Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Αγγελικές θέσεις....!!!!!

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε μια λίστα με πιθανές θέσεις που θα λάβει ο άγγελός σας κατά τη σύνδεσή σας μαζί του.Όπως και με τους ανθρώπους,η γλώσσα του σώματος ενός αγγέλου μπορεί να πει πολλά και να εμπλουτίσει τη διαύγεια του μηνύματος που σας αποκαλύπτει.

Ο άγγελός σας στέκεται ώμο με ώμο δίπλα σας
Ο άγγελός σας,σας υπενθυμίζει πως είναι μαζί σας αυτές τις στιγμές.Όμως πέραν τούτου,αν κατά την περίοδο της σύνδεσής σας με τον άγγελο,βρίσκεστε στο μέσο ενός προσωπικού αγώνα,με τη λήψη αυτής της θεσης,σάς λέει πως έχει πίστη σε εσάς και πως σας θεωρεί ένα άξιο σύντροφο στο πεδίο της μάχης.

Ο άγγελός σας περπατά μπροστά σας
Ο άγγελός σας,σας καθοδηγεί εκεί που πρέπει να είστε.Η διαδρομή μπορεί να αποδειχθεί πολύμοχθη,όμως μην ξεχνάτε ότι τα εμπόδια είναι ταξίδι μάθησης και ανακάλυψης του εαυτού,γι'αυτό δώστε ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες γύρω σας.

Ο άγγελός σας στέκεται μπροστά σας
Είναι ώρα να μιλήσετε.Ο άγγελός σας,ζητά την άμεση προσοχή σας και σύντομα θα αρχίσει να σας στέλνει οπτικά μηνύματα.Οι εικόνες που θα λάβετε από τον άγγελό σας μπορεί να είναι από πολύ συγκεκριμένες έως πολύ αφηρημένες.

Ο άγγελός σας περπατά πίσω από εσάς
Ο άγγελός σας,λαμβάνει ένα παθητικό ρόλο και σας επιτρέπει να συνεχίσετε το ταξίδι σας χωρίς οποιεσδήποτε παρεμβολές.Δεν το κάνει αυτό επειδή είναι σκληρός,αλλά σας προσφέρει μια ευκαιρία να ανακαλύψετε πράγματα για τον εαυτό σας.

Ο άγγελός σας στέκεται πίσω σας
Είναι μια στάση υποστήριξης και ενθάρρυνσης.Αυτό συμβαίνει όταν ο άνθρωπος περνά σοβαρή κρίση ή περίοδο πένθους.Αν υπάρχει όμως απόσταση,τότε δεν είστε πρόθυμοι να ακούσετε τι έχει να σας πει.

Μην επιτρέψετε στην ανάγκη σας να έχετε τα πράγματα κατά ένα συγκεκριμένο τρόπο,να χτίσει ένα τείχος ανάμεσα σε εσάς και τους αγγέλους σας.Μπορεί να σας αγκαλιάσει με τα φτερά του,προστατεύοντάς σας από όλους τους φόβους που σας πολιορκούν τη συγκεκριμένη περίοδο.Είναι μια έντονα θερμή,γεμάτη αγάπη & προστατευτικότητα στάση,που αποτελεί σημάδι βοήθειας όταν βρεθείτε σε δύσκολες στιγμές.

Ο άγγελός σας,σας προφυλάσσει
Είναι μια ακόμα στάση υποστήριξης και προστασίας.Αντιπροσωπεύει τη θεραπεία και τη μεταλλαγή.Ίσως να προμηνύει μια σημαντική μεταβολή στη ζωή σας,γι αυτο να είστε προετοιμασμένοι,καθώς η ζωή που ξέρατε μέχρι τώρα μπορεί να φτάνει στο τέλος της.Μην φοβάστε,καθώς μπροστά σας ξανοίγεται μια νέα αρχή.Εξάλλου αν δεν μπορούσατε να το χειριστείτε,δεν θα το περνούσατε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου