Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Είμαι ο Άσταρ Σεράν με ένα μήνυμα για όλους εσάς στον πλανήτη Γη…!!!!

Όπως θα γνωρίζετε ήδη, αυτό το διάστημα λαμβάνει χώρα μία μάχη μεταξύ του Φωτός και του σκότους στην επιφάνεια του πλανήτη σας τώρα. Τα μέλη της Συμμαχίας προχωράνε με τα σχέδια τους, χρησιμοποιώντας τον Κορονοϊό σαν κάλυψη για την επίτευξη της αποστολής τους που δεν είναι άλλη από την Απελευθέρωση της Γης από τις σκοτεινές δυνάμεις και σε μετέπειτα φάση ο διαμοιρασμός των οικονομικών αγαθών του Αγίου Γερμανού. 

Η κλίκα, παρόλο που τα μέλη της συλλαμβάνονται αυτό το διάστημα, αντεπιτίθενται. Πρέπει να καταλάβετε ότι όσες ειδήσεις φθάνουν στις εφημερίδες σας, στα κοινωνικά σας δίκτυα και στις τηλεοράσεις σας με σκοπό να τις δουν όλοι, πρέπει να τις δέχεστε ως αλήθεια με πολύ μεγάλη επιφύλαξη. 

Όταν για παράδειγμα ανακοινώνουν ότι θα υλοποιήσουν τους εξαναγκαστικούς εμβολιασμούς, πιστεύετε ότι είναι πραγματικά σε θέση να το κάνουν αυτό; Μπορούν να κάνουν μόνο όσα εσείς τους επιτρέπετε με τη συγκατάθεση σας. 

Εσείς έχετε τη δύναμη σε σχέση με αυτούς, πάντα.

Καταλάβετε ότι η ανθρωπότητα έχει τον έλεγχο. Πάντα τον είχε. Όταν λέτε "ΟΧΙ" σε ένα εξαναγκαστικό εμβολιασμό, ενδυναμώνετε αυτή την απόκριση σε παγκόσμια εμβέλεια και έτσι οι σκοτεινοί δεν θα μπορούν να συνεχίσουν να πραγματοποιούν αυτή τη σκοτεινή ατζέντα. 

Μη φοβάστε ότι θα εμβολιαστείτε κατά του οποιουδήποτε ιού. 

Πρέπει να κοιτάτε σε ότι έχουν κάνει οι σκοτεινοί μέχρι και σήμερα. Κοιτάξτε πίσω στην ιστορία σας. Σας έχουν εξαπατήσει ώστε να συμφωνήσετε με όλα τους τα σχέδια όταν οι ίδιοι ψεύδονται και σας βάζουν με την πλάτη στον τοίχο. Όταν μπορέσετε να δείτε μέσα από αυτή την εξαπάτηση ξανά και ξανά και πείτε ΟΧΙ σε αυτήν δεν θα είναι σε θέση να την πραγματοποιήσουν. 

Καταλάβετε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς τη συγκατάθεση σας. 

Έχουν τρομοκρατήσει τους ανθρώπους ούτως ώστε να συμφωνήσουν με πολλά από τα σχέδια τους στο παρελθόν, πιστεύετε όμως πραγματικά ότι οι άνθρωποι θα επιτρέψουν τον εξαναγκαστικό εμβολιασμό η τη φυλάκιση απλώς και μόνο επειδή τον αρνήθηκαν;

Οι άνθρωποι θα εξαγριωθούν. Όταν οι άνθρωποι αντιδράσουν με άρνηση η κλίκα δεν μπορεί να συνεχίσει γιατί πολύ απλά δε συναινείτε. 

Καταλάβετε ότι εσείς κρατάτε τη δύναμη και όχι αυτοί. 

Όταν υπήρξε αυτή η σύρραξη με τους ιθαγενείς σχετικά με το πόσιμο νερό στη Ντακότα, σταμάτησαν με τα σχέδια τους τελικά καθώς η προσοχή του κοινού έπαψε να εστιάζει σε αυτό το θέμα. Μπορούν μόνο να προχωράνε τα σχέδια τους όσο δίνετε την προσοχή σας σε κάτι και συμφωνείτε με αυτό, ακόμα και διστακτικά. 

Για αυτό υπάρχουν τα ΜΜΕ, ούτως ώστε να μπορούν να τρέχουν τα σχέδια τους μέσω εσάς των ίδιων ώστε εσείς να τους ενδυναμώνετε (με την προσοχή σας και άρα την ενέργεια σας). Για αυτό υπάρχουν οι "ειδήσεις". Κάτω από την κάλυψη της πληροφόρησης, ουσιαστικά λαμβάνουν τη συναίνεση σας.

Γιατί πιστεύετε ότι συνεχίζουν να σας δείχνουν, κάθε μέρα, σκηνές από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή; Επειδή δεν έχουν καταφέρει ακόμα το στόχο τους - την ολοκληρωτική κυριαρχία και ανακατάληψη των ενεργειακών πυλών εκεί. Οι σκοτεινοί χρειάζονται τη συγκατάθεση σας για να συνεχίσουν αυτή τη μάχη. 

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΙΝΕΤΕ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ". 

Υπάρχει ένα ρητό που λέει, "Σε ότι εστιάζεις την προσοχή σου αυτό μεγαλώνει." Όταν λοιπόν εστιάζετε την προσοχή σας στις "ειδήσεις", ενδυναμώνετε τα σχέδια τους - την αντζέντα τους.

Ως παιδιά, πολλοί από εσάς είχατε μάθει να φοβάστε τη λέξη "όχι". Η ικανότητα του να πεις "όχι" είναι η εγγύηση ότι κάποιος δεν ελέγχεται από άλλους και έχει βρει την προσωπική του ελευθερία. 

Έχετε διδαχτεί να φοβάστε τη λέξη "όχι" έτσι ώστε να σας απομένουν μόνο δύο επιλογές, το "ναι" η το "δεν μπορώ να αρνηθώ". Αυτό είναι σχεδιασμένο να γίνεται έτσι. Όλο αυτό προσχεδιασμένο. 

Ο μόνος τρόπος που μπορούν να συμπεριφέρονται σαν εξουσία σε εσάς ως εξωτερικοί παράγοντες στον κόσμο σας, είναι να σας στερούν το δικαίωμα να μπορείτε να τους αρνηθείτε η να πείτε "ΟΧΙ" σε αυτούς. 

Εμείς του Φωτός γνωρίζουμε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το 5G. Θα σας βοήθαγε αν παύατε να το χρησιμοποιείτε. Υπάρχουν τόσες δημοσιεύσεις και εικονομηνύματα σχετικά με την καταστροφή των πύργων. 

Τι θα συνέβαινε αν απλά ΣΤΑΜΑΤΑΓΑΤΕ να το χρησιμοποιείτε; Η Σάρον έχει wifi αλλά δεν είναι 5G. Είναι ποιο φτηνό και δουλεύει τόσο καλά όπως και το 5G. Σκοπεύει να βάλει καλώδιο ethernet στον υπολογιστή της ώστε να τελειώνει με τα wifi μια και καλή. Το πρόβλημα έγκειται στο που βάζεις τη συγκατάθεση σου.

Πρέπει να είστε πρόθυμοι να ζήσετε χωρίς κάποιες από τις ευκολίες σας. Στα χρόνια της αλλαγής, στα επόμενα χρόνια οι ευκολίες σας θα γίνουν ένα μέρος του παρελθόντος σας. 

Το internet θα πέσει σύντομα το ποιο πιθανό για ένα μικρό διάστημα, η κλίκα μπορεί να θεσπίσει έλλειψη στα καύσιμα για να σας τιμωρήσει, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αμάξια σας και άρα χάνοντας τις δουλειές σας θα σας τιμωρήσουν με φτώχεια. 

Αντιληφθείτε ότι είστε στη μέση μίας μάχης στην οποία οι χαμένοι κρύβουν ακόμα κάποιους άσους στο μανίκι τους. 

Οι άνθρωποι προσπαθούν να αφυπνίσουν άλλους σχετικά με το ζήτημα του 5G. Ναι το 5G δουλεύει σε συνδυασμό με τα χημικά νέφη - chemtrails και τα γεννητικά τροποποιημένα φαγητά GMO με σκοπό να προκαλούν ευπάθεια σε πολλές επιθέσεις ιών τους οποίους έχουν ετοιμάσει για εσάς.

Εξαλείψτε έναν από τους παράγοντες που σας ανέφερα και θα είστε λιγότερο ευάλωτοι. Εξαλείψτε τους όλους και το ανοσοποιητικό σας θα δυναμώσει πάλι και θα λειτουργεί καλύτερα από ποτέ. 

Σας παίζουν στα δάχτυλα τους κάνοντας ότι σας ζητάνε. Πόσοι από τους αναζητητές της αλήθειας - από όλους εσάς - έχετε εγγραφεί σε δίκτυα 5G τώρα; Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Πρέπει να αλλάξετε εάν επιθυμείτε να είστε αληθινοί στον εαυτό σας και στα λόγια σας. 

Είναι εύκολο να επιμένεις ότι όλοι οι άλλοι πρέπει να αλλάξουν εκτός από εσένα, αν το κάνεις αυτό όμως δεν πας πουθενά καθώς η αλλαγή ξεκινάει πάντα από εσένα. 

Κάντε πράξη τα λεγόμενα σας σας παρακαλώ. Ο κόσμος σας χρειάζεται αυτή ακριβώς τη στιγμή. Μεταδώστε μηνύματα στα οποία εσείς δεν εμπλέκεστε σε ψέματα και ψευδείς δηλώσεις. 
.
Είμαι ο Άσταρ και παραμένω στις υπηρεσίες σας.
Αντίο. 

Άσταρ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου