Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Τα Άστρα Ακούνε τις Επιθυμίες σου....!!!!!!!

Θα σας άρεσε να χρησιμοποιήσετε την αστρολογία για να προσελκύσετε ό, τι θέλετε; Πολλοί έχουν διαβάσει βιβλία σχετικά με το νόμο της έλξης. Η συγγραφέας Rhonda Byrne, με το The Secret, πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα μόλις πριν από τέσσερα χρόνια. Είτε πιστεύουμε ότι αυτή η ικανότητα να προσελκύουμε ό, τι θέλουμε είναι δυνατή είτε όχι υπάρχουν εκατομμύρια που θέλουν να μπορούν να έχουν την εύνοια του σύμπαντος. Μπορεί η αστρολογία να ταιριάζει σε αυτό; Και όμως, ναι και πάλι ναι!

Ενώ λίγοι πιστεύουν ότι οι πλανήτες παίζουν άμεσο ρόλο, οι περισσότεροι παραδέχονται ότι η επαναστατική τους πορεία γύρω από τον Ήλιο σηματοδοτεί συγκεκριμένες στιγμές στο χρόνο. Τι επιλέγουμε να κάνουμε με αυτές τις στιγμές είναι αυτό που πολλοί αποκαλούν «ελεύθερη βούληση». 

Ο κίνδυνος της υιοθέτησης μιας τυφλής πίστης στην άμεση επιρροή των πλανητών, ή μιας χωρίς έλεγχο πορείας τυφλής εμπιστοσύνης στους πλανήτες που θα μας κάνει να χαθούμε σε μια θάλασσα από υψηλές προσδοκίες, ή να παραπαίουμε περιμένοντας τα άστρα να βρέξουν τύχη επάνω μας, δεν είναι βέβαια η σωστή αντιμετώπιση της πλανητικής επιρροής.

Η Μοιρολατρία πραγματικά δεν έχει καμία θέση ούτε στο "The Secret", όπου υποτίθεται ότι είμαστε υπεύθυνοι για τη «δημιουργία πραγματικότητα μας». Αυτό που χρειάζεται στην αστρολογία είναι ένα σύνολο ερμηνειών για μια πιο σύγχρονη εποχή.

Κάθε φορά που ένας νέος φορέας ενεργειών, ένα νέος πλανήτης έρχεται σε γνώση μας, συμπληρώνεται το παζλ και κατανοούμε καλύτερα τις συμπαντικές δυνάμεις. Κάθε νέος πλανήτης έχει σημασία, σηματοδοτεί μια αλλαγή στη συνείδηση της ανθρωπότητας. 

Η όψιμη ανακάλυψη τον 18ο αιώνα, του Ουρανού, ήταν το επαναστατικό διάλειμμα από μοναρχίες. Η ανακάλυψη του Πλούτωνα συνέπεσε με τη διάσπαση του ατόμου. Ο Χείρων σηματοδότησε μια εποχή όπου μια ασυνήθιστη συνθήκη ειρήνης άρχισε μεταξύ των τραυματισμένων χωρών της Αιγύπτου και του Ισραήλ. 

Η Έρις, που ανακαλύφθηκε το 2006, "ανάγκασε" την επιστήμη να επανεξετάσει το πώς έβλεπε τους πλανήτες - η θεά της διχόνοιας είναι ένας καταλύτης για την αλλαγή.

Αυτές οι ανακαλύψεις είναι όμως μια μόνο σταγόνα σε μια μεγαλύτερη μετατόπιση στη συνείδηση. "Πώς ο νόμος της έλξης σχετίζεται με τους πλανήτες;" είναι στο επίκεντρο της συζήτησης μας. Ρίχνοντας μια ματιά στο Χείρωνα, τη Δήμητρα, τον Πλούτωνας και την Έριδα θα καταλάβουμε το πώς μπορούμε να κινηθούμε αποτελεσματικά για να έλξουμε από το σύμπαν αυτά που ποθούμε με την χρήση των ουράνιων δυνάμεων. Ας δούμε την χρήση των ενεργειών με ενεργητικό τρόπο.

Θεραπεία. Ο Χείρων αντιπροσωπεύει το πληγωμένο θεραπευτή. "Όταν κάποιος έχει μια ανισορροπία ... κάποιος πρέπει να διορθώσει την κατάσταση το συντομότερο δυνατό." Όταν δούμε την τοποθέτηση του Χείρωνα στο γενέθλιο χάρτη μας, εφιστούμε την προσοχή μας στην θεραπεία που απαιτείται για να φέρει ισορροπία στη ζωή μας. Φανταστείτε πώς για παράδειγμα ένας Χείρωνα στον Κριό θα μπορούσε να αποτελέσει έναν υπερόπτη δάσκαλο που δεν αφήνει τις πληγές να επουλωθούν. 

Ο Κριός ασκεί μια δύναμη τρομερή - είναι μια πρωτοβουλία. Ο Χείρων από τον Κριό φανερώνει ότι η πληγή προέρχεται από το αίσθημα ότι το άτομο δεν νιώθει σημαντικό - δεν αισθάνεται χρήσιμο. Κάνοντας το θεραπευτικό βήμα προς τα εμπρός μπορεί να θεραπεύσει αυτή την πληγή.

Ασφάλεια. Η Δήμητρα εκ νέου έχει ταξινομηθεί από «αστεροειδής» σε νάνο πλανήτη το 2006. Η θεά της γης, Δήμητρα, καλλιεργεί και προστατεύει τη φύση και το θαύμα της. Αυτή η " νέα " ματιά συμπίπτει με την κίνηση της ανθρωπότητας προς την οικολογική πρακτική που μειώνει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και των αερίων του θερμοκηπίου. 

Είτε υπάρχει μια συνωμοσία πίσω από την «υπερθέρμανση του πλανήτη» ή όχι, όλοι συμφωνούμε ότι πρέπει να σταματήσει η εξάρτηση μας από τα ορυκτά καύσιμα. Η ευθυγράμμιση με το πώς θα θέλαμε να γαλουχήσουμε τους εαυτούς μας, μας βοηθά να δημιουργήσουμε μια πιο τρυφερή ύπαρξη - σε ειρήνη με τον κόσμο γύρω μας. 

Τι κάνετε για να είστε ασφαλείς μέσα στο περιβάλλον σας; Η Δήμητρα στον Τοξότη, για παράδειγμα, μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση της φιλοσοφίας και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, να παρέχει συναισθηματική ικανοποίηση και ασφάλεια.

Συναίσθημα που τροφοδοτείται από τη μάθηση και τη διδασκαλία μας φέρνει σε ένα νέο επίπεδο της αυτο-κατανόησης. Προς τα εκεί λοιπόν πρέπει να πάμε, ακόμα και αν οι συνθήκες της καθημερινότητας φαίνονται να μας οδηγούν σε άλλα μονοπάτια.

Χρήματα. Πολλά βιβλία έχουν γραφτεί για τον Πλούτωνα. Μια από τις πτυχές που συνήθως παραβλέπεται είναι από ένα από τα τρία φεγγάρια του – ο Χάροντας. Υπάρχει ένα τίμημα στον Χάροντα, προκειμένου να αποκτήσουμε το πέρασμα στο βασίλειο του Πλούτωνα. 

Ρωτήστε τον εαυτό σας πώς μπορείτε να διερευνήσει τα βάθη της γενεών έτσι ώστε να βρείτε την προσωπική σας «πύλη» για τον κόσμος των θησαυρών, που δεν είναι εκεί έξω, είναι μέσα στην ψυχή σας. Τι σας εμποδίζει από την ευημερία; Είναι μια νοσηρή στάση απέναντι στα χρήματα; 

Ο Πλούτωνας στον Λέοντα θα μπορούσε να μιλήσει για τη δημιουργικότητα και τον αυτοσεβασμό. Το έχετε χάσει αυτό; Ο Πλούτωνας στην Παρθένο σημάδεψε μια εποχή με υψηλή ανεργία και αυτοκριτική. Είσαι αρκετά ταλαντούχος; 

Ο Πλούτωνας στον Ζυγό δημιουργεί ένα ερώτημα σχετικά με τις σχέσεις και τη δύναμη. Αφήνεις τους άλλους να σε ελέγχουν; Ο Πλούτωνας στον Σκορπιό είναι η νέα γενιά που δεν δείχνει φόβο. Είστε διατεθειμένος να κάνετε ό, τι χρειάζεται για να κερδίσετε ανταμοιβή; 

Η "Επιστροφή" σας από τον κάτω κόσμο του Πλούτωνα με πληροφορίες από το ασυνείδητο σας βοηθά να νικήσετε το αυτο-σαμποτάζ. Ο Πλούτωνας σας δείχνει την αντίθεση ανάμεσα στον κόσμο που δεν θέλετε και τον κόσμο που έχετε μπροστά σας.

Χειρισμός Κρίσεων. Η Έρις είναι η πιο άστατη θεά για να ευθυγραμμιστούμε μαζί της. Η θεά της διχόνοιας είναι αδελφή του Άρη, ηθικός αυτουργός της δραματικής του ενέργειας. Κατά τη μυθολογία, η Έρις πέταξε το χρυσό μήλο με την επιγραφή «τη καλλίστη» μεταξύ όλων των άλλων θεαινών σε μια γαμήλια δεξίωση που αποκλείστηκε. 

Το προμελετημένο χάος είναι μέρος του σχεδίου της Έριδας για να διαταράξει όχι μόνο το status quo, αλλά και να ερεθίσει όσους κάθονται σε αξιώματα ή διεκδικούν τα πάντα, μαζί με ανομία. Η Έρις είναι στον Κριό από το 1918 και θα παραμείνει εκεί έως το 2044. 

Ζώντας στο βασίλειο του αδελφού της, μιας και ο Άρης κυβερνά τον Κριό, έχει τα χέρια της λυμένα να φέρνει απανωτούς πολέμους! Οι μαζικοί πόλεμοι του 20ου αιώνα σκότωσαν εκατομμύρια. Τεράστια παιχνίδια εξουσίας για το ποιος θα "κυβερνά τον κόσμο» ήταν απογοητευτικά – τελικά νικητής στην ουσία δεν υπάρχει ακόμα, μόνον πόνος… Όλοι εμείς είμαστε παιδιά αυτήν της δύσκολης θέσης της Έριδας. 

Και τι μπορούμε να κάνουμε; Είμαστε όλοι προορισμένοι να είμαστε «εριστικοί» και να βοηθάμε μόνον τον πόλεμο; Εδώ θα μας βοηθήσει η οικοθεσία της Έριδας στον προσωπικό μας γενέθλιο χάρτη. Η Έρις στον 1ο οίκο απαιτεί κάποιο είδος σχεδίου. 

Στο 4ο οίκο, η Έρις ρωτά τι κάνετε για να συμβάλετε στην νοικοκυριό σας (είστε ανεκτικοί ή μήπως απαιτείτε τα πάντα από τους άλλους). Στον 7ο οίκο, καθορίζει το αν οι σχέσεις σας έχουν κάτι να πουν για την ιδέα που έχετε για τον αυτό σας. Το πώς χειριζόμαστε την απογοήτευση είναι η διαφορά μεταξύ του χάους και του να είμαστε δημιουργικοί όταν έρχεται μια κρίση .

Ο 21ος αιώνας έχει πολλά κλειδιά για την εξέλιξή μας. Με την πάροδο των ετών, θα δούμε πόσο καλά τα χειριζόμαστε για να μπορούμε για να προσελκύσουμε αγαθά χωρίς όμως να βλάπτουμε τους άλλους. 

Αυτό που σκεφτόμαστε είναι εξίσου σημαντικό με το τι λέμε ή κάνουμε. Η Αστρολογία θα είναι πιο δημοφιλής κατά τα επόμενα έτη, καθώς αποφεύγει την ξεπερασμένη επιστημονική μέθοδο και υιοθετεί έναν μεγαλύτερο ρόλο στο να μας εμπνέει να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου