Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Με 2 Απλά Συστατικά Φτιάχνεις Την Πιο Ισχυρή Θεραπευτική Συνταγή...!!!!

Το συγκεκριμένο ρόφημα μας εξασφαλίζει πολλές βιταμίνες και εξαιρετικές ωφέλειες. Όμως δεν θα πρέπει να βασίσουμε τη διατροφή μας σε αυτό. Το μείγμα από χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο αποτελεί ένα θαυμάσιο συμπλήρωμα της διατροφής μας.

Τελευταία πολλοί άνθρωποι στρέφονται στην εναλλακτική ιατρική. Οι εναλλακτικές θεραπείες δεν είναι τόσο αποτελεσματικές όσο η παραδοσιακή ιατρική, ωστόσο δεν έχουν τόσες πολλές παρενέργειες.

Επιπλέον, οι φυσικές θεραπείες εξασφαλίζουν πολλές ωφέλειες και είναι προσιτές σε όλους. Αν και δεν μας θεραπεύουν εντελώς από πολλές ασθένειες, έχει αποδειχτεί ότι διαθέτουν συστατικά που βοηθούν στη μείωση των σχετικών συμπτωμάτων.

Ένα από τα φυσικά συστατικά για το οποίο ακούμε συχνά είναι το ελαιόλαδο. Πρόκειται για ένα υγιεινό λιπαρό. Είναι επίσης δημοφιλές για τις πολλές του χρήσεις στη μαγειρική και για την υψηλή διατροφική του αξία.

Η ανάμειξη του χυμού λεμονιού και του ελαιόλαδου αποτελεί μια ισχυρή σπιτική θεραπευτική συνταγή. Το μείγμα αυτό εξασφαλίζει μεγάλη ποσότητα θρεπτικών ουσιών. Μπορεί επίσης να συμβάλει στην ανακούφιση από κάποιες νόσους και να προλάβει την εμφάνιση περιπλοκών.

Στο παρόν άρθρο θα μοιραστούμε λεπτομερώς τις ωφέλειές του, έτσι θα ξέρετε γιατί θα πρέπει να το προσθέσετε στη διατροφή σας.

Μην το παραλείψετε!

Καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα
Η κατανάλωση αυτού του μείγματος το πρωί αποτελεί θαυμάσια επιλογή. Καταπολεμά και τη δυσκοιλιότητα και τα πεπτικά προβλήματα.

Το ελαιόλαδο αποτελεί φυσικό υπακτικό. Ο χυμός λεμονιού, από την άλλη πλευρά, διαθέτει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και προάγει τις εντερικές κινήσεις.

Χρησιμοποιήστε το αν θέλετε να καταπολεμήσετε τα αέρια, την ένταση στην περιοχή της κοιλιάς ή αν έχετε πολλά οξέα.

Αποτοξινώνει το σώμα σας
Και ο χυμός του λεμονιού και το ελαιόλαδο διαθέτουν αποτοξινωτικές ιδιότητες. Αυτές συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του σώματός σας.

Η ανάμειξη των συστατικών αυτών επιταχύνει την αποβολή των τοξινών. Επίσης, βοηθάει το συκώτι και τη χοληδόχο κύστη σας. Επιπλέον σας προστατεύει από τη βλάβη που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

Ελέγχει τη χοληστερίνη
Το ελαιόλαδο περιέχει πολλά υγιεινά λιπαρά που είναι εξαιρετικά για τη ρύθμιση των λιπιδίων στο αίμα σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να επιβραδύνουν το σχηματισμό αθηρωματικής πλάκας στις αρτηρίες σας.

Η τακτική κατανάλωση αυτού του ροφήματος ελέγχει τα υψηλά επίπεδα της κακής χοληστερίνης. Επίσης αυξάνει την καλή χοληστερίνη και σας βοηθάει να ελέγξετε τα τριγλυκερίδιά σας.

Πρόκειται επίσης για μια καλή συνταγή για τη φροντίδα των αρθρώσεών σας. Αυτό οφείλεται στην περιεκτικότητα του μείγματος σε αντιοξειδωτικές ουσίες, που ελαχιστοποιούν το οξειδωτικό στρες. Και επιπλέον συνεισφέρει στην αποβολή των τοξινών.

Βοηθάει το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια σας
Αυτό το απλό μείγμα είναι εξαιρετικό για τα νύχια. Προστατεύει τα εύθραυστα, λεπτά και ξηρά νύχια.

Μπορείτε να εφαρμόσετε το μείγμα απευθείας στις παρανυχίδες σας. Έτσι τους εξασφαλίζετε επιπλέον θρεπτικές ουσίες.

Το μείγμα ελαιόλαδου και χυμού λεμονιού διαθέτει επίσης αντισηπτικές και στυπτικές ιδιότητες, που καταπολεμούν τα προβλήματα με τις παρανυχίδες και την πιτυρίδα.

Καταπολεμά το κοιλιακό λίπος
Το ρόφημα αυτό δεν καίει το λίπος, όπως άλλα. Ωστόσο η χρήση του ως συμπλήρωμα πράγματι σας βοηθάει να απαλλαγείτε από το επιπλέον βάρος.

Οι ιδιότητες αυτού του ροφήματος βοηθούν το συκώτι και τη χοληδόχο κύστη σας. Αυτοί είναι δύο από τους σημαντικότερους παράγοντες για καλύτερη πέψη των λιπών και ισχυρότερο μεταβολισμό.

Επιπλέον περιέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα, που χορταίνουν και έχουν διουρητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Αυτές βοηθούν στη μείωση του αριθμού των άλλων θεραπειών που πρέπει να εφαρμόζετε.

Τα συγκεκριμένα λιπαρά οξέα μεταβολίζουν το λίπος που είναι αποθηκευμένο στην κοιλιά σας. Μειώνουν επίσης τον κίνδυνο εμφάνισης προβλημάτων στην καρδιά.

Ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος
Το ελαιόλαδο έχει αντιθρομβωτικές ιδιότητες. Αυτές συνεισφέρουν στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος και προλαμβάνουν την εμφάνιση θρομβώσεων.

Το μείγμα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εσωτερικά και εξωτερικά, προλαμβάνοντας επίσης τους κιρσούς.

Ελέγχει την πίεση του αίματος
Το συγκεκριμένο φυσικό ρόφημα είναι χρήσιμο σε ανθρώπους με υψηλή αρτηριακή πίεση. Αυτό οφείλεται στις αντιοξειδωτικές ουσίες και στα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει.

Η κατανάλωση του ροφήματος το πρωί ελέγχει τις απότομες αυξήσεις στην πίεση του αίματος και τον καρδιακό ρυθμό.

Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση
Θα πρέπει να καταναλώνετε μία κουταλιά της σούπας από αυτό το μείγμα κάθε μέρα. Αυτό εξασφαλίζει στα κύτταρά σας μια μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών ουσιών και θρεπτικών συστατικών. Έτσι προλαμβάνεται η πρόωρη γήρανση.

Το ρόφημα αυτό περιέχει βιταμίνη Ε, μια αντιοξειδωτική ουσία που κάνει πολλά πράγματα. Μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες ωφέλειές της είναι ο μειωμένος κίνδυνος για καρδιακή νόσο, αρθρίτιδα και ρυτίδες.

Το ρόφημα ελαιόλαδου και χυμού λεμονιού εξασφαλίζει επίσης μονοακόρεστα λιπαρά και μεταλλικά στοιχεία. Οι ουσίες αυτές ενισχύουν τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων σας. Μερικά από τα κύρια όργανα που βοηθούν είναι το συκώτι, τα νεφρά και το πεπτικό σύστημα.

Πώς φτιάχνετε το ρόφημα;
Το συγκεκριμένο ρόφημα θα πρέπει να θεωρείται απλώς ως διατροφικό συμπλήρωμα και όχι ως βασική πηγή θρέψης.

Δεν θα πρέπει να καταναλώνετε πάνω από μία κουταλιά της σούπας τη μέρα. Διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν παρενέργειες.

Υλικά :
1/2 κουταλιά της σούπας (8 γραμμάρια) ελαιόλαδο
1/2 κουταλιά της σούπας (5 ml) φρέσκο χυμό λεμονιού

Οδηγίες :
Αναμείξτε τα δύο υλικά. Πίνετε το μείγμα μισή ώρα πριν το πρωινό γεύμα.

Μπορείτε να πίνετε αυτό το ρόφημα κάθε μέρα. Για να το αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό, πίνετέ το τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Έχετε τα υλικά στο σπίτι σας; Τώρα γνωρίζετε τις ωφέλειές τους. Καταναλώνοντας αυτό το ρόφημα, μπορείτε να τις αξιοποιήσετε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου