Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Η χρονική καθυστέρηση της υλοποίησης...!!!!

Ανάμεσα σε αυτό που θέλεις και στην υλοποίηση του, κανονικά, δεν υπάρχει καμία χρονική απόσταση. Ό,τι θέλεις, υλοποιείται Άμεσα!

Τι είναι όμως το φαινόμενο της χρονικής καθυστέρησης και γιατί χάρη σε αυτό ζεις σήμερα; 

Χρονική καθυστέρηση 
«Η Αρένα του Παιχνιδιού της Ελεύθερης Επιλογής, όπως την έχετε σχεδιάσει, περιλαμβάνει ένα είδος προστασίας που έχει διασφαλίσει την επιβίωσή σας στον πλανήτη. Ήταν μια απαραίτητη συνιστώσα που προστέθηκε όταν δώσατε στα σώματά σας την πυκνή μορφή που έχουν τώρα. Αυτό το μέτρο προστασίας είναι απλά γνωστό ως Χρονική Καθυστέρηση. 

Στην πέμπτη Διάσταση δεν υπάρχει καθυστέρηση μεταξύ της σκέψης και του χρόνου που αυτή υλοποιείται. Αυτό είναι χαρακτηριστικό σε όλες τις υψηλότερες διαστάσεις, επειδή ο γραμμικός χρόνος υπάρχει μόνο στα χαμηλότερα επίπεδα. 

Η πρόκληση παρουσιάζεται στην τρίτη διάσταση, γιατί εδώ δεν είστε ακόμη κύριοι των σκέψεών σας. Εάν ίσχυε η στιγμιαία υλοποίηση, μέσα σε λίγο χρόνο θα υλοποιούσατε τους χειρότερους φόβους σας κι έτσι θα τελειώνατε τη ζωή σας πρόωρα. Ήταν απαραίτητη η εισαγωγή της Χρονικής Καθυστέρησης για να μπορείτε να αλληλεπιδράτε αποτελεσματικά με την τρίτη διάσταση. 

Στην Αρένα του Παιχνιδιού υπάρχει προς το παρόν ένα διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ του χρόνου που μπαίνει σε κίνηση μια υλοποίηση και του χρόνου που πραγματοποιείται. Είναι σαν το Σύμπαν να σας ρωτά : «Είσαι σίγουρος;» 

Η Συν-Δημιουργία ταξιδεύει μέσα σε αυτό το διάστημα χρονικής καθυστέρησης και παρουσιάζεται μόνο εάν είστε στην ίδια δόνηση που είχατε όταν την ξεκινήσατε. 

Εάν σε οποιαδήποτε στιγμή αλλάξετε τη δόνησή σας ή τη συν-δημιουργία σας σε αυτό το χρονικό διάστημα, η συν-δημιουργία ακυρώνεται και η διαδικασία θα πρέπει να ξεκινήσει πάλι από την αρχή. 

Με κάθε στιγμή αυτής της χρονικής καθυστέρησης, το σύμπαν επιβεβαιώνει ότι αυτό είναι το σωστό ταίριασμα της δόνησης για σας. Σε αυτό το διάστημα πολλές Συν-Δημιουργίες παρεκκλίνουν από την πορεία τους. Κι αυτό είναι το κατάλληλο για το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη αυτή την εποχή, επειδή αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο προστασίας σας από εσάς τους ίδιους. 

Η διάρκεια της χρονικής καθυστέρησης ποικίλει κι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Οι Συν-Δημιουργίες που μπαίνουν σε κίνηση με δυνατά συναισθήματα θα περάσουν μέσα από τη χρονική καθυστέρηση πολύ γρηγορότερα. 

Αν ξεκινήσετε μια Συν-Δημιουργία με πάθος, αυτή θα περάσει το διάστημα καθυστέρησης και θα εκδηλωθεί πολύ γρήγορα. Αυτός είναι ο λόγος που πάντοτε δημιουργείτε τους μεγαλύτερους φόβους σας, επειδή ο φόβος είναι ισχυρό συναίσθημα. 

Άλλοι παράγοντες είναι ο χρόνος που χρειάζεται το Πνεύμα για να διευθετήσει κατάλληλα τις καταστάσεις και τα γεγονότα. Παρόλο που εμείς, ως Πνεύμα, δεν βιώνουμε το χρόνο με γραμμικό τρόπο, όταν ανακατευόμαστε στην Αρένα του Παιχνιδιού το κάνουμε μέσα στο χρονικό πλαίσιο που ισχύει εδώ. 

Ένας άλλος αποφασιστικός παράγοντας για τη χρονική καθυστέρηση είναι το δικό σας σύστημα πεποιθήσεών σας. Αν διατηρείτε την πεποίθηση ότι μια υλοποίηση θα πάρει χρόνο, ή αν δεν είστε έτοιμοι να λάβετε, θα καθυστερήσει ανάλογα. 

Υπάρχει ένα ακόμη θέμα σχετικά με τη χρονική καθυστέρηση που επιθυμούμε να γνωρίζετε. Καθώς ανυψώνετε τις δονήσεις σας και τις αθροιστικές δονήσεις της Γης, όλες οι χρονικές καθυστερήσεις μειώνονται. 

Όταν κοιτάτε αυτό το εργαλείο της Συν-Δημιουργίας, θα σας βοηθά να εν-θυμάστε ότι το Σύμπαν περιορίζεται να επιστρέφει σε σας μόνο ακριβή δονητικά ισοδύναμα με τα αιτήματά σας. Δεν υπάρχει περιθώριο για συμπαντική ερμηνεία των αιτημάτων σας. 

Θα λάβετε ακριβώς αυτό που ζητήσατε. Σας προειδοποιούμε να εξετάζετε πολύ προσεκτικά τα λόγια σας, γιατί θα λάβετε ακριβώς αυτό που ζητήσατε. Διαλέξτε κάθε λέξη που προφέρετε κι αποκτήστε επίγνωση ότι αυτές οι λέξεις πηγαίνουν στα δικά σας αυτιά. Έτσι αρχίζετε τη διαδικασία της Συν-Δημιουργίας. 

Μοιραζόμαστε τώρα μαζί σας τις πολυτιμότερες πληροφορίες σχετικά με τη Συν-Δημιουργία. Το Σύμπαν έχει μόνο μια απάντηση σε όλα τα αιτήματά σας. Όλες οι Συν-Δημιουργίες σας απαντώνται με τη φράση :   «Και έτσι είναι…» 




Από το βιβλίο “Η ρομφαία του Μιχαήλ”
Στηβ Ρόθερ & Γκρουπ
Εκδόσεις Κρύων 

1 σχόλιο: