Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Αυξήστε τη συχνότητα δόνησης....!!!!!

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για να δημιουργήσετε μια ισχυρή επικοινωνία με το αγγελικό βασίλειο είναι να εξαγνίσετε τον εαυτό σας και το περιβάλλον όπου ζείτε. Αρχικά μπορεί να μην είναι ξεκάθαρος ο λόγος για τον οποίο πρέπει να γίνει αυτό, οι άγγελοι όμως, υπάρχουν σε μια ανώτερη συχνότητα δόνησης, ενώ οι άνθρωποι στον υλικό κόσμο των πέντε αισθήσεων. Οι άγγελοι έλκονται φυσικά από τους ανθρώπους που έχουν ένα αρμονικό επίπεδο συνείδησης.

Βάλτε τάξη στη ζωή σας.
Για να δημιουργήσετε χώρο στη ζωή σας για τους αγγέλους, πρέπει να απαλλάξετε το σπίτι σας από καθετί περιττό. Ξεκαθαρίστε τα άχρηστα πράγματα, δωρίστε τα σε όσους τα έχουν ανάγκη ή ανακυκλώστε τα. Ανοίγετε τα παράθυρα καθημερινά για να διώξετε την παλιά ενέργεια. 

Χρησιμοποιήστε τον ήχο για να διασπάσετε τη στάσιμη ενέργεια. Ένα κρυστάλλινο μελωδικό σκεύος, τα καμπανάκια, ένα γκονγκ, τα μικρά θιβετιανά κύμβαλα, οι κουδουνίστρες ή τα ταμπούρλα θα σας φανούν χρήσιμα για αυτόν τον σκοπό. Ένας άλλος τρόπος για να διασπάσετε τη στάσιμη ενέργεια είναι να χτυπάτε παλαμάκια, ιδιαίτερα στις γωνίες των δωματίων. Χρησιμοποιήστε αγγελική μουσική για να αυξήσετε τη δόνηση.

Ελέγξτε όλους του χώρους του σπιτιού ώστε να εντοπίσετε όσα αντικείμενα δεν λειτουργούν θετικά. Τα παλιά έπιπλα και ειδικά τα κοσμήματα από δεύτερο χέρι θέλουν ειδικό εξαγνισμό. Χρησιμοποιήστε λιβάνι και αφήστε τον καπνό να μεταφέρει μακριά τις ανεπιθύμητες δονήσεις, να θυμάστε να αφήνετε ανοιχτό το παράθυρο, ώστε η παλιά ενέργεια να μπορεί να φύγει.

Πετάξτε όσα ρούχα δεν έχετε φορέσει τα τελευταία δύο χρόνια, ιδιαίτερα αυτά που δεν σας κάνουν ή δεν σας ταιριάζουν. Αποφύγετε τους ανθρώπους και τους χώρους που σας ρίχνουν την ενέργειά σας. 

Όταν μάθετε πως να διατηρείτε την ανώτερη αγγελική σας δόνηση, τότε θα μπορέσετε να βοηθήσετε τους άλλους και να αυξήσετε τη δική τους δόνηση μόνο με την παρουσία σας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου