Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Εσύ ποιό μέρος του σώματος πλένεις πρώτο, όταν κάνεις μπάνιο ; Η απάντησή σου αποκαλύπτει πολλά για τον χαρακτήρα σου...!!!!

Πριν πέσω πάνω σε αυτό το quiz δεν είχα ποτέ σκεφτεί ότι μπορεί εμείς οι άνθρωποι να πλενόμαστε με διαφορετικό τρόπο… 

Νόμιζα ότι όλοι πάμε από τα μαλλιά, στο στήθος, στα πόδια και στο τέλος πρόσωπο (και για κάτι περίεργους σαν εμένα και πλύσιμο των δοντιών μέσα στο ντους). 

Αλλά να που είμαστε διαφορετικοί και να που διαφέρει και ο τρόπος. Πάρε για παράδειγμα τον Λευτέρη (τον διαβάζεις κάθε μέρα στο fitness και στις συνταγές) που ξεκινάει από τα πόδια! Pff! Ανάποδος άνθρωπος, θα πεις αλλά να που δεν είναι ο μόνος! 

Εσύ ποιο σημείο του σώματός σου πλένεις πρώτα όταν μπαίνεις στο μπάνιο. Απάντησε και δες τι σημαίνει αυτό για τον χαρακτήρα σου! 

Μαλλιά 
Αν το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν μπαίνεις στο μπάνιο είναι να λούζεις τα μαλλιά σου, τότε είσαι καλλιτεχνικός τύπος! Μπορεί να σου αρέσει να ονειροβατείς, αλλά πολλές φορές έχεις καταφέρει πράγματα που άλλοι δεν μπορούν. 

Μπορεί το μυαλό σου να μην είναι πάντα συγκεντρωμένο αλλά όταν βάζεις έναν στόχο και θες κάτι πολύ, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. 

Τα χρήματα δεν παίζουν σημαντικό ρόλο για ‘σένα. Αντίθετα, οι φίλοι είναι πολύ, πολύ σημαντικοί αλλά σου αρέσει να συναναστρέφεσαι με καλλιτέχνες. Σαν σύντροφος θέλεις πάντα να ικανοποιείς το άλλο σου μισό αλλά χωρίς να χάνεις ποτέ την γοητεία σου. 

Τα ταλέντα σου είναι η δύναμή σου! Ο τέλειος σύντροφος για ΄σενα είναι αυτός που θα διάλεγε το στήθος (δες παρακάτω τι σημαίνει). 

Μασχάλες 
Αν πλένεις πρώτα τις μασχάλες σου είσαι εργασιομανής και αξιόπιστη για τους άλλους. 

Είσαι πολύ δημοφιλής, με πολλές παρέες να σε περιτριγυρίζουν και όχι χωρίς λόγο αφού σου αρέσει να βοηθάς τους πάντες. Ωστόσο, πολλές φορές ξεγελιέσαι και απογοητεύεσαι από τους ανθρώπους αφού δεν μπορείς να κατανοήσεις τις προθέσεις τους. Ο τέλειος σύντροφος για ‘σένα είναι αυτός που θα διάλεγε τους ώμους. 

Πρόσωπο 
Αν το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν μπαίνεις για μπάνιο είναι να πλύνεις το πρόσωπό σου τότε τα χρήματα είναι το πιο σημαντικό πράγμα για ΄σένα και θα κάνεις ότι χρειάζεται για να τα αποκτήσεις. 

Οι φίλοι σου είναι σημαντικοί μόνο αν μπορούν να σε βοηθήσουν και εσύ να πάρεις πράγματα από αυτούς ενώ στην ζωή σου ταλαιπωρείσαι με το παραμικρό. 

Είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να σε καταλάβουν αλλά από την άλλη κι εσύ δεν πολυενδιαφέρεσαι για την γνώμη τους. 

Επιπλέον είσαι αρκετά εγωκεντρική ενώ σαν ερωμένη κινείσαι στον μέσο όρο. Λογικό, αφού φαίνεται να σε ενδιαφέρει κυρίως η δική σου ευχαρίστηση και δεν προσπαθείς ιδιαίτερα για τον άλλο. Ο τέλειος σύντροφος για ΄σένα είναι αυτός που θα διάλεγε την τελευταία απάντηση. 

Ώμοι 
Αν πλένεις πρώτα τους ώμους σου σημαίνει ότι είσαι πολύ υπεύθυνη. Δουλεύεις σκληρά και εντατικά σε ό,τι έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας. Κάποιοι σε θεωρούν περίεργη καθώς προτιμάς να περνάς αρκετό χρόνο μόνη σου. 

Είσαι πολύ αφοσιωμένη και οι φιλίες που έχεις επιλέξει να κάνεις είναι για μια ζωή. Τα χρήματα και η εξουσία δεν σε αφορούν καθόλου. Το ίδιο αφοσιωμένη είσαι και στον σύντροφό σου κι εκείνος με ΄σένα. Ο τέλειος σύντροφος για ΄σένα είναι αυτός που θα διάλεγε τις μασχάλες. 

Άλλο 
Αν ξεκινάς με άλλα σημεία του σώματός σου αυτό σημαίνει πως είσαι πολύ δυνατή αλλά οι άνθρωποι γύρω σου είναι πολύ δύσκολο να το δουν. Πρέπει να γίνεις λίγο πιο περιπετειώδης και να μάθεις να πουλάς τον εαυτό σου καλύτερα. Κατά τα άλλα είσαι πολύ αγαπητή. Όμως, το κλειδί είναι να μάθεις να δείχνεις τα δυνατά σου σημεία και όχι να κρύβεις απλώς τις αδυναμίες σου. Ο τέλειος σύντροφος για ΄σένα είναι αυτό που θα διάλεγε το πρόσωπο. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου