Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Ο Καθαρισμός του Φθινοπώρου.....!!!!!!!!

Νιώθετε την ανάγκη μιας αλλαγής για να ζήσετε το Φθινόπωρο; Το Φθινόπωρο είναι η εποχή που η νύχτα βιάζετε να έρθει, θα ανάψουν τα τζάκια και οι στάλες τις βροχής θα κυλούν στα παράθυρά μας. Η εποχή αλλάζει κι εμείς χρειαζόμαστε την δική μας αλλαγή για να την δεχτούμε.

Ο καθαρισμός της ψυχής μας είναι η καλύτερη κίνηση που μπορούμε να κάνουμε ώστε να ζήσουμε ένα απολαυστικό Φθινόπωρο και να υποδεχτούμε τον χειμώνα.

Ο καθαρισμός μας μπορεί να συνδυαστεί με τον καθαρισμό του σπιτιού μας από κάθε αρνητική ενέργεια

Θα σας δώσουμε τις οδηγίες παρακάτω για τον καθαρισμό της ψυχής σας για να είστε συνειδητά και με θετική ενεργειακή ροή στο Φθινόπωρο κι εσείς και το σπίτι σας.

Πρώτα από όλα κάντε ένα ζεστό και χαλαρωτικό μπάνιο. Πιείτε νερό και φορέστε ένα ελαφρύ ρούχο.

Ανάψτε ένα κερί στο κέντρο του σπιτιού.

Ανάψτε μερικά αρωματικά στικς και καθίστε σε μια ήσυχη γωνιά του σπιτιού σας και διαλογιστείτε. Μια εικόνα Φθινοπωρινή που σας αρέσει θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ήρεμα και γαλήνια.

Όταν δείτε τον εαυτό σας καθαρό να λάμπει μπροστά από έναν καταρράκτη αισθανθείτε την λαμπρότητά του να σας περιλούζει.

Κατόπιν παίρνετε ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι της θάλασσας και το ανακατεύετε σε ένα μικρό μπολ με νερό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το διάλυμα στο ράντισμα γύρω από κάθε δωμάτιο σε κάθε γωνιά. 

Βάλτε μουσική από ψαλμούς όπως συνεχή αμήν ή κάτι αντίστοιχο και ξεκινείστε το ράντισμα του σπιτιού σας.

Ανοίξτε τις κουρτίνες και τα παράθυρα όσο μια βαθειά αναπνοή για να περάσει η καθαρή ενεργειακή ανάσα του Φθινοπώρου, είναι καλύτερα να ανοίξετε τα παράθυρα έτσι ώστε να δημιουργείται ρεύμα.

Ανάψτε μετά λιβάνι και θυμιάστε το σπίτι από δωμάτιο σε δωμάτιο, όταν τελειώσετε, αν είναι μονοκατοικία συνεχίστε το θυμιάτισμα και γύρω από το σπίτι.

Πάτε από γωνία σε γωνία αντικριστά διαγωνίως και χτυπήστε δυνατά τα χέρια σας, έτσι ώστε να κινηθεί ενεργειακά όλος ο χώρος.

Αν έχετε μικρές καμπανούλες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές.

Πάρτε το κερί που είχατε στο κέντρο του σπιτιού και γυρίστε σε όλα τα δωμάτια φωτίζοντας με το κερί τις πιο σκοτεινές κυρίως περιοχές.

Αφήστε το κερί όταν ολοκληρώσετε στο ίδιο κεντρικό μέρος μέχρι να κάψει τελείως.

Καθίστε αναπαυτικά και διαλογιστείτε, την ένταξή σας μέσα στην εποχή, την ομορφιά του Φθινοπώρου, την υποδοχή της ροής του στο σπίτι σας.

Όταν ολοκληρώσετε θα αισθάνεστε τρομερή ευεξία και φρεσκάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου