Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

7 σημάδια ότι ολόκληρη η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει ριζικά...!!!!

Το σύμπαν πάντα μας στέλνει σημάδια είτε τα βλέπουμε είτε όχι. Όταν κάτι πρόκειται να αλλάξει, τείνουμε να το αισθανόμαστε ακόμα και αν δεν μπορούμε να το προσδιορίσουμε ακριβώς. 

Η ζωή σας θα έχει κάθε είδους στροφές και ανατροπές. Καθώς οι ενέργειες θα αλλάζουν πράγματα μέσα σας η ζωή σας θα αρχίσει να γίνεται διαφορετική. Το να γνωρίζετε τα σημάδια θα σας βοηθήσει πολύ όταν πρόκειται να συναντήσετε κάποιο. 

Δεν θα είναι όλες οι αλλαγές εύκολες ή θετικές αλλά όλες θα σας ωθήσουν προς τα εκεί που πρέπει να βρίσκεστε. Η ζωή λειτουργεί με τους πιο μυστήριους τρόπους και πρέπει να το θυμάστε αυτό ό, τι και αν συμβαίνει. 

Είτε βλέπετε επαναλαμβανόμενους αριθμούς είτε συναντάτε περισσότερα ζώα απ΄ότι συνήθως, τα σημάδια θα είναι σαφή και θα τα δείτε. 

7 σημάδια ότι ολόκληρη η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει ριζικά 

1.Ανοίγεστε όλο και περισσότερο. Όταν η αλλαγή καταφθάνει ίσως είστε πιο πρόθυμοι όσον αφορά να ανοιχτείτε και να είστε ο εαυτός σας. Θα αποκαλύψετε στους άλλους κομμάτια του εαυτού σας που υπό διαφορετικές συνθήκες δεν θα το κάνατε. Μερικές από τις πιο κρυμμένες πλευρές σας θα έρθουν στο φως. 

2.Οι αριθμοί γίνονται όλο και πιο σημαντικοί στην ζωή σας. 
Ίσως αρχίσετε να παρατηρείτε περισσότερα γεγονότα συγχρονικότητας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι επαναλαμβανόμενοι αριθμοί παρουσιάζονται σε όλα όσα κάνετε και επομένως πρέπει να τους εξετάσετε. Όλοι οι αριθμοί έχουν την σημασία τους και η αριθμολογία παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή όλων μας. 

3.Νιώθετε λίγο χαμένοι. 
Πιθανώς να νιώθετε λίγο χαμένοι. Δεν ξέρετε προς τα πού κατευθύνεστε και αυτό σας μπερδεύει. Παρόλο που θα είναι κάτι που σας δυσκολεύει, καθώς περνά ο καιρός όλα θα αρχίσουν να βγάζουν περισσότερο νόημα. Δεν είναι κακό να νιώθετε λίγο χαμένοι που και που. 

4.Τα συναισθήματα σας είναι πιο έντονα από ότι συνήθως. 
Τα συναισθήματα σας θα γίνουν πιο έντονα. Θα νιώθετε τα πάντα περισσότερο και κάποια μπορούν πραγματικά να σας πληγώσουν. Απλώς να θυμάστε να αποδέχεστε και να αγκαλιάζετε κάθε συναίσθημα όπως είναι και μην τα κατηγοριοποιείτε. Προχωρώντας από αυτά μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε χωρίς να τους δώσετε δύναμη. 

5.Αρχίζετε να καταλαβαίνετε τι δεν θέλετε. Θα δείτε τι ακριβώς δεν θέλετε στην ζωή σας και ποιος σας κρατά πίσω. Όλα τα αρνητικά πράγματα θα τονιστούν. Ενώ το να κόψετε τους δεσμούς και να απομακρυνθείτε από αυτά τα αρνητικά πράγματα δεν θα είναι εύκολο, είναι πολύ πιο σημαντικό από όσο νομίζετε. 

6.Τα όνειρα σας έχουν μηνύματα που κάποια ερμηνεύετε και κάποια όχι. 
Θα παρατηρείτε πολλά μηνύματα στα όνειρα σας. Συγκεκριμένα, τα όνειρα σας είναι ο τρόπος με τον οποίο το σύμπαν και ο πνευματικός κόσμος επικοινωνούν μαζί σας. Όσο πιο ζωντανά είναι τόσο περισσότερο πρέπει να τα εξετάσετε. Ποτέ δεν ξέρετε τι μηνύματα μπορεί να κρύβονται μέσα σε ένα όνειρο. 

7.Μπορείτε να αισθανθείτε ότι οι ενέργειες μεγαλώνουν γύρω σας. 
Όταν έρχονται οι αλλαγές, μπορείτε να τις νιώσετε. Ενώ μπορεί να μην ξέρετε τι ακριβώς έρχεται μπορείτε να αισθανθείτε πως οι ενέργειες γύρω σας μεταβάλλονται. Αυτό μπορεί να είναι αρκετά κουραστικό και να σας συγχύζει. 




Μαγεία Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου