Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

Αριθμοί και συγχρονικότητα : Τι σημαίνουν ;

Αριθμοί και συγχρονικότητα: ΣΥΜΠΤΩΣΗ;

Πόσοι από εμάς πιστεύουν στις συμπτώσεις; Πόσοι πιστεύουν στην τύχη;

Λοιπόν, είχατε ποτέ ασυνήθιστα περιστατικά που ήταν φανερά έξω από το φυσιολογικό; Αυτό είναι συγχρονικότητα.

Συγχρονικότητα είναι οι απίθανες συγκυρίες που συμβαίνουν στη ζωή μας. Είναι τα περιστατικά πέρα από τον έλεγχο μας που συμβαίνουν χωρίς εμφανή λόγο. Μπορούν να ονομαστούν ως τύχη καθώς οδηγούν σε καταστάσεις χωρίς τις προσωπικές μας πράξεις. 

Δεν είναι όλα που συμβαίνουν αποτέλεσμα των πράξεων μας. Ακόμα και αν δεν το πιστεύετε, υπάρχει μια μεγαλύτερη δύναμη από εμάς που οργανώνει τον κόσμο και φέρνει και καλά αποτελέσματα και σε κάποιες περιπτώσεις κακά.

Αυτός ο καινούργιος φίλος που κάνατε, αυτή η καινούργια ευκαιρία που σας δόθηκε, η καινούργια σχέση στην οποία είστε, μπορεί απλώς η τύχη να είναι με το μέρος σας.

Οι αριθμοί , η συγχρονικότητα και η δύναμη της φύσης

Η φύση δεν είναι απλώς επιστήμη την οποία διδασκόμαστε. Δεν είναι απλώς φυτά και ζώα. Η φύση είναι μια δύναμη τους σύμπαντος που ευθυγραμμίζει τα πάντα για να τα τοποθετήσει στον κόσμο. Η φύση είναι η σύνδεση μεταξύ εμάς και του σύμπαντος.

Σκεφτήκατε ποτέ πως ο κόσμος επιβιώνει; Πως φυτρώνουν τα φυτά; Πως τα πάντα πέφτουν στον κόσμο; Είναι η φύση που λαμβάνει δράση. Και συμπτωματικά, η φύση ευθυγραμμίζεται με τις σκέψεις μας. Για τον άνθρωπο είναι σαν ένα τζίνι και πάντα λέει “Η επιθυμία σας, διαταγή μου.”

“Οτιδήποτε πιστεύουμε, μπορούμε να το πετύχουμε.”

Το ακούμε κάθε μέρα αλλά ποτέ δεν καταλαβαίνουμε πραγματικά το νόημα του. Λοιπόν σημαίνει πως οι σκέψεις μας δημιουργούν κόσμους, γινόμαστε αυτό που πιστεύουμε. Το μέλλον είναι στα χέρια μας ή ας πούμε στο μυαλό μας. Οτιδήποτε μας συμβαίνει ,είναι ίσως το σύμπαν που ευθυγραμμίζεται στις σκέψεις μας και οι νόμοι του αριθμού και της συγχρονικότητας.

Ο νόμος της έλξης
“Γίνεσαι αυτό που σκέφτεσαι.”

Όπως είπα νωρίτερα, το σύμπαν ανταποκρίνεται στις σκέψεις μας. Οτιδήποτε και αν δίνουμε στον κόσμο αυτό λαμβάνουμε πίσω.

Καθετί που μας συμβαίνει είναι δημιούργημα μας. Η φύση απλά παραδίδει τις σκέψεις μας σε φυσική μορφή. Αν μπορείτε να το κρατήσετε εκεί, τότε εμπιστευθείτε τη διαδικασία, μπορείτε να το κρατήσετε και στα χέρια σας.

Οι θετικές σκέψεις είναι δονήσεις στο σύμπαν. Έλκουν θετικά αποτελέσματα στους κόσμους μας. Ευτυχία, χαρά, αποδοχή. Όλα αυτά έλκουν θετικά πράγματα στον κόσμο σας και το μόνο που απαιτείται είναι πίστη. Το πρώτο βήμα είναι να το πιστέψετε και να αφήσετε τη διαδικασία να κάνει το καλύτερο της και πιστέψτε με, θα γίνετε κύριος του αριθμού και της συγχρονικότητας.

Η δύναμη του αριθμού και της συγχρονικότητας
Έχετε βιώσει ποτέ κάποιο ασυνήθιστο επαναλαμβανόμενο περιστατικό ενός συγκεκριμένου αριθμού; Μπορεί να εμφανίζεται όταν διαβάζετε κάτι, μπορεί απλώς να είναι στις σκέψεις σας ή στο ρολόι σας.

Λοιπόν αυτή είναι η φύση που επικοινωνεί μαζί σας. Οι αριθμοί συχνά θεωρούνται πως έχουν μηνύματα για τον ανθρώπινο εγκέφαλο και αντιλαμβάνονται σαν κάποιου τύπου κώδικες. Μπορεί να αφυπνίσουν κάποιο αίσθημα μέσα μας, μπορεί να σας φέρουν ιδέες, παραδεχτείτε το.

Γιατί οι αριθμοί είναι τόσο χρήσιμοι; Το ανθρώπινο DNA αποτελείται από αριθμούς και πιστεύεται πως συγκεκριμένοι αριθμοί που έχουν βρεθεί έχουν κάποια επίδραση σε εμάς. Πάρτε σαν παράδειγμα το ευρέως γνωστό 11:11. Λέγεται ότι φέρνει τύχη, δημιουργεί ιδιοφυείς ιδέες, διαίσθηση, φήμη και τόσα πολλά άλλα. Ωστόσο μπορεί να έχει και κάποιες αρνητικές δονήσεις όπως η προδοσία.

Πιστεύετε στους πνευματικούς οδηγούς; Πιστέψτε με υπάρχουν, αλλά πως επικοινωνούν μαζί μας; Δεν μπορούμε να τους ακούσουμε ή να τους δούμε αλλά όντως μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας. 

Αυτές οι μικρές επαναλήψεις στη ζωή σας, ο κόσμος που ακούτε όλη την ώρα και στην την περίπτωση μας ο αριθμός που εμφανίζεται παντού. Για παράδειγμα, το 111 πιστεύεται πως είναι οι ευκαιρίες που έρχονται σε εμάς, το 555 συνδέεται με τις αλλαγές στη ζωή και το 666 δείχνει κάποιες σκέψεις εκτός τόπου και κάποιοι ακόμα το θεωρούν διαβολικό.

Γενικά, αυτό δείχνει πως δεν είναι όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μας αποτέλεσμα των πράξεων μας και ευχαρίστως μπορούμε να δημιουργήσουμε το μέλλον με τις σκέψεις μας και είτε το πιστεύετε είτε όχι υπάρχει μια δύναμη μεγαλύτερη από εμάς που ευθυγραμμίζει την καθημερινή μας ζωή. 

Η τύχη και οι συμπτώσεις είναι μέρος της καθημερινότητας μας. Τώρα συνειδητοποιείτε πως οι αριθμοί και η συγχρονικότητα είναι κάτι περισσότερο από συμπτώσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου