Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Το Μεγαλείο του Ανθρώπου είναι η Υπεραξία του...!!!!

Το Μεγαλείο του Ανθρώπου είναι η Υπεραξία του.Έχει την δυνατότητα να καλλιεργήσει ένα άγονο κομμάτι Γης και να παράξει τροφή.Να πιάσει ένα λευκό χαρτί , ένα κομμάτι μάρμαρο, ένα μουσικό όργανο και να δημιουργήσει ένα αριστούργημα τέχνης που θα νικήσει τον Χρόνο και θα διδάξει τόσο τους ζωντανούς, όσο και τους μέλλοντες να γεννηθούν.

Το τιμόνι της Ζωής μας, αρκετά χρόνια τώρα, το κατέχουν άτομα της οικογενοιοκρατίας, «παιδιά του μπαμπά τους» , που δεν γνωρίζουν πώς να δημιουργήσουν , διότι όλα τους δόθηκαν έτοιμα. Κυβερνόμαστε από Παπανδρέου, Μητσοτάκηδες, Μπακογιάννηδες εδώ και 40 χρόνια και διεκδικούν να μας κυβερνήσουν για άλλα τόσα.

Μάλιστα το Ελληνικό πολιτικό σύστημα αποτελεί αντικείμενο παγκόσμιας μελέτης για τον τρόπο που μεταλλάσσεται και κοροϊδεύει τους ψηφοφόρους του, με την υποτιθέμενη «αλλαγή» και την παρουσίαση του «νέου», π.χ ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε σαν το «νέο» (επίσης παιδί του μπαμπά που δεν έκανε τίποτα στην ζωή του παρά μόνο καταλήψεις και υπακοή στην διαφθορά και στελέχωσε το κράτος με τα ίδια οικογενειακά λαμόγια).

Η ιδιαίτερη πατρίδα μου η ΕΛΕΥΣΙΝΑ αποτελεί ένα μικροκοσμικό μοντέλο της ΕΛΛΑΔΟΣ και της πολιτικής καταστάσεως της.

Όσοι έχουμε συνομιλήσει με ξένους ή ταξιδέψει στο εξωτερικό , βλέπουμε πως υποκλίνονται με σεβασμό , όταν δηλώνουμε ότι ερχόμαστε από την Ελευσίνα. Το ίδιο δεν συμβαίνει με την Ελλάδα?

Τόσο η Ελευσίνα, όσο και κάθε πόλη της αλλά και η Ελλάδα ολόκληρη, αποτελούν μία Παγκόσμια Πολιτιστική Πυρηνική Βόμβα, που θα μπoρούσε να φέρει στους κατοίκους της χρήματα και ευημερία, εάν οι κατέχοντες την Δημοτική και Εθνική εξουσία, γνώριζαν πώς να την παράξουν. 

Αντ΄αυτού ασχολούνται με τις μολότωφ , για να μας κάνουν να παραμένουμε φτωχοί και να ζητιανεύουμε μία θεσούλα ή ένα επίδομα , προκειμένου να τους έχουμε ανάγκη. 

Εάν μπείτε στα Δημοτικά Συμβούλια και τους υπαγορέψετε ένα κείμενο , θα διαπιστώσετε ότι δεν γνωρίζουν καν ορθογραφία. Γνωρίζουν όμως πώς να συννενοούνται πίσω από κλειστές πόρτες και να κανονίζουν τις «προμήθειες» από τις «δουλίτσες».

ΤA ΨEMMATA ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
Οι άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να παράξουν οικονομικό και πνευματικό πλούτο , να φροντίσουν αληθινά τον αδύναμο και να προσδώσουν στο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΡΑΜΑ σάρκα και οστά – έχουν την υποχρέωση να συμμετάσχουν με κάθε τρόπο στον πολιτικό στίβο.

ΔΩΣΑΜΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ – ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ.

ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ – ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ – ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου