Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Μπαίνουμε σε ένα επίπεδο υψηλής κραδασμικής δόνησης...!!!!


Από το 1987 ο πλανήτης μας ξεκίνησε να δέχεται τις επιδράσεις της δέσμης των φωτονίων η οποία έχει ως κέντρο της τον αστερισμό των Πλειαδών. Η δέσμη των φωτονίων εκπέμπεται από την Αλκυόνη, ένα αστέρι των Πλειάδων. Αυτή η εκπομπή ενεργοποιεί τα σωματίδια των σωμάτων μας, κάνοντάς τα να επιταχυνθούν και να ανεβάσουν δόνηση. 

Μπαίνουμε σε ένα επίπεδο υψηλής κραδασμικής δόνησης στην οποία τα σώματά μας δεν ήταν εξοικειωμένα. Αυτό το οποίο συμβαίνει είναι ότι η συνειδητότητά μας επεκτείνεται πλέον πέρα από το ηλιακό σε γαλαξιακό επίπεδο. 

Η αλλαγή της δόνησης εξηγείται σε πρακτικό επίπεδο ως μια αποκοπή από την παλιά δόνηση ή τη δόνηση στην οποία ήμασταν εξοικειωμένοι. Βιώνουμε ουσιαστικά μια αποκοπή, μια αποσύνδεση από όλες τις χαμηλές δονήσεις και κραδασμούς καθώς αλλάζει η επιτάχυνση των σωμάτων μας. 

Για παράδειγμα τα συναισθήματα του θυμού, της στεναχώριας, της θλίψης, όλα τα αρνητικά συναισθήματα που από τη φύση τους δονούνται σε χαμηλές συχνότητες, δεν θα έχουν καμία επίδραση πάνω μας καθώς ως άτομα και ως φυλή ανεβάζουμε τις δονήσεις μας. 

Συνεπώς όσο ανεβαίνει η δόνηση τόσο περισσότερο θα βιώνουμε πιο αρμονικά συναισθήματα και σκέψεις, γιατί τα σώματά μας θα λειτουργούν σε υψηλότερη δόνηση και με περισσότερη αρμονία. Φανταστείτε ότι τα μόρια στο σώμα σας, τα ηλεκτρόνια, το φωτεινό σας σώμα περιστρέφεται σε μια συγκεκριμένη ταχύτητα. 

Ανάλογα με την δόνηση την οποία εκπέμπετε, συντονίζεστε και συνηχείτε με οτιδήποτε δονείται στην ίδια συχνότητα. 

Η δόνηση μας τώρα αλλάζει και αρχίζουμε να πιάνουμε άλλους σταθμούς, όπως στο ραδιόφωνο, συντονιζόμαστε με άλλες πιο εκλεπτυσμένες δονήσεις. 

Σε συναισθηματικό επίπεδο θα παρατηρήσετε αναδύονται οποιαδήποτε συναισθηματικά θέματα, είτε αυτά είναι από το παρελθόν είτε δημιουργήθηκαν πιο πρόσφατα, έρχονται στο προσκήνιο πολύ γρήγορα και πολλές φορές με ένταση, γιατί η ενέργεια που μας περιβάλλει έχει αλλάξει. 

Η αυξημένη δόνηση τα φέρνει μπροστά μας πολύ γρήγορα για να επιλυθούν και να απελευθερωθούν. 

Σε φυσικό επίπεδο βιώνουμε τον καθαρισμό της κυτταρικής μνήμης. Οι μνήμες αυτές συνδέονται για παράδειγμα με συναισθηματικές καταστάσεις, τοξίνες, σκέψεις, αρνητικές εμπειρίες που φέρει ο καθένας μας. 

Τα τελευταία χρόνια έχουμε κάνει πολύ εργασία για να καθαρίσουμε αυτές τις ενέργειες και τώρα μπορεί να βιώνετε το τελευταίο ξέσπασμα καθώς κλείνει ο κύκλος αυτός. 

Σημειώστε ότι η βιολογία, η χημεία των σωμάτων μας αλλάζει. Ήδη από το 1987 με τις επιδράσεις της φωτονιακής δέσμης αρχίσαμε να βιώνουμε συμπτώματα ανάληψης. Ζαλάδες, πονοκεφάλους, ταχυκαρδίες... 

Όλα αυτά γιατί ήδη τα σώματά μας άρχισαν να αφομοιώνουν τις νέες λειτουργίες. Η δομή του σώματός μας που ήταν βασισμένη στον άνθρακα αρχίζει να παίρνει πλέον μια κρυσταλλική δομή. 

Η ενέργεια της Ανάληψης λειτουργεί ως κλειδί μέσα μας και μας δίνει πρόσβαση σε καταστάσεις πληροφοριών που δεν ήταν διαθέσιμες σε εμάς πριν. Δηλαδή είναι πιο εύκολη η πρόσβαση σε αυτή τη νέα πληροφορία. 

Η πληροφορία έρχεται σε εμάς διά μέσου του Φωτός. Τα πάντα είναι Φως, πληροφορία. Διαβάζουμε για παράδειγμα ένα βιβλίο, λαμβάνουμε μια πληροφορία, και την κατανοούμε ανάλογα με τα φίλτρα που έχει ο καθένας μας στη συνειδητότητά του. 

Ανάλογα με τα φίλτρα που έχουμε μέσα μας, αυτά που ονομάζουμε ως προγράμματα, τα οποία είναι οι πεποιθήσεις μας και οι υποσυνείδητοι προγραμματισμοί, λαμβάνουμε τις αντίστοιχες εντυπώσεις και εμπειρίες. 

Σε ενεργειακό επίπεδο, συντονιζόμαστε με την ανώτερη πνευματική μας όψη και δεχόμαστε στη συνειδητότητά μας το πνευματικό Φως, έτσι αφομοιώνουμε τη νέα πληροφορία η οποία εκπέμπεται στη συνειδητότητά μας και εκδηλώνεται στα διάφορα επίπεδα της ύπαρξης. 

Η υποστήριξη του Φωτός μας δίνει την ευκαιρία τώρα να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, να αναθεωρήσουμε τις πεποιθήσεις μας και να δούμε τη ζωή διαφορετικά. 

Όχι ότι πριν δεν υπήρχε αυτή η ευκαιρία, αλλά αυτή τη στιγμή η δόνηση σε όλο τον πλανήτη έχει αυξηθεί τόσο πολύ που όλη η ανθρωπότητα καλείται τώρα να αλλάξει!




✎ Paschalis Kazakopoulos | www.angelshouse.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου