Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Λαμπερή Ψυχή.....!!!!!!!

Θέλετε να έχετε την ψυχή σας καθαρή; Ξέρετε όπως καθαρίζουμε το σώμα μας μπορούμε να καθαρίσουμε και την ψυχή μας; Ψυχικός καθαρισμός σημαίνει ένας καθαρισμός για το ψυχικό, πνευματικό και συναισθηματικό στρώμα της αύρας σας από όλες τις μορφές των καταθλιπτικών σκέψεων, τα σκοτεινά συναισθήματα, τις αρνητικές ενέργειες, και άλλες παρόμοιες ανισορροπίες. 

Με τον ίδιο τρόπο που κάνουμε ένα μπάνιο για να καθαρίσει το σώμα μας από όλα τα είδη της μόλυνσης, η ψυχική κάθαρση κάνει το ίδιο με την αύρα σας. Παίρνει μακριά κάθε αρνητική ενέργεια από αυτό, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα αίσθημα της εσωτερικής ειρήνης.

Δεν αισθάνεστε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι μετά από ένα ντους ή μπάνιο; Θα αισθανθείτε καλύτερα και θα έχετε μια πολύ ανάλαφρη διάθεση. Ο Ψυχικός καθαρισμός σας δίνει την ίδια αίσθηση. Η μόνη διαφορά είναι ότι ο ψυχικός καθαρισμός δρα πέρα από το σώμα σας. 

7 αποτελεσματικά μέτρα για τον ψυχικό καθαρισμό
1. Ο ψυχικός καθαρισμός γίνεται δύο φορές την ημέρα, μία το πρωί για να προετοιμάσει τον εαυτό σας για την ημέρα, ακριβώς όπως όταν κάνετε ένα μπάνιο. Ένας άλλος γίνεται το βράδυ, ακριβώς όπως όταν παίρνετε ένα ζεστό μπάνιο πριν πάτε για ύπνο.

2.Ξεκινάτε τον ψυχικό καθαρισμό σας με το να καθίσετε σε ένα ήσυχο σημείο και να χαλαρώσετε το σώμα σας.

3.Αισθανθείτε μια σφαίρα από πολύ έντονο φως να λάμπει πάνω από το κεφάλι σας.

4. Οι ακτίνες του φωτός της σφαίρας εκτείνονται κάτω σε σας και φτάνουν στο κεφάλι σας. Το φως είναι δημιουργεί μια ευχάριστη ζεστή, και θα νιώσετε τη ζεστασιά του να διαπερνά το σώμα σας. Από κάθε περιοχή που περνά καθαρίζει από κάθε αρνητικότητα.

5. Το φως ταξιδεύει κάτω στο επίπεδο του μετώπου σας. Όπως μπορείτε να αισθανθείτε τη ζεστασιά, παρατηρείτε επίσης ότι η περιοχή που έχει περάσει είναι λαμπερή με καθαρό φως και απαλλαγμένη από την αρνητικότητα. Το φως ταξιδεύει κάτω από το επίπεδο των φρυδιών σας, το λαιμό, την καρδιά, τη λεκάνη, τα πόδια, τα γόνατα και τα πόδια. Νιώθετε την εξάπλωση της ζεστασιάς και βλέπετε τον εαυτό σας να έχει εντελώς καθαριστεί.

6.Το φως συνεχίζει να προχωρά κάτω στο έδαφος, μεταφέροντας όλη την αρνητικότητα σας στη γη και μακριά από εσάς.

7.Όταν έχετε εντελώς καθαριστεί, η σφαίρα του φωτός κατεβαίνει στο έδαφος. Τώρα έχετε πλήρως καθαριστεί.

Καθώς κάνετε τον ψυχικό καθαρισμό σας τακτικά, θα νιώσετε την αξιοσημείωτη αλλαγή που μπορεί να κάνει στη ζωή σας. 

Θα αντιμετωπίσετε κάθε ένα από τα οφέλη του ψυχικού καθαρισμού, όπως έχετε μάθει παραπάνω. Προσέξτε κάθε όφελος που εκδηλώνεται στη ζωή σας. Μέσα από την ψυχική κάθαρση, θα ζήσετε την απόλυτη ισορροπία μεταξύ του φυσικού και πνευματικού εαυτού σας, και θα έχετε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου