Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Πως θα περάσουμε στην πραγματική μας διάσταση αυτή του Δημιουργού.....!!!

                          
«Ήρθε η ώρα να περάσουμε όλοι στην πραγματική μας διάσταση, αυτή του Δημιουργού μας και να βιώσουμε την απόλυτη ευτυχία και γαλήνη».

«Οποιαδήποτε κρίση είναι μια επιβεβαίωση ότι είμαστε ξεχωριστοί, η μη κρίση είναι εκδήλωση αγάπης που μας συνδέει με την πηγή των πάντων».

«Το Φώς, το Άγιο Πνεύμα μας δίνεται με την βάπτιση. Η εξομολόγηση μας καθαρίζει από τις αμαρτίες και η Θεία κοινωνία μας γεμίζει με Φώς».

«Είμαστε Φώς, ο Κύριος με την ενσάρκωση Του μας έδειξε ότι μπορούμε να κάνουμε θαύματα».

«Πάψτε να ζητάτε από άλλους να σας αγαπήσουν. Η αγάπη, το Φώς είναι μέσα σας. Ανοίξτε την καρδία σας και θα γεμίσετε από Φώς, αγάπη».

«Η Βασιλεία των Ουρανών όχι μόνο είναι μέσα μας, αλλά είναι η ίδια μας η ψυχή. Αυτό που μας την σκεπάζει είναι το Εγώ μας, ο ψεύτικος εαυτός μας».

«Όταν πικραίνεσαι και αγανακτείς κόβεις την πρόσβαση από την Πηγή σου όπου παίρνεις άπειρη έμπνευση, δυναμη και αγάπη και επιτρέπεις στο κακό να μεγαλώσει».

«Χρειάζεται μία ακτίνα φωτός και όλα λύνονται. Τα προβλήματά μας συμβαίνουν όταν δεν ακολουθούμε το Θέλημα του Θεού, αλλά το δικό μας. Το Εγώ μας».

«Το άγχος είναι ασθένεια της ψυχής και καταπολεμείται μόνο με την εμπιστοσύνη στην πρόνοια του Θεού. Μελετώντας τα λόγια του Θεού αυτοθεραπεύεσαι». 

«Για να συνδεθούμε με την Πηγή μας, τον Κύριο πρέπει να έχουμε ανοιχτή καρδιά, να αγαπάμε όλο τον κόσμο».

«Τα πάντα μας έχουν δοθεί. Απλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι με τις σκέψεις μας μορφοποιούμε την άμορφη ενέργεια σε ό,τι επιθυμήσουμε».

«Όλες τις ασθένειες, τις καρδιοπάθειες, τον καρκίνο, τα αυτοάνοσα νοσήματα, την κατάθλιψη, τους εθισμούς, τους δημιουργούμε εμείς, διότι έχουμε κλείσει την καρδιά μας και κόψαμε την επαφή με την Πηγή μας».

«Μπορούμε να κάνουμε ό,τι ο Πατέρας μας, αρκεί να είμαστε ενωμένοι μαζί Του και να ακολουθούμε το Θέλημά Του: πίστη, αγάπη, ταπεινοφροσύνη. Όλες οι ασθένειες και αδυναμίες μας είναι σκοτάδι και φεύγουν μόνο με το Φώς που είναι η αγάπη».

«Όλοι οι άνθρωποι και οι καταστάσεις που έλκουμε, αντανακλούν την ιστορία που έχουμε για τον εαυτό μας. Εάν δεν μας αρέσει η ζωή μας μπορούμε να την αλλάξουμε την ιστορία αυτή και να πετάξουμε».

Αλέξης Φωτοπουλος
Συγγραφέας-Spiritual Healer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου