστεύεται ότι ανεβάζει την πίεση για λίγο. Ζητήστε από τον γιατρό σας οποιαδήποτε συμβουλή.

2. ΤΟ KUBERA MUDRA: ΤΟ MUDRA ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.
Ο Kubera είναι ένας ημίθεος Yaksha που θεωρείται ότι είναι ο Άρχοντας του πλούτου και προστάτης του Βορρά. Απεικονίζεται συνήθως με παχουλό σώμα (συνήθως οι θεοί του πλούτου απεικονίζονται ως παχουλοί λόγω της καλής και επιτυχημένης ζωής) φορώντας πολύτιμα κοσμήματα και κουβαλώντας χρήματα.
Το Kubera Mudra λέγεται επίσης «το Mudra των χρημάτων» ή το «Mudra του πλούτου». Η αλήθεια είναι πως αυτό το Mudra πραγματικά ενεργοποιεί την σύνδεση μας με το αστρικό επίπεδο και εξισορροπεί τον Μακρόκοσμο με τον Μικρόκοσμο. «Όσο παραπάνω, τόσο παρακάτω» έλεγαν οι αλχημιστές. Χρησιμοποιείται για να ξεκινήσει την υλοποίηση του μαγικού έργου. 

Με άλλα λόγια, χρησιμοποιούμε το Kubera Mudra για να φέρουμε στη ζωή μας ότι θέλουμε. Δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε γιατί αυτό το Mudra χρησιμοποιείται σε τόσες μεθόδους ελέγχου του μυαλού.

Μαγικές ικανότητες του Kubera Mudra:
Εκδήλωση των επιθυμιών μας

Ελκύει πλούτο και χρήματα

Δίνει ένταση στις επιθυμίες σας

Επικεντρώνεστε στις προθέσεις σας- σας δίνει αυτοπεποίθηση

Πως να το χρησιμοποιήσετε :
Καθίστε αναπαυτικά σε μια καρέκλα

Κάντε την χειρονομία

Αγγίξτε απαλά τα γόνατα σας με κάθε χέρι

Αναπνεύστε κανονικά για 5 λεπτά συγκεντρωμένοι στις προθέσεις σας.

3. ΤΟ LOTUS MUDRA: ΤΟ MUDRA ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
Ο λωτός έχει πολύ ενδιαφέρον συμβολισμό σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς και παραδόσεις συμπεριλαμβανομένου την Αίγυπτο και την Ινδία. Και στις δύο παραδόσεις ο λωτός είναι σύμβολο φωτός που εγέρθηκε από το Χάος και το Σκοτάδι. Δεν είναι περίεργο που το λουλούδι του λωτού χρησιμοποιείται ως στοιχείο διακόσμησης σε ιερούς ναούς και τοποθεσίες στην Ινδία και στην Αίγυπτο.
Το Mudra Λωτός χρησιμοποιείται για να μας βοηθήσει να εγερθούμε από το σκοτάδι και να συνδεθούμε με το Ιερό Φως. Όπως το λουλούδι του λωτού εγείρεται από τον βάλτο της λάσπης χωρίς να έχει κανένα ίχνος λάσπης πάνω του, έτσι κι εμείς μπορούμε να δούμε το φως ξανά χωρίς κανένα ίχνος σκοταδιού, ελεύθεροι από την αρνητικότητα.

Μαγικές ικανότητες του Lotus Mudra :
Εξορίζει την αρνητικότητα

Καθορίζει την αυρα

Εξορκίζει βαμπιρικές - δαιμονικές οντότητες (μαζί με τελετουργικά, όχι απλώς ως Mudra)

Σύνδεση με την Θεία Πηγή -  Ιερό φως

Καθαρισμός και ευλογία αντικειμένων, ζώων και ανθρώπων (μαζί με τελετουργίες)

Για να γοητέψει οποιονδήποτε και οτιδήποτε.

Για έμπνευση

Πως να το χρησιμοποιήσετε :
Καθίστε στο πάτωμα - κατά προτίμηση σε μια στάση λωτού ή απλώς με τα πόδια σταυρωμένα.

Κάντε την χειρονομία

Αγγίξτε απαλά τα γόνατα με κάθε χέρι

Αναπνεύστε κανονικά για 5 λεπτά εστιάζοντας στο έντονο φως που λάμπει από τον ουρανό.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: AWAKENGR.COM VIA CONSCIOUSREMINDER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου