Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Αγγελική Ευθυγράμμιση...!!!!!

Αυτός ο διαλογισμός μπορεί να μας φέρει σε επαφή με τον φύλακα άγγελό μας. Μας δίνει τη δυνατότητα να ανοιχτούμε στον αγγελικό μας προστάτη. Αυτή η σχέση θα αποτελέσει γερή βάση στην πορεία μας προς τη φώτιση.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΚΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ

~Τι να κάνετε

1.Καθίστε σε μια άνετη στάση διαλογισμού. Χαλαρώστε το σώμα σας εστιάζοντας στην αναπνοή σας.

2.Φανταστείτε ότι με την αναπνοή σας μπορείτε να καθοδηγήσετε την ενέργεια στη σπονδυλική στήλη.

3.Στην εισπνοή, μετακινήστε την ενέργεια της γης από το τσάκρα της ρίζας μέχρι αυτό της κορυφής, και στην εκπνοή μεταφέρετε την πνευματική ενέργεια από την κορυφή στη ρίζα. Αυτή η τεχνική καθαρίζει την ενέργεια που έχει συσσωρευτεί.

4.Όταν αποκτήσετε άνεση, ανεβάστε την ενέργεια στη σπονδυλική στήλη εισπνέοντας και οδηγήστε την στον ουρανό. Μαζί στείλτε την ευγνωμοσύνη σας για όλα τα καλά στη ζωή σας. Παράλληλα φανταστείτε μια συννεφιασμένη μέρα. Δείτε τα σύννεφα να ανοίγουν, καθώς μια λαμπερή ακτίνα λευκού φωτός τα διαπερνά και φτάνει κατευθείαν στο κεφάλι σας.

5.Απορροφήστε αυτό το λαμπερό φως μέσα στην ύπαρξη σας μέσω της κορυφής του κεφαλιού. Αυτός είναι ο σύνδεσμός σας με τους αγγέλους.

6.Αφήστε το ουράνιο φως να πλημμυρίσει το σώμα σας και νιώστε το να τρέφει κάθε κύτταρο.

7.Δεχτείτε τις αγγελικές ευλογίες που προορίζονται για εσάς. Νιώστε αυτήν τη θετική ενέργεια να διαπερνά όλο σας το σώμα.

8.Τώρα εστιάστε την προσοχή σας στο τσάκρα της καρδιάς, όπου οι άγγελοι συνδέονται στενότερα μαζί σας. Οραματιστείτε το σε απόχρωση ροζ.

9.Αφήστε τη συνείδηση σας να υπερβεί τις καθημερινές αισθήσεις και να φτάσει σε ένα επίπεδο ανώτερης συνείδησης. Αυτός είναι ο σύνδεσμος σας με το απέραντο βασίλειο της αγγελικής σοφίας.

10.Τώρα είναι η στιγμή για να επικοινωνήσετε ολοκληρωμένα με την αγγελική σας καθοδήγηση. Από το βαθύτερο κέντρο της καρδιάς, όπου εδρεύει η θεϊκή σας σπίθα, εκφράστε την επιθυμία σας για έναν άγγελο που θα σας καθοδηγήσει.

11.Νιώστε τον άγγελο σας να πλησιάζει. Βιώστε την αλλαγή καθώς συνδέεστε με την ανώτερη συνείδηση των αγγελικών βασιλείων.

12.Φανταστείτε τον άγγελό σας να στέκεται δίπλα σας και να σας περιβάλλει με τα φτερά του/ Αισθανθείτε την απέραντη αγάπη που ο άγγελος κατευθύνει προς εσάς.

13.Ίσως να θελήσετε να ζητήσετε καθοδήγηση ή ακόμα και το όνομα του αγγέλου σας. Μείνετε σιωπηλοί και περιμένετε υπομονετικά την απάντηση.

14.Για να ολοκληρώσετε την άσκηση επανέλθετε αργά στην καθημερινή συνειδητή πραγματικότητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου