Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Το παρελθόν δεν το πολεμάς το αποκαθιστάς στο Τώρα.....!!!

Το παρελθόν δεν το πολεμάς το αποκαθιστάς στο τώρα φανερώνοντας την Αλήθεια της Αγάπης, με την Αγάπη της ενωμένης ψυχής με το Θεό, με την αγκαλιά της, με το έλεος της, με την συγχώρεση της. 

Με στάση ταπεινοφροσύνης, αλληλεγγύης και προσφοράς. Με την εκδήλωση της ανιδιοτελείς αγάπης στο παρόν της ζωής προς κάθε δημιουργημα προς τα πάντα.

Δεν μισείς το εαυτό σου τον αγαπάς, δεν μισείς τις στιγμές σου τις αγαπάς, δεν μισείς την ζωή την αγαπάς, δεν μισείς τους ανθρώπους τους αγαπάς, δεν μισείς τα πάντα η το σύμπαν επειδή πληγώθηκες η επιδεί προδόθηκες δεν μισείς για κανέναν λόγο αλλα αγαπάς, αγαπάς τα πάντα γιατι είναι ο εαυτός σου, αγάπας τα λάθοι σου γιατι σε μαθαίνουν πως να διαχειρίζεσαι την ουσία που έχεις μέσα σου σε μαθαίνουν την Αγάπη την Αλήθινή εκείνη που ελευθερώνει την ψυχή σου. 

Η Αγάπη επιφέρει μετουσίωση, αποκατάσταση, θεραπεία, αναγωγή, εξέλιξη, ελευθερία.

Όταν εκτιμησεις και αγαπήσεις τον εαυτό σου, την ζωή σου όσα σου έχει προσφέρει έως τώρα, όταν αισθανθείς Αγάπη και ευχαριστία για αυτό και μέσα σου δεν έχεις ούτε ένα κρατούμενο ούτε στον εαυτό σου, ούτε σε κανέναν τότε θα μπορείς να πείς ότι ελευθερώθηκες και ότι δεν ζείς πια εκεί αλλά σε μια Νέα Ζωή.

Για να επέλθει Νέα Ζωή προυποθέτει μετάνοια και αποδοχή της Αγάπης. Μετάνοια η μετατόπιση του νου απο παλιές ιδέες σε Νέες Ιδέες Αλήθειας και Αγάπης.

Αλλιώς όσο πληγώνεις θα πληγώνεσε, με το ίδιο μέτρο που κρίνεις θα κρίνεσε, όσο θα προδίδεις τον εαυτό σου θα προδίδεσαι κ.λ.π. 
Μέχρι να μάθεις ότι όλα όσα συμβάινουν στην ζωή σου εξωτερικά συμβαίνουν μέσα σου εσωτερικά και το έξω είναι ο καθρέπτης του εαυτού σου και ο πλησίον σου είναι οι μορφές σου. Μέχρι να μάθεις εαυτέ μου επιτέλους να παίρνεις θέση μέσα σου και στην ζωή σου θέση Αγάπης και Ενότητας.

Ασιμενια Αστήρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου