Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Τι είναι ο Βιοσυντονισμός ;


Ο βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της κβαντικής φυσικής (Max Planck και Albert Einstein πριν από 90 χρόνια) ότι τα κύτταρα του σώματός μας όπως και τα μόρια όλων των σωματιδίων στη φύση, εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Όλα τα στοιχεία στο σύμπαν έχουν ένα δικό τους παλμικό κραδασμό. 

Επίσης στη συνέχεια αυτής της θεωρίας εφόσον τα πάντα βρίσκονται μέσα σε ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα και το κάθε σωματίδιο έχει το δικό του ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι απόλυτα κατανοητό ότι όλα τα συστήματα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους. 

Εφόσον όλα τα ηλεκτρομαγνητικά συστήματα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους είναι εύκολα αντιληπτό ότι όποια δυσαρμονία δημιουργηθεί σε ένα πεδίο θα μεταδοθεί με τις ανάλογες ταλαντώσεις σε ολόκληρο το σύστημα και αντιστρόφως δηλ. εξισορροπώντας το ολόκληρο σύστημα ( αλλάζοντας τις συχνότητες) θα επέλθει και καλύτερος συντονισμός στο επιμέρους σύστημα που έχει ξεφύγει της ισορροπίας (ασθένεια). 

Τι σημαίνει ο όρος «Βιοσυντονισμός»; 
Αν ένας τραγουδιστής τραγουδήσει μια νότα κρατώντας στα χέρια του ένα διαπασών, τότε η αντίστοιχη νότα στο διαπασών θα αρχίσει να ηχεί, να δονείται . Ο τραγουδιστής και το όργανο συντονίζονται στη συγκεκριμένη νότα. Αυτό σημαίνει, πως για να υπάρχει συντονισμός, η συχνότητα της δόνησης του πομπού να είναι η ίδια με αυτή του δέκτη. 

Το ανθρώπινο σώμα μπορεί επίσης να συντονιστεί με ένα εκπεμπόμενο σήμα αν αυτό έχει την ίδια συχνότητα με αυτή του σώματος. Η αρχή του συντονισμού που λαμβάνει χώρα στο επίπεδο των ζώντων οργανισμών καλείται βιοσυντονισμός.

Αυτή η ανακάλυψη είναι εξαίρετης σημασίας για την επιστήμη της ιατρικής. Ανοίγει το δρόμο σε μια καινούργια διάσταση: την θεραπεία με βιοσυντονισμό “BioResonance Therapy”. Αυτό σημαίνει, πως μπορεί να γίνει ανίχνευση και θεραπεία στο σώμα προσεγγίζοντάς το με τον Βιοσυντονισμό. 

Ο Βιοσυντονισμός είναι μια από της νέες θεραπευτικές μεθόδους, οι οποίες στηρίζονται σε αυτή την επιστημονική γνώση και εξελίχτηκαν από αυτές τις ανακαλύψεις.
Υπάρχουν σήμερα ειδικές συσκευές βιοσυντονισμού που μπορούν να κάνουν ανίχνευση και θεραπεία με άριστα αποτελέσματα. 

Ο Βιοσυντονισμός στον υπόλοιπο κόσμο. 
Αν και στην Αμερική δεν είναι αναγνωρισμένη η ιδιότητα του βιοσυντονισμού (επίσημα) , ο Αμερικάνικος στρατός τις χρησιμοποίησε κατά κόρον για πειραματικούς λόγους και στους 2 πολέμους του Ιράκ, για διάγνωση και ανίχνευση πιθανών παραγόντων βιολογικού και βιοχημικού πολέμου που είχαν ίσως εισχωρήσει στον οργανισμό των στρατιωτών.

Στη Ρωσία δε η χρήση τους καλύπτεται και από τα δημόσια ταμεία, διότι έχει αναγνωριστεί από το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας. 

Ο Βιοσυντονισμός και οι αρχές του. 
Η θεραπεία «συντονίζεται» με τον ασθενή. Με δεδομένο ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ένα ξεχωριστό ον, έτσι και η πάθησή του οργανισμού του είναι μια ξεχωριστή περίπτωση που αντιμετωπίζεται ανάλογα. Η διαδικασία της θεραπείας, δηλαδή, προσαρμόζεται ειδικά στον κάθε ασθενή. 

Πως Λειτουργεί ο βιοσυντονισμός; 

Πώς επιτυγχάνεται η εναρμόνιση, θεραπεία με βιοσυντονισμό; 
Ο ασθενής μπορεί να είναι είτε καθισμένος είτε ξαπλωμένος ενώ τοποθετείται πάνω στο σώμα του ένα ή κάποια ειδικά σχεδιασμένο ηλεκτρόδιο/α. Το ηλεκτρόδιο συνδέεται μέσω καλωδίου με την θεραπευτική συσκευή μεταφέροντας σε αυτή τις συχνότητες που καταγράφει. 

Ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα φιλτραρίσματος διαχωρίζει τις υγιείς από τις παθολογικές δονήσεις που συνιστούν το ηλεκτρομαγνητικό σήμα του οργανισμού. Οι υγιείς δονήσεις μπορούν να ενισχυθούν ενώ οι παθολογικές αντιστρέφονται με σκοπό την εξουδετέρωσή τους. 

Βιοσυντονισμός και Εναρμόνιση Θεραπεία. 
Το σώμα αντιδρά αμέσως στις νέες ηλεκτρομαγνητικές πληροφορίες. Με την αντιστροφή των παθολογικών σημάτων, η δύναμη αυτό-θεραπείας του σώματος ενεργοποιείται και ενδυναμώνεται. 

Το σώμα επανακτά τον έλεγχο στους μηχανισμούς ρύθμισης και αποτοξίνωσης, οι οποίοι είναι ζωτικοί για την καλή λειτουργία του αμυντικού συστήματος. 

Ο βιοσυντονισμός χρησιμοποιεί επίσης τις ταλαντώσεις ουσιών, όπως Τροφικές Δυσανεξίες, αλλεργείογόνα, γύρη, ιοί, βακτηρίδια, μύκητες, επιζήμια βαριά μέταλλα, χημικές ουσίες, εντομοκτόνα, περιβαλλοντικοί ρύποι και δυσανεκτικά οδοντιατρικά υλικά. 

Το ηλεκτρομαγνητικό σήμα αυτών των ουσιών τροφοδοτείται στη συσκευή βιοσυντονισμού και με ειδικά τεστ ελέγχεται η επιρροή τους πάνω στον οργανισμό. 

Αν δημιουργούν επιβάρυνση στον οργανισμό, αποστέλλοντας στο σώμα τις αντιστραμμένεες δονήσεις αυτών των ουσιών, η αρνητική επίδρασή τους μπορεί να μειωθεί ή να εξουδετερωθεί εντελώς. 

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της θεραπείας με βιοσυντονισμό; 
Ο βιοσυντονισμός προσφέρει μια πολύ εξατομικευμένη προσέγγιση του αρρώστου, λαμβάνοντας υπόψη, τις βαθύτερες αιτίες εκδήλωσης των ασθενειών. Ιδιαίτερα στις χρόνιες παθήσεις , που παραμένουν αγνώστου αιτιολογίας για τη συμβατική ιατρική, καταφέρνει πολλές φορές ακόμη και να εξαλείψει μια νόσο. 

Η νόσος αυτή «κλασσικά» αντιμετωπίζεται με φάρμακα όχι για να θεραπεύσει αλλά απλώς να μειώσει τα συμπτώματα.

Ο βιοσυντονισμός εφαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες, από τα νεογέννητα παιδιά έως τα βαθιά γεράματα, αλλά και στα ζώα.
Ο βιοσυντονισμός είναι ανώδυνος και εντελώς ακίνδυνος (χρησιμοποιείται εδώ και 100 (από 1920) χρόνια χωρίς παρενέργειες).

Ο βιοσυντονισμός ως συμπληρωματική μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί τόσο με τις μεθόδους θεραπείας της «κλασσικής» ιατρικής όσο και με «εναλλακτικές» μεθόδους, όπως η ομοιοπαθητική, ο βελονισμός, η ρεφλεξολογία κ.λ.π. Στο κέντρο μας γίνεται αυτός ο συνδυασμός, ανάλογα με την περίπτωση, με πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Ο βιοσυντονισμός σε μερικές περιπτώσεις δρα υποβοηθητικά, σε άλλες επιφέρει μόνιμη ίαση. Πολύ συχνά επιτυγχάνονται εκπληκτικά αποτελέσματα εκεί όπου άλλες μέθοδοι ή φάρμακα δεν είχαν καμία επιτυχία είτε επέφεραν μόνο ελάχιστη ανακούφιση. 




http://therapeftis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου