Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

8 σημάδια ότι ο Νόμος της Έλξης λειτουργεί...!!!!

«Ό, τι είμαστε είναι το αποτέλεσμα των σκέψεων μας»
- Βούδας 

Είναι σίγουρο πως συχνά σκέφτεστε ότι κάποιοι τα έχουν όλα τέλεια. Σαν να έχουν ευθυγραμμιστεί όλα τα αστέρια και έχουν δημιουργήσει το πεπρωμένο τους. Καταφέρνουν να ξεπεράσουν κάθε πρόβλημα και δυσκολία. Γιατί να μην είμαι κι εγώ σαν και αυτούς; Τι θα λέγατε αν ανακαλύπτατε πως όλοι αυτοί έχουν ένα μυστικό; 

Μπορεί να ακουστεί τρελό αλλά ο Νόμος της Έλξης είναι κάτι που πολύ πιστεύουν πως είναι αληθινός και λειτουργεί. 

Αναμφισβήτητα, ο Νόμος της Έλξης είναι από τους πιο γνωστούς Παγκόσμιους Νόμους και ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ζωής. Δηλώνει πως έλκετε στην ζωή σας αυτά στα οποία εστιάζετε ή πιο απλά - γίνεστε αυτό που σκέφτεστε. Αυτό σημαίνει ότι αν εστιάζετε σε αρνητικές σκέψεις, ιδέες και ανθρώπους θα έχετε περισσότερες αρνητικές εμπειρίες. 

Και αν συγκεντρωθείτε στις θετικές σκέψεις και καταστάσεις και οραματιστείτε θετικά αποτελέσματα θα προσελκύσετε θετικές εμπειρίες και ευκαιρίες. Οπότε, βασικά ο Νόμος της Έλξης μπορεί να χρησιμοποιήσει την δύναμη του μυαλού για να εκδηλώσει οτιδήποτε βρίσκεται στο μυαλό σας στην πραγματικότητα. 

Και η ερώτηση που πιστεύω πως έχετε τώρα είναι η εξής: Πώς ξέρω ότι βρίσκομαι στην σωστή πορεία για να υλοποιήσω τις σκέψεις, τις ιδέες, τα σχέδια και τους στόχους μου; 

Παρακάτω βρίσκονται 8 βέβαια σημάδια πως ο Νόμος της Έλξης λειτουργεί : 

1.Εστιάζετε στο παρόν 
Αν αντί να μετανιώνετε γι αυτά που κάνατε ή δεν κάνατε στο παρελθόν και δεν αναρωτιέστε ούτε ανησυχείτε για το μέλλον σας και έχετε μάθε να εστιάζετε την προσοχή σας στο παρόν, έχετε κατακτήσει ένα από τα βασικά στοιχεία του Νόμου της Έλξης. Γνωρίζετε πλήρως όλα όσα σας περιβάλλουν και εστιάζετε στο εδώ και τώρα. Έχετε μάθε επίσης να είστε ευγνώμονες για όλα όσα σας έχει προσφέρει η ζωή και το Σύμπαν κάθε μέρα σας στέλνει ακόμα περισσότερα. 

2.Αυτά που θέλετε να δείτε στην ζωή σας εκδηλώνονται πιο γρήγορα 
Αν έχετε μάθει να απορρίπτετε την μικρή φωνή στο μυαλό σας που σας λέει πως όλα πάνε λάθος, έχετε αντικαταστήσει τις αρνητικές σκέψεις με θετικές και έχετε υιοθετήσει μια πεποίθηση κατά την οποία όλα θα πάνε όπως θέλετε, είναι βέβαιο σημάδι πως είστε στην σωστή πορεία για να δείτε τα όνειρα σας να πραγματοποιούνται. 

Όσο περισσότερο εστιάζετε σε αυτά που θέλετε περισσότερο στην ζωή και οραματίζεστε τις επιθυμητές αλλαγές και αποτελέσματα, τόσο πιο γρήγορα αυτά θα αρχίσουν να εκδηλώνονται σε πραγματικότητα. 

3.Η διαίσθηση σας είναι πολύ δυνατή 
Όταν βρίσκεστε στην σωστή πορεία για να εκδηλώσετε τους στόχους και τις επιθυμίες σας, η διαίσθηση σας κυριολεκτικά παίρνει φωτιά. Για παράδειγμα, μπορεί να πείτε το ίδιο πράγμα ταυτόχρονα με κάποιον άλλον ή να αισθάνεστε πως κάποιος θα σας πάρει τηλέφωνο και να το κάνει. 

Αυτές οι εμπειρίες σας λένε πως είστε πολύ κοντά στο να δείτε τους στόχους, τα σχέδια και τα όνειρα σας να γίνονται πραγματικότητα. Οπότε, συνεχίστε να ακολουθείτε το ένστικτο σας και μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να σταθεί στον δρόμο σας. 

4.Είστε ανοιχτοί στις αλλαγές 
Θα ξέρετε πως βρίσκεστε στην σωστή πορεία για να κάνετε τις σκέψεις σας πραγματικότητα όταν ξεπερνάτε τον φόβο του να αφήσετε την ζώνη ασφαλείας σας. Έχετε συνειδητοποιήσει πως αν θέλετε να αναπτυχθείτε προσωπικά και επαγγελματικά και να έχετε μια πιο ευτυχισμένη και ολοκληρωμένη ζωή χρειάζεται να αλλάξετε τις σκέψεις, τις συνήθειες και τις πράξεις σας, ειδικά αυτές που σας εμποδίζουν να φτάσετε στο πλήρες δυναμικό σας. 

Αν και οι αλλαγές συνήθως φέρνουν μια αίσθηση αβεβαιότητας, δυσφορίας και φόβου, δεν φοβάστε να τις αποδεχθείτε. Κατά συνέπεια, το σύμπαν σας στέλνει αυτά που χρειάζεστε για να βελτιώσετε τον εαυτό σας. 

5.Σας συμβαίνουν καλά πράματα 
Όταν ανακαλύψετε τον σκοπό της ζωής σας, αυτή θα αρχίσει να σας φαίνεται πιο εύκολη. Δίνετε περισσότερη προσοχή στην συνολική υγεία σας, συναντάτε τους σωστούς ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή, βγάζετε περισσότερα χρήματα και κάνετε πράγματα που σας βοηθούν να αναπτυχθείτε ψυχικά, συναισθηματικά και πνευματικά. 

Φυσικά, συναντάτε εμπόδια κατά καιρούς αλλά ξέρετε πως πάντα υπάρχουν περισσότερα καλά παρά κακά πράγματα στην ζωή. 

6.Λέτε στο Σύμπαν αυτό που πραγματικά θέλετε 
Είτε είστε θρησκευόμενοι είτε όχι και είτε πιστεύετε σε κάποιον πνευματικό οδηγό ή άγγελο, δεν έχει σημασία επειδή δεν νιώθετε άβολα ή φοβισμένοι να πείτε στο Σύμπαν αυτό που θέλετε. Αν περνάτε μια δύσκολη περίοδο και χρειάζεστε βοήθεια, ζητάτε καθοδήγηση. Είτε μιλάτε στον εαυτό σας είτε βασίζεστε στην πνευματικότητα, γίνεται πιο σαφές το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε. 

7.Νιώθετε γαλήνια Αν μπορείτε να πείτε ειλικρινά στον εαυτό σας «Η ζωή είναι πραγματικά καλή» μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο Νόμος της Έλξης λειτουργεί. Νιώθετε γαλήνιοι, άνετοι και ικανοποιημένοι με την ζωή σας. 

Είστε συγχρονισμένοι με τον σκοπό σας και την δόνηση του σύμπαντος. Ανεξάρτητα από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, δεν αφήνετε τίποτα να διαταράξει την εσωτερική γαλήνη και ευτυχία σας. 

8.Υπάρχει περισσότερη θετική ενέργεια στην ζωή σας Έχετε βρει την εσωτερική σας γαλήνη και κατά συνέπεια νιώθετε περισσότερη θετική ενέργεια στην ζωή σας. Οι αρνητικές σκέψεις, ανησυχίες, μετάνοιες και το βάρος που κάποτε σας ενοχλούσαν, δεν υπάρχουν πλέον. Αισθάνεστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, ενεργητικοί και πρόθυμοι να αποδεχτείτε όλα όσα σας δίνονται κάθε μέρα. 

Ξέρετε πως είστε συντονισμένοι με τις ενέργειες του σύμπαντος και έτσι δεν χρειάζεται να απασχολείτε το μυαλό σας με αρνητικές σκέψεις ή να ανησυχείτε για το μέλλον σας. 




Μαγεία Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου