Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Οι 5 χρυσοί κανόνες του Φενγκ Σούι για να πετύχετε στη ζωή σας...!!!!

Πως μπορούμε να διαμορφώσουμε το χώρο μας έτσι ώστε να διώξουμε την αρνητική ενέργεια και να πετύχουμε αυτά που θέλουμε στη ζωή μας.

Αν θέλετε και εσείς να καλυτερέψετε την καθημερινότητα σας, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή δεν έχετε παρά μόνο να αλλάξετε στο χώρο σας μερικά πράγματα που πολλές φορές μπλοκάρουν τη θετική ενέργεια.

1. Η είσοδος του σπιτιού μας, είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται σε επαφή κάποιος όταν έρχεται επίσκεψη στο σπίτι μας. Έτσι λοιπόν, πρέπει να έχουμε μία περιποιημένη αυλή η οποία είναι ευχάριστη στο μάτι, διότι με αυτό τον τρόπο προσελκύουμε τα θετικά πράγματα στη ζωή μας, επιλέξτε έντονα χρώματα όπως για παράδειγμα το κόκκινο για μία ελκυστική αυλή.

2. Πρέπει να ξεφορτωθούμε τα αντικείμενα κάτω από το κρεβάτι μας που δημιουργούν ακαταστασία. Ένας καλός ύπνος είναι το κλειδί για μία καλή μέρα και μία καλή ζωή, γι’ αυτό το κρεβάτι μας πρέπει να μην έχει πράγματα από κάτω του για να έχουμε μία καλή ενέργεια στο χώρο μας.

3. Οι καθρέφτες είναι ένα διακοσμητικό που όλοι επιλέγουμε για να ομορφύνουμε το χώρο μας και γιατί φυσικά είναι χρήσιμοι καθημερινά για να βλέπουμε τους εαυτούς μας. ΄Όμως προσοχή, ένας καθρέφτης που μας «κόβει» στη μέση εκπέμπει αρνητική ενέργεια, το ίδιο και ένας vintage καθρέφτης ο οποίος παρόλο που μπορεί να αποτελέσει ένα ωραίο διακοσμητικό έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να μην συμβαίνουν ξεκάθαρα ή ολοκληρωμένα πράγματα στη ζωή μας αν αυτός ο καθρέφτης δεν έχει μία καθαρή εικόνα.

4. Το γραφείο, το κρεβάτι και οι καρέκλες που συνηθίζουμε να καθόμαστε στο χώρο μας, πρέπει να είναι με τέτοιο τρόπο τοποθετημένα ώστε να έχουμε πλήρη έλεγχο του δωματίου. Αφήστε την πλάτη σας να κοιτάει την πόρτα και επικεντρωθείτε στον έλεγχο του δωματίου σας.

5. Το τελευταίο και πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να έχετε ένα χώρο καθαρό από σκόνη και περιττά αντικείμενα. Πετάξτε αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε, ρούχα που δεν φοράτε, ηλεκτρονικές συσκευές τις οποίες τόσα χρόνια τις έχετε και απλά πιάνουν χώρο. 

Όταν ελευθερώσετε το χώρο σας από τα περιττά αντικείμενα, στέλνετε μήνυμα στο σύμπαν πως είστε έτοιμοι και αναζητάτε κάτι καινούργιο, πως εμπιστεύεστε το σύμπαν και αναμένετε αυτό που είναι έτοιμο να σας προσφέρει.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου