Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Η εποχή που ζούμε από καρμική άποψη....!!!!!!

Πάρτε μια βαθιά ανάσα, γιατί η απολύτως καρμική εποχή που ζούμε δεν πρόκειται να τελειώσει τόσο σύντομα. Είμαστε μεν στην τελευταία φάση αλλά όχι στην κορύφωση . Ο χρονικός ορίζοντας των ζητημάτων που ζούμε θα είναι βαθύς και πρέπει να μετρήσουμε τις υπομονές μας.

Οπωσδήποτε, καθώς μας έχει δοθεί η ευκαιρία να πούμε κι άλλη φορά, η μεταστροφή μας από τα υλικά θέματα σε μια πιο πνευματική ζωή, με αξία στις προσωπικές σχέσεις και με διάχυση της αγάπης, αμέσως καλυτερεύει τα πάντα. Μέχρι να το καταφέρουμε αυτό, έχουμε αρκετά κύματα να περάσουμε. Ελάτε να δούμε γιατί.

Το Νέο πολεμάει το Παλιό, ο Νόμος πολεμάει το Όνειρο
Έχουμε σε εξέλιξη το 7ο τετράγωνο ανάμεσα στον Ουρανό, που αντιπροσωπεύει το νέο, και τον Πλούτωνα που αντιπροσωπεύει το παλιό. Ουσιαστικά η καρμική αυτή φάση άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2008 με την αντίθεση τότε του Κρόνου από την Παρθένο με τον Ουρανό από τους Ιχθείς. 

Το σημαντικό είναι ότι με την είσοδο του Ουρανού στον Κριό, ουσιαστικά έχουμε ένα άνοιγμα εκ νέου του ζωδιακού κύκλου, άρα και του κάρμα . Ας μην ξεχνάμε δε, ότι αυτήν την στιγμή και ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης, δηλαδή τα βάρη μας και τα χρέη μας, είναι στον Κριό, μια θέση που σημαίνει ότι ανοίγουν όλα από την αρχή.

Υπομονή, γιατί έρχονται και όμορφες στιγμές
Συμβουλή: Σίγουρα πρέπει οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι δεν είναι στην πραγματικότητα παίκτες, ίσως μοιάζουν περισσότερο με πιόνια. Μόλις το καταλάβουμε αυτό, θα έχουμε κάνει την μεγαλύτερη ανακάλυψη, αλλά και το ουσιαστικό βήμα για να περάσουμε από το στάδιο της ξύλινης κούκλας – Πινόκιο στην πραγματική ζωή .

Τα απανωτά τετράγωνα του Ουρανού με τον Πλούτωνα, μπορεί να μας έχουν κάνει ουσιαστική ζημιά σε επίπεδο οικονομικό, αλλά και σε πολεμικές συρράξεις, όμως στην ουσία μας έχουν κάνει και πολύ μεγάλο καλό. 

Είναι όψεις που άνδρωσαν την ψυχή μας, μας αποκάλυψαν τις ψεύτικες φιλοδοξίες μας, έδειξαν πόσο λάθος δρόμο είχαμε πάρει στην καθημερινότητα . Φυσικά κανείς δεν θέλει να περνάει οικονομικές δυσκολίες. 

Αλλά, αυτό είναι το σημαντικό, μέσα από αυτές τις δυσκολίες θα γυρίσουμε, θέλουμε και δεν θέλουμε, σε πραγματικές αξίες . Σε αθρώπους που αγαπάμε, στην προστασία του περιβάλλοντος, στην σωστότερη διαχείριση των πόρων του πλανήτη μας. Δυστυχώς, έχουμε ακόμα καταστροφές να δούμε μέχρι να πούμε φτάνει ως εδώ...

Με αυτή τη δόση ταπεινοφροσύνης στο μυαλό, γνωρίζουμε ότι έχουμε περίπου πέντε ακόμα πιο δύσκολα χρόνια μπροστά μας, 2015-2020, με πολύ διαφορετικές προκλήσεις, με κινδύνους και ορισμένες εγγενείς δυσκολίες, αλλά βλέπουμε επίσης εκπληκτικές ευκαιρίες και πιθανότητες που θα βρεθούν στο δρόμο μας, αν μας ενδιαφέρει να επικεντρωθούμε σε λύσεις και όχι στα προβλήματα

Έχουμε τους πόρους για να δημιουργήσουμε νέες προοπτικές . Βλέπουμε στην πραγματικότητα ότι έρχεται μια επανάσταση μεγαλύτερη από ό,τι έχουμε ζήσει ως τώρα. Και ξέρετε γιατί θα είναι σπουδαία επανάσταση; Γιατί θα είναι εσωτερική, μια επανάσταση της συνείδησης και όχι των όπλων ή των τάξεων. Γένοιτο. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου