Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Σε πόση κακία είσαι εκτεθειμένος ? Μέρος πρώτο...!!!!

Τι αγνοούν οι περισσότεροι άνθρωποι? 
Όλοι ξέρουμε ότι οι αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα είναι μία κακή ενέργεια. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν κάποιοι, είναι ότι με τον τρόπο που σκεφτόμαστε, μιλάμε και συναισθανόμαστε για άλλους ανθρώπους, επηρεάζουμε μέχρι ένα σημείο την ζωή τους. 

Πώς επηρεάζουμε τη ζωή του άλλου χωρίς να το ξέρουμε? 

Πόσο κακό είναι αυτό ? Σε πόσο κίνδυνο θέτουμε και τις δικές μας οικογένειες ? 

Ο θυμός, η οργή, το μίσος, γενικά κάθε τέτοιο συναίσθημα έχει μέσα του και ανάλογες σκέψεις οι οποίες σκέψεις συνδυαστικά με το συναίσθημα- ταλάντωση πηγαίνουν στην ζωή του άλλου. Τότε εμείς δημιουργούμε ένα μπλοκάρισμα στον άλλον είτε μικρό είτε μεγάλο, ανάλογα με τις σκέψεις που κάνουμε. 

Αυτό το ότι εμείς επηρεάζουμε τη ζωή του άλλου είναι από τις μεγαλύτερες τρικλοποδιές που μπορούμε να θέσουμε και στους εαυτούς μας. Γιατί απαγορεύεται από τους νόμους του Θεού και του Σύμπαντος να επεμβαίνουμε στη ζωή του άλλου και με αυτά τα συναισθήματα επεμβαίνουμε ύπουλα. 

Αν λοιπόν θέτουμε εμπόδια στις ζωές άλλων ανθρώπων το ένα σίγουρο είναι ότι θα τα βιώσουμε εμείς αυτά, αλλά θα βιώσει και ο άλλος κομμάτια δυστυχίας. 

Μη χαίρεστε με αυτό, αν για κάποιο λόγο έχετε κάποιον που θέλετε να τον εκδικηθείτε. Να ξέρετε πως η οργή μαζί με αρνητικές σκέψεις και λόγο μετατρέπεται σε κατάρα. 

Μια κατάρα μπορεί να φτάσει τον στόχο της, όμως επειδή όλο αυτό είναι ασύμμετρο με τους νόμους του Θεού και του Σύμπαντος η μαζεμένη οργή με σκέψη θα επιστρέψει σαν χείμαρρος πάνω μας και θα καταστρέψει ότι βρει μπροστά του. Πριν λοιπόν μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε αρνητικά για κάποιον να θυμάστε ότι αν αυτά που θα «ευχηθείτε» πιάσουν τόπο, δηλαδή επηρεάσετε τη ζωή του, τότε σας περιμένουν μεγάλα δεινά. 

Και επειδή το Σύμπαν έχει μεγάλη υπομονή, θα σας θυμίσει τις πράξεις σας εκεί που δεν θα το περιμένετε. Πώς λέμε «δεν θα ξέρετε από πού θα σας έρθει». 

Φυσικά καλό είναι να γνωρίζουμε πως όπως εμείς έχουμε σκέψεις και συναισθήματα για τους άλλους, το ίδιο συμβαίνει και με μας. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας που μας σκέφτονται. Καλό είναι να γνωρίζουμε πόσο εχθρικά ή αρνητικά μας σκέφτεται ο περίγυρος μας. 

Όλο αυτό αν το μαζέψετε θα δείτε ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό οι άνθρωποι αυτοί «μπλοκάρουν» τη ζωή σας και την ευημερία σας. Επηρεάζεται η ζωή μας από τις σκέψεις και τα συναισθήματα των άλλων για μας έμμεσα και άμεσα. 

Μετανοήστε απόλυτα για να αποκτήσετε ασπίδα προστασίας από όλα τα βέλη που εκτοξεύονται προς εσάς. Αλλά για να εξολοθρεύσετε και τα βέλη που έχετε ρίξει εσείς προς τους άλλους ανθρώπους. 

Να ξέρετε πώς οι σκέψεις, ο λόγος και τα συναισθήματα δεν είναι καθόλου αθώα. Γι’ αυτό υπάρχουν και οι τύψεις οι οποίες είναι οι βρικόλακες που θα μας πίνουν το αίμα. 




Δωροθέα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου